Beurs in China onderuit, wie volgen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 24 augustus 2015

beurschinadownDe website RT.com meldt dat de beurzen in China vandaag volledig onderuit gegaan zijn. Aangezien de klok daar een beetje voorloopt op Europa en Amerika is het logisch gevolg dat we dat hier ook zullen gaan voelen. De website Xandernieuws – een site die in mijn optiek een enigszins zionistische stroming vertegenwoordigt, maar soms met goede analyses komt – meldt het onderstaande (in citaat weergegeven). De analyse sluit aan bij het artikel dat ik hier afgelopen week al over schreef, waarin Trendsresearch oprichter Geral Celente een ineenstorting van de wereldeconomie voorzag begin oktober van dit jaar. Ook zagen we al signalen over een wereldwijde op komst zijnde ineenstorting doordat 23 beurzen wereldwijd al aan het kelderen waren.

[citaat]

Het einde van het Hebreeuwse Shmita jaar in september valt precies samen met de vierde profetische ‘bloedmaan’ waar we de afgelopen jaren regelmatig over geschreven hebben. 

Afgelopen donderdag en vrijdag stortte de Dow Jones Index met bij elkaar opgeteld 888 punten in, de grootste tweedaagse crash in de Amerikaanse geschiedenis. De Nederlandse AEX Index verloor deze week 10% van zijn waarde; Delta Lloyd werd een miljard minder waard en Vopak raakte 16% kwijt. Ook in China gaat de financiële instorting onverminderd verder. Desondanks bleef paniek overal uit en leeft de gewone mens door alsof er niets aan de hand is en we ons helemaal nergens zorgen over hoeven te maken. Veel analisten verwachten echter een instorting die alle voorgaande zal overtreffen.

Nadat de Amerikaanse aandelenbeurs donderdag 358 punten daalde kwamen daar een dag later nog eens 530 punten bij, waardoor het totaal verlies op 888 punten uit kwam. Nog nooit eerder was het verlies over 2 dagen gemeten zó groot. De laatste keer dat de Dow Jones 2 dagen achter elkaar meer dan 300 punten verloor was in november 2008, toen de financiële crisis net was losgebarsten. Opmerkelijk: op 29 september 2008 daalde de Dow Jones met 777 punten, de grootste eendaagse instorting ooit.

Inmiddels is de merkwaardige 7-jarige cyclus – september 2001 (9/11 en beurscrash) / september 2008 (omvallen Lehman, beurscrash, financiële crisis) / september 2015 (dreigende beurscrash) door veel analisten en commentatoren opgemerkt. Feitelijk heeft die crash dus afgelopen week al plaatsgevonden, niet alleen in de VS, Japan en Europa, maar ook in China, waar het verlies (opnieuw) percentueel zelfs groter was dan in Amerika. Velen vragen zich dan ook af of China niet aan de vooravond van een mega instorting staat (3).

De door de media en het gewone volk vrijwel onopgemerkte crash was extra bizar als bedacht wordt dat de vakantiemaand augustus op de financiële markten normaal gesproken een rustige periode is, die vaak gevolgd wordt door een zeer intense in september en oktober.

De komende weken worden wereldwijd dan ook buitengewoon onrustige en heftige schommelingen op de beurzen verwacht. Plotseling sterke stijgingen en (mini) crashes zullen elkaar hoogstwaarschijnlijk vaak afwisselen. Of het zo erg wordt als de doorgaans zeer gematigde MarketWatchanalist Brett Arends voorspelt –een instorting met maar liefst 70%- valt natuurlijk onmogelijk te zeggen. Hij is echter bepaald niet de enige expert die een ongekend harde ‘correctie’ c.q. instorting verwacht.

In zijn New York Times bestseller ‘The Harbinger’ voorspelde de Messiaanse Jood Jonathan Cahn in 2012 op basis van het feit dat de financiële crises in 2001 en 2008 op precies dezelfde dag (Elul 29) in een Hebreeuws Shmitah jaar plaatsvonden, dat de derde en grootste ineenstorting, een ‘financieel armageddon’, zou gaan plaatsvinden op (of rond) Elul 29 in het volgende Shmitah jaar: 2015. In een Bijbels Shmitah jaar moest het volk Israël na 6 jaar verplicht schulden kwijtschelden en het land een jaar onbebouwd laten om de grond tot rust te laten komen.

Volgens Cahn waren de aanslagen op 9/11 en het uitbreken van de financiële crisis in 2008 op dezelfde Hebreeuwse datum, en precies aan het einde van een Shmitah jaar, duidelijke waarschuwingen van God aan het adres van de wereld en de VS in het bijzonder.

Als Amerika die waarschuwingen niet ter harte zou nemen –volgens veel christenen is zelfs het tegendeel gebeurd en is het land onder president Obama nog sneller op de rand van afgrond afgegaan- zou God de VS in september 2015 met een nog veel harder oordeel treffen, zo schreef Cahn. Mocht dat inderdaad gebeuren, dan zou dat exact samenvallen met de vierde bijzonder bloedrode maansverduistering waar we de afgelopen jaren regelmatig aandacht aan hebben besteed.

De gevolgen van die aanstaande wereldwijde crash –of die nu inderdaad in september of pas ergens in 2016 komt- zullen voor iedereen zeer ingrijpend zijn. 99% van de gewone mensen hebben dan ook geen flauw benul wat er op hun afkomt. Zij zullen overspoeld worden door een hevige, pijnlijke en langdurige economische crisis zoals we in generaties niet meer hebben meegemaakt.

[einde citaat]

Nu de beurs in China in lijkt te storten, heeft het er alle schijn van dat China de drijvende kracht is achter een wereldwijde ineenstorting. Dat is natuurlijk een vertekend beeld, omdat we te maken hebben met een wereldeconomie waarin alles van elkaar afhangt. Zo is China een groot productieland, maar is China tevens onderdeel van de BRICS landen die nog maar kort geleden een eigen bancair systeem optuigden en daarmee de macht van het IMF en dus van Amerika en Europa deden afbrokkelen. We kunnen wel stellen dat er op alle fronten een spanningsveld heerst tussen het Westen en het blok China/Rusland en alle landen daaraan gelieerd. Een artikel op Globalresearch.ca geeft een goede samenvatting van de oorlogen die momenteel spelen en de oorlogen die nog op handen zijn. Als u dit realistisch plaatje goed bestudeert, ziet u dat de spanningen tussen Oost en West enorm opgevoerd worden. We zouden zelfs kunnen aannemen dat de explosies zoals recentelijk in een chemische fabriek in China en een explosie vandaag in Tokio ook niet geheel toevallig zijn.

Dat Chinese beurzen nu instorten is absoluut niet te wijten aan China alleen. China is natuurlijk een groot productieland voor veel Westerse landen. Als er dus bijvoorbeeld in Amerika en Europa een daling optreedt in de economie, is dat direct van invloed op de productie in China. China heeft recentelijk nog een devaluatie van de Chinese yuan met 4,4% doorgevoerd om de export te bevorderen. Dit heeft weer geresulteerd in een nieuwe wereldwijde valuta oorlogsgolf. De goudprijs lijkt de afgelopen jaren kunstmatig te zijn gedrukt. Nu de beurzen wereldwijd op de rand van de afgrond lijken te staan schiet de goudprijs weer omhoog. Omdat goud nog steeds een veilige haven lijkt te zijn, meldt deze site een groeiend aantal mensen dat goud aanschaft. Deze trend zette zich in na de recente crisis in Griekenland.

Het is moeilijk om er de vinger op te leggen waar een ineenstorting begint, maar het heeft er alle schijn van dat er wereldwijd geprobeerd wordt de verantwoordelijkheid voor de start van een op handen zijnde ineenstorting bij China te leggen. Dit terwijl we toch wel kunnen stellen dat Amerika de veroorzaker is van een enorme miljarden geldbubbel die onaflosbaar is geworden, op basis waarvan een ineenstorting van de wereldeconomie onvermijdelijk lijkt. Je kan niet eindeloos geld bij blijven drukken zonder dat dit gevolgen heeft voor inflatie. Dan moet er ergens kunstmatig ingegrepen zijn en dat kan niet eindeloos door blijven gaan. De Europese schuldenberg is inmiddels ook torenhoog. Propaganda van economisch herstel is niets anders dan een mediacircus dat het volk zoet moet houden met schijnvertrouwen.

We zitten al maanden op de rand van een wereldoorlog (zie het artikel van Globalresearch.ca) en in dat krachtveld is het niet alleen wapengekletter wat een rol speelt, maar ook economische wapens worden ingezet om elkaar te breken. Hoe lang dat nog goed gaat kan niemand zeggen. Dat een wereldwijde economische ineenstorting op de loer ligt, lijkt steeds duidelijker. Problem, Reaction, Solution.

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws.punt.nl, Globalresearch.ca, RT.com, marketwatch.com, usdebtclock.org

Gedeeld 120

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lavender schreef:

  Bedankt voor deze voortreffelijke analyse martin, ik denk dat we inderdaad een paar roerige jaren tegemoet gaan. Blij dat je zelf weer een beetje boven water bent en weer meer eigen artikelen plaatst. je helder nuchtere kijk op dingen vooral weer de enorme aantallen false fllags zoals de laatste “toevallige heldendaad van een Amerikaanse soldaat tegen terroris in thalys”[f#!#! you france you do as you are told]

  De ‘act of war in tajin met kinetische en of /scalar waves.[ F*&(*& you china don’t you dare drop the dollar and the frauduleus fed system

  ] en dan aankomende maand het einde schmetiah jaar en de paus die de psot 2015 agenda in de UN en de Senaat gaat bespreken. de onehilige drieenheid van Vaticaan, Crown of London and “district of columbia capital hill heftig hoor.

 2. Treowd schreef:

  Inderdaad prima analyse Martin, waarschijnlijk laat men het erop aan komen om de great tribulation te beginnen die mogelijk ook een verbinding kent met een zogenaamde bijbelse eindstrijd. http://www.alphanewsdaily.com/Warning%2016%20The%20Coming%20Apocalypse.html
  De opening van dat artikel verwijst duidelijk naar de tekenen aan de hemel, zoals ook de Zon’s en de maan’s verduisteringen van de afgelopen jaren ook wel tetrad’s geheten in dit volgende artikel verder uitgelegd http://astrodynamics.net/blood-moon-tetrad-prophecy-science/
  Wat dat artikel niet vermeld is dat er tesamen met deze 4 bloedmanen ook Zonne-verduisteringen te zien zijn samenvallend op Joodse-Hebreewse feestdagen een behoorlijke unieke tijd dus.
  Waarvan er 1 van die verduisteringen samen viel met de overgang naar het hebreeuwse jaar 5757 wat je nummerologisch ook kunt zien als 5+7+5+7 = 12+12 = 6666 … The mark of beast. Het bijzondere is dat men volgens de Talmud en de Torah 242 jaren bij die 5757 mag optellen dan valt de overgang van deze 28e sept 2015 dus de Hebrewse overgang 2015/2016 ook wel 5757 + 242 precies op de overgang het jaar 5999 naar het markeringspunt van 6000 jaar
  The second coming…..http://www.itsaboutthattime.net/art/7000yearplan.html
  Een gegeven dat men heel goed verborgen heeft gehouden door te goochelen met kalenders door de era’s heen b.v. de Julian kalendar, Gregorian Kalendar etc.

  Het getal wat heilig is voor skull&bones is het getal 232 wat het getal van G-d is voor het licht http://www.biblewheel.com/GR/GR_232.php
  en mogelijk ook wel te verbinden is en daarmee uit te komen bij de tegenhanger van dat getal 232 het getal 242 zou dat op toeval berusten in dit geval ? Maar mogelijk is deze nummerologie in dit geval dan ook te bezien als let there be darkness voor de in het occulte praktiserende satanisten, al het positieve in manifestatie kent een negatieve tegenhanger. Zo ook in deze.

  De Zonneverduistering die samen viel met deze bijzondere tetrad viel op 20 Maart van dit jaar en was een volledige Zon’s verduistering en de aankomende laatste Zonne-eclipse wordt heel toepasselijk een gedeeltelijke Zonneverduistering waarin een teken van the death moon cult (Saturnus Cult) http://saturndeathcult.com/the-sturn-death-cult-part-1/ naar voren gaat komen in de vorm van een cresent moon als het ware in de Zon http://www.symbolicmessengers.com/crescent.htm Het allerlaatste teken dus de rode bloedmaan de volledige maansverduistering gaat plaats vinden op 28 Sept dit jaar en valt precies op het feast der Tabernacles http://www.thehiddenwisdom.com/blood-red-moons.html Al die bijbelse tekenen zijn tegelijk ook als omens te bezien https://en.wikipedia.org/wiki/Omen dus voor satanisten een ideale tijd om zwarte magie te gebruiken om planetaire energieen om te zetten in negatieve manifestaties en voor zich te laten werken via Black Magic. Zo kan men een verbinding leggen met het afdalen van de planeet Venus naar de onderwereld, de planeet en godin van de Liefde, in dit artikel verder uitgelegd https://en.wikipedia.org/wiki/Inanna dat betekend dus vanuit het occulte donkere dat de Liefdes energie-godin de Aarde heeft verlaten wat dus op zich ook een gunstig omen voor satanisten zal zijn. Dat er nu hevige beurs-schommelingen te zien zijn dat wordt natuurlijk aangestuurd door de aanstuurders van het monetaire systeem in handen van de in het occulte praktiserende satanisten en volgens mij kan dat wel eens wijzen op de voortekenen van een totale globale ineenstorting van waaruit de CHAOS zo hoog opgedreven zou kunnen worden dat de mensheid als het ware gaat smeken om NIEUWE ORDE , if you catch my drift….
  Maar om positief te eindigen het kan ook zomaar een nieuwe orde aan kondigen die het daadwerkelijk goed voor heeft met de planeet aarde en die rol ook daadwerkelijk gaat vervullen door een algehele reset.

  Ik zie eerlijk gezegd door al die bomen dat bos niet meer , wie het wel weet die mag het zeggen…. 🙂

 3. ZerotheHero schreef:

  Moet natuurlijk gezegd worden dat dit allemaal theater is, met natuurlijk echte zure gevolgen voor de normale mens. Nee, er komt geen allesvernietigende wereld oorlog. Nee, we vervallen niet terug naar de steentijd. De BRICS winnen 100%. Amerika is de zondebok en de laatste mogelijke verzetshaard, de zwaarbewapende bevolking van Amerika, die uit de weg geruimd moet worden. De centrale banken worden ook gezondebokt. Maakt natuurlijk niet uit wie het geld levert als bank en overheid in handen van de vrijmetselarij zijn. De schuld moet gewoon even afgeschreven worden, dus laten ze het systeem crashen. Daarna volgt economische misere en kunnen ze alle oplossingen voorleggen die ze maar willen. Zo werkt problem, reaction, solution ten slotte. Dus wanneer het gebeurt stap naar Den Haag en zeg ok we snappen het jullie willen ons slaaf maken, maar jullie willen niet dat we denken dat we dat zijn en jullie perverse leefstandaarden aannemen en accepteren, top. Op welk gecontroleerde oppositie figuur willen jullie dat ik stem? Wilders? Iemand anders misschien? Etcetera… Putin heeft zelf gezegd dat de NDB en de AIIB niet de supranationale instellingen zullen vervangen, maar complementeren. Er is in feite nog maar een hoop en dat is een amerikaanse revolutie. Een “awakening” zoals de globalisten hebben lopen propageren lijkt onwaarschijnlijk, omdat zij die hebben gekaapt of zelfs van begin af aan hebben opgezet.

 4. Freeman schreef:

  De Bilderberg-crime-group and World-Order zijn uit op een revolutie in Rusland om tegen president Putin een massieve opstand te ontketenen. Het misdaadkartel en New-World-Order inlichtingendiensten proberen Russische oligarchen ertoe te bewegen mee te werken aan de gewenste operatie om in Moskou de president af te zetten. The New-World-Order-Misdaadgroep wilt kost wat kost wapengekletter voorkomen met Rusland en middels gecreeerde binnenlandse onrust heel de kwestie in hun voordeel te beslechten.

 5. Treowd schreef:

  Als er nog wat meer interesse is na het lezen van het artikel in de Harbingers en de voortekenen die de mogelijke val van Amerika in kunnen luiden dan is dit een uitstekende bron : http://www.greatdreams.com/blog-2013-3/dee-blog558.html In dat artikel staan alle negen tekenen, harbingers beschreven, evenals verschillende andere verwijzingen betreffende deze harbingers.
  Ik heb verschillende video’s omtrent de harbingers bekeken en onderstaande link lijkt me de beste te zijn met de volledigste info, jammer genoeg geen Nederlandse ondertiteling voor diegenen die de Engelse taal niet zo goed verstaan, ik blijf ernaar uitkijken :
  Judgement on Amerika : The Isaiah 9:10 Judgement https://www.youtube.com/watch?v=wZwZyaKbuFw

 6. Treowd schreef:

  Klopt ZerotheHero, allemaal als het ware georkestreerd vanuit hoogste ordes juist zodat men de strategie problem reaction solution kan uitwerken en op die manier uiteindelijk een Nieuwe Wereld Orde kan uitroepen.

 7. Freeman schreef:

  Hang jij een joods/Messiaanse versie van het Evangelie aan? Mensen/pionnen als Sadam Hoessein en Vladimir Putin en vele anderen waren aanvankelijk cooperatief in verband met de New-World-Order-Agenda en maakte deel uit van de internationale club van Satanisten. Zoals nu maar weer blijkt, beschikt dhr Putin over een geweldige trots en ego om de World-Order-Agenda en de Elite-Gangster-Group van die Agenda te trotseren en dus wordt hij beschouwd als iemand die dient te worden afgezet en beter nog, als een sta in de weg uit de weg te ruimen.

 8. Freeman schreef:

  De zogenaamde “grote wereldwijde verdrukking” zal een georkestreerde bedoeling zijn waar “de duistere occultisten” als gezamenlijk doel momenteel aan werken. Wat er zal gebeuren is dat zij het gros van de wereldpopulatie in de “angstmodus” gaan laten schieten, een “collectieve angstpsychose” bij ze activeren. De wijze waarop dat mogeijk is, is door de mensheid op collectieve schaal te traumatiseren, door trauma-based-mindcontrol toe te hebben gepast en te hebben losgelaten op de bevolking via subliminals en horror-propaganda.

 9. Treowd schreef:

  ” Hang jij een joods/Messiaanse versie van het Evangelie aan?”

  Nou ik hang het niet aan beste Freeman, ik doorzie het spel erachter …
  GOD staat voor mij als voor de manifestatie van Al-Wat-Is, ook het duale maakt daar deel van uit.
  Het duale kan ook als een ‘ spel ‘ gespeeld worden om een doel te bereiken.
  Het duale bevat tevens levenslessen door het hebben van een vrijheid in/van keuzes.
  satan beperkt de mensheid in hun vrijheid door hen te misleiden in hun keuzes.
  Maar je ergste vijand kan je grootste leermeester zijn….

 10. Treowd schreef:

  Ter aanvulling :
  Moeilijk om datgene woordelijk te beschrijven wat zo onvatbaar in woorden kan zijn.

  Religieuze boeken beschrijven zichzelf als het woord van GOD edoch het is een externe
  bron, vanuit de inspiratie door het Goddelijke geschreven. GOD dus de manifestatie van al het leven laat de vrijheid om te kiezen, religieuze boeken beschrijven regels om een juiste manier van leven te volgen. Regels en die te volgen; Soms en misschien ook wel vaak beschreven als een of de enige juiste manier, beperken als het ware die eigen keuzevrijheid door het wijzen op die te volgen regels.

  Dan volg je uiteindelijk regels die door een externe bron beschreven zijn, al zij het dat de schrijver of schrijfster ervan door Goddelijke inspiratie bevlogen kan zijn. Het zijn regels die komen van een externe bron ook al geven zij die het schreven aan dat ze rechtstreeks van GOD kwamen of komen.
  Als je vanuit in het hart ingegeven Liefde je keuzes ziet, volg je die vrijheid, want vrijheid is uiteindelijk Liefde en LIEFDE is alles wat goed voelt en een natuurlijke flow heeft en kan daarmee een harmonieuze en een goede liefdevolle keuze voor Al-Wat-Is zijn.

  Daar heb je geen externe tempels en boeken voor nodig omdat ware LIEFDE de BRON van Al-Wat-Is in ieder mens aanwezig is, in de mens zijn of haar lichamelijke tempel, evenals die vrijheid om vanuit die gevoelde Liefde in die menselijke tempel voor het goede dus ten goede voor Al-Wat-Is te kunnen kiezen.

  GOD is daar aanwezig in de ruimte waar je gedachten ontspringen en zich vormen in het gereedschap waarmee je nu deze woorden leest en tevens kunt begrijpen, als je nu even niet verder nadenkt over deze woorden die je nu leest. In die stilte….

  Het slechte doen is vaak een verkeerde keuze die indruist of gaat tegen wat goed is voor Al-Wat-Is en wat misschien al niet goed voelt vanaf het moment van kiezen, soms ook niet direkt , maar omdat je niet luisterde naar je hart en dus niet handelde vanuit puurheid en Liefde maar verblindt werd door een andere motivatie zag je het in eerste instantie niet.

  Daarom heeft GOD geen regels opgedragen, omdat handelen vanuit LIEFDE je uiteindelijk laat zien welke weg je beter kunt inslaan of had kunnen inslaan omdat dat uiteindelijk het beste voelt en een goede keuze is voor AL-Wat-Is en daarmee blijft die keuze een vrijheid, zodat de mensheid het leven ten volste kan ervaren. Verkeerd kiezen blijft daarmee ook vrij omdat GOD onvoorwaardelijk IS.
  Uiteindelijk besef je dat GOD en LIEFDE, 1 zijn, door die onvoorwaardelijke vrijheid.

  De volheid van het leven (The Fulness Of Life) zoals je vanuit de christ-consciousness beschrijft, is leven vanuit het hart, dus niet vanuit het ego (Deny Thy self) dus niet leven vanuit allerlei zelfzuchtige motivaties, je houdt je ego nederig (Humble your self) accepteer de inspiratie vanuit het Hogere Zelf , dan leef je vanuit Liefdevolle puurheid vanuit de BRON gestuurd in en vanuit en door LIEFDE als dat evenbeeld van GOD want GOD= die aansluiting met die BRON van inspiratie de manifestatie van jouw in vrijheid gekozen weg voor LIEFDE voor Al-Wat-Is

  Set your Self Free, Emancipate your Heart with LOVE from the wickedness in this World.
  Bevrijdt je Zelf, Emanicpeer je hart met LIEFDE betreffende de slechtheid in deze Wereld.

 11. ZerotheHero schreef:

  Ik snap niet hoe je er elke keer bij komt dat Putin zich afzet tegen zijn vrijmetselaar vriendjes, echt niet. Je hebt geen enkel bewijs dat hij zich zogenaamd tegen de agenda in zou bewegen, terwijl alles wat hij doet juist precies in het script past.

  http://www.tshirtfaction.com/?page_id=93

  http://www.tshirtfaction.com/?p=31796

  “As many of you are well aware, the United Nations is a construct of the Rockefeller family. The UN power base has always been the Western Anglo banking families such as the Rockefellers, Rothschilds, Warburgs, and Wallenbergs.

  Assuming the rumors of Russian sanctions are true, Why is Putin begging the UN for permission to drill in the Arctic?

  Why doesn’t he just drill and ask questions later?

  Is it standard procedure to ask permission from someone you are supposedly at war with?”

  https://realcurrencies.wordpress.com/2014/03/27/enough-of-the-putin-worship/

  “Why is he not providing interest-free money to the people? Why is the population in Russia still tanking after 15 years of his rule? Where did all the Oil money go besides the Oligarchs and the weapons industry? Why is he not exposing the bankers that are running this show? Why is he pretending this is a conflict of nations?”

  http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/04/poisoned-ex-kgb-agent-accused-vladimir-putin-of-being-a-pedophile/

  http://henrymakow.com/freemasonry-marriage-wrecking-ball.html

  “Marcos writes:

  Any article exposing Masonry always get some comments defending the cult, saying that their experiences have been different. This happens because Masonry is basically a low-rank ground of peons for the development and growth of future occultist leaders. Those people are watched from day one, and if they are found corrupt and trustworthy enough, they will be exposed to the secrets of the higher levels.

  If not, if they show any signs of moral fortitude and/or Christian beliefs, they will stay forever in the lower ranks. Ironically, these are exactly the people who defend Masonry as good and moral, because they have never been invited to see the dark side.

  However, be warned that even membership in the lower levels is a spiritual disaster for the person. The oaths, the occult symbology and philosophy are open doors for curses and demonic activity in the lives of people and their children and a sure way to lose God’s protection. – See more at: http://henrymakow.com/freemasonry-marriage-wrecking-ball.html#sthash.mbJfzlVn.dpuf

  Als hij zou zijn wat jij claimt hem te zijn dan was hij nu maar een ding en dat is dood.

 12. Freeman schreef:

  Voor mij is GOD niet te bevatten of te beschrijven, maar wat ik wel “weet” is dat de Persoonlijke en fictieve GOD” van bijvoorbeeld de Abrahamitische Godsdiensten, slechts bestaat op papier en in de verbeelding van mensen die die Godsdiensten aanhangen en dus geloven in zo n fictieve entiteit.

  Maar achter de makerade van de “fictieve GOD” gaan de hoofdrolspelers schuil, die voor GOD spelen, de priesterhood, ofwel de Elohiem/Rechters, wellicht de representanten van buitenaardse-geschapen-entiteiten.

  En ja, ze zijn goed in het spelen van spelletjes, het is voor mij duidelijk dat ze volkomen ziekelijk “bezeten” zijn van een sociopatische geest.

 13. Freeman schreef:

  Het kan ook zomaar zijn dat “Putin” een zelfde lot zal zijn beschoren als Sadam Hoessein, ik geef hem voorlopig nog het voordeel van de twijfel, mocht het een “spelletje” zijn, dan zij het zo, ik staar me trouwens niet blind op een individu als zijnde de verlosser, dus ook niet in de persoon van Putin.

 14. Freeman schreef:

  Religieuze boeken zijn handelsonderneming-plannen en spruiten voort uit “narcistische -gedeeltelijk buitenaards- mensenbreinen” met als doel de wereld (dieren-mensen en exoterici) te onderwerpen aan de godenmensen en esoterici (zoals zij zichzelf bezien, de arrogantie) het is daarom in mijn optiek niets goddelijks aan zo n Bijbel, er wordt vooral een heilige en goddelijke status aan toegekend waarin men heilig in wilt geloven als “Inspirator en Gids” voor het leven.

 15. ZerotheHero schreef:

  Voordeel van de twijfel op basis van wat? Je komt alleen maar met suggestieve en speculatieve argumenten die nikszeggend zijn.

  http://redefininggod.com/2015/08/obama-the-antichrist-and-divine-intervention-in-september-2016/

  “At this point, I think we’ve covered enough of the prophecies to show that Obama’s handlers are putting him in all the right places at all the right times to build him up as a passable Antichrist (either the “real” one or “fake” one). So now let’s move on to see how the Antichrist versus Christ spiritual dialectic fits in with the Western New World Order versus BRICS New World Order geopolitical dialectic.

  As I’ve shown in Understanding the NWO Strategy, the globalists have created two New World Orders and pitted them against each other. On one side, there is the Western NWO that has been advertised as scary, evil and totalitarian. And on the other side, there is the BRICS NWO that has been advertised as a place nations can run to escape and rebel against the evil Western NWO. By having the Antichrist head the evil Western NWO and then having Christ come in to lead the BRICS NWO to victory, the globalists are hoping to create a spiritual reason to accept the NWO for the religious people of the world.

  Upon looking into Muslim eschatology, I was shocked to learn that they too are expecting a Second Coming of Christ. In the Wikipedia entry on their End Times figure, the Mahdi, we see their popular prophetic expectation…

  “There is no explicit reference to the Mahdi in the Qu’ran, but references to him are found in hadith (the reports and traditions of Muhammad’s teachings collected after his death). According to Islamic tradition, the Mahdi’s tenure will coincide with the Second Coming of Jesus Christ (Isa), who is to assist the Mahdi against the Masih ad-Dajjal (literally, the “false Messiah” or Antichrist).”

  So if the Occulted Powers proceed with their script, the “Mahdi” will show up with “Christ” and his ET pals to jointly defeat of the Antichrist. This joint action would effectively unite the two sheep herds (which together comprise roughly half of the world’s population) behind the BRICS New World Order… or so the globalists hope.”

 16. Treowd schreef:

  Ik volg je daarin beste Zero alle aanwijzingen wijzen in die richting die jij ook aangeeft en Putin heeft verschillende gezichten naast het feit dat hij mogelijk nog een Royal Arch Free-Mason zou kunnen zijn. Volgens mij is dat een behoorlijke status bij de metstelaarij en mogelijk voor het leven. Volgend onderstaand artikel geeft een vollediger beeld van Vladimir Putin en volgens mij behoort hij ook tot de club die een wereld orde aanhangt.
  http://factsnotfairies.blogspot.nl/2013/07/snowden-scraps-russia-asylum-bid-over.html

 17. ZerotheHero schreef:

  Bedankt voor de link Treowd! In de gecontroleerde media krijg je alleen te horen wat ze willen dat je hoort betreft Putin, maar als je beter kijkt dan zie je al gauw dat het allemaal een groot theater is.

 18. Freeman schreef:

  Voor mij zegt het genoeg, het is vooral verwarring zaaien en nog meer verdeeldheid scheppen wat ze doen, er is simpelweg bij hen “Europese en Arische Elite” een grote warboel en incompetentie. Putin lijkt opnieuw de winnaar te worden, nogmaals staar ik me niet blind op die man, de burgers hebben hun eigen rol te vervullen, de burgers die niet willen zijn het niet waard, zij worden overheerst maakt niet uit door wie. Maar Putin is gewoon goed in schaken en weet wat hij doet, een duidelijke visie.

 19. Freeman schreef:

  Obama is een slap figuur “een gehoorzame puppet van de BILDERBERG FASCISTEN” net zoals zo n beetje alle Europese meeloop-leiders. Beter een vrijmetselaar met ballen en geen mee-loper en die zijn eigen koers vaart en o.a. MONSANTO-TROEP buiten de deur houdt. BRICS is een noodzakelijk tegenwicht en een verandering van beleid, het zal mij niets verbazen dat ze “de Westerse Elite” enigszins bij zinnen zijn gekomen dat een unipolaire world order nooit gaat werken.

 20. Freeman schreef:

  Zuid-Europa-links zal binnen een jaar of 10 zich uiteindelijk met Rusland verbinden en Noord-Europa-rechts zal zich met de V.S. verbinden, er zal sprake zijn van een gezonde competitie binnen een multipolaire-wereld orde en dat moet ook gewoon in stand gehouden worden en dat de vrije wil en het menselijk potentieel in tact blijft. Verschillen in culturen en levensbeschouwingen kan men niet ongedaan maken en moet men ook niet willen. Daarom is een verandering van beleid door voortschrijdend inzicht, een must.

 21. Freeman schreef:

  En ZerotheHero, ik heb zelf een wereldbeeld waar ik me in kan vinden en dus past een BRICS-blok daar ook in en een multipolaire-orde en een democratische-samenleving (volwaardig en volwassen) waarbij de mensenrechten worden gewaarborgd. Een tijdperk en orde is in de maak en ja een noodzakelijk “judgement-day” is al gaande, een in gang gezette wanorde en chaos om voldoende mensen te doen ontwaken en bij ze de interesse te wekken mee te denken, beslissen en om vanuit zelfbewustzijn mee te werken aan het tot stand komen van een rechtvaardige-samenleving. In de vrijmetselarij kan ik me vinden wat de humanitaire en sociale aspecten betreft en in de Theosofische-vrijmetselarij een deugdelijk en houtsnijdende (abstracte) filosofie en prachtige parels van occulte wijsheden wat het altruïsme (het rechterpad) betreft.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten