Alexis Tsipras verraadt eerst de Grieken en treedt vervolgens af

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 augustus 2015

tsipras2Het mooie van het nieuws in de Main Stream Media is dat de gemiddelde lezer steeds duidelijker voor oerdom wordt aangezien. Zo werd er gister in alle media met veel tamtam gemeld dat Griekenland 3,2 miljard afgelost heeft aan de ECB. Dat dit geld rechtstreeks komt uit de lening die nog maar pas geleden aan Griekenland verstrekt is, lijkt niet relevant te zijn. Dat komt natuurlijk door de ‘George Orwell nieuwspraak’ die steeds weer wordt toegepast. De Grieken hebben namelijk opnieuw een ‘steunpakket’ gekregen. Dat klinkt mooi, maar het is niets meer dan een lening. Kortom, van die ontvangen lening wordt een deel van de oude leningen terugbetaald. Dat is ongeveer vergelijkbaar met het idee dat u een schuld heeft bij de bank en nog maar even een extra lening sluit om een aflossing op de andere lening te kunnen doen. Ziet u hoe stompzinnig u voor de gek gehouden wordt? Nou niet alleen u; vooral het Griekse volk, want zij stemden ooit op de Syriza partij, omdat ze het zat waren. Ze hadden hoop op Alexis Tsipras, maar die negeerde de uitkomst van het referendum en zette Griekenland volledig in de uitverkoop (zoals ik hier, hier en hier beschreef).

En wat doe je als je het volk verraden hebt? Dan vertrek je met de staart tussen de benen en roept vervolgens verkiezingen uit, waarbij je het volk de illusie van keuze laat tussen de oude partijen en die laatste partij die volledig niet waar gemaakt heeft wat ze het volk belooft heeft. Tsipras treedt vandaag af. De Grieken zijn volledig verraden. Maar ook u bent verraden, want al die zogenaamde steunpakketten moeten natuurlijk uit uw zak komen. Wat eigenlijk kolder is, want de banken scheppen dat geld letterlijk uit het niets, maar wat u vertelt wordt, is dat het terugbetaald moet worden. Daarvoor moeten alle burgers in Europa bloeden. Het is niets meer dan een methode om de gehele Europese bevolking in verdere slavernij onder de dictatuur van Europa te brengen. En Europa is natuurlijk een deelstaat van de wereldregering die zich achter de schermen al gevestigd heeft. Het volk moet er langzamerhand aan gaan wennen. Doet u mee?

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nlrt.com

Gedeeld 158

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZerotheHero schreef:

  De grieken houden zich nog te veel vast aan het oude linkse gedachtegoed. De globalisten willen juist dat ze zich verplaatsen naar de rechtse kant. De kant van austrian economics, goudstandaard, BRICS etc. Panos Kammenos lijkt een kandidaat omdat hij hetzelfde is als een Le Pen, Farrage etc, maar wie dan ook van de globalisten hun kandidaten is prima.

 2. ZerotheHero schreef:

  Dit vind je wel interessant denk ik Martin:

  http://redefininggod.com/2015/08/obama-the-antichrist-and-divine-intervention-in-september-2016/

  “[Addendum 2 – 21 August 2015]

  2) The Antichrist will present himself as a man of peace, but he’ll bring war…
  onobel

  The globalists wasted no time in establishing Obama as a “man of peace.” They arranged for the Nobel Committee to announce his receipt of the Nobel Peace Prize less than 9 months after he took office (and only 15 days after he chaired the UN Security Council). Since that time, the US has participated in ceaseless war, both overt and covert, in countries throughout the world. And now, globalist propagandists are hyping the threat of West versus East nuclear war brought about by Obama administration policies…
  nukeprop1
  …from RT

  With this in mind, let’s look back at what Obama did on the day he chaired the UN Security Council…

  “Nine months after his January 2009 inauguration, President Obama made his first visit as president to the United Nations — the first time an American president chaired a meeting of the Security Council — and unanimously passed a resolution reaffirming the world leaders’ goal of a world without nuclear weapons.

  He called on the five permanent members of the Security Council — all of them nuclear powers — to reduce nuclear weapons and to prevent weapons from falling into the hands of terrorists.” – (Source: CBS News)

  And if we look back at the reason given for his Nobel Peace Prize award, we see this…

  “The Norwegian Nobel Committee announced the award on October 9, 2009, citing Obama’s promotion of nuclear nonproliferation…” – (Source: Wikipedia)

  And if we look back to the previous point in this entry, we see that the covenant Obama broke with Israel was to prevent Iran from building nuclear weapons.

  Are you beginning to see a pattern here? The globalists have not only set up Obama to be “the man of peace who brings war,” but they are also setting him up to be “the man of nuclear peace who brings nuclear war.” And it is at the point we see the ICBMs rise from their silos that the globalists would cue the “divine intervention.” Given the work the Rockefellers, Jesuits, and the Vatican have put into pushing UFOs and aliens into the mainstream consciousness, this intervention would likely take the form of missile-stopping UFOs (black budget aerospace craft posing as alien craft).

  Does this sound too far-out to believe? If so, just have a look at this video from the Citizen Hearing on Disclosure…
  aliennukes
  …which is a project of Steven Greer, the Rockefellers’ UFO propaganda lackey. For proof of this, have a look at what Laurance Rockefeller’s Wikipedia bio says (Laurance was one of the architects of the New World Order implementation plan that was put together back in the 1950’s)…

  “In later life, Rockefeller became interested in UFOs. In 1993, along with his niece, Anne Bartley, the stepdaughter of Winthrop Rockefeller and the then-president of the Rockefeller Family Fund, he established the UFO Disclosure Initiative to the Clinton White House… He also supported the work of Dr. Steven M. Greer of the Disclosure Project.”

  There is a reason the globalists are introducing the public to the specific idea of aliens’ ability to disable nuclear weapons, and it is to set the stage for the “divine intervention” show they intend to put on for us next September. If we can stop them on this one, it will be a game changer.”

 3. Freeman schreef:

  Als Putin zijn Tsaristische visie niet zou hebben gehad was Griekenland een betrouwbare bondgenoot hebben en waren de Russen een vriend die de Grieken zou hebben bevrijd van de EU-Bilderberg-misdaadgroep.

 4. ZerotheHero schreef:

  Putin is gewoon een vriend van de eu bilderberg groep en speelt zijn rol in de dialectische verdeling. Het is juist het punt dat de grieken overlopen naar de BRICS. Het zijn allen vrijmetselaren. Het oost vs west paradigma is een nep paradigma.

 5. boterbloem schreef:

  Even over het verplichte betalen van de hoge ziekenfonds premie in ons Nederland.
  Doen jullie ook mee aan de petitie ?

  http://petities.nl/petitie/terug-naar-oude-vorm-van-ziekenfonds

 6. Freeman schreef:

  Dat zou heel mooi zijn als dat mocht gebeuren, zou mij financieel heel goed uitkomen. Het is trouwens ook oppassen geblazen voor mensen met een marginaal inkomen (voor jaren (verrekeningsregeling) aan de schuldenketting bij de belastingdienst) in verband met huurtoeslagen van de belastingdienst, zorg dat ze je nooit teveel huurtoeslag toekennen, want dan gaan ze het met rente oogsten (termijn-betalingsregeling).

 7. Freeman schreef:

  http://www.globalresearch.ca/bilderberg-agenda-revealed-elite-desperate-to-rescue-unipolar-world/5384291.. ik denk dat het in dit geval waarschijnlijk anders ligt, als de taart niet eerlijk verdeeld wordt in sommige ogen, ontstaat er verdeeldheid en laat daar nou sprake van zijn.

 8. ZerotheHero schreef:

  Ik denk dat je te graag wilt dat het niet zo is dat ze allemaal het spelletje meespelen. Het artikel dat je aanhaalt is ook van gecontroleerde oppositie site, infowars.com. NOOIT hebben de globalisten van de VN in hun agenda/plannen over een door amerika geleide wereldorde. Ze hebben ook nooit gesproken over de dollar als wereld munt. Rusland is al in globalistische handen sinds lenin en china sinds Mao en de opium oorlog. Putin is een vrijmetselaar en een ex-mason is een dooie mason. En dan nog vind ik je opmerking raar dat je pro russisch bent en stelt dat ze louter “strijden” om een beter stuk van het “nwo taartje”, wat betekent dat ze dan alsnog geen moer om jou geven en je dus alleen op basis van het idee dat Rusland de “westerse wereld orde” tegensteld sympathie voor ze opbrengt. Je zou het volgens die logica dus ook rechtvaardigen, als de verdeling echt zou zijn, als Putin Europa en als gevolg daarvan de wereld in een glas landschap bombardeert. Blijf er gerust in geloven, ik trap er niet in. Je mag dan wel blij zijn, want het oosten gaat het westen ook daadwerkelijk “verslaan”.

 9. Freeman schreef:

  Aanvankelijk was Putin een member-lid van de Globalisten en voorstander van de globalistische V.N-Agenda van de Elite. Toch heb ik sterk het vermoeden dat hij geen player is en inderdaad in is gaan druisen tegen de Westerse Dominantie van die Agenda. En daarmee is hij een “sta in de weg” geworden en trachten ze hem af te zetten of te liqiuideren. The World Order is een Visionaire-Westerse-Ontwerp, het is in Europa uitgedacht ( met name door de blanke-Arische-Elite, het is een buitengewoon racistische-agenda).

  Ik ben voor geen enkel partij die “bewust” deel uitmaakt van een agenda om ons te beroven van onze vrije wil en menselijk potentieel. Ik heb wel respect voor “dode-masons” die oprecht hun lidmaatschap van een internationale criminele-organisatie afzweren en niet langer willen participeren voor een Crime-Syndicaat en niet langer wenssen garant te staan voor een fascistoide-globalistische-agenda. In mijn optiek is Vladimir Putin een afvallige van de plannen van de New-World-Order, de tijd zal het leren.

  Ik ben een voorstander om stapsgewijs en verantwoord het complot (liefst schadevrij en zonder geweld) af te breken. Hoop dan ook dat o.a. Putin daar de basis voor aan het leggen is, er zijn nog steeds oprechte politici en burgers die willen samenwerken om prachtige samenlevingen te doen ontstaan.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten