Britse pedofilieschandalen en de vertaalslag van Nieuwsuur naar Nederland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 november 2016

pedofilie-schandaal-voetbalIn 2014 kwam in Engeland een groot pedofilieschandaal naar buiten aangaande voormalig BBC presentator (van kinderprogramma’s), voorman van grote inzamelingsacties voor geld voor kindertehuizen e.d. en vriend van prins Charles, Jimmy Savile. De man zou honderden kinderen hebben misbruikt en had vrij toegang tot kindertehuizen. Hij had daar zelfs zijn eigen verblijf. Inmiddels duikt er weer een pedofilieschandaal op in het VK. Deze keer rondom de oud jeugd-voetbalcoach Barry Bennell die zich zou hebben vergrepen aan zijn pupillen. Nieuwsuur haalde gisteravond enkele “experts” in het programma om te bekijken hoe de situatie in Nederland is. Gemeten aan het aantal meldingen van misbruik leek dat in Nederland wel mee te vallen, maar tegelijk werd de vraag gesteld of dit wel de waarheid is. Kinderen durven immers misschien geen melding te doen, zo leek het standpunt.

In Nederland hadden we tot voor kort secretaris generaal en voormalig hoogste man van justitie, Joris Demmink, die aan de schandpaal gehangen werd. Deze “heksenjacht” werd gevoerd in samenspel met voormalig NRC journalist Micha Kat en het bedrijf Chipshol van de familie Poot uit Wassenaar. De zaak leek uiteindelijk vooral te draaien om afpersing van de Nederlandse staat voor miljarden aangaande de grond rondom Schiphol, waarbij het Demmink dossier gebruikt werd als pressiemiddel. Doordat deze familie Poot met hun stichting ‘de Roestige Spijker’ zelf samen bleek te werken met de aan pedofilie en afpersing gerelateerde Amerikaanse crimineel Jack Abramoff, verloor het dossier haar geloofwaardigheid en viel Micha Kat door de mand als journalist. Hij bleek op de payroll van deze familie Poot te staan en de samenwerking met Abramoff te vergoelijken. Dit terwijl onder meer op de website Veterans Today de naam van Jack Abramoff prominent naar voren kwam in een afpersingsnetwerk dat gebruik maakte van pedofilie. De website meldde: Veroordeeld Lobbyist Jack Abramoff voorzag mannelijke en vrouwelijke congresleden en senatoren in de VS van heteroseksuele-, homoseksuele-, lesbienne-, biseksuele- en kindprostituees. Zo werden tal van congresleden, media mensen en officials gecompromitteerd en chantabel gemaakt. Hierbij maakte hij gebruik van drie hotels in Washington. De aanklachten van de stichting ‘de Roestige Spijker’ bleken niet hard gemaakt te kunnen worden, maar misschien was dat de bedoeling ook wel. Demmink ontsprong de dans en in de gecontroleerde hetze tegen Joris Demmink leken de familie Poot en hun broodschrijver Micha Kat de verliezende partij, toen de familie Poot in juni 2014 meldde dat zij hun bedrijf Chipshol zouden verkopen. Pedofilieschandalen lijken door dit soort zaken vooral te draaien om geld en macht. De stichting ‘de Roestige Spijker’ heeft Joris Demmink niet veroordeeld gekregen en haar inzet was misschien wel vooral een goede gecontroleerde ‘schip van de wal’ stuuractie.

Ook in Amerika zien we nu veel aandacht rond pedofilieschandalen in de nadagen van de Amerikaanse verkiezingen. Een bedrijf genaamd Stratfor zou nauw verbonden zijn met Hillary Clinton en zou betrokken zijn bij mensenhandel. In een aantal van de Stratfor emails zijn er belangrijke termen van “pizza”, “hotdog” en “serveerster” gevonden. De Stratfor emails zijn gecodeerd met de belangrijkste woorden en zinnen. Op basis van onderzoek, zouden de woorden “pizza” en “hotdog” termen zijn die in verband staan met mensenhandel in kinderen en het woord “serveerster” lijkt in verband te staan met handel in vrouwen. Hoewel ik er niet over geschreven heb tijdens de verkiezingen bleek al uit de door WikiLeaks gepubliceerde gehackte emails van Hillary’s campagneleider (en vriend) John Podesta, dat hij feestjes met 6 tot 14 jaar oude kinderen in hottubs organiseerde (op een ‘pedo boerderij’), voor top-Democraten. Inmiddels beginnen er steeds meer aanwijzingen voor de rond die tijd geopperde schokkende complottheorie te komen dat John Podesta en zijn broer rechtstreeks betrokken waren bij de misschien wel beruchtste ontvoering in Europa ooit, namelijk de verdwijning van het 4 jarige Britse kleutermeisje Madeleine McCann in 2007 in Portugal. Dit pedoschandaal, dat dus begon bij de Wikileaks emails van Hillary Clinton, is uitgemond in een wereldwijd onderzoek van allerlei individuen onder de titel ‘Pizzagate‘ (een verwijzing naar de hierboven uitgelegde schuilwoorden).

In Nederland hadden we ooit de Zandvoortse pedofilie-zaak. Ook hadden we in Nederlands een PVDA-senator, Edward Brongersma, wiens huis vol met kinderporno bleek te staan. Dat werd natuurlijk pas ontdekt na zijn dood. Die bestanden zijn nu onder andere in het beheer van een stichting die verantwoordelijk is voor seksuele voorlichting aan kinderen op basisscholen. Het gaat dan om het Rutger WPF. Nederland is dus niet schoon van aan pedofilie gerelateerd zaken. In het artikel ‘de pedocratie van Nederland‘ uit 2013 kon u een tipje van de ijsberg lezen.

De grote aandacht rondom pedofilieschandalen heeft mogelijk een belangrijk onbewust effect op mensen. Als ik tegen u zeg ‘denk niet aan een zwarte kat‘, dan denkt u onmiddellijk aan een zwarte kat. Dat is een vorm van NLP. Hoe meer pedofilie schandalen in het nieuws zijn, hoe meer we (onbewust) gaan denken dat het blijkbaar een seksuele geaardheid is die in alle lagen van de maatschappij voorkomt. Dat zou wel eens het voorstadium kunnen zijn van de emancipatie en acceptatie van het verschijnsel pedofilie. In een uitzending van RTL Latenight uit 2013 (zie deze link) zagen we hiervan al een voorproefje. In de jaren ’70 en ’80 werd de acceptatie van pedofilie ook al gepusht in nieuwsuitingen van bijvoorbeeld de volkskrant. Priester en tv-bekendheid Antoine Bodar geeft in dit volkskrantartikel (2011) weer hoe hij geworsteld heeft met zijn pedofilie.

We lijken met alle pedofilieschandalen wereldwijd vooral in de ‘mind set’ gebracht te worden dat we het verschijnsel gaan accepteren en er een keurige oplossing voor gaan vinden. ‘Denk niet aan de zwarte kat‘. In de praktijk lijkt het erop dat er hier en daar eens een kop rolt, maar dat de schandalen en onderzoeken hooguit overleden pedofielen als Jimmy Savile of Edward Brongersma aan de schandpaal nagelen. Soms rolt er een kop van een kleine spil in een mogelijk groot netwerk (zoals in het geval van Marc Dutroux), maar de grote spelers ontspringen altijd de dans.

Pedofilie heeft mogelijk alles te maken met een energetische beleving. Occultist en beïnvloeder van menig wereldleider en artiest, Aleister Crowley (lees hier meer achtergrond info), beschreef dit al in zijn dichtbundel ‘White Stains‘ (A ballad of passive pederasty). Kinderen vervullen in de ‘magick’ van Aleister Crowley een erg belangrijk rol. Om met het occulte krachtveld te verbinden raadde Aleister Crowley als meest ultiem ritueel de uitputting en verkrachting van een jonge jongen aan. Crowley was een groot voorvechter van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij volgens hem een energie vrijkwam die van spirituele occulte waarde is. Crowley was een voorvechter van allerlei magische technieken (magick met ‘ck’ genaamd). Uit dergelijke informatie zouden we dus kunnen lezen dat pedofilie veel meer is dan simpelweg een seksuele geaardheid of voorkeur. Daarom is het misschien verstandig om niet meteen te zwichten voor het gevoel van medelijden met die arme mannen die deze behoefte bezitten. Daarvoor moet wel eerst het besef ontstaan welke energetische of occulte verbinding er aan deze behoefte gekoppeld zit. Dat kan natuurlijk alleen als u gelooft dat er een dergelijk krachtveld bestaat. We hebben het dus over de koppeling tussen een seksuele daad (of de behoefte daaraan) met een wereld die voor ons fysieke waarnemingsspectrum onzichtbaar is. Het lijkt er op dat pedofilie veel binnen hooggeplaatste kringen voorkomt. Ik spreek dan vaak over de farao-bloedlijnen of de Saturnus cult. Saturnus was dan ook de godheid van de kinderoffers. Zonder dat we het weten zijn onze jaarlijkse feesten (Sinterklaas en Kerst) een verwijzing naar deze Saturnus verering. Hier kom ik in een later artikel op terug. Zou het kunnen dat de seksuele daad met kinderen (zoals door Aleister Crowley beschreven) deze farao-bloedlijnen in verbinding stelt met een krachtveld dat wij niet lijken te kunnen waarnemen? Ik besef me dat deze vraag voor de gemiddelde lezer misschien als ‘veel te ver gezocht’ zal klinken. Maar ik prikkel mijn lezers graag tot onderzoek.

Bron linkvermeldingen: npo.nlvolkskrant.nl, nu.nlad.nl, wikileaks-forum.comvigilantcitizen.com, stewwebb.com, volkskrant.nl

Gedeeld 57

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (68)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  zie de video bij 4:14.
  Waarom is het gezicht van Podesta geshopped?
  Vergelijk zijn gezicht met de oorspronkelijke foto te zien in de video:
  ”De-Coding The Meaning On Podesta’s Hands”

  https://www.youtube.com/watch?v=kwAgZAB078E

  Nu vraag ik me af hoe dit verhaal over Podesta is te rijmen met de ruim 4 uur durende docu;
  ”The True Story of Madeleine McCann.Buried By Mainstream Media-Richard D Hall”

  Ik ga de docu nog een keer bekijken en dan zie ik wel verder.

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Dus mijn eerste vraag in dit onderzoek is:Welke psy-op artiest vind het nodig om het gezicht van Podesta’s gezicht te shoppen en waarom.
  De kin is veel te lang de video van USA Time New. De man ziet er uit als een levensgevaarlijke psychopaat. Is dit fotoshop werk gedaan door youtuber USA Time New?
  Op de oorspronkelijk foto van wikileaks was het gezicht nog normaal.
  Wat voor spelletje wordt hier gespeeld?

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Opmerkelijk vind ik dat de profielschetsen van de Podesta’s wel erg perfect matchen.
  Ik vind het allemaal erg verdacht. Dat worden weer veel uurtjes onderzoek vrees ik.

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Als de Podesta’s op het moment van de verdwijning van Madeleine verbleven in de villa van de wereldberoemde pedofiel Sir Clement Freud (op een steenworp afstand van het appartement van de McCann’s ) dan lijkt het me aannemelijk dat de Podesta’s de ontvoerders moeten zijn.
  Maar hoe dan verder? Politie en justitie is nergens meer te vertrouwen dus wat nu?

 5. Camera schreef:

  [email protected]
  Wat nu?

  Deze man (linkje onder) stond vandaag in de Telegraaf als topverdienende samen met Mathijs van N en Giel B en nog twee, ze verdienen natuurlijk eigenlijk de roe of de zak maar ja… what to do , wat nu?

  http://www.ebaumsworld.com/videos/creepy-dutch-guy-paul-de-leeuw/323187/

 6. Riffian schreef:

  Volgens mij is dit een indirect bewijs dat de top van de internationale politici wel betrokken is. Scotland Yard is ook geïnfiltreerd en David Cameron moet op de hoogte zijn geweest:

  “Scotland Yard’s £12m Operation Grange inquiry, prompted by a personal request from David Cameron five years ago and funded by the Home Office, is said to be under pressure as police face budget cuts in other areas.

  The parents of Madeleine McCann are said to be “horrified” by the sexual abuse allegations against Sir Clement Freud, who befriended them in Portugal after their daughter disappeared.

  The broadcaster, writer and Liberal MP, who died in 2009, has been accused of sexually abusing two girls between the 1940s and 1970s.
  The claims will be aired tonight in the ITV documentary Exposure: Abused and Betrayed – A Life Sentence.”
  http://www.theweek.co.uk/madeleine-mccann/53972/madeleine-mccanns-parents-horrified-by-clement-freud-child-abuse-claims

  Het is ook duidelijk waarom Theresa May nu premier van Engeland is.
  Als minister van binnenlandse zaken benoemde ze drie personen die betrokken waren bij de Whitehall en Westminster ondervragingen allen met relaties tot de verdachten.
  De deksel moet op de doofpot blijven…net zoals hier in Nederland in relatie tot Demmink en het koningshuis.

  https://www.youtube.com/watch?v=-xlXy9S1Zck

 7. Riffian schreef:

  Ook in Nederland is het gras niet groener…en zit de deksel er aardig op

  Vrakking zegt ten tijde van het hoogst geheime onderzoek te zijn gebeld door Borghouts die liet blijken ontstemd te zijn dat Demmink (toen directeur-generaal op dat departement) door de politie werd onderzocht. “Waar ben jij mee bezig”, zou Borghouts hebben gevraagd. Vrakking zegt niet te snappen hoe de top van het departement op de hoogte was. “Ik begrijp tot de dag van vandaag niet hoe Borghouts erbij kwam mij te bellen terwijl het om geheime inlichtingen ging.”

  Na dit telefoontje liep het onderzoek direct spaak. “De dag na dit telefoongesprek – we hadden al huiszoekingen gepland – bleek dat het onderzoek uitgelekt en dus kapot was.”
  Borghouts: verhaal Vrakking buitengewoon ongeloofwaardig

  Borghouts zegt desgevraagd zich “absoluut niet te kunnen herinneren” Vrakking te hebben gebeld. “Een buitengewoon ongeloofwaardig verhaal”, noemt hij Vrakkings lezing. “Het ligt ook niet in de lijn van de manier waarop ik opereer.” Borghouts zegt dat hij wel op de hoogte was van het Rolodex-onderzoek, omdat de toenmalige baas van het OM, René Ficq, dit op een regulier overleg had gemeld bij de minister en de secretaris-generaal.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/22/oud-hoofdofficier-justitie-vrakking-demmink-was-wel-in-beeld-a1426350

  https://www.youtube.com/watch?v=QKeyiKBr3MA

 8. Riffian schreef:

  Nog een ‘gatekeeper’ de octopus is in deze treffend, want het één heeft met het ander te maken IRT affaire: http://fast.mediamatic.nl/f/tqgr/image/568/82329-620-420.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=0COBnxRdeh0

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Camera.OMG !
  En dan die reactie van Paul de Leeuw fan, Daphne26. Zij bewijst ook nog eens dat er echt Nederlanders bestaan die dit pedo gedrag normaal vinden.
  ”’ok if you check your sources before you comment shit about someone…
  this guy is a singer, songwriter, comedian, and tv host…”
  en ze sluit af met: ”i am from holland so i know what i am talking about etc…”
  OMG , grote kans dat Daphne toen nog niet eens geboren was en is opgegroeid in een krankzinnig land maar denkt dat het allemaal normaal is wat hier gebeurd en dat er in Rusland propaganda is en dat Noord Korea een dictatuur is. En Jimmy Savile heeft ze natuurlijk ook nooit van gehoord.

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  AVIENUS zegt:”I don’t see what the big deal is. This happens to me every week at Church…” 😀

  De niet-Nederlanders zijn zeer verontwaardigd in de comments.
  Ze kunnen niet geloven dat dit echt op de nederlandse TV (tell a vision)
  is geweest.
  Interessant om alle reactie’s te lezen.
  Zo zegt luftherz: ” The Aristocrats…… ta-da !
  En aangezien er geen ondertiteling is vraagt menigeen zich af wat ze zeggen/zingen.
  ashhog zegt: ”What the fuck are they saying?”
  buttscooter zegt: i think the boy is saying ” kiss my neck harder and be easy with your fat stubby cock in my ass” however once again i could be wrong.

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  specstorm zegt: just read about this guy on wikipedia and adopted 2 children with his gay partner and I wouldn’t surprised that kid in the video is his adopted son.. sick!
  Tja, als je geen Nederlander bent dan moet dat toch vreemd zijn allemaal. Homo’s en Pedo’s die kinderen mogen adopteren.Gek eigenlijk hoe snel je door perceptie management op TV (tell a vision) gewend raakt aan dergelijke anomalies.

 12. Riffian schreef:

  In een bepaalt tijdsgewricht was men gefusilleerd, voll gegen die mauer zullen we maar zeggen. Maar het enige wat we kunnen doen is het aankaarten en de boodschap verspreiden, de middelen zijn voorhanden. Over tijdsgewricht gesproken hij is nu 33 jaar actief..hoeveel schade kun je aanrichten.

  Het is een spirituele oorlog waarin we zitten, de occulte Crowley handelingen die ze verrichten zet de poort open naar een lagere dimensie. Opdat de demoon/djinn degene bezet..:

  “For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.”

  Dit is al duizenden jaren aan de gang:

  “Israëlische archeologen hebben in de overblijfselen van de bijbelse stad Gezer 3600 jaar oude Kanaänitische godinnenbeeldjes gevonden, plus gouden en zilveren voorwerpen die de Kanaänieten aan hun goden offerden.

  In Tel Gezer, tussen Latroen en Ramle in midden-Israël, zijn bij opgravingen onder meer godinnenbeeldjes aantroff en, een prachtige met goud omrande scarabee en een zilveren medaillon. De beeldjes stellen liefdes-, vruchtbaarheids-, maan- en oorlogsgodinnen voor die tegenhangers waren van de Akkadische goden Ishtar en Sin. De scarabee komt vermoedelijk uit de periode rond 1650 v.d.g.j., de tijd dat de Hyksos regeerden na de Egyptische en Kanaänitische heersers te hebben verdreven.”
  https://www.niw.nl/kanaanitische-schat-555/

  “Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee.”

  De Leeuw is een Nederlandse khazaren naam en letterlijk en figuurlijk een valse nicht.
  De Hond, Kat etc…Dit is al een aardig begin:

  “De LHBT-gemeenschap in Rotterdam stond zaterdagavond stil bij de slachtoffers van de aanslagen in Orlando. Paul de Leeuw opende om 18.00 uur de bijeenkomst in De Unie aan de Mauritsweg. Kort voor de bijeenkomst werd De Leeuw uitgescholden door enkele jongeren.
  De Leeuw stelde dat er blijkbaar nog veel moet gebeuren en dat de homohaat alleen maar groter wordt. Hij vond het goed dat burgemeester Aboutaleb aanwezig was. Aboutaleb stelde in zijn toespraak: “Wat is er met de wereld aan de hand? Waarom? Wat bezielt je?”.
  “Het kan niet zijn dat je respect vraagt zonder respectvol te zijn,” vindt hij. “Als we toegeven zijn we ver heen.”
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/143172/Paul-de-Leeuw-uitgescholden-bij-herdenking-slachtoffers-Orlando

 13. Riffian schreef:

  “Het was niks, het is niks en het zal niks worden”

  https://www.youtube.com/watch?v=elUhlkaicGw

 14. Riffian schreef:

  Vooral zgn. goede doelen blijven steunen, zoals de postcodeloterij. Want het blijkt maar weer dat iedereen die deelneemt aan die initiatieven indirect mensenhandel en alle bijkomende misdadige criminele handelingen financiert.

  Het is alsof de duivel ermee speelt:
  Hoofdverdachte Julienne M. zou middels een weeshuis in de Democratische Republiek Congo Belgische gezinnen helpen aan adoptiekinderen.

  De kinderen werden opgegeven als weeskinderen, maar bleken niet altijd wees te zijn. Uit onderzoek blijkt dat drie van de in totaal elf kinderen die in België zijn beland geen wees zijn. De kinderen zijn als vermist opgegeven in Congo door hun ouders en worden gezocht door de autoriteiten.
  http://www.nu.nl/buitenland/4358976/politie-belgie-verricht-huiszoekingen-in-onderzoek-kinderhandel.html

  Waar is toch al dat geld gebleven dat aan Haïti is gedoneerd?
  http:// http://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/alle-goede-doelen/clinton-foundation-2.htm

  http://www.thepoliticalinsider.com/election-woman-investigating-clinton-foundation-crimes-found-dead/ (Let op de sterren in de logo van de Clinton F.)

  https://www.youtube.com/watch?v=xSoG-QTF3Ks

 15. Riffian schreef:

  The upside-down pentagram, often superimposed on a goat’s head, is a common symbol in occult and satanic ritual. The circle of upside-down stars in the poster on the opposing page, ostensibly representing the nations of the European Community, would appear to be a conscious attempt by the artist to convey an occultic message.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Herstel: Ik bedoel natuurlijk ‘ compositie foto’.
  De compositie foto’s matchen te perfect zeg ik.

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Met Pizzagate ben ik klaar. (En dat binnen 24 uur)
  Madeleine kan niet ontvoerd zijn door de Podesta’s.
  Madeleine was dood.
  Conclusie. Pizzagate is een Hoax.

 18. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  YouTube >PizzaGate: A Theory About the E-FITS & the Podesta Brothers.
  Gaat over de politie tekeningen van de Podesta’s.
  Ik ben het niet helemaal eens met Ole Dammegard, maar mbt de politie schetsen
  ben ik het wel eens.
  Beetje raar dat Wikileaks zo laat met de te perfecte profielschetsen komt,en dit terwijl niemand de verdachten duidelijk heeft gezien,want donker.
  Klopt niets van. Period !
  Conclusie , we worden ongelooflijk op het verkeerde been gezet door Wikileaks.
  Maar iedereen die denkt dat pizzagate geen hoax is, ga lekker onderzoeken hoe de vork niet in de steel zit.

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  herstel; ik bedoel compositie tekening. profielschets is wat anders geloof ik.
  Maar het gaat om de boodschap; De tekeningen van de Podesta’s zijn te perfect en dat kan niet.

 20. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik hoop dat niemand gelooft wat ik zeg.
  Geloof nooit iets klakkeloos. Dat doe ik ook niet.
  bekijk de 4 uur durende docu genoemd in mijn eerste reactie.
  De Podesta’s zullen geen dood meisje ontvoeren lijkt me.

  En luister allen naar de pizzagate debate bij Zachary K Hubbard.
  Ik zit bijna exact op dezelfde lijn als Zachary.

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Zachary probeert verwarde nep christenen iets duidelijk te maken.
  Verwarde christenen zijn energie vreters nr 1.
  Ook duidelijk is nu dat het niet enkel pizzagatehoax is wat ze niet begrijpen.

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ook dis-info agent nr 1 alex jones doet een duit in het zakje van pizzagate.

 23. Diewer schreef:

  Ja denk het ook @PORVH. Er is ook een ‘illuminati-card’ te vinden op het internet waarop pissigste staat…

 24. Diewer schreef:

  Nou ja zeg, die verrotte automatische correctie – je moet constant elke letter bekijken – ik bedoel natuurlijk pizzagate, maar dat kent de autocorrector niet en maakt er dus(?) pissigste van..

 25. Riffian schreef:

  @Diewer, ja die zag ik ook voorbij komen. Hoogstwaarschijnlijk vervalst…er staat een artiestenhandtekening in de afbeelding als je goed kijkt.

  We bevinden ons midden in een informatie – en cyberoorlog..COINTELPRO style
  http://www.nu.nl/internet/4359438/rusland-vreest-cyberaanval-met-nepnieuws-van-nederlandse-servers.html

  http://nos.nl/artikel/2145744-nieuwe-defensie-eenheid-gaat-straks-digitale-aanvallen-uitvoeren.html

 26. Notis schreef:

  Dat sex met kinderen (zoals Crowley in zijn gore waan/wanen denkt) het ‘energieveld’ van een volwassene zou kunnen voeden vind ik flagrante onzin.

  Ieder mens is voor zichzelf verantwoordelijk, voor zijn gezondheid is men vnml aangewezen op gezonde voeding en gezonde beweging.
  De beweging van sex dient (volgens moeder natuur) dient in de eerste plaats voor de voortplanting en zeker!.. uit het in de evolutie ontwikkelde sociale en kudde instinct is later de liefde gegroeid.
  Sex met liefde stimuleert andere centra in ons ‘bestaan'(fysiek, psychisch en spiritueel) dan sex en lust en nog erger sex en geweld (misbruik, kinderen etc.). Deze laatste voedt alleen de vervreemding, haat, perversie en sadisme. Daar is helaas niets positiefs aan en voedt zeker ook niet zogenaamde geheime occulte krachten. Deze argumentatie is alleen bedoeld om een zogenaamd excuus (zo van hogere machten en krachten bla bla bla) te hebben om perverse, sadistische lustgevoeledn in daden te kunnen omzetten.

  Wat al ons handelen betreft: De Indiers noemen het karma, hier in de westerse christelijke cultuur heet dat het laatste oordeel etc.

  Het volksgeloof (das gesundene Volksempfinden) is nog veel directer met: “Wat men zaait, zal men oogsten” en “wie goed doet, goed ontmoet” of “wie wind zaait, zal storm oogsten”.

  P.s. En al deze, door zogenaamde hogere spirituele sadistische smerige energieen geleide, pedoos mogen ze van mij direct ophangen aan hun organen die daar schijnbaar de meeste behoefte aan hebben (en zij weten donders goed welke organen ik daar mij bedoel….meest mannelijke nml!!! hoewel ook vrouwen er wat van kunnen….dus…).

 27. Notis schreef:

  Nogmaals onze lusten mogen zich nooit te buitengaan ONDER DWANG van een ander, maar altijd gebaseerd te zijn op wederzijdse begrip en instemming.

 28. Riffian schreef:

  Maak je niet druk het zijn dezelfde figuren die geloofde dat 9-11 gecoördineerd werd vanuit Tora Bora en dat Osama bin Laden aka Lee Osman is vermoord en in zee is gegooid.

 29. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Diewer, ik denk dat die illuminati card niet bestaat.
  Hij bestaat enkel op het internet lijkt me.
  Hier nog een leuke uitzending van Zachary K Hubbard.
  Vooral vanaf minuut 30:00 wordt het interessant, als zionistisch Huffington Post disinfo agent David Seaman ter sprake komt.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZhLekku_bi8

 30. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En natuurlijk is Noord Korea wel een dictatuur.
  De leider van Noord Korea Kim Jung Un heeft zijn verjaardag tot nationale feestdag uitgeroepen. Dat zegt wel genoeg lijkt me.
  (bron: msn.com)

 31. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En of Paul de Leeuw werkelijk is uitgescholden valt natuurlijk zeer te betwijfelen. De bron is niet echt betrouwbaar. 😀 Ik geloof dat soort berichten absoluut niet.

 32. Riffian schreef:

  Het gaat strak gevierd worden heb ik gehoord, nog een ‘puppet’ en agent van de centrale planners. Hij leefde in Zwitserland onder de schuilnaam Chol-pak, dat zegt genoeg lijkt me. À la Lenin na zijn hersenspoeling het land in geloodst. Ook de middelvinger is vrij masonisch lijkt
  The middle finger salute. The middle finger is known by various names: medius, digitus impudictus (immodest finger), digitus obscenus (obscene finger), digitus infamis (disreputable finger), and fool’s finger. It is the finger of the planet Saturn. When extended solitarily while the other fingers folded, the middle finger represents the phallus of the sun god Baal, Ra or Nimrod, as does the thumb, and the folded fingers in this pose represent the testicles. It is often regarded as an obscene gesture. This finger of Saturn (Satan) symbolises the borderline state between consciousness and the unconsciousness.
  http://imgserv9.tcdn.nl/v1/RRbo2LMLj4A7fow_dlOEqivBuC0=/fit-in/1024×0/filters:no_upscale()/http://metronieuws.tcdn.nl/field/image/inline/944d74a694a8e7b25f4da0b66f630f12-1472563694.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=ygo3RrBSzSM

 33. rmstock2 schreef:

  Pizzagate and the BEAST System – Fritz Springmeier
  November 28, 2016
  http://freemantv.com/pizzagate-and-the-beast-system-fritz-springmeier/

  https://www.youtube.com/watch?v=mEqCfSsHbGQ

 34. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Illuminati Pizza Party / Pizzagate Psyop & The Fake News Agenda

  https://www.youtube.com/watch?v=GV1OlgIjOCU

 35. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Nu moet het voor iedereen duidelijk zijn wat de bedoeling is van de pizzagatehoax.

 36. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  We kunnen dus weer een hele zwik truther-sites en truther-YouTube kanalen door de plee spoelen en tegelijkertijd een nieuwe betrouwbare integere YT onderzoeker toevoegen (in het geval je hem nog niet kende). youtuber ODD Reality.
  En zo komen we langzaam stapje voor stapje verder.
  Een tip van een ouwe rot : Laat de dis-info sites voor wat ze zijn. Ze verdienen geen bezoekers. Ze vreten jouw energie op. Zo hou je ook veel meer tijd over om leuke dingen te gaan doen.

 37. Averroes schreef:

  @rmstock2, heb me twijfels bij freeman en springmeier. Ze draaien om de hete brij heen en blijven verwijzen naar pizzagate en wikileaks, terwijl dit een psyop/cointelpro actie is van de geheime diensten icm particuliere diensten zoals Stratfor die weer banden heeft met Mossad.

  Het enige interessante is de verwijzing naar de manchurian candidates die zgn. gekozen worden om president te worden. Je ziet duidelijk een Monarch/MK-Ultra programmering. In dit kader kan ik je verwijzen naar een zeer interessante docu uit 1995 van Brian Springer

  https://www.youtube.com/watch?v=BdXtIJNNVZM

 38. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik heb absoluut geen twijfels meer over Springmeier en Freeman.(en de talloze andere zogenaamde truthers op het net)
  NIet na het laatste complotonderzoekje dat ik deed naar Pizzagate.
  Wat dus echt een complot van jewelste blijkt te zijn.
  Eerst komen deze figuren al niet door de DrJudyWood litmustest en nu vallen diezelfde figuren weer door de mand.
  Een tip: Sla nu je slag met het ontmaskeren van de talloze controlled opposition figuren.
  Hopelijk worden de video’s waar ik naar verwijs en die ik geplaatst heb, bekeken door diegenen die door de mega Py-op ‘Pizzagate’ zijn gegrepen.
  Diegenen die nu nog volharden met Pizzagate zijn of te gehersenspoeld of trollen.

 39. Averroes schreef:

  Ik weet wel waar een groot deel van de verdwenen triljarden belasting dollars naar toe is gegaan…counter intelligence en zgn. cyber security maatregelen.
  Ze gebruiken de geleverde munitie weer als wapen tegen de truth community…briljant.

 40. Averroes schreef:

  Het gaat tot nu toe precies volgens het boekje. Create the problem, wait the reaction…give the solution:
  Meer censuur dmv de ‘fake news’ algortime:
  The slip-up was widely reported on Monday, demonstrating that though Google’s algorithms are also susceptible to fake news, the company wants to be seen as better at tackling it than Facebook. “The goal of search is to provide the most relevant and useful results for our users,” a spokeswoman said. “In this case we clearly didn’t get it right, but we are continually working to improve our algorithms.”
  https://www.theguardian.com/technology/2016/nov/14/facebook-fake-news-us-election-news-feed-algorithm

  “The saga of ‘Pizzagate’: The fake story that shows how conspiracy theories spread”
  http://www.bbc.com/news/blogs-trending-38156985
  http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/38013285/students-solve-facebooks-fake-news-problem-in-36-hours

 41. Averroes schreef:

  Nog een nuchtere geest die uitleg geeft over de agenda achter de pizzagate hoax
  https://www.youtube.com/watch?v=8wmVLvazRUc

 42. Averroes schreef:

  Wikileaks CIA psyop uitgelegd:
  https://www.youtube.com/watch?v=cbu7AHa3mIU

 43. rmstock2 schreef:

  Fritz Spingmeier is een StratFor of Mossad agent ? Ik kan me een hoop bij Springmeier voorstellen, maar waarom zou de geheime dienst die man vlak na 9/11 in de val laten lopen met een fake bankoverval, ten onrechte laten veroordelen om hem pas in Maart 2011 vrij te laten ? Zijn beste werk is geschreven en op video gezet in 1992 tot 1997, vlak nadat George H.W. Bush op 11 september 1990, een speech gaf waarin hij de NWO aankondigde, precies 11 jaar voor de aanval op het World Trade center in New York op 11 September 2001. Zijn boeken zijn nog steeds te koop en digitaal beschikbaar, en alles wat die man over de Illuminatie (de Joden elite) heeft opgeschreven “decades ago”, zoals dat spiritcooking is nu in de aktualiteit. Die Marina Abramowitz stond vandaag toch maar weer in een pagina breed artikel van de Financial Times van Dec 3, 2016. Maar … waarom ook alweer ?
  https://www.youtube.com/watch?v=U1xg5xdfsf0

 44. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @rmstock2.

  Jouw vraag is eigenlijk: Waarom komt er iets in de krant?
  Antwoord op jouw vraag: Bijvoorbeeld als de ‘powers that be’ nepnieuws willen hypen.

  Als ‘ze’ het niet willen komt het ook niet in de krant.
  Als er iets gehyped moet worden komt het wel in de krant.
  Zo simpel is het ongeveer.

  En wat Springmeier betreft.
  Misschien heeft Springmeier nooit 10 jaar gezeten voor een bankoverval.
  Ze kunnen van alles verzinnen. De CIA bedoel ik.
  Als er nieuws of nepnieuws op het internet mag komen gebeurt dat ook.
  Als nieuws of nepnieuws NIET op het internet mag komen en er dus af moet worden gehaald gebeurt dat ook.

  Voorbeeldje dat me even te binnen schiet: De bekentenissen tijdens het politieverhoor van de kinderen in de HampsteadHoax , waar de kinderen verklaren alles te hebben gelogen,zijn niet meer op het internet te vinden.(Ik kan ze althans niet vinden)
  Waarom zijn de bekentenissen niet te vinden? Omdat het de bedoeling van YouTube is dat de Hoax voortleeft. Zoals nu ook het geval is. De Hampstead zaak wordt door disinfo agenten er weer bij gehaald in de PizzagateHoax. Zie bijvoorbeeld CIA’s Veterans Today over pizzagate. Pas op want de veterans today medewerker speelt dat hij kritisch is in de pizzagate zaak. Hoe geraffineerd.

 45. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Om het Pizzagate toneelstukje te bekijken tussen de 2 fake truthers zie:
  Veterans Today, Activist Angel vs. Kevin Barret.
  Figuren als A.A verdienen in mijn ogen de elektrische stoel, en dan natuurlijk met vrije energie. Geweldloze revolutie methode lijkt me niet geschikt voor dergelijke hardcore bedriegers.

 46. Riffian schreef:

  @rmstock2, ja lachen met Kat..het lijkt wel koffietijd effe de krantjes doornemen. Misschien tijd om die Abramoff/Rubinstein connecties door te nemen vind je niet?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3645935/He-hid-away-two-years-agony-Sir-Cliff-Richard-coped-Operation-Yewtree-fishing-expedition.html

  https://www.youtube.com/watch?v=J-nEnTlwOH0

 47. Riffian schreef:

  Het gaat precies zoals Soetoro in zijn video aangaf..PRS. @Averroes bedankt opgenomen in de yt favorieten.
  https://www.rt.com/usa/369186-gunman-arrested-restaurant-clinton/

 48. Averroes schreef:

  Niet zo snel…een update
  https://www.youtube.com/watch?v=fvE4-DYK9Lg

 49. Averroes schreef:

  De bedoeling van Barry Odongo en de pizzagate en wikileaks HOAX -> Censuur!
  Yes we can (thank you satan) word yes ICANN
  http://regated.com/2016/08/oct-1-obama-gives-un-power-internet/

  goed bezig Barry
  https://www.youtube.com/watch?v=zeM-SAZQkEA

 50. Averroes schreef:

  @Averroes, ze zijn hard aan het trainen. Dry run voor Comet Ping Pong:
  Het dodental van een verwoestende brand in Oakland, Amerika blijft oplopen. Vrijdagavond liep een feest in een pakhuis dramatisch af, toen er tijdens het feest een grote brand ontstond. Er zijn inmiddels officieel dertig doden, maar dat aantal kan nog oplopen.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/12/dodental-brand-oakland-nu-30-blijft-stijgen

 51. Riffian schreef:

  Verdomd nu je het zegt…totaal niet bij stilgestaan

 52. ZalmInBlik schreef:

  Dat zit goed! Hij verwijst naar ODD Reality (1:35) cirkel rond.iedereen hier dank voor de info, gaar het verspreiden

 53. Riffian schreef:

  Maar er zijn geen pedo netwerken in NL:

  Er komt een onderzoek naar twee Gelderse organisaties die een veroordeelde ontuchtpleger pleegkinderen liet opvangen.

  Paul van M. kon vijf jaar geleden een opvang voor pleegkinderen openen, terwijl hij al meerdere keren was veroordeeld voor het plegen van ontucht.

  Van M. (51) was in 2000 al veroordeeld voor seksueel misbruik van zijn 14-jarige nichtje. Toch runde hij met zijn partner een stichting die uit huis geplaatste kinderen een ‘veilige en geborgen woonomgeving in een gezinshuis’ bood, schrijft het AD.

  Het verleden van Van M. was niet bekend bij Jeugdbescherming Gelderland, blijkt uit onderzoek van het AD en De Gelderlander.
  http://www.nu.nl/binnenland/4361064/onderzoek-kinderopvang-ontuchtpleger.html

 54. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  1 pedo is geen netwerk.
  Maar pedo netwerken bestaan wel.
  We weten alleen niet waar en door wie.
  Want dat is geheim. En wat geheim is moet geheim blijven.
  Anders is het geen geheim meer.

 55. Averroes schreef:

  Ja ik begrijp em wel, laat zien dat instanties zoals Raad voor de Kinderbescherming, Jeugdzorg door en door verrot zijn en in de hogere echelons op de hoogte zijn en zelfs medeplichtig.

 56. Riffian schreef:

  Open source investigation van burgers inzake Pizzagate heeft een interessante link blootgelegd met een door de CIA gestopt Amerikaanse politie onderzoek uit 1987 ‘The Finders’

  https://www.youtube.com/watch?v=kF-3UOsgvB0

 57. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Riffian, waar the fuck ben jij mee bezig man?
  Muddling the water?
  Ja dus.
  Je plaatst continue heel erg foute bronnen. En dat doe je doelbewust motherfucker.
  Ik ben er nu dus echt klaar mee.
  Mensen, pas op voor de video’s die trol Riffian plaatst.

 58. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Vandaag in de meanstreammedia (msn.com) ; Clinton ”Nepnieuws is gevaarlijk”
  Nu is het voor de heldere geesten hier waarschijnlijk wel duidelijk waarom Pizzagate was opgetuigd.
  De volhouders zullen denken dat het damage control is oid.

  @Riffian, Dat de alternatieve media aan banden gaat worden gelegd, komt dus door mensen als jij.
  Zelfs als je bent gewaarschuwd dat Pizzagate een psy-op en een hoax is, nog gewoon stug doorgaan met verspreiden van disinfo middels video’s met de boodschap dat Pizzagate absoluut GEEN hoax is.
  Bedankt kerel. Goed werk gedaan.

 59. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Hier de video van VT.
  Zoals gezegd, pas serieus op voor de geraffineerde NLP-hersenspoeltechnieken die BEIDE agenten toepassen.
  (waarschuwing is bedoeld voor mensen die een beetje gevoelig zijn voor dergelijke professionele hersenspoel technieken zoals bijv.Riffian)

  Het is een toneelspelletje.
  Activist Angel weet dat Hampstead een hoax was.
  Dat de bekentenissen van de kinderen van YouTube zijn verdwenen is omdat controlled figuren als MI5 Activist Angel hun werk als dis-info agent moeten kunnen doen.
  CIA agent Kevin Barrett weet ook drommels goed dat Hampstead een MEGA-hoax was (net zoals Pizzagate)maar zegt daar natuurlijk niets over!!
  En waarom niet? Omdat Kevin Barrett een controlled opposition agent is die in dit interview de rol van Pizzagate-criticaster speelt.Men moet denken dat hij óf gewoon kritisch is óf pedonetwerk-doofpotter. Voila.

  https://www.youtube.com/watch?v=5g4zcjGjVsQ

 60. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  dus toen ik even checkte wat VT met pizzagate deed kon ik mijn ogen niet geloven toen ik de allereerste video van hampstead-hoax zag staan. De video waar alles mee begon.
  Er is veel meer over te zeggen, zoals WIE bijvoorbeeld allemaal actief betrokken waren bij de HOAX.
  Sataniste Sabine Mc Neil was één van de hoofdrolspelers.
  Het vervelende is alleen dat juist de YouTube video’s met de juiste informatie van het net zijn verdwenen en de dis-info nog wel op YouTube staat.
  YouTube faciliteert in bepaalde gevallen het verspreiden van nepnieuws en censureert juist de waarheid die het nepnieuws keurig exposed.

 61. Camera schreef:

  @PORVH

  Super speurwerk, dank

  Je opmerking van 2dec 22.03

  Je zegt misschien wel terrecht dat ODD reality betrouwbaar en integer is, ja dat zal best wel met veel zaken…
  Maar wat jammer nou dat ie toch die Flat earth erbij gaat halen dan valt ie voor sommige mensen direct weer af.
  We zouden zelf een lijst van nederlandse sites moeten maken (fake/niet fake;-)

  https://www.youtube.com/watch?v=GDKc6X8TXNE

 62. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Camera, dat ODD reality een flat earth aanhanger is wist ik niet.
  Ik had verder nog niets van hem bekeken.
  Dat doe ik meestal wel. Deze keer had ik daar geen tijd voor.
  Erg slordig van me.
  Bedankt voor de waarschuwing.

 63. Camera schreef:

  @PORVH

  Graag gedaan maar kijk wat er nu gaande is wordt zeer spannend .
  Die Zachery Hobbart gaat samen werken met de grootste platte aarde propagandist ter aarde namelijk Jerinism, erg benieuwd hoe dat gaat aflopen…
  tbc

 64. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Camera

  Hobbart 😀 , Zachary Hubbard bedoel je haha.
  Dat ie de platte aarde theorie niet duidelijk verwerpt met zo’n intellect is absoluut verdacht.
  Maar dat ie gaat samenwerken met Jerinism geloof ik nog zo net niet.
  Heeft hij dat gezegd?
  Anyhow, gematria is wat het is. En ik heb er veel van geleerd.
  Ben ook benieuwd hoe dat gaat aflopen met zijn platte aarde standpunt.
  In elk geval staat hij (nog steeds) op mijn ‘grijze lijst’ van shills.
  (De waarheid MOGEN vertellen inzake gematria en daar beloont voor worden dus)
  We houden hem in de smiezen.

 65. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Camera, (en anderen)
  Had je deze gezien?
  Het laat in elk geval zien welke hobby’s de elite er op na houden.
  Het deel uitmaken van de ‘kunst-uitingen’ van Marina Abromovic bijvoorbeeld. Een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. (Waarom valt er in hemelsnaam nooit eens een meteorietje op zo’n zaaltje?, zou leuk toeval zijn)
  https://www.youtube.com/watch?v=iShxiNuV65U

 66. Camera schreef:

  @PORVH

  Er komt een nieuwe website all4truth mede opgericht door Zach Hubbard waarbij de truthers zich gaan verenigen op 1 website, dit kondigt hij aan in een video. Op zich een goed idee, iedereen die naar de waarheid op zoek is kan zich daar aanmelden, misschien heb je het al gezien ,op15 Dec 2016 gaat ie in de lucht.
  Tegelijkertijd is er een video van hem (onder) waarbij hij website’s aanraadt, oa, Jerinism, Oke “very sorry” het is niet echt samen werken maar als “all4truth” wordt gelauncht dan kun je er op rekenen dat Jerinism daarin wordt opgenomen. We zullen zien >>>maar als dat zo is dan worden dus alle shills en oprechte zoekers weer op 1 hoop gegooid, we houden het in de smiezen en ik kijk er niet van op dat hij toch nog op je grijze lijst staat, ondanks dat hij heel veel mensen wakker maakt.

  https://www.youtube.com/watch?v=Q53rJlxeDAg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten