Controlled Opposition site Infowars slaat groot alarm: wereldwijde economische ineenstorting

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 september 2015

alexjones_waarschuwingAlex Jones sloeg gister groot alarm met zijn website Infowars.com, de grootste alternatieve mediasite van Amerika. We kunnen stellen dat Alex Jones mogelijkerwijze een gecontroleerde patsie van de NWO is die moet zorgen voor opstanden in de VS. Dat is namelijk precies wat de kabal wil. Jones is tegen het ontwapenen van de bevolking en dat lijkt mede onderdeel van de agenda te zijn. Men wil rellen, men wil opstanden, men wil chaos. De stelregel is steeds weer ‘Problem, Reaction, Solution’. De Solution ligt al klaar en Jones mag meewerken in het aanwakkeren van de Reaction. Los daarvan kunnen we ervan uitgaan dat dit de agenda is en dat er dus daadwerkelijk iets groots staat te gebeuren. Luistert u daarom toch maar even naar de plannen van de elitaire heersende klasse die Alex Jones hieronder uitlegt. In meerdere voorgaande artikelen heb ik uitgelegd wat de mogelijke plannen zijn. Leest u die nog eens (hier, hier en hier).

Voorbereiden is misschien verstandig om nu te doen, zonder dat u in angst schiet of inderdaad in opstand te komen, want – zoals ik al vaker gezegd heb – dat is precies de Reaction die men wil. Ik zelf heb voor maanden voedsel en drinkwater ingeslagen. Het is toch houdbaar, dus je gooit geen geld over de balk. Voorbereiden kunt u zelf doen of via onze webshop (zie hier). Don’t panic, that’s just what they want. Besef u steeds weer dat uw ziel zich maar in een illusionaire matrix beleving bevindt.

Bron linkvermeldingen: Infowars.com

Gedeeld 74

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZerotheHero schreef:

  Ik zeg niet dat er geen crisis komt, maar AJ hitst bewust op en bekijk vooral de laatste minuten van het eerste filmpje en dan somt hij exact al de problemen op die omgekeerd zullen worden met de “solution”.
  Obamacare? Solved! Open grenzen? Solved! ontwrichten van het gezin en verstoren van geslachtsrollen? Solved! Leven in een satanische sekte? Solved! Satanisme is gecontroleerde oppositie om hun werkelijke “god” Yahweh er beter uit te laten zien. Die brengt het valse licht wat zij propageren. Politiestaat? Solved! Al het voedsel GMO? Solved! Zie hier het doel van AJ. Naast dat je rationeel moet handelen in de komende crisis, moet je ook niet uit het oog verliezen wat de reden van die crisis is en die is om je de oplossing te laten aanvaarden welke zwaar gepromoot is in de gecontroleerde oppositie. Ken zegt het het beste vind ik:

  http://redefininggod.com/2014/11/the-multilateralmultipolar-new-world-order-will-seem-like-heaven-at-first/

  “The globalists are in the process of running a problem / reaction / SOLUTION scam on us, not a problem / reaction / PROBLEM scam.

  This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

  That’s how a problem / reaction / solution scam works when you’re using it to create a New Order for the entire planet: you intentionally create an overwhelming number of terrible problems, you make sure the public is fully aware of all those problems (by carpet-bombing their consciousness with mainstream and alternative media coverage of all the ills in the world), then you present them with the solution to all their problems (the NWO). In that final phase, you don’t present them with something ugly and scary; you give them something attractive and inviting. And once they have accepted it and come to depend on it, you start tightening the screws again.”

 2. Treowd schreef:

  Inderdaad en het lijkt me dat dat slechts een gedeelte van het plan is ZerotheHero.
  Een interessante video over een aantal zaken die al naar voren zijn gekomen in het nieuws e.d. en die we mogelijk ook daadwerkelijk kunnen verwachten in verbinding met het omschakelen van agenda 21 naar agenda 2030

  https://www.youtube.com/watch?v=jglHg7ZRrlc

 3. boterbloem schreef:

  Voedsel en water inslaan..

  Mij is net ter oren gekomen , dat onze overheid met a.s ,,Prinsjes,,dag
  o.a belastingverhoging op Water.
  Het kabinet het Flessenwater extra gaan verhogen .
  Water ons eerste levensbehoefte voor al wat leeft op deze aarde.

  Hoe rigoureus ze altijd al waren zoals met Aboriginals ;

  https://www.youtube.com/watch?v=YB5c9ZrDKF8

  Doen ze het hier in het Westen op een zogenaamde onzichtbare gluiperige wijze .

 4. Freeman schreef:

  Wanneer de verdrukking in gang wordt gezet en die zal “plotseling” van start gaan, zal het de wereld doen shockeren en grote paniek en angst uitbreken en toch zal de gemiddelde burger verwachten wat er over de wereld zal komen en het toch niet zo verwachten als op de manier die de nieuwe wereld orde beraamt heeft, het zal dus heel gruwelijk gaan worden en zij zullen de verdrukking net zolang laten duren als zij nodig vinden, met het oog om de “overgebleven” mensheid de nieuwe wereld ordening op te kunnen leggen.

  Na die verdrukking zullen ze al hun plannen uitvoeren (eugenetica) mensen die de verdrukking zullen hebben overleeft, maar weigeren de heerschappij van de Elite te aanvaarden, zullen worden uitgeschakeld, letterlijk worden ze gedood. Tijdens de grote verdrukking zullen waarschijnlijk ook “politieke tegenstanders” al uit hun huizen worden opgehaald en worden afgevoerd richting de daarvoor bestemde kampen.

 5. Freeman schreef:

  Wel een goed idee om water en voedsel op te slaan, maanden geleden vertelde mij een kennis dat hij het gevoel had dat te moeten doen, meer mensen blijken het te doen, genoeg mensen voelen dat het wankelende tijden zijn.

 6. Freeman schreef:

  Het is ook goed waar je naartoe kan gaan als uitvalsroute, het is nodig om met alles rekening te houden.

 7. boterbloem schreef:

  Van Lichtpuntjes naar krachtige Lichtstralen ;

  Interview met Cobra, 30 augustus 2015 door PFC

  06

  sep

  Lynn – Welkom dames en heren bij weer een aflevering van de Prepare for Change (PFC) Radio Show. We wagen ons aan een nieuwe vorm van ons Cobra interview. Deze serie interviews wordt ‘De Disclosure Chronicles’ (de Openbaarmaking Kronieken) genoemd. Het zal niet alleen willekeurige vragen en informatie bevatten die mensen WILLEN horen, maar het zal ook vragen met belangrijke informatie bevatten die mensen MOETEN horen, vooral in deze overgangsperiode waar wij nu in zitten en wat het einde is van de donkere eeuwen die slavernij en controle op onze planeet hebben gebracht.
  Wij bewegen ons nu naar het begin van een wereld van vrijheid en een nooit eerder ervaren liefde en overvloed. Het doel van deze interviews is om een baken van licht te brengen die de waarheid laat zien aan al deze ontwaakte individuen die werkelijk de waarheid willen zien, horen en voelen. We zullen vragen toelaten over de Event.

  We hebben nog nooit een nauwkeurig verslag van onze geschiedenis gekregen, want tijdens oorlogen door de eeuwen heen werden alle archieven / bibliotheken verbrand en mensen gedood. Binnenvallende strijdkrachten wilden geen verslag over wat er eerder was gebeurd. Zo kon de geschiedenis in het voordeel van de overwinnaars worden geschreven. Dit is de reden waarom je niet weet wat de werkelijke geschiedenis is, maar het is nu tijd om dit te leren en Cobra zal ons helpen om de waarheid te ontdekken.

  Voor de duidelijkheid en het gemak in het gesprek zal hier de ‘Hij’-vorm worden gebruikt. Dit is geen aanduiding van geslacht, maar leent zich eerder voor een gemakkelijker interview met deze strijder voor het Licht. Cobra is een strijder voor het Licht op hoog niveau. Zijn bronnen van informatie zijn zowel intern als extern.
  Sommigen die onbekend zijn met Cobra kunnen zich afvragen: waarom zo’n geheimhouding rondom hem? Soms kan zijn informatie leiden tot ongewenste gevolgen voor anderen zodat deze informatie om veiligheidsredenen geheim wordt gehouden. Soms kan informatie leiden tot ongewenste consequenties voor anderen, en daarom moet deze informatie om veiligheidsredenen beschermd blijven.
  Door zijn vermogen om een kracht te zijn voor verandering en Licht op de planeet, en de duistere krachten te bestrijden, is Cobra een doelwit tot vernietiging door het duister. Wezens van hoog niveau hebben hem geïnstrueerd om in deze tijd ‘under cover’ te blijven voor zijn eigen veiligheid. Bij mondelinge interviews is Cobra’s stem vervormd. Hij praat niet over zichzelf en zijn privé zaken. Wij respecteren dat bij hem. Hij is omwille van zijn bescherming ook geïnstrueerd om een pseudoniem te gebruiken.
  Waarom heeft hij de naam COBRA gekozen? Hij koos deze naam omdat het een beschrijving is van zijn missie. Het betekent ‘COmpression BRAkethrough’ (compressie doorbraak). Op een zeker moment zal de kracht van deze planeet naar het Licht verschuiven. De duistere krachten zullen geen invloed meer hebben op de levens en de gedachten van de mensen op Aarde. In plaats daarvan zal de planeet worden doorstroomd met Liefde, Licht en kennis van de waarheid. Liefde zal de belangrijkste emotie van ons mensen zijn. Er zal geen plaats meer zijn voor oorlog in onze gemeenschap. Wij willen vrede. De mensen op Aarde zijn moe van het lijden door de trauma’s van verlies, van het verliezen van familie en vrienden in oorlogen. Er zijn geen winnaars in oorlogen – beide zijden zijn verliezers. In deze nieuwe wereldvrede zal liefde, eenheid en broederschap de overhand hebben. Het zal DE WIL VAN DE MENSEN zijn. En zo zal het zijn!

  Deze regelmatige interviews met Cobra worden niet noodzakelijkerwijs elke maand gehouden, maar wanneer het een geschikt moment is, met de mensen van Prepare For Change (PFC), op de Prepare For Change Radio Show. De groep PFC is in mei 2013 op verzoek van Cobra gestart, met het doel om de mensheid te betrekken bij het proces om onze planeet Aarde te bevrijden. Als je daaraan mee wilt doen en je wilt deel uitmaken van deze wereldbeweging moedig ik je aan om naar http://prepareforchange.net/ te gaan en te zoeken naar Event Support Groups. Doe met ons mee! Zoals Cobra zegt: ‘The Breakthrough is near‘ (de doorbraak is nabij). En met deze woorden verwelkom ik Cobra.

  COBRA – Dank voor de uitnodiging.

  Lynn – Dank Cobra om bij ons te zijn. Heeft u iets toe te voegen aan wat ik zojuist heb gezegd?

  COBRA – Dit is meer een beschrijving van de groep, van een deel van mijn missie, en het is eigenlijk niet van belang wie ben ik, het is veel belangrijker dat de bevrijding van de planeet plaats vindt en dat moet de focus van de gesprekken zijn.

  Lynn – Ja. Nu dat is ook onze wens. We willen beginnen met enkele algemene vragen die betrekking hebben op onze huidige situatie, en waar we heen gaan, en waar dat toe leidt. Dus dit is waar we met de vragen zullen beginnen en ik zal deze voorlezen.
  Er vindt op dit moment een lelijke financiële oorlog plaats
  – waar de Chinezen claimen het recht te hebben op ALLE goudvoorraden in de diverse gebieden in Zuidoost Azië en over de wereld, en daarom claimen zij het volledige vermogen van de planeet te bezitten,
  – en het door de cabal gecontroleerde Westerse bankensysteem dat door blijft gaan met het printen van ‘fiat’ geld, kruisende onderpand leningen en dat gewoon nieuwe financiële ‘Ponzi’ schema’s bedenkt met hun nooit eindigende ‘cash flow’ om zich drijvend te houden en aan de macht te blijven.
  Wat is op dit moment het plan van de Resistance Movement (RM) om definitief een eind te maken aan deze ‘Lord of the rings’ stijl financiële dwaze destructieve machtswaanzin?

  COBRA – OK. Ik heb dit plan eigenlijk vele malen besproken. Het is het plan voor de Event. We gaan nu dus een nieuwe fase van deze situatie in en in deze nieuwe fase, zoals ik dat al vele malen eerder heb gezegd, moet er een zekere mate van consensus zijn tussen de belangrijkste spelers op de oppervlakte van de planeet, over welke toekomst ze zouden willen hebben. En zelfs als deze consensus niet wordt bereikt, worden de energieën van het Galactische Centrum steeds intenser en dit betekent dat de situatie door zal gaan te escaleren, omdat alles dat onderdrukt is geweest op de een of andere manier naar de oppervlakte moet komen.
  Dus in deze situatie zitten we nu, ongeacht wat de oppervlakte bevolking doet, ongeacht wat de facties doen, de uitkomst zal hetzelfde zijn. Je kunt het proces beïnvloeden om het makkelijker voor onszelf en voor de planeet te maken, door gecoördineerde acties en door mensen te laten ontwaken die werken naar dit finale doel.

  Lynn – De Red Dragons hebben publiekelijk toegegeven dat de cabal altijd onder hun organisatiestructuur is geweest, dat de Dragon families zelf hun banken hebben gefinancierd die vielen onder hun voornaamste machtsbron. Waarom spelen deze twee ‘good cop – bad cop’ voor het oog van iedereen? Hebben ze al die tijd samengewerkt?

  COBRA – OK. Dit komt waarschijnlijk niet van de Red Dragons. Het komt waarschijnlijk, dit statement komt waarschijnlijk van een van de internet bronnen. De echte Red Dragon families hebben altijd de Rothschilds bevochten en zij bevochten de Jezuïeten. Maar er zijn veel mensen die claimen de Red Dragons te zijn, dus je moet erg voorzichtig zijn met deze verklaringen, en de echte Red Dragon families hebben NOOIT met de cabal samengewerkt.

  Lynn – OK. Bedankt voor het verhelderen hiervan. Wilt u ons vertellen over de echte origine en geschiedenis van de ware Dragon families en waarom zij klagen over de cabal als nu bekend is dat zij altijd op de achtergrond de illuminatie hebben gefinancierd gedurende onze bekende geschiedenis?

  COBRA – De echte Red Dragon families hebben hun afkomst uit de Ming Dynastie, toen zij het gevaar begonnen te zien van de archon invasie in China. Zij hebben sinds die tijd ondergronds gewerkt om China beschermd te houden tegen deze invasies. Zij waren daarin niet erg succesvol omdat zij ondergronds moesten werken.
  Er zijn nu vele, vele verschillende aspecten van verschillende Dragon families; de Red Dragons zijn meer gefocust op financiën en politiek. De Blue Dragons zijn meer gefocust op het spirituele werk, en er zijn ook veel verschillende aspecten binnen dezelfde delen van de Dragons. Er zijn veel Blue Dragon families, veel Red Dragon families, en zij zijn niet altijd in volledige harmonie met elkaar en zij zijn niet altijd volledig met elkaar uitgelijnd. Er is nog steeds een grote menselijke factor bij betrokken, maar de ware Dragon families zijn allen toegewijd aan het bevrijden van de planeet.

  Lynn – Is er een Dragon familie of een factie van een Dragon familie die nu specifiek voor het Licht werkt?

  COBRA – Er zijn veel Dragon families die niet met het Licht werken.

  Lynn – Zijn er die dat wel doen?.

  COBRA – Zoals ik al eerder heb gezegd, zoals in elke groep van Dragons zijn er gemengde groepen, er zijn positieve groepen en er zijn negatieve groepen. Er zijn positieve Dragon families, er zijn gemengde Dragon families en er zijn diegenen die rechtstreeks met de cabal werken. En zelfs binnen een bepaalde familie zijn er individuen die toegewijd zijn aan het Licht en er zijn individuen die werken tegen het Licht. We hebben een erg gemengde situatie op de planeet.

  Lynn – OK. Dank u. Een andere vraag die ik heb is; feitelijk hebben alle koninklijke families op de wereld bloedbanden met elkaar en ze doen altijd alsof ze met elkaar in oorlog zijn om constant hun machtsgreep op hun ‘onderworpenen’ in stand te houden door hun methode van Orde door Chaos. Modus Operandi. Kunt u met ons bespreken hoe dit is. Zal dit ‘wij zijn superieur’ koninklijke systeem eindelijk stoppen als de families NOOIT afstand zullen doen van hun macht over de mensen?

  COBRA – Zij zullen worden gedwongen om hun macht op te geven ten tijde van de Event en het proces van de massa-arrestaties als de sleutelfiguren van de cabal zullen worden gearresteerd, en zij zullen in eerlijke processen worden berecht. Maar alles dat onderdrukt is geweest, al de waarheid zal aan het licht komen, en al hun acties zullen in de openheid komen, en de massa’s zullen beginnen te begrijpen wat er gaande is op de planeet en het zal niet langer mogelijk zijn om hiermee door te gaan.

  Lynn – Dank u. Kunt u iets zeggen over de globale onderpand rekeningen? Wat ze zijn en alle informatie die u ons hierover kunt geven.

  COBRA – De globale onderpand rekening is feitelijk decennia geleden gevormd. Het oorspronkelijke doel van deze rekeningen was om te dienen als een middel voor humanitaire projecten en om overvloed aan de mensheid te brengen, maar deze onderpand rekeningen zijn door deze cabal families veroverd en zij zijn feitelijk voor een behoorlijke tijd gebruikt om de mensheid te controleren.
  En nu werken de positieve Dragon families achter de schermen om deze onderpand rekeningen weer terug te brengen naar hun oorspronkelijke doel. En er is heel veel manipulatie, en er gebeuren veel dingen met betrekking tot deze rekeningen, vooral de laatste paar jaar, en dit alles zal worden afgerond ten tijde van de Event.

  Lynn – Ten aanzien van de Resistance Movement, is er enige wijziging in de toekomstplannen voor deze rekeningen of zijn er veranderingen?

  COBRA – Er zijn geen grote veranderingen want het plan is vrijwel perfect wat dit betreft. Er zijn andere dingen die minder uitgewerkt zijn en meer gecompliceerd. Maar het financiële aspect van de situatie over wanneer het het juiste moment is zal geen groot probleem zijn.

  Lynn – Mooi. Zo’n 13.000 jaar geleden hebben de Draco’s de illuminatie gecreëerd en ondersteund omdat zij werken volgens de Reptilliaanse methode van het ons overheersen door chaos en geweld. Hoe kan een cultuur als de illuminatie, dat met opzet was gecreëerd vanuit oorlogen en satanisme, ooit de hoop hebben om te worden hervormd?

  COBRA – OK, veel wezens binnen de illuminatie structuur zaten er niet bij vanuit hun vrije wil en zij wilden eruit breken, en zij willen in staat zijn om eruit te komen, en een deel van deze structuur zal naar het Licht worden overgebracht, dus er is veel hoop voor veel wezens die deel uitmaakten van deze structuur.

  Lynn – Onze volledige mensen-en-creatie geschiedenis is gewijzigd, herschreven en bewerkt door een groep individuen om ons in slavernij te brengen. Welke bronnen van echte informatie kunt u aanbevelen waar wij de echte geschiedenis kunnen vinden, zodat wij kunnen beginnen om de echte geschiedenis over de mensheid en de creatie te leren?

  COBRA – Er zijn geen perfecte bronnen van informatie over de menselijke geschiedenis. In het algemeen zou ik zeggen, als mensen willen leren over de menselijke geschiedenis bestudeer dan het bestaan van Atlantis. Maar opnieuw, de meeste informatie over Atlantis is pure speculatie. Een paar jaar geleden heb ik een artikel over Atlantis op mijn blog gezet en er staan wat links bij. Deze links zijn redelijk betrouwbaar.

  Lynn – OK. Mooi. Wat is de status van de Event op dit punt volgens de Resistance Movement en wat kunnen we nu doen om het proces te bespoedigen om deze uiteindelijke overwinning van het Licht door de Event tot stand te brengen?

  COBRA – OK. De situatie is in het algemeen hetzelfde als een paar weken geleden. Wij zijn nog steeds bezig met het verwijderen van de strangelet bommen en de chimera groep en dat is het belangrijkste overgebleven obstakel. Er zijn veel kleine overwinningen maar we hebben nog niet de finale doorbraak bereikt. Het meest belangrijk dat mensen kunnen doen om te helpen is om mee te doen aan de wekelijkse bevrijdingsmeditatie (elke zondagavond; Nederlandse tijd 21.00 uur = zomertijd, klik hier voor de NL-video) en om de kennis over wat zij weten over de situatie te verspreiden om de massa’s wakker te maken. Hoe meer er ontwaken op de oppervlakte van de planeet, hoe makkelijker het is voor de lichtkrachten om te verwijderen wat er is overgebleven dat de Event belemmert.

  Lynn – Welk gedegen advies hebt u voor al diegenen die nog steeds niet ontwaakt zijn en die niets geloven van de komende planetaire fysieke en positieve geopolitieke veranderingen die op de planeet staan te gebeuren, en wat toe te voegen aan al degenen die ontwaakt zijn maar die nog steeds sceptisch staan tegenover de impact van de Event?

  COBRA – Een zeker aspect van scepsis is goed. Er is geen bewijs voordat dingen gebeuren. Zelfs als mensen sceptisch zijn is het goed dat zij zijn geïnformeerd over de mogelijke toekomst, want als dingen gaan plaatsvinden en zij zijn geïnformeerd zullen ze ook weten wat ze moeten doen. Het is goed voor iedereen om de situatie te bestuderen en zichzelf te informeren en als zaken gaan gebeuren zal er geen noodzaak meer zijn voor scepsis of twijfel omdat er dingen plaatsvinden.
  Op dit moment is een deel van de psychologische oorlogsvoering van de cabal om de indruk aan de massa’s te geven dat er niets gebeurt. Dit is een van de belangrijkste operaties van de archons. Zij houden de illusie in stand dat alles hetzelfde blijft, en dit zal zo blijven tot de uiteindelijke doorbraak. Niets drastisch gebeurt voor de finale doorbraak plaatsvindt. Wij zullen deze situatie hebben tot het laatste einde, tot aan de doorbraak, de compressie doorbraak, en dan zullen de dingen heel snel plaatsvinden.

  Lynn – En dan zullen er heel veel mensen ontwaken. (Ja, precies.)

  Lynn – Cobra, kunt u ons het verschil uitleggen tussen een lichtwerker en een lichtstrijder?

  COBRA – Lichtwerkers houden zich alleen met het Licht bezig en hun doel is om Licht te verspreiden en het Licht te verankeren op de planeet, en zij neigen ertoe om het bestaan van het duister op deze planeet te ontkennen. Dus het grootste deel van de lichtwerkers heeft een zeker niveau van ontkenning over de aanwezigheid van het duister, maar zij doen heel goed werk door het Licht op de planeet vast te houden en te verankeren.
  De lichtstrijders zijn gewoonlijk meer gefocust op het verwijderen van het duister van deze planeet en er moet een zekere balans worden gecreëerd tussen de benadering van de lichtwerkers en de benadering van de lichtstrijders ten aanzien van de situatie, want de waarheid ligt ergens in het midden. Het is belangrijk om je bewust te zijn van het duister, maar het is ook heel erg belangrijk om je te focussen op het Licht en om het Licht op de planeet te verankeren.

  Lynn – Dank u. Welke boodschap van bemoediging kunt u vandaag geven, specifiek aan al die toegewijde lichtwerkers en lichtstrijders die actief zijn en het Licht vasthouden gedurende deze tumultueuze kritieke tijd?

  COBRA – Ja. Feitelijk is het heel belangrijk om de dingen in perspectief te zetten. Ik weet dat iedereen moe is en dat het veel te lang duurt, maar wij moeten begrijpen dat wij nu bezig zijn om feitelijk een 25.000-jarige periode van duister teniet te doen. We zijn een quarantaine aan het afbreken die hier al 25.000 jaar is geweest en ons doel is om dit in een paar jaar tijd te doen.
  We doen heel goed werk en we maken veel vooruitgang, en de finale doorbraak zal komen en als die gekomen is zullen wij allemaal beloond worden voor ons harde werken.

  Lynn – Ik zie uit naar deze viering!

  COBRA – Ja. Na de Event zal er een grote viering zijn en een periode van geluk zal aanbreken waar nooit een einde aan zal komen. Het was nooit zo bedoeld dat het lijden deel zou uitmaken van de levenservaring en het zal ook nooit meer zo zijn nadat het duister van deze planeet is verdwenen.

  Lynn – Dank u. Met zoveel verhalen die op het net rondgaan over een multi dimensionale sprong, golven van licht, etc….. Wat voorziet u, Cobra, dat staat te gebeuren rondom de dagen van de laatste bloedmaan aan het eind van september?

  COBRA – Het zal de normale gebruikelijke september zijn zonder enige drastische gebeurtenissen. Natuurlijk gebeuren er dingen zoals ze nu al gebeuren. Zij kunnen tot een zekere graad escaleren, maar ik verwacht geen grondbrekende gebeurtenis of enig cataclysme op dit punt. Er zijn grotere kosmische cycli die belangrijker zijn dan deze bloedmanen of wat dan ook dat de mensen voorspellen, en september is niet het tijdframe waarvan de RM verwacht dat de grote doorbraak plaatsvindt.

  Lynn – Dus we kunnen nu allemaal achterover leunen en weten dat de Event waarschijnlijk niet in september zal plaatsvinden?

  COBRA – Ik doe geen enkele specifieke voorspelling, maar ik zeg dat er geen noodzaak is om bang te zijn voor iets drastisch of negatiefs dat in het tijdsbestek van september van dit jaar zal plaatsvinden.

  Lynn – OK. Er wordt veel gesproken over de valuta revaluaties vandaag de dag. Wat weet u hierover?

  COBRA – Opnieuw, er zijn mensen die voorspellen dat deze valuta revaluaties vandaag of morgen zullen plaatsvinden en deze voorspellingen zijn al een paar jaar gaande. Feitelijk is de valuta revaluatie onderdeel van de reset die zal plaatsvinden op het moment van de Event, en niet eerder.

  Lynn – OK, dus we blijven relaxed zitten en maken ons er nu geen zorgen over.

  COBRA – Je kunt relaxen en blijven zitten, maar je kunt ook actief zijn om de wereld om je heen te veranderen.

  Lynn – OK. Gebaseerd op uw informatie, wat voor advies kunt u geven aan al die obligatiehouders die proberen deze te verzilveren via de banken of via de verschillende ‘wereld erfgoedfondsen’? Maken zij enige kans dat dit zal gebeuren?

  COBRA – Dat is op dit punt niet erg waarschijnlijk omdat de cabal het bankensysteem controleert. Ik wens ze geluk maar ik heb hierin niet veel vertrouwen op dit punt.

  Lynn – OK. Wat gebeurde in Tianjin in China op 12 augustus? Er was een enorme paddenstoelwolk zoals een ontploffing van een nucleaire bom laat zien. Was dit het resultaat van een krachtige boodschap uit wraak van de illuminatie aan de Chinezen, die van hun script lijken af te wijken door hun valuta devaluatie op de dag ervoor, op 11 augustus?

  COBRA – Dit is precies wat er gebeurde. Dit is onderdeel van de oorlog tussen de Oosterse alliantie en de cabal. En de cabal gebruikt smerige wapens zoveel als mogelijk was en deze situatie zal wat onverwachte consequenties voor de cabal in de toekomst tot gevolg hebben. Feitelijk hebben zij het proces hiermee versneld en zij hebben met deze actie, feitelijk….. er zullen zekere consequenties hierdoor zijn.

  Lynn – OK. Speciaal gedurende de laatste paar decennia is de illuminatie erg succesvol geweest in het misleiden van de mensheid door deceptie, vooral “de grote truc die de duivel ooit speelde was de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat’. Waarom zijn er zo weinig mensen in de spirituele gemeenschap die praten over de rol van satan en lucifer gedurende deze kritieke tijd, en alleen maar praten over de buitenaardsen? Wat denkt u dat hiervan de oorzaak is?

  COBRA – De reden hiervoor is dat OMDAT deze individuen die je noemde niet langer belangrijk zijn in het grote geheel.

  Lynn – Wat bedoelt u Cobra? Waarom zijn zij niet belangrijk?

  COBRA – Omdat een van hen van de planeet is verwijderd en naar de Centrale Zon is gebracht, en de ander is overgestoken naar het Licht en werkt voor de lichtkrachten .

  Lynn – Welke werkt voor de lichtkrachten?

  COBRA – Dat is nu nog geclassificeerde informatie.

  Lynn – Oh. OK. Zou het redelijk zijn om te zeggen dat deze opstijgingtijden (ascentie) die we nu meemaken ook een ‘oogsten is van zielen’ door het Licht en door het duister?

  COBRA – Ik ben het daar niet mee eens, want het woord ‘oogsten’ is erg emotioneel beladen. Ik zou zeggen dat de opstijging een proces is van het verhogen van de vibrationele frequentie van wezens op deze planeet en op andere planeten, en een aaneensmelten van persoonlijkheden van menselijke wezens met hun zielen en met de lichtfrequenties. Er zal geen oogsten van zielen plaatsvinden, noch door het Licht, noch door het duister. Het is simpelweg een revolutionair proces dat niet alleen ten tijde van de Event op zijn hoogtepunt zal zijn, maar met een verdergaande spirituele ontwikkeling die na de Event zal plaatsvinden.

  Lynn – OK. Nadat de Event is geweest; kunt u enig detail met ons delen dat wij realistisch gesproken kunnen verwachten voor de volgende 10-20 jaren, aangaande de enorme komende aardeveranderingen die voor deze planeet gepland staan te gebeuren, of het terugbrengen tot zijn oorspronkelijke maagdelijke ongerepte conditie van een hemel op aarde?

  COBRA – Na de Event zullen er vele, vele positieve veranderingen zijn die het uiteindelijke doel hebben om de Aarde weer een paradijsplaneet te laten zijn.

  Lynn – Kunt u ons een voorbeeld geven?

  COBRA – Na de Event zullen we het eerste contact hebben, en na dit eerste contact zijn er verschillende positieve rassen die technologie brengen om alle verontreiniging op te ruimen. Er zal een proces plaatsvinden van ontwaking van de massa’s, en dit hele proces zal leiden tot de creatie van een enorm positieve galactische samenleving op de oppervlakte van deze planeet.

  Lynn – Fantastisch. Kunt u enig licht laten schijnen over de mysterieuze pilaren van licht die in de afgelopen weken over de hele wereld werden gezien? Wat is hun doel en hoe zijn zij gecreëerd?

  COBRA – OK. De meeste hiervan zijn lichtreflecties in het landschap of een flitslicht verschijnsel dat met een camera is gemaakt. Er zijn wat echte waarnemingen van deze pilaren geweest en deze die echt zijn, ik zou zeggen dat tussen de 10-20% echt zijn, zijn manifestaties van de lichtkrachten die dit lichtfenomeen creëren om de massa’s te doen ontwaken. De bevolking wakker te schudden.

  Lynn – Dank voor deze verduidelijking. Dat is wat ik ook ongeveer dacht. Nog een laatste vraag over de financiële situatie. Verwacht u nog steeds een volledig afsluiten of ineenstorting van het financiële systeem zodat het nieuwe systeem kan worden geïmplementeerd? Is iets hieromtrent veranderd?

  COBRA – Het plan is niet gewijzigd. Het is nog steeds hetzelfde. Ik verwacht een volledige afsluiting van het bankensysteem voor een zekere gelimiteerde periode van tijd want het is de enige manier waarop een volledige transformatie kan plaatsvinden.

  Lynn – OK. Dat waren de algemene vragen over de huidige gebeurtenissen.

  Tussendoor aanbeveling:
  Als deze informatie met u resoneert en u bent er klaar voor om u open te stellen voor datgene dat Cobra en de Prepare For Change.NET team gaan presenteren in de komende Disclosure Series, kunt u zich aanmelden voor de Prepare for Change nieuwsbrief en show updates op http://www.prepareforchange.net

  Onze volgende show heeft de titel: The Disclosure Chronicles Series I –The Creation. Waar Cobra ons meeneemt in de tijd naar het begin van de Creatie. We willen er duidelijk over zijn dat de show van vandaag alleen een introductie is voor onze komende verbazingwekkende openheids (disclosure) series, waarvan we hopen dat ze u voorzien van de informatie en wijsheid die u zal voorbereiden op de verbazingwekkende aanstaande planetaire veranderingen, niet alleen in het fysieke, maar ook in het spirituele. Onze intentie is om u te helpen te leren hoe onderscheid te maken in informatie en daardoor alle speculatie, fictie, desinformatie en misinformatie te vermijden die op dit moment de mainstream media en het meeste van het wereldwijde web vult.

  Cobra is het eerste individu dat in 2012 annonceerde wat hij noemt “de Event”, en waar nu veel andere namen voor worden gebruikt. U kunt al zijn verlichtende en informatieve updates op zijn website vinden: http://www.2012portal.blogspot.com
  Zijn informatie bleek over de tijd gezien consistent accuraat te zijn.

  Lynn – Waar ik nu naar toe zou willen gaan Cobra, is een sectie waarbij ik hoop dat u ons kunt helpen door ons een stukje van onze geschiedenis te geven. Het eerste waarover ik u feitelijk iets zou willen vragen is de compressie doorbraak. Als u dit min of meer in detail kunt beschrijven voor de nieuwere mensen die wellicht niet begrijpen wat dit betekent.

  COBRA – De compressie doorbraak is een proces van Licht dat de oppervlakte van de planeet bereikt. We hebben lichtkrachten boven de oppervlakte van de planeet en we hebben lichtkrachten onder de oppervlakte van de planeet. Wanneer de lichtkrachten van beneden naar boven naar de oppervlakte werken, en de lichtkrachten van boven naar beneden naar de oppervlakte werken, en zij ontmoeten elkaar op de oppervlakte van de planeet, is dat het moment van de compressie doorbraak, en het is een proces dat zijn basis heeft in zekere hogere dimensionale hyper dimensionale fysica. Het is iets dat onvermijdbaar is. Het is iets dat moet plaatsvinden als een resultaat van de kosmische transformatie waar we in zitten.
  En wanneer de lichtkrachten van boven en beneden elkaar op de oppervlakte van de planeet ontmoeten, zal er een drastische en hele intense transformatie op de oppervlakte van de planeet plaatsvinden, en dat is de compressie doorbraak.
  En de compressie doorbraak heeft fysieke en niet-fysieke aspecten. De fysieke aspecten kennen we allemaal. Dat is de financiële reset, dat zijn de massa-arrestaties van de cabal, en het begin van het openheids proces. En het niet-fysieke aspect is voornamelijk de galactische golf, de golf van galactisch licht die op het oppervlak van de planeet komt, en de Event flits zal feitelijk de culminatie zijn van deze galactische energie die naar de oppervlakte van de planeet komt.
  Er zijn in het verleden veel galactische super golven geweest, maar niets zoals wat nu zal gebeuren, omdat we nu in de fase zijn van de finale voltooiing van het verwijderen van het duister uit dit universum, en dit heeft nog nooit eerder plaatsgevonden. Het is iets dat uniek is. Iets dat nog nooit iemand heeft ervaren. We kunnen niet exact voorspellen hoe dit in detail eruit zal zien maar het zal absoluut de meest uitzonderlijke gebeurtenis in onze levens zijn.

  Lynn – Ik kan niet wachten. Dit is geweldig. Dus, kunt u bevestigen Cobra, dat dit proces zowel het fysieke als het niet-fysieke betreft? (Ja, precies.)

  Lynn – OK. Nu ga ik in op sommige vragen die vooral te maken hebben met onze geschiedenis. En we gaan in op een paar diepere onderwerpen, over geest en ziel, dus ik ga nu door. Kunt u iets meer uitleggen over mannelijke en vrouwelijke energie? Wat is het verschil en hoe we beide in ons hebben.

  COBRA – OK. Mannelijke en vrouwelijke energieën zijn in dit universum aanwezig sinds de creatie van het universum. Zij zijn feitelijk, de mannelijke energie is de elektrische energie en de vrouwelijke energie is de magnetische energie en er is altijd sprake van interactie. Alle gemanifesteerde materie in dit universum is een resultaat van een dynamische beweging tussen vrouwelijke en mannelijke energieën en we hebben ook die twee polariteiten binnenin ons, en als we deze in een perfecte balans brengen is dat een heel belangrijk aspect van ons omhoog gaan.
  Op deze planeet heeft de cabal kunstmatig het vrouwelijke principe onderdrukt, het vrouwelijke aspect, omdat zij weten dat -door dit te doen- het veel makkelijker is om de mensheid onder controle te houden. En nu komt vanuit het centrum van de Melkweg een hele krachtige vrouwelijke energie om het in balans te brengen. En deze nieuwe balans tussen vrouwelijke en mannelijke energieën is een heel belangrijk aspect van het proces waar we nu in zitten.

  Lynn – Dank u. Kunt u ons iets vertellen over de geschiedenis van de Sisterhood of the Rose (SOTR)? Waar komt deze vandaan en wie waren er lid van?

  COBRA – OK. In basis komt SOTR van de centrale stralen, de centrale civilisatie. Het is de eerste hoog spiritueel ontwikkelde civilisatie die zich heeft ontwikkeld in de centrale regio van deze Melkweg. Er waren bepaalde wezens die tot deze centrale civilisatie behoorden die dit begrip verspreidden en die het Licht van de Godin door de Melkweg verspreidden. En een van deze wezens kwam naar de planeet Aarde in Atlantis en heeft in de Atlantische tijd de SOTR gevormd. Er waren veel tempels van de Godin in Atlantis en hun doel was om de aanwezigheid van de Godin op de planeet te verankeren, en nadat de cabal deze tempels heeft vernietigd is deze balans verstoord en deze onbalans heeft feitelijk geresulteerd in de vernietiging van Atlantis.
  En daarna waren de SOTR groepen aanwezig in vele landen. Ze probeerden in hun mysterie scholen deze balans zo veel als mogelijk was in stand te houden. Nu is de tijd voor ons gekomen om deze vrouwelijke aanwezigheid te laten her-ontwaken en om nieuwe SOTR groepen te formeren omdat dit heel belangrijk is ten tijde van de Event. Dus ik zou zoveel mogelijk mensen over de hele planeet willen vragen om deze groepen te formeren, om elkaar regelmatig op het fysieke vlak te ontmoeten en om de Godinnenenergie zoveel als mogelijk is te verankeren op deze planeet.

  Lynn – Dank u voor dit Cobra. prepareforchange.net heeft SOTR in the healing groep opgenomen en we formeren deze groepen op dit moment over de hele wereld, dus voor iedereen die is geïnteresseerd, ga alsjeblieft naar http://www.prepareforchange.net en schrijf je in. We zullen komende activiteiten publiceren.
  Ok Cobra, als we terug kunnen gaan naar de geest. Kunt u ons een beschrijving geven van het doel van de geest?

  COBRA – OK. De oorsprong van de geest is de bron, is de Ene. En het doel van de geest is om alle creatie bij te staan bij het terugkeren in de Ene. Zoals ik eerder heb gezegd, is dit proces nu zijn hoogste punt aan het bereiken, dus het is nu de meest belangrijke tijd voor ieder individu om zich te verbinden met zijn hogere zelf, met zijn geest, met deze bron zoveel als mogelijk is.

  Lynn – Wat is het verschil tussen geest en ziel?

  COBRA – Er is een technisch verschil want de geest is de bron, waar de ziel van komt, maar beide zijn aspecten van onze hogere dimensie, onze hogere dimensionaliteit, onze hogere energielichamen zou ik willen zeggen. Er is altijd geest en materie, zijn beide aspecten van elkaar, en zij manifesteren zich op verschillende manieren door verschillende dimensies. Zowel geest als materie in verschillende manifestaties hebben hetzelfde uiteindelijke doel, om terug te keren in de Ene.

  Lynn – Is er een zeker proces dat is betrokken in de evolutie van de ziel?

  COBRA – Het is altijd een proces van evolutie omdat de ziel op het diepste niveau de herinnering heeft aan de Ene, omdat het van de Ene ontstaan is, en deze innerlijke sturing is natuurlijk van evolutie die zich altijd een beetje verschillend manifesteert voor verschillende mensen. Maar het uiteindelijke doel en de ultieme motivatie is hetzelfde.

  Lynn – En zodra we uit de 3D gaan zullen we deze zaken begrijpen?

  COBRA – Je kunt nu al beginnen met ze te begrijpen. Je hoeft niet te wachten tot je uit de 3D komt, omdat begrip niet is gelimiteerd in dimensies. Je kunt nu ook al dat begrip bereiken.

  Lynn – Is ons lichaam een holografische creatie?

  COBRA – Feitelijk is alles in dit universum, inclusief ons lichaam, een holografische creatie.

  Lynn – Wow. Kunnen we overal leven en creatie ervaren zoals we maar willen?

  COBRA – Nadat we een bepaald niveau van spirituele vrijheid hebben bereikt, ja.

  Lynn – Wat is dat niveau? Hoe weten we dat we het hebben bereikt?

  COBRA – Dit is mogelijk nadat we onze aandacht wijzigen. Als we niet langer onderworpen zijn aan de stoornis van deze lagere dimensies, dan zijn we absoluut vrij om te gaan waar we ook maar naar toe willen, om te ervaren wat we willen, uiteraard in volledige harmonie met het goddelijke plan.

  Lynn – Dank u. Wat is bewustzijn?

  COBRA – Bewustzijn is feitelijk een dynamische interactie tussen geest en materie. Het is de feitelijke intersectie tussen geest en materie. Het is de geest die begint zich van zichzelf bewust te zijn als materie die met zichzelf terug verbindt.

  Lynn – Dus wilt u zeggen ….. Hoe is bewustzijn en geest verbonden?

  COBRA – Feitelijk, de geest op een punt besloot om zichzelf te projecteren in materie, en bewustzijn is geboren als een resultaat van deze interactie.

  Lynn – Wat zijn de voordelen van het verbinden met de geest?

  COBRA – Dat is nogal duidelijk. Voordat we verbonden zijn met de geest leven we niet echt, want de geest is de bron van al het leven.

  Lynn – Dus het is als de zaden. (Ja)
  Mijn volgende vraag is: waarom zouden we het doen?

  COBRA – Het is aan jezelf, je wordt niet gedwongen om het te doen, maar als je het doet zul je zeker meer innerlijk geluk bereiken en je zult ook andere wezens in dit universum assisteren om meer geluk te bereiken.

  Lynn – Dat klinkt als een hele goede reden. (Ja, precies.)
  Zullen we ons op enig moment herinneren wie we zijn en het doel van ons zijn op Aarde?

  COBRA – Natuurlijk, iedereen herinnert zich zijn doel als je een bepaald niveau hebt bereikt in de verbinding met je hogere zelf, met je ziel.

  Lynn – Kunt u ons wat aanwijzingen geven over hoe we ons het beste met de geest kunnen verbinden?

  COBRA – Je kunt je altijd verbinden met je hogere zelf met meditatie, met een ervaring in schoonheid, en met het ervaren van plezier, dus wat jou plezier breng en wat jou inspireert in schoonheid is een aanwijzing om je te verbinden met je geest.

  Lynn – Kunnen we ons verbinden met andere geesten?

  COBRA – Ja natuurlijk, wanneer je bent verbonden met je eigen hogere zelf ben je altijd in eenheid met alle andere wezens van Licht.

  Lynn – Kunt u ons iets vertellen over zielfamilies, wat ze zijn?

  COBRA – Zielfamilies zijn groepen van zielen die zijn geboren in dezelfde stroom van leven door het portaal van de Galactische Centrale Zon op een zeker moment in de geschiedenis, en deelden sommige gelijksoortige ervaringen op hun reis door hun bestaan.

  Lynn – Hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden met mensen uit ons verleden, zoals voorouders, overleden familieleden en mensen die we in vorige levens hebben gekend?

  COBRA – Ja, natuurlijk kun je je verbinden met deze mensen als je uitlijnt met hun vibrationele frequentie, als je eenzelfde vibrationele frequentie hebt als zij hebben. Er is altijd een mogelijkheid van verbinding.

  Lynn – Hoe zit het met onze mogelijkheid om ons te verbinden met hoger ontwikkelde geesten zoals de opgestegen meesters?

  COBRA – Opnieuw, als je verbonden bent met je ziel, met je hogere zelf, kun je door die verbinding altijd een verbinding maken met de opgestegen meesters.

  Lynn – Waarom voelen zoveel mensen zich zo verbonden met buitenaards leven?

  COBRA – Dat is eenvoudigweg omdat het leven nooit alleen tot deze planeet is geïsoleerd en het is een natuurlijke tendens van iedereen om zich te verbinden met hun sterrenbroeders en sterrenzusters van andere planeten en andere sterrenstelsels. Het is een heel natuurlijke tendens om je te verbinden met delen van je familie.

  Lynn – Hoe is de geest betrokken bij uw informatie?

  COBRA – Feitelijk, als iemand is verbonden met de geest is het veel makkelijker voor deze persoon om toegang te hebben tot bronnen van informatie, fysieke en niet fysieke.

  Lynn – We weten dat u topgeheime informatie heeft die u niet kunt onthullen, maar heeft u interne bronnen die u bezoekt?

  COBRA – Ja, natuurlijk heb ik interne en externe bronnen. Het is altijd beide.

  Lynn – Kunt u ons hierover vertellen?

  COBRA – Nee, nee, nee.

  Lynn – OK. Is er al een goddelijk plan voor het menselijk ras vastgesteld, of is het een zaak van vrije wil in ons deel van de mensheid?

  COBRA – Het goddelijk plan is altijd dynamisch en je kunt het altijd verbeteren door je vrije wil te gebruiken voor het Licht. Dus je kunt de zaken altijd beter maken. Er is een algemene schets maar er is altijd veel ruimte voor verandering en verbetering.

  Lynn – OK. Is er iets wat u nog wilt zeggen Cobra, aan uw wereldpubliek, en iets dat u zou willen meegeven om te helpen voor te bereiden.

  COBRA – Ik zou iedereen willen aansporen om mee te doen met de wekelijkse meditaties. Zij zijn nog steeds heel belangrijk. Ook zou ik iedereen willen uitnodigen om te helpen met het creëren van Sisterhood of the Rose groepen.
  En ik zou willen zeggen dat het geen punt is dat het zo lang duurt. We maken heel veel vooruitgang en als je bedenkt dat er maar een heel klein percentage van de menselijke populatie gefocust is op de bevrijding van de planeet, zijn we extreem succesvol geweest en we zullen zelfs nog meer succesvol zijn in de toekomst.

  Lynn – Kunt u ons uw website adres geven alstublieft?

  COBRA – Je kunt in Google intypen Cobra portal 2012 en je komt dan heel makkelijk op mijn website. http://2012portal.blogspot.com

  Lynn – OK, heel goed. Dank u heel erg Cobra voor uw tijd en aandacht en wij waarderen het allemaal dat u ons informatie geeft en ons blijft aanmoedigen, dus wij danken u heel erg.

  COBRA – Ja, ik wil u danken voor de tijd en educatie om dit interview te creëren en ik wil iedereen bedanken die mijn missie ondersteunt. Mijn missie zou niet zo succesvol zijn zonder al deze ondersteuning en ik wil iedereen bedanken die voor het Licht werkt.

  Lynn – Fantastisch, dank u heel erg Cobra. We praten binnenkort weer met u.

  COBRA – OK. Heel goed. Victorie voor het Licht!

  Delen: In Meditatie zo U wilt.

 8. ZerotheHero schreef:

  Bedankt voor het filmpje Treowd. Hij zegt het heel goed. Toch ben ik er nog een beetje huiverig van want in de alt media krijgen de VN en de paus etc toch wel een erge bad rep. Zelfs op sites als zerohedge waar het valse west vs oost paradigma heerst, ondanks posts van Alt-market.com en sommige anderen, zie je dat in het algemeen de instituten en figuren gewantrouwd worden. Tuurlijk zullen de brics een andere naam geven aan de instituten(imf, wereld bank, bis, vn etc), maar ik geloof dat ze het toch moeilijker hebben dan gedacht.

 9. Freeman schreef:

  De CRISIS die er nu komt, is nog niet de “echte” maar een voorloper, een warming-up, eerst moet de bij voorbaat al falende komende wereld-constructie van het VATICAAN&V.N. down gaan, zijn rijk moet onder gaan, dat is idd het Blanke-Westen (V.S, Canada, Groot-Brittannië, Nieuw Zeeland en Australie) zodra zij uit gaan roepen “VREDE EN VEILIGHEID” dan breekt de pleuris uit, en gaat de hel los. Zodra Damascus is ingenomen en gevallen is en het Noorden van Israel door geweldexpansie onder druk komt te staan en zelf “vluchtelingen” zal opnemen, zal hun economie ook instorten, zij zullen het op die wijze in orkestreren en klokken erop gelijk zetten.

  En dan zal de “depopulatie” van de Babylonische/Saturnische sekte op alle niveaus tegelijk met de totale meltdown van start gaan.

  De Dictatot/Despoot zal Groot Israel op de kaart zetten en in eerste instantie flink huishouden jun hun eigen midden, zoals geen despoot ooit gedaan heeft, en hij zal doen wat geen despoot ooit buiten het gebied van Israell gedaan zal hebben, MAO is een PICKNICK vergeleken met die man.

 10. Lavender schreef:

  Multiple Drills Going Down In Boston This September! Paid Crisis Actors Playing Terrorists!

  https://youtu.be/rlgz5GqANAM

 11. Treowd schreef:

  Mogelijk kunnen er problemen ontstaan voor de paus als hij rond of op de 24 sept op bezoek gaat in Amerika als ik de volgende video mag geloven zal hij worden gearresteerd. En deze organisatie ITCCS heeft er al voor gezorgt dat de vorige paus voor de eerste maal in de kerkelijke geschiedenis vroegtijdig afgetreden is dat had verbinding met mogelijk misbruik en moord van Canadese kinderen https://www.youtube.com/watch?v=eyk4n2lXhpE
  Common law Sheriffs, Oathkeepers will arrest pedo Pope Francis during Sept 22-28, 2015 USA visit https://www.youtube.com/watch?v=At3VBdT1WlY

 12. Freeman schreef:

  Ze “willen” hem arresteren, ze waren ook van plan om “Kissinger” te arresteren, ik laat me aangenaam verrassen, maar het zal waarschijnlijk niet gebeuren, zeg nooit nooit. Ik ben me ervan bewust dat ze heel wat spelletjes spelen, ons het idee geven dat ze “down” gaan en er iets tegen ondernomen wordt, maar ondertussen blijkt het tegenovergestelde waar te zijn en ze hebben baat bij “gecontroleerde” chaos en niet bij chaos die zij niet in gang zetten. It s about control.

 13. Treowd schreef:

  Ik begrijp je redenering en de wat sceptische gedachten, toch is het een feit en gegeven dat die paus afgetreden is, ook waarom, en dat is en blijkt een unicum in de kerkelijke geschiedenis. Ja er is er 1 heengegaan na 33 dagen in het pontificaat te hebben geleefd en in mysterieuze omstandigheden maar nog nooit afgetreden. Alleen als ITCCS een verlengde zou kunnen zijn van de jezuiten-orde dan zou dat mogelijk zo kunnen zijn, die mogen, nee, die moeten tenslotte alles en iedereen beliegen om het voor die orde ‘geheiligde’ doel te bereiken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten