Het ‘double-slit experiment’ over de illusie van de realiteit

Filed in BEYOND THE MATRIX by on 24 februari 2016

Alles om u heen, zelfs uw eigen lichaam, wordt pas gecreëerd als u het waarneemt. Dat is nogal een boute uitspraak. Deze uitspraak wordt echter ondersteund door de wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van kwantumfysica. Kwantumfysici wereldwijd hebben onderstaande test honderden keren herhaald, omdat het tot zoveel ongeloof en tegelijk tot zulke grote verbazing leidde. Het is een ontdekking die van nog grotere impact is dan de ontdekking dat de aarde rond was. De ontdekking is gebaseerd op een belangrijke doch eenvoudige test. Voor een goed begrip hiervan moet u iets weten over golven. Heel veel dingen in het . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 251

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kingdom schreef:

  “Daarnaast lijkt mij het bestaan van de vaste vorm die in stand gehouden wordt door een soort ‘grondgolf’ een reële optie. Een informatiestroom die deze realiteit solide houdt ook als we “niet waarnemen”. –> Dat moet haast wel, anders klopt het niet, want ik weet zeker en dat is heel eenvoudig, dat wanneer ik iets niet waarneem dat het er toch is..

  “Het veld waarin alle code als het ware aanwezig is of geschreven wordt en waarin ons ‘Origineel’ zich bevindt als een soort zender/ontvanger en tevens schepper. We zijn dus mede-scheppers of mede-schrijvers van de broncode.” –> Ja dat zie ik ook wel zo, die onbeperkte IK zijn wij niet in kwantiteit, maar wel in kwaliteit. Die IK is wel een onbeperkt, onbegrensd Wezen na mijn idee en wij zijn onlosmakelijk verbonden met dat Wezen als scheppende individueen. Het is dat IK die alles in stand houdt en ons ware WIJ heeft daar een aandeel in, maar onze ik-verstand-bewustzijn die beperkt is binnen de gevangenis en matrix, neemt geen deel aan dat proces. Daarom denk ik ook dat onze ware Ik niet in ons lichaam huist en daarom in mijn optiek althans, is er ook geen sprake van reincarnatie.

  https://www.youtube.com/watch?v=bcfP-BdyP4I

 2. Kingdom schreef:

  Met andere woorden zijn WIJ in essentie Engelen, en de voor ons bekende matrix, is aan hun bouwers de vrijheid gegeven die matrix te kunnen bouwen en wat gebouwd is en in stand gehouden wordt, is door ‘gevallen Engelen’ gerealiseerd. En het zijn vrijwel altijd de gevallenen die zich verbinden met het beperkte ‘ik-bewustzijn’ van de mens om de mens (die is opgebouwd uit letterlijk vorige levens van onze ouders en voorouders, opgeslagen in het DNA) vorige levens te tonen en de mens te doen interpreteren dat zij het zijn geweest die toen en toen hebben geleefd, dus daar ontstaat de vereenzelviging van het beperkte ‘ik-bewustzijn’ met de gevallen-engel, zodat die engel zo n eetje het leven gaat bepalen van die mensen die zich laten misleiden.

 3. Kingdom schreef:

  En mensen die een negatieve Rhesusfactor hebben, zijn vaker de klos en dat heeft een hele goede reden, want iets van hun DNA is afkomstig van die Engelen.

 4. Treowd schreef:

  Bezit het idee dat onze emoties een hele belangrijke factor hebben aangaande die firewall-code
  vandaar dat alles erop gericht is om continu onze emoties te beroeren, waardoor we enorm fluctueren in onze vibraties. Door die fluctuaties in onze vibratie bereiken wij als het ware onze hoge/hoogste golflengte niet waarin we op volle kracht komen en onze lichtlichamen zich kunnen verenigen met onze oorsrpong het Creeerende Licht de oorsprong van Al-Wat-Is. Deze frequentie is puur en Liefdevol zich uitend in een constante neutrale vorm omdat het dan alles wat het beroerd en creeert in vrijheid kan loslaten ter ontplooing van de wens wat het wenst te zijn. Uit die puurheid ontspringt alles wat goed is en wenst te zijn met een vrije keuze om dat ook niet te zijn maar dat is niet de wens van de oorsprongkelijke richting, want vanuit Liefde komend wenst men te evolueren, dienstbaar te zijn aan het Leven, het te laten floreren.

 5. Notis schreef:

  Wie is deze fizzy-fuzzy baardmans. Hij lult echt uit z’n …. NEtter gezegd wat een onzin.
  Iemand die nog gelooft in de ‘diepe’ wijzheden van de Koran en de Bijbel en denkt dat de Aarde plat is en Copernicus een bedrieger noemt komt er bij mij niet in!

  Die juffrouw , annex overjarige new age hippie lijkt mij ook niet echt een licht,

  I love intelligence hoor ik hem haar vleien, hoezo intelligent? Die man snapt er echt niets, maar dan ook NIETS van.

  Ik heb het tot 24 min kunnen uitkijken, waarna ik tch even naar het toilet moest om het e.e.a. kwijt te raken.

  HAHAHA 😉 😉 😉

  P.s. We kunnen de echte zaken van de wetenschap die uit en te na bewijzen zijn niet negeren onder het motto 1 + 1 =3 zoals hier gebeurd.

 6. Notis schreef:

  Deze man is een ecllectisch geheel van nep wetenschap, nep0geloof en nep – ego.
  Kort gezegd hij heeft de (wetensch) klok horen luiden, maar heeft geen idee dat dat door een klepel wordt veroorzaakt.

  Toch even verder steekproefjes uit dit vidiootje genomen.
  Ca vanaf 55 min zegt ie dat de 7 planeten , 7 bollen (7 spheres) boven onze platte Aarde zijn.
  De 7 hemelen zijn blijkbaar wel bolvormig en de Aarde zo plat als een pannenkoek, terwijl
  je met het ‘blote’ oog al kan zien dat de Aarde niet plat is !!!

  Bij de zee zou je als de Aarde plat was nml een schip blijven zien dat naar England zou varen. Hij zou wel steeds kleiner worden. Daarentegen zie je het schip in de zee ‘zakken’. Eerst verdwijnt de romp dan de schoorsteen en tenslotte het vlaggetje in top!!!
  Dat heet kimduiking en komt door dat de Aarde is gekromd nml een BOL is, en in rechte lijn (van uw oog naar het schip dus) een cirkel!
  Kies wat u wilt , mensen!

  Natuurlijk is er meer onder de zon, zijn er zoveel zaken die we nog niet weten en misschien ook nooit zullen weten.

 7. Notis schreef:

  Ik kan het toch niet laten haha 1:19:24 e.v. De arrogantie en het egodom met de nadruk op dom druipt ervanaf.
  The earth is plain and everybody who else said keep his mouth shut…bla bla bla
  Kijk hoe die daarna vol zelfvoldaanheid achterover zijgt.
  Hij weet het beter, hij weet alles down down down…haha hij zegt het zelf over zichzelf.

  “do not copy my example” haha inderdaad zou ik maar niet doen.
  He is bullshit nuts totally. (vrij vert. Hij is compleet gestoord, en zij? …. ik zou zeggen vul maar in)

  ..and we will win…. Hij wil winnen!!!! haha met deze mislukte en mismaakte halfgare new-age theorieen! Hij heeft al verloren. Allang.

  Goede raad: bespaar je deze 1,5 uur prietpraat halfbakken wetenschappelijke onzin

  p.s. een paar waarheden zegt ie toch nog dat Hillary clinton saten herself is. Nog waar ook!
  Dat is ook het gevaar van dit soort figuren die DESINFORMATIE verspreiden: Half waar, helemaal gelogen!

 8. Treowd schreef:

  Als je net zo veel tijd zou steken in het echt weerleggen van bepaalde argumenten welke in de video uitvoerig naar voren komen in plaats van op de man te spelen en wat te roeptoeteren dan is er misschien wel een goede discussie mogelijk beste Notis.

  Er staan diepe wijsheden in de Bijbel en ook in de Koran die boeken zijn echt niet in 1 nacht geschreven en die wijsheden zijn te vinden als je de symboliek weet om te zetten waarin ze geschreven zijn, vele mensen hebben er behoorlijke studietijd voor nodig om dat te kunnen doorgronden dus het is wat al te gemakkelijk om dan zomaar te stellen dat dat niet zo zijn, zonder dat met behoorlijke argumenten te doen.

  Copernicus pleegt zowaar plagiaat en komt er mee weg tot nu toe omdat hij door het establishment naar voren geschoven is : http://blogs.scientificamerican.com/cross-check/copernicus-darwin-and-freud-a-tale-of-science-and-narcissism/

  De 7 hemelen zijn blijkbaar wel bolvormig en de Aarde zo plat als een pannenkoek, terwijl
  je met het ‘blote’ oog al kan zien dat de Aarde niet plat is !!!

  Dat is knap, dat terwijl anderen daar metingen voor nodig hebben 🙂 maar de meningen daarover zijn verdeeld. Mijn gedachte of mening dat de aarde mogelijk geen bol is maar plat staat nog niet vast en ik sta ervoor open omdat men argumenten aanhaalt welke zinvol lijken, dat ik door indoctrinatie stelselmatig met een ronde bol geconfronteerd ben maakt het nog niet dat het zo ook is ook daarvan zal men mij echt moeten overtuigen. Voor het argument dat ik denk dat men zinvolle argumenten lijkt aan te halen aangaande de platte aarde lijkt me de volgende video een mooie start te zijn:
  Sun, Moon, and Stars Prove the Flat Earth

  https://www.youtube.com/watch?v=P5LzJrVKmBk

 9. Treowd schreef:

  (in voorgaande reactie moet – zo – eigenlijk zou wezen sorry daarvoor)

  Als je b.v zou aanhalen dat je het wat vreemd vindt dat Santos Bonacci na zijn 30 jarige studie (zijn eigen bewoording) of wel langer van de Bijbel e.d. niet eerder gezien heeft dat daarin vermeld stond dat de aarde mogelijk plat is en plotseling helemaal overtuigd is ( na zijn detentie) dat de aarde plat is dat terwijl zijn gehele werk in het teken van de bolle aarde stond/staat. Dan kon ik daaraan aflezen dat je er op zijn minst wel wat tijd in gestoken had om zijn argumenten met enige kracht te willen weerleggen. Buiten dat missen er wel echte overtuigende argumenten, je voorbeeldje aangaande het schip dat in de verte lijkt te verdwijnen ligt aan de beperkingsgrens van het menselijke zicht, met een kijker met zoomaction is dat probleem opgelost.

  Vraag :

  Hoe is het mogelijk dat bij goed weer bepaalde delen van eilanden zichtbaar zijn over een behoorlijke grote afstand en dat bv torens welke daarop aanwezig zijn geen enkele natuurkundige werking vertonen welke erop zou kunnen wijzen dat de aarde een ronding zou hebben of een bol zou zijn? (er zijn berekeningen te maken per zoveel mijl of km waarin de bolling in het zicht zou moeten komen door b.v het langzaam achterover zaken van die torens/gebouwen)

  Learning Curve | Unveiling the Flat Earth – 2016

  https://www.youtube.com/watch?v=R-5HVFs1hx0

 10. Notis schreef:

  BESTE Treowd: Mocht ik op de man hebben gespeeld excuse en jammer dan.
  Maar aan platte Aardes heb ik al genoeg onzin op DonQuijotte gelezen en geprobeerd te weerleggen.

  Lees aldaar ik reageer daar onder Nemesis.

  Mijn argument: dat je met het BLOTE OOG kan zien dat de Aarde in ieder geval niet PLAT is door naar een schip te kijken dat in ‘rechte’ lijn van je afvaart dat is voldoende, zelfs meer dan voldoende.
  Daar helpt jouw zoomlens echt niet bij.
  De kimduiking a.g.v. de KROMMING van het Aardoppervlak hangt van van de hoogte waarop je staat. Op het strand is het minder dan 5 a 6 km en op een duintop of de bovenste verdieping van je hotel aan zee (Scheveningen b.v.) is het een stuk verder ca 10 km!
  En gebouwen van meer dan 20 km ver op zee b.v. een boortoren zie je echt niet, tenzij fata morgana’s van spiegelende warme en koude luchtlagen aan de orde zijn.

  Het van je af varende schip wordt bij een platte Aarde steeds kleiner, bij een kromming, een Bolling ZAKT het in de zee (bij een “Holling” gaat het omhoog haha 🙂 🙂 ). Doe het eens: Wat zien je???!!!

  Overigens zou je vanuit Schevening op je hotelkamer 50 m boven zeeniveau Londen moeten kunnen zien liggen!!! Zeker met je super zoomlens.

  NB Ik zal het maar niet over Boldriehoeks meetkunde, corioliskrachten, vliegtuigen en satellieten hebben, want dan komen we in de discussie dat satellieten niet bestaan of allemaal fisheye lenzen gebruiken en meer van die onzin (ja sorry, voor mij pertinente onwetenschappelijk onzin)!

 11. Treowd schreef:

  Hoi Nemesis./ Notis. Dank je voor de sportieve aanname.
  Ik begrijp je reactie aangaande Bonacci’s aanvallen welke er op lijken dat deze slechts door het ego gevoedt lijken te zijn en welke mogelijk een terugval vanuit een bepaalde conditionering zouden kunnen zijn, dat zet zijn argumenten niet echt kracht bij. Ze zijn eerder wat merkwaardig te noemen en zelfs niet eens noodzakelijk nodig. Dus op dat gebied zijn we het zeker eens alleen draagt het niets bij in of betreffende deze discussie daar verder op in te gaan juist aangaande het belang deze discussie breder bekeken vertegenwoordigd.

  gebouwen van meer dan 20 km ver op zee b.v. een boortoren zie je echt niet, tenzij fata morgana’s van spiegelende warme en koude luchtlagen aan de orde zijn.

  Is niet echt een krachtig argument (zie Learning Curve | Unveiling the Flat Earth – 2016 )

  Ik ga op dat blog eerst kijken en onderzoeken wat daar precies aan discussie gevoerd is. Mogelijk tot later ! 🙂

 12. Martin Vrijland schreef:

  Ik ben sterk geneigd de ‘flat earth’ discussie buiten deze website te houden.

  Ik kan redelijk eenvoudig deze theorieën ontkrachten en denk dat ze vooral gelanceerd zijn om ‘kritisch denken’ (veelal tot complotdenken gestigmatiseerd) in de hoek van “gekkies die geloven dat de aarde plat is” te trekken.

  Misschien is het beter om die discussie dan ook op andere blogs voort te zetten.

 13. Notis schreef:

  @Treowd Dank voor je reactie, scherp to the point. Eerst bestuderen, logisch denken dan pas oordelen. Ik zal mezelf daar aan houden, tenzij het gewoon nieuwe info aandragen is.

  @Martin Prima, je hebt gelijk. Deze discussie kan beter anders en/of elders gevoerd worden.

 14. Treowd schreef:

  Ik begrijp hetgeen je aanhaalt Martin, dan laat ik het voor hier even los, ik vertrouw op de kracht van waarheid. Als die in de kern aanwezig is zal het zich verder openbaren, leugens worden vroeg of laat altijd ontkracht. Dank voor de ruimte die hebt gelaten om het even onder de aandacht te brengen. 🙂

 15. Analyze schreef:

  @Martin, vergeet de woorden van Tesla niet: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

  Cymatics bewijst dat energie, frequentie en vibratie vorm geeft aan de realiteit:
  https://www.youtube.com/watch?v=KU84ckD1AcA

 16. Analyze schreef:

  @Treowd ben je een trol? Een spel kaart uit 1995..toeval of is jouw theorie het gevolg van menselijke perceptie deceptie. Het menselijk oog neemt niet alles waar..
  https://reptilianilluminati.files.wordpress.com/2014/01/illuminati-card-flat-earthers.jpg

 17. Treowd schreef:

  Haha, nee beste Analyze ik voldoe niet aan de eisen om een trol te zijn 🙂
  De illuminati kaarten voorspellen dat deze openbaring er zou komen en benoemen het als een Gold-Strike zoals te lezen is. Mijn innerlijke nieuwsgierigheid naar waarheid resoneert er op bepaalde momenten met de platte aarde als ik sommige argumenten volgens logisch overdenken in overweging neem.

  Ik sta open voor de discussie erover maar ben tijdens het onderzoeken ervan nu zo’n drie weken of meer al meer opmerkelijke zaken tegen gekomen betreffende de theorie van de globe en de uitleg daarbij. Maar ik entertain die gedachten slechts kan zowel het ene als het andere direkt laten varen, leugen worden ten zijner tijd ontkracht en waarheid blijkt zich te ankeren hoe harder men het tegenovergestelde tracht te bewijzen zonder degelijke fundering.
  Wise men build their houses on the rocks, foolish men on the sand…..

 18. Analyze schreef:

  Inderdaad π:

  Sir, I bear a rhyme excelling
  in mystic force and magic spelling.
  Celestial spirits elucidate
  all my own striving can’t relate

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten