Anis Amri aanslagpleger Berlijnse kerstmarkt gedood in Milaan (Update)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 december 2016

anis-amri-neergeschoten-dood-milaanVolgens onderstaande persverklaring van de minister van binnenlandse zaken Marco Minniti is Anis Amri, de vermeende Tunesische aanslagpleger van de kerstmarkt te Berlijn, vannacht om 3 uur doodgeschoten. Dit gebeurde nadat hij door agenten staande gehouden zou zijn, waarbij gevraagd werd naar zijn identiteitspapieren. Daarop zou hij onmiddellijk een wapen getrokken hebben en op 1 van de agenten geschoten hebben. Hierop werd Anis Amri neergeschoten. Minitti vertelt het verhaal nogal nerveus en erg summier. Hij benadrukt vooral de heldhaftigheid van de agenten. Hij vertelt hoe hij de gewonde agent persoonlijk gesproken heeft en dat hij hem bedankt heeft voor zijn heldendaad. Ook deelt hij complimenten uit naar het goed werkende politieapparaat dat de terrorist toch op deze manier opgespeurd heeft.

We konden wel eens een succesje gebruiken op het gebied van de terroristen klopjachten die we sinds de aanslagenreeks van afgelopen 2 jaar gezien hebben. Na de nogal overduidelijke blunder van het feit dat de zoveelste terrorist zijn identiteitsbewijs op het plaats delict achterliet, moest er wel een snelle wending komen om het verhaal te redden. “Dead man can’t talk” en als je om 3 uur ‘s nachts iemand neerschiet zijn er waarschijnlijk weinig getuigen. De Telegraaf komt zojuist met een foto van de neergeschoten Anis Amri:

Berlin Christmas Market attack suspect Amri killed near Milan

Waarom te denken dat er spake zou kunnen zijn van een hoax of een in scene gezette aanslag? Omdat het wel heel erg dom is dat je je identiteitspapieren in de vrachtwagen laat liggen waarmee je zojuist een aanslag gepleegd hebt en waarvan je de bestuurder gedood hebt. Daarnaast blijft het verhaal van de eerst opgepakte Pakistani wel erg apart. Waarom ziet iemand de Pakistani uit de cabine stappen en volgt deze de man totdat de politie hem arresteert, maar blijkt de politie toch eenvoudig en al heel snel te concluderen dat de man niets met de aanslag te maken heeft? RTL Nieuws meldde op 20 december nog [citaatMeteen na de aanslag meldden verschillende mensen dat de chauffeur van de vrachtwagen uit de cabine sprong en wegvluchtte richting Tiergarten, het grote stadspark. “Waarschijnlijk wilde hij daar in de duisternis verdwijnen”, zegt politiewoordvoerder Winfrid Wenzel. Een van de getuigen die de politie aan de lijn had, volgde de chauffeur op veilige afstand, meldt Die Welt. Tijdens de achtervolging had de getuige voortdurend de politie aan de lijn. Hij gaf steeds de positie van de gevluchte chauffeur door en in welke richting hij liep. Op zo’n 2 kilometer van de Breitscheidplatz, de plek van de kerstmarkt, wist de politie de chauffeur aan te houden. Politiewoordvoerder Wenzel prijst de burgermoed van de getuige. “Zo’n blijk van burgerplicht geeft ons weer wat moed.” De man werd dinsdagavond weer vrijgelaten, omdat de politie vond dat ze niet de juiste man te pakken hadden. De volgende dag werden er dus de genoemde papieren van Anis Amri gevonden. Waarom laten al die terroristen toch zo graag hun identiteitsgegevens achter?

Lees in dit artikel wat de mogelijke reden zou kunnen zijn om dergelijke terreur in scene te zetten. Angst zaaien speelt daarin waarschijnlijk de hoofdrol. En door angst te zaaien, kun je meer politiestaatmaatregelen doorvoeren (zie hier). Maar ook dient het de agenda van de opkomst van rechts populistische partijen en een anti moslim sentiment door geheel Europa. Dat spanningsveld lijkt gewenst en moet uiteindelijk de vlam in de pan doen slaan in Europa. Natuurlijk kun je ook daadwerkelijke aanslagen plegen gebruikmakend van “echte terroristen” om diezelfde agenda te realiseren. Als je dan de geldstromen volgt is de vraag wie er eigenlijk achter de oprichting, financiering en bewapening van die terreurgroepen zitten. (Update onder het filmpje)

Update 16:23 uur

Op Liveleak is een opmerkelijke video opgedoken van een dashcam opname van de vrachtwagen. Als de video geen greenscreen trucje is, is het een interessante video. Opmerkelijk is dat de video niet onafgebroken doorloopt, maar dat kan natuurlijk door de gene die het gepost heeft zijn ingekort. De snelheid is erg hoog en even later zou de truck onder een andere hoek uit de kerstmarkt komen. De aanrij-richting loopt dus in de lengterichting van de kerstmarkt, terwijl de vrachtwagen onder een hoek van 30 graden uit de kerstmarkt lijkt te komen. Er zou dus een soort bocht gemaakt moeten zijn. Het is een interessante video die de indruk wekt van een echte aanslag. Als het een echte aanslag is geweest, is dat verschrikkelijk voor de slachtoffers, maar is nog steeds niet gezegd dat dit niet onder regie van de diensten gebeurd is. Het blijft immers opmerkelijk dat er eerst een (uit de cabine gesprongen) Pakistani gearresteerd werd en pas een dag later de papieren van Anis Amri gevonden werden.

Dat de massa nog steeds niet doorheeft dat vrijwel alle terreur op westerse bodem of in scene gezet is of van ‘NATO gladio‘ achtige aard is, is zorgwekkend. Doordat mensen de media nog steeds erg serieus nemen, valt niemand op welk spel gespeeld wordt. Alle grote jongens op het wereldwijde schaakbord van oorlogsvoering werken achter de schermen samen. Saoedi Arabië was en is de vazalstaat van Amerika en is direct of indirect gebruikt voor de islamisering van Europa. Belangrijk daarbij is te vermelden dat ik niets tegen het aanhangen van de islamitische geloofsovertuiging heb. Ik constateer alleen een historisch feit, namelijk dat Europa zelf de islamisering heeft gestimuleerd met de bouw van moskeeën veelal gefinancierd met Saoedisch Wahabistisch geld; islamisering heeft gerealiseerd middels decennia van immigratiebeleid en uiteindelijk de vluchtelingenstroom van de afgelopen jaren. Er is dus bewust gebouwd aan een grotere groep moslims binnen Europa. Daar is niets mis mee, ware het niet dat er nu bewust gewerkt wordt aan een spanningsveld tussen de autochtone bevolking en deze islamitische bevolking.

Saoedi Arabië dankt haar bestaan aan de Balfour declaratie in 1917, waarbij de goedkeuring van het zionistisch plan met daarin de vastlegging van reservering van grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël van doorslaggevend belang was, heeft aangetoond dat Saoedi Arabië eigenlijk simpelweg een zionistische vazalstaat is. De Saoedi’s danken hun bestaansrecht aan dit krachtveld en alles wat zij doen komt uit de koker van dit New World Order plan. Dat er dus jihadisten of terroristen uit die kweekvijver komen, kunnen we beschouwen als een goed gecoördineerd masterplan met jarenlange voorbereiding. Dat ligt niet aan de islam, dat ligt aan de lang geplande opzet om twee culturen en geloofssystemen bewust te vermengen binnen Europa (om ze uiteindelijk tegen elkaar op te zetten) en dat ligt aan het oogluikend toelaten van (of heimelijk stimuleren) c.q. niet accuraat optreden tegen radicalisering.

Het was en is de bedoeling om terreur (in scene gezet of echt) in Europa te realiseren, om zo de boosheid richting de islam op te wekken. Dit geeft dan weer munitie aan rechts populisten als Geert Wilders, die het vuurtje tussen de twee groepen nog verder opstoken. Een aanslag als deze kan dus in scene zijn gezet door de geheime diensten of daadwerkelijk hebben plaatsgevonden middels een “terrorist”. Die terrorist komt dan echter wel uit de geradicaliseerde aanhang van een terreurgroep als ISIS. En kijk je naar welk krachtveld daar achter zit, dan kun je dus stellen dat elke terreur indirect de verantwoordelijkheid is van dat krachtveld.

Bron linkvermeldingen: rt.comDie Welt, rtlnieuws.nl, telegraaf.nl

Gedeeld 328

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  We onderschatten de technologische niveau van deze geheime diensten. Ze zijn nu in staat elektro magnetische frequenties te gebruiken om een persoon als het ware binnen te dringen. Denk aan Sirhan Sirhan de moordenaar van Bobby Kennedy, waarvan naar jaren bekend is geworden dat hij een vrouwelijke handler had om de MK-Ultra hypnosetechnieken toe te passen.

  Of Lee Harvey Oswald die toegaf ‘just a patsy’ te zijn en voortijdig het zwijgen is opgelegd, omdat hij teveel wist over de gehele operatie. Presidenten zijn onderhevig aan MK Ultra, laat staan een ‘bruikbare idioot’ die is overgeleverd aan de geheime diensten.
  https://www.youtube.com/watch?v=BdXtIJNNVZM

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Het wordt nu wel eens tijd dat alle agenten in Europa verplicht een camera op hun hoofd hebben.
  Dan kunnen al die heldhaftige daden-en de wat minder heldhaftige daden-eens netjes vastgelegd worden vanuit meerdere hoeken..
  Moet technisch en financieel toch te realiseren zijn. 😉
  Jammer dat omstanders geen agenten meer mogen filmen die heldhaftige daden uitvoeren.

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ”Santa Claus” in English Sumerian system is 666
  check it out op de gematria calculator ridingthebeast.com

  ”Berlin” in English Sumerian system is 360. 360 = 36.
  alle getallen van 1 tot en met 36 opgeteld is 666.

  ”Satan” in English Ordinal system is 55
  dus ”Santa” is natuurlijk ook 55.
  ”December” in English Ordinal system is 55

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ”Anis Amri” in English Reduction system = 39
  ”Scania Truck” is toevallig ook 39 (Scania was deze keer het merk vrachtwagen)
  just saying. Misschien vergezocht om ”Scania Truck” te decoden.

 5. ZalmInBlik schreef:

  NATO GLADIO B confirmed, een paar dagen nadat de ambassadeur van Rusland is vermoord (zie ook diplomaat in Rusland) is ook een NATO onderzoeker naar terroristische geldstromen op 22-12 jl. in België vermoord. Als je verbanden trekt met de aanslagen op Europees grondgebied is dat geen toeval, dit is gecoördineerd. Wat is Yves Chandelon te weten gekomen? De jaren 80 lijken te herleven

  ===============================================================================
  Found shot dead a senior NATO official
  22/12/2016 – 16:39
  Found shot dead a senior NATO official | Russian spring

  The Belgian city of Anden was found dead willow Shandelona NATO chief auditor.

  It is reported by the local edition Sudinfo.

  It is noted that the body was found with a bullet in the head at 140 km from his place of work and 100 km from the town of Lens, where he lived.

  Family senior NATO official does not believe in suicide.

  The victim had three legal units of weapons, but it is from the fourth, which he kept in the glove compartment, the fatal shot was made, said a source close to the investigation. These findings confirmed the prosecutor Vincent Mack.

  Shandelon worked on counter-terrorism.

 6. Wilfred Bakker schreef:

  En om het cirkeltje rond te maken (dat zij kinderen eten komt er niet in voor)
  Een onschuldig filmpje die kennelijk toegestaan word door de elite, maar voor jan met de pet vrij schokkend.

  The Royal Family is up to more than you think. Sex-scandals, Diana-murder, hidden history and more!
  Where does there money come from? Who really makes the family rules?
  Find out the secrets!

  https://youtu.be/mWI-g56W2qk

 7. Riffian schreef:

  Cirkel is nog niet rond, want wat is het toch fijn om afhankelijk van de E.C. (Troika) te zijn: Heil JUNCKER!

  Europe Proposes Confiscating Gold In Crackdown On “Terrorist Financing”

  Hot on the heels of China gold import restrictions, and India’s demonetization and gold confiscations, The European Commission proposed tightening controls on cash and precious metals transfers from outside the EU under the guise of shutting down one route for funding of militant attacks on the continent, following the Berlin Christmas attack.

  China has already begun de facto gold import restrictions, and as Jayant Bhandari detailed previously, India is experiencing a continuation of new social engineering notifications, each sabotaging wealth-creation, confiscating people’s wealth, and tyrannizing those who refuse to be a part of the herd, in the process destroying the very backbone of the economy and civilization. There are clear signs that in a very convoluted way, possession of gold for investment purposes will be made illegal. Expect capital controls to follow.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-27/europe-proposes-confiscating-gold-crackdown-terrorist-financing

 8. Riffian schreef:

  Weten we meteen waarom Chandelon geofferd is ‘served his purpose’ en nu het echte werk. Op naar een totaal gecentraliseerd dictatuur..Edward Harle had gelijk!

  And now, as Reuters reports, it appears last Monday’s attack on a Christmas market in Berlin, where 12 people were killed as a truck ploughed into a crowd, has given The European Commission just the excuse to tighten capital controls – specifically cash and precious metals – into and out of Europe.

  The Commission is also considering whether to set up an EU-focussed “terrorist finance tracking programme” along the lines of the U.S.-EU TFTP, which has long been opposed by EU lawmakers and privacy campaigners because it allows widespread checks on consumers’ bank transfers.

 9. Averroes schreef:

  @Riffian, het sluit naadloos aan bij de Bilderberg agenda. De midden klasse dient kapot gemaakt te worden, want zij vormt gevaar voor het neo feodale systeem.

  DRESDEN, 7 JUNE 2016

  The 64th Bilderberg meeting is set to take place from 9 – 12 June 2016 in Dresden, Germany. A total of around 130 participants from 20 countries have confirmed their attendance. As ever, a diverse group of political leaders and experts from industry, finance, academia and the media have been invited. The list of participants is available on http://www.bilderbergmeetings.org.

  The key topics for discussion this year include:

  Current events
  China
  Europe: migration, growth, reform, vision, unity
  Middle East
  Russia
  US political landscape, economy: growth, debt, reform
  Cyber security
  Geo-politics of energy and commodity prices
  -> Precariat and middle class
  Technological innovation

 10. ZalmInBlik schreef:

  Mosterd na de maaltijd, geen commentaar:

  Gladio Again: Germany Could’ve But Didn’t Stop Berlin Attacker. Why?

  According to German broadcaster Deutsche Welle (DW), German security and intelligence agencies were particularly familiar with the Berlin attacker, Anis Amri, long before he plowed a large truck into a Christmas market, killing 12 and injuring many more.

  In an article titled, “All the cracks that Berlin suspect Amri slipped through,” a now familiar litany of excuses are peddled before audiences in a bid to explain why the suspect wasn’t stopped, weeks, months, even years before he carried out his attack, as soon as it became apparent he was both violent and a danger to society.

  DW’s article admits:

  The suspect first caught authorities’ attention in November 2015, when he unwittingly told an informant for the investigative police unit (BKA) in the state of North-Rhine Westphalia that he wanted to “do something in Germany,” according to a document obtained by the daily Süddeutsche Zeitung. He also claimed that he could get an AK-47 for an attack.

  The article claims that from that point onward, Amri was “watched” by German agencies. DW also admits:

  Further, he was apparently aggressively seeking an opportunity to undertake an attack in Germany. Information pointing to his dangerous potential became so overwhelming that authorities designated him a threat last February.

  DW then reports:

  All information was then handed over to the Berlin public prosecutor’s office. The suspect was observed from March on. He raised no suspicion in the months that followed, and authorities stopped surveilling him in September.

  In December, Amri would carry out his deadly attack, just as attackers in France and Belgium did after being surveilled – in some cases for years – before being allowed to drop off security and intelligence agencies’ radars just ahead of their respective, deadly attacks.
  http://journal-neo.org/2017/01/20/gladio-again-germany-couldve-but-didnt-stop-berlin-attacker-why/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten