Binnenkort totale ineenstorting maatschappij?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 september 2015

riotsEen artikel van afgelopen zaterdag op Xandernieuws (met als bron Zerohedge.zom) laat zien dat het zinvol is de signalen over een op komst zijnde wereldwijde crisis, serieus te nemen. Mijn advies daarbij is, dit te doen zonder in angst te schieten. De site meldt [citaat]: Damian McBride, ex hoofd communicatie van het Britse ministerie van Financiën en voormalig speciale adviseur van de Britse premier Gordon Brown, twitterde afgelopen donderdag een even opmerkelijke als onthutsende waarschuwing aangaande de komende wereldwijde financiële crisis, die volgens hem ’20 keer erger’ zal zijn dan in 2008 en de maatschappij in totale chaos zal storten. McBrides drie adviezen laten daar geen misverstand over bestaan:

 1. Verplaats nú cash geld naar een veilige plek. Ga er niet vanuit dat de banken en pinautomaten open zullen blijven, of dat je bankpasjes nog zullen werken.
 2. Heb je genoeg flessen water, blikken voedsel en andere essentiële zaken om het binnenshuis een maand uit te houden? Zo niet: ga boodschappen doen!
 3. Spreek met je geliefden een punt af waar jullie heen gaan voor het geval dat transport en communicatie niet meer werken; ergens waar jullie allemaal naartoe kunnen.

De voormalige financiële expert van de Britse premier lijkt de ruim $ 3 biljoen die in 3 dagen tijd van de aandelenmarkten werd weggevaagd als een duidelijk voorteken te zien van een nog vele malen grotere financiële crash, die zo ernstig zal zijn dat er overal grote maatschappelijke onrust zal uitbreken. Het wegvallen van betaalmogelijkheden, communicatie, transport en zelfs voedsel duidt zelfs op een complete instorting.

McBride noemt het ‘waanzin’ dat de financiële markten na de gigantische crashes gewoon weer verder gingen alsof er niets aan de hand is. ‘Iedere dag dat het tijdperk van makkelijk lenen overeind blijft, betekent enkel dat er meer leningen niet zullen worden terugbetaald op het moment dat de echte crash eindelijk komt.’

‘In 2008 waren we er heel dichtbij, en wat er nu aan komt is 20 keer zo erg.’

Tot die tijd kunnen we volgens financieel specialist Brandon Smith nog veel meer ‘absurde en belachelijke propaganda’ verwachten over het zogenaamde ‘herstel’ van de beurzen en de (wereld)economie. Hoe slechter de echte cijfers worden, des te groter zal de propaganda in de media worden. Smith zegt dat dit een ‘beproefde tactiek is van de gevestigde orde om het publiek met valse hoop aan het lijntje te houden, zodat de mensen zich niet voorbereiden of alternatieve maatregelen nemen zodra het systeem overal om hen heen instort.’

De gigantische schommelingen op de beurzen in Amerika, China en Europa tonen aan dat er veel meer aan de hand is dan slechts een ‘correctie’, aldus Smith. ‘Dit is slechts het begin van het einde… Sinds 2008 is er in de wereldwijde financiële structuur helemaal niets gered, en nu zijn de centrale banken onwillig of niet in staat om ervoor te zorgen dat we zelfs maar kunnen doen alsóf het kan worden gered. Nu gaan we de pijn voelen, en dat allemaal terwijl het establishment ons zal vertellen dat dit alles enkel tussen onze oren zit.’ [einde citaat]

De afgelopen week is een toename te zien van mensen die noodrantsoenen, voedselpakketten en zaken als waterfilters kopen via de webshop. Nu zou de indruk kunnen bestaan dat ‘bangmakerij’ goed voor de handel is. De reden dat we deze shop begonnen zijn, is echter enerzijds te vinden in het zelfvoorzienend worden (levensonderhoud Martin Vrijland); anderzijds in de visie over de vermeende noodzaak naar artikelen die mensen kunnen helpen te overleven tijdens calamiteiten. Je kunt met een gerust hart stellen dat de vraag naar dergelijke producten niet zo hoog is als er niets op de loer ligt. Daarom zijn in de webshop ook anders zaken te vinden, zoals gezondheidsmiddelen. Een goed voorbeeld hiervan is CBD olie; een legaal hennepextract (zonder THC) waarmee een zoon van goede vrienden van mij, na toedienen (binnen 24 uur) uit een onafgebroken (9 weken lang durende) psychose wist te komen en tot verbazing van de psychiater ontslagen kon worden uit de kliniek. De olie werkt naar verluidt ook heel goed tegen depressiviteit en andere kwalen. Deze website zal nooit om commercieel gewin mee willen doen aan bangmakerij. U kunt ook blikvoer in de supermarkt kopen. Wij bieden slechts een selectie goede, zinvolle en snel leverbare producten. Op dit moment wijzen alle signalen op het zich aandienen van een moeilijkere periode vanaf de laatste week van september. U kunt maar beter voorbereid zijn.

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws.punt.nl

Gedeeld 508

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZerotheHero schreef:

  Vergeet niet dat de globalisten gecontroleerde chaos willen. Het worden zekere hele zware tijden, maar Ze willen een new world order, niet een compleet afgevallen vergane planeet. Sommige mensen denken echt dat de elite chaos creeert voor de lol en dat ze in een nucleaire bunker gaan overleven voor 100 jaar ofso om daarna naar buiten te stappen en te denken hehe allemaal van mij. Dat is deels bangmakerij gericht op het zondebokken van het westen. Dus ik ben het niet eens met Martin, maar meer omdat het artikel incompleet is en niet omdat we elkaar niet begrijpen. De maatschappij gaat niet compleet instorten, want dan mis je een toch een groot stuk van het hegeliaanse dialect: the solution.

  http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

  “It is true that the evil depopulation plan and its associated false flags will fail, but it has nothing to do with a new “positive timeline.” I laid out the reasons the globalists are sabotaging their own false flags in Throwing the Game: Why the globalists are exposing their own false-flags. In fact, Webre suffers from a Freudian Slip when he says “none of their false flags has worked in the way that we think.” A normal person would not expect the globalists to sabotage their own attacks, so they certainly haven’t worked in the way that we think, but they have served the purpose for which they were designed. As for the whole “total economic collapse / depopulation” narrative, it is a scary campfire story the propagandists are spreading so that people will rush into the arms of the BRICS “saviors” when they step up to stop it.”

  Amerika heeft de laatst bewapende bevolking en zij zijn de laatste obstakel in de weg van de globalisten hun weg naar global government. Daarom zal Amerika het hardst geraakt moeten worden, het wordt oorlog daar. Ze zullen geen staat accepteren die wil secerseren na het vallen van Amerika. De globalisten zullen waarschijnlijk de economische deadswitch pas indrukken wanneer alle eu landen hun bail in maatregelen hebben doorgevoerd zodat ze alles kunnen pikken en iedereen behalve hun klasse gereduceerd wordt tot 3de wereld klasse. De BRICS hebben hun banken al op hun plek en zij zullen zichzelf “redden”(aka the solution) wanneer de crisis zich voordoet. Het gaat erom mensen naar de rechterkant te sturen. Daarvoor moet eerst the old world order afgebroken worden die van amerikaanse hegemonie. Wees niet verrast als je een politiek correcte(globalist approved) versie van bijvoorbeeld 9/11 naar buiten ziet komen. Dat is geen reden voor feest, dat is alleen maar deel van het zondebokken van het westen. MH17 idem dito. Ik kan door en door gaan over details, maar de crux is dat de BRICS de rest van de wereld weg zullen leiden van het kwade westen, volgens script natuurlijk. De naties van de wereld zullen iig nog in staat zijn om politieke verkiezingen te houden want democratie moet weer ‘hersteld’ worden natuurlijk na al die corruptie. De globalisten willen dit helemaal niet in een korte periode klaren, want wees eerlijk wat hebben ze nou te vrezen behalve de amerikaanse bevolking? Over de komende jaren willen ze dat hun mises instituut kandidaten verkozen worden en het nwo systeem in werking gesteld wordt. Denk aan een Marine le Pen, Nigel Farrage etc. De mensen die de oplossingen roepen voor de door het westen gecreeerde problemen. Zoals ik zei kan ‘de instorting” mogelijk uitgesteld zijn, omdat ze nog niet in alle eu landen bail in maatregelen hebben. Als het omhoog gooien van de rente door de fed the black swan is dan moet je daar op letten. Hier in het westen wordt het zeker zwaar, maar trap niet in het verdeel en heer spelletje. Klinkt krom, maar je hoeft je alleen neer te leggen bij de rechtse gecontroleerde oppositie “die het aan zagen komen” en dan hoeft die crisis niet zo lang te duren. Goudstandaardje invoeren, austrian economics en klaar. Daarna een periode zoals na WW2 en dan langzaam aan verval in technocratische tyrannie en het einde van de mensheid.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ik ben het met je eens 😉

 3. Freeman schreef:

  Goed dat je wijst op die CBD-olie Martin, ken iemand die dat wel kan gebruiken. Nu ik dan het eerste gedeelte van deze broadcast gezien heb, valt heel veel op z n plaats.. https://www.youtube.com/watch?v=A44CM4lBSDg#t=7285..

 4. Lavender schreef:

  The Untangeld Gathering van Consious Consumer Network over AI is een real eye opener.

  Een van de komende zondagen een nieuwe conferentie over gefakkel met de tijdlijnen.

  Heeft iemand nog een oude winkeler prins staan en kan die even een plaatje opzoeken en posten hoe hoog het jezus beeld was/is er schijnen nl zo’n 300 meter verdwenen te zijn in een Matrix glitch.

  https://bradleyloves.wordpress.com/2015/08/29/what-time-is-it-mr-wolf/

 5. Lavender schreef:

  deze gaat over de “VREEMDE ZAKEN’die er aan de handzijn op dit moment met anomalies in de tijdlijnen en allerlij mensen die verschillende data/aantallen bij maanlandingen ed hebben,

  Very interesing verklaard veel over deze rare zomer waarin alle tijd doorelkaar schijnt te lopen en zelfs de seizoenen en dieren niet meer weten waar ze zitten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten