Bad moon rising, wereldwijde economische ineenstorting?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 augustus 2015

economic_collapseGerald Celente, oprichter van Trends Research, voorspelde een wereldwijde economisch ineenstorting in 2008 en was de enige die dit correct voorzag. Een week geleden op 7 augustus 2015, deed hij een nieuwe voorspelling die ik dan ook graag met u wil delen. Celente voorspelt een wereldwijde ineenstorting van de aandelenbeurzen op 7 oktober 2015 (luister het geluidsfragment hieronder). Dat is dus over iets minder dan twee maanden. Nu zult u wellicht denken: “Ach, we hebben wel eerder van dat soort voorspellingen gehad; zoals een wereldwijde Apocalyptische gebeurtenis in december 2012 voorspeld door de Maya kalender“. Die reactie is volkomen begrijpelijk, maar de vraag is of deze hype niet bewust gecreëerd werd om mensen in de schouderophalende modus te brengen. De Maya kalender eindigde dan wel op 21 december 2012, maar onze kalender eindigt op 31 december van elk jaar en begint dan opnieuw. Zo begon ook de Maya kalender de volgende dag gewoon aan haar nieuwe cyclus. Niet dat de Maya kalender daarmee betekenisloos is, want de cyclus heeft wel degelijk een betekenis, zoals hier uitgelegd op Wikipedia, maar werd door enkele alternatieve media sites gekoppeld aan de komst van de (naar verluidt) verborgen gehouden planeet Nibiru. Het bestaan van die planeet is nog steeds onduidelijk en door velen wordt beweerd dat NASA het bestaan van deze planeet verborgen houdt. Zecharia Sitchin, die het mogelijke bestaan van deze planeet baseerde op de Sumerische kleitabletten (zie hier), stelde echter dat Nibiru pas rond het jaar 2900 weer zichtbaar zou kunnen worden. We zouden dus kunnen stellen dat de Apocalyptische voorspelling van 2012 mogelijk gecontroleerde bangmakerij was. Wie zal het zeggen.

Het doel van dit artikel is echter niet u bang te maken, want in meerdere artikelen heb ik besproken dat we in een matrixprogramma leven en dat zo bijvoorbeeld religieuze profetieën als script dienen voor deze “geprogrammeerde werkelijkheid” (zie hier, hier en hier). De echte bestemming van de ziel ligt, zo stelde ik, buiten deze matrix-realiteit (of illusie, zo u wilt) en dus is het geven van aandacht of energie aan alles wat zich binnen die matrix afspeelt feitelijk energie geven aan het in stand houden van die matrix (zoals Morpheus toont in de film trilogie The Matrix als hij de batterij aan Neo laat zien).

Eerder al sprak ik over een Archontische hybride soort (die zich als mens manifesteert) die deze matrix-realiteit bewaakt. Laten we zeggen ‘the agents’ van de film The Matrix. Ik betitelde ze als de Saturnus cult. Het gaat te ver om daarover in dit artikel uit te wijden. In feite is het belangrijk in dat kader om te weten dat zij een oude Babylonische groep zijn. Één van de door deze groep gecreëerde religies is het jodendom of judaïsme. Het joodse volk dat zichzelf als uitverkoren ziet en ook binnen het christendom als het uitverkoren volk van God beschouwd wordt, speelt een belangrijke rol in het “softwareprogramma” van onze matrixrealiteit. Om te beginnen vervullen zij een belangrijke rol in de gevoerde oorlogen, de lopende oorlogen en in de oorlogen die nog zullen volgen. In mijn optiek zijn alle religies wereldwijd gecreëerd als mind/soul-control middel en leiden zij tot strijd en dus tot dood en verderf op vooraf uitgestippelde tijdstippen. Vandaar dat ik verwacht dat profetieën ook daadwerkelijk uit zullen komen. Laten we zeggen dat dit alles al vast ligt in de software-code van het matrix-programma waarin onze ziel zich bevindt (gevangen in een biocomputer, genaamd ‘menselijk lichaam’).

Binnen deze matrix-realiteit kunnen we constateren dat het jodendom een belangrijke rol vervult in de wereld en voor de oplettende lezer moet het duidelijk zijn dat het zionisme een belangrijke rol vervult in het wereldwijde machtsspel. Binnen het zionisme speelt de staat Israël een belangrijke rol. Het jodendom wordt echter veelal onterecht verward met het zionisme. Het zionisme is eigenlijk vooral een politieke stroming van een groep die het judaïsme/jodendom als religieuze dekmantel misbruikt voor het bereiken van een hoger doel. In feite hebben we te maken met een oude faraoïsche (Egypte) Babylonische bloedlijnengroep die dus de bewakers van deze matrix illusie zijn en die deze religie en alle andere religies zelf gevormd hebben en gebruiken (of liever gezegd, misbruiken) voor een hoger doel.

Nu wil ik dit artikel niet te complex maken voor de nieuwe lezer, maar het judaïsme of jodendom vervult duidelijk een belangrijke rol in de wereldpolitiek. Het is in het kader van de voorspelling van Gerald Celente daarom nuttig om notie te nemen van de joodse kalender en het feit dat rond de periode van 4 achtereenvolgende bloedmanen vaak sprake is van opmerkelijke wereldwijde grote en indrukwekkende gebeurtenissen, zoals uitgelegd op deze website. De voorspelling van de financiële ineenstorting op 7 oktober van Gerald Celente valt vlak na de datum van de 4e bloedmaan, namelijk die van 28 september 2015.

De website RT.com komt nog met enkele andere opmerkelijke feiten die een belangrijke gebeurtenis ergens eind september of begin oktober van dit jaar zouden kunnen onderschrijven. Zo eindigt de grote militaire oefening ‘Jade helm 15’ op 15 september van dit jaar en zal paus Franciscus de VN toespreken op 25 september van dit jaar. De schrijver van het artikel op RT.com merkt daarbij nog op dat het beëindigen van de ‘Jade Helm 15’ oefening valt op de datum waarop de zevenjaarlijkse joodse agriculturele cyclus eindigt. Overigens sluit deze zevenjarig cyclus naadloos aan op wereldwijde imponerende gebeurtenissen zoals de aanslagen op 9 september 2001 (inside job) en de wereldwijde financiële crisis zeven jaar later in 2008. Ook noemt de schrijver nog een vergadering van de Federal Reserve (de Amerikaanse centrale bank) op 16 en 17 september, waarin waarschijnlijk een beslissing genomen zal worden die van grote financiële impact zal zijn.

Als het waar is dat er een wereldwijde financiële ineenstorting plaats zal vinden, dan kunnen we dus nu zeggen dat de tekenen zich wel degelijk aan de wand getoond hebben. Angst is een slechte raadgever en zorgt ervoor dat u afgestemd blijft op de matrixzender (de Saturnus matrix). Wellicht is het beter dat u zich geestelijk voorbereid op moeilijkere tijden. Via de webshop van deze site zou u ook kunnen denken aan het inslaan van voedselpakketten en andere middelen die er voor kunnen zorgen dat u kunt overleven in een wereld waarin geld ineens niets meer waard blijkt te zijn. Vergeet ondertussen niet wie u werkelijk bent en dat alles wat er binnen deze gecreëerde werkelijkheid gebeurt er feitelijk niet toe doet; waar het gaat om uw ware aard, namelijk uw ziel.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Trendsresearch, Newdawnmagazine.comWikipedia, appie.apspoel.nl, rt.com

Gedeeld 251

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZerotheHero schreef:

  Wederom mooi geschreven Martin! Judgement day komt inderdaad heel erg dichtbij. Problem reaction solution. Ze willen de fed de rente omhoog laten gooien en zodoende het Westen zondebokken. Toch is het mijn mening dat door de aandacht van de echte onafhankelijke media de globalisten moelijk hun agenda vloeiend kunnen uitvoeren. De rente zou in september omhoog gaan en opeens hoor je op veel plekken dat het misschien uitgesteld zou kunnen worden. Ze kunnen natuurlijk niet het risico lopen dat iemand hun plannen voorspelt en dat het dan ook daadwerkelijk zo gebeurd. De moeilijkheden van China worden ook direct gelinkd aan het “mogelijke” koppelen van de Yuan aan goud, de zogenaamde doodsteek aan de westerse bankiers. Ik verwacht dan ook dat na niet al te lange tijd na de economische klap, de BRICS zichzelf redden( natuurlijk de solution in het hegeliaanse dialect). Na de val van het westen keert het natuurlijk terug naar het oude en zet de NWO met china aan het front het schuld spelletje van de Vrijmetselarij gewoon voort. Goud voor het volk, maar wie bezit het goud dan? Juist ja, dezelfde mafketels als altijd.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Goed gesproken

 3. Freeman schreef:

  Het is vrijwel uitgesloten dat er nog een gezonde, ethisch en kwalitatief-goede politieke bestuursvorm is op deze globe en er is geen land/Staat/burgerij meer die staande zal kunnen blijven zonder compleet in te gaan storten door het psychopatische/fascistische geweld van de multinationale en bancaire -gewetenloze- internationale crime-netwerken.

  Nu de Democratie “formeel” nog bestaat, zou bij een “echte” revolutie langs democratische wegen het tij nog te keren zijn geweest, maar het gros van de burgerij zelf is geen haar beter gebleken dan hun dieven in pak en loopjongens-moordenaars waar ze op blijven stemmen. Het gezonde verstand is ver te zoeken, men heeft een groot deel van de bevolking in hun macht gekregen en onderworpen aan de meest bizarre apathie. Het Kapitalisme heeft deze globe steevast in de wurggreep dat ze niet meer te herstellen slaven zijn van de gecreeerde “kermis” en tegen zo n beetje alle redelijkheid in, genieten van hun eigen waanzin en gekte.

 4. Loco schreef:

  Flauwekul allemaal elk volk heeft innde geschiedenis wel wat voorspeld en we zijn er nog steeds.
  Moeten een ophouden met die bangmakerij consperacy zelfde verhaal.
  Leef je leven tis maar zo kort en vertel fijne dingen wereld vergaat niet nu niet nooit niet!
  Praat mensen geen angst aan aub ben daar zo klaar mee negatief gedoe!
  Daarom is de wereld naar de klote omdat zulke verhalen niet aan vrede bijdragen integen deel maakt de wereld instabiel;)

 5. boterbloem schreef:

  Probeer je baan , werk , maar te behouden .
  Zorg er voor dat je a.u.b niet ontslagen wordt .
  Dat je niet financiëel afhankelijk wordt van een uitkering .
  Want anders …………

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9650:ook-bij-ons-een-rfid-chip-voor-mensen-met-een-uitkering&catid=20:het-complot&Itemid=33

 6. ZerotheHero schreef:

  Geen enkel inhoudelijk argument in je reactie. Daar hebben we dus niks aan. De wereld gaat ,integendeel van wat jij zegt, door onwetendheid naar “de klote”. De wereld vergaat ook niet het is alleen in de greep van een sekte die de allerlaatste slag naar de wereldheerschappij maken en de rest slaafvee willen maken. Hou je YOLO instelling lekker voor je zelf, als je niks zinnings of inhoudelijks hebt toe te voegen.

 7. ZerotheHero schreef:

  Kan bangmakerij zijn, alhoewel ze het westen uiteindelijk makkelijk kunnen zondebokken. Fysiek iets dwingen op iemand, vooral je lichaam, is iets waar de “onwetende”burger ook nog moeite mee kan hebben. Vrijwillig kan het misschien onder het mom van als je toch niks te verstoppen hebt, maar dwingen bij mensen die weigeren? Dan moet er toch echt een goeie crisis bezig zijn. De mensen moeten dan zo bang zijn dat ze bijna in hun broek pissen en alles wat de overheid voorstelt accepteren. Uiteindelijk is het iedereen chippen plan volgens mij niet waar, maar zijn ze van plan al het geld en producten te chippen. Om zodoende de bevolking te kunnen filteren tot wat de elite wenst.

 8. ZerotheHero schreef:

  http://jaysanalysis.com/2015/05/28/jade-helm-as-itself-a-psy-op/

  “If the military wanted to keep Jade Helm secret, it could have been kept secret. The decision to run a mass drill in several states was intentionally done and purposefully allowed to “leak.” The consequences of such a public revelation are much more useful for war gaming and future predictive responses than any imminent threat of martial law. Just like Assange and Snowden, Jade Helm is the establishment’s middle finger in the face of the ridiculous naiveté of the Tea Party crowd.”

  Goed artikel betreft Jade Helm.

  Er zijn in Amerika 80 miljoen “gun owners”. Ze mogen zich wellicht niet allemaal als een Brandon Smith voorbereiden op revolutie, maar stel je is voor dat de meerderheid de wapens een kant op wijzen. Als zij allen zouden realiseren dat ze er alleen voorstaan en een deel van het leger aan hun kant zouden krijgen, dan zouden de kansen er voor de mensheid heel anders voorstaan. Als het allemaal zo makkelijk was voor de globalisten dan hadden ze al die ongein neit nodig. Dat vergeten veel mensen. Als er dan weer een plan gelekt wordt of een dit of een dat, dan geloven we meteen dat het met de voorgeschotelde intentie bedoeld is. Er wordt gesproken over TOTAL ECONOMIC COLLAPSE, alleen die komt er niet. Dat is propaganda om je bang te maken. Ik geloof dat er een economisch “wonder” van de brics kant komt. DEPOPULATION wordt ook geroepen, alleen snap je dan niet dat als ze dat echt gewild hadden ze alleen de globale handel hoeven stilleggen en daar gaat 90%. Dus er gaan zeker een heleboel mensen sterven, dat is een feit, maar niet zoveel als voorspelt. Zo’n Georgia guidestones is veel te opzichtig. Ze willen dan dat je het weeet zodat je het evil west vreest en hun depopulatie scheme. Amerika moet alleen keihard onderuit zodat the final face off kan plaats vinden tussen de Vrijmetselarij en de laatst bewapende bevolking en daarmee dus de laatste vrije bevolking op aarde. De rest is zoals je dat zegt already fucked. Hier in europa zijn ze er niet echt bang voor. Zoalng mensen in de valse paradigmas geloven verandert er niks. Dus geniet en leef in liefde, want als de amerikanen verliezen is er geen hoop meer in deze wereld. Martin zegt wel dat deze wereld uiteindelijk een illusie is en dat geloof ik ook, er zit geen hoger doel achter. Ook het new age ascension verhaal is BS, dat is gewoon occulte meuk in een nieuw jasje.

 9. Treowd schreef:

  Gerard Celente verwijst mogelijk naar deze ineenstorting vanuit bepaalde kennis over de shemitah van waaruit in joodse/zionistische religieuze kringen bekend is dat deze shemitah tijdens Elul (September) plaats zou kunnen vinden. Celente’s personeel is bijna allemaal van ‘joodse” komaf. Gerald Celente Exposed! 75% of Staff are Zionists – https://www.youtube.com/watch?v=xWBuGAHYTLI Niet zo’n heel erg dynamische uitzending op zich op zijn zachts aangegeven maar het gaat om de inhoud en betreffende het bewijs dat Celente zijn kennis kan halen vanuit die religie. Het is dus niet zo bijzonder dat juist hij dit naar voren brengt in de alternatieve bussiness. De hieronder eerst volgende link geeft nog wat meer bewijs van die mogelijke verbinding met de shemitah : SHOCKING Sept 13, 2015 Financial E-Day 29 Elul Shemitah End
  https://www.youtube.com/watch?v=5I6gsiWJn6s

  De aanslagen van 2001 hebben ook verbinding met deze shemitah en kent vanuit een bijbelse traditie op haar beurt een religieuze verbinding met de “joods-zionistische” lobby . Deze shemitah kent ook een bijbelse verbinding met bepaalde voortekenen (harbingers) die zijn te bezien als waarschuwingen van G-d aan Amerika. Het negeren van deze waarschuwingen komend van de bijbelse G-d kan een mogelijke vernietiging van Amerika tot gevolg hebben voorafgegaan door een mogelijke toekomstige ineenstorting van het financieele systeem en het instorten van het daaraan verbonden sociaal-economische stelsels (globaal). Stelsels die juist gedomineerd worden vanuit die “joods-zionistische” lobby.

  Ook het hieronder genoemd artikel ondersteunt de theorie van deze 7 jarige cycli The 7-year Cycle of Economic Crash Comes Again in 2015?
  http://www.econmatters.com/2014/09/the-7-year-cycle-of-economic-crash.html

  let wel dat je het oorspronkelijke zionisme moet bezien als het tegenovergestelde van wat het aangeeft te zijn, dus die schijnheiligheid is dus eigenlijk de draak steken met G-d, te bezien als de draak steken met ‘zijn creatie’ en is het eigenlijk een geloof wat een in het verborgene, dus een occulte vorm van satanisme is. Het geld-stelsel vernietigen kan als het ware in werkelijkheid nooit geen slechte daad tegenover God zijn, het is absoluut geen goddelijke creatie want het is door mensenhanden gemaakt en ontwikkelt vanuit een satanistische inspiratie om de draak te steken met de domheid van de goyim. http://www.thefreedictionary.com/goyim Op het geld staat ook beschreven God zij met ons of In God we trust , dat is een beschimping ook wel als een mock of als een ridiculisering van God bedoeld. http://www.encyclo.nl/begrip/ridiculiseren. Ontwikkelt door die oude groep die haar superioriteit niet onder stoelen of banken steekt die ook in het bovenstaand artikel genoemd wordt als de Saturnus-cult (satans-cult) en ook wel bekend zijn als de The Money-masters.

  De volledige op de bijbel gebaseerde verbinding van deze shemitah met het financieel stelsel is ook terug te zien in een video genaamd America and Biblical Prophecy : https://www.youtube.com/watch?v=_GyZZmhE66k .

  Het geloof in dat geld-stelsel en alles wat daar uit voort is gekomen kun je in theorie bezien als het afstand nemen van van de ware realiteit, als het verder afstand nemen van de natuur, dus van onze natuurlijke status en onze verbinding met de natuur. Veel van wat geld voortgebracht heeft, zeker met name in de laatste paar deccennia heeft ons nog verder van ons natuurlijke Zijn gebracht. Dat bracht ons dus bij wijze van spreken juist verder van God af en dat is koren op de molen van satanisten, dat is de ware religieuze sturing van de aanstuurders van de wereld. De Saturnus (satan) cult.

  Even terugkomend op die Maya -kalender, die datum van 21 dec.2012 en het eindigen van een bepaalde cycles dat kent ook een theorie dat dit tijdstip een mogelijke overgang is geweest van het ijzeren tijdperk naar het bronzen tijdperk. De Zon kent ook een cycles van zo’n ongeveer 24.000 jaren tot mogelijk 25.920 jaren de meningen of zelfs geloven over de tijdsduur zijn verdeeld en dat scheelt per cultuur.

  In India houdt men vast aan een 24.000 jarige cycles en de Maya-kalender zou nu juist het einde van die 24.00 jarige cycles en het begin van een nieuwe Zonne-cycles kunnen aankondigen. Een Zonne-cyles kent ook haar seizoenen en in de winter van die seizoenen verkeerd de mensheid in een slapende onbewustheid hetgeen misschien ook wel bij sommigen van jullie als het ijzeren tijdperk bekend zou kunnen zijn. Na die winterse periode komen we weer aan in de lente-periode en begint ons bewustzijn weer langzaam te ontwaken

  En als ik Santos Bonacci mag geloven en hij basseerd zich op astrology in combinatie met andere oude wetenschappen (Syncretisme) volgens hem is die overgang het eindigen van die Zonnecycles ook de oorzaak van het ontwaken van de mensheid en daarom misschien ook wel juist de reden waarom de Maya’s deze datum als een belangrijk punt gemarkeerd hebben. Dit ontwaken kan ook juist de reden zijn waarom dat er zich verschillenden van ons (de mensheid) manifesteren op het internet op talloze bloggs e.d. en het onrecht proberen aan te kaarten, dat gebeurde ook al wel in de straten maar nog niet op volle kracht. Misschien heeft de mensheid het in de westerse wereld nog wel te goed en zal de instorting van het financieele systeem een catalysator kunnen worden voor een wereldwijde terechte verontwaardiging op volle kracht waardoor uiteindelijk die oude groep van hun tronen gestoten zullen worden, de tijd zal het leren…..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten