De aanslagen op 11 september (9/11) 2001 in herinnering

Filed in GESCHIEDENIS by on 11 september 2015

nine-elevenWie herinnert zich niet waar hij/zij was of wat hij/zij deed toen precies 14 jaar geleden de aanslagen in Amerika plaatsvonden? Ikzelf was op dat moment thuis en werd gebeld door een van mijn broers om de tv aan te zetten. Mijn eerste reactie was “Dat is een mooie animatie.” De aanslag op 11-09-2001 (in Amerikaanse notitie 9-11-2001) is inmiddels wel bewezen een ‘inside job’, daar is geen twijfel meer over mogelijk. Iedereen die nog wel in de officiële lezing gelooft heeft simpelweg geen research gedaan. Een artikel dat ik vorig jaar vond (zie hier) geeft een hele goede samenvatting van de vraagtekens – die iedereen die het aandurft om kritisch na te denken – zou moeten stellen. Zelf zou ik enkele vragen weg hebben gelaten, omdat ik deze niet helemaal onderschrijf, maar in essentie ben ik het grotendeels met de schrijver eens. Het marginale meningsverschil heeft te maken met de vraag op welke manier de gebouwen in New York neergehaald zijn. Dat ze neergehaald zijn staat namelijk onomstotelijk vast. De manier waarop is veelbesproken. In deze YouTube presentatie van onderzoekster Judy Wood vindt u een glasheldere verklaring voor alle waargenomen symptomen tijdens en na de aanslagen van 9/11 te New York. Voor het begrijpen van de presentatie is wel enig natuurkundig theoretisch inlevingsvermogen gewenst, zoals ik in dit artikel heb toegelicht (lees ook dit artikel). Het bekijken van dit YouTube verslag is zeer de moeite waard, omdat hierin ook besproken wordt dat er geen seismologische activiteit gemeten werd tijdens het instorten van de gebouwen; er veel te weinig staal en puin na ineenstorting van de gebouwen lag en dat de kelders nog volledig intact waren. Dat laatste is opmerkelijk gezien de grote massa van de gebouwen die op de kelders gevallen zou moeten zijn. Het filmpje is Nederlands ondertiteld.

Op de bewuste maandag 11 september zijn drie gebouwen ingestort waarvan er slechts twee door een vliegtuig getroffen werden. Toch stortte gebouw 7 binnen enkele uren na de aanslag in. Technisch gezien is het instorten van de Twin Towers op zichzelf al discutabel, omdat er nog nooit een gebouw ter wereld door brand is ingestort. Zeker niet nadat in 1945 een B-25 bommenwerper het Empire State Building in New York binnen vloog. Dit gebouw stortte overigens ook nooit in, maar het voorval heeft wel bijgedragen in het opstellen van strengere bouwreglementen. Het instorten van de Twin Towers in New York zou – volgens de officiële lezing – een gevolg zijn van de hitte van de brand door de kerosine. Echter is dat zeer twijfelachtig, omdat de hitte van brandende kerosine nooit de smelttemperatuur van staal bereikt. De hitte zou dan volgens de verklaring hebben gezorgd voor verzwakking van de stalen kern van de gebouwen, maar dit kan hooguit het effect hebben gehad dat verdiepingen op onderliggende verdiepingen stortten. Echter blijkt uit de beelden van het instorten van de gebouwen dat de complete gebouwen in slechts enkele seconden ingestort zijn. Analyse laat zien dat de gebouwen in vrije val snelheid instortten. Dit kan nooit overeenkomen met de theorie van het op elkaar ploffen van verdiepingen en het bezwijken van onderliggende verdiepingen. Kortom, de natuurwetten halen deze theorie in.

De 18 terroristen die de aanslag op 9/11 zouden hebben gepleegd zouden eerst vliegles hebben genomen. De terroristen hadden echter nog nooit een Boeing gevlogen. Het besturen van een Boeing is toch echt een andere ‘cup of tea’ dan de Cessna’s waarin de “terroristen” vliegles zouden hebben genomen. Al zouden ze uren in een vluchtsimulator hebben geoefend; zelfs dan is het vrijwel onmogelijk om zo nauwkeurig op een gebouw in te vliegen. Daarbij komt dat de heren naar verluidt de avond voor de aanslag nog vrolijk zouden hebben gefeest. Extra bijzonder was dat het paspoort van Mohammed Atta – een van de aanslagplegers – ongeschonden teruggevonden werd; dit in tegenstelling tot de vluchtrecorders.

Het binnen enkele uren instorten van gebouw 7 op hetzelfde terrein van de Twin Towers was een uitermate opvallende gebeurtenis. Dit gebouw was simpelweg niet geraakt door een vliegtuig nog door brokstukken van het vliegtuig en stond net zo min in brand of voldoende in brand om in te storten. Toch stortte het ook binnen enkele seconden in. Opmerkelijk feitje is dat Larry Silverstein – de kakel verse eigenaar van het pand – de uitspraak op tv deed “We decided to pull it“. Het mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden dat de eigenaar van het pand de brandweer opdracht geeft een pand te laten imploderen via ‘controlled demolition‘ zonder dat er tijd is geweest om explosieven te plaatsen. Het voorbereiden van een ‘controlled demolition’ vergt dagen zo niet weken. In een noodsituatie heb je daarnaast zeker niet de tijd en gelegenheid om op de juiste manier explosieven te plaatsen. Het instorten van gebouw 7 en de opmerking van eigenaar Larry Silverstein is dus erg opmerkelijk. Ook opmerkelijk is dat Silverstein kort voor 9/11 een terreuraanslag clausule in zijn verzekeringspolis op liet nemen. De man is dus steenrijk geworden van 9/11.

Een ander opmerkelijke situatie die de aanslagen op 9/11 erg ongeloofwaardig maakt, is die rondom het luchtruim bewakingssysteem genaamd NORAD. David Icke geeft in onderstaande YouTube presentatie een perfecte uitleg van dit beveiligingssysteem. Kort samengevat komt het erop neer dat het Amerikaanse luchtruim fulltime bewaakt wordt door een monitoringsysteem dat zich diep in een uitgeholde berg bevindt. Deze berg zorgt voor bescherming tegen een nucleaire aanval, zodat NORAD eigenlijk gegarandeerd altijd operationeel is. Het ongelooflijk grote toeval wil dat NORAD precies op 9/11 een oefening hield. Dit is extra opmerkelijk te noemen, want je zou verwachten dat ook of juist tijdens een oefening extra opgelet wordt. Het NORAD systeem houdt in feite elk ongeïdentificeerd vliegtuig in het luchtruim in de gaten. Ieder vliegtuig dat zich niet meldt bij de luchtverkeersleiding of dat afwijkt van de route krijgt een paar straaljagers van de dichtstbijzijnde luchtmachtbasis naast zich. Op 9/11 zijn 4 vliegtuigen ingezet voor de zogenaamde aanslagen en bij geen van allen heeft NORAD ingegrepen. Het meest geavanceerde luchtruim bewakingssysteem heeft even niet opgelet. Men was zogenaamd te druk met een oefening. De vraag is waarop dan geoefend werd, want het bewaken van het luchtruim is toch de core business.

Pentagon

Twee van de 4 vliegtuigen raakten dus de Twin Towers van het World Trade Centre in New York. Een ander vliegtuig raakte het Pentagon in Washington DC. Bij deze inslag zijn wederom nooit vliegtuig brokstukken gevonden. Het vliegtuig zou op een manier het Pentagon in zijn gevlogen die volgens de wetten van de aerodynamica extreem moeilijk is. Op bovenstaande foto ziet u dat er geen modderspoor voor het gebouw getrokken is. Ook ziet u nergens vliegtuig brokstukken. Een vliegtuig dat volgens officiële lezing op ongeveer 50 centimeter boven de grond gevlogen moet hebben, heeft last van het zogenaamde ‘grond effect’. De luchtstroom onder de vleugel wordt beïnvloed. De luchtdruk onder de vleugel (opwaartse kracht) neemt als het ware acuut toe. Hierdoor zou het vliegtuig vlak voor de impact juist extra lift moeten ervaren. Dit moet de piloot compenseren door het vliegtuig extra naar beneden te sturen. Het is daarom extreem moeilijk om zo dicht bij de grond een impact te veroorzaken zonder de grond te raken. Je moet als het ware het grondeffect compenseren. Bij een landing ervaar je dit veelal doordat het landingsgestel even de grond aantikt. Dat het vliegtuig de grond dus niet geraakt heeft voor de impact is bijzonder knap. Het ontbreken van een modderspoor is dan ook zeer opmerkelijk, net als het exact raken van de gevel. Veel opmerkelijker blijft bovenal het ontbreken van de vliegtuig brokstukken.

Dan hebben we nog het vierde gekaapte vliegtuig. Dit vliegtuig zou 46 minuten na opstijgen zijn gekaapt met als doel terug te vliegen naar Washington DC. Het vermoedelijk doel was het White House of het Capitol Building. De officiële verklaring is dat een groep passagiers de kapers zou hebben overmeesterd, waarop het vliegtuig is neergestort. Het probleem is echter dat ook hier nooit brokstukken van het vliegtuig gevonden zijn. Het enige dat in de media getoond is, is een stuk omgewoelde grond; geen spoor van vliegtuigrestanten in de bossen van Shanksville. Ooggetuigen zouden hebben gesproken van straaljagers die vlucht 93 uit de lucht zouden hebben geschoten. Hoe dit dan weer matcht in het ontbreken van brokstukken is de vraag. Opmerkelijk is het in ieder geval ook dat de vluchtrecorder 5 meter onder de grond gevonden werd.

Al met al zou iedereen die serieus research doet naar de terreuraanslag tot de conclusie moeten komen dat er zoveel niet klopt dat er een luchtje aan zit en dat het een ‘inside job’ is geweest. De grote vraag die dan rijst is “Waarom zou een regering haar eigen land aanvallen? Waarom zou een geheime dienst zoiets in scene zetten?” Onder het presidentschap van George Bush senior werd in 1992 al door de Neoconservative National Movement (NEOCONs) en hun Project for the New American Century (PNAC) een plan opgesteld waarin aangekondigd werd dat Amerika een nieuwe Pearl Harbor nodig had om militaire werelddominantie te bereiken. In feite werd hier de basis gelegd voor de door diezelfde George Bush senior aangekondigde New World Order; een wereldregering met totale werelddominantie. Op 12 september, de dag na 9/11 kondigde George Bush junior de ‘War on Terror‘ aan. Nog geen vier weken later werd Afghanistan binnengevallen. Al Qaïda dat eind jaren ’70 door de CIA werd opgericht, gefinancierd en bewapend om tegen de Russen in Afghanistan te vechten, was ineens de grote (zelfgeschapen) vijand. De reden om daarom juist nu nog eens extra aandacht aan 9/11 te besteden, is omdat we op dit moment precies hetzelfde zien met ISIS. Daarnaast moet de ontwakende lezer zich maar eens gaan verdiepen in de vraag hoe het kan dat Amerika en Europa in Libië Muammar al-Kadhafi afzetten met behulp van Al Qaïda strijders. Ineens was de grote vijand van 9/11 weer de grote vriend. Dit zelfde zagen we de afgelopen jaren in Syrië, waar de Al Nusra (andere benaming voor Al Qaïda) strijders ook weer bewapend werden door het westen om tegen president Assad te strijden. Omdat echter steeds meer mensen doorkrijgen dat het raar is dat Al Qaïda op het ene moment de reden is om de ‘War on Terror’ te starten (na 9/11) en op het andere moment weer namens het Westen vecht, moest waarschijnlijk een nieuwe groep in het leven geroepen worden. Dit werd ISIS of Islamic State. Begint u het door te krijgen?

Bron linkvermeldingen: mens-en-samenleving, Wikipedia, 911research, truth11.com, globalresearch.ca, theinsider.org

Gedeeld 1K

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. leeuw schreef:

  Ik sta niet raar te kijken dat vele al aan het graven zijn.

  Maar in NL valt het voor vele niet mee om zoiets te graven op 5 hoog in een flatje.

 2. Freeman schreef:

  Niet alleen Privacy en het instorten van het economisch-systeem is de Agenda, het gaat nog veel verder, het is de totale aanslag op vooral de identiteit en cultuur van de Europeaan. Wat ik al eerder in een reactie stelde is dat ik in dit filmpje ook gesteld wordt -ZET DE MENS NU GEVANGEN IN ZIJN RECHTERHERSENHELFT, ZORG EN VLUCHTELINGEN ZIELIG VINDEN – en daarmee brengen ze de mens uit balans om de achterliggende “lange” termijn Agenda tot stand te brengen.

  Zware misbruik wordt er gemaakt door de New World Order en helaas zullen de meeste “naieve” makkelijke te manipuleren mensen er in stinken.

 3. Freeman schreef:

  De weg richting de oplossing moet wel een haalbare optie zijn (collectief nodig) en de weg erna toe moet een zekere strategie inhouden, de bedoeling is om de machtsstructuur in te laten storten, verdeeldheid en ontwrichting zaaien bij de Elite, politie en inlichtingendiensten en ect, door massaler -in eerste aanleg- de informatieve-oorlog te voeren en die informatie richting alle corporaties, wetgevende organen en alle andere organisaties te versturen.

  Dan krijg je “BREAK THE SYSTEM” en dan gaan ze down, verdeeldheid bij hen zorgt voor paniek en uiteindelijk voor een meltdown zodat de hele piramidale-machtsstructuur instort en dan kan er gerechtigheid plaatsvinden.

 4. Lavender schreef:

  General Wesley Clark:

  Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years

  https://youtu.be/9RC1Mepk_Sw

 5. Freeman schreef:

  Wees gewaarschuwd en blijf wakker ten opzichte van een “paradigmaverschuiving” van de internationalisten en Elite-Misdadigers, ze schuiven Rusland als de verlossende wereldmacht op het toneel.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Syri-Duitsland-stapt-uit-Amerikaanse-alliantie-en-wil-samenwerken-met-Putin..

  Het spel wat ze willen gaan spelen kan alleen maar slagen als de burgers niet het totale plaatje zien en nog niet verlost zijn van slavenmentaliteit en slaafse gehoorzaamheid aan regeringen, zodat de piramidale-machtsstructuur overend blijft, het gaat de DARK-Occultisten om het resultaat, de weg erna toe bestaan uit vele opties (PLAN A, PLAN B, PLAN C ect ect) (Total Slavery in a Transhumanism Order).

  Elke orde die “criminelen” aanbieden ten alle tijden weigeren, daar zij zelf de chaos hebben veroorzaakt, zij moeten DOWN en met hun hun hele duistere agenda en wereld orde.

 6. Freeman schreef:

  Ze doen net of er echt een verdeeldheid gaande is, maar in wezen maakt dat slechts een onderdeel uit van hun strategie, je hebt de groep Rockefeller, Brezinski-Pro-Amerika tegen Rothshild, Kissinger-Pro-Rusland.

 7. Freeman schreef:

  Pas ook op voor MAMBO-JAMBO New-Age LUCIS-TRUST transhumane wereld orde, het zijn dezelfde POWERS THAT BE die daar achter schuilen.. http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2013/10/you-tube-the-transhumanist-agenda-soulutions-with-alfred-lambremont-webre-melanie-vritschan-and-patr.html..

  Transhumanism: The UN’s Spiritual Revolution Against Man.. https://www.youtube.com/watch?v=7imnAw3J_0I.. inside-news world order agenda wat betreft MAMBO-JAMBO-NEW-AGE-SLAVERY..

  1966 Rockefeller Letter: ” We Are God’s Gift to Man”.. https://www.youtube.com/watch?v=8BCxJrkYyIk.. LUCIFER-AGENDA van de ELITE..

 8. leeuw schreef:

  Weet dat de pliesie ook mensne zijn en vele er zeker niet mee eens zijn wat er nu gaande is en tuurlijk zitten onder deze mensen ook wakkere ertussen. Nu nog wachten tot die het bijltje erbij neer gaan gooien.
  Ik weet niet of je de telegraa van de week hebt gelezen. Daar werd gezegt dat er een paar hoge Pieten eruit gegooit zouden worden en hoppa eventjes later werd er geschreven dat men braaf de boetes zouden blijven uitschrijven enz.
  DEnk je echt dat men alles blijft pikken. Nu wil maar als men aan het dreigen blijft werk je er niet meer met plezier en dan ga je je kont tegen ,,, juist ja,,,.
  De overheid is iedereen aan het jennen en maakt op het ogenblik zeker geen vrienden.
  Zelfs de gene die hen straks moeten beschermen tegen het volk. Tot men zegt PPPFFFF ik hou nu een oogje dcht en toe maar en dan kan de elite het op het lopen zetten.

 9. Ion schreef:

  911 is historisch te noemen qua false flags. De elders van zion namen teveel hooi op hun schouders en de uitvoerders lieten teveel steken vallen.
  Het maakte mij wakker en met mij velen. Nu wachten tot de kritische massa is bereikt for real CHANGE.

  https://www.youtube.com/watch?v=Lxd-eXOuTt8

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://youtube.com/watch?v=M7TiFk8g8il

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://youtube.com/watch?v=M7TiFk8g8iI

 12. Averroes schreef:

  Zag afgelopen weekend een klassieker en één scene bleef me bij, in het kader van ‘predictive programming’:

  – “Unfortunately Mr. Hennesey I have no idea how to fake killing 4000 people, so we just have gonna do it for real.”
  – “Blame it on the Muslims, naturally.”

  De script van Albert Pike is verre van verleden tijd
  https://www.youtube.com/watch?v=Fe58Lq8puQ8

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Voor de 911 A&E aanhangers, luister goed naar deze tekst en probeer je verstand te gebruiken en bestudeer alles op de website van drjudywood

  https://youtube.com/watch?v=H2dI-yRkFXY

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En sinds 4 jaar ga ik absoluut niet meer in discussie met mensen die de waarheid ontkennen.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZLxdHlkzfpY

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=lb2i8R5YlRk
  zie inzake de dustification vooral 7:22.
  Ik plaats deze videos omdat ik merk dat er nog steeds veel waarheidszoekers denken dat het niet uitmaakt wat precies de waarheid inzake 911 is.
  Zo, en nu moet ik helaas Storm-één van onze hanen-voortijdig slachten.Storm valt namelijk steeds de postbode en de hond van de buurvrouw aan.En dat moeten we niet hebben.
  Fijne dag gewenst. Tot later.

 16. Camera schreef:

  mee eens PORVH

  “Umberto de Tan de Charletan”, hierbij nog maar eens duidelijk…

  Umberto Tan quote: “wij willen een veilige wereld en daarom kopen we wapens”
  Wat zijn het ook een meester acteurs en eindeloos raffinement, disinfo agenten
  Kijk in het programma RTL Late Night, hier op iemands facebook die er zelf ook weer intrapt.
  In het interview lijkt het alsof Tan achter de waarheid wil komen maar er wordt weer rustig vermeld (minmuut 3.10) dat 19 mannetjes met boxcutters van AQ de torens naar beneden haalde.
  85% waarheid en de belangrijkste 15 % niet vermelden dat heet gatekeeping/agendasetting

  https://www.facebook.com/AllesOverIlluminati/videos/944216369012300/?hc_ref=NEWSFEED

  Gatekeeping/agendasetting
  https://en.wikipedia.org/wiki/Agenda-setting_theory

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  liedje over de gevaarlijkste 911 gatekeepers
  https://www.youtube.com/watch?v=OorvPyl6rEg

 18. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  911 gatekeepers Jim/James Fetzer en Ace Baker even van slag.
  https://www.youtube.com/watch?v=oK9876dk_zg

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  C-SPAN Callers Won’t Shut Up About 9/11 Inside Job

  Helaas zijn de bellers allemaal misleid door 911A&E , maar ze stellen goede vragen vooral mbt WTC 7 en nano-thermite deeltjes. (die in tegenstelling tot de controlled opposition 911A&E leugens,het resultaat zijn van de ‘dustification’) Maar toch goede actie’s.
  https://www.youtube.com/watch?v=jK2lOOZZfSg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten