Aanslagen in Parijs zoals voorspeld: Who’s next?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 november 2015

terreurparijsHet zat er al langer aan te komen en is door mij al ongeveer ruim een jaar lang voorspeld: Europa gaat overspoeld worden met terreuraanslagen. Gister was het dan zo ver. De strijders van het door Amerika en haar vazalstaten (waaronder Europa) gebouwde ‘ISIS paard van Troje‘ klommen gister in Parijs uit het paard en pleegden aanslagen. Althans, er is natuurlijk officieel nog niets opgeëist, maar je kunt er donder op zeggen dat ISIS de claim voor verantwoordelijkheid gaat doen of dat dit uit onderzoek blijkt. Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er in Parijs gebeurd is. Dit jaagt het volk enorme angst aan en wie nog naar een stad als deze plande te gaan met kerst, zal zich misschien eerst even achter de oren krabben. Het schrikeffect zal dan ook een behoorlijke impact op het toerisme hebben. Maar belangrijker nog is natuurlijk het feit dat bij zoiets enorm veel slachtoffers vallen en heel veel mensen dus geliefden verloren zijn. Pure horror! En dat is precies de bedoeling. Was dit ook niet het effect bij 9/11? We weten allemaal inmiddels dat dat een inside job was (zie hier).

Het is erg wrang om nu te zeggen dat ik al lang voorspeld heb dat er aanslagen in Europa gaan komen, maar dit is een conclusie die iedereen had kunnen trekken, die weet wie er achter de schermen aan de touwtjes trekken. Iedereen die ontdekt had dat ISIS een zelfgeschapen vijand is, kon ook weten dat de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ keer op keer toegepast wordt. Het ‘Problem‘ creëer je met behulp van de terroristen die uit jouw eigen kweekvijver komen (de kweekvijver van de heersende elitaire klasse die het wereldwijde toneel bestieren). De ‘Reaction‘ is totale verslagenheid en paniek bij het volk. De ‘Solution‘ had jij van te voren al bedacht, want dat was de reden waarom je de voorgaande twee stappen implementeerde. In dit geval zal de ‘Solution‘ waarschijnlijk nog even op zich laten wachten, want ik voorspel dat dit nog maar het begin is van een vloedgolf aan aanslagen door geheel Europa, waarbij Nederland ook de dans niet zal ontspringen. Niet voor niets zagen we de laatste dagen meldingen dat de terreurdreiging in Nederland aan het toenemen is (zie hier). We zitten dus nog in de ‘Problem‘ fase van dit gecoördineerde schaakspel. Het probleem zal uiteindelijk uitmonden in een gigantische binnenlandse terreur in Europa en waarschijnlijk zal dit zich als een olievlek over de hele wereld spreiden. Houdt daarbij in gedachten dat dit allemaal gecoördineerd wordt. Natuurlijk zijn de uitvoerende pionnen jaren lang via conditionering en hersenspoeling door middel van (gecontroleerde) religieuze instituten klaar gemaakt voor deze strijd. Ook al die instituten zitten in de zak van de kabal. Niet voor niets draagt een fanatieke ISIS strijder een bomgordel en blaast zich op. Dat krijg je niet voor elkaar met een zak geld; daarvoor moet je mensen van jongs af aan gehersenspoeld hebben. U moet dus niet de indruk krijgen dat dit paard van Troje even zomaar gebouwd is. Daar is decennia, zo niet veel langer, in geïnvesteerd. De kabal doet aan lange termijn planning. Deze strijd die er nu aan zit te komen werd al in 1871 voorspeld door Albert Pike (zie hier).

Aangestuurd wordt op een totale oorlog onder de vlag van de islam. Daar kunnen de oprechte gelovige moslims niets aan doen; dat wordt aangestuurd door de leiders aan de top die dit al jaren lang zo gepland hebben. Er wordt aangestuurd op grote chaos met veel aanslagen. Bereidt u zich daar maar op voor. Dat grote islamitische rijk dat heimelijk onder leiding van president Erdogan van Turkije (zie hier en hier) staat, zal zich uiteindelijk oprichten tegen Israël. En dat is het échte ‘Problem‘ dat geënsceneerd wordt. Want zodra Israël zich bedreigd voelt door deze grote zelfgeschapen islamitische vijand (ja, zelfgeschapen, maar daarvoor moet u het grote plaatje zien, namelijk dat alle religies gecreëerd zijn door de Saturnus cult die de wereld in haar greep heeft), zal het escaleren tot een grote derde wereldoorlog. Jeruzalem zal een belangrijke rol hierin spelen, want dit ligt allemaal vast in de grote scripts genaamd profetieën. De ‘Reaction‘ moge duidelijk zijn. Die ‘Reaction‘ zal een lang gerekte reactie zijn, namelijk een totale uitputting van het volk. Er zal chaos in de straten zijn; de economie zal totaal ontwricht worden. Bereid u zelfs voor op lege winkelschappen in de nabije toekomst. En dan als die totale oorlog uitbreekt en iedereen tot wanhoop gedreven is, zal de ‘Solution‘ aangereikt worden. Dit zal zijn in de vorm van een ‘christus figuur’ of wel de ‘anti-christ’ zoals het christendom dit noemt.

Belangrijk is dat u leert inzien dat de software voor deze simulatie al vast ligt, waardoor het duidelijk is dat het spel ook daadwerkelijk zo gespeeld gaat worden zoals voorspeld in alle religieuze profetieën. Zij zijn als het ware de handleidingen van de game. Wat kunnen wij er dan nog aan doen om dit te stoppen? Ontwaakt gij die slaapt en sta op uit de droom! Wees u bewust van wat er gaande is. Bereid u voor op barre tijden, maar wees u vooral bewust van wie u in essentie bent, zodat geen enkele situatie of angst meer grip op u krijgt. Deze simulatie en dat wat gepland staat binnen die simulatie, kunnen wij niet aanpassen. Wel kunnen we in contact treden met de essentie van ons zijn. In feite staan we al in contact met ons originele zijn, via de liefde, de kwantumverstrengeling met ons origineel. Die liefdeskwantumverstrengeling die onze ziel door alle simulatie-dimensionale-lagen verbind met ons origineel. Dus ondanks dat er zwaar weer op komst is, zeg ik: have no fear!

Klik op de blauwe linkjes voor een beter begrip en voor onderbouwingen van mijn statements.

 

Steun deze site om door te kunnen gaan: eenmalig of maandelijks

Bron linkvermeldingen: WantToKnowTelegraaf.nl, xandernieuws

Gedeeld 4K

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (65)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Operatie ‘Ordo ab Chao’ op het Europese continent is begonnen, nadat het Coudenhove Kalergi (Praktischer Realismus) plan door George Soros is uitgevoerd. Angela Merkel ontving reeds een prijs hiervoor:
  http://www.politaia.org/wichtiges/die-masseneinwanderung-merkel-und-der-coudenhove-kalergi-plan/

  Het is geen toeval dat het uitgerekend in een stad (Parijs = Par Isis) moest gebeuren met een zeer occulte verleden:
  http://www.hetparijsvanisis.nl/web/index.php/par-isis/

  Frankrijk en Duitsland speelde ‘symbolisch’ een vriendschappelijke wedstrijd (onder één hoedje).
  Operatie Trident Juncture (zie ook Operatie Gladio) van de NAZI’s (NATO) anticipeert op verdere escalatie in de geo politieke arena, dus al deze gebeurtenissen moeten leiden tot één grote oorlog de zgn. Endgame.

 2. Analyze schreef:

  De Franse tak van de occulte Rothschild (Bauer) familie:
  http://fellowshipoftheminds.com/2011/02/19/the-satanic-rothschild/

 3. Analyze schreef:

  Heinrich Himmler: “Der Islam ist unserer Weltanschauung sehr ähnlich.” -> NWO

  Hoe begon de Tweede Wereldoorlog ook al weer?:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Himmler

 4. Ik schreef:

  Haha Martin had je zomaar ineens tijd om een stukje te schrijven.

  Ik las in de chat van een game, die ik speel, dat er aanslagen waren in Frankrijk,
  Moet ook heel veel moeite doen om niet de tv aan te zetten, maar probeer het nu juist te vermijden om erniet in mee gezogen te worden.

  Als het echt te erg word mogen jullie lezers altijd nog naar mij toe komen,
  Heb een huis met 50 vrije kamers. Slootje naast de deur en water filters in huis.
  Samen kun je iig meer doen.

 5. doorprikker schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=dm3Ii9BXai4

  Vrijdag de 13de. Wat opvalt, is dat deze false flag operatie ’s avonds is opgenomen. De duisternis als maskering. Je kunt dan niet zo veel onregelmatigheden ontdekken. Maar de kabal vergist zich. Als je de hele scene ziet, ontbreekt paniek, nervositeit. Zoals gewoonlijk bij de meeste false flags zijn er geen doden en gewonden. Bloed is ketchup (verf); slachtoffers zijn crisis-acteurs. Het is een groots opgezet spektakel. We wachten af op meer video’s. Inderdaad er wordt chaos gecreëerd, georkestreerd.
  Helaas de meeste mensen denken nog steeds wat de televisie, kranten, radio, ook gecontroleerde oppositie (websites), voorspiegelen de waarheid is. De leugens, propaganda, false flag operaties worden gezien als waarheid, feiten. We leven in een omgekeerde wereld. Oorlog is vrede, slecht is goed. De circus van false flag operaties blijft maar doorgaan.

  Echte zelfmoord-bom:
  https://www.youtube.com/watch?v=6VnLpNrhVxQ
  De “schade” is minimaal. Drie doden? Niet tientallen of honderden.

  https://www.youtube.com/watch?v=jhVUF0qVjXw
  Betrapt. Een gewonde mag je nooit op je schouders tillen (door brandweerman). Je weet nooit of een rib is gebroken of een orgaan is beschadigd. Indien een rib is gebroken, kan de rib een orgaan doorboren.

 6. Bas0570 schreef:

  Sommige zien ook overal een complot in, acteurs my ass…
  Anders ga je ff in naar Parijs en in het mortuarium kijken en de ziekenhuizen…
  Ik heb eerste directe beelden gezien via social media, geloof me dat was geen ketchup…

  Deze jongens zijn gebrainwashed door hun eigen simulatie, zeker voor je 30ste ben je daar vatbaar voor… allemaal opzet voor een plan wat al langer bekend is en het verhaal is al uitgeschreven en we kunnen er niks aan doen.
  Zie het maar als een groot computerspel zoals Fallout, de uitkomst ligt al grotendeels vast enkel kunnen er kleine dingen anders gaan afhankelijk hoe de maatschappij reageert.
  De bevolking reageert ook precies zoals ik had voorspeldt bijna melancholisch… De huidige mens laat zich er niet zomaar meer onderdrukken, daar zijn we te slim en te eigenwijs voor geworden in het Westen.
  De Cabal gaat nu op zijn bek want ze hoopten op massa hysterie zoals 9/11,(daar zijn Amerikanen zowiezo wel goed in) maar we waren hier als mensheid al in ons achterhoofd allang op voorbereid.
  Omdat er geen wereldschokkende reacties worden opgewekt moeten we wel uitkijken voor de volgende agenda voor destabilisatie. Denk aan vuile bommen of zelf WMD’s…..

 7. Analyze schreef:

  Breaking: In Nederland is ook een ‘terrorist’ binnengehaald, een financiële terrorist wel te verstaan. En dan hebben we het nog niet eens over zijn geschminkte commando’s.
  Één van de eerste leugens waar kinderen mee geconfronteerd worden, de conditionering kan niet vroeg genoeg beginnen:
  http://www.nu.nl/binnenland/4164752/sinterklaas-komt-in-meppel.html

  Het wordt ook tijd kinderen gewoon op de hoogte te brengen, zodat de teleurstelling en de confrontatie met deze ‘wrede’ mensheid gedempt kan worden.
  (http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/jochem-myjer-vandaag-de-kinderen-laten-geloven-dat-wereld-niet-verrot)

  De laatste beelden:
  https://www.youtube.com/watch?v=gmEioot9u7M

 8. Analyze schreef:

  Wat neem je mee als je onschuldige mensen gaat vermoorden, inderdaad ja een paspoort (kuch). Zodat ze je vooral niet kunnen identificeren en traceren.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/syrisch-paspoort-gevonden-bij-dader-aanslagen/ar-BBn01xv?li=AAazPsO&ocid=mailsignoutmd

  De leugen regeert en hij wordt met de dag groter..

 9. Analyze schreef:

  Terugkomend op de reactie van Jochem Myjer product van de MSM. Hij stelt:
  “Ik vraag jullie vriendelijk. Zullen we de kinderen vandaag alsjeblieft nog even laten geloven dat de wereld niet zo verrot en gevaarlijk is? Zullen we de kinderen, die net als wij nooit zullen begrijpen dat je uit geloofsovertuiging onschuldige mensen afslacht, nog even laten geloven dat deze wereld ook nog onschuldig mooi kan zijn?

  Hoe krom kun je redeneren door de ene leugen met de andere op te vullen, om te kotsen gewoon.
  Denk na om te emigreren en mijn kinderen in een realistische oprechte liefdevolle omgeving op te laten groeien en deze schijnheilige, liefdeloze maatschappij achter mij te laten..

 10. Bas0570 schreef:

  Tuurlijk! voor die jongens is het een eer.Voor hun is het een ideologie. Een visitekaartje van IS…

 11. boterbloem schreef:

  Prachtig …Analyze .

  De manier hoe je het brengt in het boven staand bericht
  Ik kan je Humor erg waarderen .

  Keep on going !

 12. Analyze schreef:

  Vooral niet vergeten wie deze proxy organisatie in het leven heeft geroepen om haar vuile oorlogen uit te voeren:
  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fwww.libertynews.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F05%2Fmccain-syria.jpg&sp=693e32d217eae3935bb90ae37ff4a831

  IS aka ISIS pleegt een aanslag in Par Isis (Paris), what are the odds?

 13. Analyze schreef:

  Haha dankjewel boterbloem er zijn een aantal dingen die ze ons niet kunnen afpakken, liefde en humor zijn één van die dingen. En in dit soort momenten gewoon nuchter blijven en logisch redeneren.

 14. Freeman schreef:

  Ik denk dat we te maken hebben met echte terroristische-wapengekletter op terrassen en restaurants met heel veel doden als gevolg. Aan de andere kant denk ik dat we mogelijk rekening moeten houden met een false-flag-operatie met acteurs in die Theater Bataclan. Er zat 30 a 40 minuten tussen (in mijn optiek) de autentieke aanslagen in de binnenstad van Parijs op burgers die op terrassen en in restaurants zaten en de ‘aanslag’ in die theater. Ik vermoed, als er deels sprake is van een false-flag-operatie, dat ze dat vooral gedaan hebben om de EU bij elkaar te houden, want die dreigt uit elkaar te vallen en om natuurlijk nog meer controle-maatregelen in te voeren. Ook willen ze in het Midden-Oosten en in Oost-Europa nog meer troepen sturen in verband met de Russchische-bemoeienis en gevaar als extra tegenwicht en om uiteindelijk samen met Turkije Israel binnen te trekken.

  Kortom, ze willen hun grip op de situatie niet verliezen en zeker niet dat hun voornemen zal worden doorkruist door een Bijbelse Sion-toekomst.

  Ben het er mee eens dat de aanslagen van gisteren nog maar het begin zullen zijn van een lange reeks ‘bloedige’ aanslagen in West en Oost-Europa en in Rusland en China. De G-20-Top in Turkije zal cruciaal zijn in verband met de economie en de ‘aanhoudende’ migrantenstroom en zeker in het licht van de aanslagen van gisteren, een nieuwe fase zal er worden ingeluidt en Turkije zal een grote rol gaan spelen. Nog een jaar zal Obama de scepter zwaaien en voor veel onheil gaan zorgen, binnen dat jaar zal de president van vrede waarschijnlijk zich proberen te verstoppen, maar net zoals Saddam Hussein zal ook hij worden gearresteerd.

 15. Analyze schreef:

  Onderschrijf jouw analyse grotendeels, maar als ik het grotere plaatje mag schetsen. Het wordt tijd voor de gewone man/vrouw/kind om massaal afstand te nemen van het politieke establishment want zij zijn de uitvoerende macht voor de cabal.

  We worden niet vertegenwoordigt integendeel en dan heb ik het niet over de commissie stiekem, of het redden van de banken ten koste van de gewone man/vrouw (gepensioneerden, toekomstige generaties). Wij (de mensen) hebben geen vertegenwoordiging nodig of een model geschoeid op de hegeliaanse dialectiek. Wij zijn (voor het merendeel) perfect in staat om elkaar aan te spreken en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Hechte gemeenschappen en sociale controle is al gedeelte van de oplossing + counter economics.

  Momenteel zijn we elkaar uit het oog verloren

 16. Analyze schreef:

  Breaking: French and German Police Knew Paris Attack Was Coming a Month Prior

  Read more: http://sofrep.com/44480/french-and-german-police-knew-paris-attack-was-coming-a-month-prior/#ixzz3rTYsVE7M

 17. Freeman schreef:

  ‘Nieuwe aanslagen zojuist net buiten Parijs met bommen en geweervuur. De plek Bagnolet is een slagveld wordt vermeld’.. ik kan het zelf niet vinden, maar heb het ergens zien staan, kan iemand het bevestigen?

 18. Freeman schreef:

  Voor een groot deel mee eens, maar ben bang dat de paniek de overhand gaat krijgen en dat maar weinig mensen in staat zullen zijn op een menswaardige wijze met de narigheid die gaat komen, om te gaan.

 19. Analyze schreef:

  Mogelijk vuurwerk, paniek is groot:
  https://twitter.com/hashtag/bagnolet

 20. Analyze schreef:

  Wer erfand das Abendland?

  CIA Funded and SOF Trained: The New Syrian Army Hits the Ground

  Read more: http://sofrep.com/44371/cia-funded-sof-trained-new-syrian-army-hits-ground/#ixzz3rTeQ1Xov

  Een gedeelte van de vluchtelingen herbergt deze ‘special ops’ leden.

 21. Analyze schreef:

  Deze storing op de luchthaven in Parijs, voordat de aanslagen hadden plaatsgevonden roept op zijn minst vragen op.
  http://www.nu.nl/internet/4164459/storing-luchthaven-parijs-veroorzaakt-windows-31-computer.html

  Dit soort bewegingen zagen we ook ten tijden van de false flag operaties in Londen en Madrid. Niet geheel toevallig allen hoofdsteden van naties.

 22. Analyze schreef:

  Waarom politiek theater is:
  https://www.youtube.com/watch?v=5dWh_OcGAoI

 23. Analyze schreef:

  Gelukkig zijn er nog wakkere zielen, een video die het vermelden waard is:
  https://www.youtube.com/watch?v=nw8tHYIzju0

  En weer over tot de orde van de dag..

 24. Analyze schreef:

  Waarom denk je dat Wilders (de wilde) en Le Pen (Pen=nep) bij elkaar op de koffie gaan. Zij weten kennelijk iets wat ‘the sheeple’ niet weten, zij zijn al coalities aan het smeden voor hetgeen wat komen gaat en dat is geen rozengeur en maneschijn kan ik je vertellen.
  Fascisme in optima forma.

  http://www.nu.nl/politiek/3627741/wilders-en-le-pen-kondigen-samenwerking.html (13 november 2013) als 13 het ongeluksgetal is…

 25. NoToZionism schreef:

  Helaas Bas. Check dit maar. Eerste ‘crisis-actor’ al gesignaleerd. Schrok er ook van toen ik het zag.

  Maar daarnaast ben ik ervan overtuigd dat deze simpele zielen zover gekregen zijn dat ze deze gruwelijke daden uitvoeren.

  http://www.myreallife.nl/insane-this-girl-has-came-in-all-big-disasters-now-shes-back-at-the-paris-shooting/

 26. NoToZionism schreef:

  Ja. Moest gelijk aan 9/11 denken. Je gaat steeds meer overeenkomsten vinden in deze falseflag-ops.

  *Paspoort
  *zelfde crisis-actors
  *Alle terroristen opgeblazen op 1 na die weer dood is. Die 1 is ter bewijs dat het om IS gaat.
  * The US in de persoon van Obama had blijkbaar de speech klaar liggen. Was echt een wereldrecord.
  *Script van de MSM was direct, voordat er maar iets bekend was, op IS gefocust.
  * de geruchten van Allahu Akbar en wij zijn van Syrie werden weer verspreid.

  Kom op mensen: waarom gelooft men nog deze scriptlezers (MSM) nog?

  De elite worden rijker en de Middenklasse pakt men alles af en de armen houdt men arm: DE OVERHEID

  Geld afpakken (door bezuinigingen) van de zwakkeren en ouderen in de samenleving: DE OVERHEID

  Het opofferen van burgers voor wensen en behoeften van de Corporate/Cabal/Illuminatie: DE OVERHEID

  Waarom is dat laatste nu zo moeilijk te geloven?

  Check de link. De 13 van het kaartspel…….Er schijnt ook een kaart te zijn met Tokyo en olympische ringen…..he….zijn de OS in 2020 niet in Tokyo?

  http://www.myreallife.nl/insane-this-girl-has-came-in-all-big-disasters-now-shes-back-at-the-paris-shooting/

 27. Analyze schreef:

  Zie het al helemaal voor me hoe de (wel ingevoerde) elite gisteren voor de buis zaten om de Parijs show de revue te laten passeren, glaasje Rothschild wijn blokje kaas….een kaars (obelisk/x) mag niet ontbreken natuurlijk. Voor de man een goede sigaar of pijp opsteken…en kijken hoe de (ham)burgers in paniek zijn.

  En wij moeten het doen met de dagelijkse dosis lachgas NOS, waar de acteurs met de dag slechter worden. Zit op het moment te wachten dat zo’n presentator er gewoon de brui aangeeft en gewoon live wegloopt, aan Herman de Schermman de eer (acht hem hiertoe in staat)

  Vergeet ondertussen niet jouw dagelijkse doses lachgas, blijven injecteren:
  http://www.tuning-gids.nl/nitrous_oxide_systems_NOS_lachgas_injectie.htm

 28. Camera schreef:

  Er waren in Parijs oefeningen/drills gepland op de dag van de events, interessant…

  https://www.youtube.com/watch?v=smq5iQonYeE

 29. doorprikker schreef:

  Hoe herken je een false flag operatie.
  – Alle msm media rapporteren hetzelfde voorval (schieten, bom). Een script of verhaal wordt een soort perceptiemanagement. PROBLEEM >>> terrorisme.
  – Alle politici en presidenten spreken met afschuw over het voorval. >>> REACTIE
  – De identiteitskaart van de terrorist/clown wordt gevonden. Wat handig. Dus je weet binnen 1 seconde wie de dader is.
  – De dader pleegt zelfmoord of wordt doodgeschoten. Wat handig. Doden kunnen niet getuigen.
  – De dader legt een getuige af over zijn “misdaad” via een brief of een video. Wat handig. Je weet meteen zijn “motief”.
  – Veel politie en rode kruis-mensen (in oranje kleding) aanwezig die niets doen. Het alleen en masse aanwezig zijn is voldoende.
  – Binnen 24 uur heb je getuigenissen van “slachtoffers” of “nabestaanden”.
  – De slachtoffers en getuigen vertellen over hun verdriet. Je ziet geen tranen. De getuigen vertellen hun ervaring met een lach.
  – De getuigen eisen gerechtigheid of strengere wetsmaatregelen (wapencontrole, grenzen sluiten). Dit betekent dat de vrijheid van de burger beetje bij stukje beknot wordt. Het gaat richting de fascistische dictatuur. >>> OPLOSSING
  – Sommige crisis acteurs hebben een achtergrond als acteur, toneelspeler. Of ze verschijnen weer in een ander false flag operatie.
  – De sociale media (facebook) van de dader of slachtoffer vertoont vrij recente berichten.
  – Er is veel rode kleur als bloed. Het slachtoffer ziet er nog perfect uit. Geen echte pijn. Wel veel kreungeluiden via de mond.
  – Veel camera’s nemen “toevallig” het voorval op. Op de juiste tijd en op de juiste plek.

 30. Analyze schreef:

  NU.nl heeft de arrogantie om te pretenderen wat het nieuws wordt, m.a.w. misleiden:
  http://www.nu.nl/dvn/4163601/wordt-nieuws-vrijdag-13-november.html

  Dit katern heet nu ‘Achtergronden bij het nieuws’ (NU.nl -> Bonnier Group Zweden)
  Bonnier is controlled by around 75 family members, including some seventh-generation heirs.

  Wie het nieuws controleert, controleert de beeldvorming.

  “Paus Franciscus noemde daarom vooral de positie van Italië kwetsbaar omdat IS zich heeft gevestigd in de Libische woestijn, relatief dichtbij. Dat zei de paus in een gesprek met de Portugese radio.”
  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4142681/2015/09/15/Duizenden-IS-strijders-onder-vluchtelingenstroom-Westen.dhtml

  Wat handig om eerst landen binnen te vallen en dan terroristen op te leiden (en terug te laten keren). Waarom deed de AIVD/MIVD niets?! Omdat de opdracht was de potentiële terroristen een vrij geleide te geven. Hiervoor hoef je geen zitting te hebben in de commissie stiekem om verbanden te kunnen leggen: http://www.nu.nl/politiek/3803676/ruim-100-nederlandse-jihadstrijders-syrie-gereisd.html

  En de tikkende tijdbommen terug te laten keren, voordeel je hebt geen vuile handen. Wir haben sie nicht gewusst!

 31. Analyze schreef:

  Wat kunnen ze overtuigend zijn hè, die minerva politici met hun NLP taaltje:
  https://www.youtube.com/watch?v=favxS-G1IZ0

 32. Analyze schreef:

  Klap je als ambtenaar wel uit de school dan zorgt het Ministerie van Vuiligheid en Executie dat je geliquideerd wordt:
  http://www.nu.nl/politiek/3853044/ambtenaar-definitief-functie-kwijt-tweet.html

 33. Analyze schreef:

  Bilderberger Balkenende formuleerde dit het beste, een echte politiek leider met een visie. Hoezo Martin Luther King?

  https://www.youtube.com/watch?v=OUidPTM3gPk

 34. Analyze schreef:

  “Toen het Isis/Mariabeeld werd verwoest, ontstond er een grote verering voor La Vierge Noir de Paris en daarmee was Isis overgegaan in de Zwarte Madonna.”

  https://www.youtube.com/watch?v=puksQpm9RR0

 35. Analyze schreef:

  Goede analyse, leuke ‘Micha Kat’ ondertoon. Beste mensen….hahah

 36. Albertina schreef:

  Hallo ik,

  Je hebt 50 kamers tot je beschikking, klinkt wel aantrekkelijk.
  ‘Zou je mij via Martin je mailadres kunnen geven?
  Albertina

 37. Albertina schreef:

  Dit vind ik nogal een uitspraak, je zou hiermee bedoelen dat alles in scène is gezet? Kan me dit niet voorstellen, dan zijn dat wel heel veel top acteurs geweest. Ben je niet teveel een complotdenker nu? Dat de laatste false flag zal zijn, betwijfel ik, ja wel in die mate dat er veel angst wordt gezaaid, maar vrijdag de 13e, is een perfecte dag voor een ritueel van de elite en ik citeer hier van een comment op Niburu.co:

  Als die dag inderdaad lang van te voren is gepland, is het volgende dat wij ontvingen van een lezer misschien de reden dat ze juist deze dag hebben gekozen om een groot aantal mensen in koelen bloede te vermoorden.

  Een van de verklaringen voor vrijdag de dertiende als ongeluksdag is dat vrijdag de dag is waarop Jezus werd gekruisigd, een ongeluksdag dus.

  Een andere mogelijke verklaring is dat op vrijdag de dertiende oktober 1307 in Frankrijk alle Tempeliers op bevel van Philips de Schone werden gearresteerd, op grond van valse beschuldigingen.

  Dit was de opmaat voor de uiteindelijke vernietiging van de Orde van de Arme Ridders van Christus en de Tempel van Salomo, beter bekend als de Tempeliers.

  Sindsdien is men vrijdag de dertiende blijven zien als ongeluksdag.

  Gezien de achtergrond van de werkelijke machtshebbers op deze wereld, moet er een satanisch verband zijn tussen deze dag en het satanisme.

  En dat is er inderdaad:

  “All Friday the 13th’s are high satanic days”.

  De perfecte dag voor een bloedoffer en een offer dat de satanische elite weer een stap dichterbij de totale wereldcontrole zal brengen.

 38. Ik schreef:

  Hoi albertina.

  Heb geen mailadres van martin. Of staat dat op de site hier?

 39. Albertina schreef:

  Een leuk en gezellig kinderfeest, maar inderdaad ook weer een vals feestje, in stand gehouden door geconditioneerde ouders en zij waren toen mijn grootste verraders en moesten me vertellen dat zij het waren die decadeautjes kochten, wat een teleurstelling voor een prachtig kinderhart, de ziel lijdt nog steeds:).

  Maar ik was geen haar beter beter, was ook al zo geconditioneerd en gaf de leugen ook weer door aan mijn kinderen, maar heb ze wel vroegtijdig gezegd dat sinterklaas en zwarte piet verklede mensen waren en dat wij de cadeautjes kochten, om de teleurstelling enigszins te verzachten, geloof niet dat ze beschadigd zijn:).

 40. Ion schreef:

  Vergadering voorafgaand het event……..slip of the tongue MSM

  https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4

 41. Albertina schreef:

  Analyze, kreeg ook kromme tenen van Jochem Meijer, product van MSM. Hoort ook bij de grote verrradersclub BN-ers, goh, wat zijn er inmiddels veel landverraders in dit land die nu spontaan zo van zich laten horen, de goedmensen van Nederland!

  Net als jij, denk ik er ook over na te emigreren naar een ander land, uit de EU, ik heb inmiddels al een contact die 4 jaar woont in Uruguay en ik heb al veel informatie van hem gekregen. Misschien kunnen we hier samen eens over sparren?
  Je mag mijn mailadres wel bij Martin Vrijland opvragen!

 42. Ion schreef:

  Aanslag in Parijs voorspeld op de cover van de Economist!
  Alle acteurs die een hoofdrol hebben in de scripted software van de puppetmasters voor 2015 tezaam.
  Zie de pijlen rechtsonder met data 13 11 gehusseld en het schilderij van Leonardo da Vinci hangend in het Louvre er rechts naast. Staat de IS acteur achteraan met de witte handschoenen en de Kalasnikov?

  https://socioecohistory.files.wordpress.com/2015/01/economist_magazine_jan2015.jpg

 43. Ion schreef:

  Mobieltje ( die nogal eens schijnen te breken in zak ) houdt fragment van dichtbij exploderende bom tegen op het moment dat hij aan het telefoneren was. De media was al ter plaatse om verslag te doen van hetgeen zojuist was gebeurd. 1e acteur ( alias Sylvester ) betrapt op een leugen? ( als we de 2 CIA CNN medewerkers die verslag doen van het gebeuren niet meerekenen )

  https://www.youtube.com/watch?v=qwZw2r-1CDw

 44. Ion schreef:

  Luister eens naar het aantal kogels die afgevuurd worden rond min 7 in de film van Joris Truthseeker in relatie tot de capaciteiten van de kalasnikhov. ( 600 kogels per minuut ) Wat doe je als je zoveel mensen als mogelijk wilt doden uit naam van IS, Isis, Allah Akbar. Daarnaast waren er ook nog eens meerdere “terroristen” binnen! We moeten eerst maar eens afwachten op de filmpjes met de mobieltjes van hetgeen zich daarbinnen daadwerkelijk heeft afgespeeld…….

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6541373/2ed5c20a/man_schiet_ak_47_leeg_op_agenten.html

 45. Freeman schreef:

  http://sherriequestioningall.blogspot.nl/2015/11/us-declaring-war-on-syria-through-paris.html.. Syrie is de eerste hinderlaag, dan gaan ze Israel bezetten, wie is Gog? Obama is het..

 46. Freeman schreef:

  ‘Zie, een stormwind van YHVH gramschap/verdrukking vaart uit, een alles meesleurende storm! Op het hoofd (Gog) der goddelozen zal hij neerkomen. De brandende toorn van YHVH zal zich niet afwenden, totdat Hij de plannen van Zijn hart volvoerd en verwerkelijkt heeft; in het laatst der dagen zult gij dat inzien.’

  ‘Doden herleven niet, schimmen staan niet op; daarom hebt Gij hen bezocht en verdelgd en alle gedachtenis aan hen uitgeroeid… Herleven zullen uw doden, ook mijn lijk, opstaan zullen zij. Ontwaakt en jubelt, gij, die woont in het stof! Want uw dauw is een dauw van licht; en de aarde zal aan de schimmen het leven hergeven. Kom, Mijn volk, ga in uw binnenkamers, en sluit uw deuren achter u; verberg u een korte tijd, tot de gramschap/verdrukking over is. Want zie, YHVH verlaat Zijn plaats om de ongerechtigheid der bewoners der aarde aan hen te bezoeken; dan zal de aarde het op haar vergoten bloed aan het licht brengen en haar verslagenen niet langer bedekken.’

  ‘Want de aarde is ontwijd door haar bewoners, omdat zij de wetten hebben overtreden, de inzetting ontdoken, het eeuwig verbond verbroken. Daarom verslindt een vloek de aarde en moeten haar bewoners boeten; daarom worden de bewoners der aarde door een gloed verteerd en blijven er weinig stervelingen over.’

 47. Freeman schreef:

  ‘Zie, de dag van YHVH komt, meedogenloos, met verbolgenheid en brandende toorn, om de aarde tot een woestenij te maken en haar zondaars van haar te verdelgen… Dan zal Ik aan de wereld het kwaad bezoeken en aan de goddelozen hun ongerechtigheid, en Ik zal de trots der overmoedigen doen ophouden en de hoogmoed der geweldenaars vernederen. Ik zal de stervelingen zeldzamer maken dan gelouterd goud en de mensen dan fijn goud van Ofir. Daarom zal Ik de hemelen doen wankelen en de aarde zal bevend van haar plaats wijken door de verbolgenheid van YHVH der Heerscharen, ten dage van Zijn brandende toorn. En het zal geschieden, dat zij als een opgejaagde gazel en als schapen die niemand bijeen houdt, zich zullen wenden ieder naar zijn eigen volk, en zullen vluchten een ieder naar zijn eigen land. Ieder die men vindt, zal doorstoken worden, en elk die men grijpt, zal door het zwaard vallen; en hun kinderen zullen voor hun ogen verpletterd worden, hun huizen geplunderd en hun vrouwen verkracht worden.’

  ‘Daarginds verheft men zijn stem en jubelt; over de majesteit van YHVH juicht men van de zee af. Eert daarom YHVH in de streken van het licht; in de kustlanden der zee de naam van YHVH, de G-d van Israel. Van de zoom (Iberie) der aarde horen wij psalmen: heerlijkheid voor de rechtvaardige (Messias)… Schrik en kuil en strik over u, bewoners der aarde! En het zal geschieden, dat wie vlucht voor het schrikaanjagend gedruis, in de kuil valt en dat wie uit de kuil klimt, in de strik gevangen wordt; ja, de sluizen in den hoge worden geopend en de grondvesten der aarde beven.’

  https://www.youtube.com/watch?v=TAgMYlEgnXo..
  https://www.youtube.com/watch?v=J2VhnG3u2-k..

 48. Ion schreef:

  Jesse Hughes ” alias The Devil” van de Californische band The Eagles of Death Metal waren bezig met hun performance op het moment dat het event losging op vrijdag de 13e.
  Alle bende leden hebben de aanslag overleefd.

  Het Franse tijdschrift Le Point meldde zaterdag dat het Bataclan theater al jaren het doelwit is van anti-zionistische groepen aangezien de joodse eigenaren vaak pro-Israël evenementen organiseerden. De joodse eigenaren verkochten het theater in september.

  Kijk ook een naar de symboliek van het gebouw waar het event plaatsvond.

  https://www.youtube.com/watch?v=7cy0l6gjoYs

 49. Camera schreef:

  Heel zielig voor dit jongetje !

  Na zo’n vreselijke gebeurtenis direct de camera op je gezicht
  met de vraag of je wel eens een…….gezien heb

  https://www.youtube.com/watch?v=4bv0zb26kn4

 50. Analyze schreef:

  @SluitJeOgen (toepasselijke naam), dus je vreet alles wat je door MSM krijgt voorgeschoteld?

 51. Albertina schreef:

  http://www.Niburu.co maandag 16 november 2015

  JOODSE EIGENAREN VERKOPEN BATACLAN THEATER OP 11 SEPTEMBER 2015
  (kijk op de site voor de videofilm!)

  Op vrijdagmorgen 13 november werd de Joodse gemeenschap in Parijs gewaarschuwd voor de op handen zijnde aanslag.

  Na 40 jaar verkopen de Joodse eigenaren het Bataclan theater toevallig op 11 september 2015.

  Iedere keer wordt weer bevestigd wat wij al lange tijd schrijven en dat is dat het toeval is uitgevonden in Israël.

  Je zult op deze aarde waarschijnlijk nu eenmaal gemeenschappen hebben die gevoeliger zijn voor toeval dan anderen zullen we dan maar denken.

  Op de bewuste vrijdag van de aanslagen werd de Joodse gemeenschap door veiligheidsexperts ingelicht dat er een grootscheepse terroristische aanval op komst was. Dit is meegedeeld door Jonathan-Simon Sellem, een freelance journalist en tevens vertegenwoordiger van Franse burgers in Israël.

  Het bericht wordt gebracht door de Times of Israël zonder verdere uitleg hoe men aan deze informatie is gekomen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

  Niet bekend is of ze deze waarschuwing gaven specifiek voor vrijdag of dat het een waarschuwing was zonder exacte tijdsaanduiding, in de trant van “zeer binnenkort”. Hoe dan ook, men wist klaarblijkelijk in de Joodse gemeenschap dat er een aanval ging komen.

  Net zoals vlak voor de schietpartij bij Charlie Hebdo het bedrijf in december 2014 werd gekocht door de Rothschild familie, is ook bij het Bataclan theater sprake van een vreemde transactie. Ook rond de twee WTC gebouwen van 9/11 speelde van alles net voor de aanslagen destijds, zoals een mega verzekering die werd afgesloten op de panden.

  Het theater is 40 jaar lang in handen geweest van twee Joodse broers. Echter, op 11 september 2015 wordt het gebouw door de twee broers, Pascal en Joel Laloux, verkocht aan een onbekend iemand.

  Dit gebouw is na de moord op zo’n 80 mensen uiteraard volkomen waardeloos geworden als theater. Er zullen weinig mensen zijn die trek hebben in zo’n complex naar een voorstelling te kijken waar 80 mensen zijn omgebracht.

  De enige rol die voor het gebouw lijkt weggelegd is die van een soort herdenkingsmonument. Echter, als jij de schmuck bent die het pand van de gebroeders Laloux hebt gekocht, ben je ziek als een hond want je investering is weg. (Redactie: mits het pand niet met voorbedachte rade is opgekocht.)

  De broers hebben geen centje pijn want zij zullen de hoofdprijs hebben ontvangen voor het theater. Joel is na de verkoop dan ook onmiddellijk naar Israël geëmigreerd.

  Dan nog iets merkwaardigs. Zo te horen is Joel in Israël geïnterviewd door Channel 2 en weet hij te vertellen dat hij een live telefoonverbinding had met het theater tijdens de schietpartij omdat men hem gebeld zou hebben.

  Zo vertelt hij dat hij het schieten kon horen. Waarom zou iemand een vorige eigenaar in een vreemd land bellen tijdens een schietpartij? Met welk doel? Dit zijn uiteraard zaken die niet duidelijk worden.

  Wel weet Joel vanuit Israël te vertellen dat er drie dagen voor nodig zullen zijn om de bloedsporen weg te wassen.

  Of zoals Obelix waarschijnlijk zou zeggen: “Rare jongens die Joden”.

 52. Hans schreef:

  Hallo Ik,
  Graag zou ik je persoonlijk wilen benaderen voor wat meer info.

 53. Albertina schreef:

  Hallo Ik of Hans,

  Ik heb aan Martin gevraagd of hij jou mijn mailadres wil geven, misschien kun je Martin via het contactformulier nog even vragen of hij mijn mailadres wil geven aan jou.
  Gr. Albertina

 54. Albertina schreef:

  Hallo Ik,

  Heb je Martin al gevraagd naar mijn mailadres, geldt ook voor Hans denk ik.
  Wil ook graag wat meer info van je, zit je in buitenland, buiten Europa enz.?
  Gr.Albertina

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten