Everything under the sun is in tune

Filed in BEYOND THE MATRIX by on 16 april 2015

'Everything under the sun is in tune'; is wat de band Pink Floyd zingt in hun song 'Eclipse'. Alles onder de zon is 'in tune'. Wat zouden ze daar mee bedoelen? Ik wijdde er al eerder een artikel aan (zie hier), maar werd vandaag geïnspireerd om er nog eens op terug te komen. Als alles 'in tune' is - volgens deze muzikanten die ik (muzikaal) zeer hoog heb . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 34

Tags: ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PieterStuurman schreef:

  Mooi!

  De verhouding zoals die tussen Zon – Saturnus is in alles aanwezig. Dat-wat-bijeenhoudt (zon, kern, aantrekkingskracht, liefde, eeuwigheid) versus dat-wat-uiteendrijft (saturnus, buitengrens, bewegingsenergie, angst, veranderlijkheid).

  Statische, altijd bestaande kracht (bron) en dynamische energie (beweging) brengen samen iedere manifestatie voort. In de eerste bevindt zich al het potentieel, het tweede brengt het tot manifestatie.

  Ditzelfde mechanisme werkt ook in onszelf. Ook wij hebben een altijd bestaande bron waarin zich al ons potentieel bevindt. Het heeft dezelfde eigenschappen als de zon: dat-wat-bijeenhoudt, liefde, eeuwigheid. We beleven het in onze waarheid: ons bewustzijn. Daarnaast hebben we een deel dat de saturnuseigenschappen vertegenwoordigt: dat-wat-uiteendrijft, angst, beweging, etc. We beleven het in onze realiteit: ons ego.

  Samen produceren ze de beleving van ons leven. HOE we dat leven beleven, wordt bepaald door aan welke van deze twee krachten we de meeste aandacht geven. Meer aandacht voor de bron (bewustzijn) betekent beleving van kalmte, liefde, eeuwigheid en eenheid. Meer aandacht voor de beweging (ego) betekent beleving van onrust, afstand, angst, tijdelijkheid en afgescheidenheid.

  Je zou ons bewustzijn dus onze “interne zon” kunnen noemen en ons ego onze “interne saturnus”.

  Alles in het universum werkt volgens dezelfde principes. Door naar het grote te kijken (bijv. ons zonnestelsel) kun je het kleinere (bijv. onszelf) leren kennen.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Mooi verwoord!

 3. ZerotheHero schreef:

  As above, so below.

  http://personaltao.com/teachings/questions/what-is-yin-yang/

  When people see things as beautiful,
  ugliness is created.
  When people see things as good,
  evil is created.
  Being and non-being produce each other.
  Difficult and easy complement each other.
  Long and short define each other.
  High and low oppose each other.
  Fore and aft follow each other.

 4. Torah-Freeman schreef:

  Wat is het verschil tussen licht en duisternis? Licht bestaat uit lichtdeeltjes, fotonen ect.Maar duisternis bestaat niet: er is geen “duistere zon” als macht of bron die uit eigen beweging tegen de BronlozeBron in gaat, in tegendeel, het doet precies wat het doen moet in overeenstemming met het goddelijk-plan. Ervaringen van duisternis en kwaad kunnen we wel beleven en ervaren om heel wat redenen (onbekendheid met bepaalde uitwerkingen en beinvloedingen) en (onwetendheid met betrekking tot het doel van ons bestaan als zielen met een tijdelijke/illusionaire ervaring in de 3-D-5-Zintuigenrealiteit om voornamelijk getest te worden) en door (hypotetisch zeer wel mogelijk) externe beïnvloeding waardoor de “kwade neiging”( zonder ertoe gedoemd te zijn) in ons ervaren wordt en binnen de test/beproeving-periode een must is om een uitdaging te hebben uit vrije wil, het te overwinnen en die uitdaging ook te willen aangaan als we dat inzicht hebben verkregen. In mijn optiek dient de tijdlijnprogramma een groots doel, een goddelijke agenda, mensen die zich niet bewust zijn van G-d en niet weten waarom zij leven, zijn o.a. tools om in hun onwetendheid gebruikt te worden om de wereld vorm te geven overeenkomstig het goddelijk-plan, terwijl hun vrije wil in onaangetast blijft worden zij en ook de ontwaakten, subtiel aangezet om voor een belangrijk gedeelte, de agenda te dienen. (Er is geen toeval, wat op toeval lijkt, is door goddelijke interventie bepaald)

  Satan/Saturnus heeft de taak ons te verleiden zodat er ook echt iets te kiezen valt. In tegenstelling tot de christelijke Satan, lacht hij niet in zijn vuistje als wij de verleiding een keer niet weten te weerstaan. Hij werkt immers in opdracht van de BronlozeBron.
  Het is dan ook die Bron die Saturnus de opdracht geeft de ontwaakten te testen, en de slapenden wakker te slaan. De taak van Satan is dan ook niet om ons weg te trekken van de BronlozeBron, maar om de diepte van vooral onze liefde aan de oppervlakte te tillen en bij de slapenden, het bewustzijn te activeren en ziele-leven aan te wakkeren door tegenslagen.

 5. Torah-Freeman schreef:

  De vrije wil dient niet in absolute zin begrepen te worden binnen de voor ons bekende wereld, de wereld die waar te nemen is met onze zintuigen staat onder supervisie van de BronlozeBron, het is een werkelijk wonder om als “divine” soul in het tijdelijke bestaan, tot op zekere hoogte te leren onderscheiden (het openen van de spirituele ogen en bekend en vertrouwd worden met de Schepper, een verbinding/relatie en samenwerking met de Bron) hoe het goddelijk-plan en agenda vorm gegeven wordt, zoals vooraf bepaald, vanaf het begin wist de Bron al de afloop, omdat voor de creatie van deze aardbol, het ontworpen was voor een groots doel om het in werkelijkheid om te zetten in overeenstemming met de tijdlijnprogramma en om ons daar deelachtig in te laten zijn, het met ons te delen, om ons ook in dat plan een plaats te geven, dat wij daar ons van bewust worden en blijven, dat alleen al werkt bevrijdend, dan weet je de weg en ga je die weg tot aan je eindbestemming.

 6. Torah-Freeman schreef:

  En de relatieve vrije wil in deze illusionaire werkelijkheid met betrekking tot het rechtzetten van onze handelingen, duurt niet voor eeuwig, tot aan een vooraf bepaald, vastgesteld termijn, zal de duur zijn en binnen dat termijn liggen onze kansen om de zevende dag binnen te treden, om de toegang te verkrijgen tot de zevende dag, het tijdperk van vrede en voorspoed voor de zachtmoedigen en rechtvaardigen, aan het einde van de zesde dag, in onze tijd dus (laatste kwart, 250 jaar) zal er een begin gemaakt worden om de Goddelijke Heerschappij in het Hart van de wereld te vestigen.

 7. Torah-Freeman schreef:

  En iedere regering in die tijd en alle democratieën zal worden verslonden wanneer de Goddelijke Heerschappij in het Hart van de wereld zal worden gevestigd, het licht zal de duisternis in het Hart van deze wereld verjagen en het licht zal zich wereldwijd verspreiden, in die tijd zal er geen tolerantie meer zijn voor iedere vorm en van kwaad en duisternis, dan zal het Heilige en zuivere vuur het kwaad verteren, en de wortel ervan blootleggen en vernietigen.

 8. Ganja_Man schreef:

  Goedenavond mensen,

  Ik ben Ganja en bezoek de site van Martin al weer een poosje,
  toen ik hoorde dat hij stopte baalde ik als een stekker. ;(
  nu lees ik deze site met smacht, zoals hierboven wordt gemeld is alles verbonden.
  Wat mij elke keer opvalt zijn de chemtrails die in patroon voor de zon worden gevlogen,
  zou dit onze natuurlijke Ik zo veranderen zodat we niet meer in staat zijn om in verbinding te staan met het Nu.
  thorah zijn comments lees ik ook zeer vaak en zelf heb ik het gevoel dat onze Ik verstoord wordt zowel door de chemtrials, wifi, stralingen van de masten, de androïde, de TV,s (wat ik al een paar jaar vermijdt) kan niet eens meer serieus erna kijken.. verder valt het mij ook op dat de kinderen steeds langer worden wat vroeger absoluut niet voorkwam nou ja 1 enkeling dan, zou dat Monsato zijn met zijn gemodificeerd voedsel.
  en de kinderen van nu hebben haast allemaal ADHD wat natuurlijk perfect is voor de Parma.
  en de Cern in Frankrijk, het godsdeeltje of zou het een poging zijn om alles te verstoren met het echte,
  zodat we doen geloven dat zij god zijn, en onze echte creators vergeten om dan over te gaan naar je eigen avatar, en je geest te vergeven, wat is nu de wijsheid. wat nu als je geest je iets verteld en het wordt zo echt dat je het gaat geloven en uiteindelijk, is er helemaal niks aan de hand en ben je op een dwaalspoor gekomen die de realiteit niet kan beseffen dat je denk het is echt, en toch is het niks meer dan een verdwaalde Geest een verdraaide geest een aangestuurde valse gedachte gestuurd vanaf een bron, die bron die deze boodschap verstuurd is een hacker in ONS systeem, die gedachten moeten we met onze eigen Firewall proberen te blokken. je kunt het satan noemen, maar ook anders gaan bekijken. waarom wil iedereen toch altijd alles van een ander weten, Facebook gezichten, familie ruzies, ergernis alles lijkt te mooi van buiten, iedereen onder control, iedereen weet iets van een ander wat een ander niet weet, maar nu mag je het delen, verraden, slachtoffer zijn dader zijn en de Helper in 1, vroeger was het de krant die dader slachtoffer helper rolletje deed, die tijd is geweest, we staan nu voor een kwetsbare tijd waar velen zullen sneuvelen, alleen al om het NET, de verkeerde vriend foto’s op internet, zelfmoord zal rijzen uit een blikje, ieder die een smartphone bezit is de Helper, Dader, Slachtoffer… ik hou mijn geest in Kalmte en rust maar weet in mijn achterhoofd dat er zeer zware tijden aankomen voor ons allen,,,

  Greetz Ganja

 9. Martin Vrijland schreef:

  Dank je wel Ganja. Ook welkom op deze nieuwe site en bedankt voor je goede reacties. Veel reacties inspireren mij weer om meer te gaan schrijven; zo ook deze.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten