Burgerwacht tegen moslims onderdeel van het verdeel & heers masterplan

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 september 2016

verzet-tegen-moslims

In Amerika zien we inmiddels hoe de zwarte bevolking opgehitst wordt door politiegeweld. Dit leidde tot het ontstaan van een beweging met de naam ‘Black Lives Matter’. In Europa is de bevolkingssamenstelling iets anders. Hier minder ‘black’, maar wel voldoende moslims om een vergelijkbaar effect te realiseren. Het woord ‘moslim’ is zo langzamerhand verworden tot een negatief stigma met dank aan de media en mensen als agent provocateur Geert Wilders. Overheden besteden erg veel aandacht aan ‘social engineering’. Dat wil zeggen dat ze erg veel tijd en geld besteden aan het meten wat er onder het volk speelt, maar ook dat ze erg veel energie en geld besteden aan het beïnvloeden van de perceptie (‘beeld van de wereld’) van het volk. Ik bedacht hiervoor de term ‘perceptie management’. U moet dat een beetje vergelijken met een reclamebureau dat een bepaald merk of product in de markt moet zetten. Daarvoor worden hele strategieën bedacht. Allerlei media-uitingen bepalen het resultaat. Overheden gebruiken hiervoor eveneens de media. Iedereen die nog steeds gelooft dat de media echt aan zuiver onafhankelijke berichtgeving doen, heeft waarschijnlijk echt te lang onder een steen gelegen. Niet voor niets bestaan er zeer zwaarwichtige bedrijven die zich fulltime met ‘social engineering’ bezighouden. De NAVO heeft er ook een speciale unit voor opgericht onder de naam NATO Stratcom. In Londen bevindt zich een bedrijf met de naam Strategic Communication Laboratories (SLC Group) dat dit als core business heeft. Dergelijke organisaties opereren wereldwijd; in dienst van overheden. Zij richten zich op beïnvloeding van complete bevolkingsgroepen op basis van analyses, het inzetten van informanten en mensen die zich actief mengen in alle gelederen van een samenleving. Zij stippelen beïnvloedingsstrategieën uit, meten de resultaten en sturen dit continu bij op basis van de meetresultaten. We hebben het dan niet over kleine groepen mensen die voor dergelijke organisaties werken. Het is een samenspel tussen heel veel lokale instanties, media, en ingehuurde mensen uit het volk. Het is de strategie van de Oost-Duitse Stasi, maar dan versie 3.0

Maar denk nu niet dat dergelijke zaken in Nederland niet gebeuren. Mocht u toch nog denken dat Nederland maar een klein polderlandje is waarin dit soort zaken niet plaatsvinden, dan hoop ik dat u eens de moeite neemt om buiten de geijkte paden te treden. Gelooft u echt nog dat Nieuwsuur niet aan perceptie management doet? Gelooft u dat Jeroen Pauw zonder dubbele agenda werkt? RTL Latenight? Denkt u serieus nog dat deze programma’s alleen maar bestaan om te analyseren wat er in de maatschappij gebeurt? Heeft u echt nog niet door dat er sprake zou kunnen zijn van beïnvloeding van uw beeldvorming? Gelooft u dat Mark Rutte in een programma als ‘Zomergasten‘ zuiver en alleen een spontaan verhaal zit te doen en dat daar geen enkele strategie achter zit? Gelooft u dat dergelijke gedachten complottheorieën zijn? Dan is daarop mijn antwoord: ‘Een vis komt er pas achter dat hij in een fuik gezwommen is als het net te nauw is om nog om te keren‘. Het wordt tijd dat u zich gaat realiseren dat alles wat u in de krant leest, op de radio hoort of op tv kijkt zeer weloverwogen en strategisch ingezet wordt om uw beeld van de wereld te kleuren.

In onderstaand filmpje ziet u goed uitgelegd hoe ‘social engineering’ in de basis werkt. Op dit moment kan iedereen die met een ‘helikopter view’ naar de ontwikkelingen in de wereld kijkt, ontdekken dat een oud Romeinse stelregel geïmplementeerd wordt in zowel Amerika als Europa. We hebben het dan over de stelregel ‘Ordo ab Chao’, wat zoveel betekent als ‘Orde uit Chaos’. Men is bezig aan te sturen op een conflict in de maatschappij; een conflict tussen bevolkingsgroepen dat moet leiden tot chaos. Het automatische gevolg van chaos is dat er een roep komt om orde te scheppen. Die orde wordt dan door diezelfde groep gerealiseerd als die de chaos creëerde via ‘social engineering’. Kortom; de aristocratische machthebbers die de schijn van democratie gebruiken om het volk de illusie van inspraak te geven, gebruiken strategische methoden om in de maatschappij bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten met als doel ‘meer macht naar zich toe te trekken‘. Blijkbaar is dit een eeuwenoude beproefde methode. De Romeinen deden dit al en zelfs in Babylon gebeurde dit. Daar komt de term ‘Babylonische spraakverwarring’ uit voort.

Op dit moment zien we deze strategie dus geactiveerd worden in de VS doordat de zwarte bevolking boos gemaakt wordt met bruut politiegeweld tegen deze groep; in Frankrijk zien we opstanden als gevolg van de nieuwe wetgeving rondom het arbeidsrecht en in geheel Europa wordt ingezet op spanningen tussen de autochtone bevolking (voor zover je daar nog van kan spreken nu de immigranten van generaties terug feitelijk onderdeel zijn van de samenleving) en het islamitische deel van de bevolking. De (zelf geschapen) vluchtelingenstroom wordt gebruikt om olie op het vuur te gooien in dit sentiment. In de Amerikaanse staat North Carolina, in de plaats Charlotte, zagen we hoe dit vandaag escaleerde en hoe de overheid de noodtoestand uitriep na escalerende rellen tegen de politie. In Europa investeren geheime diensten en strategische bedrijven als hierboven genoemd gretig in bewegingen als Pegida om ditzelfde effect te realiseren. “Kun je dat ook bewijzen Vrijland?” Nou ik probeer het u al heel lang te laten zien, maar als u uw handen voor de ogen houdt, komt de inhoud niet over. Ik ben zelfs van mijn schamele geld naar Den Haag afgereisd om daar te constateren dat de arrestaties tijdens een Pegida demonstratie nep waren. Ik legde uit hoe de hele demonstratie en de tegendemonstratie in scene lijkt te zijn gezet.

We zien nu dat er nog een andere beweging wordt opgetuigd. Ik gebruik bewust het woord ‘opgetuigd’, omdat het simpelweg niet te geloven is dat deze mensen dit organiseren zonder budget en zonder hulp van buitenaf. Er zit organisatie achter. Of denkt u dat deze mensen allemaal zelf hun spandoeken en shirts betalen en hun tank volgooien om tot actie over te gaan? We hebben het dan over de organisatie ‘Soldiers of Odin‘. Deze club zou er op toezien dat asielzoekers zich niet misdragen. In Leiden zou er nu zelfs sprake zijn van een groepering van vergelijkbare aard, namelijk een groep jongeren die in verzet wil tegen moslims. De website marokko.nl meldt [citaat] Op de pagina PVV Aanhangers staan foto’s van de groep met maskers in de kleuren van de Nederlandse vlag. Op de foto’s is te zien dat de jongeren in Leiden staan met enkele vlaggen met daarop verzetsoproepen. ‘Red je land, kom in opstand’, klinkt het. Anderen houden gele papieren vast met daarop de tekst ‘Voelt u zich nog veilig? Nee? Kom in verzet!!’ Op een andere foto houden de jongeren een andere vlag vast. ‘Wij bidden niet maar vechten voor ons land’, klinkt het gewelddadig. De reacties onder de foto’s laten zich raden. ‘Hier kan ik me wel bij aansluiten opkomen voor je land beter kan het niet. Respect hiervoor’, zegt Henk. Anderen verwijzen naar ‘links’ die volgens de PVV’ers het gespuis (moslims) binnen heeft gehaald. Een andere Henk – puur toeval hoor! – zegt op zijn beurt: ‘Daar kan ik mij in vinden wij zullen het zelf moeten doen want de regering doet niets. Een grote duim voor jullie.’ Irena is van mening dat dit ‘Echte mannen’ zijn. De strategie is dus dat bevolkingsgroepen met elkaar op de vuist moeten gaan. Dat geeft de gewenste chaos.

Als u zich laat beïnvloeden door al deze strategische zetten, georkestreerd door geheime diensten en hun strategische organisaties als SCL Group en NATO Stratcom en mee gaat in deze doelbewuste creatie van bewegingen die bevolkingsgroepen tegen elkaar op moeten zetten, dan moet u straks niet klagen als de chaos die dat oplevert leidt tot hard ingrijpen van bovenaf. Het wordt tijd dat de massa onder ogen gaat zien dat chaos een gewenst effect is van de machthebbers om aan het eind van het liedje meer macht naar zich toe te trekken. Het is de strategie die u uiteindelijk zal brengen onder de grip van een dictatuur. Wilt u liever de vis zijn die aan het begin van de fuik nog omkeert en terug zwemt of wacht u tot het net zo smal is dat u klem zit? Of denkt u liever dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen? Het wordt tijd voor een collectieve ontwaking onder het volk. Het wordt tijd dat mensen gaan zien wie de echte vijanden zijn. Deze bevinden zich in paleizen en ministeries en regeren door ‘verdeel en heers’ met gereedschappen als propaganda (perceptie management), social engineering en infiltratie. Door zoveel mogelijk mensen onderdeel uit te laken maken van dit systeem, zorgen zij ervoor dat mensen in hun broodwinning afhankelijk worden, waardoor de kritiek wegblijft. Omdat steeds meer mensen een baan voor de staat vinden en iedereen een deelgebied van de regels van de staat uitvoert, krijg je steeds meer mensen die voor hun levensonderhoud van de staat afhankelijk zijn. Zo nemen gemeentes bijvoorbeeld steeds meer BOA’s aan en zijn er dus weer meer mensen die in deze ‘comfort zone’ van de staat zitten, waardoor ze hun rekeningen keurig netjes op tijd kunnen betalen. Durft u de verandering in te zetten en de machtsspelletjes te doorzien en te doorbreken? Word niet boos op uw medemens, zie wie uw echte vijand is. Stel uzelf de vraag: “Wat kan ik doen om dit te stoppen?” (klik op deze link)?

Steun deze website voor het te laat is!

Bron linkvermeldingen: sclgourp.cc, rt.comstratcomcoe.org, marokko.nl

Gedeeld 99

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Na de hele zomer dagelijks meerdere berichten op msn.france over de burkini zijn de mensen nu waarschijnlijk wel voldoende gehersenspoeld om deze T-shirts te gaan dragen

    vandaag in de franse msm over anti burkini t-shirts

    http://www.europe1.fr/politique/en-t-shirts-anti-burkini-trois-elus-fn-dantibes-exclus-de-la-seance-du-conseil-municipal-2853952

  2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Het Zaanse toneelspel met Ismael Ilgur had dus ook het oogmerk een soort van burgerwacht te implenteren. Doodeng waar Jeroen Pauw ,de flikkers van PownNed en een stel omgekochte kanslozen toe in staat zijn.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten