De angstterreur van de elite

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 november 2015

arrestatie_terroristen_akenDe berichten gonzen over het internet dat de aanslagen in Parijs mogelijk een inside job zijn. Ik denk dat die conclusie onvermijdelijk is als we kunnen constateren dat ISIS een creatie van de geheime diensten is (zie hier). Ik schreef daar al dit artikel over. Niet alleen is het opvallend dat bij de meeste false flags, inside jobs of hoaxes meestal een grootschalige oefening gepland stond, maar er vallen nog veel meer zaken op. Zo was het Bataclan theater, waarin de meeste doden vielen tijdens het concert van Eagels of Death Metal (hoe toepasselijk), vlak voor de aanslag verkocht door haar joodse eigenaren (zie hier). Dat hoeft niets te zeggen. Ik noem alleen enkele opvallende zaken. Ook opvallend is dat de aanslagplegers braaf hun paspoorten bij zich droegen. Ook bij 9/11 werden ongeschonden paspoorten terug gevonden. Er zou volgens sommigen ook weer sprake zijn van ‘crisis acteurs’ die al eerder opdoken bij andere ingrijpende gebeurtenissen (voorbeeld). Hoe je het ook wendt of keert, persoonlijk ga ik er van uit dat er wel degelijke behoorlijk veel doden en gewonden gevallen zijn en dat we dus niet met een hoax te maken hebben, maar met een inside job. ISIS is de zelfgeschapen vijand om zoveel mogelijk terroristen naar Europa te jagen. Dat is ook de reden dat we nu steeds meer samenwerking zien tussen het Westen en Rusland in de vermeende strijd tegen die zelfgeschapen vijand. Want waar velen nog dachten dat Rusland wel ‘the good guy’ zou zijn in dit grote schaakspel, lijkt het er steeds meer op dat Poetin (zie hier) meedoet in dit spel georkestreerd door de vrijmetselarij (de Saturnus cult).

Het doel van het opstarten van de oorlog in Syrië was ‘in the first place’ om het ‘ISIS paard van Troje‘ op te kunnen tuigen en zo Europa te overspoelen met deze zelfgeschapen vijand die uiteindelijk onder het kalifaat van Gog van Magog, president Tayyib Erdogan (zie hier), de grote eindstrijd zal opstarten. Men stuurt aan op grote chaos. En uit die chaos wil men de nieuwe wereldorde scheppen. Natuurlijk is er een lange termijn planning en een korte termijn planning. Op de korte termijn zullen we het toenemen van politiestaatmaatregelen gaan zien. Die zijn natuurlijk politiek correct verklaarbaar en de media zullen helpen dit plaatje te verkopen. De terreurdreiging moet natuurlijk kunnen worden ondervangen door meer te kunnen meekijken op uw pc, telefoon, playstation 4 en al het internetverkeer. Fantastisch. Als George Orwell nog zou leven zou hij zijn boek 1984 in tweede druk kunnen herzien en smullen van wat er nu gebeurt. Toegegeven: het is zeer wrang om dit alles te zeggen, want het is zeer triest voor alle nabestaanden van de slachtoffers. Een kritische blik blijft echter noodzakelijk.

De lange termijn planning zal er waarschijnlijk een zijn van meer terreur. Zelfgeschapen terreur that is, want die huurlingen of recrutanten uit de koker van de geheime diensten zullen niet stil zitten. Er moeten meer aanslagen komen. Het volk moet in totale paniek raken en veel belangrijker nog: de autochtone bevolking moet bang worden voor iedere moslim die hij of zij op straat ziet lopen. En ongetwijfeld zullen ook veel onwetende moslims (die zich wellicht hebben laten hersenspoelen tot de gevaarlijke ideeën van de geheime agenda achter dit spel) zich geroepen voelen om de wapens op te pakken om zich te laten opleiden tot strijder c.q. terrorist. Het grote doel is uiteindelijk Jeruzalem, zoals beschreven in de religieuze profetieën. Maar eigenlijk is dat een subdoel; net zoals de New World Order een subdoel is. Het echte doel is zoveel mogelijk dood en verderf als offer voor de grote bouwer van deze simulatie (de grote architect van deze matrix, de grote architect van de vrijmetselarij en de Saturnus cult). Het woord ‘slachtoffer’ zegt het al: er moeten mensen worden geslacht die dienen als offer tot satan (Saturnus) oftewel Lucifer. Althans dat is de geheime agenda van de Saturnus cult die dit alles georkestreerd heeft. Helaas laten de strijders in dit zelfgeschapen aanstaande Armageddon zich verleiden door hun religieuze overtuiging, niet wetende dat de leiders die hen overtuigd hebben achter de schermen heimelijk samenwerken. Ik wil geen enkele religieuze overtuiging onderuithalen, maar wil mensen wel aansporen op onderzoek uit te gaan. Religieuze overtuiging mag nooit leiden tot het oppakken van de wapens. En dat is toch wel degelijk wat er gebeurt.

Het is natuurlijk een teken aan de wand dat een van de terroristen ontsnapte uit Parijs. Het bericht zojuist dat in de Duitse stad Aken 7 terreurverdachten opgepakt zijn (zie hier) klinkt hoopvol, maar lijkt in mijn optiek vooral de onderliggende boodschap in zich te dragen: “Ze kunnen overal zitten“. Waarschijnlijk zullen er dus vrij snel meer aanslagen volgen. Moeten we dan bang worden? Nee, we moeten het spel doorzien en vooral in gaan zien dat het allemaal gestuurd wordt door de dames en heren die achter de schermen aan de touwtjes trekken. Het is dus vooral zaak om u niet te laten verleiden tot angst of vijandigheid tegen mensen van die andere religie, kleur of etniciteit. Ontwaakt en weest u ervan bewust dat de bewakers van deze simulatie dit allemaal al heel lang geleden gepland hebben. Zij zijn voor één ding erg bang en dat is een massale ontwaking van de mensheid. Dat zal al hun duistere plannen doorkruisen.

https://www.youtube.com/watch?v=Zf_v9RBAFjY

 Klik op de blauwe linkjes voor een beter begrip en voor onderbouwingen van mijn statements.

Steun deze site om door te kunnen gaan: eenmalig of maandelijks

Bron linkvermeldingen: nos.nl, telegraaf.nlrtlz.nl

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (54)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  Ik heb het idee dat ze de Syrische bevolking volledig willen verdrijven en op de vlucht te doen slaan door al die bombardementen van de Russen en het Westen (twee handen op 1 buik). Dan zal Turkije heel snel de legitimatie verkrijgen om de zogenaamde ‘koerdische’ terroristen uit te schakelen, eenmaal in die gebieden zitten ze meteen op de olie en ik denk dat dat land Syrie een militaire basis wordt voor de Nato (waarbij Turkije een belangrijke rol gaat spelen) om in een later stadium Israel binnen te vallen en de Golan-Hoogte en het Noorden van Israel waar ook veel olie zit, in bezit te nemen en dan op weg richting Jeruzalem en de lieden van Saturnus-cult en de khazaren, laten hun eigen bevolking vermoorden en verdrijven.

  Nu ook de V.N. eist at Europa ‘alle’ vluchtelingen moet opnemen en Amerika en de Nato zijn troepen zal zenden richting syrie en omgeving, zullen ze ook op de Balkan en in Oost-Europa zich gaan vestigen (binnenvallen) mochten die landen dwarszitten en hun grenzen gesloten houden, dan gaan die heel gauw open.

 2. Analyze schreef:

  Voor Europa betekent het dat de verworven vrijheden overboord gaan vanwege de onzichtbare gecreëerde vijanden. Het momentum is daar om een Europese Patriot Act op te tuigen en o.a. alle internetverkeer te monitoren, alles wat in de optiek van de gevestigde orde vijandig is wordt aangepakt. Ook de alt. media is een gevaar ‘We are in an Information War’. En gezien het feit dat Hillary Clinton de gedroomde opvolger is van Obama voor de Bilderbergers gaan we nog zwaardere tijden tegemoet, alle macht wordt steeds meer gecentraliseerd en verdwijnt uit handen van de gewone man/vrouw. De vrije wereld, zoals wij die kennen, is definitief ten einde gekomen.

 3. Analyze schreef:

  De vrijheid uitverkoop is begonnen, het paard van Troje IS effectief:

  TTP->TTIP gaat er doorheen gejaagd worden in het kader van ‘veiligere’ en meer samenwerking.

  Salah Abdeselam de nieuwe Bin Laden (een schim)

  http://www.nu.nl/politiek/4166814/200-miljoen-extra-veiligheid-en-justitie.html (MIVD/AIVD)

  http://www.nu.nl/eten-en-drinken/4166807/europese-unie-versoepelt-regels-nieuwe-voeding-zoals-insectenvlees.html (GMO)

  http://www.nu.nl/internet/4166495/britse-minister-waarschuwt-dodelijke-cyberaanvallen.html (internet restricties)

 4. Analyze schreef:

  British Prime Minister Winston Churchill

  “The real menace of our Republic is the invisible government which like a giant octopus sprawls its slimy legs over our cities, states and nation. At the head is a small group of banking houses. This little coterie runs our government for their own selfish ends. It operates under cover of a self-created screen, seizes our executive officers, legislative bodies, schools, courts, newspapers and every agency created for the public protection.”

 5. Analyze schreef:

  ‘Onze’ blonde doos minister van defensie ‘fat lips’ Hennis (voormalig call girl->zie ook Wisse Smit->Bruinsma) heeft zich reeds 9 maanden geleden (zie video vanaf 1:33) versproken waar de F16’s gestationeerd waren. Men verwachtte dus een escalatie van het conflict, het was dus al lang gepland. Als het niet de realiteit zou zijn, dan zou je denken dat het macabere cabaret was.

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/02/25/mivd-van-vvd-callgirl-hennis-plasschaert-bedreigde-drie-kamerleden/

  https://www.youtube.com/watch?v=2kkE4v15ka4

 6. Douwe schreef:

  Heb je dit filmpje al gezien van Russia Today waarin Putin de hele boel ontmaskert? Of aangeeft hoe ISIS onder meer gefinancierd is door verschillende partijen uit de G20

  RT heeft net de hele Nep-Propaganda rondom Parijs, ISIS en de NWO vernietigd.
  http://worldunity.me/rt-heeft-net-de-hele-nep-propaganda-rondom-parijs-isis-en-de-nwo-vernietigd/

 7. Analyze schreef:

  Bij deze gappie (mason) dus:
  http://www.whale.to/b/hand.h14.jpg

 8. Analyze schreef:

  Waarom de Britse elite het in de broek doet voor Corbyn:
  The Labour leader said that the rise of IS had raised some “very big questions” as to who was behind the jihadist group.

  “Who is funding Isis? Who is arming Isis? Who is providing safe havens for Isis? You have to ask questions about the arms that everyone has sold in the region, the role of Saudi Arabia in this. I think there are some very big questions,” he said.
  http://www.express.co.uk/news/world/619729/Jeremy-Corbyn-french-bombing-Syria-ISIS

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/october/09/the-mystery-of-isis-toyota-army-solved/
  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2015/october/13/how-did-isis-get-all-those-toyota-trucks/

 9. Analyze schreef:

  Alle hekken zijn van de dam, hoezo het verdelen van de taart (G20):
  http://www.nu.nl/ondernemen/4166991/miljardenfusie-tussen-gasleveranciers-air-liquide-en-airgas.html

  Zou het te maken hebben met de monopolie positie, samen met Gazprom grote spelers. En na het volmaken van de South Stream pijpleiding en de carbon tax (klimaatconferentie lol) een heerlijke verdienmodel.

 10. adje schreef:

  Dat paspoort is wel verklaarbaar. Ik kan de link niet vinden maar heb gelezen dat er meerdere van die paspoorten al getraceerd zijn in Europa. Het blijkt zo’n verkocht aangemaakt ding te zijn wat in Turkije gekocht is. Steeds dezelfde namen alleen de foto wort aangepast aan de persoon. Een interessante regel die uit dit stuk springt is: “Het echte doel is zoveel mogelijk dood en verderf als offer voor de grote bouwer van deze simulatie (de grote architect van deze matrix, de grote architect van de vrijmetselarij en de Saturnus cult). Het woord ‘slachtoffer’ zegt het al: er moeten mensen worden geslacht die dienen als offer tot satan (Saturnus) oftewel Lucifer.”
  Dat is toch inderdaad een kern. En de uitvoerders (noem het kabal, elite what ever) hier op aarde die geinspireerd worden door de Saturnus Satan om dat bloedhunkerende monster/draak/beest te voorzien van zijn spijs zijn in dienst of worden geleid.
  Diverse vragen wellen bij me op. dan altijd. Die elite, stel je voor dat ze door satanische inspiratie tot bloeddorst nu eens op het verkeerde paard gokken? Die z.g. chaos gecreeerd wordt door IS versus islam. En op een hoogtepunt hun NWO willen voltooien. Stel, ze verliezen de partij en de islam zou machtiger worden dan de hele kutorder? De z.g. programering heeft een defect? Een onvoorziene disorder verstoort het proces? De bloeddorst is zo volslagen geintegreerd onder de mensen dat er een bloedvirus verschijnt en de Saturnus gaat ten onder aan zijn eigen program? Ik noem het even een delete omdat de schijf dreigt vol te lopen?
  Zou die fucking Saturn/Satan nieuwe update plannen hebben klaarliggen dan die via een reset de bende weer in het gareel gaat krijgen? Of zou die Satan gewoon meekijken en de elite een vrije hand geven en creativiteit op een manier van: kijk maar jongens hoe jullie het doen, ik geniet van de vele lijken. En dan rijst de vraag: Wat of wie is dat precies, die Saturnus. Misschien is dat eens een goed onderwerp voor verdieping. In hoeverre heeft die Saturn mensen nodig? En in hoeverre kan hij de elite beinvloeden c.q. in de matrix houden. Want er is slechts 1 Satan. En een bijkomend onderwerp zou kunnen zijn. In hoeverre heeft deze Satan gevoelens, misschien menselijke gevoelens? Of teert hij op menselijke gevoelen en heeft hij mensen nodig? Hij geeft in ieder geval wel blijk van menselijke gevoelens, want dat blijkt uit zijn bloeddorst zoals Martin beschrijft.

 11. Ion schreef:

  De aanslagen in Parijs zijn al lang geleden door de elite voorbereid.
  Kijk eens naar dit T-shirt ( 2min22 ) van het kledingmerk prayforparis een sample test opgenomen op 20 december 2013.

  Isis
  9+2
  prayforparis

  https://www.youtube.com/watch?v=JvYYp3fXe3Y

 12. Ion schreef:

  Optreden Bataclan Satanisch ritueel met predictive programming
  Setlist van vrijdag 13 november Bataclan:

  1. I only want you
  2. Don’t speak ( I came to make a Bang )
  3. Cherry cola
  4. Silverlake ( K.S.O.F.M)
  5. Oh Girl
  6. Save a Prayer
  7. Kiss The Devil

  Tijdens het laatste nummer ging de hel los………
  Deze bende leden zijn een verantwoording verschuldigd!

  http://www.setlist.fm/setlist/eagles-of-death-metal/2015/le-bataclan-paris-france-53f50f9d.html

 13. adje schreef:

  Typisch voorbeeld van controlled opposition vind ik. Let op de volgende regel uit het stuk: “RT Reporter Gearoid O’Colmain verteld hij dat de oorlog op Terrorisme helemaal niet bestaat.
  Het is allemaal propaganda door de Elite om ons angst aan te jagen en om mensen zo bang te krijgen dat ze de straat niet meer op durven.
  De journalist wekt hiermee de indruk dat het allemaal wel meevalt dat terrorisme. Joh, dat wordt allemaal georkesteerd. Onzin. Er lopen heel veel bloeddorstige waanzinnige gasten rond die slachtoffers willen maken. Satanisch geindoctrineerden die maar 1 ding willen. Bloed voor hun Saturnus/satan… toch?

 14. Freeman schreef:

  Die Clinton is echt een zware crimineel, als je haar partij-programma ziet, dan snap ik wel waarom dat de Elite wenst dat ze enorm veel vluchtelingen in Amerika willen opnemen. De grote leiders van al die Terreurcellen in Syrie en Irak die hebben ze allang in veiligheid gebracht en over zo n beetje de hele wereld verspreid om daar aanslagen te gaan plegen en te gaan rondselen. Onze gegevens zijn allang bij de autoriteiten bekend, het is een kwestie van tijd voordat ze bij ons aan de voordeur staan, ik ben dan ook al een tijdje van plan om mijn onderkomen ergens anders te zoeken.

 15. Freeman schreef:

  Nog een paar aanslagen in het Westen en overal wordt het ‘Europese Patriot Act’ van kracht en wat ook in de planning staat is om in heel Noord-Afrika de terreuraanslagen te intensiveren zodat ook van daaruit de vluchtelingenstroom grootser op gang wordt gebracht richting Europa en het Westen. Europa met de ‘vrijheid en democratie’ zoals wij die kennen, daar zal inderdaad peil snel een einde aan komen, want de derde wereldoorlog is uitgebroken, het is nu officieel door de autoriteiten en de Paus naar buiten gebracht en dat zal de wereldwijde verdrukking op gang brengen, nog meer chaos en angst en paniek zaaien om hun wereld orde er door te drukken.

 16. Freeman schreef:

  De Noordelijke (Islamitische -Sjiitische- alliantie) zal op een gegeven moment ertoe over gaan om Saoedi-Arabie en andere golfstaten de nekslag toe te bedelen, en dat zal pas geschieden wanneer Israel en Jeruzalem is overlopen en overwonnen. In het Midden-Oosten en Noord-Afrika zal de invloed van Osmaanse Turkije aan invloed winnen, ook zal na alle waarschijnlijkheid de Turken een leidende rol op zich nemen -samen met de Nato en afgestemd met Rusland- om de Sinai te bezetten om daar ‘zogenaamd’ tegen het Islamitisch-terreur geweld op te treden en Egypte zal dan de poorten open doen voor die alliantie, Jordanie zal dan ook de grenzen openen voor de Nato, nog voordat ze Israel intrekken zal dat gebeuren, een soort van omsingeling en ook om de toekomstige joodse vluchtelingen ‘enigzins’ veilig op te kunnen vangen, want ook israel zal net als syrie een zo goed als verlaten gebied worden.

 17. Freeman schreef:

  Psalm 83:2-19. Ezechiel 21:25-27, 7:2-27, 30:2-5. Daniel 11:42-43. Zacharia 14:1-2. Jesaja 30:15-17. Jeremia 25:15-29. Klaagliederen 1:3, 1:5, 1:7, 1:10, 1:16, 1:17, 1:21, 2:1, 2:3, 2:4, 2:5, 2:7, 2:13 – Jesaja 30:26, 2:14, 2:16, 2:17, 3:46-48, 4:2, 4:6, 4:11, 4:12, 4:15, 4:18, 4:19, 4:21, 4:22 – Jeremia 50:2-46, 5:1-22.

 18. Albertina schreef:

  Freeman, ook van plan uit Europa weg te gaan? Ben zelf ook bezig met plannen, kunnen we iets uitwisselen?

 19. Analyze schreef:

  @adje, de saturnus cult vertegenwoordigt satan op aarde. Zij communiceren via occulte bloedrituelen met deze demonische entiteit(en).

  Een andere naam van Saturnus is Kronos/Grim reaper, wat al aangeeft dat profetieën icm de exacte tijd zeer belangrijk is in de planning. Numerologie, symboliek, astronomie en astrologie zijn zeer belangrijk voor deze psychopaten. Alles moet exact kloppen om de energieën te oogsten. Zie video’s van Mark Passio op youtube.

 20. Analyze schreef:

  Je gaat je afvragen waar dit soort zaken besproken worden, nou de Bilderberg conferenties zijn een uitgelezen kans om elkaar vrijelijk (zonder electronica) te ontmoeten en te plannen. Degene op de Bilderberg conferenties zijn vaak ‘ambassadeurs’ van de elite. Ze komen er zelden zelf, behalve als de FED samen komt.

  In de volgende video uit 2014 zien we o.a. Schoothondje Samson en Crackpijpslet Schippers. Samson praat in cryptische bewoordingen over ‘privacy’ zie ook PVDA->Plasterk->NSA en het is duidelijk waarom Schippers daar zit, minder geld naar zorg-> met als resultaat o.a.:http://journalistiek.npo.nl/dossiers/gezondheidszorg/290_94063-steeds-meer-verwarde-mensen-op-straat

  Het democratische proces heeft nooit bestaan! Links en rechts is een illusie van keuze:
  https://www.youtube.com/watch?v=vSAX6NdS1eY

 21. Analyze schreef:

  Corinthians 3:13
  But on the judgment day, fire will reveal what kind of work each builder has done. The fire will show if a person’s work has any value.

 22. maktub schreef:

  You’ll see more truth in this 10 minute news interview from Russia Today (RT) than in 10 years of watching the liberal Propaganda media machines in the USA! RT just made the U.S.

  https://www.youtube.com/watch?v=odR37GoXlaw

 23. Analyze schreef:

  De bewoners van Israël hebben gefaald haar zionistische kankerelementen in de regering te verwijderen. Vandaar het ontstaan en de gevolgen van ISIS:
  https://www.youtube.com/watch?v=5uEK7zaMEBg

 24. Freeman schreef:

  Ik ben niet van plan uit Europa weg te gaan, blijf wel in Europa, zeer waarschijnlijk gewoon in Nederland, ik ga verhuizen, bij iemand anders inwonen, blijf niet wonen waar ik nu woon.

 25. Camera schreef:

  Niemand wil Oorlog , vraag 99 mensen op straat, iedereen wil liefde en lief gevonden worden. slechts 1 % zal misschien niets zeggen en dat is net diegene die achter de schermen haat zaait, wat jammer toch…

  https://www.youtube.com/watch?v=WvWwglFRwaQ

 26. adje schreef:

  Ik zal die teksten er eens rustig op nalezen Freeman, daarnaast ook de koran en hadith’s. De terugkeer van dat Ottomaanse rijk zie ik wel gebeuren ja. En het is duidelijk dat het midden oosten het centrum van de wereld is en de machtigen van de aarde samenkomen om daar strijd te leveren.

  1Waartoe leidt het woeden van de volken,
  het rumoer van de naties? Tot niets.
  2De koningen van de aarde komen in verzet,
  de wereldmachten spannen samen
  4Die in de hemel troont lacht,
  de Heer spot met hen.
  5Dan spreekt hij tot hen in woede,
  en zijn toorn verbijstert hen:
  Psalm 2

  Dat klinkt ook zoiets als een waarschuwing uit de kosmos.

 27. adje schreef:

  Ik weet het Analyze. Ben zelf jarenlang met zwarte zaken bezig geweest. Mark Passio ken ik en zijn werk. De man zelf heeft volgens mij ook een agenda, maar dat terzijde, want dat is al een studie op zich. Alle profetieën grijpen in elkaar en vullen elkaar aan dat is een gegeven.
  Wat ik interessant vind is hetgeen ik beschreef als: In hoeverre heeft die satan gevoelens? Vergelijkbare gevoelens zoals b.v. een mens? Of heeft deze entiteit juist mensen nodig, en dan bedoel ik een z.g. afhankelijkheid? Waartegen strijd deze entiteit? Macht is ook een typisch menselijk gevoel. In hoeverre beschrijven wij, of trachten wij deze entiteit te plaatsen met onze beperkte kennis en onze menselijke gevoelens? Ik geef je een voorbeeld. 10 jaar geleden werd het internet overspoeld door alleen maar verhalen van een NWO en dat het summum zou zijn dat we gechipt zouden worden. Vandaag de dag zie je een verschuiving plaatsvinden naar andere ideeen en worden de z.g. godsdiensten en hun profetieën weer belangrijker. Zou die entiteit daarboven echt alles in de hand hebben of zijn mensen toch meer in staat hun eigen patronen te ontwikkelen? Ik volg die bullshit al zo’n 40 jaar… :-}

 28. Albertina schreef:

  Niet aan gedacht om buiten Europa te gaan wonen, gezien wat er straks op ons afkomt?

 29. Freeman schreef:

  Wat er gaat komen, zal wereldwijd komen (verdrukking), dus het maakt in die zin geen fluit uit, onschuldige mensen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika zullen er goed aan doen naar Europa en het Westen te vluchten, voor hen zal het uiterst noodzakelijk zijn.

 30. Treowd schreef:

  Benjamin Fulford: Nov 16, 2015: Paris psy-ops is part of ongoing moves towards world government

  https://www.youtube.com/watch?v=PGxtu5wGcU4

 31. Nemesis schreef:

  Fox news! Nou dan weet je het wel. False Flag News dus.

  Deze ex cia agent(???) is onderdeel van het bangmaaksysteem m.i.
  Heerlijke anti-Islam propaganda 😉
  Niet dat de Islam nou zo’n prachtige vredelievende godsdienst is maar dat is het GristenDOM (ook een geloof *) met een boek) ook niet.

  DOnald Trump = evenals WIlders hier : gecontroleerde oppositie.

  *) Je hebt 2 soorten geloven. Die met een boek (zoals het Christendom, Islam e.,d.) en die zonder boek (b.v. natuurgodsdiensten, sjamanen e.d.)!
  Die met boek zijn het sterkst, want die hebben het zwart op wit haha) 🙂

 32. Ion schreef:

  Het is simpel. Wij mensen zijn het meest waardevolle bezit voor de Elite. Onderdanen…..Ze hebben ons in de afgelopen eeuwen enkel het gevoel gegeven dat we vrij zijn en wat te zeggen hebben via democratie om nog meer uit ons te krijgen. De werkelijkheid is anders. Via fake aanslagen en angsterreur willen ze hun agenda erdoorheen drukken. Op termijn willen ze met een kleinere groep verder. ( controle ) Er zullen er enkele moeten gaan sneuvelen. Net als de koeien inmiddels gechipt zijn en geen natuurlijk voedsel ( gras ) meer eten staat ons dat op termijn ook te wachten. Zie de camera’s overal om ons heen, het vervangen van oude lampen voor led lampen met nieuwe volg technologie en de aanstaande chipping technologie in de mens. Kijk naast 1984 van George Orwell waarnaartoe Martin in dit stuk verwijst ook eens naar de film Brave New World van Aldous Huxley op youtube. Een groot deel van zijn voorspellingen zien we inmiddels terug of worden sterk gepromoot in de hedendaagse maatschappij.
  Zoek ook op tot welke groep Aldous Huxley behoorde. Word wakker en stop met het voeden van de kakkerlakken. Geen angst, maar weet waar de wereld naartoe gaat als we ons niet verbinden en de agenda van de elite braaf blijven volgen.

  https://www.youtube.com/watch?v=raqVySPrDUE

 33. Analyze schreef:

  The Hardcore Truth, Ken O’Keefe made my day. PressTV is gebanned door de MSM, rara hoe kan dat?
  https://www.youtube.com/watch?v=aRCJ7lEk2Xo

 34. Analyze schreef:

  @adje, satan is een parasitaire energie en leeft dus van het negatieve. In deze 3d wereld is het niet zichtbaar, maar in de dimensies daaronder leeft het. Zie ook de scripties m.b.t. Abaddon (bottomless pitt), Cern (666) is hard op weg deze dimensies zichtbaar te maken.

  Het heeft mensen nodig om via hen zich te uiten, mensen zijn dus een geleider (medium) voor de negatieve energie. Angst is zeer belangrijk, en ja we zijn reeds indirect gechipped met RFID via onze biometrische paspoort en onze ID kaarten, rijbewijzen etc. we zijn via de wet verplicht ons te kunnen legitimeren.

  In Zwitserland is men nu een aantal maanden hard bezig de infrastructuur te volmaken:
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9961:verplichte-biometrische-id-kaart-voor-iedere-wereldbewoner&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Of zoals David Rockefeller zei:
  “All we need is the right major crisis and the nations will accept the NWO”

 35. adje schreef:

  Correct Analyze die zwartjekker wil alles stuk maken, komt waarschijnlijk klaar op de negatieve energie. Waarom zou zoiets dat doen he vraag je je af. Je zou bijna denken dat er een soort van machtsstrijd is tussen verschillende entiteiten.

  Efeze 6:12
  want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

  Geloven worden tegen elkaar uitgespeeld en kan een major crisis veroorzaken.

  http://www.amen.nl/artikel/669/islam-is-duivels-vindt-evangelische-pkn-dominee

  Mensen worden voorbereid op wat komen gaat via de misselijkmakende media.

  http://nos.nl/artikel/2070155-wat-moet-je-doen-en-laten-bij-een-terroristische-aanval.html

  Diepe angst moet regeren tot in de dood blijkbaar…

  Mat [28] En weest niet bang voor hen die het lichaam doden maar de ziel niet kunnen doden, maar weest veeleer bang voor Hem die zowel ziel als lichaam kan verderven in de hel.
  [32] Ieder dan die Mij zal belijden voor de mensen, die zal ook Ik belijden voor mijn Vader die in de hemelen is.
  [33] Maar wie Mij verloochent voor de mensen, die zal ook Ik verloochenen voor mijn Vader die in de hemelen is.
  [34] Meent niet dat Ik gekomen ben om vrede te brengen op de aarde; Ik ben niet gekomen om vrede te brengen maar een zwaard.
  [35] Want Ik ben gekomen om een man op te zetten tegen zijn vader, een dochter tegen haar moeder, en een schoondochter tegen haar schoonmoeder;
  [36] en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn.
  [37] Wie vader of moeder liefheeft boven Mij, is Mij niet waard; en wie zoon of dochter liefheeft boven Mij, is Mij niet waard;
  [38] en wie zijn kruis niet opneemt en Mij navolgt, is Mij niet waard.
  [39] Wie zijn leven vindt, zal het verliezen; en wie zijn leven verliest ter wille van Mij, zal het vinden.
  [40] Wie u ontvangt, ontvangt Mij; en wie Mij ontvangt, ontvangt Hem die Mij heeft gezonden.

  Soera 9: 29
  Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek(de bijbel), die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn

  Soera 5: 33
  De vergelding degenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

 36. Analyze schreef:

  @adje, ga niet af op nederlandse vertalingen van de koran en in mindere mate het nieuwe testament. De koran is verkeerd vertaald en geïnterpreteerd, het origineel is Arabisch en kent voor één woord vele betekenissen. Niet voor niets is de koran en/of de tora bestuderen een levenstaak. En het gevaar om stukken uit hun context te halen is dus interpretatie en beeldvorming.

 37. adje schreef:

  Correct Analyze die zwartjekker wil alles stuk maken, komt waarschijnlijk klaar op de negatieve energie. Waarom zou zoiets dat doen he vraag je je af. Je zou bijna denken dat er een soort van machtsstrijd is tussen verschillende entiteiten.

  Efeze 6:12
  want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

  Geloven worden tegen elkaar uitgespeeld en kan een major crisis veroorzaken.

  http://www.amen.nl/artikel/669/islam-is-duivels-vindt-evangelische-pkn-dominee

  Mensen worden voorbereid op wat komen gaat via de misselijkmakende media.

  http://nos.nl/artikel/2070155-wat-moet-je-doen-en-laten-bij-een-terroristische-aanval.html

  Diepe angst moet regeren tot in de dood blijkbaar…

  Mat [28] En weest niet bang voor hen die het lichaam doden maar de ziel niet kunnen doden, maar weest veeleer bang voor Hem die zowel ziel als lichaam kan verderven in de hel.
  [32] Ieder dan die Mij zal belijden voor de mensen, die zal ook Ik belijden voor mijn Vader die in de hemelen is.
  [33] Maar wie Mij verloochent voor de mensen, die zal ook Ik verloochenen voor mijn Vader die in de hemelen is.
  [34] Meent niet dat Ik gekomen ben om vrede te brengen op de aarde; Ik ben niet gekomen om vrede te brengen maar een zwaard.
  [35] Want Ik ben gekomen om een man op te zetten tegen zijn vader, een dochter tegen haar moeder, en een schoondochter tegen haar schoonmoeder;
  [36] en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn.
  [37] Wie vader of moeder liefheeft boven Mij, is Mij niet waard; en wie zoon of dochter liefheeft boven Mij, is Mij niet waard;
  [38] en wie zijn kruis niet opneemt en Mij navolgt, is Mij niet waard.
  [39] Wie zijn leven vindt, zal het verliezen; en wie zijn leven verliest ter wille van Mij, zal het vinden.
  [40] Wie u ontvangt, ontvangt Mij; en wie Mij ontvangt, ontvangt Hem die Mij heeft gezonden.

  Soera 9: 29
  Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek(de bijbel), die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn

  Soera 5: 33
  De vergelding degenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

  Verder vind ik voorlopig die website http://www.globalgoals.org/
  een klein beetje een zoethoudertje. Alsof er iets moois gemaakt wordt wereldwijd terwijl de chaos binnenkort groots uitbreekt. Nu kun je zeggen: orde uit chaos, natuurlijk, maar de vraag is of deze wereld wel uit die chaos gaat komen om tot die order te komen zoals voorgesteld op die website. En dat is al iets wat ik eerder aangaf. Die satan kan vanuit zijn negativiteit ook de controle kwijtraken opperde ik al eerder… hij werlt namelijk op het randje van vernietiging en totale vernietiging…

 38. adje schreef:

  oeps dubbel geplaatst?
  Analyze, ik weet dat er originele teksten zijn en de europese koran een andere vertaling kent als de arabische. De bijbel is online te lezen in zijn historische tekst, ik maak daar ook gebruik van, maar soms is het handig een moderne vertaling te gebruiken. De Statenvertaling komt qua nederlands het dichtst bij het origineel.

 39. Analyze schreef:

  Laten we zeggen dat Abrahamitische religies een Babylonische spraakverwarring zijn en dat heeft geleid tot de grootste vloek in de gehele mensheid, miscommunicatie en interpretatie. Met alle gevolgen van dien..

 40. adje schreef:

  Een belangrijk ding denk ik is: Daar wanneer de koran en de Hadith’s in vervulling gaan, en dat valt te verwachten, of misschien deels, rijst de volgende vraag: In hoeverre zal de islam een NWO toelaten zoals die nu bedacht wordt vanuit een seculiere hoek? Vergeet niet dat vele islamieten de Dajjal zien als de NWO (het eenogige beest)

 41. Analyze schreef:

  @adje De Islam en de NWO gaan niet samen en daarom dient het vernietigd te worden. De geïnfiltreerde regeringsleiders van de Arabische wereld weten dit en wachten op het momentum om dit via VN naar buiten te brengen. De VN heeft reeds een alternatief op de planken liggen.
  http://www.missionislam.com/nwo/
  http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam

  https://www.youtube.com/watch?v=hDpk1x1TIu8

 42. adje schreef:

  Alice Bailey? De Maitreya? Nee, dat station ben ik reeds gepasseerd. Dat gaat em niet worden…

 43. Analyze schreef:

  @adje bekijk het laatste stuk van de documentaire in de biblio van lucis trust in londen naast het VN.
  United Nations Association – UK
  3 Whitehall Court
  London
  SW1A 2EL
  http://www.una.org.uk/content/contact-us

  Lucis Trust
  Suite 54
  3 Whitehall Court
  London SW1A 2EF
  UK
  https://www.lucistrust.org/contact_us

  Robbert Muller (lees VN) is geïnspireerd door occulte boeken, hun geloofsdoctrine is erop afgestemd. Bekijk de occulte symboliek op de websites. Ik verzin het niet, het zijn feiten. Wat Hitler niet is gelukt wordt nu op een sluwe manier bewerkstelligt.

 44. Treowd schreef:

  Putin to G20: Stop Funding ISIS! – #NewWorldNextWeek

  https://www.youtube.com/watch?v=7_ZAeM2oFbM

 45. Analyze schreef:

  Poetin ligt zelf in bed met de oligarchen in Rusland en is geen haar beter dan degene die IS(IS) gecreëerd hebben. Voormalig KGB’er weet hoe het spel gespeeld wordt en mocht hij zijn hand overspelen dan is hij zelf aan de beurt (offshore wealth). Hij zelf is verantwoordelijk voor de oorlog in Tsjetsjenië en het bijkomend bloedvergieten, maar goed mensen vergeten snel. M.a.w. de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Politici zijn überhaupt niet te vetrouwen één ieder heeft een agenda die het belang van een ander schaad.

  http://www.newsmax.com/Newsfront/britain-philip-hammond-vladimir-putin-russia/2015/03/11/id/629516/
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2471624/1999/10/09/Poetin-vaart-wel-bij-oorlog-Tsjetsjenie.dhtml

  “The members of the Russian leader’s wealthy inner circle include railways boss Vladimir Yakunin, oil trader Gennady Timchenko, banking magnate Yuri Kovalchuk, oil company chief Igor Sechin, and construction tycoon brothers Arkady and Boris Rotenburg, according to the Telegraph.”

 46. adje schreef:

  Analyze. Het werk van Helena Blavatsky, Alice Bailey e.a. ken ik. Ik ken de website. Ik weet van de plannen voor world peace. De maitreya. Het occulte hier achter. Dit heb ik 30 jaar geleden al onderzocht nog lees ik regelmatig over de plannen. In 1981 is door Benjamin Creme al wereldwijd pagina grote advertenties geplaatst over de komst van de maitreya. Ik meen hier in Nederland in de Telegraaf. Ik zie dat dit bij het spel hoort.
  Jezus heeft zelf gezegt: Er zullen vele valse christussen verschijnen. Dat bedenk ik niet dat is georkesteerd. Wanneer de jihad wereld wijd doorzet. Wanneer Jeruzalem valt en in bezit wordt genomen door de antichrist. Zal volgens de profetieën het einde aanbreken. De diverse boeken benoemen daarna een wereld vol vrede, of ook wel een nieuwe wereld.
  De koran voorspelt een antichrist en de bijbel ook. Dit komt niet voort uit de U.N. De U.N. behoort bij het seculiere westen en zal niet geaccepteerd worden door de islam. De islam wil een wereldwijd kalifaat. Je vergeet dat een zeer groot deel van de wereldbevolking islamitisch is. De islam zal nooit een wereldleider als de maitreya accepteren of wat dan ook. Ik zie hier vaak verwijzingen verschijnen van Shoebat. Wanneer je die serieus wil nemen of daar informatie vandaan haalt weet je dat het een heel andere kant op gaat met de wereld. De rol van de paus is om christenen vanuit de evangelische hoek te manipuleren en te verleiden en te proberen een one world religie te bouwen. (zonaanbidding) Maar ze leggen het af tegen de islam. Iedereen spreekt over false flags wanneer het over aanslagen gaat en acteurs enz. Vergeet het maar. De toekomst zal laten zien dat er echte terreur komt wereldwijd. Er is niets standvastiger, geloviger en vastberadener dan een gelovige islamiet. Hem wordt beloofd wanneer hij zijn/haar leven inzet voor de jihad, 33 personen uit zijn familie gered worden. Wat dacht je, dat een zoetsappig verhaaltje over een peace wereld leider kans maakt? Er komt pas vrede op de wereld wanneer deze onderworpen is aan de islam. De bijbel daarentegen zegt dat jezus dan terugkomt en zijn vijanden zal vernietigen. Deze verhalen grijpen zo direct in elkaar en vullen elkaar precies aan. Je weet gewoon dat dit zo gaat gebeuren.
  Wat je zegt over de occulte inhoud van de U.N. en een lucis trust. Daar heb je volkomen gelijk in. Die satan gokt op verschillende paarden en laat steeds een andere optie zien wat er zou kunnen gebeuren in de wereld.

 47. Analyze schreef:

  @adje De grootste misleiding is dat alle geloven creaties zijn van dezelfde Babylonische priesters (saturnus cult) hoog ingewijde Illuminati zijn hiervan op de hoogte en gebruiken dit als stukken op een schaakbord. Zodra je dit door hebt vallen de stukken als een puzzel in elkaar, zij hebben een lange adem getuigen hun geloof in reïncarnaties van demonische entiteiten (zgn. gevallen engelen).
  Alles wat zich nu ontrekt aan het gezichtsveld is het afspelen van een ‘filmscript’ alles is duizenden jaren gepland en overstijgt het menselijke perceptie. Hier rijst dus de vraag hebben we te maken met menselijke eniteiten of iets anders?
  Jij praat generaliserend over het christendom/islam. Vergeet niet dat zowel het christendom als de islam (en in mindere mate het jodendom) gefragmenteerde stromingen herbergt die op zichzelf perfect in staat zijn om elkaar aan te vallen. Het zgn. sektarische geweld is ‘by design’ een logisch gevolg. Laat ik zeggen dat er velen agenda’s achter zitten en het niet éénduidig aan te wijzen is.
  Maar laat ik iemand citeren, zodat we inzichtelijk eindigen. Kissinger gaf ooit ‘cryptisch’ antwoord op een vraag m.b.t. het Oost West Paradigma met de volgende woorden: “It needs to satisfy both sides in order to succeed”. In deze zin schuilt dus een grotere ‘masterplan’.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten