Ontvingen Nederlandse regenten een kruisje met nazi-symboliek?

Filed in GESCHIEDENIS by on 10 maart 2016

bernhard-prinsDe ‘Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland’ (Duits: Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland) is de enige orde van verdienste van Duitsland en werd op 7 september 1951 door bondspresident Theodor Heuss ingesteld. Er is iets opvallends aan dit kruis. Het werd namelijk uitgereikt aan nogal prominente Nederlanders. Even een lijstje: koningin Juliana en prins Bernhard, koningin Beatrix en prins Claus en Koning Willem-Alexander, Rudi Carrell, Pierre van HauweHarry Mulisch, D66-politicus Hans van MierloWubbo Ockels en ga zo maar even door. Maar waarom is dit kruis zo interessant?

nazi-symboolDe reden dat dit kruis zo interessant is, is omdat het eigenlijk een openlijk nazi-symbool lijkt te zijn. Laten we eens kijken waarom. Of ziet u het zelf al? Juist ja, wat ziet u daar afgebeeld? Lijkt dat ergens op? Ach, misschien lijkt dat wat vergezocht. De adelaar was nu eenmaal al langer een Duits-nationaal symbool. Toch? Ja, de adelaar is al heel lang het nationale symbool van Duitsland. De heraldische adelaar werd waarschijnlijk geïntroduceerd door Karel de Grote, die door de Paus tot keizer van het West-Romeinse Rijk werd gekroond en regeerde over het latere Frankrijk, België, Duitsland en een groot deel van Italië. Hij zag zijn rijk als de opvolger van het Romeinse Rijk en voerde als herkenningsteken de adelaar.

nazi-eagle

In mijn ebook dat ik recentelijk online zette, bespreek ik hoe in mijn optiek de wereld nog steeds verdeeld is tussen het West Romeinse en Oost Romeinse rijk. Het is opmerkelijk dat dit symbool na de tweede wereldoorlog simpelweg voortgezet werd en geïntroduceerd werd door iemand die Adolf Hitler in 1933 samen met de rest van de DDP-fractie, bijna dictatoriale volmachten gaf. Ook is het opmerkelijk dat deze man na de oorlog gewoon in 1949 tot de eerste bondspresident van Duitsland verkozen werd. Maar goed, echt opmerkelijk is het allemaal nu ook weer niet te noemen, want we wisten al dat prins Bernhard een nazi spion voor IG-Farben was en dat prins Philip van Engeland ook een nazi was. Het Britse koningshuis heeft er trouwens alles aan gedaan om hun Duitse roots te verhullen. Zij adopteerden de naam Windsor terwijl hun echte naam ‘huis van Saksen-Coburg en Gotha‘ is. Het heeft er alle schijn van dat alle aristocratische wegen naar Rome leiden. Naar het West Romeinse rijk wel te verstaan.

U herkent natuurlijk het rode kruis in het medaillon van ‘Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland’. In onderstaande video legt Sean Hross uit waar dit symbool vandaan komt. Als we een beetje diep graafwerk doen, komen we er achter dat het nazisme de militaire tak van het West Romeinse rijk is. Het nazisme dat mede gefinancierd werd door de Bush familie. Het lijkt erop dat het zionisme de politieke tak van het West Romeinse rijk vormt. Zou het misschien kunnen dat dit West Romeinse rijk nooit heeft opgehouden te bestaan, maar al eeuwen via de verdeel en heers methode steeds meer de macht naar zich toetrekt? Zou het kunnen dat het oude West en Oost Romeinse rijk al eeuwen lang onderlinge strijd voeren om die orde te handhaven vanuit die tactiek van verdeel en heers? Zou het kunnen dat de oude faraonische bloedlijnen de wereld in hun greep houden? Zou dit kunnen betekenen dat ook bijvoorbeeld Rusland en China al compleet onder controle staan van diezelfde politieke tak van het West Romeinse rijk? In mijn ebook leg ik uit dat de hoofdstad van het Oost Romeinse rijk (lees Byzantijnse rijk) zich verplaatst heeft naar Moskou. In dit artikel lichtte ik al een klein beetje toe dat ook Rusland en China door het zionisme zijn overgenomen. Het heeft er dus alle schijn van dat we te maken hebben met twee grote rijken die steeds tegen elkaar ten strijde strekken om ‘Ordo ab Chao‘ toe te kunnen passen. ‘Ordo ab Chao’ de term van de 33 graad Schotse vrijmetselarij die haar naam dankt aan de Egyptische farao koningin Scota. Alle wegen leiden via Rome naar de Egyptische farao’s. Het gaat te ver voor dit artikel om dat toe te lichten, maar de video’s van Sean Hross zijn in dat kader erg interessant te bestuderen.

Het kruis van de ‘Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland’ is dus via Karel de Grote terug te herleiden tot het West Romeinse rijk en kan worden gezien als symbool van de tempeliers. Volgens historicus Sean Hross zijn deze tempeliers net als de aristocratie in de wereld, afstammelingen van de farao’s. De aristocratie vormen de eerst-geboorterecht-afstammelingen en de tempelier-ridderordes de afstammelingen die de niet-eerstgeborenen zijn. De adelaar is een symbool dat (opmerkelijk genoeg) na nazi-Duitsland niet afgeschaft werd. Het mag dan ook eigenlijk wel duidelijk zijn dat het nazisme an sich eigenlijk nooit afgeschaft is en dat de NAVO in feite een voortzetting is van de militaire tak van het West Romeinse rijk. Ach, misschien moet u het allemaal maar niet te serieus nemen. Nee, de NAVO is de grote beschermer van wereldvrede en democratie! Dat het logo een driedimensionale swastika lijkt te zijn en dat het nieuwe hoofdkantoor van de NAVO in Brussel uit vier S-en lijkt te bestaan met mogelijk als betekenis Sedes Sacrorum Schutzen Staffel (zie hier) moet u maar snel vergeten.

Misschien wordt zo steeds duidelijker waarom het kruisje van de ‘Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland’ aan zulke hooggeplaatste Nederlanders werd uitgedeeld. Ook generaal Arie van der Vlis die vlak voor de Joegoslavië oorlog ontslag nam ontving deze onderscheiding van Groot Officier voor deze orde. Zijn neefje Tristan ven der Vlis was enkele jaren na de Joegoslavië oorlog verantwoordelijk voor de shooting in Alphen aan den Rijn, waarna hij zelfmoord zou hebben gepleegd. Opmerkelijk is dat Arie van der Vlis zoon was van Kornelis van der Vlis. Kornelis van der Vlis was dus de grootvader van Tristan van der Vlis. Deze Kornelis was burgemeester van Franeker in de tweede wereldoorlog vanaf 25 april 1944. Ik heb nog altijd mijn twijfels bij de echtheid van de shooting in Alphen aan den Rijn en ben nog aan het onderzoeken of hier misschien sprake was van een hoax. De reden dat ik dit aanhaal, is omdat er steeds verbanden met het nazisme opduiken, waar we ook kijken; in de politiek of op militair vlak. De symboliek die zij voeren is alleen duidelijk als u zich er enigszins in verdiept.

Alles duidt erop dat het nazisme nog in volle glorie bestaat. Ook de Westerse steun aan nazi-groeperingen in Oekraïne tijdens en na de coupe in 2014, bevestigt dit beeld. De samenwerking met Turkije is voor het nazisme altijd al een wenselijke geweest. In de jaren dertig en veertig kreeg het pan-turkisme sterke stimulansen vanuit Duitsland. De meeste pan-turkisten voelden grote bewondering voor Hitler. Een aantal groepjes begon uniformen te dragen in nazi-stijl; enkele leiders knipten hun snor en hoofdhaar in Hitler-coup. De belangstelling was wederzijds: de nazi’s wilden graag dat Turkije in de Tweede Wereldoorlog hun zijde koos, en vooral dat dit de Turken van de Sovjet-Unie zou meeslepen. Er bestonden nauwe contacten tussen de Duitse geheime dienst en pan-turkisten (niet alleen pan-turkisten overigens: ook enkele leidende moslims en hoge militairen stonden met Duitsers in geheim contact). Zou het kunnen dat we dit kunnen vertalen naar de huidige band tussen de nazi 2.0 NAVO en Turkije? Is dat ook de reden dat president Erdogan zo openlijk en onbestraft zijn sympathie voor de dictatoriale bestuurswijze van Adolf Hitler uit kon spreken?

Bron linkvermeldingen: wikipediagnosticwarrior.combibliotecapleyades.net, powned.tv

Gedeeld 50

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  We mogen onderhand wel vaststellen dat de NAZI´s nooit zijn verslagen (OSS op. ‘paperclip’) en heden ten dage de militaire tak van ´The Deep State´ vormen, de technologie transfer na WOII heeft ervoor gezorgd dat ze beschikken over het meest geavanceerde technologie (ben er zelf getuige van geweest) dat bij de merendeel van de mensheid niet bekend is. Met al haar geheime genootschappen (Camiel Eurlings) die inderdaad naar Rome leiden, zie ook de NAZI achtergrond van Benedictus en de fascistische achtergrond van paus Franciscus en zijn smerige banden met het Videla regime (ook Zorregieta!). Via de VS en Argentinië , waar Hitler naar toe is gevlucht, komen we weer uit op het Europese vasteland waar we nog steeds worden vertegenwoordigt door families met NAZI achtergronden en/of zionistisch zie ook NWO land Zweden->
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bonnier_family
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bonnier_Group = nu.nl

  1952, Eisenhower: “We have been unable to unearth one bit of tangible evidence of Hitler’s death. Many people believe that Hitler escaped from Berlin.”

  NAZI’s en zionisten gaan hand in hand, getuige de volgende video inzake Hitler’s vlucht
  btw Günter Marksteiner is eigenaar The Next News Network zie het verband:
  https://www.youtube.com/watch?v=krRsXG-EbgI

 2. Analyze schreef:

  Je komt niet hogerop (zowel politiek/entertainment/business) als je jouw ‘ziel’ niet verkoopt..

  http://www.nu.nl/binnenland/2366560/camiel-eurlings-wordt-ridder-heilig-graf.html
  http://www.heilig-graf.nl/
  https://www.youtube.com/watch?v=JgnAWY0RoeE

 3. Analyze schreef:

  WK voetbal finale tussen Duitsland en Argentinië in 2014 was niets meer dan een occulte viering over hun zege over de rest van de wereld, met name de oligarchische duitse families en grootgrondbezitters. Zie ook de jezuïeten connectie (Franciscus) met Duitsland.
  Der (Reichs)adler (https://de.wikipedia.org/wiki/Reichsadler)
  https://www.youtube.com/watch?v=TUQFZ9qitRI

 4. Analyze schreef:

  Down the rabbit hole…of zoals de (echte) Engelsen zouden zeggen: ‘Those bloody krauts’
  Waarom deze duitse demon nog in leven is:
  http://vigilantcitizen.com/latestnews/why-is-queen-elizabeths-nurse-wearing-a-masonic-belt/
  grappige sidenote
  https://www.youtube.com/watch?v=heiyM61dfio

 5. Analyze schreef:

  Ze strooien ons zand in de ogen net zoals controlled opposition Stratfor agent Bill Higs aka Alex Jones is Trump ook een ZIONAZI asset, zie de subliminals:
  http://www.theguardian.com/us-news/2015/jul/14/donald-trump-nazi-soldiers-tweet-top-republican-polls

 6. Analyze schreef:

  A MUST SEE: Aangaande ‘operatie highjump’ (1947) geleid door US Navy Admiraal Byrd vanuit Russische perspectief zie ook hier de NAZI connectie+technologie:
  https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten