‘Boter na de vis’ in Europese terreuraanpak

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 november 2015

charlesmichelVandaag gaf premier Charles Michel een toespraak in het Belgische parlement waarin allerlei politiestaat maatregelen werden aangekondigd. Prachtig zult u denken, maar het is toch echt boter na de vis wat er nu in heel Europa gaande is. Niet alleen dat; de vis komt uit eigen kweekvijver. Ineens zijn allerlei zogenaamde moslim getto’s de broeinesten van terrorisme en ineens moet de financiering van de moskeeën doorgelicht worden.

Stelt u voor dat koning van Marokko decennia lang Europeanen in het land uitgenodigd zou hebben om van de prachtige cultuur te komen genieten en de meest imposante katholieke basilieken (gefinancierd door koninklijke Shell) te laten bouwen. En stel u voor dat deze katholieken in aantallen zo groot zouden worden dat ze zeggenschap in het land zouden willen. Zou Mohammed VI dan verbaasd moeten zijn? En stelt u zich voor dat Mohammed VI besloot Rome binnen te vallen en dat de katholieken uit het land op kruistocht zouden gaan om Rome te helpen in de strijd tegen Marokko, om bij terugkomst in Marokko wat AK-47’s mee terug te nemen? Zou dat tot verbazing moeten leiden? En deze allegorie gaat niet eens op, maar dat leest u hieronder.

Je kunt mensen niet kwalijk nemen dat ze economische welvaart opzoeken. Je kan het de grote groep allochtonen dus net zo min kwalijk nemen dat ze zich in Europa gevestigd hebben. Er zit geen enkele kwaadwillendheid achter deze keuze. Het veel gehoorde argument is natuurlijk: ja, maar wij wilden in de tijd dat we al die mensen hier naar toe haalden al die goedkope arbeid ook niet doen. Het punt is niet dat ‘we’ de deuren opengezet hebben omdat we zelf te lui waren om te werken. Het punt is dat er al die tijd al een agenda achter zat. Europese landen hebben doelbewust de poorten opengezet voor moslim immigranten. Met open ogen werden de moskeeën uit de grond gestampt met Arabisch geld. En daar leek tot voor kort niets mis mee, maar ineens zijn dat de kweekvijvers voor terroristen en moeten ze doorgelicht worden. Gebeurde dat niet al na die eerste inside job 9/11? Voilà!

Als je een beetje gaat graven, dan wordt al snel duidelijk dat Saoedi Arabië een overduidelijke Westerse partner is. Sterker nog, de oorlog in Koeweit zo’n 25 jaar geleden, was bedoeld om Saoedi Arabië er van te overtuigen dat Saddam Hoessein een gevaarlijke (Westerse pion) tiran was, waardoor het land de poorten openzette voor een super grote Amerikaanse militaire basis in het land (zie hier). De Bush familie doet al sinds jaar en dag flink zaken met de Bin Laden familie en Westerse olieconsumptie is de drijvende motor achter de rijkdom van het land. Arabisch geld is dus eigenlijk Westers geld. Dus wie heeft al die moskeeën in Europa gefinancierd? Juist u ziet het plaatje. Dat alle grote Europese steden vol zitten met moslims en super moskeeën is dus een bewuste keuze en een bewuste agenda geweest. Maar die zelf gekweekte vis wordt nu ineens gevaarlijk. En ook dat is een bewuste agenda.

Daarvoor werden oorlogen gestart en met name de laatste oorlog in Syrië moet de moslim gelovigen prikkelen uiteindelijk bijna vanzelfsprekend te radicaliseren. Indirect dan wel. Het loopt allemaal volgens planning. De oorlog in Syrië is al vier jaar gaande en nooit was er sprake van grote aantallen vluchtelingen, maar ineens kwam daar die tsunami (zie hier). En wie deelt er flyers uit waarin in staat hoe die vluchtelingen in Europa hun weg kunnen vinden? Ja, de grote New World order marionet George Soros. Het is een reeds decennia lang gepland schaakspel waarin de onwetende bevolkingsgroepen gebruikt worden voor de grote agenda. De grote groep moslims die niets met radicalisering te maken wil hebben, wordt door middel van terreuraanslagen van door het Westen gefinancierde, getrainde en bewapende strijders die terugkeren naar Europa, gestigmatiseerd tot een groep potentiële terroristen. En dat in zichzelf leidt dan vanzelf tot boosheid. Dus als die grote groep nog niet geradicaliseerde moslims op zeker moment boos worden omdat ze gestigmatiseerd en op 1 lijn geschaald worden met terroristen die heimelijk uit de koker van de Westerse geheime diensten komen, leidt dat op den duur vanzelf tot woede. En ook dat is precies de bedoeling. De overheden creëren dus op die manier zelf de atmosfeer van tweespalt en radicalisering in de maatschappij. Maar daarvoor is het nodig te doorzien dat terrorisme iets is wat uit de eigen koker komt. Infowars verslaggever Paul Joseph Watson doet dus in onderstaand filmpje mee aan het scheppen van deze atmosfeer, door wel te spreken over de zogenaamde getto’s maar niet te vermelden welke grote agenda hier achter zit.

Bron linkvermeldingen: wanttoknow.nl, hln.be

 

Gedeeld 167

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Treowd schreef:

  Als er tevens voorbij de huidige propaganda gekeken zou worden is het ook nog eens een sluwe tactiek om de wakkere medemens waaronder ook vele moslims de mond te kunnen snoeren tijdens die huis”raids” om de zogenaamde “terroristen” op te pakken. Men heeft er gewoonweg weet van dat er onder die vele moslim jongeren en voor hun andere afgedankte minderheden in de banlieues (achterstandswijken) ook broeinesten van verzet tegen de aankomende NWO aanwezig is en zal zijn, getuige o.a. de voormalige rellen van voorgaande jaren. Dat was een uiting van onvrede en dat kan alleen maar toenemen men vraagt als het ware om moeilijkheden. Onder naam van bestrijding terrorisme kan dat ook als mantel dienen om die broeinesten van verzet een stapje voor te zijn. En dat kan gebeuren in iedere stad en omgeving waarvan ze via pc-spionage in kaart hebben gebracht waar de mogelijke broeinesten of wakkeren zich bevinden. Een perfecte mantel om de voor hun gevaarlijke tegenstanders van de NWO onopgemerkt aan te pakken onder de mantel van terrorisme bestrijding.

 2. Martin Vrijland schreef:

  precies

 3. Hans schreef:

  Voor wat betreft spionage van eventuele broeinesten en mensen die door hun ontwaken boven het maaiveld uitkomen wordt gebruik ge maakt van systemen en (bio)echnologie van een veel hogere orde.
  Internet wordt voornamelijk gebruikt om de algehele tendens van onze reacties en bewegingen te peilen en in kaart te brengen wat gebruikt wordt in strategische planningen voor toekomstige acties en geopolitieke ontwikkelingen.
  Zo onstaan er zeer gecompliceerde en uitgebreide modellen die ze gebruiken om onze reacties op basis van die modellen te voorspellen en te kunnen sturen.
  De falseflag ops. bijvoorbeeld worden op die basis uitgewerkt en opgezet om dat resultaatte verkrijgen wat ze wensen.
  Ook dat gebeurd overigens via ongelooflijk krachtige kwantum computers die gebruikt worden voor de diverse verschillende agenda’s van de elite.

  Om een mens te traceren, of om zelfs per mens in kaart te kunnen brengen wat zijn ontwikkeling is en zelfs wat zijn gedachten zijn hoeft er niet gespioneerd te worden door dit soort bekende technologien als internetspionage ed.
  Via de hier op de site al zoveel besproken link waarmee wij aangesloten zijn op de matrix wordt via onze persoonlijke unieke handtekening van onze energetische blauwdruk tot in detail onze staat van zijn gemonitord.
  Dit gaat via een op AI gebaseerde kwantum/ bio comp.systeem waarvan een aspect zich hier ook gewoon op aarde bevindt.

  Er is zo’n hoge marge waarin men persoonlijk of in groepjes tot inzicht en actie mag komen zonder dat het een gevaar voor hun agenda gaat opleveren.
  Alles is afhankelijk van de exposure en invloed die men gaat krijgen voordat er op een bepaalde manier wordt ingegrepen.
  Ze weten zoveel van ons dat ze bijna door de bomen het bos niet meer zien 🙂

 4. Ion schreef:

  Ze vertrouwen hierbij niet enkel op politie en leger. Er is al een prive leger opgetuigd gestationeerd in Italie Eurogendforce en we zijn hierover nooit geinformeerd door de media. Via het verdrag van Lissabon is zelfs de doodstraf alweer ingevoerd in EU. En wie maakt er nog meer onderdeel uit van de Eurogendforce als observer? Turkije ( what the fuck ) zie ook Wikipedia

  https://www.youtube.com/watch?v=PK_L8X86D98

 5. Analyze schreef:

  @Hans, de shit storm is zich nu aan het ontwikkelen:
  http://www.nu.nl/eten-en-drinken/4166807/europese-unie-versoepelt-regels-nieuwe-voeding-zoals-insectenvlees.html

  Lees dit artikel en let op het woord nanotechnologie, koppel dit aan het onderzoek van wetenschapper Harald Kautz Vella en het is reeds mogelijk om ons uit te lezen.

  Plus in Zwitserland was men reeds bezig met de NWO infrastructuur:
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9961:verplichte-biometrische-id-kaart-voor-iedere-wereldbewoner&catid=20:het-complot&Itemid=33

  https://www.youtube.com/watch?v=MM8NpjmXD00

 6. Ion schreef:

  Je bent gevallen voor hun angst programming of een shill. Maak ze niet groter dan ze zijn.

 7. Analyze schreef:

  @lon, het is geen angst verre van dat. Maar gewoon feiten, als je weet waar die ‘grey’ (quantum) computers toe in staat zijn. Zwitserland is het bakermat van die technologie, het is reeds al lang gepland.

 8. Ion schreef:

  @ Analyze. Ik heb het gevoel niet dat ze al zover zijn maar ons enkel de indruk willen geven. Ik zal het onderwerp verder gaan onderzoeken. thx

 9. Ion schreef:

  Er zijn er maar weinig die de waarheid durven te zeggen en kijk eens wat er dan met het parlement en de zogenaamde democratie gebeurd.

  https://www.youtube.com/watch?v=73ojT6P5oZk

 10. Analyze schreef:

  Klopt de Dutroux zaak (Marcel Vervloesem) loopt tot Nederland (Demmink, prins Claus) en ook operatie Yewtree (Scotland Yard). Waar het op neer komt is satanische offers, zie ook Manuel Schadewald en de Appollo boot. We leven in een zieke westerse maatschappij met al haar perverse elementen, we zijn afgedwaald van onze goddelijke pad.

 11. Analyze schreef:

  WHY IS THE DOME OF THE ROCK SO IMPORTANT

  The Dome of the Rock is at the centre of competing claims.

  Muslims believe it enshrines the large rock slab where Muslim tradition says the Prophet Muhammad ascended to heaven.

  Meanwhile, Jews believe the rock may be where the holiest part of the two ancient Temples stood as early as about 3,000 years ago — and where religious Jews pray a third Temple will one day be built.

  Ancient Jewish traditions say the Ark of the Covenant. which contained the Ten Commandments, may have been hidden away in a chamber when the First Jewish Temple was destroyed.

  The adjacent Western Wall, believed to be one of the last remnants of the Temple complex, is the holiest site where Jews can pray.

  But Palestinian officials reject Jewish historical ties to the site and the competing claims have been known to spill over into violence.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3048270/Replacing-carpet-Jerusalem-shrine-reveals-religious-rift.html#ixzz3rx4bgCtn

  https://www.youtube.com/watch?v=i3h-F0lars4

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten