Paus Franciscus voortrekker nieuwe wereldreligie

Filed in MIND & SOUL CONTROL by on 28 september 2015

pausfranciscusHet zal velen niet ontgaan zijn dat de paus op 24 september een toespraak hield in de St. Patricks Kathedraal in New York en dat hij vandaag een toespraak gaf in Philadelphia. Een dag voor Franciscus’ toespraak gaf popster Madonna op 23 september in Philadelphia een optreden in het kader van haar Rebel Heart Tour met thema: ‘The desecration of the bride (de kerk) and the coming of the falling angels‘. Hoe de twee met elkaar in verband staan lijkt niet geheel op toeval gebaseerd. Feitelijk betekentto desecrate‘ zoveel als ‘afbreuk doen aan een heilige plaats of object‘. Op onderstaande video ziet u de boodschap van Madonna toegelicht vanuit een christelijk perspectief. Overigens zijn dit niet beelden van het concert van 23 september, maar van eerdere opnamen. Het thema is echter duidelijk en let u daarbij vooral niet teveel op de toelichting in de video gegeven, maar kijkt u liever naar wat er echt gebeurt. In mijn optiek laat Madonna de afbreuk (desecration) van bestaande religieuze dogma’s zien en bij het breken van die muur (op 2:17 min.) daalt de nieuwe koning af naar beneden. Daarbij vliegt de Saturnus symboliek je om de oren, wat blijkt uit de piramide omringt door de bekende Saturnus zonnestralen. Dit laatste is een verwijzing naar de oude planetaire opstelling van de planeet Saturnus die in alle religies verheerlijkt wordt. Deze oude planetaire constellatie wordt goed toegelicht in deze documentaire. Er is iets bijzonders met die oude planetaire opstelling en met de Saturnus verering in zowel bedrijfslogo’s, religie, muziek, film en ga zo maar door. Het feit dat ook Madonna de nieuwe heerser in haar muziek omringt met Saturnus symboliek aankondigt, is hier ook weer een overduidelijk bewijs van.

paus_saturnusEen van de songs die Madonna afgelopen woensdag in Philadelphia gezongen heeft is het nummer ‘Devil Pray’. In dit nummer komt bijvoorbeeld de volgende tekst voor: “The ground beneath my feet’s getting warmer Lucifer is near“. En dat is precies wat ook in onderstaande video getoond wordt (in tegenstelling tot de christelijke uitleg die in de video gegeven wordt). Op de foto rechts ziet u paus Franciscus de Saturnus zonnegod dragen tijdens een mis. U ziet met welk een groot eerbied hij naar dit symbool kijkt. Feitelijk is dit een directe verering van Saturnus en daarmee Satan. Een andere benaming hiervoor is Lucifer; de god van Aleister Crowley, de god van de door Madonna aangehangen Kabbalah.

Wat vele websites in de alternatieve media inmiddels opgevallen is, is dat de paus erg zijn best doet om alle religies bij elkaar te brengen. De christelijk getinte website Xandernieuws meldt zelfs [quote] De leider van de Rooms-Katholieke Kerk profileert zich steeds duidelijker als iemand die gelooft dat alle religies dezelfde god aanbidden. Ook de website Infowars meldt [quote] He pushed for globalization and his usual immigration agenda, preaching for immigrants’ religious freedoms in the presence of many celebrities which arrived from all over America. This after receiving an unusual blessing from Madonna during her concert in Philadelphia two days earlier, which featured lots of religious imagery including crosses used improperly, and fake nuns. En even verder [quote] So why is the Jesuit Pope putting the sacrifice of the cross into question? The answer is to gradually prepare us for “One World Religion,” where no symbol will prevail over the other in the name of ecumenism. Als u het gehele artikel op Infowars leest, zult u ontdekken dat de paus nogal een shockeffect in de christelijke wereld teweeg heeft gebracht. Men zou zijn teksten dusdanig hebben geïnterpreteerd dat de kruisiging van Jezus een vergissing zou zijn geweest. Los van de speculatie over deze woorden en de ware intentie erachter, is duidelijk dat de paus ook de islam en andere religies omarmt (zie hier). Dit opgeteld bij de mengelmoes aan religieuze symboliek mag wel tot de conclusie leiden dat de paus toe aan het werken is naar 1 wereldreligie.

franciscus-wereldreligieAnd guess what!? Ik ga u een geheimpje vertellen! Vraagt u mij het te bewijzen, dan moet ik een heel relaas beginnen over symboliek en dan met name de Saturnus symboliek in alle religies. U heeft het fotootje hierboven van paus Francis met Saturnus al gezien. In alle religies komt deze Saturnus symboliek voor (zie hier). Het geheimpje dat ik u ga vertellen is het volgende: De paus is de frontman van de Saturnus cult die alle wereldreligies ooit bedachten. Deze religies zitten vol met profetieën die als scripts dienen om volkeren tegen elkaar op te zetten. Deze wereldreligies zijn gebaseerd op het dualistische model van God en Satan. Echter wat de volhardende onderzoeker kan ontdekken na goed speurwerk op het wereldwijde web, is dat de God in dat dualistische model heimelijk eigenlijk ook de Satan oftewel Lucifer was. Ja dat klinkt absurd en compleet ‘van God los’, maar dat is de bottom line. Waarom kondigt Madonna alvast deze God van de nieuwe wereldreligie aan als zijnde Lucifer? Dat was altijd al de God van alle religies, alleen hij heeft een gouden masker gekregen in deze religies (die slechts verzinsels zijn van deze Saturnus cult).”Wat!? Verzinsels van de Saturnus cult? Dus jij beweert dat alle religies bedacht zijn door deze zogenaamde Saturnus cult?“. Ja het dualistische model van hel en verdoemenis versus hemel en verlossing vereiste een good guy God en een bad guy Satan. Religie was, is en zal altijd hetzelfde doel hebben: mind and soul control van de massa.

De nieuwe God die onder de nieuwe wereldregering aangekondigd zal worden is Lucifer. En Lucifer is Satan en Satan is eigenlijk Saturnus. “Ja, maar Saturnus is een planeet!“. Ja, dat is Saturnus in onze materialistische 3dimensionale 5zintuigelijke belevingswereld inderdaad. Maar voor al deze hooggeplaatste personen die Saturnus zo vereren is het meer dan een planeet, namelijk een goddelijke macht. Ik roep al jaren dat de realiteit waarin wij leven een Saturnus matrix is en dat de software van de matrix aangestuurd en beïnvloed wordt vanaf Saturnus (zie hier). Het heeft er alle schijn van dat de poorten van de matrix open zullen gaan om de macht van Lucifer (Saturnus) over de mensheid verder te versterken. Misschien speelt Cern daarin nog een rol (zie hier). Wie zal het zeggen. Men wil als het ware de greep op de mensheid (op de menselijke ziel) dusdanig sterk maken dat er geen ontkomen meer aan lijkt.

Dat was mijn vertaling van de symboliek van Madonna en dat is mijn vertaling van de inzet van paus Franciscus. Is er dan geen ontkomen aan? Zijn de plannen van deze Saturnus cult zo groots en sterk dat we ons er maar bij neer moeten leggen? Nou, om te beginnen zou het nuttig zijn als mensen in gaan zien dat religie slechts gebruikt wordt om grote massa’s tegen elkaar op te zetten en zo oorlogen en “slacht-offers” te verwezenlijken. Daarnaast is religie een manier om mensen bereidwillig te maken hun ziel over te geven aan een externe kracht. Als de mensheid gaat inzien dat zij zelf de baas is over haar ziel en dat zij oppermachtig is ten opzichte van de matrix en de bewakers van die matrix, dan zijn ook de nieuwe plannen van deze Saturnus cult – met hun aankondiging van een nieuwe wereldregering onder leiding van Lucifer – niets anders dan gebakken lucht.

(onderstaande video is aangepast, omdat de originele video waar het artikel naar refereert verwijderd is van YouTube)

Bron linkvermeldingen: merriam-webster.com, infowars.com, xandernieuws

Gedeeld 122

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (53)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. rasta87 schreef:

  Het openbaren van informatie over hoe de hedendaagse religies in elkaar steken en hoe je als zogenaamde gelovige wordt misleid en tegen elkaar wordt uitgespeeld is eigenlijk wat Jezus zijn ware gedaante was.

  Zijn rol was de slapende mensen wakker te schudden en attent te maken op de ware redenen van ons bestaan. Hij ontmaskerde false profeten en maakte korte metten met afgoderij en tollenaars.

  Doordat Hij hier niet alleen maar over sprak maar serieus de daad bij het woord voerde kreeg hij de enorme uitstraling waarover men vandaag de dag nog spreekt.
  Met de bevolking weer eensgezind en aan zijn hand hadden de toenmalige machthebbers (schriftgeleerden/Farizeers ) geen schijn van kans en kwam er een revolutie.

  Ik ben stellig overtuigd dat Jezus destijds niet gekruizigd is, Hij had immers het eeuwige leven! Hij wees de mensen de weg naar de Hemel. De weg naar het eeuwige leven is via het leven, niet via de dood. Hij kwam niet om dood te gaan maar om verder te gaan. (bewijs hiervoor vind je vermoedelijk in de dode zee rollen, daarin gaan de teksten over een andere Jezus dan in de Bijbel staat geschreven, die Jezus was meer opstandig en revolutionair. Maar vreemd genoeg zijn niet alle teksten openbaar)

  De verdraaiers zoals bijvoorbeeld de Paus waar de Auteur over schrijft hebben inderdaad later de feiten opnieuw veranderd en alles omgedraaid, namelijk dat “(pijn) leiden” de weg is naar de hemel en de hel. (als je dood bent ga je of naar de hemel of naar de hel). Terwijl ik geloof dat je je leven hebt gekregen om verder te gaan en niet om weer dood te gaan en vervolgens weer verder te gaan.

  Dit Satanische uitgangspunt is de basis voor de meeste religies en moet dus wel een leugen zijn hetgeen het artikel bevestigd.

  Dank voor het brengen van licht in de duisternis!

 2. Freeman schreef:

  En -wij- “eeuwig leven” woont in een gevangenis, in een -uit sterrenstof- bestaande tempel voor de Archonten. Daarom wist de ingewijde en occulte Paulus zeer goed dat dit “sterfelijke=het licht in het sterrenstof” “onsterfelijkheid=lichtlichaam” moet aandoen, transformeren, maar de beste man was hoogst waarschijnlijk en leerde dat men alleen de toegang tot het eeuwig-leven verkreeg, door het geloof in de Tempel der Archonten te laten “doden” en als een offer aan te bieden (want als ze mij -Jezus- hebben gedood, zullen ze ook u doden als slachtschapen, wees mij volgeling), aan wie??? Aan inderdaad de Godheid met twee gezichten. Dus het licht wat die -artificiele Godheid- zal laten manifesteren en zal laten indalen, zal het oorspronkelijke -eeuwige-licht- moeten vervangen in hun -nieuwe- woningen/avatars.

 3. Mirjam schreef:

  Goed artikel! Deed mij denken aan een ander informatief artikel over Saturnus

  http://www.indigorevolution.nl/Saturnus-ontmaskerd.html

 4. Freeman schreef:

  Paulus was hoogstwaarschijnlijk misleidt (zoals heel veel new-agers) en verwierp het idee van de Gnostici, dat de Godheid die hij vereerde, slechts de Godheid van de zichtbare kosmos.

 5. leeuw schreef:

  De islam en de Cristendom passen echt niet als puzzelstukjes in elkaar en dat tot 1 geloof te krijgen. Ik ben benieuwd hoe men dat wil gaan flikken.
  Alleen het verhaal van adam en eva is ongeveer het zelfde en dat was het. Okee ze vasten allebei de ene geloof heftiger als het andere.
  Het enige geloof gelooft in rust en vrede en voor elkaar klaar staan en het andere gelooft daar niet zo in.
  Geen grap, google maar de trefwoorden zijn: heilige koran in het nederlands verklaard.
  Leg deze boeken naast elkaar ze verschillen te veel met de bijbel. Beide zullen veel water bij de wijn moeten doen. Hoe ze dat gaan flikken? Maar niks verbaast me nog.

 6. Mirjam schreef:

  Ik heb ooit eens een artikel geschreven gebaseerd op de bevindingen van Santos Bonacci over het verhaal van Jezus in de bijbel. Jezus is eigenlijk afkomstig van de naam Zeus en ook weer bekend onder de naam jehova, yaweh etc. Het verhaal van Jezus is eigenlijk gebaseerd op de cyclus van de Zon (sun/son welke hij doorloopt in 1 jaar tijd. Hier vind je meer informatie https://mipster126.wordpress.com/2014/12/01/bijbelverhaal-uitgelegd-in-termen-van-astrotheologie-deel-1/

 7. leeuw schreef:

  ik heb ook 1 boek van de dode zee rollen en het lijkt niet eens half op de bijbel die we kennen. Bv dat Petrus ene dochter heeft en dat ze verlamt was en hij was een groot grond bezitter/boer.

 8. Freeman schreef:

  Wie in de Christelijke leer van de occultisten van de Archonten intrapt, staat gelijk aan iemand zelfmoord pleegt. Dus wie die leer aanhangt en staat te juichen dat hij/zij meent er goed aan te doen de Tempel der Archonten te laten “vermoorden” pleegt zelfmoord en dat is niet de manier om onze -lichtbewustzijn- te bevrijden. Wie die leer “letterlijk” volgt trapt in de val der Archonten en zal in hun vangnet verstrikt raken om als voeding (licht-essentie) te dienen. Maar wie niet door het vuur in het lichaam der Archonten verteerd wordt, maar in plaats daarvan die begeerte-vuur dooft en de begeerte voor het lagere-zelf transformeert tot een wil om onze -licht-essentie- te dienen, zal de overwinning behalen.

 9. leeuw schreef:

  Weet bv dat de kleuren zwart geel en rood de kleuren van het kwaad zijn.
  De kleuren van de Belgische en Duitse vlaggen hebben deze kleuren en waar zit de hoofd-gebouwen van de EU, juist ja!
  Zie hier de vlag van het vaticaan.
  Geel het kwaad en wit het proppere. Dan twee sleutels. Geel en ene witte. Wele deuren zal men ermee openen? Dan met het rode lap (kleur van het kwaad) word men verbonden tot 1 geloof? Is dat wat deze vlag wil zeggen?
  http://historiek.net/vaticaanstad/

 10. Freeman schreef:

  Beste leeuw, beide “geloven” in de gehoorzaamheid aan de Godheid met beide gezichten, ongeacht of het offer Ismael of Isaak was die Abraham als een offer moest offeren, beide geloven gehoorzamen hun door de Godheid met twee gezichten gegeven boodschap, het ene geloof om te moorden en het andere geloof om zich te laten vermoorden.

 11. Freeman schreef:

  Wij zijn dat licht die de Kosmos en Zodiak der Archonten staande houdt, wij wonen hier in hun woningen, om hun universum tot een 0 nul te reduceren, als wij terugkeren tot onze oorspronkelijke woningen in de lichtwereld.

 12. Camera schreef:

  Die Madonna toch, die jaren geleden “maanden lang” zo onschuldig op nummer 1 stond met het liedje American Pie (van Don mclean) Altijd al afgevraagd waar die tekst nou eigenlijk over gaat.

  Nu juist ook China de VN prijst is het puzzelstukje wel interessant aan’t worden, hier linkje met een uitleg van dat liedje , misschien is 25% iets anders maar het komt akelig dichtbij

  http://www.orwelltoday.com/americanpiesong.shtml

 13. leeuw schreef:

  http://boinnk.nl/99687/neem-een-oldtimer-onze-moderne-auto-met-benzinemotor-en-katalysator-is-nog-gevaarlijker-dan-chemtrails/

  weet dat je vergifiig word door de elite en deze fijnsto maakt je bloed dikker met meer kans op hersenbloeding en astma enz. Houd je bloed dun met asprine of bladeren en takjes van de wilg. In wilg zit namelijk de pijnstiller asprine in.
  8 gram per dag van deze plant is normaal voldoende. Je kookt het en je kan er water ijsjes van maken voor je kinderen en die lekker op laten likken. Maar zo aan een takje laten knabbelen vinden kinderen vaak ook leuk.

 14. Martin Vrijland schreef:

  Wel een beetje on topic blijven ajb

 15. leeuw schreef:

  De link hier onder legt uit wat voor invloed woorden enz op het water heeft en daarom vinden deze gasten (satanisten) deze o zo belangrijk die vele symbolen en zijn ze gek op duivelse muziek, maar het komt wel je huiskamer binnen als je niet oppast.
  Je bestaat ongeveer voor 80 procent uit water en dus oppassen wat je in huis haald via je radio en tv.

  http://www.reneemerkestijn.com/blog-van-impasse-naar-inspiratie/masare-emoto-invloed-intenties-gevoelens-en-emoties-op-water-

 16. leeuw schreef:

  Okee

 17. leeuw schreef:

  VN en de paus bbrbrrr. En wat heet de VN uitgegeven al die tijd van zijn bestaan. 500 BILJOEN dollar. En nog is er honger in deze wereld en vele ellende. Weg ermee! Kost veel en wat heb je bereid ermee?
  Plaats van met tanks binne te vallen in ene land val binne met scholen te boud=wen ziekenhuizen medicijnen en kennis en zonnepanelen en sla putten voor schoondrink water en bouw huizen. Maar ja daar verdien je niet zoveel aan. Verdeel en heers teniek daar verdienen deze satanisten geld mee. Met de paus voorop als hun mascotte. Ik ben benieuwd hoe ze het likken twee geloven als 1 te krijgen. Ze beginne al met te zeggen dat Allah de zelde go is als de katholieken hebben ja ja,,,, alleen deelt de god van de Cristenen geen 72 maagden uit.

 18. ZerotheHero schreef:

  Ken kan je het je wat duidelijker maken:

  http://redefininggod.com/obama-and-the-2nd-coming/

  “THE ANTICHRIST’S G7 NWO VS. CHRIST’S BRICS NWO

  At this point, I think we’ve covered enough of the prophecies to show that Obama’s handlers are putting him in all the right places at all the right times to build him up as a passable Antichrist (either the “real” one or “fake” one). So now let’s move on to see how the Antichrist versus Christ spiritual dialectic fits in with the Western New World Order versus BRICS New World Order geopolitical dialectic.

  As I’ve shown in Understanding the NWO Strategy, the globalists have created two New World Orders and pitted them against each other. On one side, there is the Western NWO that has been advertised as scary, evil and totalitarian. And on the other side, there is the BRICS NWO that has been advertised as a place nations can run to escape and rebel against the evil Western NWO. By having the Antichrist head the evil Western NWO and then having Christ come in to lead the BRICS NWO to victory, the globalists are hoping to create a spiritual reason to accept the NWO for the religious people of the world.

  Upon looking into Muslim eschatology, I was shocked to learn that they too are expecting a Second Coming of Christ. In the Wikipedia entry on their End Times figure, the Mahdi, we see their popular prophetic expectation…

  “There is no explicit reference to the Mahdi in the Qu’ran, but references to him are found in hadith (the reports and traditions of Muhammad’s teachings collected after his death). According to Islamic tradition, the Mahdi’s tenure will coincide with the Second Coming of Jesus Christ (Isa), who is to assist the Mahdi against the Masih ad-Dajjal (literally, the “false Messiah” or Antichrist).”

  So if the Occulted Powers proceed with their script, the “Mahdi” will show up with “Christ” and his ET pals to jointly defeat the Antichrist. This joint action would effectively unite the two sheep herds (which together comprise roughly half of the world’s population) behind the BRICS New World Order… or so the globalists hope.”

 19. Freeman schreef:

  Christus is een titel voor een “personage” die de rol opneemt om voor de Saturnus-cult als puppet op te treden. In werkelijkheid zijn alle “zonne-godheden&avatars die christus worden genoemd, sowieso representanten van de godheid met twee gezichten. De Bijbel leert dan ook dat men de “nieuwe -artifciele- persoonlijkheid” moet aan doen die naar het beeld van de Godheid met twee gezichten is geschapen. Daarmee zorgen ze er voor dat het intrinsieke karakter moet worden ondermijnt en begraven, die moet sterven.

  Het maakt inderdaad niet uit wat uit koker van de Saturnus-cult komt (christ vs antichrist), de mens die weet wie hij/zij is, weet dat het allemaal theater en misleiding is, ze zijn hard op weg om hun “finale” spektakel-stuk en artificiele-show te orkestreren om vervolgens hun planetaire wereldregering te gaan installeren en dan zullen zijn hun “KUNST-lichtjaar” uitroepen om hun “nieuwe” schepping (ANTI=vervanging) tot stand te brengen.

 20. Freeman schreef:

  De Saturnus-Bijbel heeft ook op het programma staan dat in de “laatste dagen” (begonnen 2000 jaar geleden) de mensen hun “natuurlijke genegenheid” zouden verliezen, dat komt namelijk omdat die cult van Saturnus daar zelf voor zorg heeft gedragen, zeg maar “damage control” doordat zij de “natuurlijke-intrinsieke-mens” van binnen uit hebben uitgehold en doen sterven. De mensen die in hun programma s gevangen zitten, die komen dan ook onder het “oordeel” te staan en zullen moeten worden ge-slachtofferd op de daarvoor bestemde tijd, overeenkomstig hun geplande tijdlijn -eindscript- programma. Vandaar dat er ook staat geschreven in het boek Openbaring –> “wees warm (goed) of wees koud (kwaad) het kan dan ook niet anders dan dat programmatje voor mensen goed begint en kwaad moet eindigen, zodat niemand kan volharden goed te doen, omdat dat per definitie uitgesloten is, als men meent “personage-gewijs-theatraal” in het goede kan volharden. Dat programmatje (de erfzonde programma) voedt juist “gecontroleerd” het kwade in het onderbewuste.

  Wat betreft de in de gang zijnde veranderingen op het wereldtoneel, is het duidelijk wat er op de Agenda staat van de Saturnus-cult. Johan Oldenkamp kwam door zijn onderzoek achter dat MAGOG, grotendeels bestaat uit Europeanen en dat klopt ook. Wat we inderdaad zullen zien is dat met name Europa en aanvankelijk in mindere mate Noord-Afrika, steeds meer onder invloedsfeer van de Russen komt te staan. Het boek Ezechiel 38/39 laat duidelijk zien waar we naartoe aan het navigeren zijn, het feit wil dat de Orthodoxe Kerk (wederkomst van Christ) een alliantie aan gaat met de Shiitische Islamitische leer (komst Mahdi) en waarbij geleidelijk aan de Russen de Sjiitische Islam omarmen moet volgens plan van de Saturnus-cult. De Soennitische Islam wordt vernietigd, en Saoedi-Arabie zal in vuur opgaan. Het Christendom in het Westen gaat ten onder (het Varken en het Kruis worden door de Mahdi vernietigd volgens Islamitische bronnen) In de tijd dat de Sjiitische Islam de wereld in onderworpenheid heeft (geheel volgens de Agenda van de Archonten) zal het armaggedon-scenario worden gefabriceerd en in Israel de “georkestreerde” endgame plaatsvinden -de finale oorlog der oorlogen- en dan zal het grootste “rituele-offer” aller tijde worden voltooid en zal er de “redding” -artificiele-show- van “goddelijke” interventie worden bewerkstelligd.

 21. Martin Vrijland schreef:

  Latin:
  Flammas eius Lúcifer matutínus invéniat: ille, inquam, Lúcifer, qui nescit occásum.
  Christus Fílius tuus, qui, regréssus ab ínferis, humáno géneri serénus illúxit, et vivit et regnat in sæcula sæculórum.

  *******************
  English:
  Flaming Lucifer finds Mankind, I say: Oh Lucifer, who will never be defeated,
  The Christ, the Son of yours, which came back from the dead, and shed his peaceful light to the human race, and he liveth, and reigneth, in the ages of the ages.

  *******************

  Zie de rest van de vertaling onder de YouTube film

  https://www.youtube.com/watch?v=YvVpUHQjHpk

 22. Adel schreef:

  Jezus die de christus (het geest, ziele-bewustzijn) werd, dus een persoon die zich het christus-bewustzijn had verwerkelijkt.Ook onze opdracht.

 23. Freeman schreef:

  We zijn dat al (lichtzielbewustzijn), alleen het dient in ons tot aanzijn te komen en dan heet het geen -new-age-christus-bewustzijn, het bewust-doen en volgen van de misleiding en het valse-artificiele en schermerlicht der archonten-, je zegt het inderdaad goed, het was een “persoon” die de rol (slachtschaap) van de Archontische Christus op zich moest nemen en daarom zij hij, volg mij.

  De godheid (in werkelijkheid leidinggevende krachten en high-ranking-demons) van Saturnus is schemerlicht en al hun geprogrameerde robot-demons die als vuur der vernietiging slechts in staat kunnen zijn om destructie te veroorzaken. Wij zijn volledig licht, onze essentie wel te verstaan, (lichtlichaam) mens.

 24. Freeman schreef:

  Een lichtmens, zal nooit zeggen, ik ben jou verlosser of laat zich verlossen noemen of ik ben “gezalfd” tot koning over jou, of laat zich tot koning over een ander aanstellen, zo n mens zal ons hooguit doen begrijpen wie wij zijn en waar wij vandaan komen, en nooit zeggen, als je mijn volgeling niet wordt en mijn boodschap niet gelooft, dan kom jij in de hel omdat jij niet wilde dat ik Koning over jou zou zijn.

 25. ZerotheHero schreef:

  Wat ik me dan afvraag waarom zo in het openbaar? Zo maak je het mensen toch heel makkelijk? Voelt heel erg divide and conquery.

  “Earlier in my own spiritual journey, I often wondered why Theosophists, Luciferians, Satanists, and Gnostics – who espoused so many ideas that agreed with my own spiritual ponderings – were so “dark” in their appearance, words and behavior. It was only after I came to understand the roles of the Left Hand and Right Hand that it started making sense…
  masonicart
  …It is the job of the Left Hand (Luciferianism/Satanism) to make the Right Hand (“Yahweh”) look good.

  So in the case of organized Luciferians, Satanists, and the lot, you have another controlled opposition front of the Occulted Powers. Just like in politics, these spiritual movements are led by sellouts and dupes who direct those trying to escape the mainstream spiritual prison onto a path that leads nowhere. To escape their trap, simply avoid being led by others and realize that questioning religious dogma doesn’t mean you are moving towards the dark side. You can question the phony god while still remaining a caring and loving person.”

  Wat mij opvalt is dat op plekken als zerohedge, infowars etc waar het valse oost vs west paradigma heerst mensen zich wel bewust zijn van de paus zijn globalistische agenda qua climate change uitspraken en zijn aanstalte de religies te vermengen. Ik vraag me dan af waarom ze de verdeling tussen oost en west als absoluut behandelen, maar de paus is zogenaamd vrij spel terwijl het creeeren van een wereld religie toch een groot deel van het plan is. Hierdoor loopt dat toch een groot risico of zie ik iets niet?

  http://redefininggod.com/2015/08/obama-the-antichrist-and-divine-intervention-in-september-2016/

  “THE ABSURDITY OF JUDEO-CHRISTIAN PROPHECY

  Now that we’ve explored why and how the prophecies might be artificially fulfilled, let’s turn our attention to the prophecies themselves. We can start by asking ourselves a simple question…

  Why has it supposedly taken 2,000 years for Christ’s prophesied return?

  The two answers are quite obvious…

  1) He couldn’t return sooner because he’s not real. Christ is a mythical spiritual concept that developed in the minds of ancient mystics over a long period of time. He is real only to the degree that people who are infected by his mythology make him real through their thoughts, emotions, words, and actions. This is why the only way of contacting him is by entering an altered state of consciousness in which one can interact with the subconscious golem of him projected by his priests and worshippers. He is nothing but a ghost haunting the conscious and subconscious minds of humanity.

  2) It has taken 2,000 years for the Occulted Powers to amass the resources and technology to convincingly fake his return. Since he’s not real, the only way he could “return” was for the people who first conjured him up to put on a Jesus Show using smoke and mirrors. It has taken till now for them to put up the right kind of smoke…
  chemtrails
  …(the white reflective chemtrail particles in the air that comprise the 3D movie screen)…

  …and to develop the right kind of mirrors…
  holokit

  …to project fire trucks and messiahs midair…
  holotruck

  Let’s take a moment, though, to imagine that the characters in the Bible story are actually real – that Satan is a real being who made a free-will choice to oppose Yahweh. Given that Biblical prophecy presents a series of choices and events that leads to Yahweh defeating Satan, some rather obvious questions must be asked…

  Why in the world would Satan do what the Bible says he’ll do if it will lead to his defeat? Wouldn’t he avoid every single move the Bible lays out for him? If the prophecy says he’ll betray a 7-year covenant with Israel in the middle of the seven years, wouldn’t he choose instead to betray it sooner or later, or simply avoid making the covenant altogether? Even if he knew he could never win against Yahweh, he’d still avoid fulfilling the prophecy points just to screw with Yahweh and his peeps.

  Asking ourselves these questions reveals the nonsensical nature of the Bible’s prophetic paradigm. If Satan were truly warring with Yahweh, he would never make a free-will choice to do what the Bible says he’ll do. And if Yahweh somehow compelled Satan to follow the script, then Yahweh, not Satan, would be responsible for all the evils that result. After all, Satan couldn’t be held responsible for his actions if Yahweh overpowered his free will and forced him to do it.

  This being said, the only way Satan would follow the script is if he were in cahoots with Yahweh, and that is actually the true nature of their relationship. Whether you see the two of them as mythical figures or real beings, Yahweh and Satan are a tag team who work together to wrestle humanity into submission. It is Satan’s job to scare and torture the sheep so they’ll run to Yahweh for protection and relief. And by having Satan do his dirty work for him, Yahweh can keep his hands clean and pretend to be “holy.”`

  Met de openbaarheid van de paus zijn “agenda” in de alt media, both controlled and not, doet mij dat vermoeden dat hij mogelijk een zondebok is net als de rest van de westerlijke instituten en frontmannen.

  uit het infowars artikel die Martin linkte in het artikel:

  .” The only genuine figure amongst the many seemed the current Archbishop Demetrios, of the Greek Orthodox Archdiocese of America and Ex-arch of the Atlantic and Pacific Oceans, who by the way seemed distant and cold to Pope Francis during the entire ceremony.”

  Hier hebben we een mogelijke spirituele frontman aan anti-west kant. Zie connectie met grieks orthodoxe kerk, zie mogelijke brics connectie. Onthoud dat de eindtijd profetieen het komen van Christus voorspellen en Christus valt niet onder lucifer/satan, maar onder yahweh/elohim annunaki etc. Dus Satan wordt met het komen van Christus verslagen en vervangen door yahweh waarvan christus de zoon is. Waarom dan die openbare overduidelijke connectie met satanisme/luciferianisme van de paus als hij de o zo belangrijke eenwereldreligie voor de new world order moet inleiden? Een foutje van de globalisten? Een change of plan, omdat de paus ontmaskerd is? Of is hij zoals ik zei deel van de ondergang van het westen en daarmee het westerse romeinse rijk? Moet het Vaticaan plaatsmaken als religieus centrum voor Israel en dus ten onder gaan voor het herstel van Israel? Net zoals ze zullen doen bij de bestaande machtsstructuren zoals de vn, imf, bis, wereld bank etc. Die allemaal hernoemd zullen worden onder de brics nwo. Moet dan het spirituele middelpunt van het westen ook niet overhauled worden? Of denken ze, nu hun eigen disinfo kanalen ook dezelfde punten aanhalen als onafhankelijke media kanalen betreft de paus, gewoon er mee door te kunnen gaan en dat het vallen van het westen omarmt zal worden en dat het doorzetten van de wereldreligie(met mogelijk komen van een second coming) met de paus als frontman daarmee, ondanks zijn openbare en duidelijke alliantie met lucifer, in ere herstelt wordt? Ik ben hier nog niet over uit, dus misschien dat iemand anders me hierbij kan helpen?

 26. Freeman schreef:

  Lucifer is ook de morgenster, in eerste instantie moet het Vaticaan plaats maken voor Venus, de morgenster. (Islam) Een totalitair religieus regime zal uit het Oosten voortkomen zoals ook op Denver-airport afbeelding (Groen figuur met het zwaard van de Arabic-Order of Freemasonry die uit is op genocide lijkt het wel) valt te bezien. Ik denk dat Rusland de Sjiiten zullen lanceren en vorm van Islam wellicht gaan belijden. (anti) Christianity foetsie, ten onder gegaan. Het toneel moet vervolgens dan in gereedheid gebracht worden voor de aanval door de “leiders en occultisten” van de Saturnus-cult op hun eigen bevolking en dan komt de -geavanceerde technologische “goddelijke interventie”- om de hoek kijken, want dan zal Michael opstaan. Vergis je niet dat het spel gespeeld wordt dat Venus -Saturnus- moet aanvallen, dus elke vorm die aan Saturnus gelinkt wordt, moet bestreden worden, het lijkt me daarom ook voor de hand liggend, dat Iran de daarvoor geschikte arm zal zijn, om de religie van de “Zwarte Kubus” in het land van hun aartsvijand&soenni, te vernietigen, het Babylon aan de rode zee, het grote machtige eiland.

 27. leeuw schreef:

  Heb je ooit het plaatje gezien wat in de toekomst islamitisch gaat worden. Italie hoort er bij en Spanje Griekenland ect. Dus de paus kan men daar niet gebruiken in Rome. Dan de vraag waarom de vorige paus weg moest. Ik denk dat deze gast gewilliger is en beter onder contole te houden is en het wel ziet zitten deze paus rol.

 28. ZerotheHero schreef:

  Ik denk dat ze hun rol prima vervult hebben/vervullen als dialectische tegenstanders, maar ik snap de openbaarheid van de paus zijn rol niet helemaal. Ik heb nu al meerdere artikelen betreft de paus zijn rol in de een wereldreligie en zijn aandeel in het bijdragen aan de leugens over klimaatsverandering langs zien komen op sites die overwegend veel disinfo plaatsen. Een zerohedge.com plaatst ook artikelen van brandon smith die toch on point is betreft het west vs oost paradigma, maar in de reacties zie je vaak dat maar enkele gebruikers snappen hoe het spel gespeeld wordt. Heb je dan een artikel over de paus en de vn of een zoals hierboven dan zie je in de reacties dat iedereen door heeft “wat er gaande is” in het valse politieke paradigma. Niemand die een fervent alt media dissident figuur is zul je horen zeggen dat climate change echt is of dat de huidige paus een goeie gozer is of dat de vn iets anders is dan een globalistisch instituut. Waarom deze paus dan open en bloot onthullen als deel van de globalistische agenda op vooraanstaande contr opp sites, wanneer het komen van een wereldreligie juist het belangrijkste punt is van dit alles. Dan werk je jezelf toch tegen lijkt me? Hierdoor krijg je dat mensen de paus zien als deel van het boze westen dat gestopt moet worden. Hun instituten als de vn etc kunnen ze een nieuwe naam en locatie geven en klaar is kees, maar wat is het doel van deze paus dan? Ze zijn van plan “de waarheid” te onthullen over “het boze zionistische satanische westen” en de contr opp alt media sites zijn toch een fundamenteel aspect van die strategie. Wanneer die dan hebben lopen roepen dat de paus lekker meewerkt aan een eenwereldreligie(verwoordt het ook nog is precies zoals de vrijmetselaars dat doen) in de naam van globalisatie dan wordt hij wanneer het onthullen van de waarheid begint toch ook gelieerd aan de bad guys? Welke allemaal gezondebokt zullen worden. Wat kan leiden tot de hypothese dat deze paus niet de echte New Age wereld religie(luciferianisme) tot stand zal brengen, maar dat de new age de antichrist religie(luciferianisme) is welke plaats moet maken voor christianity/yahweh verering.

  http://www.infowars.com/pope-invoking-globalization/

  “These words have of course outraged most true Christians around the world who cannot imagine Christianity without the value of the cross, which symbolizes the ultimate sacrifice of Jesus for mankind. It’s impossible for a Christian of any denomination to imagine the very essence of their faith being discussed in this way, let alone by the Pope. The fact that blood was shed on the cross by Jesus for the ultimate self-sacrifice that could help rid mankind of all sins is one of those essentials of the Faith that should never be questioned.

  The mainstream media persists with their undying affection for Pope Francis, never commenting on this outrageous statement.

  So why is the Jesuit Pope putting the sacrifice of the cross into question? The answer is to gradually prepare us for “One World Religion,” where no symbol will prevail over the other in the name of ecumenism. For this reason, the disgraceful use of the cross by people like Madonna is not only tolerated, but encouraged in their mission to destroy Christianity’s symbols.”

  http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/New_World_Order.htm

  The New World Order, or rather the philosophy its deliverers hold to be true, is one and the same as the New Age ideal of man’s divinity and self-transformation. In order to partake in this gnostic fufillment of “The Great Plan” one must awaken to the original sin of Lucifer, as proposed to Eve in the Garden of Eden, that “we can be as Gods.” (Gen. 3:5) So it is not suprising to find that Christians, specifically, are cited as the main obstacle hindering the success of this New Age-New World Order.

  The reason for this, is the New Age belief in many “saviors” and “enlightened teachers”, masters and gurus—it’s all good and fine when the goal is the false teaching of man’s divinity. The New Agers see many ways to salvation; Christians proclaim that there is only one Way – Jesus Christ. “For the gate is small, and narrow that leads to life, and few are those who find it.” (Matt. 7:14) The Bible states that this is in reality the “broad way that leads to destruction, and many are those who enter it.” (Matt. 7:13) Therefore, the only religion not compatible with The New Age, and hence the coming New World Order, is the belief and strict adherence in the Word God – with traditional Christianity being looked upon as particularly pernicious.

  In Dark Secrets of the New Age, Texe Marrs wrote:

  The New Age is a universal open-arms religion that excludes from its ranks only those who believe in Jesus Christ and a Personal God. Buddhists, Shintoist, Satanists, Secular Humanists, witches, witch doctors and shamans — All who reject Christianity are invited to become trusted members of the New Age family. Worshippers of separate faiths and denominations are to be unified in a common purpose: THE GLORIFICATION OF MAN.”

  Ken van redefininggod.com heeft deze optie ook overwogen:

  http://redefininggod.com/obama-and-the-2nd-coming/

  “On another interesting note, some of the Christian Watchmen are teaching people to look for a 2nd Second Coming. In this scenario, Obama is the fake Antichrist, the being who shows up with the UFOs will be the real Antichrist, and the true Christ will show up after that. I’ll cover this scenario later in this entry.”

  “As was already mentioned, the globalists will promote the being who shows up with the “aliens” as either the real Christ or the real Antichrist (depending on which scenario is actually in play). Should he/she be cast as the real Antichrist, what would that mean for Greer, Wilcock, and all their New Age playpals? They’d be identified as being on the Antichrist’s side, right? So was the New Age movement set up as a spiritual straw man to be knocked down as the Antichrist’s false religion? It will be interesting to see how it plays out.”

  “BEWARE THE JUDEO-CHRISTIAN 2ND SECOND COMING

  Now that we have covered the 2-Step Second Coming deception…

  Step 1) Set up Obama as the “real Antichrist” and have him lead the decoy (Western) New World Order.

  Step 2) Stage a fake alien “divine intervention” to bring in the “real Christ” and the real (BRICS) New World Order.

  …it is time to explore the 3-Step Second Coming deception being sold to the public by the Christian Watchmen (the CWs).

  Having kept an eye on the CWs for some years now, I can tell you how they would view the 2-Step deception we just explored…

  “Satan knows that God’s people are expecting the Antichrist to come before Christ does, so he is presenting us with a counterfeit Antichrist in Obama. When the real Antichrist comes and defeats the counterfeit, many will be deceived and believe he is Christ, but the true Christ will then come to destroy the pretender.”

  So this is the CW outline of a 3-Step Second Coming…

  Step 1) Obama is being set up as the Antichrist, but he is just a decoy.

  Step 2) The “real Antichrist” will show up to defeat Obama and pose as Christ.

  Step 3) The “true Christ” will come and crush the Antichrist.

  At first glance, one is tempted to dismiss the CWs’ scenario as wishful thinking. Unaware that there is no supernatural reality surrounding the Bible, they see the Occulted Powers scheming to fulfill Bible prophecy and think it is some sort of deception. What they don’t realize is that the Bible itself is a deception, and the people behind that deception are conspiring to breathe life into their creation in order to fulfill their plan for the world. That being said, I cannot dismiss their scenario so easily because I see the hands of the Ziojews, the Freemasons and the Jesuits behind them. Their scenario is being promoted for a reason.

  To begin wrapping our minds around this, have a look at this illustrative example of CW propaganda…
  cwprop
  …The video offers a nice, concise version of what the CWs are “warning” about, and it’s also interesting in that it features two notable spiritual propagandists: Sid Roth and Tom Horn.

  The second I saw and heard Sid Roth, my Jewdar was triggered, so I tracked down his bio…
  sidroth
  …And wouldn’t you know it, he is not only a Jew, he is also one of those Israeli-American dual citizens who are creating so much mischief here in the US.

  Roth’s TV program, “It’s Supernatural,” is regularly featured on mainstream Christian TV stations, including those of the Daystar TV Network. I know this because after my grandmother moved in, I started streaming Daystar for her (she is an old-school Christian who regularly attended church before she became enfeebled). And as I’ve walked past the screen for the past number of weeks, I’ve been shocked by the number of rabbis featured on the channel. Not only does Daystar feature a number of programs run by Jews (like this tap-dancing clown, Kirt Schneider)…
  schneider2
  …but they also have frequent Jewish guests on their non-Jew programs. The lot of them constantly talk about Israel, Iran and End Times topics such as the Blood Moons and the Schmita. It would appear that the Jewish takeover of Christian media – which I first encountered when I wrote this entry: Meet Robert Lawrence Kuhn, Illuminati handler of China’s leaders – is complete.

  The other notable person featured on the propaganda video, Tom Horn, is an author and former pastor. Horn presents himself as a “scholar,” and he produces a variety of for-sale media products based on his findings…
  hornskywatch
  …(Source)

  In doing this, he is playing the same role in the Christian community that Jordan Maxwell plays in the New Age community. Just like Maxwell establishes his credibility by bragging about his high-level insider contacts…
  lucas_eisner_maxwell
  …and the “secret information” they’ve shared with him. Tom Horn brags about the access and information granted him by high-level contacts in the Vatican, the Jesuits, and the Freemasons.

  Here he is talking about the special access he was given by the Scottish Rite Freemasons in Washington, DC…
  hornvidseal
  …In fact, you might wish to listen to the entire speech. It is an interesting and enlightening display of the CW propaganda line (note the reference to the “new breed of men sent down from heaven,” which would actually be black budget GMO humans coming down in black budget aerospace craft).

  Pondering Maxwell, Horn, and all their special access and “insider information,” ask yourself a simple question…

  Why would the occult conspirators provide so much access and information to prominent opponents who could frustrate their plans?

  While the Occulted Powers do tend to publicize their plans in indirect and subtle ways, giving direct, unambiguous, damning information to their leading “enemies” would be self-defeating — unless those enemies were controlled opposition performing a role in the larger deception.

  So if Tom Horn is a controlled opposition figure, what is his agenda? It is the same agenda shared by all the Christian Watchmen: to convince people to accept the being who shows up in the third step – to have them see that being as the “true Christ,” the “King of Kings,” and the rightful ruler of the Earth.

  Have a look at what this Christian website says about the time after the “true Christ” arrives…

  >>> Question: “What is the purpose of the thousand-year reign of Christ?”

  Answer: The Millennium (also known as the Millennial Kingdom) is the 1,000-year reign of Jesus after the Tribulation and before all the people of the world are sent to either heaven or hell. Jesus will reign as king over Israel as well as all the nations of the world (Isaiah 2:4; 42:1). The world will live in peace (Isaiah 11:6–9; 32:18), Satan will be bound (Revelation 20:1–3), and, at the beginning, everyone will worship God (Isaiah 2:2–3). The purpose of the 1,000-year reign is to fulfill promises God made to the world that cannot be fulfilled while Satan is free and humans have political authority. Some of these promises, called covenants, were given specifically to Israel. Others were given to Jesus, the nations of the world, and creation. All of these will be fulfilled during Jesus’ 1,000-year reign. <<>> Question: “What is the purpose of the thousand-year reign of Christ?”

  Answer: The Millennium (also known as the Millennial Kingdom) is the 1,000-year reign of Jesus after the Tribulation and before all the people of the world are sent to either heaven or hell. Jesus will reign as king over Israel as well as all the nations of the world (Isaiah 2:4; 42:1). The world will live in peace (Isaiah 11:6–9; 32:18), Satan will be bound (Revelation 20:1–3), and, at the beginning, everyone will worship God (Isaiah 2:2–3). The purpose of the 1,000-year reign is to fulfill promises God made to the world that cannot be fulfilled while Satan is free and humans have political authority. Some of these promises, called covenants, were given specifically to Israel. Others were given to Jesus, the nations of the world, and creation. All of these will be fulfilled during Jesus’ 1,000-year reign. <<<

  So as you can see, the purpose of the Christian Watchmen and the massive Judeo-Christian End Times propaganda effort is to sell you a One World King who would rule a theocratic Thousand-Year Reich in which humans would have no political say whatsoever. Of course, this World King would be just a figurehead, since the Occulted Powers who orchestrated the whole End Times show would be the ones pulling his/her/its strings. This being so, a more appropriate name for the “Millennial Kingdom” would be the “Sosda Kingdom” (“Sosda” = “Same old sh*t, different as*hole”).

  All this being said, let me offer this little bit of advice…

  Whether the Occulted Powers present you with one Messiah, two Messiahs, or a dozen, it is by their fruits you should judge them. If they command worship and would rule you in a hierarchical kingdom, they are power-hungry beasts flying a false banner of God, nothing more.

  Now that we have immersed ourselves in the mindsets of both the 2-step and 3-step deceptions, I am reminded of something I wrote (or thought about writing) a long time ago: that the ultimate aim of the Illuminati is to establish the 1,000 year Kingdom of Christ. In the time since then, I became so focused on pointing out the New World Order deception that I lost track of the bigger picture a bit. Writing this entry has helped me re-broaden my view and clarify my thinking, and I suspect that the 3-step deception is the one that is in play. We’ll know whether this is true or not if the being who shows up with the UFOs immediately starts to build a new temple on the Temple Mount in Jerusalem. This step would be necessary for a “real Antichrist” figure to better fulfill the prophecies than Obama does."

  Ik ben het met Ken eens en denk dat de new age de anti-christ religie is die de kwaaie "westerse" wereld orde wil plaatsen, maar daarin zal falen wanneer Jezus op komt dagen om de mensheid te onderwerpen aan Yahweh(de "echte" god achter dit alles).

  "Looking back at my former religion, I used to see it as a well-meaning but misguided interpretation of our relationship to God. Now that I have been awakened to what’s really going on in this world, though, I see it in a more sinister light. In its roots, it began as a religion based on animal sacrifice. With this in mind, we must ask ourselves what sort of entity feeds off of the negative energy released when a living thing dies a traumatic death? Is it God or someone else who savors such a thing?"

  "(P.S. – 10 September 2015) – For those of you wondering why I’ve suddenly taken on the task of dismantling the Christian religion, it all has to do with the Obama and the 2nd Coming article I recently wrote. If the globalists really are batsh*t crazy enough to stage a Second Coming to install a One World Dictator, it is imperative to destroy the Christ myth they will use to give him cover.

  The difficult thing about fighting the globalist agenda is that they are great contingency planners. Whenever you move to block one of their plans, they always have fallback plans they can activate to keep moving forward. If you think about it, pursuing their agenda is much like taking a road trip from Point A in New York to Point B in Los Angeles: there are a million different ways to get from Point A to Point B, so if you try to block the road they’re traveling on, they can simply change roads and keep on truckin’. The one thing they can’t change, though, is their destination. So if you build a fence around Point B, they can’t reach their destination regardless of which route they take.

  For the globalists, it appears that their “Point B” might be installing a theocratic world leader clothed in the myth of Christ. So if we can shred the myth of Christ before they can put forward their leader, we have denied them their destination. You can’t put a wolf in sheep’s clothing if the sheep costume has been shredded beyond repair. Everyone will see the wolf for what he is. And this is why I’ve taken on this new subject.

  If any of the historical accounts are to be believed, Christianity was just another insignificant cult before the Occulted Powers of ancient Rome decided to use it as a universal religious control mechanism for their Empire. It was they who codified it, made it mainstream, and spread it around the world. And it is they who will attempt to bring the prophecies (along with their dreams of worldwide dominion) to fruition. But like any other big lie, the Christ myth is ever-teetering on the brink of implosion. To knock it down, you just have to know exactly how and where to hit it."

  Ik ga Ken persoonlijk een bericht sturen over mijn bevinding dat de paus onthuld en zwart gemaakt wordt als deel zijnde van de globalistische agenda in de contr opp alt media en dus meer legitimiteit kan geven aan zoals hij het noemt het 3 step scenario. Die one world religion als in dit artikel beschreven komt er wellicht helemaal niet in de vorm van de vrijmetselaar new age. Ik vraag me nu ook af of de gnostiek hier ook onderdeel van is aangezien het christendom als gecreeerd door de Romeinen gebaseerd is op de gnostische sektes en welke als basis nog steeds het bestaan van Jezus heeft. Dat kan het reptilian/archonten vs annunaki/engelen paradigma verklaren. Gnostiek gaat ook uit van "innerlijke kennis" die de mens "verheft.

 29. Freeman schreef:

  Beste Zero, de Saturnus-cult wilt de Kubus in Mekka weg hebben en dat de Islam enkel alleen een (anti) christelijke connextie overhoudt, zij (soenisme) zijn vooral de (blinde) militaire arm van Rome. Rome moet vallen en het Soenisme ook, lucifer, de morgenster (Venus) moet down, de enige plek die de duistere-Elite gekozen heeft als Saturnus-cult om te zetelen is in Jeruzalem, daarom zal de laatste strijd zich ook daar bevinden. Eerst valt Zondag (Rome en alles wat met Rome verbonden is) in een later stadium (Grieks/Russisch/ Syrisch Orthodox) , dan Vrijdag (Soenni), de controlled opposition binnen de Vrijdag-cult (Sjiitische priesterklasse) moet vooral de aandacht gaan vestigen op Jeruzalem, want daar moet hun Mahdi (Messias) regeren, en dan hebben ze met z n allen hun mantels afgelegd en hun werk gedaan, dan zal MICHAEL opstaan -artificiele-show-interventie- en dan zal de Saturnus-cult hun Messias -zoon van David- op de troon daar plaatsen.

 30. Freeman schreef:

  Beste leeuw, wat ooit Islamitisch is geweest, moet opnieuw heroverd worden volgens hun Traditie, dus dat Spanje en Portugal, Griekenland en de Balkan weer in handen zal gaan komen van de Islam is met verlof en (toe) stemming van de Saturnus-cult om hun eindtijdspel te kunnen spelen. Westerse (anti) Christelijke wereld orde moet vallen (door soenni Islam, blinde militaire arm van de Paus zelf) en grote delen van Europa zal worden onderworpen door (je kunt het nauwelijks geloven) door Sjiitische/Russische alliantie van een -niet- oorspronkelijke Islam openbaring, niet die van het Vaticaan.

 31. ZerotheHero schreef:

  In mijn ogen hoeven ze het niet per se te laten komen tot een daadwerkelijke oorlog, aangezien de nucleaire dreiging genoeg is om de mensen te overtuigen van mogelijke vernietiging. Je ziet dat alle spelers er bijna zijn. China’s PLA gaat ook richting syrie binnenkort dan is de circle jerk rond. Wat militair poseren en sabre rattling zoals je nu ziet om de soap levendig te maken. Onthoud dat alle ogen van de wereld erop gericht zijn en dat de media gewoon door zal gaan. Als dan de Waarheid van het Westen “naar buiten komt” zullen de mensen verandering willen en dan vooral politieke verandering. Er kan ook mogelijk een militaire coup komen in usa of simpelweg weigeren van het leger om oorlog te voeren want hun leiders zijn corrupt yada yada Of het verkozen worden van een president die toegeeft en de macht van de vs opgeeft, wellicht eerst trump gevolgd door ted cruz. Net als met de vluchtelingen hoeven ze niet daadwerkelijk een compleet continent plat te leggen(wat ze wel kunnen doen alleen de aanwezigheid van nucleaire reactors vermoeilijkt de zaak, wie gaat die draaiende houden dan/beschermen?) gewoon gecontroleerde chaos, dus gewoon beetje bij beetje de druk opvoeren zo ver nodig totdat de meerderheid voor de gewenste politieke kleur kiest. Ik zeg dit omdat het uitzicht op een burger oorlog tussen autochtonen en allochtonen mogelijk propaganda bangmakerij kan zijn. Het hoeft niet echt te gebeuren, als het maar echt voelt. Waarom al je infrastructuur slopen of milieu beschadigen? Ze hebben toch wel efficienter leren zijn? Zoals de contr opp mensen al hebben laten doorschijnen wordt het een “gradual transition” naar een sdr austrian economics systeem. De komende crisis wordt gebruikt om de intenties van de globalisten te verhullen. Het wordt het punt van “nu is het genoeg” of “we zijn er klaar mee”. Mensen moeten via de Mises mafia contr opp figuren zich voegen bij de supranationale globalistische instituten “die het allemaal aan zagen komen”. Deze zullen de bestaande zijn alleen dan hernoemd wanneer na de big mistake van de federal reserve, de brics de vs van zijn veto status ontheft en dus “hervormingen” kunnen doorvoeren, het globalistische systeem. Een neppe nucleaire uitwissleing met second coming divine intervention kan ook komen volgend jaar. Ik heb nu het vermoeden dat de huidige paus en het vn model ook deel van het dialect zijn. Mensen zien dat de new age(die de paus propageert) daadwerkelijk de eenwereldreligie als verlangd door de vrijmetselarij is, een geheim genootschap waarvan de meeste in de alt media weten dat die draait om lucifer verering. Het nieuwe vn ontwikkelings model kan ook deel vna het gepropageerde probleem zijn aangezien mensen de vn als globalistisch zien dus ook hun agenda. De oplossing komt dan denk door een nieuw vn opgezet en hervormd door de brics landen waarna ze hun daadwerkelijke agenda tonen. zelfde met de eenwereld religie, ze bieden een satanische new age religie aan en leveren daar jezus met yahweh voor in de plaats. Needless to say lucifer en Yahweh zijn butt buddys since day one.

 32. leeuw schreef:

  Je bedoelt Rusland doet handje klap daarom met Iran?
  Ben benieuwd wat onze toekomst gaat worden.
  Maar hoe verklaar je al die vluchtelingen voornamelijk richting Duitsland?
  Ik weet wel dat Frankrijk alle vluchtelingen die ze tegen komen (onze blauwjassen hier) in een pliesie busje worden geladen en hoppa terug richting Italie gedropt worden. Of ze daar vandaan komen of niet, alles gaat richting Italie
  Of ze hier al twee jaar of meer rond hangen maakt hier in FR niks uit, want ze gaan gewoon ervan uit dat ze daar vandaan komen, dus hoppa naar Italie en in Italie daar zijn de mensen weer laaiend dat FR dit flikt. Jaren terug had men al problemen dat daar vele aankomen en wist men geen raad ermee. Ook omdat de kerken hen wilde opvangen en dat ze vluchtelingen daar niet tevree mee was en staken alles in de fik. Dat was toen hier op de tv te zien. Nu heb ik dat leugen kastje gelukg niet meer. Maar dat was duidelijk te zien hoe kwaad de vluchtelingen waren op al die kerken. Alles hadden ze uit de kerk gesleept en in de fik gezet en men had ook deze vluchelingen ook aan het woord gelaten en waren niet te spreken over deze soort opvang. Dus nu zal het nog gruwelijker zijn daar.

 33. leeuw schreef:

  Freeman zegt:
  30 september 2015 om 05:40

  Wie is die David? en dan heb je het over Babylon aan de rode zee, het grote machtige eiland.
  Ik ben voor naar de kerk gestuurt en heb wel eens deze namen opgevangen maar lag meestal te slapen in die banken en te lollen met mijn zussen in de kerk (we dreven onze ouders soms daar tot wanhoop). Dus ik heb hier geen kaas van gegeten.
  Voor iemand die hier niks van weet spreek je war taal en ik ben iemand die weinig op de hoogte is van dit alles. Kan je meer uitleg geven hierover?

 34. Freeman schreef:

  Er is vanuit de globalistische-Agenda van de Elite met name een Islamitische-revolutie opgestart (Arabische lente) en de vluchtelingenstroom (Immigratiebombardement) in de richting van (Noord) Europa is er voor bedoeld dat het aantal moslims in Heel Europa moet toenemen om Europa over plus minus 25 jaar over te nemen. Op den duur zijn er gewoon meer Moslims in Europa dan Autochtone Europeanen, zij produceren gemiddeld meer kinderen, ook als ze minder welvarender zijn en ook als ze minder poen hebben. Tot burgeroorlogen zal het waarschijnlijk niet komen, wel kunnen de spanningen hoog oplopen en zal het zo af en toe weleens flink uit de hand kunnen lopen, maar tot een burgeroorlog zal het hoogstwaarschijnlijk niet leiden. In het Westen in zijn totaliteit zal de invloed van het Christendom zo goed als 0 zijn binnen 20 jaar.

  Russen zullen hun invloedsfeer verder uitbreiden, om te beginnen in het Midden-Oosten, maar ook Europa zal aan de invloed van de Russen niet ontkomen. Er gaan al geluiden op dat Duitsland zelfs iets ziet zitten in de BRICS-constructie. In het Midden-Oosten zal Iran (sjiitische vorm van de Islam) steeds meer hun invloed uitbreiden en waarschijnlijk gesteund door Rusland, Saoedi-Arabie de oorlog verklaren en verslaan, de invloed van de Soennitische-Vaticaan-Islam zal dan gereduceerd worden en Mekka zal niet langer een bedevaartsoord zijn waar Moslims naartoe zullen gegaan (vanwege de Agenda van de Saturnus-cult om Jeruzalem tot hoofdstad te maken en religieuze-centrum in de wereld).

  Het orthodoxe Christendom (Russische, Syrische, Armeense, Griekse) die zullen door de geplande -Saturnus-cult-Agenda en tijdlijnprogramma- ook steeds minder invloed gaan hebben op de bevolking en dat alles om hun Armageddon-spel te kunnen spelen waarbij Israel door de dan omringende “Kalifaat” zal worden aangevallen om hen van de kaart te vegen en dan zal er een “special-effect-show” worden gegeven via zeer geavanceerde technologie, een soort van goddelijke-interventie, om de vijandelijke machten te vernietigen. Dan is zeg maar de Saturnus-cult geslaagd en zullen zij hun wereld orde de “overgebleven” mensheid opleggen.

 35. leeuw schreef:

  Bedoel je die derde ooog die je vaak ziet bij de new age die als symbool? Dat men daarom die vaak gebruikt word terwijl die mensen die zien die de new age aanhangen dat zien als de 6 chakra waarvan men denkt dat de symbool staat voor de pijnappelklier die ervoor zorgt dat je zient word en gevoeliger word en dingen opvangt die je niet ziet. Wil je zeggen dat ook in de new age geloof ook saturus in geslopen is. Zeg het tegen die lui en ze vallen achterover ervan. Die geiten wollensokken mensen die slaan achterover van verbazing en zetten het op het gillen. Hoe zit het met die Boedha waar deze mensen ook in geloven? Want hoe wilt die paus dat voor elkaar krijgen hierin een boedha in te plaatsen? Dat gaat hem nooit lukken.
  New age mensen geloven ene beetje van dit ene beetje van dat tot het sjamanisten geloof aan toe. De sjamanistisch geloof dat gaat de paus helemaal niet vor elkaar krijgen nog minder en het boedisme erin te weven.
  Ik denk dat de paus eerder gaat voor het satanisme dus het Christen geloof mengen met het islamitisch geloof en dat een beetje door elkaar roeien en dat was het en die kost mogen wij vreten en niet meer dan dat. We moge zeker dan niet meer verbonden worden met de natuur en moeten alle op een paar plekken in een soort reservaat leven met de 1 en half miljard die er nog over is en daar mogen we werken voor de elite. Als de vrouwen braaf worden gehouden door hun mannen, dan hoeven de elite alleen de mannen braaf te houden. Ik denk dat het zo ongeveer zal gaan en daarom is de islam welkom hier in de EU. Kan me vergissen, maar heb zo mijn beeld over onze toekomst. Daarom is het wenselijk dat de cristendom gemengt word met de islam. De vrouwen hier hebben te veel spatjes gekregen en buigen hun kop niet meer. Als je over een half miljard mensen wilt heersen is het makkelijker om brave vrouwen te hebben.

 36. leeuw schreef:

  @freeman De bijbel is gemaakt door de romeinen om het volk kalm te houden.
  Als je de dode zeerollen leest dan is het verhaal over Jezus heeel anders en niet te vergelijken met de bijbel. Met de bijbel kon men de mensen kalm houden; De rijken dede met de priester handje klap en jij houd ze dom dna hou ik ze arm en hoppa, gaf de priester een mooie cent en een beetje macht evt wat leuke koorknaapjes.

 37. leeuw schreef:

  Freeman zegt:
  29 september 2015 om 06:06
  Kan het verhaal goed volgen, maar ik hoop dat deze slot anders gaat verlopen want anders gaat er veel bloed vloeien.

 38. leeuw schreef:

  @freeman
  Dat klopt inderdaad dat een verlosser niet zal zeggen volg mij anders kom je in de hel. Maar boek twee van de dodezee rollen heb ik niet gelezen dus ik weet niet of ie dat inderdaad gezegt heeft. Want als ie dat gezegt heeft is het zeker geen verlosser maar wel milder dan die Mohammed die hakte de hoofden eraf (plus min 600 koppies heeft ie laten rollen) van ‘ongelovige’.

 39. Freeman schreef:

  David is koning David, de Messias die de “religieuze” joden (nog) verwachten aan het einde der tijden is een nakomeling van David. De Babylon aan de Rode Zee is het Schatrijke Saoedi-Arabie en andere in nabij gelegen Staten. Het boek Daniel 11:44 geeft in mijn optiek weer wat er zich aan het ontwikkelen is in het Midden-Oosten. Er zal alom verwarring gezaaid worden, wat er zal gebeuren is dat ze “elkaar” gaan bestrijden. De militaire (Westerse) arm van Rome-Vaticaan (Anglo-Amerikaanse wereldmacht) zal de confrontatie aangaan met Ruland/China&Iran. De antichrist uit het Westen zal zelfs de afvallige landen in Europa binnenvallen, landen dier er voor gekozen hebben, meer op de hand van Rusland te zijn. Het is een endgame-spel dat de Antichrist van het Westen -een “kat” in het nauw maakt rare sprongen- spel en rol moet spelen. Het zal waarschijnlijk volledig uit de hand lopen omtrent Syrie en Israel, in Israel aanbelandt, zal de Westerse militaire arm van Rome, niemand meer aan zijn zijde hebben en worden ze verslagen. -artificiele goddelijke interventie-show- zal dan als special-effect de wereldbewoners worden getoond. Het is zerer waarschijnlijk toch niet zo dat ze de optie kiezen om een “Kalifaat” volledig op te bouwen en te realiseren, maar diverse grootmachten zullen een alliantie met elkaar vormen om elkaar in de finale Oorlog in het Midden-Oosten/Europa elkaar te bestrijden in een totale hysterie en verwarring en de overwinnaar zal in Israel stranden en daar komen te sneuvelen.

 40. Freeman schreef:

  De Soennitische wereld (Zuiden) zal volledig op de hand zijn van Rome en zijn militaire Westerse arm, de Sjiieten zullen volledig op de hand zijn van Rusland&China, die allianties zullen elkaar bestrijden en beide hebben gemeenschappelijke vijand -ISRAEL- en zo zal de Saturnus-cult hun eindtijdcsript van “gemaakte” verwarring spelen om de wereldbewoners in grote angst te brengen over de dingen die over wereld gaan komen.

 41. Freeman schreef:

  De Black-order&Saturnus-cult zit ook achter de “geplande” Luciferiaanse opstanding (Venus) om vooral de -groene-vredelievende-kleur- als hoofd te maken van de vooraf “geplande” ineenstorting van hun Babylonische-luciferische wereld orde, ze begonnen te bouwen, maar moesten hun bouw noodgedwongen staken, er zijn teveel onderlinge verschillen en ze spreken niet met 1 stem en verwarring zal alom gaan heersen. Daarom is het heel belangrijk voor de Saturnus-cult dat de -religieuze-centrum van aanbidding- moet worden verplaatst van Mekka naar Jeruzalem (het vallen wordt van binnenuit georkestreerd, alle partijen hebben hun agenten van Saturnus in hun gelederen), vandaar dat Lucifer (Venus) moet vallen vanwege het verarmen en verwoesten van de werreldhandel&economie, dat is wat zich nu op grootse schaal aan het vervullen is.

 42. leeuw schreef:

  Onze toekomst ziet er alles behalve fraai uit als ik dit zo lees.

 43. Freeman schreef:

  BREAKING: John McCain To Arm Rebels with STA Missiles To Shoot Down Russian Jets.. https://www.youtube.com/watch?v=EM-bV19J6w8..

 44. Rijk schreef:

  Goed en duidelijk artikel. Jammer van dat geheimpje dat God dezelfde als Satan zou zijn.

  Satan is inderdaad een god, de god van deze wereld en ooit een belangrijke en loyale engel van God de Almachtige JHWH. Die engel maakte zichzelf tot een satan en een duivel, wat leugenaar en tegenstander betekend.

  Wat betreft ALLE religie waar alle regeringen en handel ( geestelijke ) hoererij mee hebben gepleegd en waardoor mensenbloed gevloeid en geofferd werd en word het volgende, en ik citeer:

  . . . En hij zegt tot mij: „De wateren die gij gezien hebt, waar de hoer zit, betekenen volken en scharen en natiën en talen.  En de tien hoorns die gij gezien hebt, en het wilde beest, die zullen de hoer haten en zullen haar woest en naakt maken, en ze zullen haar vleesdelen opeten en zullen haar geheel met vuur verbranden. Want God heeft het hun in het hart gegeven zijn gedachte uit te voeren, . . . Openbaring 17:15-17

  Dus De Almachtige God laat uiteindelijk een einde aan ALLE religie maken door de NWO, waarna Hij de New World Order ook om zeep laat helpen. Maar dat is weer een andere profetie.

 45. rmstock2 schreef:

  Deze paus is een Jesuit en voegt nu twee personificaties in een ambt : the White Pope (de normale) en the Black Pope (Superior General van de Jesuiten) en voor de mensen met bedenkigen de False Pope of anti-Pope. Feit is dat Bergoglio op de een of andere manier niet de naam Jesus Christus in de mond neemt :

  Bergoglio’s Object of Faith : UN Agenda 2030
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19815.0

  waar Pastor David Wilkinson van de Times Square Church in 1973 (vlak na de supreme court case Roe vs Wade) zelfs voorspelde dat er uiteindelijk ook priesters zullen zijn die zelf LGBT zijn (zie laatste video aldaar). Wat betreft deze laatste voorspelling houdt Paus Francis dan nog een arm om de mouw :

  Tom DeLay: Justice Dept. Secret Memo to Legalize Bestiality, Pedophilia etc.
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19465.0

  Ook hier gebeurde dit allemaal natuurlijk vlak na de supreme court ruling voor de LGBT zaak Obergefell v. Hodges.

  Francis, Pope from Hell?
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19613.0

  Op een gegeven moment liep het allemaal zo uit de hand (Alex Jones was in het geheim gescheiden van zijn Joodse vrouw, en dat koste een arm en een rib) dat Alex Jones naar Rome vloog om Leo Zagami te interviewen over zijn meest recente boek : “Pope Francis: The Last Pope?: Money, Masons and Occultism in the Decline of the Catholic Church ” :

  To Ognir: LEO ZAGAMI is interviewed by Alex Jones, LOL!
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19822.0

 46. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=7wSkO0s_7Gg.. op het laatst zullen de Russen en de Chinezen de tiran ‘proberen’ te stoppen, maar uiteindelijk zal hij op Israëls bodem stranden en met hem het Vaticaan en de Khazar-maffia.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten