De bonnetjes affaire Opstelten en Teeven en de op handen zijnde staatsgreep

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 februari 2016

vandersteur-rutteDe bonnetjes affaire. Iedereen heeft het er maar druk mee en afgelopen weekend meldde Theo Hiddema bij Harry Mens ook nog eens dat er een staatsgreep voor de deur staat. Het betreffende bonnetje op oude back-up tape voor de deal van bijna 5 miljoen met crimineel Cees H. werd uiteindelijk toch gevonden. Eerder leek dit onmogelijk. Het bonnetje zou staan op een oud ICT systeem en door gebrekkig functioneren van ICT-ers niet gevonden zijn. Uit nieuwe informatie blijkt echter nu dat begin juni 2014 het bonnetje van de deal al op een back-up 2011 zou staan. In juni 2014 staat al vast dat het bonnetje gevonden kan worden. Het is nog slechts een kwestie van herstellen van de back-up tape. De ICT-ers krijgen de schuld dat het bonnetje zo laat gevonden werd, maar feitelijk zouden ze de opdracht vanuit de politiek gekregen hebben om het zoeken te staken. De commissie Oosting kan weer aan de slag en een politieke rel die tot aan Mark Rutte begint te raken lijkt op de loer te liggen.

Met name de melding van Theo Hiddema bij Harry Mens, dat er een geheime poortwachter op het ministerie van justitie rond zou lopen was natuurlijk slagroom op het toetje van de Haagse entertainment business. De poortwachter zou bij de uitgang van het ministerie staan en de emails onderschept hebben van medewerkers XX1 en XX2 en er voor gezorgd hebben dat deze aan Nieuwsuur doorgespeeld werden. Uit deze emails zou dus de doofpot blijken. Kortom de geheime poortwachter waar Hiddema over spreekt kon nog wel eens erg belangrijker worden dan hij nu al is. Er zitten misschien nog veel meer onthullingen aan te komen. Deze poortwachter zou volgens Hiddema alle troeven in handen hebben en met nieuwe verassingen kunnen komen. Volgens Hiddema doseert deze poortwachter/klokkenluider het lekken van de bewijzen, omdat hij wil zorgen dat de politiek zich niet voor kan bereiden. Het is als het ware een kat en muis spel tussen de onderzoekscommissie Oosting, het kabinet en de klokkenluider.

Hiddema kaartte tijdens de uitzending van Harry Mens ook nog het lekken vanuit de commissie Stiekem aan, aangaande de afluisterpraktijken van de AIVD en het doorspelen van deze gegevens aan de Amerikaans NSA. Hiddema en Mens lijken dus een openbarende rol te vervullen. Ook Nieuwsuur heeft natuurlijk een prominente rol door het feit dat het opduiken van het beruchte bonnetje met betrekking tot de deal met Cees H., door Nieuwsuur naar buiten gebracht werd.

Ik zal u mijn visie geven op zowel de bonnetjes affaire als het verhaal van de commissie Stiekem. Het is namelijk belangrijk dat iedereen doorziet en begrijpt wat er gaande is. Beide affaires, maar met name de onthullingen aangaande de Teeven deal, lijken echt een doorbraak te zijn. Welk gevoel roept het bij u op? Juist! U gelooft nog in de rechtvaardigheid binnen de politiek en u gelooft nog dat er wél oprechte journalisten bestaan binnen de media. We vinden het fantastisch dat Nieuwsuur de bonnetjes onthuld heeft en we vinden het fantastisch dat Hiddema heldhaftig bij Harry Mens open kaart mag spelen aangaande een klokkenluider. Er hebben zelfs koppen gerold binnen de politiek en misschien rolt straks wel de kop van Mark Rutte! Dat zou toch een fantastische doorbraak zijn! En wat is het psychologisch effect dat daarmee bij u bereikt wordt? Juist: De geloofwaardigheid van de politiek en de media in zijn algemeenheid stijgt weer in uw aanzien. U gelooft weer dat er dan misschien wel eens gelogen wordt, maar dat klokkenluiders en oprechte elementen binnen de media toch nog bestaan. En als er dan koppen gerold hebben op ministeries en in de politiek, dan is het zaakje eens even lekker opgeschoond. “We kunnen weer met een gerust hart vertrouwen op Den Haag. En de media zijn er toch ook wel een beetje in geloofwaardigheid op vooruit gegaan.” Wie wint er dus bij deze affaires? Juist, zowel de politiek als de media. Wat moet u dus eigenlijk doorzien bij dit acteerwerk op hoog niveau (waar dus ook Harry Mens en Theo Hiddema onderdeel van uitmaken)? Dat het een hele geraffineerde en slimme methode is van de gevestigde orde om een geloofwaardigheid boost te geven aan zowel politiek Den Haag als aan hun propaganda-arm; de media.

Zou het zo ver gaan? Zouden ze dit soort affaires van a tot z coördineren? “Geloof je dan helemaal niet meer in oprechte klokkenluiders en de mogelijkheid van oprechte mensen binnen ministeries, media en politiek Vrijland?” Vindt u het niet opvallend dat er in Amerika nu een soortgelijk iets gaande is met Hillary Clinton, waarbij Clinton gevoelige informatie via haar privé email account zou hebben verstuurd. De emails hebben betrekking op onduidelijkheden rondom de Amerikaanse ambassade in Benghazi te Libië op 11 september 2012. De onthullende emails zouden weer schadelijk zijn voor de relatie tussen Hillary Clinton en president Obama. Ook hier zien we dus dat onthullingen in de media en knap speurwerk leidt tot een politiek spanningsveld waarbij wel eens koppen zouden kunnen gaan rollen. De vraag die we steeds kunnen stellen is: “Cui bono? Who benefits? Wie profiteert?” De politiek niet? Nee? Weet u het zeker? Gaat u door deze affaires op hoog niveau en het zelfreinigende effect binnen ministeries en politiek in samenspel met de media niet toch stiekem een beetje meer vertrouwen krijgen in de politiek en de media? Dan is het toch duidelijk wie er profiteert. En zo loopt u met een gerust hart de volgende keer weer naar de stembus en blijft u met dezelfde gerustheid naar het journaal en Nieuwsuur kijken. Mission accomplished.

Nee Vrijland, nu ga je echt te ver met je complotdenken. Er bestaan nog oprechte mensen en niet alles is volledig gecontroleerd, gecoördineerd of aangestuurd; niet alles is vooropgezet. Er bestaan ook nog eerlijke mensen in Den Haag, in de media en binnen de advocatuur. Dat blijkt nu wel. Niet doordraven!” We worden geregeerd door een dictatuur in Europa en ondertussen laat u zich afleiden door entertainment propaganda van hoog niveau, waarbinnen de lokale landsacteurs u zoet houden en zelfs woorden als ‘propaganda‘ of ‘ministerie van justitie, propaganda en veiligheid‘ in de mond nemen. Zij lopen in maatwerkpakken en vullen hun bankrekeningen goed. “Geef het volk brood en spelen” heeft een hele andere dimensie gekregen, omdat u niet alleen meer soaps als Goede Tijden Slechte Tijden op tv ziet, maar inmiddels ook zelfgeschapen soaps op hoog niveau op het toneel van de acteursvereniging in Den Haag. Zou het zo ver gaan? Ik laat het oordeel aan uzelf.

Bron linkvermeldingen: nos.nl, nrc.nl, nu.nl, rt.comnationalreview.com

Gedeeld 323

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. eliza1956 schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens Martin, ik vertrouw ze net zo ver als ik ze kan gooien, en geloof me dat is niet ver. Ik woon nu een jaar in Spanje en hier is hetzelfde aan de gang. Zogenaamde openbaarheid en de zuster van de koning die voor de rechter komt wegens fraude en corruptie. Daar horend we dus ook nooit meer iets van. Het maakt niet uit in welk land je woont, ze zijn allemaal corrupt tot op het bot.

 2. Notis schreef:

  @Martin Weer haarscherpe analyse. 🙂

  Ik vond ook al dat er aan deze bonnetjesaffaire een verdach luchtje zat.

  Vertrouwen in de politiek, dat is net zoiets als de “bush” binnengaan waarin een hele roedel uitgehongerde leeuwen op loop c.q. wpringafstand staan.

 3. Treowd schreef:

  Inderdaad Martin, eigenlijk kun je het gehele spel zien als een ultieme vorm van de uitvoering van het hegelian dialectic, problem , reaction, solution. Keer op keer herhalen ze dezelfde tactiek, in de hoop dat het Collectief er in mee zal blijven gaan. Achterliggende beweegreden is het consolideren van de macht, zeker nu dat hun hierarchie wankelende is en juist omdat er ook dapperen op gaan staan die dat spel ook gaan doorzien, en al doorzien. Niet iedereen pikt die onnodige slachtofferingen meer.

  Er zitten ook goedhartige mensen op belangrijke posities, welke ook kinderen hebben e.d. ook zij zijn bereid zich op te offeren indien noodzakelijk voor een betere toekomst en een vrijere wereld. De kracht van waarheid zal daarin voorzien welke als een natuurlijke Kosmische wet voor gerechtigheid zal gaan zorgen. Het wakkere Collectief komt langzaam op sterkte tot het de volle sterkte zal bereiken, daar is geen ontkomen aan. Unity comes out of Love, er is geen sterkere kracht dan Liefde voor het Leven.

  Love will bring us Truth, and Truth shall bring Unity through common feel of righteousness and Unity will be our Strenght ! Liefde brengt ons Waarheid, en Waarheid zal ons Verbinden door gerechtigheid en deze Verbinding is onze Kracht!
  Truth will set us free – Waarheid zal de mensheid bevrijden ! 🙂

 4. Analyze schreef:

  Het electoraat van Nederland en een groot aantal landen leidt aan de ziekte van Hegel. Waar het zgn. ‘westerse democratische (volk regeert) principe’ de boventoon voert, maar corruptie en smeerlapperij ten koste van mensenlevens de ondertoon. Door te geloven dat als zij hun STEM weggeven, hun problemen opgelost worden en hun idealen verwezenlijkt. Het tegendeel is waar, word aub wakker nu het nog kan!

  De Vereniging van Decadenten en de corrupte carrière acteurs in Den Haag hebben maar één doel voor ogen en dat is macht verwerven ten koste van de mensen die op hun stemmen. Hoe contradictief en satanischer hoe beter, hoe meer (schijn) veiligheid hoe meer vrijheden u inlevert. Zolang mensen in dit land dit systeem in stand houdt, door te stemmen cq. belastingen af te dragen, hoe meer ze aan het einde van de rit in het volledige spectrum de hoofdprijs gaan betalen. Het nihilisme viert hoogtij, dat zien we hier met Wilders en in de VS waar Wall Street clowns uiteindelijk de deuren van totale chaos gaan open gooien. FEMA is in staat van paraatheid gesteld aldaar.

  Hier in de EU zien we ‘gecontroleerde’ mensenmassa’s verschijnen letterlijk aangestuurd door bommen en granaten afkomstig van een Westers NATO (NAZI) Alliantie. Ze worden verdreven van huis en haard door een vuile oorlog in het kader van project ‘full spectrum dominance’ en worden hier gestationeerd als toekomstige slaven, want de vergrijzing is toegeslagen en de Westerse reet moet ook geveegd worden . Aangestuurd door een select gezelschap van oligarchen en hun paladijnen die uit zijn op totale controle, zie Soros die zich mengt in nota bene een raadgevende referendum, gaan we barre tijden tegemoet.

  Terug naar Nederland, als hier de ware redenen van alle doofpotten: o.a. Vaccinaties, Bijlmerramp, Demmink, Baybasin, Sebrenica, MH-17 en pedomakelaar Dullaert (http://www.vrijmetselarij.nl/leprejugevaincu/Home.aspx) aan het licht komen dan valt de gehele staat der Nederlanden: Daarom de term ‘je maintiendrai’, de waarheid wordt vermoord.
  https://www.youtube.com/watch?v=QKeyiKBr3MA

 5. Treowd schreef:

  Ik begrijp het scepticisme in je woorden Analyze maar om dit op te kunnen lossen zal de mensheid moeten geloven in de kracht van Liefde aanwezig in het al wakkere Collectief, de onderliggende motivatie het verzet tegen onrecht die is geboren uit Liefde, Liefde voor onze geleifden onze kinderen , familie, voor medemensen, de planeet en tenslotte ons zelf. Door te focussen op de kracht in ons dat wij dit als mensheid zullen gaan redden zien wij het al voor ons (geloven, mentaliseren) , Liefde kent die kracht – het maakt blij – het sterkt – het heelt – brengt positiviteit – in puurheid, is het pure kracht 🙂
  Daarmee hebben we de juiste polariteit en verhogen wij onze vibratie, komen tot hogere kennis en not least DE BRON in ons.
  Weet dat waarheid gedragen in en met Liefde altijd zal zegevieren.
  One Love, One Aim , One Destiny ! Eenheid in Liefde, Eendrachtig, Een bestemming (betere wereld),
  Daarom moesten de laatste decennia de geloven verdwijnen, geloven ergens in kent die kracht …….
  Mentaal daarin geloven zal uiteindelijk die wereld creeeren die wij (de mensheid) wensen.

  The Seven Heremetic Principles

  https://www.youtube.com/watch?v=RIj5mNHko40

 6. Analyze schreef:

  @Treowd, begrijp jouw reactie maar liefde en strijd hebben elkaar nodig, omdat het besef aanwakkert. Zoals de mens ook bestaat uit geslachten, maar in essentie qua ziel hetzelfde is.

  Wat ik hierboven geschreven zijn ‘droge’ nieuws analyses en constateringen en hebben inprincipe alles van doen met het aanwakkeren van besef en ontwaking uit de hypnose, wat weer kan leiden tot meer liefde en zielenrust.

  Ik geef toe het leest als droog brood, maar zoals zuivere voedsel. We hebben het hard nodig.

 7. Analyze schreef:

  “First they came for the Socialists, and I did not speak out—
  Because I was not a Socialist.

  Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
  Because I was not a Trade Unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out—
  Because I was not a Jew.

  Then they came for me—and there was no one left to speak for me.”

  Jew kan heden ten dagen vervangen worden door Muslim (zie systematische genocide in Israël en Midden Oosten) en zie hier de herhaling van zetten.

 8. Treowd schreef:

  Begrijp waar je op doelt Analyze, wijs er ook niet op dat men niet strijdbaar zou moeten zijn.
  Wijs er meer op, dat men dat ook kan doen vanuit de innerlijke overtuiging dat wij als mensheid die betere wereld zeker gaan bereiken. Als men innerlijk daarin gelooft en die wereld al voor zich ziet dus al visualiseert daarmee dus mentaal al die overtuiging bezit, dan kan men die strijd nog beter kanaliseren daar doelde ik op (zie ook youtube filmpje vorige reactie)
  Niks mis met strijden je hebt gelijk, je kunt als het ware ook strijden vanuit die rustige overtuigde ziel. Prima hoor jouw bijdragen, ik begrijp jouw passie ook in deze 🙂 Goed bezig !

 9. Analyze schreef:

  In hoeverre we dit moeten geloven valt ook te bezien, geen woord over SG Demmink->Baybasin->afpersing Turkije

  https://www.youtube.com/watch?v=_djxZSuPKv8

 10. Treowd schreef:

  Ter overdenking , de of – ontwaking zorgt ervoor dat men zich bewust wordt van allerlei verborgen mechanismen ter versteviging van de bestaande macht. Ook zij welke deze mechanismen werkende houden vanuit hun conditionering daarin gegroeid vanuit de daarin opgelegde doctrines (verplicht school e.d. maatschappelijke ambities, sociale status) worden zich bewust van die mechanismen en zien hun aandeel daarin langzaam duidelijk worden. Juist omdat men ontwaakt – zich meer en meer bewust wordend van – zal men zich innerlijk ook bewust worden van hun positie en wat men vertegenwoordigd etisch en moreel gezien. Die tweestrijd zal heviger worden al naar gelang men verder zal ontwaken.

  Denk er eens aan hoevelen er in posities kunnen zitten binnen dit systeem welke al verder ontwaakt zijn – beperkt door de hierachie binnen een organisatie – zich volledig bewust van hetgeen onmenselijk beleid lijkt te zijn. Dat staat op zijn zachts aangegeven behoorlijk op scherp op dit moment. Als men er even over nadenkt hoeveel goede zielen er zijn op deze wereld in verhouding met slechte danwel zieke zielen – wat zou die verhouding daarin dan kunnen zijn – wat is onze natuurlijke natuur ?
  Als je daarover nadenkt krijg je een idee op wat voor een kruidvat we op dit moment leven – globaal gezien…. ook dat er mogelijk zeer velen goedhartigen klem zitten binnen dit systeem. Wannneer durven zij die stap aan voor de toekomst van hun geliefden , kleinkinderen welke zij op deze aarde achterlaten?
  Hoeveel is er nog nodig om dat lont in dat kruidvat van tegengestelde morele en etsiche waarden te doen ontsteken?
  Wakker worden, ontwaken laat die grenzen duidelijk zien. Is materialisme sterker of blijft het sterker dan ware innerlijke Liefde, medemenselijke Liefde? Er zitten niet alleen maar psychopaten op maatschappelijke hoge posities daar zitten ook door het leven geindoctrineerden goede zielen welke dachten en sommige daarvan nu nog denken dat ze hun posities bekleden omdat ze goed kunnen en willen zijn voor de mensheid. Die onwaken nu in dagelijkse dillema’s waarvan zij zich bewust worden mede door de grote planetaire ontwaking en verhevigende scheefgroei. Het mes snijdt aan twee kanten….

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten