Aparte opvang bedreigde homoseksuele vluchtelingen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 maart 2016

homoseksuele-asielzoekersDe website van de Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’ meldt [citaat] In de Tweede Kamer in Nederland tekent zich een meerderheid af die aparte opvang van bedreigde homoseksuele vluchtelingen wil. Dat blijkt uit uitlatingen van Kamerleden van de regeringspartijen de sociaal-democratische PvdA en de liberale VVD maandagavond in het programma Nieuwsuur. De PvdA sluit zich aan bij het voorstel van oppositiepartij D66. PvdA-parlementariër Attje Kuiken verwacht daarmee een meerderheid bij de stemming dinsdag. De VVD ziet het plan niet zitten, en zit daarmee op één lijn met VVD-staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel). “Nieuwkomers moeten de Nederlandse normen respecteren. We moeten de daders aanpakken”, aldus VVD’er Malik Azmani. Volgens de homobelangenvereniging COC worden homo-vluchtelingen bedreigd en gepest. Het probleem zou zich vooral voordoen in de noodopvangcentra. De links-liberale D66 benadrukt mensen niet apart te willen behandelen, maar het zal wel moeten als ze in acute nood verkeren, vindt Kamerlid Pia Dijkstra.

Daar zijn ze weer de homobelangenvereniging COC! Hoe weet het COC dat allemaal, vraag ik me dan af? Zijn ze 1 op 1 interviews met vluchtelingen gaan houden? En hoe hebben ze dat gedaan? Krijgen de vluchtelingen bij aankomst de vraag gesteld welke seksuele geaardheid ze hebben en of ze wel eens gepest worden? Hebben we hier te maken met een echt probleem of is het weer eens het zoveelste verzonnen probleem om de homo-propaganda te ondersteunen. Die vluchtelingen komen uit landen waar homofilie per definitie niet geaccepteerd wordt, dus waarom zouden ze nu ineens gepest worden, nu ze in Nederland zijn. Gesteld dat er homoseksuelen tussen de vluchtelingen zouden zitten, dan zouden ze de hele reis dus wel hun mond gehouden moeten hebben en nu ineens in Nederland open en bloot melden dat ze homoseksueel zijn? Zijn ze dan tijdens de heenreis niet gepest? Gesteld dat er homo’s tussen deze mensen zouden zitten, dan zouden ze gewend zijn dit verborgen te houden en dit niet ineens in Nederland hoog van de toren gaan blazen of hand in hand gaan lopen, lijkt mij. Het is waarschijnlijk weer een zoveelste broodje aap verhaal, dat bedoeld is om een agenda te ondersteunen. Ik denk dat ik wel weet welke agenda!

Is het misschien een manier om een boodschap af te geven richting de islamitische gemeenschap, dat er ook onder hen homoseksueel geaarden rond kunnen lopen? Ongetwijfeld zal dat het geval kunnen zijn, maar veel waarschijnlijker is het dat de homo-maffia hier weer met hun neus tussen zit. Zij willen de indruk wekken dat er zoveel homoseksuele vluchtelingen (moslims) zijn dat er bijna speciale opvang voor moet komen. Dat is natuurlijk een schoffering van het islamitische geloof, omdat het de boodschap uitstraalt van: “Kijk eens, jullie kunnen wel homo’s willen onderdrukken en homofilie uit willen bannen, maar er zitten zo veel homo’s onder jullie geloofsgenoten dat we speciale opvang voor hen moeten regelen!” En dat is de boodschap die weer bijdraagt aan het aanwakkeren van boosheid onder die bevolkingsgroep. En dat lijkt precies datgene te zijn wat de gevestigde orde wil. Steeds meer olie op het vuur gooien. Woede oproepen. Extreme reacties uitlokken.

Het COC wordt ingeschakeld waar en wanneer het nodig is om de homo-agenda op de kaart te zetten. Als je om propaganda redenen even met de geldbuidel moet rammelen om voor de camera een getuigenis in elkaar te flansen van een asielzoeker die gepest wordt vanwege zijn geaardheid, ben je spekkoper. Maar nee, dat soort dingen gebeuren in Nederland niet. Een Nederlandse omroep laat altijd de waarheid zien en in de Nederlandse media wordt niet gewerkt met acteurs of leugens. Dat komt hier simpelweg niet voor, toch? Nee, natuurlijk niet. Dat gebeurt alleen in Rusland ofzo. Niet hier. Mooi, dan is dat duidelijk.

De LGBT-agenda (Lesbisch, Gay, Bi, Transgender -agenda) – in het Nederlands de LHBT-agenda – die al jaren lang uitgerold wordt over de maatschappij, is de agenda van ‘steeds minder heteroseksuele koppels‘ en ‘steeds meer koppels van hetzelfde geslacht‘. Dat zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke voorplanting steeds meer schuift richting IVF en adoptie én dat het ouderwetse gezin langzaamaan uit de maatschappij verdwijnt. Daar zit een veel groter plan achter dan u denkt. Op 1 maart 2014 had ik een radio-uitzending over dit onderwerp. Luistert u dat hieronder nog eens terug. Een belangrijk element wat nu mogelijk steeds duidelijker wordt, is het plan van de elite om binnenlandse onrust te creëren in Europa. Men stuurt aan op een burgeroorlog in Europa. In dat kader is men er op uit autochtone bevolkingsgroepen en met name de islamitische bevolking tegen elkaar op te hitsen. Ook dit onderwerp mag daar toe bijdragen. Asielzoekers, die doorgaans islamitisch zijn, worden min of meer gedwongen acceptatie van homofilie te adopteren. Alleen dit al staat natuurlijk haaks op hun religieuze overtuiging en creëert een spanningsveld. En dat lijkt precies de opzet.

Waarom zou men aansturen op een burgeroorlog in Europa? Welnu, omdat er gewerkt wordt aan een derde wereldoorlog met krachtvelden op vele fronten. Komende vrijdag zal ik daar in een webseminar (webinar) een toelichting op geven. Het doel is om uit de zelfgeschapen chaos een nieuwe orde in te stellen. Hoewel het webinar met name over de oorlog in Syrië gaat, wordt het wereldwijde schaakbord besproken en dus ook deze problematiek.

Tijdens de radio-uitzending verwijs ik naar enkele filmpjes en artikelen. Hieronder vindt u de lijst:

 1. Interview met Dr. Curtis Duncan
 2. The Disappearing Male
 3. Uitspraak paus Benedictus
 4. Toespraak van Poetin
 5. Russische anti-homowet is geen anti-homowet
 6. Pushen van de homoagenda door Europa
 7. Katholiek Nieuwsblad: a. homo tegen gender-agenda b. het Lunacek rapport
 8. De oorzaak van pedofilie
 9. Sodomie, homofilie en pedofilie
 10. Wat is MK Ultra?
 11. Pedofilie in Nederland
 12. De Pedocratie Nederland
 13. De Lostprophets zanger Ian Watkins

Bron linkvermeldingen: hln.be

Gedeeld 42

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Brammetjebram schreef:

  Goed geschreven.

  Alleen al het idiote woord “homoseksueel” wijst op een verregaande conditionering door kwade machten. Je bent echt niet logisch of goed in je gevoel als je in “andere geaardheden” gaat geloven.
  Sommige mensen zijn gezond , steeds meer mensen niet. Dat uit zich vooral in de manier waarop ze seks beleven. Hoe minder je je bewust bent van jezelf en van jezelf kunt genieten , hoe ongezonder je denkbeelden en methoden. Meestal zijn mensen daar niet zelf schuldig aan , en is verbetering van de toestand mogelijk.
  Als je werkelijk begrip wilt kweken voor mensen die ziek zijn , geef dan gewoon toe dat ze niet zo gezond zijn en ongezonde behoeftes of neigingen hebben , meestal ter compensatie van een gebrek aan gezonde leuke liefde.
  Daar kiezen mensen meestal niet voor , en er bestaan wel ergere afwijkingen , ook die mensen deels zelf veroorzaken door overmatige overgave aan negatieve emoties.
  Aangezien ik verschillende mensen in mijn vriendenkring heb en had die ook een afwijkende voorkeur hebben , en verscheidene van deze mensen echt heb leren kennen , kan ik zowel vanuit logisch begrip als vanuit simpele ervaring vaststellen dat deze mensen meestal een zeer agressieve , haatdragende moeder hadden die hen mishandelde en er vrijwel altijd feministische ideeen op na hielden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen met zo’n gestoorde vader of moeder een seksuele afwijking zal ontwikkelen , maar bij velen wel , omdat zij , zoals boven beschreven , al een slecht zelfbewustzijn bezitten en vaak een laag zelfbeeld.
  Etcetera…

  Het is een beetje bewuste mensen al 20 jaar duidelijk dat de mechanisering van de mens , en de steeds grotere invloed van machthebbers over onze manieren van denken , in een stroomversnelling is gegaan. Zij programmeren mensen tot primitief denken , verwrongen associaties en ander psychotisch gedrag zoals haat tegen bepaalde bevolkingsgroepen.

  Valt u niet op dat ook het “Tribal” idee bijna net zo hard gepromoot word als de “armageddon – post apocalyps” stijl. In videogames met name , maar ook in films , series en reclame’s.
  Als ik iedereen zou willen laten wennen aan het idee van gechipt te worden en op afstand beinvloed door techniek , en voortdurend gevolgd en gemonitord , zou ik piercings en tribal tatoeages ook toejuichen… Iets om over na te denken … ?
  Werkelijk helder en onbevangen en onbevooroordeelt denken is zoiezo moeilijk in deze samenleving , die in werkelijkheid een “apart leving” is. geworden , maar lijkt wel onmogelijk voor hen die teveel Televisie kijken.

  Daarom zou ik iedereen willen aanmoedigen niet meer naar dit toestel te kijken en voortaan weer zelf amusement te creeeren , en zelf na te denken , wat vaker van de natuur te genieten , en zijn eigen weg op het internet te kiezen ten einde nog wat kloppende informatie op te kunnen doen , gezond te eten en te bewegen en bovenal :
  Contant te betalen , want Zwart geld is de Smeerolie van onze voormalige samenleving !

  En geef Martin ook wat want die is goed bezig , dat is al heel wat vandaag de dag.
  En ik zit niet zo goed bij kas.
  Groetjes

 2. Brammetjebram schreef:

  Correctie

  “Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen met zo’n gestoorde vader of moeder een seksuele afwijking zal ontwikkelen , maar velen wel , omdat zij , zoals boven beschreven , al een slecht zelfbewustzijn bezitten en vaak een laag zelfbeeld.”

  Het woordje bij was fout nederlands.

 3. En jij noemt jezelf bewust? Of begrijp ik je verkeerd? Ik meen uit je reactie te lezen dat je alles wat niet hetero is af doet als ongezond en/of ziek? Zo’n denkwijze is pas ziek als je het mij vraagt…. Mag ik vragen waar je jezelf van bewust bent? Want echt bewust klink je mijns inziens niet als je anderen die anders denken of anders in elkaar steken neerzet als zieke mensen… Wie ben jij om over anderen te oordelen? Kan jij voelen wat een ander voelt, of projecteer je nu je eigen waanideeën over de werkelijkheid op een ieder die anders is dan jou?

  Misschijn begrijp ik je verkeerd hoor… dan hoor ik het ook graag!

 4. Notis schreef:

  Ik denk dat Brammetjebram voor 99% gelijk heeft.
  Het is een afwijking van een natuurwet, van de voortplanting die miljarden evolutie in ons als dier zijnde heeft ontwikkeld!
  Zeker, ook in het dierenrijk komt homoseksualiteit voor, maar ook daar dient het niet echt een gezonde voortplanting/voortbestaan van de soort.
  Wij mensen zijn in ons voortpl gedrag doorgeschoten en inmiddels heeft seks meer de status van speeltje, plezier, lust pur sang dan dat er ook sociale verantwoording wordt afgelegd laat staan dat het een gezonde voortplanting, kinderen dus en getransformeerd echte liefde dient!

  O ja en kom nou niet met het verhaaltje dat ook homo’s echt van elkaar kunnen houden, zeker en dat het mensen zijn , Zeker en dat we ze moeten respecteren en accepteren, zeker maar dat ze zich kunnen voortplanten, zeker niet, jammer, helaas dus. Kortom op evolutionaire schaal een uitstervend ras of soort of wat dan ook.
  Wat er feitelijk in het hoofd van een homo omgaat weten we niet, er kan de opvoeding, dominante moeder, verwarde vader, scouting clubs, te jong met oudere mannen in aanraking en gaa maar door van alles achterzitten. Sommige zijn goede prima en sociale mensen, anderen worden haatdragende ambitieuzem rucjsichtsloze machtswelluste politici die wel onze samen(?)leving gaan aansturen met of zonder COC.

  DAT

 5. Notis schreef:

  Sorry kschoot weg
  Dat op diverse ministeries m.n. Justitie (joris Demmink b.v.), showbizzness, in de media m.n. de tv enz, zijn oververtegenwoordigd is voor onze samenleving niet goed en een veeg(?) nou nee een keihard duidelijk teken dat er iets mis is met ons Nederland.

  Wat de tv betreft je kunt hem niet aanzetten of het gaat over homoos, lesboos, transgenderoos en weet ik veel wat voor pipoooos nog meer.
  Nietwaar? Nou zet hem maar aan!! maar beter is hem , die hele tv het raam uit te donderen en anders iig voor de kinderen (de gemiddelde Neanderlander verkeerd nog geestelijk in de ‘kind’-fase) er een bordje met een duidelijk waarschuwing voor te zetten.

  Dit apparaat is een eem-ogig monster, het vreet je hersens op , het verkild je hart en uiteindelijk ga je gewoon naar de ….vul maar in.!!!

 6. Ik begrijp je denkwijze. Je gaat enkel en alleen uit van het fysieke, je vergelijkt de mens met een dier, maar we zijn duidelijk geen dieren. Je ziet niet het grotere plaatje, dat neem ik je ook niet kwalijk. Het grotere plaatje gaat niet alleen maar over voortplanting en het fysieke, dat is erg darwinistisch gedacht. Het grotere plaatje gaat van veel meer uit, dat draait om het ervaren. We wilden alles ervaren wat dit Universum te bieden heeft. We zijn niet alleen deze ene incarnatie. We zijn zo ontzettend meer dan alleen maar deze fysieke incarnatie… als een ziel de ervaring nodig heeft om bijvoorbeeld in een ‘verkeerd’ lichaam te incarneren, of de ervaring nodig heeft om gevoelens te hebben voor hetzelfde geslacht, dan zal deze ziel dat zo ervaren. Daar is niets mis mee. Daar is niets zieks aan. Ik vind het redelijk ziek dat je alleen maar lijkt uit te gaan van de voortplanting, en dan noem je anderen die zich bezighouden met andere vormen van ‘houden van’ of seks ziek/afwijkend? Wat is voortplanting dan? Is dat soms geen seks? En wie ben jij om over iemand anders zijn of haar Universele Reis te oordelen? Waarschijnlijk zal jij in een volgende incarnatie ook een keer vallen op hetzelfde geslacht, of heb je in een vorig leven die al gedaan. Het is nogal heel erg 3D gedacht om puur uit te gaan van een evolutie die dan alleen maar draait om voortplanting. Daarbij ga je voorbij aan het niet fysieke, en daarbij negeer en ontken je dus ook een groot stuk van jouw eigen creaties en compleetheid.

  Ik ga niet uit alleen maar uit van voortplanting. Op het gebied van voortplanting heb je gelijk, op het gebied van spiritualiteit sla je de plank compleet mis wat mij betreft.

 7. Notis schreef:

  Is het ziek uit te gaan voortplanting? Als dat er niet was, schreven wij hier niet.
  Ik ga best een eind met je mee dat er meer is. 🙂 Jij noemt het spiritualiteit, prima, maar reincarnatie, Universele reis, en alles beleven, meemaken dat er is..
  wordt mij te zweverig. Dan heb je zo’n beetje oneindig veel levens nodig.

  Nogmaals:

  1. Wij mensen zijn gewoon, heel doodgewoon DIEREN, zoogdieren namelijk.
  Wij doen aan seks, noemen het soms liefde, doen het met eigen geslacht(homophilos) en vreten onze eigen soort op, soms letterlijk maar meestal met kogels en bommen. Wij zijn totaal doorgeschoten in onze waanzin.

  2.
  “Wij mensen zijn in ons voortpl gedrag doorgeschoten en inmiddels heeft seks meer de status van speeltje, plezier, lust pur sang dan dat er ook sociale verantwoording wordt afgelegd laat staan dat het een gezonde voortplanting, kinderen dus en getransformeerd echte liefde dient!”

  3. Reincarnatie, een god, twee goden, spirituele reizen en alle meemaken in onze miljarden ja triljarden reincarnaties heb ik/jij/wij op dit moment niet zo veel aan, zeker niet als iemand laten we zeggen een doorgeschoten moslim ook wel jihadist een pistool op me/jou/ons richt danwel (niet naar keuze) met een mes mijn/jouw/onze strot dreigt door te snijden.

 8. Analyze schreef:

  Het fundament waarop deze zgn. beschaving is gebouwd is door en door rot, vroeg of laat komt er een einde aan het ‘gemanipuleer’ in het gehele spectrum. Is er geen plaats voor introspectie en het daaruit voortkomend bewustzijn dan helpt de natuur een handje, opgeruimd staat netjes. Denken dat deze decadente beschaving voor eeuwig schijnt is denken dat de zon voor eeuwig schijnt en het duisternis op zich laat wachten.

 9. Martin Vrijland schreef:

  @Mickey

  Wat ik me afvraag bij deze stellingname is of pedofilie daarmee ook op spiritueel niveau goed gekeurd zou kunnen worden? Transgender lijkt geen probleem..
  Ik geloof niet het “niet in het juiste lichaam zitten”. Wie zijn wij om dat te beoordelen?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten