450.000 ISIS strijders in Europa klaar voor oorlog

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 oktober 2015

turkse_journalistDe website Xandernieuws komt gister met het bericht dat Turks journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft gewerkt en meldt dat 450.000 ISIS strijders klaar staan voor oorlog in Europa. De site neemt dit bericht weer over van de site Dennik Politika. Graag vermeld ik de gehele tekst hieronder, zodat u zelf kunt oordelen.

Al eerder gaf ik aan dat de elitaire cult die de wereld runt uit is op een oorlog tussen de islamitische wereld en het zionisme en dus met name Israël en al haar vazallen. Feitelijk moet de echt alerte lezer die alle artikelen hier op de site gevolgd heeft kunnen concluderen dat de islamitische strijders een creatie zijn van diezelfde cult, die ik hier de Saturnus cult noemde. Zij zijn het die de wereld in zijn geheel in hun greep houden. Dit houdt in dat zij alle religies zelf geschapen hebben en nu een eindstrijd optuigen om zoveel mogelijk ‘angst energie’ te activeren. Die ‘angst energie’ is zo noodzakelijk voor de interdimensionale krachten die deze cult dienen, zoals voedsel dat is voor ons lichaam. Daarnaast is die angst de trigger voor de firewallwerking van onze lichaams-avatar op ons ‘bewustzijn’. Het ‘programma’ (zoals een computerprogramma) dat deze cult volgt is er voor bedoeld deze energie te activeren. Dit gaat u wellicht een beetje boven de pet en mogelijk concludeert u dat de schrijvers op deze site aan hallucinerende middelen zitten. Neemt u echter eens de tijd om zich te verdiepen in bijvoorbeeld de symboliek die deze Saturnus cult hoog in het vaandel voert en u zult ontdekken dat ze in alle lagen van overheden en religie de touwtjes in handen hebben.

De interdimensionale wezens die via de Saturnus cult in onze driedimensionaal (lengte, breedte, hoogte/diepte) waarneembare wereld actief zijn staan in verbinding met hogere dimensionale wezens. Voor de duidelijkheid: u bent zelf een interdimensionaal wezen. Plaatst u dat eens in de allegorie van een softwaresimulatie waarbinnen u en anderen hun bewustzijn hebben ge-upload en waarbinnen (binnen die simulatie) opnieuw iemand opstaat die een simulatie bouwt, waarbinnen wederom het bewustzijn ge-upload kan worden. Je krijgt dan multi-dimensionale gelaagdheid. Dit zijn overigens concrete plannen van Google’s technisch topman, filosoof en transhumanist Ray Kurzweil. De ‘wezens’ of ‘bewustzijns-entiteiten’ waartoe de leden van de Saturnus cult behoren staan in contact met wezens die feitelijk tot een lagere dimensie behoren dan de dimensie waaruit het menselijk bewustzijn origineel komt. Althans van origine komen zij ook uit deze hoogste bewustzijnslaag, maar zij hebben besloten zich af te splitsen in een lagere dimensionale laag en het besluit genomen daarbinnen een eigen enclave te vormen. Dit is als het ware de groep die de matrix-gevangenis voor ‘zielen’ of ‘bewustzijns-entiteiten’ gebouwd heeft. Binnen die lagere dimensie ten opzichte van de aller hoogste dimensie denken zij zo heer en meester te kunnen zijn over alle lagen daaronder. Voor het in stand houden van die matrix moeten zij de ‘bewustzijns-entiteiten’ of ‘zielen’ die wij mensen in diepste wezen zijn in een modus houden die deze ‘zielen’ beperkt in hun waarnemingsvermogen. Kortom door angst te activeren binnen de mens-lichaam-beleving van de ziel houden zij deze ‘zielen’ (of ‘bewustzijns-entiteiten’; dat wat we daadwerkelijk zijn) ge-firewalled voor het in contact staan met het werkelijke hoogste bewustzijnsniveau waarmee de ziel via kwantumverstrengeling altijd verbonden zal blijven.

Om een lang verhaal kort te maken: u moet in angst blijven om in een lagere dimensionale bewustzijnsbeleving te blijven waardoor u niet bij uw hogere bewustzijnsniveau kunt komen. Dit contact met dat hogere bewustzijnsniveau zou namelijk een bedreiging zijn voor de matrix zeepbel in de zee van de daarboven uitstijgende dimensies. U zou dan een bedreiging zijn voor diezelfde matrix. De mens-biocomputer is een ideaal voertuig voor het in stand houden van dit lagere bewustzijnsniveau. Het is als het ware de meest ideale avatar die de matrix bouwers konden creëren om het bewustzijnsniveau van de binnen die matrix gevangen gezette zielen te kunnen beheersen. Zelfs de zogenaamde chakra’s zijn afgestemd op de grote zender daar ergens hoog in dat synthetische universum, genaamd Saturnus. Dat is als het ware de centrale processor binnen deze software simulatie die al die avatars afgestemd moet houden op de code van deze zielengevangenis. Angst, ziekte, honger, armoede, dood en verderf triggeren de beperkende functionaliteit van de bio-computer (genaamd het menselijke lichaam) op de ziel. Voor het ontwakende bewustzijn of voor een schijnveilig gevoel van rust en vrede heeft deze Saturnus cult hun vangnetten gebouwd. Al die ellende en angst drijft mensen namelijk naar de zelfgeschapen oplossing toe. Een oplossing voor de ‘ziel’ binnen die matrix is de schijn van verlichting, maar dan nog steeds met de hoogste macht ‘de bron’. Die bron is dan feitelijk een dimensionele laag binnen de Saturnus matrix met het predicaat ‘de goddelijke bron’. Ook ikzelf heb die misvatting gehad. De echte vrijheid ligt in het volledig bewust worden van wie wij werkelijk zijn. Micky van Leeuwen legt dit helder, doch voor velen wellicht klinkende als een sci fi fantasie, uit in zijn artikelenreeks hier op de site (zie hier).

Een van de manieren om de ziel, die in uw bio-computer binnen deze driedimensionale wereld woont, uit het contact met haar essentie te houden, is een continue stroom aan angst. In de software die deze matrix-simulatie aanstuurt ligt de uitkomst van het spel al vast. Het programma dat deze simulatie (3D wereld) bepaalt, is weergegeven in onder andere religieuze profetieën. Die profetieën gaan allemaal uitkomen. Het is als de software van een computergame en dient slechts en alleen als bezigheidstherapie voor de kudde in de stal. Én is er dus op geschoeid dat u (u als ‘ziel’ of ‘hoger bewustzijn’ zijnde) niet beseft dat u dat hogerbewustzijn bent. En dan vooral dat hogere bewustzijn uit de lagen/dimensies boven dat matrix-bewustzijn (dus zelfs hoger dan het bewustzijn van de illusie van de verlichting en de daarbij behorende (Saturnus) bron). Let u er in dat kader maar eens op hoe ook bekende goeroes altijd subtiel een Saturnus symbool of godheid tonen; het zij een afbeelding van de Saturnus-zon (volgens de oude planetaire constellatie) of bijvoorbeeld een Shiva-beeldje. Het zijn altijd verkapte Saturnus vereringen. Mooji_ShivaOok het ‘Om’ mantra is een rechtstreekse verering van Saturnus (zie hier en hier). De veronderstelde ‘bron’ waarin alles één is en identiteitsloos is, is eigenlijk een vangnet-dimensie binnen diezelfde matrix. In werkelijkheid bent u (u als ‘bewustzijns entiteit’ of ‘ziel’) niet identiteitsloos. U bent begin- en eindloos, maar wel degelijk een identiteit. En die identiteit overstijgt de beperkingen van de matrix.

Welnu, bovenstaande zal u ongetwijfeld in eerste instantie afschrikken. Daarom maar even terug naar het nieuws met betrekking tot de titel van dit artikel. Onthoud: u moet bang worden. De pionnen voor het scheppen van de volgende angst tsunami worden daarvoor in stelling gebracht door de heersende elitaire kliek; de Saturnus cult. De uitvoerende pionnen zijn slechts door religie en andere vormen van Saturnus cult mind control verblinde pionnen. Leest u hieronder hoe Xandernieuws verslag doet en doorzie wat er gaande is:

Een Slowaakse alternatieve nieuwssite berichtte enkele dagen geleden dat de Turkse journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft geopereerd om erachter te komen wat er waar is van de eerder geuite dreigementen van ISIS om duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Vorige week meldde Akhul zich vrijwillig bij de politie in Jordanië met het schokkende bericht dat er nu al ruim 450.000 terroristen in Europa zijn, die in onder andere Darmstadt, Offenbach en Hanau in Duitsland, en Leicester, Coventry en Birmingham in Groot Brittannië zouden wachten op het bevel om een grootschalige terreuroorlog te beginnen.

Akhul beschreef in detail hoe de ISIS strijders in Europa zijn georganiseerd, en hoe ze gebruik maken van vrouwen en kinderen om als zogenaamde vluchtelingen in de nietsvermoedende Europese landen te worden opgenomen. Hier maken de terroristen vervolgens contact met bestaande, omvangrijke geheime islamitische militaire netwerken, die voornamelijk via de inmiddels duizenden moskeeën in Europa zijn opgebouwd.

‘Meer dan 450.000 terroristen bereiden aanslagen en sabotage acties voor’

‘De oorlog in Europa is begonnen,’ zou een hoge Duitse politie official hebben gezegd. Buiten het zicht van het publiek zouden er op dit moment in Duitsland en Groot Brittannië grootschalige maatregelen worden genomen om voorbereid te zijn op ontelbare terreuraanslagen en sabotage acties tegen overheidsdoelen, burgers, de infrastructuur en de energie- en watervoorziening.

In de Oostenrijkse grensplaats Reichenfels zorgden duizenden migranten er op een wel heel eenvoudige wijze voor dat het dorp op waterrantsoen moest: alle kranen die ze konden vinden werden met opzet urenlang wijd opengezet (2).

De als migranten vermomde moslimterroristen communiceren volgens Akhul via het in Dubai gevestigde Etisalat, waarop dagelijks tienduizenden berichten zouden worden uitgewisseld over de aanstaande terreuroperaties in Europa. De Turkse journalist schat dat er op dit moment al meer dan 450.000 ISIS strijders in Europa zijn, waarvan 80% klaar is om op bevel in actie te komen.

Dat bevel kan in theorie nog lang op zich laten wachten, maar ook al morgen komen. Een ding is zeker: hoe langer het duurt, des te meer ‘van hen’ zullen er hier zijn, en des te moeilijker zal het worden om ons tegen hen te verweren.

Zodra u het spel of de code of de regels van deze matrix simulatieve werkelijkheid begint te doorzien, en u daadwerkelijk herinnert wie u bent zal dit bevrijdend werken. Niet dat u dan meteen verlost bent van angst. Angst is een lastig beperkend ‘mens biocomputer effect’ die als firewall fungeert op uw bewustzijnsniveau. Ik heb er zelf niet minder last van dan u. Sterker nog, misschien win ik wel de hoofdprijs in het meegevoerd worden in angst. Toch is het ‘bewustworden’ van het ‘bewustzijn’ of ‘ziel’ de belangrijkste stap die wij kunnen zetten.

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws, denikpolitka.sk

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (72)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Geert Wilders, de gecontroleerde rebel | Silvia's Boinnk!!! | 30 oktober 2015
 1. juanperro1979 schreef:

  Goed artikel ,

  Maar even iets heel anders, vorige week is hier ik dacht in Delft de theorie van Einstein ontkracht wat betekend dit nu?
  Iemand?

 2. Theo schreef:

  Goed artikel Martin! Ik moet bij dubbellaags bewustzijn denken aan de film Inception, een idee wordt in ons hoofd gepland, we zijn aan het slapen en binnen een droom wordt een nieuwe droom geprogrammeerd, en daarbinnen weer één. En als je dan ‘denkt’ dat je wakker aan het worden bent, ontwaak je in een andere droom (programmering) die je aanneemt als werkelijkheid.

 3. ZerotheHero schreef:

  Goed artikel. In betrekking tot het niet leven in angst, waarom denk je dat taoistische monniken in een klooster leefden aan de rand van de maatschappij? Om van al dat gezeik af te zijn natuurlijk. Toch moeten we nog maar zien of er daadwerkelijk een leger extremisten onder ons is of dat het bangmakerij is. Wat aanslagjes voor de show ok, maar ze willen echt niet al hun infrastructuur naar de klote helpen. 9/11 was toch ook al geneog voor de massaslachting van miljoen plus irakezen? Stel je voor dat een broeder of zuster sneuvelt dat kunnen ze niet hebben natuurlijk. De vijand die je zogenaamd niet ziet kan bestaan uit een half miljoen ongeleide projectielen of een paar agentjes die doen alsof er heel veel zijn, maar in werkelijkheid wordt die illusie alleen gewekt en worden de false flags door maar een paar assets uitgevoerd. Xandernieuws is ook overduidelijk contr opp of in ieder geval overtuigd van het valse paradigma. Je moet niet vergeten erbij te melden dat een oorlog tussen islam en zionisme niet het doel is, maar een middel. Wat ze willen is dat je de antichrist aanvaard en dan daarna weer jezus. Of er open oorlog komt in europa weet ik niet, maar tot welk doel denk ik dan. Te slordig, te ingewikkeld. Het westen moet ontmaskerd worden en dat is het al grotendeels, maar het is onderdeel van het dialect. “Het complot” moet mainstream worden en we zien dat allemaal ondertussen wel gebeuren denk ik. Ik hoor het steeds meer en meer van andere mensen, waar ik altijd eerst dacht dat ik een van de weinige was. Nou is dat niet de complete waarheid natuurlijk, maar de boosaardige plannen van het westen zullen falen. Het politiek rechts krijgt ook steeds meer volgers en je hoort ook vaker dat mensen het misschien niet compleet eens zijn met Geert Wilders, maar dat ze op hem stemmen omdat hij in ieder geval wel “voor het volk” spreekt. Voeg daar de alt media bij en de mensen zullen het huidig linkse regime als patsies voor de neppe nwo zien en massaal stemmen op de contr opp. Nigel Farrage, Marine le Pen, Wilders etc. Helemaal na een false flagje of twee. Wilders is trouwens anti koningshuis, dus stiekem betekent dat anti elite. Zien jullie hoe sluw het gespeeld word? Isis wordt trouwens verkocht als dreiging en wie wordt daarvan als de aanstichter aangewezen en wie is hun nu klop aan het geven? Rusland natuurlijk, de good guy in het dialect. Het is allemaal vrij simpel. Langzaam aan lekt naar buiten dat Amerika isis door slecht buitenlands beleid heeft gecreeerd, maar in werkelijkheid is het natuurlijk puur voor het theater opgezet door de elite. Mensen zijn bang dat ze onder sharia wet komen te leven, dat ze hun nationale identiteit verliezen, dat als ze niet buigen voor allah ze dan vermoord zullen worden, maar de spil is natuurlijk bad guy west is chaos aan het maken en het moet gestopt worden. Naar wie kijken ze dan? de contr opp in de vorm van politiek rechtse figuren en naties als rusland etc die de “oplossing’ al heel lang op een gouden plaat opgediend hebben. dus hoe erg wordt het? Zo erg als nodig is om mensen naar politiek rechts te schuiven en dat is nogal moeilijk vast te stellen. Vraag jezelf maar is af, ongeacht of het waar is, hoe je 450.000 sleeper terrorists na ze geactiveerd te hebben weer “uitkrijgt”. Wanneer de mensen dan ovetuigd zijn en zeggen ja ok ik sluit me aan bij welk politiek figuur dan ook en china rusland etc dat je dan alsnog met duizenden gehersenspoelde mafketels zit. De elite wil chaos, maar gecontroleerd en het westen moet inderdaad voor het wereldtoneel onderuit sukkelen, maar een half miljoen terroristen tegen wie? De navo? de europese bevolking? Je kan dan het gehele continent wel afschrijven, want je hoeft maar een kernreactortje uit te schakelen in duitsland en het is game over voor de gehele wereld. Too risky en dus niet reeel, ten minste in mijn ogen. De elite gaat in mijn mening niet zo slordig te werk, tenzij ze daadwerkelijk echt europa met de grond gelijk willen maken, maar dan moet je jezelf afvragen waarom? Qui bono? Het gaat om mensen psychisch en spiritueel te vangen in hun paradigma, emotieve energie oogsten kan altijd nog. Het gaat eerder om politiek rechts aan de macht te krijgen die isis opruimen en allemaal maatregelen daarvoor invoeren die vervolgens niet echt “tijdelijk” zijn, dus de politiestaat van de antichrist. De dreiging alleen al zal voor de meerderheid van de mensen reden genoeg zijn denk ik voor het invoeren van een staat van beleg en dus de mogleijkheid voor de elite om de controle over alles te nemen, in naam van veiligheid. Uiteindelijk moeten we maar zien hoe het gaat, ik ben er iig niet helemaal van overtuigd.

 4. Manuel schreef:

  De “ontdekking” van de TU is slechts een klein stapje , van wat de arrogante wetenschap als bewezen, dus nu bestaand (haha) , ervaart, dat alles met elkaar verbonden is op energetisch niveau.

 5. Freeman schreef:

  De Elite-Cabal&Saturnus-Cult van BAAL zijn feilbaar en maken fouten en zullen daarom niet slagen in datgene wat ze denken te bereiken. Geef ze vooral niet teveel kredits, zij zullen beslist fouten maken en zijn dat in mijn ogen aan het doen, ze beginnen steeds meer de controle te verliezen en hebben niet in de gaten, of onvoldoende houden ze daar rekening mee in hun arrogante-blindheid, dat het spel die zij spelen, met hen gespeeld wordt.

 6. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Duitsland-wil-evangelische-dominee-die-tegen-immigratie-predikt-vervolgen.. Wanneer Brussel-EU ONDER AANVOERING VAN MERKEL AANBLIJFT, zal er maar heel weinig aanslagen in Europa worden gepleegd, zo stom zullen ze niet zijn, het is een kwestie van geduld, of Europa ligt voor het oprapen voor hun..

 7. Bas0570 schreef:

  Je slaat de spijker op de kop, overigens een goed recent voorbeeld van xandernieuws over het brengen…
  Een contr of een nog slapende ziel. Zo zijn er wel meer op hoezithetnuecht.nl, hoealwel deze sites of en toe wel pareltjes kunnen bevatten.
  Trouwens we hebben het steeds over angst maar vergeet haat niet. Ook een zwaar wegende factor in het hele verhaal. Je kan het beter over angst en haat hebben wat overigens dicht wel erg dicht naast elkaar staat. De 2 zaken die een maatschappij evt ‘kunnen’ ontwrichten. Natuurlijk een manier om je doel te bereiken.
  Die kaart gaat IS/elite echt niet spelen om bijna een half miljoen terroristen te sturen.
  Zo dom zijn ze niet, hoop ik voor hun. Anders hebben ze echt een klap van de molen gehad.
  Wij EU burgers zijn tegenwoordig wel wijzer en strijdbaar geworden. Een westerling zal zich met hand verdedigen, voor zijn vrijheden en overtuigingen. Daar durf ik mijn hand voot in het vuur te steken dat de bevolking massaal in opstand komt en heb je een EU burgerleger aan je broek. Dat zou een hele zware onderschatting zijn vd. elite jegens de west Europese bevolking.
  Er zal misschien wel wat gebeuren, met name de teruggekeerden jihadisch die uit deze maatschappij komen kunnen een reëel gevaar zijn/worden omdat die het systeem en evt kennis hebben van de infrastructuur van Nederland. De rest voer voor de angst en haat cultuur maar een speldenprik in de maatschappij. En als je tijd er is, tja shit happens.
  Dat zullen er hooguit een paar duizend gevaarlijke gekken zijn in heel west Europa de rest is lang blij dat ze weer bij mamma zijn en normaal te vreten krijgen en niet meer de hele dag zand tussen de tenen hebben… Aan de andere kant lopen er ook Joran’s en Breivikjes rond, punt gemaakt toch?
  Daar komt nog bij dat de EU Elite ook niet helemaal het gedachtengoed draagt omrent de NWO planning die RU en USA willen bewerkstelligen.
  We hadden het slechter kunnen treffen met Bea en Wimpie, laten we het daar maar op houden.
  Onze toekomst ligt in grote lijnen allang vast (kleine wijzingen voorbehouden) dus waar zouden we druk over maken? Wees gwoon eerlijk t.o. jezelf en je naasten en hou je Ying en Yang je baas en je bank tevreden. Veel erger kan het toch niet worden…

 8. ZerotheHero schreef:

  Ik zou misschien simpel kunnen stellen dat alle negatieve vormen van emotie eigenlijk angst zijn. dus woede, haat, jaloezie etc. Probeer jezelf dus zo emotioneel sterk mogelijk te maken zeg ik. Practisch doe je dit door zelfstandiger te worden en vaardigheden op te bouwen, dus dingen als zelfverdediging, talen goed beheersen, gezond leven, kritisch denken etc. Denk je dat mensen op de rand van de samenleving zoals in alaska zich druk maken over aanslagen? De elite heeft een hekel aan dat soort mensen die houden zich bezig met totaal andere dingen. Ik ben neit zo overtuigd van de strijdbaarheid van het europese volk. Niet genoeg wapens en als jij begint met schieten nodig je alleen maar de knokploegen van de elite uit. de amerikanen kunnen het misschien, maar die staan nog wel het ergste te wachten. Dat moet ook gebeuren, want een deel van hun zijn de enige op deze wereld nog die misschien de touwtjes in eigen handen kunnen nemen, maar dan zijn ze nog steeds omsingelt door het systeem. De elite heeft het geduld wel en ze gaan zeker een conflict krijgen daar. In feite zijn de amerikanen nog de enige die fysiek een barriere zijn voor ze. Spiritueel is een andere zaak, maar de infowar gaat nog door, dus als geneog mensen weet krijgen van het spelletje verliezen ze zoiezo. Ligt er dan maar aan wat er overblijft van de aarde. Een open tirannie is niet waar ze voor gaan in ieder geval. Nou ja, ze willen niet dat je dat denkt. Dat dat wel zo zal zijn lijkt me duidelijk. Het politiek paradigma zal nog steeds een groot deel van de mensen vangen denk ik, vooral als ze alle “oplossingen” aanbieden. Maar goed maak mensen er van bewust en hun einddoel wordt ook neit meer geloofwaardig, dus falen ze.

 9. Freeman schreef:

  Als de politieke koers binnen de EU niet zal veranderen en dat opkomend RECHTS die anti-EU/Euro is op de 1 of andere wijze wordt gesaboteerd, dan zal het reuze meevallen wat betreft aanslagen (falsflag-aanslagen met name) in Europa. Zolang de grenzen openblijven en de vluchtenlingenstroom aanhoudt, (gezien Rusland -vanwege olie-belangen- de volledige controle wilt krijgen in het Midden-Oosten politiek, wat de V.S. en EU niet goed uitkomt, maar Turkije en Saoedi-Arabie ook niet goed uitkomt, zal het in die regio geleidelijk aan van kwaad tot erger worden wat wapengeknetter betreft) zal het hooguit tot ernstige conflicten gaan komen tussen burgers onderling en natuurlijk zal de economie bezwijken door die oorlogen/vluchtenlingenstroom-evacuatie. Men zal in grote verdrukking komen en masaal in de overlevingsmodus gestort worden, na mijn idee verliest de Elite gewoon de controle en kunnen zij het niet meer goed beheersen.

  Syria: Turkish army strikes Kurdish forces in the country for the first time.. https://www.youtube.com/watch?v=boymJXjNY70.. vanwege de plannen van Rusland, moet Turkije dit soort akties ondernemen want het wil de olie van Syrie beheren..

 10. Freeman schreef:

  Part III-Leuren Moret: Putins Plan-HAARP the radiation out of Russia. BRICS saves from $collapse..https://www.youtube.com/watch?v=sBsR-5bMHZM.. Putin pakt door (toch out of control en “echt” tegen of onderdeel van het spel??) 1 ding moet hij vooral doen, rente-systeem weg doen, GMO-Food houdt hij ook buiten de deur, Homohuwelijken ook, dus ook niet in lijn met het Vaticaan, is een dwarsligger die Putin, ik vraag me af of de Elite dat wel wenst. Het kan ook in het eindtijd-script passen om het in het Midden-Oosten tot een goed gecoordineerde -zwaar uit de hand- lopende oorlog te komen met veel doden, iets zegt mij dat het een onderdeel uitmaakt van het 2030-project.

 11. Freeman schreef:

  http://shoebat.com/2015/10/27/the-whore-of-babylon-saudi-arabias-kingdom-busted-in-the-largest-drug-deal-in-lebanons-history/.. met wat filterwerk zie je het grote plaatje ontstaan..

  http://shoebat.com/2015/10/27/abortion-doctor-and-major-planned-parenthood-leader-murders-child-and-rips-the-childs-eye-out-and-then-she-says-this-abortion-is-going-well-its-going-safely/.. je weet nooit met satanisten die als een kat in het nauw hele rare sprongen gaan maken en de mensheid storten in een giga-oorlog.. in ieder geval zwaar gestoord die planned-parenthood..

  http://shoebat.com/2015/10/27/the-antichrist-of-turkey-erdogan-is-mimicking-hitler-invading-and-ceasing-control-of-the-media/.. Erdogan moet wel, Rusland is de dwarsligger in het Midden-Oosten-plan en een vreemde indringer, ik heb m n twijfels bij Putin, hij kan een onderdeel uitmaken van het spel, in ieder geval moest Turkije in het Midden-Oosten een belangrijke rol spelen, als Putin zo doorgaat dan komt daar dan weinig van terecht..

 12. Lode schreef:

  Het is kiezen tussen angst of liefde. Een boodschap van ons Hogere Zelf:

  “The love that each one of you expresses and shares in every moment is helping to dissolve the illusion right now.”
  https://johnsmallman.wordpress.com/2015/10/28/the-love-that-each-one-of-you-expresses-and-shares-in-every-moment-is-helping-to-dissolve-the-illusion-right-now/

 13. ZerotheHero schreef:

  Die verandert nu al dat kun je zien aan peilingen… Dat is ook de bedoeling. En ze zijn niet “anti eu” ze zijn gewoon globalistische gecontroleerde oppositie. Waarom je eigen koers van zaken saboteren? Het enige belang, in tegenstelling tot wat jij beweert, dat de spelers hebben is het verloop naar de nwo er geloofwaardig uit laten zien. Er zijn geen tegenstrijdige belangen meer. Ook niet onder de elite op zo’n manier dat ze daar reguliere legers voor gebruiken of eco oorlog voeren weet ik veel. Mensen hebben gewoon moeite met toegeven dat “hun vijand” niet een soortgelijke tegenstander heeft. Dat je als normale mens er alleen voor staat. Turkije en Rusland zijn tevens geen echte vijanden. Zoals ik al eerder heb gezegd heb je gewoon weer iemand gevonden die zegt wat je wil horen en verval je weer in de valse paradigmas en kom je met slecht onderbouwde argumenten. Om eerlijk te zijn, en ik ben niet de enige die dat ziet, kom je verward over Freeman. Niet van je gelooft in complottheorieen verward, maar gewoon emotioneel verward. Ik zeg het maar hard op, want je perspectief is niet integer. Je spreekt op een manier die vaak niet echt toegankelijk is voor iedereen. Je interpunctie is lastig doorheen te komen en vaak kom je met termen die niet bekend zijn voor de meeste denk ik. Verder vind ik dat als je engels gebruikt dat van redelijk niveau moet zijn en vaak als ik op internet mensen een engelse touch aan hun reacties zie geven krijg ik het idee alsof ik met kinderen te maken heb. Kijk als je iets wil overbrengen zal je het juist moeten proberen overbrengen, dan komt de boodschap over bij mensen. Zoals Martin doet en elke schrijver die iets wil overbengen. Jouw manier lijkt me meer op een ventileren van frustratie omdat je het er waarschijnlijk niet zo makkelijk mee hebt als je voor doet komen. Het is ook heel grimmig en duister, maar er zit ook een deel aandacht zoeken in naar mijn mening. Reageren geeft je een gevoel van controle. Je hebt “intellectueel” vat op de situatie, dat idee. Dat kan ik allemaal begrijpen en ik observeer enkel, maar vind dat uitgesproken moet worden net als analyze dat deed. Als nieuwe mensen hier komen, dan is het beter denk ik dat er wel overwogen intelligent overkomende reacties staan ipv iemand die veel hetzelfde schrijft en op een ontoegankelijk onduidelijke verwarde manier. Je lijkt me zeker wel intelligent en oprecht alleen zeer beinvloedbaar. De new age knuppels zullen wel weer wat te zeggen hebben maar dat boeit me niet. Ik observeer en trek een conclusie. Ik vind neit dat iedereen maar gelaten moet worden of dat iedereen “goed is zoals hij is”. Egoistische mooipraat is dat. Ik ben echt van overtuiging dat je ergens mee zit Freeman. Kijk ik ben een begripvol persoon, maar neem je wel serieus. Dit is hoe ik het zie. Ik kan door de vorm van je reacties heen kijken, maar zoals ik zei voor mainstream mensen is het het bewijs dat er alleen vage types in dit soort zaken geloven. Ook betreft je reactie hieronder dan heb je moeite om het verdeel en heers principe te begrijpen, of het maakt niet uit voor je of je het kan begrijpen of niet, je bent gewoon zoekende naar hoop denk ik dan.

 14. Freeman schreef:

  Kerel het gaat je goed jong, man man man, de werkelijkheid is anders dan wat jou wordt opgelepeld.

 15. Freeman schreef:

  Je bent super arrogant, dat is wat jij bent, volgens mij ben ik minimaal 30 jaar jonger dan jij. Maar ik kan jou zeggen dat je het ook fout ziet met wat jij meent dat absoluut waar is.

  Succes met overheersen hier, alleen jou stem is waar en alleen jij ziet het goed, ik zal het maar eerlijk tegen je zeggen, dat je te arrogant bent.

 16. Freeman schreef:

  Jij denkt dat ik ergens mee zit? En jij bent begripvol? Het enige wat jij doet is arrogant mensen de grond inpraten, dat lukt bij mij niet. Maar ik ben heel nieuwsgierig na jou, wie jij bent, ik zou jou weleens willen ontmoeten ergens, dan mag je je zegje doen.

 17. Martin Vrijland schreef:

  Graag met onderling respect communiceren. Ieder heeft zijn eigen schrijfstijl en meningen kunnen verschillen. Klachten kunnen via de email.

 18. Analyze schreef:

  N.a.v. dit artikel en het artikel op xandernieuws moet ik concluderen dat degene die het 3d schaakspel spel niet doorhebben, wil mij niet op de borst slaan, en dat is de overgrote deel van West-Europa zich aangevallen voelen door mensen met een andere kleur/geloof (met name de Islam, zie Albert Pike). Alles loopt op rolletjes voor de volksverraders, het paard van Troje is binnengehaald. En de volgende stap is ‘Ethnic cleansing’ van beide kanten, dat dient dan ook de de populatie agenda, twee vliegen in één klap. Wilders (controlled Israeli puppet) is in Nederland de pyromaan en groeit in de peilingen met de dag. Dit leidt tot nog meer haat en geweld in de burgerbevolking en we moeten reëel zijn, het gaat niet minder worden. Gooi daar de saus ‘Economic demolition’ tegenaan en mensen zijn van god los en verworden tot het laagste levensvorm.

 19. Freeman schreef:

  Ik zal voorkomen de sfeer op deze site te gaan verpesten. Op een aantal punten heeft hij “deels” gelijk in verband met mijn toestand, maar om dan op zo n denigrerende manier met woorden op iemand in te hakken?? Nou nou. Ik zal enkel nog met stelligheid reageren op mijn gelijk met betrekking tot zijn ongelijk in verband met het wereld-gebeuren en waar we op afstevenen.

 20. Analyze schreef:

  Mocht het uit de hand lopen in de EU, vergeet dan niet dat je hebt gestemd. Je hebt jouw stem weggegeven aan incompetente hoeren (lopers) van de VS en Israel. De zgn. ‘coalition of the willing’ diende niet jouw vrijheid, maar het gewin van de elite (Carlyle Group/Bin Laden Group o.a.) en de burger bevolking betaalt de prijs voor het gevoerde beleid. Met andere woorden ‘wraak’ kan een motief zijn voor een aantal mensen die hier naar toe ‘gevlucht’ zijn. De afrekening moet nog plaatsvinden, de EU verkeert in staat van ontbinding.

  Karma is a bitch:
  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

 21. ZerotheHero schreef:

  Ik ben niet arrogant hoor ik durf gewoon eerlijk te zeggen wat ik vind. Als ik zo overkom tja ik zal “zachter” proberen te spreken. Ik censureer mijn spreken niet zodat anderen niet gekwetst worden. Dat is eigenlijk ook men zijn eigen invulling of iets hem raakt of niet. Als je overtuigd van je zaak bent wat doet iemand anders mening er dan toe? Ik ben niet snel op mijn teentjes getrapt, maar kan wel vurig discussieren. Je weerwoord is ook niet op zijn plek. Ik leg niks neer wat absoluut is. Ik heb al die uren niet besteed om simpelweg onzin te verkopen. Het blijft een forum en als je vind dat wat ik zeg niet klopt zeg dat dan. Ik nodig het zelfs uit. Hoe moet ik op een ander inzicht komen als niemand de discussie durft aan te gaan?Ik neem wat Martin, Mickey etc schrijft ook niet meteen als waarheid aan en volg elke bron/link die er gegeven wordt. Waar ik oneens ben zal je dat ook horen. En zoals ik zei doe dat ook bij mij. Geef me bronnen links weet ik veel wat daar kan ik wat mee en zo komen we verder. Die moreel relatieve sfeer van niks moet alles mag daar moeten we juist van af. Trouwens vind ik niet dat ik neerbuigend overkom, maar gegeven in real life hoor ik vaak genoeg dat ik kort door de bocht kan overkomen terwijl dat niet mijn bedoeling is. Dus bij deze mijn excuus Freeman. Verder hoop ik wat argumenten van je te krijgen wat jouw “gelijk” bewijst en mijn “ongelijk”. Daar hou ik van. Dat vind ik oprechter dan dat oh ja jouw mening mag ook gehoord worden hand boven je hoofd praat. Ik geef niks om mijn gelijk, ik was eerst ook volle putin fan amerika hater enzovoorts. Toen mijn ongelijk daarin bewezen werd was het punt waar ik stopte met dingen maar klakkeloos aannemen en dan gaat er een heel andere wereld voor je open. Nogmaals vat het niet te zwaar op. Ik vond het een bedachtzamere opmerking dan Analyze zijn opmerking over dat je wat minder in de coffeeshop moet komen alhoewel ik die wel mooi vond, maar niet als belediging maar als een oprecht en eerlijke uitdrukking. Ik vind wel dat als ik dan iets over iemand wil zeggen dat ik dan in ieder geval er tijd en aandacht aan besteed heb. Punt is ik probeer de man achter de Freeman, de Martin, de Mickey wie dan ook ook te begrijpen en niet om te bepalen dat ik beter ben dan wie dan ook. Ik geef er gewoon wat om. Dat klinische gedoe van ik leg even een no strings attached intelligent klinkende uiteenzetting neer en zie maar wat je er mee doet daar gaat het toch niet om? We zijn toch mensen met een emotionele inhoud al kan je misschien vinden dat je in een negatieve emotie oogst veestal leeft? Martin wil toch ook mensen inspireren met wat hij schrijft? Hij ondergaat toch niet al die laster om te gaan van oh oops kijk wat ik nu even geschreven heb en online zet. Die moed mag ik toch erkennen en de menselijkheid van ook de internet community zien. Mag ik de new agers er niet op wijzen dat misschien de dingen niet allemaal zo zweverig zijn als ze denken? Dat intellect niet perse zo slecht is als ze denken? Naysayers, Jesters, advocaten van de duivel die houden ons juist scherp. Behoeden ons er juist van om te vallen voor onze eigen hype en scherpen ons kritisch vermogen. Deze site onder leiding van martin is de frontlinie van de spirituele revolutie in nederland. We zijn hier allemaal geestesverwanten, maar in elke familie heb je gekibbel. Ik moest wel even lachen om je opmerking betreft de vergelijking tussen onze leeftijden, maar het mysterie maakt het leuk. Het is mijn doel niet om mensen neer te halen, maar het is eerder het herkennen van een potentie in mezelf die ik nog niet waar heb kunnen maken. Als je trouwens vindt dat ik arrogant en onbegripvol ben moet je even teruglezen en afvragen waarom ik er dan tijd en moeite in zou steken.

  https://www.youtube.com/watch?v=WCYbZZTEwiM

 22. ZerotheHero schreef:

  http://nodisinfo.com/filthy-jew-walid-shoebat-busted-as-a-mossad-mole-says-he-was-a-former-muslim-terrorist/

  “Walid Shoebat’s Claims – and the Evidence

  Walid Shoebat, current a star on the conservative speaking circuit, makes his living by selling the same story that, in the movie, Chicago, earned Roxie Hart her freedom and fortune—that of the “reformed sinner.” Shoebat claims to have once been a Palestinian Liberation Organization terrorist who “participated in acts of terrorism against Israel,” and was imprisoned, “for incitement and violence against Israel.”).

  However, according to an investigative piece in the Jerusalem Post, there is no record of the terrorist attacks in which Shoebat claims to have participated. Members of his family expressed surprise when told of Shoebat’s claims of growing up in a culture of violence and religious fundamentalism.

  The timing of Shoebat’s alleged conversion to violent extremism raises further doubts about his story. His claim of being radicalized in the 1970s was examined by the New York Times, which concluded it was unlikely he “… could have been steeped in the violent religious ideology that only became prevalent in the late 1980s.”

  Shoebat’s organization, the Walid Shoebat Foundation, is not registered as a non-profit in Pennsylvania, as Shoebat claims. All contributions are funneled to a company called Top Executive Media, which has a $500,000-per-year turnover.

  Shoebat claims to have returned from imprisonment as a “terrorist” to his “life of violence.” Then after emigrating to the United States, he became a Christian and a darling of the most extreme right wing political factions associated with Israel and evangelical Christianity.

  Shoebat is quick to suggest parallels between Islamic fundamentalists and Nazism—and even to hint that the former is worse than the latter, saying in Obsession that, “Secular dogma like Nazism is less dangerous than the Islamo-fascism that we see today .”

  Shoebat has publicly referred to Islam as a “satanic cult,” according to the San Francisco Chronicle. He has argued for extreme policies: he associates himself with the political faction in Israel that objects to the creation of a Palestinian state, referring to the West Bank as “Judea and Samaria”; suggests that should Israel retake and populate the Gaza Strip; and that Israel should exile anyone, even a native Israeli, who “questioned Israel’s right to exist. ”

  Shoebat has appeared at Christians United for Israel conferences, spoken at college campuses, and been interviewed on CNN, Fox News and the BBC. He has given a presentation to the U.S. Air Force Academy, and has authored or contributed to several books, including Dear Muslim: Let Me Tell You Why I Believed and Israel and the World’s Mock Trial.”

 23. Freeman schreef:

  Laat ik het zo zeggen, ik heb in het verleden een stomme fout gemaakt waar ik me van bewust ben. Ik kon het niet langer verdragen op slot te zitten (traumatische jeugd en waarschijnlijk gaat het veel verder terug, na wat ik te aanschouwen kreeg aan beelden tijdens mijn slaap), riep het ook hevig uit en riep vol woede Satan aan vanwege het op slot zitten. Een aantal jaren later begon ik last te krijgen van hevige aanvallen en het gefolterd worden in mijn energetisch-lichaam tijdens de slaap. Heb daar in totaal 7 jaar last van gehad, een spoor van vernieling heeft het veroorzaakt, vooral mentaal en emotioneel uit evenwicht geraakt. De laatste jaren lijk ik daar minder last van te hebben, ik word nog wel op een subtielere manier benaderd door die krachten.

  En wat Micky in zijn laatste artikel zijn dat klopt, die krachten zijn in staat om mensen goed te laten voelen, ik had een periode gedurende twee weken, 15 jaar geleden, dat ik me zeer goed voelde, zo goed had ik me nog nooit gevoeld. Die krachten zijn vooral actief geweest bij mij in de nachtelijke-uren, als ik slaap dan kunnen ze heel actief manipuleren en programmeren, ik heb dat zelf ervaren en dat is heel beangstigend en zeker als je niet weet wat je overkomt.

 24. Analyze schreef:

  Los van de geplande oorlogen, massa immigratie is ook decennia gepland om te ontwrichten. Leiders zoals Merkel krijgen er zelfs een prijs voor:

  The causes of mass migration are still cleverly concealed by the system, and portrayed as inevitable by multicultural propaganda. … What they want to present as an inevitable and spontaneous phenomenon is actually a deliberate longterm plan to destroy the face of the continent.

  PAN EUROPE

  One of the main initiators of the process of European integration was the man who designed the genocide plan of the Peoples of Europe. The elite consider him the founder of the European Union. His name is Richard Coudenhove Kalergi. His father was an Austrian diplomat named Heinrich von Coudenhove-Kalergi (with connections to the Byzantine family of the Kallergis) and his mother the Japanese Mitsu Aoyama…

  In 1922, he founded the “Pan-European” movement in Vienna, which aimed to create a New World Order based on a federation of nations led by the United States. European integration would be the first step in creating a world government. Among the first supporters, including Czech politicians Tomáš Masaryk and Edvard Beneš and the banker Max Warburg, who invested the first 60,000 marks. The Austrian Chancellor Ignaz Seipel and the next president of Austria, Karl Renner, took the responsibility for leading the “Pan-European” movement. Later, French politicians, such as Léon Blum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, etc joined.

  With the rise of Fascism in Europe, the project was put on hold, but after the Second World War, thanks to the support of Winston Churchill, the Jewish Masonic Lodge B’nai B’rith and major newspapers like the New York Times, the plan was accepted by the United States Government. The CIA later undertook the completion of the project.

  THE ESSENCE OF THE KALERGI PLAN

  In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.

  Kalergi eliminates nationhood and self determination using ethnic separatist movements and mass migration. In order for Europe to be controlled by an elite, he wants to turn people into one homogeneous mixed breed of Blacks, Whites and Asians. Who is is this elite however? Kalergi is particularly illuminating on this:

  The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It’s not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison, became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution]

  Although no textbook mentions Kalergi, his ideas are the guiding principles of the European Union. The belief that the peoples of Europe should be mixed with Africans and Asians, to destroy our identity and create a single mestizo race, is the basis of all community policies that aim to protect minorities. Not for humanitarian reasons, but because of the directives issued by the ruthless Regime that machinates the greatest genocide in history.

  The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.

  The incitement to genocide, is also the basis of the constant appeals of the United Nations, that demands we accept millions of immigrants to address the low birth rates of the EU. According to a report published on January 2000 in «Population division» Review of the United Nations in New York, under the title “Immigration replacement: A solution to declining and aging population,” Europe will need 159,000,000 migrants by 2015.

  One wonders how there can estimate immigration with such accuracy if it were not a premeditated plan. It is certain that the low birth rate could easily be reversed with appropriate measures to support families. It is just as clear that it is the contribution of foreign genes do not protect our genetic heritage, but that it enables their disappearance. The sole purpose of these measures is to completely distort our people, to turn them into a group of people without national, historical and cultural cohesion.

  In short, the policies of the Kalergi plan was and still is, the basis of official government policies aimed at genocide of the Peoples of Europe, through mass immigration. G. Brock Chisholm, former director of the World Health Organization (OMS), said: “What people in all places have to do is to limit of birthrates and promote mixed marriages (between different races), this aims to create a single race in a world which will be directed by a central authority. ”

  CONCLUSION

  If we look around us, the Kalergi plan seems to be fully realized. We face Europe’s fusion with the Third World. The plague of interracial marriage produces each year thousands of young people of mixed race: “The children of Kalergi». Under the dual pressures of misinformation and humanitarian stupefaction, promoted by the MSM, the Europeans are being taught to renounce their origin, to renounce their national,racial an cultural identity.

 25. Analyze schreef:

  People who want to blame the immigrants themselves are wrong as well.

  Most immigrants would prefer to stay in their country if it was possible to live comfortably, and remember that it was Europeans who colonized the world and not the other way around. That’s not to say that the general population should pay for the sins of the monarchy and aristocracy – as we are with their debt – but perhaps those who are upset with immigration should direct their anger towards those who are exploiting the countries that people are leaving. You really can’t blame people for wanting to leave the difficult situations they are living in, and whatever shunning or hostility you want to give them is nothing compared to the violence and poverty they left back home. “Middle class” in most countries is well below the poverty line in the western world.

 26. Analyze schreef:

  Vervolg op bovenstaande video aangaande generaal Clark, interessant vanaf 2:40:
  https://www.youtube.com/watch?v=f7NsXFnzJGw

 27. Analyze schreef:

  Een speech van Robert Welch in 1958, dat niet aan kracht heeft ingeboet (VS Verenigde Nazi’s):
  https://www.youtube.com/watch?v=AZU0c8DAIU4

 28. Analyze schreef:

  Agenda 2030/21 voor dummies, uitgelegd door The John Birch Society (zie ook Robert Welch) CEO Art Thompson:
  https://www.youtube.com/watch?list=PLSLPvy0F3i90yecp4DFylm1i4vAnBKgEv&v=zMj6BQ00BbM

 29. Analyze schreef:

  We kunnen stellen dat ISIS (IS) een proxy front is van de CIA/Mossad, alles gaat de laatste tijd in de overdrive. Dat betekent dat ze opgericht zijn ‘to provoke WWIII’, dit dient de PRS opdat de NWO (Verenigde Nazi’s) versneld geïmplanteerd kan worden. Poetin speelt met alle plezier mee…

  http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9938:waanzinnig-amerikaans-plan-zal-wereld-in-oorlog-storten&catid=37:wereld&Itemid=50

  https://www.facebook.com/permalink.php?id=676154822465592&story_fbid=883485481732524 (Yasmin Haifi)

 30. Treowd schreef:

  Een update over de spanningen in het midden-oosten door Luke Rudkowski van Wearechange.org , mogelijk is het een aanzet of start dat men als men samen een eenduidige allieantie gevormd heeft om uiteindelijk volgens de bijbelse prophecy gezamelijk Israel aan te gaan vallen, the tables are turning….
  Als je goed oplet zijn het ook juist die landen zoals beschreven in het boek der boeken.
  How Russia Just Won and Took Over The Middle East
  wearechange.org/us-keeps-arming-isis-so-iraq-sides-with-russia-pivotal-moments-in-usdecline/

 31. Treowd schreef:

  Oei, ik zie dat er iets fout is gegaan bij het plaatsen van de link.
  How Russia Just Won and Took Over The Middle East

  https://www.youtube.com/watch?v=6iVL5Vibm0M

 32. Bas0570 schreef:

  Freeman, dat is allemaal FEAR-porn om de mind van alu hoedjes en Wilders idioten bezig te houden. http://sputniknews.com/middleeast/20151028/1029209074/golan-heights-oil-syrian-conflict-engdahl.html
  De echte reden…..
  Dit slaat ook niet over naar ons, WW3 verhaal, de Cabal is niet gek. USA staat op de rand van faillissement en west Europa word nog geld gegeneerd. Die gooien hun eigen ruiten echt niet financieel in om NWO te bereiken. http://www.theweathernetwork.com/news/articles/massive-crack-appears-near-yellowstone-park/59236/

  Of Yelowstone of de san Andreas breuk scheurt en dan klapt de hele USA/wereld economie in elkaar. (Ook de reden van Fema camps, voorbereidt op dit soort situaties)
  En dan is de vraag wie of wat grijpt de macht. Maar ANON staat ook al ik de coulissen klaar op sleutelposities (ict’ers bij banken en regeringen) om de zorgen dat Cabal/Illuminati hun agenda niet rond kunnnen krijgen…
  Verwacht ons….

 33. Bas0570 schreef:

  Saddam, de beste vriend van de USA todat Saddam zei olie in euro’s te verkopen, en ineens had hij kernwapens.
  Afganistan, de krijgsheren wilden een grotere winstmarge op de Opium. Daar was CIA niet mee eens. (DRUGS zijn de hoofdinkomsten van de CIA) En daar was El Quaida.
  WW2, ook een reset van het geldsysteem, je zou de verhalen eens van mijn oma moeten horen voor de oorlog. History repeats……

 34. Freeman schreef:

  NWO stort in, hun vijanden die zijn geinfilteerd in hun eigen kringen doen het instorten en maken alles woest en dor. In ruil voor olie zal vrede (de groene kleur worden verspreid). WW3 is allang gaande en het zal nog een tijdje aanhouden en nog gaan verergeren totdat er maar weinig stervelingen overblijven.

  Ben heel benieuwd na de ontwikkelingen op de Balkan de komende maanden, Rusland zal het nog druk krijgen om hun broeders militair bij te staan, ofschoon Servie en in mindere mate ook Griekenland een redelijk sterk leger hebben.

  Soms kunnen partijen die verbonden zijn door een gemeenschappelijke religie/filosofie en toch met elkaar niet of nauwelijks door 1 deur kunnen vanwege ego&machtsstrijd, ik heb het idee dat dat laatste steeds meer aan het licht gaat komen, dat voor een belangrijk gedeelte niet gespeeld is. In mijn optiek zal men de controle gaan verliezen, ik zie de duidelijke signalen dat niet alles geslaagd is en over rolletjes gaat, van paniek-voetbal is nog geen sprake maar de komende maanden zal het cruciaal worden op heel veel punten met betrekking tot hun agenda.

 35. Freeman schreef:

  http://nos.nl/teletekst#128.. deze uitslag gaat heel belangrijk zijn in verband met het Midden-Oosten, Balkan en uiteindelijk ook West-Europa.

 36. Freeman schreef:

  Volgens een goede Servische vriend, is de V.S. en de EU al meer dan 20 jaar bezig te verhinderen dat Servie een Koninkrijk kan worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=pR52yVt7w28..
  https://www.youtube.com/watch?v=9gRmLoeziE4..

 37. Bas0570 schreef:

  Cabal is al allang paniek voetbal aan het spelen.WW3 IS allang bezig, het systeem staat op instorten. Just sit back and relax.
  Het is afwachten welke agenda er gaat worden gespeeld, maar de NWO gaan ze niet redden. Te vaak gedaan/geprobeerd en mislukt.
  Wees maar blij dat we niet in de USA wonen want die zeepbel gaat de klappen…
  Zelfs Nasa is zich al aan het indekken, zie de persberichten van afgelopen weken.
  Het licht zal overwinnen, ik ben er van overtuigd.

 38. Bas0570 schreef:

  Oud nieuws, ik ken een doorgedraaide soldaat die volkerenmoord enz. Heeft meegemaakt in person. Ex Frans legioen, compleet f*ck*d up wat hij heeft meegemaakt en de kennis hoe de wereld echt in elkaar steekt.
  Het gebeurt het is erg, maar allemaal afleiding zodat wij de bevolking c.q. Geldslaven het complete plaatje niet kunnen zien…

 39. Treowd schreef:

  Het Licht overwint natuurlijk, vanaf 2012 zijn we in het tijdperk Aquarius belandt, de energie vanuit het Universum werkt al een tijdje tegen voor de cabal. Uranus heerst samen met Saturnus in dit nieuwe tijdperk en die sturen op een vredige koninkrijk op aarde aan. Er komen geen langdurige hevige conflicten meer, het rommelt nog wat na. In de mensheid wordt het junk dna al gedeeltelijk actief onze lichamen en onze hersenen passen zich aan doordat de frequentie van de aarde en de planeten zich aan het verhogen is. Dat is tevens de reden dat de mensheid wakker wordt uit alle leugens het is die verhoging van de frequentie die het aanstuurt, onze hersenen reageren op het veranderende energenetische veld op aarde en aangestuurt vanuit de 7 Wanderers As above , so below …….

 40. Freeman schreef:

  Weet dat Javan/Askenaz/Khazarie een (Oost) Euro-Aziatisch-Turkachtig volk is, of ze (joden) zijn geworden of moslim zijn. Hun gemeenschappelijke historische vijand zijn de Slaven/Russen/Byzantijnen. Het is dus -ook- een etnisch-conflict en heeft oude wortels. De Khazaren willen met hun geselecteerde ‘Ottomaan’ en sultan de Turkachtige-volkeren (Bulgarije, Georgie, Turkmenistan ect ect) verenigen onder de vlag van het Ottomaanse-rijk tegen de Slaven/Russen. Vanuit de V.S. en de EU zullen ze (Khazaren) die agenda dekken en die blijven financieren en wat al zeer lang zich voordoet.

  http://beforeitsnews.com/press-releases/2015/10/breaking-russian-nuclear-units-on-the-move-non-essential-civilians-told-to-leave-putins-ready-to-nuke-isis-2919544.html..

  Irak, Iran, Egypte en Jordanie lijken nu de kant van Rusland te kiezen in hun strijd tegen de door het Westen/Khazaren gesteunde Islamisme om hun eindspel te spelen om de mensheid over te geven aan de honger, ziekten en de dood.

 41. Freeman schreef:

  Precies zoals op hun tijdlijn en programma zullen de khazaren hun spel gaan spelen totdat ze verslagen worden. Wees gereed onderschat de Turkachtigen en Ottomanen niet en zeker als ze worden ondersteund door het Westen die al zeer lang geinfiltreerd en besmet zijn door de Khazaren. Weet dat de Slaven tot het bittere eind stand zullen houden om ze te bestrijden, al hebben ze op een hoger-niveau een gemeenschappelijke ‘occulte’ filosofie, dat wil niet zeggen dat ze in absolute zin vrienden zijn van elkaar, dat zou te kort door de bocht zijn die visie, er komt veel meer bij kijken gezien de verschillen.. http://shoebat.com/2015/11/01/erdogan-and-his-army-of-islamic-supremacists-take-over-turkey-they-are-now-declaring-him-the-caliphate-of-the-islamic-world-and-will-now-be-using-the-government-of-turkey-to-form-the-empire-of-the-an/..

 42. Analyze schreef:

  Daar kun je de Zwitsers (SwiSS) ook onder scharen, want ze zijn verre van neutraal.

 43. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=JquXlQTBWOo.. hoe het beest uit de aarde (het Westen) het herstelde beest (Ottoman-empire) zal doen herleven en als wegbereiders steeds meer propaganda zal maken voor de Islam in het Westen. Alle infrastructuur en de nog in te voeren digitale-controle-systeem zal voor het Kalifaat gebruikt worden en dat zal the ‘one-world-religion’ and system gaan zijn. Gedurende de komende 7 a 8 jaar zullen die ontwikkelingen steeds duidelijker worden.

 44. Analyze schreef:

  @Freeman, de realiteit overstijgt de fanatasie. Robbert Muller (VN) en Alice A Bailey (VN) hebben de geloofsdoctrine reeds gemaakt en het ligt bij de Verenigde Nazi’s op de planken:
  https://www.youtube.com/watch?v=hDpk1x1TIu8

 45. Analyze schreef:

  De VN is een occulte orgaan geïnspireerd door mensen zoals:
  – Robbert Muller
  – Alice A Bailey (Lucis Trust)
  – Helena Petrovna Blavatsky (Theosophical Society)
  – Huidige ‘Black Pope’

  Volgers:
  – Adolf Hitler (Vril Society/Thul Society)
  – Aleister Crowley
  – Mahatma Gandhi
  – Elvis Presley
  etc.

  Shiva, Baal, Moloch en Saturn vertegenwoordigen dezelfde entiteit. De huidige geloven zijn dus per definitie destructief om te kunnen leiden tot één wereldgeloof.
  – Georgia Guidestones
  – Denver Airport

 46. Analyze schreef:

  De Moslim is de nieuwe Jood geworden en dient vervolgd te worden volgens de NAZI’s (ISIS zuster Merkel). Jouw video onderschrijft de Kalergi Plan om tot één soort mens te komen (oude Egyptenaren) d.m.v. rassenvermenging.

 47. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=wZTQylcnjF8.. de Islamitische-Lobby (Saoedi-Arabie) binnen de V.N. wordt steeds machtiger en ook in de V.S. is de Islamitische-lobby-moslimbroederschap zijn invloedsfeer aan het uitbreiden. Dus als je het mij vraagt zal het de hele wereld gaan verbazen dat de Islam zo machtiger zal worden, dat het zelfs de oorspronkelijke V.N. agenda zal overmeesteren na hun kant zal zetten.

  https://www.youtube.com/watch?v=iOWHbmQR21g.. zeker als je het partij-programma van Clinton leest in verband met Sharia-law invoeren voor Moslimmigranten en dat zal hier ook worden ingevoerd..

  https://www.youtube.com/watch?v=CjVJjBiHzOA.. dus de New-Age filosofie en andere destructieve-programma s zoals Darwinisme ect ect, in hoofdzaak geintroduceerd om de Christelijke-mindset te breken..

  https://www.youtube.com/watch?v=0tVp3kLlCHM..
  https://www.youtube.com/watch?v=ZsJlZ4wMCFM..
  https://www.youtube.com/watch?v=F9-fzjBGNks..

 48. Freeman schreef:

  De Christenen (Orthodoxie op de Balkan en Rusland en alle soorten Kerken (vooral in het Midden-Oosten) die zich niet onderwerpen aan het Vaticaan=Nazi) zullen vervolgd worden en ze zullen proberen de Joden uit te roeien via hun Kalifaat-System. Hitler was onder de indruk van het Islamitisch fanatisme. We zullen ons verbazen hoe dat het gaat lopen.. https://www.google.nl/search?q=DENVER+AIRPORT+illuminati+Shrines-picture&biw=1366&bih=622&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCLXI2_im98gCFYppFAod6SsFog#imgrc=YCfpQ5jzCx4biM%3A.. het Vaticaan gebruikt het Arabische-Zwaar en revolutie-mitrialleur om de gewenste chaos te scheppen in ieder geval..

 49. Freeman schreef:

  Ja, zij hebben plannen, maar ze onderschatten de Islamitische identiteit en hun verbintenis met hun geloof. Ik kan jou op een briefje geven dat er nauwelijks Westerse mannen (niet-moslims) een gezin zullen stichten met een moslima, omdat dat simpelweg onmogelijk is in de Islamitische-traditie. We zullen inderdaad genoeg Moslims een gezin zien stichten met Westerse vrouwen, hun kinderen zijn automatisch moslim (binnen de Islamitische-tradtie) en aangezien de vader moslim is en doorgaans in veel dominantere mind-set leeft, zullen de meeste van hun kinderen uit gemengde relaties/huwelijken, die mindset behoorlijk zich eigen maken.

  Dus als je het mij vraagt, is dat een heel dom plan van de Elite, ze zijn wat dat betreft niet onfeilbaar, die rassenvermenging zal alleen maar in hoofdzaak nadeliger uitpakken voor de autochtone Europese-bevolking, niet voor moslims.

 50. Analyze schreef:

  Als je bovenstaande Verenigde/Vaticaan Nazi’s Video hebt bekeken dan kom je tot hele ander conclusies, jij blijft in dat islam geleuter hangen. Jouw veronderstellingen zijn gestoeld op aannames en veronderstellingen zonder duidelijke VN bronvermelding.

  Sumerië->Babel->Creatie Jodendom versie/vaticaan 0.1
  ->Creatie Boedhisme v0.5 (occulte yoga)
  ->Creatie Christendom v1.0 (+substromingen)
  ->Creatie Islam v1.5 (+substromingen)

  v2.0 Implementatie Occulte Luciferiaanse Geloof, nadat er een grote bloedoffer heeft plaatsgevonden in de vorm van een nieuwe holocaust. PRS

 51. Analyze schreef:

  De geloven (muv Boedhisme) zijn geconstrueerd om tegen elkaar opgezet te worden met als resultaat het gewenste bloedoffer.

  Daarna zal Shiva, Baal, Moloch en Saturn (aka Satan) uit het duister tevoorschijn komen om zijn ‘oplossing’ aan te reiken. Wij zitten in deze universele 3d black box (Jodendom/Islam Kaaba) opgesloten om dit te aanschouwen en als multiversale wezens te ervaren en een transitie te ondergaan.

 52. Freeman schreef:

  Voor mij is de V.N. een instituut die met de dag machtelozer wordt en van binnenuit door infiltratie van zijn oorspronkelijke-voornemen wordt beroofd. Voor het Boedhisme en het Hinduisme zal ook steeds minder plaats zijn. Geef de Elite niet al teveel credits, want het zijn mensen die fouten maken en ze zijn ze al volop aan het maken.

  Dat er een groot bloedoffer zal gebracht worden is duidelijk (Vaticaan-Islamic en de agenten van de Khazaren die jezuïeten zijn gaan dat in werking stellen), maar wat eruit zal voortkomen heeft niks van doen met new-age-religie, nadat de moeder aller oorlogen heeft plaatsgevonden, zal iedere overgebleven Obelisk wereldwijd of wat ook maar te maken heeft met Baal-aanbidding, worden omvergehaald. Het Westen zal de komende jaren sterk verarmen en zwakker en zwakker worden en de meeste mensen zullen blijven gapen en toestaan dat zo n beetje alles van hen wordt afgenomen.

 53. Analyze schreef:

  Hun agenda is niet voor niets vertraagd, vandaar Agenda(20)21->2030.
  Maar de doelstellingen blijven hetzelfde, je geeft de islam te veel krediet. Het Vaticaan is sterker dan ooit en haar bankierstak de khazaar kruisvaarders in SwiSS beheert alle geldstromen.
  En ze hebben een lange adem, getuige deze quote van de controlled puppet de Dalai Lama (blijven spugen):

  “The United Nations becomes for us the answer to world suffering, world darkness and world ignorance. The inner vision of the united nations is the gift supreme. This Vision the world can deny for 10, 20, 30, 40, 100 years”

  Ze stellen gewoon bij en deze figuren geloven in reïncarnatie (gevallen engelen). Dus nog even wachten totdat “the bottomless pitt”
  geopend word in SwiSS->CERN->Shiva->666 en de carnaval kan beginnen.

 54. Freeman schreef:

  Ik hou meer rekening met het Bijbelse eindtijd-scenario.. https://www.youtube.com/watch?v=Lw7DnAo71Ks..

  https://www.youtube.com/watch?v=mnzJCpfnXek.. diezelfde Khazaar-geldgansters en het Vaticaan hebben Israel in handen, maar er staat iets te gebeuren waar ze geen controle over gaan hebben, een figuur die zal opstaan die tegen hun gekant is en het leger achter zich zal krijgen. Putin zou volgens eigen zeggen de voornaam MICHAEL (de aartsengel) hebben moeten krijgen, het werd uiteindelijk Vladimir..

 55. Analyze schreef:

  Juich niet te vroeg, want ze zijn in staat Poetin te liquideren à la JFK.
  Op de één of andere manier houden ze hem in leven om het script te vervullen.
  Twee vliegen in één klap, je trekt het tapijt (lees hoop) onder voeten van het Russische bevolking en ze zijn makke schapen. Reageert het volk dan wordt het NAZI (NATO) leger in stelling gebracht.

  Zie NAZI operatie Trident Juncture, gecoördineerd vanuit NAZI Nederland Brunssum.

 56. Lodewijk schreef:

  Beste Martin,

  Wat mij betreft sla je de plank volledig mis vwb je opmerkingen over de goeroes en het Saturnus-symbool. De door jou getoonde foto is van een zekere Mooiji, een uiterst beminnelijke en alom gerespecteerde Jamaicaan die regelmatig bijeenkomsten houdt in het zuiden van Portugal en Londen. Op deze bijzonder vreedzame bijeenkomsten brengt hij mensen in contact met hun hart en met hun werkelijke “staat van zijn”. Honderden, zo niet duizenden mensen hebben op deze manier via hem het contact met hun werkelijk zelf kunnen ontdekken / herstellen, waardoor ze nu een veel vreedzamer en gelukkiger leven lijden.

  Ik vind het nogal stuitend dat jij het belangrijke en prachtige werk wat deze man doet afdoet als een “cult in Saturnus-verering”. Ben jij ooit bij bijeenkomst van deze man geweest? Heb je hem ooit persoonlijk ontmoet? Ben je op de hoogte van wat hij zegt? Of zie je alleen maar een plaatje van een Shiva beeldje en wordt deze persoon dan gelijk gecategoriseerd als Saturnus / Satans vereerder?

  Ik vind het ronduit belachelijk dat je deze man op deze manier wegzet. Je weet niet waar je het over hebt. Simpelweg het beeldje van Shiva en je oordeel is snel gemaakt. Je hebt geen idee van wat daar werkelijk aan de hand is. Veel van je artikelen vind ik goed onderbouwd, goed dat je dit vele onderzoek doet, maar als je research met bijbehorende conclusies op dergelijke makkelijke verkregen wordt, zet ik ernstige vraagtekens bij de rest van je research. Ik ken deze man en heb hem persoonlijk ontmoet. Ik ken veel mensen die enorm veel baat hebben bij zijn bijeenkomsten. Jij ook?

  Er zijn meer mensen zoals Mooiji die op deze manier mensen in contact brengen met wie ze werkelijk zijn, Isaac Shapiro, die van dezelfde spirtituele lijn en dezelfde guru komt als Mooji, werkt op vrijwel dezelfde manier en trekt ook vele bezoekers. Bij deze bijeenkomsten is nergens een beeldje, schilderijtje, foto of wat dan ook te bekennen, terwijl hij hetzelfde werkt als Mooji. Maakt hem dit dan ook een Saturnus-aanbidder?

  Connecting the dots is een goed ding, maar pas op dat je niet alleen maar de dots in je eigen hoofd op een makkelijke manier wilt verbinden door koste wat kost datgene wat jij als waarheid ervaart overal in terug te zien. Vaak gebeuren er in het echt heel andere dingen dan wat jij van achter je pc op een plaatje ziet en daar gelijk allerlei conclusies aan verbindt. Er is ook nog een andere wereld / werkelijkheid dan wat er allemaal via jouw beeldscherm tot je komt.

  Hartelijke groet,

  Lodewijk

 57. Martin Vrijland schreef:

  Voor alle duidelijkheid: ik vindt dat Mooji zeer goed werk verricht waar het gaat om bewustmaking van mensen m.b.t. de werking van de mind, het ego en je ‘ware zelf’. Ik heb alleen willen wijzen op het Shiva beeldje en licht dat ook toe.
  Daarnaast is het belangrijk – mijns inziens – om te constateren dat (ondanks het zeer goede werk dat Mooji verricht) hij veel spreek over God en Jezus. Hij vindt dat de verschillende religies allemaal de weg tot het christus-bewustzijn kunnen zijn. Ik wil er vooral op wijzen dat het in mijn optiek belangrijk is dat het christus-bewustzijn of ‘the true self’ waar Mooji veel over spreekt, het bewustzijn binnen deze matrix overstijgt. Anders gezegd: je ware zelf is niet gelieerd aan het christus-bewustzijn of aan de God van deze matrix, maar aan je origineel buiten deze matrix-simulatie. Alles wat gerelateerd wordt aan religie of bewustzijn binnen deze matrix cocon, is nog niet de echte stap.
  Ik wil Mooji of andere goeroe’s dus niet afkraken of hun intentie ondermijnen. Ik vindt zelfs dat Mooji zeer goede toespraken houdt waar je veel aan kunt hebben. Ik ben me er alleen van bewust dat deze goeroe’s toch spreken over God en Jezus en dat zijn allen creaties van de Saturnus cult; zoals elke religie dat is. In dat kader is het dus opmerkelijk dat het Shiva symbool in dit geval bij Mooji op het podium prijkte.
  Het echte ontwaken gaat juist mede om ‘dat onderscheid kunnen maken’, namelijk dat je ‘true self’ zich buiten deze zielengevangenis bevindt.

  Lees in dat kader mijn artikelen over de matrix simulatie:
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/10/20/meerdere-dimensies-software-simulaties-bewustzijn-of-ziel-wat-is-waar/
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/10/22/je-bent-niet-je-gedachtenstroom/

  En over de zielengevangenis:
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/06/19/de-mens-avatar-en-de-zielengevangenis/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten