Bereid u voor op een chemische of biologische aanval van ISIS

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 november 2015

isis_chemical_weaponsHet wordt tijd u voor te bereiden op chemische of biologische oorlogsvoering door ISIS. Dat zeg ik niet omdat deze site gelieerd is aan een webshop die dergelijke artikelen verkoopt, maar dat zeg ik omdat ik dit al enkele jaren voorzie en er geen partij in Nederland was die deze producten kant en klaar en snel leverbaar aanbood. Het grote Armageddon staat al jarenlang gepland in de profetieën en de heersende elitaire klasse stuurt hier nu openlijk op aan. Het doel is een grote islamitische opstand te creëren waarbinnen de strijd tussen de Soennitische en Sjiitische moslims gestaakt zal worden en de partijen hun krachten zullen bundelen onder leiding van het zich herstellende Ottomaanse Rijk van president Tayyip Erdogan van Turkije. Het ISIS terrorisme dat nu doelbewust naar Europa geïmporteerd wordt onder de dekmantel van de vluchtelingen stroom, is het zelfgebouwde paard van Troje. ISIS is een creatie van de heersende elitaire klasse en wordt gebruikt om binnenkort angst, paniek en chaos in Europa te zaaien. Amerika, Rusland en andere grote spelers zullen de dans niet ontspringen. Het gaat daarbij om het volk. De leiders zitten dan allang veilig in hun bunkers. U moet in angst raken en onder het volk moet een gigantische bewust gecreëerde tweespalt ontstaan tussen de autochtone bevolking en de moslim bevolking. Niet omdat de moslims dit willen, maar omdat zij ongewild gelijk geschaard worden met terrorisme. Dit lichtte ik in mijn laatste artikel toe.

De Franse minister van binnenlandse zaken Manuel Valls, meldt vandaag tijdens zijn toespraak in het parlement dat ISIS aanslagen met biologische en chemische wapens plant. En we weten inmiddels dat de terreurdreiging voor alle aan Amerika gelieerde landen geldt. Het blijft moeilijk om het spel te doorzien als deze site beweert dat ISIS een zelfgeschapen vijand van het Westen is. Dat impliceert namelijk dat de politiek weet waar ze mee bezig is en het volk dus doelbewust in deze ellende stort. Zou het echt zo ver gaan dat de heren in de hoogste politieke regionen hiervan op de hoogte zijn en een vuil acteerspel spelen? Het gaat er bijna niet in! Het lijken allemaal zulke keurige goed opgeleide integere mensen. U hoeft het ook niet te geloven.

Desalniettemin staat als een paal boven water dat we aan het begin staan van een grote terreurgolf. Dat gezegd hebbende doe ik ogenschijnlijk mee aan het zaaien van angst en paniek. Maar voor alle duidelijkheid: ik ben niet de regisseur van wat zich op dit moment aftekent. Ik maak alleen de vertaalslag en probeer u in te laten zien wie er aan de touwtjes trekken. Tegen kogels en bommen kunnen we ons niet wapenen. Het is hooguit verstandig om grote evenementen of locaties in grote steden te vermijden. beschermende_kleding_biologischewapensBiologische en chemische wapens is echter andere koek. Die kunnen bij wijze van spreken als een wolk over een gebied trekken. Daarom heeft de aan deze site gelieerde webshop Allprepare al sinds lange tijd beschermende kleding en gasmaskers in voorraad, zodat nu snel geleverd kan worden (klik hier). Eerdere waarschuwingen voor een financiële collapse leken misschien voorbarig, maar wanneer Europa in chaos gestort wordt middels terreur, zal ook daar waarschijnlijk een probleem ontstaan. Infrastructuur en logistiek kunnen mogelijk dusdanig beschadigd worden dat dit zijn effect zal hebben op wat er in de schappen ligt. U kunt zich nu voorbereiden.

Aan alles wordt duidelijk dat de eindstrijd zich aan het optuigen is. Iran maakt zich eveneens klaar. Onthoudt u ondertussen dat dit alles gebeurt onder regie van de cult die deze wereld runt. Het is de cult van geheime genootschappen en bloedlijnen die ik hier de Saturnus cult pleeg te noemen. In de profetieën van de verschillende religies wordt duidelijk dat Jeruzalem binnen afzienbare tijd aan de beurt is. Dit zal plaatsvinden onder leiding van dat zich oprichtende islamitisch kalifaat. Ik denk dat Turkije hierin de hoofdrol zal spelen. Daaraan voorafgaand zal echter eerst in de binnenlanden van Europa, Amerika en andere Westerse landen grote strijd ontstaan. Men (de kabal/ Saturnus cult) moet en zal de profetieën vervullen. Die grote eindstrijd om Jeruzalem zal er komen en de voortekenen ziet u onder meer in onderstaand filmpje afkomstig uit Iran. Ik blijf herhalen: ik heb niets tegen religie of tegen mensen die de religies aanhangen, maar constateer slechts dat er een heersende elitaire klasse is die deze religie misbruikt voor een hoger sinister plan.

bron linkvermeldingen: rt.com, shoebat.comknack.be

Gedeeld 343

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (44)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. classicr schreef:

  Martin, je schrijft:
  Het doel is een grote islamitische opstand te creëren waarbinnen de strijd tussen de Soennitische en Sjiitische moslims gestaakt zal worden en de partijen hun krachten zullen bundelen onder leiding van het zich herstellende Ottomaanse Rijk van president Tayyip Erdogan van Turkije.

  Iran gaat nooit samenwerken met Arabieren. Wel hadden ze dat kunnen doen met de Turken, maar die werken al samen met de Arabieren. Het feestje gaat dus niet door. Ik vraag me af waar je dit vandaan hebt.

 2. Freeman schreef:

  Het zal op de 1 of andere manier Iran zijn die Saoed-Arabie zal nuken, als onderdeel van het spel en eindafrekening nadat Jeruzalem is gevallen en de ‘koning&Baron’ (Rothschild) van Israel zijn kroon gedwongen moet afzetten en het Vaticaanse-Zionisme van Herzl&Co en de anti-Torah en Davidische-Koningshuis gezinden hun pijlen richten om het huis van Shem uit te roeien, het zal daar een gebied van horror worden en heel het Westen zal tot een whore-zone verworden. Dan zal op de daarvoor bestemde ‘uur’ in mijn optiek de poorten van de hel worden geopend door o.a. CERN, namelijk wanneer Arabie en de moederstad (Mekka) en het huis van Shiva (Kaabah) wordt vernietigd. Dan zal er een verdrukking en definitieve eindafrekening komen en chaos en ellende over de dan uitgestrekte ‘Islamic-imperialisme&orde’ en heel veel mensen die op de 1 of andere manier deel uitmaken van het ‘Islamitisch-system’.

  De reductie van de mensheid zal dan een voldongen feit worden, er zullen heel veel mensen worden overgegeven aan dood en verderf, ziekten en honger.

 3. Analyze schreef:

  @Freeman je haalt me de woorden uit de mond, wilde het net opschrijven. De semitische Israëlieten was het verboden (door GOD) terug te keren naar het beloofde land. Seculiere zionist Herzl en co moest zo nodig tegen de woord van The Creator ingaan en de toorn (Wrath) is gewekt:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Toorn_van_God

  https://www.youtube.com/watch?v=DIT9sLz29iQ

 4. Analyze schreef:

  Zie ook Rabbi Dovid Weiss op youtube.

 5. Analyze schreef:

  Iran is door de VS reeds gerekruteerd om mee te doen aan het ‘eindfestijn’ gezien de nucleaire deal die deze twee grootmachten hebben gemaakt. Tel daar de kernwapens van Israël bij op en de hel op aarde kan werkelijkheid worden. Iran heeft tot doel de vernietiging van de staat Israël, zij heeft nu permissie gekregen om dat uit te voeren.

  Partij van God (https://nl.wikipedia.org/wiki/Hezbollah)

 6. Freeman schreef:

  @Analyze, ik wou dat het anders was, maar wat er op ons afkomt wordt pas echt ”doordrongen’ gesnopen, als de realiteit zich als een nachtmerrie voltrekt. Ik werd in 2001 een maand of 2 voor de aanslagen op de Twin-Towers in een heftige droom gewaarschuwd en ingelicht dat er aanslagen zouden komen met vliegtuigen, maar dat was nog maar het prille begin.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/VN-bevestigt-dat-Iran-nu-zelf-kernwapens-kan-maken..

 7. Adel schreef:

  Ga me toch echt wel heel ongemakkelijk voelen. Ik merk nu , met alles wat er om ons heen gebeurt, emotioneel ontkoppelen me moeilijker afgaat.

 8. Analyze schreef:

  Inderdaad deze negatieve energieën werken als een katalysator de uitkomst is onvermijdelijk. Of zoals Cruijff het zei: “Je gaat het pas zien als je doorhebt”

 9. Theo schreef:

  Sorry, maar ik vind de berichtgevingen hierover van alternatieve media, zoals ook nu deze, teveel gericht op angst. Nee, mijn kop steek ik niet in het zand, maar om maar met z’n allen steeds uit te spreken dat er chemische aanvallen komen, zet je het in de energie. Ik ben voorbereid voor een maandje eten en drinken en voor de rest laat het het voor wat het is. Ik weet niet eens of ik een chemische aanval wel wíl overleven.
  Kom uit de angst en keer terug naar liefde en laat je niet meeslepen in doemscenario’s. Lijkt de Mexicaanse griep wel. De oorlog komt niet, die is er al, wat er nu gebeurt is afleiding.

 10. Analyze schreef:

  @Theo, ik persoonlijk leef niet in angst integendeel. Het geschreven woord is heel zakelijk (mist emotie) omdat het vaak een opsomming is van feiten en gebeurtenissen. Het merendeel van de mensen in het Westen leeft in de ontkenningsfase en heeft een stel psychopaten via de politiek een mandaat gegeven om dit mogelijk te maken. Het feit dat ze gebeurtenissen moeten aankondigen(via film etc), zodat het hun karma niet beïnvloed geeft al aan in hoeverre het realiteit is. Het is tijd voor de massa om zich geweldloos van het ‘establishment’ af te keren en ‘ongehoorzaam’ te zijn, zodat de ‘energieën’ niet geoogst kan worden.

 11. Theo schreef:

  @Analyze, de emotie (of het gemis ervan) waarmee een tekst is geschreven, is niet altijd gelijk aan de emotie waarmee het wordt gelezen. Zat er wel emotie in de tekst dan kan iemand dat bij wijze van spreken emotieloos tot zich nemen. Ik blijf het op een of andere manier een vorm van programmeren vinden, maar dat is niet meer of minder dan mijn kijk erop. Jouw laatste zin omschrijf ik volledig!!

 12. Analyze schreef:

  Tijd voor de waarheid, moge het zegevieren:
  https://www.youtube.com/watch?v=ESZN_YDE-TU

 13. Analyze schreef:

  Je kunt wel bedenken nu Youtube zich schaart achter de MSM wat er gaat gebeuren, daar hoef je geen complotdenker voor te zijn. Dit is reeds op de Bilderberg conferenties van 2014 besproken waar ‘privacy’ een hot item was op de agenda. Schoothondje Samson heeft dit reeds bevestigd:
  http://www.nu.nl/internet/4168408/youtube-gaat-videomakers-beschermen-copyrightzaken.html

 14. Martin Vrijland schreef:

  Had ik gezien. Ga er waarschijnlijk even een artikel aan wijden.

 15. Analyze schreef:

  Hillary Clinton volgens de Bilderbergers de volgende president van the states:
  https://www.youtube.com/watch?v=LyjnEm8DZkI

 16. Analyze schreef:

  Submitted by Tyler Durden on 11/08/2015 11:35 -0500

  Afgelopen vrijdag sterft de oprichter van RT News en goede vriend van het Kremlin, Mikhail Lesin, onverwacht in een hotelkamer in Washington.

  De Amerikanen hadden hem op de korrel voor zogenaamde corruptie en witwassen en niemand weet waarom Lesin daar op dat moment was.

  Misschien geen goed idee om wanneer je “iemand” bent in Rusland om te gaan logeren in het Dupont Circle hotel, al ziet het er wel heel aanlokkelijk uit.

  http://www.zerohedge.com/news/2015-11-07/putins-multi-millionaire-media-mogul-dies-mysterious-heart-attack-luxury-dc-hotel

 17. Camera schreef:

  @Dammonstah

  Chris Klomp zet zichzelf gewoon voor schut door alleen over de theorie op zich te schrijven zonder enig onderbouwd statement. De pers (mainstreammedia) zet een bord woorden voor ons neer en wij moeten het maar slikken.
  Ze moeten zich van binnen diep schuldig voelen met hun (on)verdiende grootgeld voor de leugens.

  Gewetensloos heet dat en heulen met degene die oorlog wil en harde taal gebruikt, hoe in vredesnaam kunnen ze hun kroost en de jeugd nog in de ogen kijken die zo direct alles mede door hun voor hun kiezen krijgen.

  De echte waarheid zoeker krijgt geen forum in een megakrant dus zal altijd aan het kortste ent trekken, dat weten ze en maken daar gebruik van. Vroeger konden ze nog biechten voor hun leugens , ik ben benieuwd hoe die gewetensloze pers zich nu geestelijk red….

 18. Albertina schreef:

  Geplaatst op http://www.niburu.co

  Donderdag, 19 november 2015 18:40

  TURKIJE EN AMERIKA SLAAN HANDEN INEEN OM ISIS TE REDDEN

  Net voordat de Koerden erin slagen om ook de laatste smokkelroute voor ISIS tussen Turkije en Syrië volledig af te sluiten, is er een terroristische aanslag in Parijs.

  Wat een bijzonder toeval want nu kunnen Amerika en Turkije samen zorgen dat ISIS hun levenslijn behoudt en dat er geen onafhankelijk Koerdistan ontstaat.

  We zijn in oorlog met ISIS. Zoals we al eerder schreven dient dit beschouwd te worden als de grootste zieke grap ooit uit onze geschiedenis.

  In plaats van oorlog zullen wij er in opdracht van onze meester (Israël via Amerika) alles aan doen om het troetelkindje van de Mossad in stand te houden.

  isis bekent kleur
  Er was toch wel even paniek in de tent toen Vladimir Poetin besloot met zijn luchtmacht alles en iedereen die in Syrië tegen Assad strijdt van de kaart te vegen. De ene luchtaanval na de andere, waarna het Syrische leger dorp na dorp verder schoonmaakt.

  Daarnaast hebben de Koerden een heel aardig en succesvol offensief tegen ISIS achter de rug en beginnen de contouren van een onafhankelijk Koerdistan zich af te tekenen.

  Dus, hoe kunnen wij ISIS beschermen zonder dat de bevolking argwaan begint te krijgen?

  Het antwoord hierop is door handig gebruik te maken van de onlangs herkozen psychopaat Erdogan (Tyrkije) die droomt een nieuw groot Ottomaans rijk.

  Eén van de allergrootste obstakels onderweg naar dat Ottomaanse rijk is toch wel de dreiging van een onafhankelijke Koerdische staat. Iets dat helemaal niet zo onwaarschijnlijk lijkt nu de Koerden in het noorden van Syrië goede zaken doen.

  Op de volgende kaartjes is de vooruitgang te zien die de Koerden hebben geboekt aan de noordkant van Syrië. Het gele gebied is het deel van Syrië dat nu onder controle staat van de Koerden.

  offensief koerden syrië 2015
  Daarnaast hebben de Koerden nóg een strook in het handen, maar daartussen ligt een gebied wat men een corridor kan noemen en dat zich uitstrekt van Jarablus naar Dabiq dat ten noordoosten van Aleppo ligt. Een strook van ongeveer 100 kilometer die je goed ziet op het volgende kaartje.

  jarablus corridor
  Israël en Amerika, en dus ook wij, hebben er alle belang bij dat deze corridor open blijft zodat de bevoorrading naar ISIS niet in gevaar komt. Turkije heeft er alle baat bij dat deze corridor open blijft om te voorkomen dat de Koerden een aaneengesloten gebied zullen krijgen, wat daarmee al aardig op een onafhankelijk Koerdistan begint te lijken.

  De Turken doen dan onder het motto van het bestrijden van de PKK (de politieke partij van de Koerden) alles wat in hun vermogen ligt om zoveel mogelijk Koerden te bombarderen in Syrië om er toch vooral maar voor te zorgen dat ze geen aaneengesloten gebied in handen krijgen.

  Nu is er een “oplossing” gevonden die door de Skull and Bones man John Kerry aan het publiek werd toegelicht. Amerika en Turkije gaan samenwerken om te zorgen dat het gebied van die corridor een safe zone wordt.

  Eerder deze maand begonnen de Koerden een offensief waarbij het er naar uitzag dat de laatste aanvoerlijn voor ISIS zou worden afgesloten. Deze route is van levensbelang voor ISIS want het is verreweg de belangrijkste levenslijn voor hen.

  En toen? Was daar ineens Parijs….. net op tijd; of beter gezegd, goed getimed.

  Volgens Kerry en zijn massapropaganda zullen de Amerikanen en Turken er door de safezone voor zorgen dat de smokkelroute voor ISIS wordt afgesloten.

  Waarmee we dan weer de voor het Westen ideale situatie hebben bereikt dat de NAVO fungeert als luchtmacht voor ISIS en de bevoorrading vanuit Turkije via de safe zone ….. uh, corridor ongehinderd kan doorgaan.

  Turkije zal ongetwijfeld geen enkel risico nemen en laat nu al doorschemeren dat ze waarschijnlijk binnenkort troepen zullen sturen om die safe zone (smokkelroute/Koerdenvrij gebied) veilig te stellen. Ohja, dat waren we bijna vergeten; Turkije doet dit uiteraard om ISIS te bestrijden.

  Bronnen:

  Activist Post
  RT News

 19. doorprikker schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=bN89lVPkli0
  Ole Dammegard legt uit hoe een false flag operatie wordt uitgevoerd. Er wordt van te voren een drill/oefening aangekondigd. Zelfs wordt er naar acteurs gevraagd. Hele straten kunnen afgesloten worden voor de “opname”. Ole D. vraagt aan mensen om deze “drill” te filmen, vooral met een groep.
  Bataclan is 2 maanden eerder opgekocht door zakenmensen uit Qatar. In deze periode wordt het gebouw geprepareerd voor de false flag operatie. Zoals de WTC gebouwen; het plaatsen van explosieven.
  Er nemen verschillende personages aan deel:
  – acteurs. Er is zelfs een echte dokter die eerder bij Charlie Hebdo meehielp. Zijn hobby is acteren. De echte dokter heeft zelfs in 2 films gespeeld.
  -marketing. Het hele gebeuren wordt meteen a la minute in Wikipedia geplaatst.
  https://en.wikipedia.org/wiki/November_2015_Paris_attacks
  -huurmoordenaars, Gladio.
  – President Francois Hollande is lid van de cabal/illuminati. Zoals heel veel politici.
  – main stream meda.

  België of Brussel wordt vaak genoemd in verband met de “jihadisten”. Het is heel goed mogelijk dat het hoofdkantoor van GLADIO in Brussel zit. Het is dan makkelijk om controle uit te oefenen op patsy’s.
  http://www.amazon.com/Coup-detat-Slow-Motion-Vol/dp/1517072174/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1448005125&sr=1-1&keywords=ole+dammegard

 20. Analyze schreef:

  Luke 8:17
  For there is nothing hidden that will not be disclosed, and nothing concealed that will not be known or brought out into the open.

  Een goede documentaire ondersteund met bronnen, ook 33e graad vrijmetselaar Albert Pike speelt een rol (7:36)
  https://www.youtube.com/watch?v=JbZitiy8AMs

 21. Analyze schreef:

  De 13e stam zal terugkeren niet naar Israel, maar naar Khazaria (Kazachstan). De hoofdstad is Astana:
  Astana originates from Persian Astana, from the verb Istadan. What means to stand (in respect) and literally means “threshold” (royal or sacred, when people stand in respect and awe), implying where the court is seated (capital city, a shrine town).

  The city has been described as a futuristic occult capital being built in a remote and deserted area of the Asian steppes. The city also depicts many instances of sun worship, making one believe the city is a celebration of the religion. Let’s take a look at some photographs of the infamous “New world order capital.”
  http://www.activistpost.com/2010/08/new-world-orders-great-city-astana.html
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_nwo77.htm
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4512/Cultuur/article/detail/1582705/2010/02/01/DNA-wijzigt-joodse-geschiedenis.dhtml

  Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan is in die zin werkelijkheid.

 22. Albertina schreef:

  Precies Freeman, dit wordt een hel op aarde, helaas kijkt de gemiddelde mens nog steeds de andere kant uit! Het lijkt wel alsof men niet wakker is te slaan uit hun narcose, de mind control heeft diepe wonden geslagen in het bewustzijn van de mensheid!
  Lees het artikel op http://www.stopdebankiers.eu: momenteel wordt europa opnieuw bedreigd door de Derde Jihad, hier kan niemand meer om heen. Nog steeds stilte voor de storm, de storm die komt er echt, ook in ons land zullen binnenkort de aanslagen komen in grote steden, decembermaand is bij uitstek geschikt om aanslagen te plegen op kerstmarkten, oudjaarsavond en alle bijeenkomsten waar grote massa mensen bijeen zullen komen. Tik, tik, het is al lang 5 over 12, WAKKER WORDEN NEDERLAND, SLUIT UW OGEN NIET MEER, OOK U ZULT BINNENKORT OOG IN OOG KOMEN TE STAAN MET UW GROTE VIJAND!!
  Alle ellende zal uiteindelijk leiden tot de laatste derde wereldoorlog, dit is doel van de cabal/archonten agenda en wij…..we doen nog steeds niets. Maar wie niet horen wil, zal toch echt wel moeten voelen, velen zullen worden gedood, in naam van Allah, de slapende cellen in de azc’s zullen op dag X wakker worden en dan breekt de hel los, ook hier in dit land!
  Kijk zo nu en dan even op de site van EJBron, is erg pro Wilders, dat ben ik niet, hij dient dezelfde meester als de rest van dit verrraadkabinet, toch veel info vanuit het buitenland, ook xandernieuws.punt.nl is een aanrader, sommige sites ben ik selectief in lezen van het verhaal.
  Martin krijgt gelijk, de militairen in dit land weten al wat er gaat komen, vele oefening boven Leeuwarden met de F16’s, mensen worden gek van het lawaai en kunnen soms ‘s nachts niet slapen. In Amerika loopt het ook uit de hand, lees Beforeitsnews, ook hier selectief lezen.
  Uiteindelijk zal de schepper het lot bepalen op aarde, hoop op de nieuwe hemel en aarde!

 23. Albertina schreef:

  Wat een onzin, in de energie zetten, die angst is er lang, is ook zo’n mantra: als je angst hebt dan voedt je het, zijn de roze wolkdenkers die dit vaak zeggen. Je moet nu wel aandacht geven aan het negatieve, wat is er nu dan nog positief op aarde? Doemscenario’s betekent: doen = denken!
  ja die oorlog is er al, maar die wordt nog veel erger, maak je borst maar nat en naar liefde keren, hoeveel mensen doen dat, als je ziet naar de hebzucht, het materialisme van de mens, hoeveel mensen hebben alleen maar oog voor hun eigen welzijn? Als het huisje-boompje-beestje-biertje maar door kan gaan, als het baantje er nog maar is, het slavenwerk, dan kijkt de meerderheid toch nog steeds weg, wees nu eens eerlijk.
  Maar goed, het volk heeft gekozen en zal krijgen wat hen toekomt, stemmen op de verkeerde partijen, advies: stem nooit meer!

 24. Albertina schreef:

  Propagandakranten en de welbekende hoerjournalisten, kijk naar het prachtige artikel wat Irma Schiffers hierover heeft geschreven!

 25. Analyze schreef:

  Het waren geen Boeing 747´s zoals wij die kennen, maar dat is een andere discussie. De zionisten (banksters) hadden in ieder geval hun ´pearl harbor´ om de invallen in Irak (olievelden) en Afghanistan (opium velden) te rechtvaardigen.

 26. Analyze schreef:

  BREAKING:
  HOE LANG BLIJVEN WE DE MODUS OPERANDI VAN DE GEVESTIGDE ORDE ACCEPTEREN!!!!
  The Army Health Services have received instructions to distribute atropine sulphate, the known counter-poison used in chemical attacks, to the different hospital emergency services.
  The decision was made following the terrorist attack in Paris on the 13th November 2015.
  http://www.legifrance.gouv.fr/affichTexte.do;jsessionid=F3DCE27241CB005A156F4251BD95C1C5.tpdila24v_3?cidTexte=JORFTEXT000031474539&dateTexte&oldAction=rechJO&categorieLien=id&idJO=JORFCONT000031474491

 27. Analyze schreef:

  Derk Sauer door de elite via NGO’s naar voren geschoven als media manipulator:
  https://www.vn.nl/nu-ligt-ook-derk-sauer-vuur-rusland/
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/idfa-schrapt-docu-eagles-death-metal

  WE ALL ARE ISIS AND WE ALL STAND GUILTY!

 28. Analyze schreef:

  Prettig weekend en welterusten (niet cynisch bedoelt:)
  https://www.youtube.com/watch?v=SlA9hmrC8DU

 29. Analyze schreef:

  @Martin wees voorzichtig met het plaatsen van ‘besmette’ bronnen zoals Haber, het is bekend dat journalisten/redacteurs worden uitgenodigd op Bilderberg conferenties. Zie lijsten voorgaande jaargangen.

 30. Albertina schreef:

  Dreigende aanslag: Fransen vrezen vergiftiging watervoorziening; België zet leger in
  Xander 21-11-2015 14:30-

  Franse ziekenhuizen met spoed voorzien van antistoffen tegen sarin en zenuwgas – Drinkwaterbedrijf Parijs sluit 6 installaties hermetisch af – Voor de zekerheid extra chloor aan drinkwater toegevoegd – Franse veiligheidsdiensten: ISIS bezig met productie mosterdgas

  Brussel, vandaag: militaire voertuigen en zwaar bewapende soldaten op straat.

  In Brussel ligt het openbare leven voor een groot deel stil omdat er een grote terreuraanslag ophanden zou zijn. Zo zijn alle metrostations afgesloten en zijn evenementen zoals voetbalwedstrijden afgelast (2). De reguliere media hebben het op basis van verklaringen van officials enkel over een mogelijke aanslag met ‘explosieven’. De Britse Telegraph weet echter te melden dat de Fransen bang zijn voor een chemische of bacteriologische aanslag op de watervoorziening, waardoor het drinkwater wordt vergiftigd. De reden: bij razzia’s in Brussel werden deze week chemicaliën aangetroffen, en uit een groot ziekenhuis in Parijs zijn woensdag ‘op onverklaarbare wijze’ chemische en biologische beschermpakken gestolen die alleen worden gedragen bij mogelijk contact met extreem gevaarlijke stoffen.

  Eau de Paris, het overheidsbedrijf dat de watervoorziening in Parijs regelt, heeft daarom de toegang tot zes van zijn belangrijkste installaties afgesloten, met uitzondering van veiligheidsagenten van het bedrijf die door het ministerie van Defensie zijn goedgekeurd. Volgens Eau de Paris president Célia Blauel ‘staan zij in permanent contact met de terreurafdeling in het hoofdkwartier van de politie in Parijs’.

  De belangrijkste installaties zijn voorzien van hekken en speciale sensors die alarm slaan als iemand probeert het terrein op te komen. Zodra het alarm afgaat wordt er onmiddellijk een politieteam op afgestuurd. Toch heeft het waterbedrijf voor de zekerheid extra chloor aan het water toegevoegd. ‘Om gezondheidsredenen zit er altijd chloor in het water, maar de hoeveelheid is nu verhoogd,’ legde Blauel uit. ‘Zodra het chloorniveau daalt weten wij dat er een biologische besmetting is.’

  Beschermende pakken gestolen, ziekenhuizen krijgen antistof tegen sarin

  De maatregelen werden genomen omdat er afgelopen woensdag een tiental beschermde pakken uit het Necker ziekenhuis in Parijs zijn gestolen. Deze pakken worden enkel gebruikt als medici in aanraking komen met patiënten die zijn besmet met bijvoorbeeld Ebola of zeer gevaarlijke chemische en biologische stoffen.

  Hoe groot de dreiging is blijkt ook uit het nieuws dat ziekenhuizen en hulpdiensten in heel Frankrijk deze week met spoed zijn voorzien van antistoffen tegen sarin en andere zenuwgassen. Zo’n drastische maatregel werd nog nooit eerder genomen. Op 14 november kreeg de medische dienst van het leger het bevel om atropine aan de ziekenhuizen te leveren. Dat gebeurde nadat de Franse premier Manuel Valls waarschuwde voor aanslagen met chemische en biologische wapens.

  ‘ISIS produceert mosterdgas’

  Franse inlichtingenagenten zijn ervan overtuigd dat ISIS mosterdgas produceert met behulp van stalen die in Syrië werden verkregen. Mosterdgas is echter heel moeilijk te transporteren. Iraakse en Amerikaanse veiligheidsdiensten waarschuwden al vaker dat ISIS druk bezig is om met behulp van wetenschappers uit Irak, Syrië en elders chemische wapens te maken. De jihadisten zetten eerder dit jaar voor het eerst mosterdgas in tegen de Koerden.

  Hakim al-Zamili, hoofd van het Iraakse parlementaire comité voor Defensie en Veiligheid, waarschuwde dat ‘niet alleen Irak, maar de hele wereld wordt bedreigd’ als ISIS erin slaagt om zenuwgas te produceren. Volgens de Amerikanen kunnen de terroristen op dit moment echter nog niet zo’n aanslag met chemische wapens uitvoeren. (1)

  Xander

 31. classicr schreef:

  Ik zal erg blij zijn wanneer Iran Saudi-Arabië aanpakt. Dat Iran ook Israël aan gaat vallen hoort inderdaad bij de planning, maar stiekem hoop ik dat deze twee landen (Iran en Israël) elkaar met rust laten, zoals in de geschiedenis is gebleken. Ik sta niet per definitie achter het Iraanse regime, maar zeker niet achter het Arabische en het Amerikaanse.

 32. classicr schreef:

  Beste Freeman, ik hoop van harte dat Iran landen als SA gaat aanpakken. Echter hoop ik dat Iran en Israël elkaar tóch met rust gaan laten. Ik hou van beide landen, en vooral de mensen van deze landen. Iran is geen islamitisch land, zoals het zich wel voordoet. Het is allemaal schijn.

 33. Analyze schreef:

  Herinnert u zich deze nog? De Britse Daily Mail publiceerde begin dit jaar gelekte e-mails van de Britse defensie-aannemer Britam Defence over een chemische aanval in Syrië om de schuld vervolgens in de schoenen te schuiven van president Bashar al-Assad.

  Uit de gelekte stukken bleek dat men op zoek was naar een aanleiding om internationale militaire interventie in Syrië te kunnen afdwingen. Twee hooggeplaatste medewerkers binnen Britam Defence bespreken een operatie onder valse vlag ‘die is goedgekeurd door Washington’. De wapenindustrie moet immers blijven draaien. De één zijn dood is een ander zijn brood, nietwaar?

  Hedenochtend kwam het bericht naar buiten dat de Britse overheid in 2012 een exportvergunning heeft gegeven voor kaliumfluoride en natriumfluoride naar Syrië. Deze stoffen kunnen gebruikt worden om het dodelijke gifgas sarin te maken. Met natriumfluoride poetst u waarschijnlijk ook iedere dag uw tanden, dat u het even weet.

  Britse parlementariërs beschuldigen de overheid van ‘adembenemende laksheid’. Uiteindelijk zouden de stoffen niet aan Syrië zijn geleverd in verband met een exportblokkade van de Europese Unie.

  Met de huidige ontwikkelingen in Syrië is onderstaande documentaire van de hand van John Pilger zelden zo relevant geweest. Hij laat zien hoe de reguliere media in de Verenigde Staten en Europa het publiek betoveren met oorlogspropaganda.

  Pilger laat zien hoe de nieuwsmedia vandaag de dag vaak niets meer zijn dan een propagandamachine om oorlog te verkopen aan het volk dat argeloos thuis op de bank televisie zit te kijken. Neem er gerust even de tijd voor.

  Minister Kerry noemde Assad afgelopen vrijdag een ‘moordenaar’. Ook zei hij dat Assad het bewijs voor de gifgasaanval probeerde uit te wissen. Net zoals Bush en Bin Laden ten tijde van de Irakoorlog de grootste vrienden waren, had Kerry het in het verleden erg gezellig met Assad. Zo noemde de Amerikaanse minister hem in 2011 nog een ‘zeer vrijgevige man’. Op onderstaande foto uit 2009 dineert het tweetal gezellig met aanhang in een restaurant.

  De Amerikaanse president Obama heeft inmiddels besloten militaire actie te ondernemen tegen Syrië. De aanval moet ‘afschrikken, ontwrichten, voorkomen en degraderen’, zo zei hij. Waar hebben we dat eerder gehoord? Shock and Awe, anyone? Iets met die massavernietigingswapens die nooit zijn gevonden. Zoals uit onderstaande foto’s blijkt, staan veel Amerikaanse soldaten niet echt te springen om naar Syrië te gaan.

  Afghanistan, Irak, Libië, Mali, Egypte, Syrië, wie volgt? Verspreid dit soort artikelen, foto’s en videomateriaal zoveel mogelijk zodat ook uw medemens door de leugens kan prikken.

  Als we de nieuwste peilingen mogen geloven is er nog een lange weg te gaan. Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië. Een overgrote meerderheid vindt dat met de gifgasaanval in Damascus een grens is overschreden. Waarschijnlijk is de peiling niet gehouden onder kritisch denkende soldaten.

  Alleen dode vissen drijven met de stroom mee, wees geen dode vis.

  http://niburu.nl/wp-content/uploads/2013/09/syrie928112.jpg
  http://www.ninefornews.nl/leugens-en-misleiding-brengen-de-waarheid-boven-tafel/

  Europa en Amerika zijn de meest hypocriete en schijnheilige spelers in deze conflicten.
  Ze creëren branden, doen net alsof ze het blussen en ondertussen gooien ze er benzine overheen.
  De bevolking in deze contreien laten zich onvoldoende horen en zijn in die zin medeplichtig.
  Wie zwijgt stemt toe!

 34. Analyze schreef:

  Je hoopt tegen beter weten in, omdat je nog steeds denkt in termen van landen en partijen en kan dus op die manier makkelijk misleid, uitgespeeld en gemanipuleerd worden. De hoofdvraag moet zijn: “Who benefits?” en uit het antwoord moet blijken dat er vele agenda’s achter zitten, mensen die niet denken in termen van grenzen en beperkingen. Uit de geschiedenis blijkt dus iets anders als een rijk, staat of natie niet meer die agenda’s dient dan gaat de stekker eruit.

 35. Analyze schreef:

  BREAKING UPDATE: More than 500 jihadists cared for at the Ziv Medical Centre
  Several journalists who were participating in a media tour organised by the Australia/Israel and Jewish Affairs Council (AIJAC) were able to visit the Ziv Medical Centre, in Zefat (North Israël). The hospital has at its disposal a service specialising in war traumatology. It is government-run and linked to the Israeli Defence Forces. In this context, it treats Syrian « refugees ».

  http://www.voltairenet.org/article189411.html

  Beste mensen,
  Deze zgn. oorlog van en door het ‘Westen’ bereikt krankzinnige hoogtes, climax is nog niet bereikt.
  Het is een kwestie van tijd, dat onze zgn. ‘leiders’ zich moeten verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid. Het is gebleken, de Geneefs Conventie is een vod.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten