Maud Oortwijn

Gedeeld 1

Persoonlijk ken ik haar niet en moet ik het doen met de radiouitzendingen van Argusoog. Maud Oortwijn beweert Beatrix, prins Claus, prins Maurits, Willem Alexander en Joris Demmink  te hebben gezien in een soort café in Bankok in een “minder toeristische buurt”. Hier zou een jongetje van een jaar of vier enkele heren hebben af getrokken. Dat is op zich zelf al een bizar verhaal. Wat mij echter meteen aan Maud opviel waren de NLP achtige methoden die zij toe lijkt te passen in haar manier van praten. In dit geval heeft zij – in mijn optiek – soms last van geveinsde onzekerheid waarbij ze soms geveinsd stottert. Dat wekt de indruk van ‘het gevoelige zachtaardige meisje dat van slag is’. Dit is belangrijk, want die indruk van ‘de gevoelige geraakte vrouw’ benut zij handig door in feite heel slim het gesprek steeds op een ander spoor te zetten.

Hier een voorbeeld van de letterlijke woorden uit de tweede radio uitzending. Er wordt gesproken over de vermeende bedreigende situaties waarin Maud terecht zegt te zijn gekomen:

[quote AREND]: Wat was het volgende incident?

[Quote MAUD]: Uhhm… moet ik even denken want is lang geleden. Er is daarna iets gebeurd, maar heb daar geen direct bewijs van. Maar ik had nog een keer dat ik ‘s avonds auto pech had – en ik had geen oude auto – en toen stopte er weer een andere auto weer iemand die wilde helpen. Dat was een ander persoon.

[quote AREND]: Hoe is dat verder afgelopen die situatie?

[quote MAUD]: Die persoon ging met de auto bij het ANWB-paaltje staan en ben weer terug gelopen naar mijn auto maar goed dat is eigenlijk weer een heel lang verhaal ik weet niet of dat interessant is om het uit te diepen. Ik heb het kenteken opgeschreven en gecontroleerd en het was een niet bestaand nummerbord. De garagehouder vertelde me een foto te maken want het motorblok was gesaboteerd. Er zat een enorm gat in.

[quote AREND]: Wat was de reden van het volgende incident?

[quote MAUD]: ik merk dat je hele andere vragen stelt.. maar ja goed uhhhm…

[quote MICHA]: Ja ik weet niet of het zinvol is alle incidenten op te noemen.

[Note Martin Vrijland] Van deze ingreep van Micha maakt Maud meteen gebruik en gooit het gesprek meteen over een ander boeg:

[quote MAUD]: Heb ook het vermoeden gehad dat ze me bewust bedreigd hadden om mij te motiveren om juist een deal met ze te sluiten. Ik had ook gewoon een deal met ze kunnen sluiten maar hoe meer ik bedreigd werd en mensen achter me aan zitten dacht ik: “wil ik dit überhaupt?” Klinkt dat logisch of niet? Waarom zou ik bij een club willen horen?. Ze hebben wel contact met me gezocht.

[quote AREND]: wie zijn” ze” maud?

[quote MAUD]: uhhhhmmm eigenlijk is dat meerder keren gebeurd maar ik ga daar om strategische redenen nu niet in. Maar is eerder gebeurd en is ook concreet gemaakt. Er is meer gebeurd dan intimideren hoor. Ik vermoed dat ze binnen de overheid gedacht hebben we gaan druk op haar uitoefenen en dan gaat ze vast een deal sluiten. En zorgen dat er niet echt iets gebeurd want is ook maar een jonge vrouw en ze houdt haar mond ook nog. En het is lastig om met enige zekerheid te zeggen wie wat waarom gedaan heeft. En het is opvallend dat ik hier nog steeds vrolijk rondloop.

…Er zijn mensen(die me bedreigd hebben) die gezegd hebben tegen mij – “ik geef het gewoon toe” zeiden ze – “wij doen hieraan mee sorry daarvoor en wij hopen dat je het naar buiten brengt. Breng het gewoon naar buiten” .

[Note Martin Vrijland] Snapt u het nog, nee…dat is de bedoeling ook! Maud stelt zelfs de vraag of het logisch klinkt. Tja, begrijpelijk.

[quote MAUD]:…Er waren situaties die bedreigend waren en ik aan mijzelf te danken heb dat ik weg gelopen ben. Zelf gedaan. Maar er zijn ook geen pogingen gedaan waarin ik nul kansen had.

Niet antwoord geven op de vraag

Een hele goede gesprekstechniek, is er voor te zorgen dat je de geest van de vraagsteller afleidt door iets te zeggen dat verwarring schept en daarna een geloofwaardig zijspoor in te zetten. Hier een voorbeeld uit de radio uitzending van 1 februari waarin eerst Arend en vervolgens André Vergeer een vraag stelt. Let goed op!

[quote AREND]: Maar hoe hebben ze dan uit eindelijk jouw identiteit achterhaald want je geeft aan dat je jarenlang geterroriseerd bent en er moordaanslagen op je gepleegd zijn.

[quote MAUD]: Ik dacht het enige wat ik kan doen is doen dat ik gewoon volhoud dat ik gewoon geen idee heb waar het over gaat en ik had op dat moment gewoon niet door wat er allemaal speelde in Nederland. Wat je wel doorhebt als je al die websites leest van Micha kat en  van jullie websites bekijkt dan ga je ineens hele andere dingen zien en ik had tien jaar geleden niet door ik dacht dit is één hobby die ze uitoefenen in Thailand, daar ga ik mijn leven niet voor riskeren. Je maakt een bepaalde afweging met wat doet dit met het imago van Nederland als ik dit naar buiten breng, wat doet het met mijzelf, wat is de kans van slagen en hoe erg is het wat ik gezien heb.

[Note Martin Vrijland] Dat was de vraag niet Maud! De vraag was hoe ze aan je identiteit gekomen zijn. Je doet de afleidingsmanoeuvre – waar je bij mij inmiddels beroemd mee bent geworden -gevolgd door een het inzetten van een ander onderwerp. Vervolgens…

[quote ANDRÉ] Want  je was niet alleen je was met een vriendin heeft zij dat nog bevestigd? Hebben jullie daar nog over gesproken met elkaar?

[quote MAUD]:  Wat er gebeurde…Eigenlijk…Zij komt uit België maar ze heeft een Nederlandse moeder dus ik denk dat dat ook de reden is geweest dat ze ons niet zo snel vonden, waarom  omdat als je ons ziet staan op het  terras  of hoort praten dan denk je dat zijn twee Nederlandse meisjes. Bovendien noemde zij op het terras mijn naam en dat is Maud maar in mijn paspoort en op alle officiële documenten heet ik Gerarde Johanna Maria. Maar mijn roepnaam is Maud iedereen kent me als Maud en daarom ben ik ook niet te vinden geweest in allerlei bestanden of in reisinformatie en dergelijke omdat ik gewoon reis als Gerarde Johanna Maria en zij dachten dat ze opzoek waren naar twee nederlandse meisjes waarvan de een Maud heet. Het is ze destijds ook niet gelukt en wat daar vlak daarna gebeurde of nou ja anderhalf jaar erna gebeurde dat die Belgische vriendin van menig was van “we moeten iets doen”, sterker nog zij was toen al actief als journalist. Zij had zoiets van dit verhaal daar moeten we wat mee doen. En ik had zoiets van nee dat doen we niet; is gevaarlijk. En paar jaar later dacht ik er eigenlijk anders over en nu is zij heel erg bang. En als ik zie wat er in Nederland allemaal gebeurt dat is zoveel meer dan ik destijds wist en ten tweede ik loop sowieso gevaar wat ik ook doe, en ik denk dat ik er ook aan gewend ben dat het leven niet zo zeker is

[Note Martin Vrijland] Ziet u het antwoord? Nee? De vraag was namelijk “hebben jullie daar nog over gesproken met elkaar”. En de vorige vraag lijkt ze hier zogenaamd te beantwoorden, maar ze geeft feitelijk geen antwoord. Ze geef desinformatie. Waarom zou men op zoek gaan naar een Maud terwijl ze anders heet. Zij moet toch echt haar paspoort gebruiken als ze reist en daarin staat haar echte naam. Dit geldt ook voor het hotel. En via bijvoorbeeld technologie als gezichtherkenningssoftware (die ook toen al geïmplementeerd was op de luchthavens) is zij binnen seconden gevonden. En alle drie de heren tuinen erin.

Ik kan nog even doorgaan met een waslijst. Want het hele gesprek zit vol met gedraai. Het meest opvallend voorbeeld hiervan is wel te vinden in de tweede uitzending (die van gisteravond): Arend vraagt iets. Ik verzoek u niet te trappen in de NLP misleiding van haar gesprekstechniek, maar heel specifiek op zoek te gaan naar alléén het antwoord en zuiver het antwoord op de vraag die Arend stelt:

[quote AREND] Je had in het boek over een Duitse vriend gesproken terwijl je het vorige week had over een Belgische vriendin met een Nederlandse moeder ?

[Note Martin Vrijland] Nota Bene: dit is een zeer essentiële vraag, want hier zit namelijk een totale strijdigheid in haar verhalen!

[quote MAUD] Ja ik heb in 2011 een boek geschreven…Nou moet het anders zeggen in 2000/2001 dacht ik: “Dit ga ik niet naar buiten brengen want ik ben er als toerist in een ander land en het is vreselijk maar ben niet verantwoordelijk voor hoe het gaat in een ander land”…

[Note Martin Vrijland] En daar begint de afleiding naar een ander onderwerp namelijk het gaan schrijven van een boek.

[quote MAUD]….en vroeg me af of het goed was voor mijn eigen land om dit naar buiten te brengen en wat zou het voor mijzelf betekenen. Daarna merkte ik dus dat ik alsnog gevolgd werd en in 2011 dacht ik dit duurt al zo lang ze houden er nooit mee op.

[Note Martin Vrijland] Ander onderwerp ingezet, namelijk de vermeende achtervolging. Maar dan komt het slimme; ze gaat namelijk nu toch de indruk wekken dat ze antwoord geeft, terwijl ze complete onzin uitkraamt! Ze probeert van het hoofdonderwerp ‘het schrijven van het boek’ te maken (zie laatste zin hieronder).

[quote MAUD] Ik moest iets doen en het meest verstandigste leek me op dat moment een boek uit te brengen waarin ik wel alles beschrijf maar de personages anoniem laat  dus die vriendin werd een Duitse vriend….moest wel verklaren dat er een Nederlandse moeder in het spel was omdat mensen ons in konden schatten als twee Nederlanders. Nu ik het hele verhaal naar buiten breng moeten de feiten ook gewoon kloppen en in het boek zijn de personages anoniem.

[Note Martin Vrijland] Steeds weer afleiden naar een nieuw onderwerp namelijk nu de anonimiteit. Dit terwijl de Belgische vriendin nog steeds een anoniem persoon is (als ze al bestaat). En de argumentatie raakt kant nog wal! Maar let op, voordat u kans krijgt hier goed over na te denken begint Maud heel slim over iets nieuws!

[quote MAUD] ..Ik kan me niet meer herinneren hoe het café heet maar dat wist ik toen ook niet .

En verder:  toen het café leeg was, zat het 60 jarige stel Duits/Nederlands er nog steeds en ik dacht “De kans is er aanwezig dat zij daarbij horen”. Toen we binnen koffie gingen halen had de man van dat stel ook achter ons gestaan. Kan toeval zijn. Er kwam een mevrouw die aanbood een henna tekening te maken . Maar toen ik zag dat ze vlak bij de hoef van de Rama 5 straat liep en toen heb ik tegen mijn vriendin gezegd kom we gaan toch die henna tekening doen en ben ik heel hard gaan rennen naar die dame van de henna. Zij liep net de hoek om en toen gingen we erachteraan en zijn we een kledingwinkeltje in gegaan en achter de gordijnen zag ik dat stel  van een jaar of 60 achter ons aan de Rama in lopen. Ze hadden ons in de gaten gehouden en waren ons gaan achtervolgen daar.

[Note Martin Vrijland] Zo, de originele vraag van de totaal strijdige personages bent u al weer vergeten toch? Arend en Micha in ieder geval wel. Logisch ook, want deze dame is gehaaid! We gaan chronologisch verder op het volgende spoor. Let op, we gaan namelijk weer even over geveinsde dreigementen praten. Daarmee vergeet u het onderwerp van de Duitse vriend lekker, want dit is toch ook belangrijk (althans daar speelt zij op in):

[quote MAUD] We zijn toen naar Cambodja/Vietnam geweest dat is natuurlijk weer  een ander lang verhaal. In Vietnam ben ik een nederlandse dame tegen gekomen die me duidelijk een beetje aan het volgen was. Kwam haar telkens opnieuw tegen en dan wilde ze weten waar ik mijn hotel had en kwam er keer tegen en wilde ze weten waar ik nu weer naar toe ging. Dat is in kort het verhaal van de reis zelf en ik ben een maand in azie geweest. Ik was niet eerder in Bangkok geweest en had  wel vaker in Azië gereisd. Ik had op de Lonely Planet opgezocht wat een beetje een oud backpackersbuurtje zou zijn hou niet van het hele toeristische en dit stond als relaxed aangeschreven .

In nederland aangekomen: ik dacht in eerste instantie we zijn hier goed mee weggekomen.

[Note Martin Vrijland] Wat was de vraag ook al weer? En hier volgt een hoog staaltje NLP. Het induceren van een onbewuste (gespreks-) trance begint namelijk met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Ik heb dit in mijn artikel over conversational hypnose al een keer toegelicht. Het is uiterst effectief.

Ik werd wel uitgehoord door mensen over hoe mijn reis was geweest ik vroeg me af wordt ik meer of minder uitgehoord dan normaal kon er niks uit concluderen in de loop van 2001 zijn er verschillende voorvallen geweest. Een gasfles voor mijn auto gegooid terwijl ik op de snelweg reed (ik reed achter een auto die gasflessen vervoerde en er viel er een vanaf). En ik heb twee keer autopech gehad waarbij in beide gevallen gelijk mijn mobiel het gelijk niet meer deed en in beide gevallen stopte er ook een andere auto. Een week voor het incident kwam ik op de parkeerplek van mijn werk en zat er een wielklem om mijn auto en vanaf dat moment had ik een raar geluidje in mijn auto. Reed ‘s avonds naar huis en in eens deed mijn motor het niet meer  ik sta stil aan de kant van de weg en bel de ANWB daarna deed mijn mobiel het niet en gelijk een minuut later stopt er een auto. Een man stapt uit en zegt zich zorgen te maken “het is koud en kom maar in mijn auto zitten”. En zeg dat dat niet veilig is in een auto langs de weg en het prima is waar ik sta en op dat moment merkte ik dat mijn mobiel het niet meer deed want dacht moet snel iemand bellen hij stond heel dichtbij ongepast. Ik dacht nog ik moet zorgen dat de auto’s die langs rijden mij zien. Er gingen auto’s toeteren omdat ik te dicht op het wegdek ging staan. Hij vroeg “als de wegenwacht niet komt, wat ga je dan doen?” Waarop ik zei: “Dan komt mijn vriendje me ophalen”. Hij vroeg heb je eerst je vriendje gebeld of eerst de ANWB ik heb gezegd eerst mijn vriendje  en vijf min later kwam de wegenwacht aanrijden. In de auto van de wegenwacht die man ging me ook vragen wie was die man dan kende je hem niet ? Heb je hem weleens eerder gezien?.

[Note Martin Vrijland] Nou, dat lijkt op een zeer herkenbaar verhaal van iemand met pech onder weg. Vergist u zich niet. U, de toehoorder bent in slaap gesust en het onderbewuste denkt “het klinkt wel authentiek”. Ja dat is precies de bedoeling van de inductie trance. Lees nu eens regel voor regel wat zij echt zegt. Neem even pauzes tussen ieder zin. Dan bemerkt u dat u het verhaal pas echt gaat analyseren. Let ook even op de telefoontjes die ze gepleegd zou hebben en de vermelding dat ze dacht “ik moet snel iemand bellen“. Even later zegt ze namelijk dat ze haar vriendje al gebeld heeft. Waarom denk je dan “ik moet snel iemand bellen“; dat had je toch al gedaan? Er gebeurt verder ook letterlijk helemaal niets bedreigends.

Een vallende gasfles was zeker haar dood geweest, dus dat is sowieso al onzin. En dat soort vracht transporten moeten aan de hoogste eisen voldoen. Oordeelt u zelf… Wat zijn het toch een knullige mensen die met Maud willen afrekenen.

Ben van den Brink

Ik kan nog heel lang door gaan met het analyseren van dit gesprek, maar dan wordt het een te langdradig artikel. Ik verwijs ook vooral naar de opmerking van Ben van der Brink onder het artikel op Argusoog. Ik zal hem hier herhalen.

Beste mensen ,hier mijn mening en bevindingen betreft Maud ,ten eerste als deze personen waarover je praat een aanslag op je laten plegen ben je zeker de 2de aanslag dood als je de mazzel hebt om de eerste te overleven ,ik ben hard ,getraind en glad als een aal en met veel pijn en moeite ben ik nog in leven en ik vecht enkel tegen een iets mindere level hiervan ,jij praat over de top level de haast untouchables .Om in de uitzending van argusoog te komen en verhaal hierover te doen moet je pure angst echt overwinnen als het klopt wat jij verteld ,deze mensen maken je dagelijks fucking bang als je iets belastend over hun weet en zo zo vaak heb je engerds om je heen enkel die hatelijk na je staren en proberen te intimideren ,Leonie heeft dit en vele andere nare momenten maandenlang moeten voortduren ,misbruikt worden ,vernederd alles wordt uit de kast gehaald tot het effect begint te nemen ,6 illegale huiszoekingen ,8 arrestaties van mij enkel om Leonie alleen te krijgen.Elke uitzending waarin ik voorkwam en vertelde over onze zaak werd electronisch gestoord of werden mensen eruit geflikkerd via hun telephone ,kon je door jouw genoemde personen beschadigen was direct de uitzending uit de lucht gehaald zodra je over pikante zaken begon ,niks is gebeurd geen storingen niks .Maud jouw werkplek is een plaats waar het absolute hart van trauma based mind controle ligt ,college ,scholen ,universiteiten [cambridge],maar het meest opvallende is gisteren had jij een afspraak met 2 personen ,een verbonden aan klokkenluideronline.neten een verbonden aan argusoog.org ,geen enkel van jullie drie personen werd bedreigd ,geintimideert of wat dan ook onderweg na de afspraak met jouw .DAT KLOPT NOOIT NIET en wil jij de boel belazeren of ben je een slachtoffer van trauma based mind controle en gestuurd om zeer onjuist info en beschuldigingen te uiten en vertellen op de website van argusoog.org ,inzake misbruik zoals STEGEMAN in een ver afgelegen land ,TERWIJL HET FUCKING HIER IS ONDER ONZE NEUZEN in zeer grote landhuizen,villa s ,ondergrondse zalen en hele luxe verdiepingen van hotels en andere complexen daar wil je iedereen vandaan halen en ben je gestuurd om dat te doen .De 2 uitzendingen zijn bijna genoeg om argusoog uit de lucht te halen vanwege smaad ,laster en andere gedane uitspraken TEGEN DE KONINGLIJKE FAMILIE ,geen enkele concrete bewijs, in tegendeel bekijk het volgende ; LIBRARY OF LONDON ,Dutch Royal Familie foreign visits to other countries ,verschillende personen genoemd door jouw waren zeker niet in Thailand in de tijd die jij hun daar plaatste .Google ROYAL FAMILIE VISITS TO THAILAND ,which kings and queens visited Thailand and in what year did they do so ,weer niet Maud en de grote groep personen door jouw genoemd krijg je in verband met FLIGHT PATHS and security measures niet anoniem het land in en uit .Thai newspapers confirm again nothing regarding the visits in question .De zaken waar jij over praat vinden veelal plaats in pretparken ,golfclubs en andere daarvoor uitgekozen plaatsen in Nederland ,nu huidig op dit moment ,niet jaren geleden en welles nietes verhalen in Thailand ,DISINFORMATION noemen mij gabbers dit die jouw even 24 uur wat nauwkeurige hebben bekeken .Demmink zijn laatste misbruik van een jong kind +_ 10 dagen geleden ,locatie Den Haag ,en beschikt hij over honderden U.H.P kinderen voor misbruik zoals jij en ik fruit in de supermarkt voor het uitzoeken hebben ,DAAR BEN JIJ VOOR GESTUURD OM DAARVAN AF TE LEIDEN !!!!!

Conclusie

Ik sluit mij volledig bij Ben van den Brink aan. Mijn persoonlijke inschatting is dat deze dame niet geloofwaardig is. Ze is een zeer goed getrainde NLP spreker. Zij weet steeds vragen niet te beantwoorden maar toch te doen alsof zij antwoord geeft. Haar dreigement- omschrijvingen hebben geen enkel raakvlak met realistische bedreigende situaties. Ik zou willen zeggen “Er is een spoor van rook, niet te misstaan vuur“.

Update

Dankzij een alerte lezer weten we nu dat Maud pertinent liegt. Douwe Ritsema zegt:

Het is – met dank aan Google – niet moeilijk om zelf even na te gaan waar de Familie op 6 december 2000 uithing. Trix is van 12 november tot 9 december 2000 vrijwel dagelijks bezig geweest met het inrichten naar eigen smaak van een tentoonstelling in het Stedelijk Museum. Die tentoonstelling is op de 9e geopend in aanwezig van een zwaar zieke Claus. Die was kort daarvoor een aantal malen fiks bestraald vanwege prostaatkanker. Op de 12e december 2000 moest Claus de Prins Claus Prijzen uitreiken. Hij voelde zich zo beroerd, dat hij wel aanwezig was, maar de bijbehorende toespraak en andere plichtplegingen door prins Pils liet verrichten.

Samenvattend: Professor Oortwijn heeft haar huiswerk niet gedaan, en verwacht dat ook niet van haar lezers.

21 reacties op Is Maud Oortwijn authentiek? *Update*

 1. Driepinter zegt:

  Goed verhaal, duidelijke voorbeelden.

  Of het werkelijk een geoefende NPL spreker is weet ik nog niet zo zeker. Ik heb een vriend die het etiket schizo-affectief heeft gekregen en die doet net zo. Hij heeft allerlei wanen, die hij koste wat kost wil vasthouden en doet alles om de confrontatie met de feiten uit de weg te gaan. Lijkt ook heel sterk op het gedrag van Maud.

  Misschien heb je wel gelijk hoor met die NPL technieken, maar ik vind het dan wel teveel opvallen, het lijkt mij eigenlijk gewoon ziekelijk gedrag.

 2. marceltjoeng zegt:

  mijn kijk op het ‘geval Maud’
  kopie van post op KLOL

  @MAUD OORTWIJN

  na mijn comment op het Bangkok incident;
  1. de kudde beseft wie de ‘bescherming’ biedt (hij, het Rothschild slaafje)
  2. hij de kudde feitelijk erin heeft laten lopen (‘entrapped’) (moetje)

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22078/zaak-tristan-gaat-naar-bizarre-climax#comment-88961

  bedacht ik mij nog een vervolg op deze CSI forensische deconstructie,
  namelijk dat de ‘demmink’ welke de uitroep deed
  ‘daar aan de overkant dat zijn pedofielen’,
  feitelijk een heel scenario ontrolde,
  welke ver van te voren bedacht moet zijn,

  hij zal op de hoogte geweest zijn van
  een merkwaardig ‘assertief pedofiel jongetje’,
  de lokale ‘pedofielen circus attractie’, (af)gericht
  op het assertief grijpen naar mannelijke geslachtsdelen van bezoekers

  met de kennis van deze zaken, is de oranje kudde zo gek gekregen,
  een tour naar ‘iets spannends & humoristisch’,
  met de ondertoon, welbekend in oranje pedofiele kringen

  er is iemand de kudde voor gegaan (van het Salomonsen kaliber),

  en Demmink trok zich strategisch terug op de uitkijkpost aan de overkant,
  hij, welbekend met het fenomeen dat een eindeloze stoet backpackers,
  en met name nederlandse backpackers,
  deze buurt en dit terras eindeloos aandoet,

  hij kan zijn geluk niet op als Maud en vriendin
  het tegenoverliggende etablissement uitvluchten,
  hij herkent hun taal, staat op, roept , ‘daar aan de overkant dat zijn pedofielen’,

  haast zich naar het etablissement waar het penisgrijpen nog in volle gang is,
  en slaat ‘groot alarm’,
  ‘U bent waargenomen en herkent door nederlandse toeristen’,

  de gehele oranje kudde, onder de indruk van deze ‘discrete professionaliteit’
  van hun begeleiders, wordt gehaast afgevoerd

  en nu komt het,

  Demmink, in de ‘debrief’ van dit incident,
  blaast de repercussies betreffende dit ‘smadelijk incident’ op
  tot fantastische hoogten

  en, aldus, bezweert & verkrijgt het noodzakelijk mandaat
  betreffende ‘zaken de staat aangaande’

  om er alles aan te doen, de eventuele terugslag (‘blow back’)
  betreffende dit ‘incident’
  ‘de kop in te drukken’

  et voila

  Demmink verkrijgt mandaat, budget en ondersteuning van
  ‘bepaalde cirkels’ in neerlands ‘diensten’,

  individuen welke geselecteerd zullen worden uit geheime diensten,
  politie, marechaussee, marine, leger, special forces,
  de nederlandse versie van MKultra supersoldiers,
  veelal voormalige wezen, kindertehuis kinderen, jeugdzorg kinderen,
  het generationele verkrachtings milieu,

  en starten een (relatief) kolossale ‘man hunt’ op
  naar ’2 hollandse meisjes’ geïnvolveerd in een ‘uiterst moment van indiscretie’,

  een ‘man hunt welke na ontdekking van de identiteit van Maud
  nog eens, tegen beter weten in, uiteraard, eindeloos levend wordt gehouden
  door de ‘enforcer & protector’ (en vuile verrader) Demmink,

  Demmink, die leep inzag,
  dat zijn gehele verdere carrière afhing van het totale uitmelken
  en jarenlang najagen van ene Maud,
  de onverwachte trede in een flitsende satanisch pedofiele carrière

  Demmink wordt hiertoe (weer eens, en steeds weer) bevorderd,
  hij is nu in de juiste picture gelopen,

  kan terug melden aan zijn,
  onderdehand ook steeds belangrijker wordende ‘handler’
  die dit carrièreplan, uiteraard, deze vele vele jaren meespeelt en
  in collusie is met Demmink,

  aan het ‘satan special operations’ ‘cloak & dagger’ hoofdkwartier
  van de Rothschild Ltd, gevestigd te The City,

  ‘all is well’,

  de oranje kudde krijgt zelfs terug gemeld van hun Bilderberg ‘connecties’

  ‘da’s een goeie, die kan wat, en, zo horen wij, is vanaf heden een ‘Rothschild Boy”,
  en deze laatste aanduiding,
  ingevolge de anekdote betreffende Demmink,
  dat hij eens noemde, toegang te hebben tot

  ‘unlimited funding’,

  de Illuminati ‘double talk’
  betreffende een directe connectie met de afdeling
  ‘satanic special operations’ te The City,

  waaronder valt de toegang tot de demonisch magische knop,
  ‘create money now’

  en dit alles, met een breed penseel geschilderd,
  & ingevolge de uitdrukking,

  ‘ zo is het gekomen’

  mvrgr,
  G.

 3. marceltjoeng zegt:

  @MAUD

  en ik hoor nu 8 feb 2013 uitzending
  en enige precieze details betreffende het ‘Bangkok incident’

  ‘het was niet Demmink die uitriep ‘pedofielen”,
  maar ‘een 25-jarige jongen’ ook aanwezig,

  ‘en dat gaat daar al 1 uur aan de gang’,
  en hij zat daar dus al 1 uur
  ‘en ik ga jullie niet vertellen wie ik ben’ (?!?)

  en deze jongeman,
  en tevens (onder voorbehoud) het quasi ‘achtervolgende 60-jarige stel’,
  teven de ‘verdachte toevallig ons volgende nederlandse dame in Vietnam’

  in mijn forensische analyse
  .. allen onderdeel van het Demmink ‘entrapment team’
  .. met vele weken/maanden voorbereiding onder het ‘continuation agent orange entrapment project’
  .. en anex van de honderden jaren omspannende Rothschild c.s. ‘blackmail dossiers’,
  .. waar deze op de omslag heeft staan, de rake ondertitel,

  ‘keep the oranges fucking and absolutely fucked-up’

 4. Johan Bosman zegt:

  Prima werk Martin! Maud had al eerder beweerd dat het goede motorblok op die parkeerplaats uit haar auto was gehaald en met een versleten blok weer in is geplaatst. Dat kan echt niet: een automotorblok in- en uitbouwen dat is heel veel werk waar je ook een behoorlijke blokkentakel en heel veel gereedschap bij nodig hebt. Volslagen onzin, ik denk dat Maud Oortwijn alleen maar haar boekje wil verkopen.

  Met vriendelijke groet en keep the good work going!
  Johan.

  • Zjoz zegt:

   Top Johan, het zou mij minstens twee dagen kosten een motorblok te verwisselen eer ik die ouwe bak van me weer kon starten.

   Stay Human,
   Zjoz

   • Als ze je auto willen saboteren, dan kun je eenvoudig het programma in de boordcomputer aanpassen. In principe kunnen ze dan tien keer sneller een stukje zender/ontvanger plaatsen zodat je auto op afstand bestuurbaar wordt. Het verhaal van het motorblok raakt kant nog wal. Ze had iets meer CSI moeten kijken

 5. Tina zegt:

  Ben eerste keer reageerder: ik heb tenen krommend naar Maud zitten luisteren. Ze kan regelrecht de politiek in, praat veel, zegt niets, verwarrende antwoorden of liever helemaal geen antwoord. Ze geeft eerst een hint en wil er vervolgens liever niet over praten. De twee heren vinden het allemaal heel begrijpelijk. Het lijkt wel een James Bond film. Stuur een vrouw er op af en de heren zijn ingepalmd. Vooral de laatste zin van Maud… “ik hoop dat er meer mensen zijn die vergelijkbare ervaringen hebben en die nu ook opstaan want samen staan we sterk”
  M.a.w. Meld u zich met naam en toenaam, dan kunnen we u direct een kopje kleiner maken. Bedankt voor de samenwerking.
  Mika: “ik zeg altijd tegen Maud…” waarna Maud direct corrigeert… een kunstmatig hahahahaha??
  Wat speelt hier, vraag ik mij af? Waarom bijna 3 uur ene Maud aan het woord, terwijl de IT man van vorige week zoveel meer te vertellen had dan deze “infiltrant”.
  Ik luister graag naar Argusoog, maar ik heb nu toch wel een vieze smaak in mijn mond.
  Maud heeft een video op youtube met vage beelden en erg slecht geluid. Je kunt daar dus ook helemaal niets mee. Natuurlijk bedoeld om de argeloze argus om de tuin te leiden.
  Mensen die liegen maken fouten. Aan ons om die fouten eruit te pikken en ze met de billen bloot te leggen.
  Bedankt voor de bovenstaande reacties.

  • dat heet tactiek, maud is diegene die dit verhaal beweert. dus het is voor haar rekening, micha is niet helemaal achterlijk, we wachten gewoon rustig af hoe ze zichzelf hier uit redt.
   Als je maud aanvalt stopt ze ermee en de bedoeling is dat ze zich helemaal klem lult, en zoals we hebben gehoord is dit de enige goede taktiek.

   • Tina zegt:

    Dit soort taktiek moet je dan niet over de radio spelen. Zonde van de zendtijd. Het was vorige week al duidelijk dat ze uit haar nekharen zat te kletsen. Ze had wat belangrijks te melden, Wat dan? Noemt zichzelf een hele sterke vrouw., maar praat bijzonder verward. Die twee dingen passen dus niet samen.
    Het is niet makkelijk om een fake persoon/verhaal neer te zetten he?
    Het is maar goed dat er techneuten en gevoelsmensen zitten te luisteren die feilloos door dit geleuter heen prikken.
    Als je meedoet in een program, dan bereid je je voor en schrijf je dingen op zodat, als er een vraag komt in die richting, je goed en klaar antwoord kunt geven.
    Ze heeft er zelfs een boek over geschreven, heeft er 10 jaar over na kunnen denken en nog krijg je zulke verwarde antwoorden?
    Grapjas.

 6. Rots zegt:

  Maud is geen trol, maar een drol, die haar boekje wilt verkopen slim bedacht, maar je verhaal was toch iets te stroef om daar aandacht aan te geven.

 7. Zjoz zegt:

  Het schijnt daar in Thailand allemaal vrij normaal te zijn dit soort pedofielen en sex praktijken.
  Ik kan me ook voorstellen dat ‘mensen’ die zich met dit soort zaken bezighouden totaal los zijn van ‘God’.
  En het dus doodnormaal vinden allemaal wat ze doen en de mensen die zich hier niet aan overlaten bekrompen en preuts vinden.
  Bij sommigen zijn de grenzen geheel weg, gevoel van enige empathie, mededogen , compassie compleet verdwenen.
  Dit soort houdingen is bijvoorbeeld goed te zien bij het huidige ‘staatshoofd’, als je naar haar toespraken luistert. Geen stukje verbinding met wat er onder de mensen leeft, erop neerkijkend vanuit een ivoren toren.
  En dat gedrag zien we vaak bij machtshebbers, ze voelen zich beter dan mensen, vandaar dat we in zo’n ongelooflijke corrupte kolerenzooi terecht zijn gekomen, georganiseerd door wezens die de noemer MENS verloren hebben.

  Fijne dag allemaal,
  & Stay Human,
  Zjoz,

Gedeeld 1

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten