De ‘genderneutrale’ toilet, omdat “volgens onderzoek” 4% zich transgender zou voelen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 juli 2016

all-gender-toiletWe zijn in een bizarre tijd beland waar de COC maffia het voor elkaar weet te krijgen dat, omdat 4% van de Nederlandse bevolking zwevend is qua geslachtskeuze, toiletten worden aangepast. Nos.nl meldt [citaat] Philip Tijsma, woordvoerder van het COC, vindt dat dit zo snel mogelijk moet veranderen. “Uit onderzoek blijkt dat 4 procent van de Nederlanders zich niet man of vrouw voelt en niet in een hokje geduwd wil worden”, zegt Tijsma. Zouden we dat onderzoek eens in mogen kijken meneer Tijsma? Wie heeft dat onderzoek uitgevoerd en wat zijn de vraagstellingen geweest? Onder wie is dat onderzoek uitgevoerd? Is het niet zwaar onhygiënisch dat mannen voortaan spetterend over de tampon-prullenbak en toiletbril het toilet moeten delen met vrouwen die zich man voelen? Dus we gaan de hele wereld aanpassen op een kleine minderheid? Wat is er gebeurd met een verschijnsel dat nog niet al te lang geleden als psychologische aandoening werd beschouwd, tot goddelijke status verheven is. De media wordt volgepropt met transgender en LGBT propaganda.

Oh, wacht; verkeerd gelezen! Er komen extra wc’s, namelijk gender neutrale wc’s. Te beginnen bij de gemeente Utrecht. Is dat niet precies het soort “etnisch profileren” waar knuffelbeertje Typhoon een stukje acteerwerk voor mocht leveren? Je wilt toch als transgender geen stempeltje opgeplakt krijgen? Als je straks op Utrecht Centraal een gender-neutraal toilet binnenstapt, weet iedereen dat je ergens over twijfelt. Als je je als man vrouw voelt, wil je toch graag naar het vrouwentoilet mogen? Make up your mind! Het heeft de contouren van een nieuwe vorm van apartheid. En wat kost zo’n operatie wel niet? Prima dat we toiletten maken voor mensen in een rolstoel. Dat is de investering meer dan waard, maar ik durf de politieke correctheid in dit land te doorbreken en te zeggen dat dit echt de grootste kolder ooit is! Je gaat toch geen miljoenen euro’s belastinggeld over de balk smijten omdat “volgens onderzoek” 4% zich ‘niet man of vrouw‘ voelt! Geef dat geld aan mensen in de bijstand!

Een voorbeeld van een stukje LGBT propaganda deze week in de media. Het Amerikaanse leger heeft de status van transgenders officieel erkend. Nu.nl meldt [citaatHet leger van de VS telt naar schatting 15.500 transgenders, aldus de Amerikaanse media. Het leger telt in totaal ongeveer 550.000 soldaten. Naar schatting welteverstaan. En dat noemt men gedegen onderzoek? “Ja, maar jij bent homofoob Martin Vrijland, dus naar jou luisteren we niet meer.” Ja, dat verkondigen de anti-Martin Vrijland sites maar wat graag. En ik ben crimineel en pedofiel en wat er zo nog meer allemaal uitgekraamd wordt. Nee, ik ben gewoon een nadenkend mens die zich over de menselijkheid van onze maatschappij zorgen maakt en zich daarvoor inzet. Het makkelijkste is om mensen als ik als complotdenker en crimineel af te serveren en tegen te werken. Wist u dat deze pulp over mijn persoon uit de koker komt van Jeroen Hoogeweij; groot voorvechter van de leer van Aleister Crowley (voorvechter voor pedoseksualiteit), OTO priester, homoseksueel (die mij daarom graag als homofoob stigmatiseert), in dienst van de Nederlandse staat?

Het kan simpelweg niet anders gezegd worden dat de LGBT propaganda zo’n beetje iedere dag in een media event terug te vinden is. Als 4% van een restaurant mogelijk geen varkensvlees eet, gaan we dan de hele kaart overboord gooien om die 4% te pleasen? Is dit de nieuwe democratie? En nogmaals: toon ons die onderzoeken eens. Wat voor vragen worden er gesteld? Vragen als: “Heeft u wel eens willen voelen hoe het is om van het andere geslacht te zijn?” Ben je dan meteen een potentiële transgender? De programmering van mensen van jongs af aan, zal ongetwijfeld een rol spelen in de trend van de laatste decennia. Het speelt zeker een rol in de correctheid en angst onder mensen om ook maar met 1 vinger naar het COC te wijzen. Het leuke feest genaamd Gay pride zal ongetwijfeld een rol spelen in de overdreven aandacht en slijmcultuur met de LGBT wereld.

Nederland heeft ogenschijnlijk een leading rol in de LGBT propaganda, met het COC dat wereldwijd de regenboogvlag gepusht heeft. Eigenlijk begon dat pushen van die vlag al bij Greenpeace, maar ach, dat is een onschuldige organisatie die grootmeesters als Diederik Samson heeft voortgebracht. De rol van de Teletubbies en de Jellebies in de programmering van jonge kinderen laten we maar even buiten beschouwing. Het COC is een gevaarlijke organisatie die niets anders doet dan het actief promoten van de LGBT status. Waarom moet dat zo nodig? Als je je homoseksueel voelt, prima! Doe er iets mee. Homoseksualiteit is volgens mij volledig geaccepteerd in deze maatschappij. Maar we lopen toch ook niet heteroseksualiteit zo te pushen? Er is een verschil tussen, acceptatie, emancipatie en propaganda. We lijken op dit moment in de propaganda fase te zijn beland en dat zou verboden moeten worden. Ik denk dat ik gewoon een keer een transgender toilet induik op Utrecht centraal als de rij voor het mannentoilet te groot is. Fuck it!

Bron linkvermeldingen: nos.nl, nu.nldillsnapcogitation.wordpress.com

Gedeeld 98

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  En wat dacht u van kinder brainwash (NLP) onschuldigemeisjes band K3, de tekst alleen al propaganda voor Globalisering etc

  https://www.youtube.com/watch?v=ZRMTC9Tzj2c

 2. Camera schreef:

  Subliminale programering is eigenlijk bewezen maar te pas en te onpas het valt onder het de catagorie toeval

  http://www.rense.com/general86/newagehit.htm

  http://freemasoninformation.com/what-is-freemasonry/family-of-freemasonry/international-order-of-rainbow-for-girls/

 3. Albertina schreef:

  Martin, probeer je rug recht te houden. Er zal een dag komen dan zal er afgerekend worden met al deze gevallen engelen op aarde, waaronder ook deze Jeroen Hoogeweij en al die duistere lieden van de cabal. Die tijden staan voor de deur, zie naar de tekenen om je heen.
  Nog nooit heeft de wereld zo op z’n kop gestaan als in deze eindtijden, zoals Evert Jan Beverwijk de eindtijdklok heeft beschreven, alles komt nu straks samen, zoals het zand wat naar boven beperst wordt in haar koker.
  Kijk maar eens naar you tube filmpjes van Evert Jan Beverwijk, over de het Gouden Tijdperk en waarom alles nu zo als een Hollywood script over de aarde wordt uitgestort.
  Je kunt je eventueel ook aanmelden op de site http://www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com, vele geschriften zijn door hen, Jan en Thea, 20 jaar bestudeerd door hen bestudeerd en worden beschreven op hun site. Lees ook de Orionkronieken, deel 1, 2 en 3!
  Dan wordt ook duidelijk waarom we hier leven in de matrix, die bestaat uit een gevallen schepping, de eerste val vanuit de zielenwereld en de tweede val vanuit de stoffelijke wereld en de derde val, die van de transhumane mens staat voor de deur en geloof me, er zullen velen vallen in deze laatste derde val….
  Martin, je bent een goed mens met een zuiver hart en iemand met een groot rechtvaardigheidsgevoel en je streeft naar waarheid, dat ben ik ook, maar kan het nu wat meer loslaten, omdat al die dingen die gaan komen, moeten gebeuren. Als je in de stilte bent, stem je af op je innerlijke geest, die van het bewustzijn, want voordat dit alles was, was er alleen maar stilte, die andere wereld, geestelijke wereld.
  De wereld van vandaag is de gevallen wereld, een creatie van de gevallen engelen/nephilims of hoe je ze ook maar wilt noemen.
  Rustig aan Martin, aan het einde van de rit zal alles anders zijn, het Gouden Tijdperk zit er aan te komen, dan bedoel ik niet die van de new age kerk! De eindtijdklok loopt af, dat weet de elite ook, daarom wordt het draaiboek nu ook als een dolle in sneltreinvaart uitgerold. Altijd hun boodschappen, ook door de Hollywoodfilm, kijk naar Alice looking trhough the windowglass, een echte eyeopener, ze vertellen het je recht in je gezicht.
  Ze zijn bang, want die klok willen ze terugdraaien, maar hun tijd zit er bijna op, het toneelstuk loopt op een eind, het Hollywoordscript kan in de prullenbak worden gegooid!

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Supersterk filmpje,

  https://www.youtube.com/watch?v=K8kMe1ZcxMM

 5. Martin Vrijland schreef:

  Het COC steunt jongeren die zich actief inzetten voor acceptatie van LHBT’s. Zo zijn er de Gay-Straight Alliances (GSA’s) waarin heteroseksuele, lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender leerlingen samenwerken aan een LHBT-vriendelijke school met een tolerante sfeer. Als de school daar niet voor openstaat neemt het Roze-Olifantteam desgevraagd contact op met de schoolleiding.

  De Jong&Out community biedt LHBT-jongeren de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en via het GSA-docentennetwerk ontwikkelen leerkrachten plannen om de acceptatie van LHBT’s op school te verbeteren. Natuurlijk zorgt het COC ook voor voorlichting in de klas en hebben we met Expreszo een sterke jongerenorganisatie.

  http://www.coc.nl/thema/jong-school

 6. Martin Vrijland schreef:

  Het moet wel gepusht worden, anders gaat de LHBT gemeenschap klagen:

  “De enige keer dat ze het over trans mensen hadden in hun voorlichting, was toen ze de groep vroegen of mensen van mening waren dat een trans persoon altijd voor een date hun trans status bekend moet maken. Het enige wat dit deed, was mijn medeleerlingen een gelegenheid geven om hun transfobe meningen te spuien.” vertelt een leerling uit Nijmegen.”

  “Goede voorlichting is belangrijk omdat je pas kunt weten wie je bent als je weet wat de opties zijn, en alleen als je jezelf kunt zijn kun je jezelf volledig ontplooien.” vertelt Rein Anspach

  http://www.expreszo.nl/nieuws/slechte-voorlichting-op-scholen/

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Mooi gesproken, Amen.

 8. leeuw schreef:

  Zie de mensen achter, hem niet 1 vertrekt zijn gezicht als hij die kolder uitspreekt.

 9. Martin Vrijland schreef:

  De hormonale beïnvloeding en het gesleutel bij IVF zorgt er waarschijnlijk voor dat we steeds meer kinderen krijgen die zich anders voelen dan het geslacht dat ze hebben. We moeten dus naar de oorzaak kijken. De veroorzaker is de elite die graag de mens wil veranderen tot een wezen dat zich niet zelf meer voort kan planten en dat de kenmerken van Baphomet (hermafrodiet) heeft. Dat is de echte reden achter deze propaganda. Het is diep triest dat kinderen op jonge leeftijd psychische aandoeningen oplopen als gevolg van de zieke agenda van de cabal.

  Het is nog triester dat heel Nederland zijn schouders ophaalt bij dit soort zaken en de ernst ervan niet inziet.

  “…But the course of treatment prescribed for Corey wasn’t counseling, it was puberty-blocking hormones.
  What should be considered malpractice is now cause for celebration.
  Because when it comes to this Identity Du Jour, the Hippocratic Oath has been subject to the same malpractice these patients have.

  Hormones are nothing to be trifled with, as anyone who has tried to solve a medical mystery in endocrinology will attest.
  Even small amounts of hormonal birth control can have long-term side effects. Hormone treatment for performance enhancement in sports is illegal.
  Yet this healthy boy is being given a puberty-altering hormone (to the tune of a $21K implant) to block his normal development.
  He will likely need steady doses of hormones throughout his life, because every cell in his body bears the mark “XY” and will need to be suppressed daily.
  I would venture that many of the same people who look for the “no added hormones” sticker on their chicken are the same people encouraging little boys and girls to stunt their own development with hormones. In addition to these drugs, Corey will be directed to websites on how to tuck and tape his penis with the warning “this may cause damage to your genitalia” visible only after you scroll past the helpful video.

  And after puberty has been blocked, after he has “tucked” his penis through his teen years, then he’ll likely be encouraged to really embrace himself by amputating his genitals.
  The “professionals” that this family has chosen to consult won’t tell him that sex-change regret is common.
  Nor will he hear that he will never be able to make himself whole again if he ever does resolve the phobia, or the depression,
  or the dissociative disorder and his feelings of being male returns.
  He won’t be shown research which reveals that sex change surgery has not improved the lives of those who seek it.
  He won’t be told that the surgeons at John Hopkins University have stopped performing gender reassignment surgeries
  because the sad truth is that the rate of suicide remains constant, or may increase, for those who go undergo sex change operations…”

  https://askthebigot.com/2016/06/21/gender-confused-confusion-when-kids-transition/

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Albertina, en wanneer gaat dat gouden tijdperk komen?
  En hoelang gaat dat gouden tijdperk duren,
  en wat komt er dan na dat gouden tijdperk?

 11. Martin Vrijland schreef:

  Kijk vooral de laatste 10 minuten:

  https://www.youtube.com/watch?v=o_odCyTa9w8

 12. Camera schreef:

  Ook de kluisjes op scholen moeten aangepast worden anders trekt de staat de stekker uit de school d.m.v financiele maatregel

  We are living in America: klopt als een bus

  Ziehier

  quote :

  The assistant secretary threatened to pull the district’s federal funding if it didn’t comply

  http://www.usapoliticstoday.com/insider-reveals-truth-behind-obamas-transgender-push-scary/

 13. Camera schreef:

  Nep-opsporing of echt? wie checkt het even na, de eerste twee items in het NPO programma t/m 14e minuut.
  50 kilometer rijden met een hand eraf? en het volgende item:
  In het filmpje zeggen ze “het was te erg om te laten zien hoe het echtpaar geslagen werd, tot schedelbasisfractuur aan toe” Studenten hebben het bekoeld , dus die hebben de mannen hun leven gered, krijgen die geen lintje dan van de politie, het is zeer heldhaftig wat de studenten zonder naam gedaan hebben. Camera beeld is allemaal blur en niet te zien. Als het zo erg is! Waarom pas 4 maanden later op tv gebracht deze poging tot ?

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/381385/Opsporing_Verzocht.html

  http://www.parool.nl/amsterdam/verdachte-gepakt-voor-zware-mishandeling-homopaar~a4463255/

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Typisch B.S uit de NNF (Nederlandsche Nepnieuwsch Fabriek)
  kotsmisselijk wordt je ervan.

 15. Camera schreef:

  @PORVH

  Ja idd k…misselijk wordt je te meer omdat er bewijs is dat de beelden van opsporing verzocht onmogelijk autenthiek kunnen zijn tenzij ze expres de vechtpartij zelf in scene hebben gezet voor het volk maar dat hebben ze er dan niet bij verteld.
  Degene die deze theatershows uitvoeren moeten toch iets van geweten hebben. Het is onbegrijpelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten