CIA’s Charlie Hebdo moet stijging in “moslim terreur” uitlokken met nieuwe spotprent

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 augustus 2016

charlie-hebdo-prentDat de massa nog steeds niet doorheeft dat alle terreur op westerse bodem simpelweg van NATO gladio achtige aard is, is zorgwekkend. Doordat mensen de media nog steeds te serieus nemen valt niemand op welk spel gespeeld wordt. Het is ook veel comfortabeler om het leven lekker luchtig te houden en je bezig te houden met olympische spelen, soapseries, roddelbladen als de Telegraaf, Volkskrant en ander propaganda wc-papier. Ik raad dan ook iedereen aan websites als die van Martin Vrijland te negeren. Dat is me toch een zwartkijkende azijnpisser, homofoob, vrouwenmishandelaar, oplichter, pedofiel en wat er al zo niet meer over mij geroepen wordt. Dat soort “complotsites” als die van Martin Vrijland kun je toch gewoon niet serieus nemen? Veel liever kijken en luisteren we naar de zwoele hypnotiserende stem van de nieuwslezers van het NOS, NPO, RTL en noem maar op. Die sluiten ook altijd gezellig af met het weer en nog een leuke ingezonden foto van een kijker. We moeten het nieuws ook een beetje lief gepresenteerd krijgen, met niet te veel negativiteit. Daar wordt je pessimistisch van en voor je het weet ga je alles negatief zien. Het is ook beter dat journaals er zo nu en dan wat luchtiger nieuws tussen stoppen, want al dat oorlogsgeweld maakt mensen negatief. Mensen willen liever niet te veel geconfronteerd worden met al die narigheid. Te veel terreuraanslagen op het nieuws en je raakt overspannen of depressief. Sommige mensen moeten daarvoor zelfs naar de psycholoog. Kuch.

Maar gelukkig hebben we nog onzinnige milieuvervuilende organisaties die alleen maar flauwekul en pulp de wereld in sturen (waarvoor bomen gekapt moeten worden en inkt gedrukt moet worden) als Charlie Hebdo. Dat is echt een verrijking voor de maatschappij. Die brengen wat lucht in het toch al zo zwaarmoedig bestaan van mensen. Het is een krantje dat alleen maar pulp produceert in de vorm van spotprents. Het bestaat, omdat het een doel dient. Een hoger doel. Het krantje moet namelijk de woede van de moslimgemeenschap op de hals halen. Wat niet helemaal lukt, want die laten zich ook niet snel gek maken. Vooral mensen in de moslim gemeenschap hebben allang door wat voor spel gespeeld wordt. Alle terreur in Europa is terreur georkestreerd door de geheime diensten. Dat is misschien een wat ingewikkeld verhaal, maar als je een beetje verder kijkt dan je neus lang is en de propaganda negeert, ga je het zien. Maar veel mensen willen het liever niet zien. Too much reality!

Geheime diensten en hun netwerken hebben jaren lang gebouwd aan een klimaat van een goed gecoördineerde groei van de moslimgemeenschap binnen eigen grenzen om daar met Wahabistisch geld (Saoedi Arabië), moskeeën uit de grond te stampen die als kweekvijver voor radicalisme konden dienen. De (door de geheime diensten goed opgeleide) extremistische imams mochten daar voor radicalisering zorgen, zodat Europa binnen eigen grenzen aan haar huurlingenleger kon bouwen, gebaseerd op brainwashing van jongere gelovigen. Vervolgens werden de deuren naar Syrië wagenwijd opengezet en werd de heenreis onbelemmerd gefaciliteerd. Het verschijnsel van de radicaliserende jongeren die als jihadist op pad gingen, werd in de media verkocht als ‘probleem’, maar was feitelijk een resultaat van de wens en wil van Europa. De acteurs in de politiek moeten het alleen verkopen als een probleem. De media zijn hun propaganda-kanaal. Gezamenlijk vormen zij de propaganda leugenmachine. Nee, die jihadisten waren wenselijk. Anders waren ze wel bij afreis tegengehouden. No problem! Het Westen heeft daarmee dus haar eigen huurlingenlegers gecreëerd. Natuurlijk is zo’n stelling niet altijd hard te maken door de geldstromen te volgen, omdat het vaak gehuld is in mistigheid en schimmigheid. Dit is in mijn optiek een van de redenen dat er nu een mediacampagne gevoerd wordt om het volk de indruk te geven dat Saoedi Arabië en Amerika niet meer zo goed met elkaar door 1 deur kunnen. Datzelfde geldt voor Amerika en Turkije, waarbij de media gebruikt worden om te verkopen dat Turkije boos is op Amerika, omdat Amerika de Gülenistische coup op Erdogan van 15 juli jl. gesteund zou hebben. Al eerder zagen we dit verschijnsel in de breuk tussen de Turkse president Erdogan en zijn (CIA) leermeester Fetullah Gülen. Het volk wordt en masse de ogen dicht gesmeerd. Neemt u 1 ding van mij aan: de media liegen over letterlijk alles! En dat geldt zeker voor de strijd in Syrië en alle spelers op dit slagveld en voor alle side effects daarvan (de vluchtelingenstromen, de internationale verhoudingen tussen landen, etc.). De huurlingenlegers bestaan voor een klein deel uit jihadisten van eigen kweek en bodem, en voor een groot deel uit lokale strijders die al jaren namens het Westen voor het Soennitische kamp strijden. Ze zijn door de faraonische elite getraind, bewapend en het veld in gestuurd. Rusland is de andere grote speler op het schaakbord, in samenwerking met het Sjiitische kamp en de overige schaakstukken in dit masterplan. Het lijkt er nu op dat de twee islamitische kampen zich zullen gaan verenigen.

Alle grote jongens op het wereldwijde schaakbord van oorlogsvoering werken achter de schermen samen. Saoedi Arabië was en is de vazalstaat van Amerika en is gebruikt voor de islamisering van Europa. Waarbij ik opmerk dat ik niets tegen het aanhangen van de islamitische geloofsovertuiging heb. Ik constateer alleen een statistisch feit, namelijk dat Europa zelf de voedingsbodem heeft laten leggen met Saoedisch Wahabistisch geld. Dat Saoedi Arabië haar bestaan dankt aan de Balfour declaratie in 1917, waarbij de goedkeuring van het zionistisch plan met daarin de vastlegging van reservering van grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël van doorslaggevend belang was, heeft er voor gezorgd dat Saoedi Arabië een zionistische vazalstaat is. De Saoedi’s danken hun bestaansrecht dus aan het Westen en alles wat zij doen komt uit de koker van het New World Order plan. Fetullah Gülen’s Hizmet beweging is onder de pretext van een coup op Erdogan gebruikt om Erdogan dictatoriale macht te geven. De strijd die in de media gevoerd wordt tussen de verschillende landen en het vingertje wijzen dat plaatsvindt, dient slechts en alleen om het volk de ogen dicht te smeren. Achter de schermen werkt men samen in het masterplan als roadmap richting New World Order via ‘Ordo ab Chao’ (Orde uit Chaos). Dus als er honderden moskeeën uit de grond zijn gestampt in Europa met geld uit deze zionistische vazalstaat en we herleiden dat tot de bron, dan is dit allemaal onderdeel van het zionistisch New World Order masterplan van de faraonische aristocratie die de wereld runt.

Wat er feitelijk gaande is, is dat het strijdtoneel in Syrië door de schaakspelers van de New World Order is opgetuigd om het spel van verdeel en heers in Europa te kunnen spelen. Daarnaast is het gebruikt om Turkije en dus Erdogan meer macht te geven. Je kunt geen oorlog tegen je eigen volk starten als je een groot wereldrijk wilt. Je wilt dat het volk roept om jouw leiderschap, vanuit wanhoop. Daarom is het radicaliseringsproces opgestart binnen Europa. Daarom had Erdogan een coup nodig. Daarom worden in Europa en Amerika politici in stelling gebracht die bevolkingsgroepen tegen elkaar op moeten zetten. Daarom is een financiële crisis geïmplementeerd. Daarom is de reeks oorlogen van Irak, Libië tot Syrië gestart en daarom worden nu bewust miljoenen vluchtelingen Europa ingestuwd om voor chaos te zorgen. Het is een goed gecoördineerd masterplan met heel veel facetten, maar al die facetten zijn weloverwogen en decennia lang voorbereid. Want ook die vluchtelingenstroom die in 2015 ineens begon te pieken (terwijl de oorlog in Syrië al veel langer gaande was) is niet zomaar uit de lucht komen vallen. En ineens begon enkele weken geleden de vluchtelingenstroom uit Libië weer op gang te komen. Die betalen allemaal duizenden euro’s terwijl ze uit kapotgeschoten gebieden komen? Maak dat de kat wijs! Europa staat zelf met de geldbuidel te rammelen om die vluchtelingen hier naartoe te sturen. Griekenland moest kapot gemaakt worden met een financiële crisis en krijgt als slagroom op het toetje nog even wat vluchtelingen erbij. En er komen er meer. En die hebben allemaal geld genoeg om dat dure smokkelaars-ticket op die gammele bootjes te betalen? Ik geloof er niets van! Niet voor niets zijn er prachtige boekwerkjes gedrukt als wegwijzer in Europa voor vluchtelingen, door een club gelieerd aan George Soros. De vluchtelingenstroom hoort bij het masterplan van de geplande chaos voor Europa. De elite heeft de controle op het proces van het creëren van het probleem; heeft controle op het incubatieproces van het effect op het volk én biedt zelf de oplossing aan voor dat ‘zelfgeschapen probleem’. De stelregel van ‘Problem, Reaction, Solution‘.

Het plan lijkt steeds duidelijker te worden. Europa en Amerika moeten in chaos belanden. Daarvoor moet de terreur opleven, de economie steeds verder verzwakken en moeten bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet. De Charlie Hebdo terreuraanslag van 2015 was overduidelijk een goed in elkaar gedraaide hoax (voor wie zich er goed in verdiept). Iedereen die liever de leugens van de mainstream media blijft geloven en denkt dat ze slechts voor een klein percentage liegen, mag lekker verder slapen. Als het te laat is moet u niet bij mij aankloppen. Don’t say I didn’t warn you. Dat ditzelfde (CIA / Mossad / you name it) Charlie Hebdo nu met zo’n zielige sneue moslims beledigende spotprent komt, dient maar 1 doel: een alibi voor nog meer terreur. Veel van die terreur is nep en heeft meer weg van de door David Icke omschreven Truman Show. Sommige terreur is echt; waarbij echt doden te betreuren zijn. Dan hebben we echter nog steeds te maken met zelfgeschapen terreur. De uitvoerders daarvan zijn loopjongens van de elite. Soldaten van de farao’s die de wereld runnen en die uitvoeren wat deze farao’s hen opdragen. De terreur in Europa moet opleven, zodat er straks van boven ingegrepen kan worden. Problem, Reaction, Solution. De kans is niet gering dat deze ingreep deze keer vanuit Ankara gaat komen. De faraonische elite is bezig de voorbereidingen te treffen voor een totale dictatuur in Europa en voor een wereldoorlog die zwaarder dan ooit zal zijn. Amerika gaat ook vallen. Ook daar zien we duidelijke voortekenen van. De mensenmassa die liever in de kolder propaganda van de media blijven geloven of met hun kop in het zand blijven zitten, zullen straks zwaar verrast worden en een grote dreun krijgen. Tja, dan had men misschien maar eens moeten luisteren.

Bron linkvermeldingen: geenstijl.nl

 

Gedeeld 273

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Martin Vrijland schreef:

    De zelfgeschapen terreur in Europa dient maar 1 doel: het afpakken van alle vrijheden van alle mensen!
    Think about that!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten