Breaking: Bootvluchtelingen naar Europa worden betaald door Amerika

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 september 2015

bootvluchtelingen_betaaldIn een artikel van 28 augustus 2015 op deze site vroeg ik mij af hoe het kan dat bootvluchtelingen uit Noord-Afrika over zulke enorme bedragen beschikken om mensensmokkelaars te kunnen betalen voor hun overtocht. Deze vraagstelling kwam al in 2014 bij mij op na het kijken van een documentaire van de VPRO (zie hier) waarin getoond werd wat een vluchteling aan geld op zak moest hebben om überhaupt op zo’n boot te belanden. Ik schreef toen een artikel met de titel: ‘Betaalt Europa zelf de vluchtelingen om de industrie draaiende te houden?‘ (zie hier). Ik kreeg opmerkingen naar mijn hoofd als: “Man, die hele familie heeft misschien wel jaren gespaard om zo’n tocht te financieren in de hoop op een beter bestaan voor een familielid in Europa. Toon eens een beetje empathie!” Persoonlijk vond ik dit geen realistisch argument, omdat in de landen waar we het over hebben vaak de gehele infrastructuur plat gebombardeerd is, de economie op zijn gat ligt en als er wel al een vorm van inkomen zou zijn, dan kan dit nooit toereikend zijn voor zoveel mensen om over zoveel geld in een vreemd valuta te beschikken. Waar haal je als vluchteling een bedrag van € 11.000 (in euro’s) vandaan? De beveiligingsindustrie verdient ondertussen miljarden aan deze vluchtelingenstroom, zo toonde ook diezelfde VPRO documentaire.

Nexus, een lezer van deze site, tipte mij via een artikel op zijn eigen website (zie hier). Omdat ik nooit zomaar iets aanneem zonder bronvermelding en er in dit geval geen link in het artikel vermeld stond, was ik nog enigszins sceptisch. Wil je iets aan kunnen tonen, dan moet je bronnen vermelden en niet alleen maar verwijzen naar een bron, maar ook de link toevoegen. Gelukkig zag ik dat de link naar het bronartikel in de comments stond. Het artikel op info-direct.at stelt zich dezelfde kritische vraag als die ik eerder stelde: Hoe kan het dat de bootvluchtelingen over zoveel geld beschikken om een overtocht te betalen? In mijn artikel van 28 augustus (zie hier) vroeg ik mij daarnaast nog (met enig sarcasme) af of George Soros – Amerikaans miljardair en iemand die berucht is om het wereldwijd financieren van revoluties via dekmantelorganisaties – misschien met de geldbuidel stond te schudden. De site Info-direct meldt nu dat de Oostenrijkse geheime dienst bekentenissen binnen zou hebben gekregen waaruit blijkt dat Amerikaanse organisaties de smokkelaars financieren. Dat is toch wel ‘breaking news’ te noemen! Het zou mij niets verbazen als feitelijk gedoeld wordt op de bootvluchtelingen zelf, want het zijn toch de vluchtelingen die de smokkelaars deze sommen geld overhandigen. Dit is goed te zien in de genoemde documentaire van de VPRO. De vraag is of we hier ooit nog iets van zullen horen. Van de Main Stream Media hoeven we qua berichtgeving hieromtrent niets te verwachten. Toch is het een teken aan de wand dat mijn vraagtekens over de enorme sommen geld van deze bootvluchtelingen niet geheel onterecht zijn geweest.

Persoonlijk zou het mij ook niets verbazen als Europa en Amerika gezamenlijk met de geldbuidel staan te rammelen en bewust de vluchtelingenstromen financieren. Het is natuurlijk makkelijk om het laantje van Europa schoongepoetst te houden als we met de vinger naar Amerika kunnen wijzen. Dit terwijl deze machtsblokken achter de schermen gewoon ‘twee handen op één buik’ zijn binnen de NAVO en op alle andere fronten. In mijn artikel van deze week (zie hier) legde ik al uit dat de NAVO zelf verantwoordelijk is voor alle ellende in de landen waar oorlog gevoerd wordt. Via hun proxy-leger ISIS brengen zij dood en verderf én zijn zij zelf degenen die de vluchtelingenstromen creëren. Vervolgens heeft het er nu dus ook nog eens alle schijn van dat de vluchtelingen een zak geld krijgen om naar Europa te trekken.

De agenda wordt steeds duidelijker voor iedereen die zijn ogen wijd open durft te zetten. Men wil Europa overladen met vluchtelingen en men wil door die vluchtelingenstroom binnenlandse onrusten creëren. Welk hoger plan dient dat? Antwoord: “Problem, Reaction, Solution‘. Men wil de autochtone bevolking vermengen; hun authenticiteit c.q. nationaliteitsgevoel doen verliezen; etnische groepen tegen elkaar ophitsen; potentiële (zelf opgeleide) terroristen vermengen onder het volk en totale chaos scheppen. En in die chaos zal het volk uiteindelijk smachten naar de oplossing van bovenaf. Dan is het toch heerlijk als er een New World Order kan worden ingesteld vindt u niet?

Bron linkvermeldingen: bovendien.com, info-direkt.at, tegenlicht.vpro.nl

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lavender schreef:

  Zouden ze elkaar vastgehouden hebben zo in die laatste ogenblikken? Fransje Huilebalk, dat kleine mupje met zijn broertje, zusje en doodsbange moeder toen ze voor een derde duur betaalde poging door hun vader in een gammel bootje de zee op werden gestuurd omdat hij na drie jaar veilig in turkije te hebben gewoond gratis een gebit en inkomen bij tante Angela wilde halen???

 2. Nexus schreef:

  Martin,

  Even een kleine correctie. In mijn artikel staan heel veel bronnen, niet alleen in een comment die ikzelf heb toegevoegd maar ook aan het einde van de nieuwsuitzending van KlagemauerTV, daar staan er een stuk of 10.

  Terug naar de strekking. De vluchtelingenstroom die duidelijk gefinancierd wordt heeft als doel, ontwrichting van de samenleving, haat opwekken, etc. Chaos dus. Is het niet de NWO die al decennia roept dat ze uit de chaos een NWO willen creëren?

  Dat een grote groep vluchtelingen op deze wijze ons land binnenkomen wil echter niet zeggen dat dat voor ze allemaal geldt. Tussen de echte vluchtelingen zullen ook klootzakken zitten die aangestuurd worden door onze elite en nu is het wachten op een eerste aanslag door zo’n vluchteling waarmee de paniek natuurlijk behoorlijk zal aanzwellen. Want stel je voor, tienduizenden vluchtelingen in Europa en niemand weet hoeveel huurlingen hier tussen zitten.

  Bovendien blijkt, in tegenstelling wat mainstream ons voorschotelt, dat de meeste vluchtelingen helemaal niet uit Syrië komen maar uit Soedan, Libië en verschillende andere landen. Het Syrië- voorwendsel dient om uitspraken van bepaalde leiders te onderstrepen zoals die van Obama en Cameron, het is de schuld van Assad, recentelijk kreeg zelfs Putin weer de schuld omdat hij een Amerikaanse aanval op Syrië heeft voorkomen toen hij de angel uit het gebeuren haalde door de chemische wapens van Syrië ( die ze niet hadden ) te laten verdwijnen.

  Ook verschijnen er steeds meer berichten van vallende stukken ruimtepuin, meteorieten etc. Zijn die echt of wordt hier holografische projectie gebruikt om het armagadon compleet te doen lijken en de paniek te doen opbloeien. Er is zoveel aan de hand………
  Blijven analyseren en vooral mens blijven lijkt de enige optie momenteel. Er schuilt een groot gevaar in generalisatie maar dat zie ik wel om mij heen gebeuren. Vragen die Cameron gebruikt in zijn interview over de vluchtelingenstroom hoor ik terug van gewone mensen. Toevallig of de bedoeling?

  Moeilijk moeilijk maar gelukkig staan wij niet alleen en heeft elke schrijver zijn eigen inslag waardoor er uiteindelijk een breed scala aan mogelijkheden geboden wordt van hoe de zaken in elkaar steken. In al die inzichten zit belangrijke informatie. De kunst is het om vermeende stellingen te duiden, te bewijzen en daarmee weer een stukje van de puzzel op te lossen. Let wel, wij hebben hier te maken met een organisatie die oeroud is, over ontelbare middelen beschikt en toegang heeft tot de hoogste kanalen en onze media. Het zijn geen domme jongens.

  Het worden rumoerige tijden…

 3. adje schreef:

  De elite wordt zenuwachtig. De formatie van een ziek 1 wereldsysteem moet versnellen nu steeds meer mensen middels het internet gaan doorzien welke kant het op gaat. De traditionele bevolking moet het onderspit delven, haar hart moet eruit gerukt worden. En als dat niet lukt zal de ziel eruit geslagen worden. De Nazi’s waren nog mietjes wat dat betreft…

  https://www.facebook.com/RudawEnglish/videos/798694213571817/?pnref=story

 4. Martin Vrijland schreef:

  Nexus,

  Bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad je bronnen wel gezien, maar het is prettig als je in dat artikel dan ook de links naar die bronnen plaatst, omdat je anders uren moet Googlen om ze te vinden.

  Groetjes

 5. Freeman schreef:

  Wat ik er vooral uit kan halen is dat “beeldbuis-spreekmensen” zoals die vrouw de “geloofwaardigheid” van de mainstream-media in dit geval moet redden. Mensen zoals zij laten ze op de beeldbuis verschijnen en aanschuiven om bij een steeds groter “argwanender” wordende publiek richting Media en geinstitutionaliseerde corporaties&organisaties, het proces van wakker worden om te leiden, een vorm van “temperen” als het ware.

  Het goede nieuws is, het zal ze niet lukken, het gaat compleet DOWN.

 6. Freeman schreef:

  En het zal altijd weer de bedoeling zijn van de “gecontroleerde” media om de “hoofdverantwoordelijken” voor de massa -OPERATIE CHAOS- immigratie buiten beeld te houden, de ontwerpers moeten natuurlijk buiten schot blijven, het is wel duidelijk dat ze niet wensen dat het “honderdste AAP-effect” zich voor zal doen, dus het ontwaken gaat te snel in hun ogen en daar moet dus een rem op komen en dat gaat steeds vaker gebeuren om de “LEUGEN&MISLEIDING” overend te houden.

 7. boterbloem schreef:

  Vluchtelingen ..Vluchtelingen.
  Innerlijk schijnen alle wereldburgers op de Vlucht te zijn ,
  voor zichzelf ,…. voor het ,,dreigende gevaar ” voor anderen .
  Martin zoals je al eerder meldde , We Are A Drop in The Ocean .

  Het heeft allemaal met energieke trilling frequenties te maken.
  Onze verbinding met de Ether .
  Moederaarde is in Baringsweeën

  http://www.trillingsfrequenties4all.nl/

  http://www.trillingsfrequenties4all.nl/deadline-voor-de-aarde-2

  http://www.trillingsfrequenties4all.nl/stroomnieuws

  Ontwakende zullen wij allen individueel aan ons ZELF moet werken ,
  en ons niet te focussen op Slechte negatieve energieën van buitenaf .
  Verander de Wereld in je positieve zelf , zodat we Moederaarde kunnen bijstaan in haar transformatie

 8. boterbloem schreef:

  Stop met je innerlijke verzet , tegen alles wat bij jou als Negatief naar binnenkomt.

  Nieuws voor de ZIEL.

  Desiree Röver in gesprek met Matthijs v.d Stroom ;

  https://www.youtube.com/watch?v=0RpwfaaWTwA

  Werken met Frequenties interview ;

  https://www.youtube.com/watch?v=g7h36RGZQCM

 9. Freeman schreef:

  De moeder heeft haar kinderen lief, kinderen die haar liefhebben, hebben elkaar lief, kinderen die hun moeder liefhebben zullen niet toestaan dat zij geweld wordt aangedaan en niet toestaan dat ze worden uitgeroeid.

 10. boterbloem schreef:

  En ,,Zo is het,, Freeman .

  Lets Free ourselves within our Minds.

  Laten we met ons allen de Rust bewaren ,
  zoals Moedernatuur ons dat ook geeft .

  Dit zal ons helpen de Vrede te delen met elkaar.

  https://www.youtube.com/watch?v=l5-WaEwrXak&list=PLE64A1E97EC599E67

 11. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/EU-en-Oxfam-lanceren-campagne-om-60-miljoen-immigranten-toe-te-laten.. eens horen wat Pechtold “BILDERBERG-SLAAF” te zeggen heeft, ik zou bij hem graag eens willen buurten..

 12. leeuw schreef:

  Laat je niet meeslepen in een burgeroorlog en mediteer en breng rust in je omgeving.
  Hoe dit te doen; hou je hoofd leeg en plaats van OM zeg je in je hood vrede in bv Syrieen of Nederland.
  En laat je energie stromen.
  Om je lijf niet leeg te laten stromen kan je na deze meditatie energe uit de universum nemen om je energie weer aan te vullen.
  Ik zie verders geen andere oplossing voor dit probleem. Helaas,,, want hoe hou je iedereen verders kalm?
  In Frankrijk waar ik woon worden zwervers uit de opvangcentrums gegooit en studenten uit hun studenten woningen om vluchtelingen onder te brengen en dit wekt woede bij de burgers.
  Waar is men mee bezig kan je je dan afvragen.
  Het enige wat men kan doen is rustig blijven en laat ze maar begaan en stuur liefde.

 13. leeuw schreef:

  PS kijk geen tv meer dat helpt ook om je rust te behouden.

 14. Freeman schreef:

  Ja, met “MAMBO JAMBO” komen we er wel -eerst waren het de zwervers, dan de studenten, dan de ouderen en tenslotte worden wij op straat gezet, laat gaan, want het is nu eenmaal zo- Nee, MAMBO JAMBO is ook niet de oplossing, ik blijf heel kalm en REALISTISCH, tegenover onrecht staat recht.

 15. Freeman schreef:

  IK trek niemand uit hun huizen, dan wil ik ook niet dat iemand mij uit mijn huis trekt, THAT s SIMPLE.

 16. Freeman schreef:

  Flyeractie is ook een optie om te organiseren om in Moskeeën en bij groepen en organisaties die in potentie het geweld niet gaan schuwen uit te delen, dat ze niet in de val van de AGENDA van de new world order lopen. Die Agenda exposen, een grootse actie om massaal mensen op die informatie te wijzen die beschikbaar is op het internet, dus actief betrokken raken om de plannen van de Elite in de kiem te laten smoren.

 17. Freeman schreef:

  De globalisten verdelen de boel en proberen iedereen tegen elkaar op te zetten, de mensheid die dat spel door heeft weet dat zij de boze vijand is, alles en iedereen heeft feitelijk hen als vijand al is de meerderheid daar zich niet, of niet goed van bewust, de oorlog wordt tegen de hele mensheid gevoerd.

  -OPERATIE INFO-BOM AGAINST GLOBALIST ELITE- zal hopelijk de schade beperken en de Agenda minimaal stagneren.

 18. leeuw schreef:

  Okee kan jij hier een brief schrijven die uit gedeelt kan gaan worden dan?

  Evt ka men een sanjeevini symbool erop zetten.
  Door die symbool krijgt degene dan de brief vast pakt krijgt de juiste frequentie binnen.

  https://www.google.nl/search?q=sanjeevini&biw=1366&bih=610&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CCwQsARqFQoTCLr_yPmr7ccCFQnaGgod1ZMK2Q

  Zo’n standaard brief is makkelijk voor de gene die er tegen opzien zelf er eentje te schrijven.

 19. Freeman schreef:

  Dat hoeft niet vanuit een centraal-punt worden georganiseerd, men kan dat met een groep mensen vanuit hun eigen regio organiseren en zo n flyer-actie op poten zetten.

  Op 17 Oktober staat er trouwens een “invasie” in Denhaag gepland door Break The System. Dat kunnen zeer nuttige acties zijn.

 20. Freeman schreef:

  Elke plaag van de Elite die ze over de wereld brengen en elk wapen die ze denken te gebruiken tegen de bevolking dient men te pareren door als een “collectief leger van wakkeren” enkel -in eerste aanleg- de doelstellingen van de Elite grootschalig te blijven exposen en op die wijze ga je dan vol gas op de tegen-aanval, want dat is een uiterst effectieve manier om succes te boeken.

  Een ”invasie” als op 17 Oktober in Denhaag, moet natuurlijk we eenl vervolg krijgen, het zou moeten leiden tot een samenwerkingsverbanden om op een zo breed mogelijke schaal de Agenda van de Elite te vloeren, er zal een strijd uitgevochten dien te worden om de slavernij ongedaan te maken.

 21. Freeman schreef:

  Het is belangrijk om bij de Elite-Crime-GROUP verdeeldheid te zaaien en dat leidt tot ontwrichting in verband met hun uit te voeren Agenda zal dat een begin van het einde voor hun inluiden, hoe meer dat dat gaande is, hoe beter dat voor ons uit zal pakken, een groots plan van aanpak dient men te realiseren om de oorlog op volle sterkte te beginnen en af te ronden met een overwinning van het volk der vrijheid.

  Wil je van ze winnen, dan dient men hun van hun tronen te stoten en elke vorm van tirannie beslechten, want zodra er een vacuum ontstaat, zal er altijd “nieuwe” tirannen de macht willen grijpen, maar een sterk en geinformeerd, vrijgevochten volk, valt niet overheersen of tot slaaf te maken.

 22. leeuw schreef:

  Te hopen dat de Duitsers kalm blijven want alleen al in Munchen verwacht men dit weekeinde plus min 40.000 vluchtelingen.

  http://www.nujij.nl/algemeen/munchen-verwacht-dit-weekend-tienduizenden.33437076.lynkx

  En de herfst begint en als men in tenten moet gaan wonen met de kou in aantocht,,,, daar zal het vrolijke boel gaan worden.

 23. Freeman schreef:

  Als die idiote oorlogen van ze in het Midden-Oosten aanhouden, zal het alleen maar erger worden en geen van de Arabische golfstaten en nog een hele boel Noord-Afrikaanse landen, nemen feitelijk niemand van die vluchtelingen en dat hoeft ook niet van de ELITE (volgens hun draaiboek).

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten