“De grote zuivering van Erdogan is bewijs van een echte coup” voor Erdogan aanhang

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 juli 2016

erdogan-coupHet feit dat Erdogan zoveel militairen, rechters, professoren en dergelijke oppakt zou het bewijs zijn dat er wel degelijk sprake is van een complot tegen de Turkse president Erdogan. “Waarom moet je anders zoveel militairen en zoveel Gülen aanhangers oppakken?” luidt de redenatie. We zien nu overigens zelfs in de mainstream media geluiden opgaan dat Erdogan de coup zelf geënsceneerd zou hebben. Dat zou toch wel een teken moeten zijn dat zo’n false flag coup niet waar kan zijn, aldus sommige reacties van lezers. Of is het misschien een teken dat ook de spindoctors achter dit soort complotten doorkrijgen dat ze maar het beste de complotten zelf kunnen beschrijven, zodat ze als windvanger dienen voor mensen die sites als die van Martin Vrijland bezoeken? Je ziet steeds vaker dat de mainstream media zelf complotten gaan beschrijven. Ze weten immers inmiddels dat ze het imago ‘ongeloofwaardig’ hebben, dus als ze zelf de waarheid gaan vertellen, maken ze slim gebruik van dat beeld.

Het feit dat Erdogan bezig is met een grote zuivering onder de Gülen aanhangers kan juist een bevestiging zijn van een false flag aanslag, geregisseerd door Erdogan zelf. Natuurlijk heeft hij dat niet in zijn eentje gedaan. Als hij een coup tegen zichzelf in scene heeft gezet is dat natuurlijk gebeurd onder regie van de MIT/CIA en met volledige medewerking (samenwerking) van Fetullah Gülen. En terwijl Erdogan inmiddels ook naar Amerika wijst als mede samenzweerder in deze coup, lijkt dat ook te kloppen, alleen niet in de variant die de media en alternatieve media verkondigen. De variant die de media u brengen moet de massa ervan overtuigen dat Erdogan slachtoffer is van een groot complot, zodat hij legitiem met harde hand kan gaan regeren.

Aan deze ruzie tussen Erdogan en Gülen is jaren gebouwd. Je zou kunnen stellen dat er jarenlang toegewerkt is naar deze coup. De Gülen aanhang is in die zin gebruikt. In dat spel is natuurlijk de taak van Gülen geweest dat hij deze aanhang groot, gedreven en sterk moest maken. Kortom, we hebben hier te maken met een jarenlang voorbereid spanningsveld.

Natuurlijk zullen we nu berichten in de media zien op duiken, die de geloofwaardigheid van de coup kracht bij moeten zetten. Zo zou de Russische geheime dienst enkele uren voor de coup een waarschuwing hebben uit laten gaan naar de Turkse geheime dienst MIT dat er een coup op handen zou zijn. Maar al dit soort media kanalen zijn in handen van de elite en worden mijns inziens gebruikt om het complot verder te spinnen. Hoe bouw je een stevige dictatuur? Door een robuust probleem te creëren. Dat is wat sinds de (geacteerde) breuk tussen Erdogan en Gülen gaande is geweest in Turkije. Door dit uiteindelijk uit te laten monden in een coup (met volle medewerking van zowel Erdogan als Gülen), is de basis gelegd voor een dictatoriale staatsgreep van Erdogan. Problem, Reaction, Solution. Uiteindelijk wint de elite, die dit hele plan bedacht heeft om Erdogan het Ottomaanse rijk te doen herstellen. We moeten er wat mij betreft rekening mee houden dat Erdogan zijn macht buiten de eigen landsgrenzen wil gaan uitbreiden, onder het excuus dat de Gülen aanhang geheel Europa besmet heeft.

Men heeft het probleem (Problem) dus jaren lang goed voorbereid. Daarvoor heeft Gülen zijn rol goed gespeeld. En reken er maar op dat er daadwerkelijk executies gaan plaatsvinden onder de gearresteerde Gülen aanhangers. Niet voor niets was de dag na de coup meteen de roep om de doodstraf te horen. Dergelijke zuiveringen hebben we in de geschiedenis wel meer gezien. Jozef Stalin heeft vergelijkbare zuiveringen toegepast. Zo meldt Wikipedia [citaat] De moord op Sergej Kirov (1934) luidde het begin van ‘De Grote Zuivering’ in. De Grote Zuivering was een heksenjacht: voormalige oppositieleiders binnen de partij, staatshoofden, premiers en partijleiders van deelrepublieken, geestelijken, intellectuelen, kunstenaars, trotskisten (aanhangers van Trotski), zinovjevisten (aanhangers van Zinovjev), rechtsen, maar ook gewone burgers werden het slachtoffer van Stalin’s ‘zuiveringen’. Bijna de halve legerleiding, waaronder de geniale maarschalk Michail Toechatsjevski, werd terechtgesteld. De goelags zaten overvol. 

Het interessante van dergelijke ontwikkelingen is, dat dictatoriale leiders er altijd mee weg komen en grote populariteit weten te winnen, omdat ze hun land welvarend weten te maken. Althans, de daadwerkelijke basis van dit succes ligt waarschijnlijk niet zozeer in het groot leiderschap, maar in de financiering die achter de schermen afkomstig is vanuit de elitaire groep die het wereldwijde schaakbord bespeelt. De kracht van de media bestaat eruit dat mensen via propaganda overtuigd worden van de noodzaak van dergelijke grote zuiveringen en dat velen de sterke leider blijven volgen. Iemand die hard optreedt, de nationalistische historische trots prikkelt en de economie sterk weet te maken, dwingt blijkbaar respect af. De geschiedenis herhaalt zich.

Voor velen is het echter een brug te ver te geloven dat de aristocratische elitaire bloedlijnen het schaakbord op dit hoog sinistere niveau bespelen. Een trots nationalistische Turk blijft liever het beeld hoog houden dat Erdogan juist de verlosser is die Turkije uit de klauwen van de New World Order (NWO) wist te ontworstelen. Daarvoor moet hij nu eenmaal hard optreden, zo is de gedachte. Erdogan kan simpelweg niet onderdeel uitmaken van de elitaire groep in de ogen van zijn aanhangers. Zo werd er waarschijnlijk over Stalin ook gedacht. Zo zijn er ook velen die geloven dat Vladimir Putin iemand is die zich los wil maken van de NWO elite. Het idee dat sterke leiders als Putin en Erdogan onderdeel uitmaken van de elitaire kliek, leidt simpelweg tot cognitieve dissonantie onder de aanhang. En dat effect zien we steeds weer als er een krachtige leider aan het roer staat. Ook hierin herhaalt de geschiedenis zich.

Om de geloofwaardigheid kracht bij te zetten en om de macht stevig naar zich toe te trekken, kan worden verwacht dat Erdogan de Gülen aanhangers daadwerkelijk op zal ruimen. Fetullah Gülen is in die zin schuldig, dat hij dit spel mee gespeeld heeft. Of hijzelf ook daadwerkelijk geëxecuteerd zal gaan worden betwijfel ik. In dat kader zullen we het waarschijnlijk moeten doen met gemanipuleerde media berichtgeving.

Dat we weinig tot niets horen vanuit de Europese leiders aangaande deze coup en de aftermath mag de verbazing niet wekken. De politieke marionetten weten precies wat de grote agenda is. Alles wat zij zeggen of doen is niets meer dan een goed geregisseerde mediashow om de perceptie van het volk te sturen. Dat geldt niet alleen in de nasleep van deze coup, maar is eerder een algemene stelregel.

De chaos in Europa zal vanaf nu nog meer worden aangewakkerd. Hiervoor worden groeperingen in de media gehypet op dezelfde manier als het spel Pokemon Go gehypet werd. Een week geleden had nog nooit iemand van Soldiers of Odin gehoord, maar de media lopen deze groepering nu te pushen. Dergelijke ontwikkelingen moeten het spanningsveld tussen bevolkingsgroepen doen toenemen en zullen uiteindelijk waarschijnlijk resulteren in daadwerkelijke strijd. We moeten mijns inziens een burgeroorlog in Europa op korte termijn niet uitsluiten. Gelukkig hebben we dan nog die sterke leider ergens in Turkije die orde op zaken kan komen stellen in Europa. Dat scenario lijkt me niet uitgesloten voor 2016/2017.

Op 3 mei van dit jaar schreef ik een artikel met de titel ‘Binnenkort Turks op basisscholen verplicht?‘ Daarin stelde ik [citaat] De oorlog in Syrië was misschien wel vooral bedoeld om grote vluchtelingenstromen naar Europa te kunnen sturen en tegelijk de macht van Turkije te doen groeien. Europa wordt van binnenuit verzwakt, zodat de macht van Turkije binnen Europa toe kan nemen. Zo worden we ongemerkt ingekapseld door het grote Ottomaanse plan van Erdogan en heeft Rome precies wat ze wil: de grote ‘set up’ voor de finale eindstrijd tussen het West- en Oost Romeinse rijk, waarbij Turkije met het herrijzende Ottomaanse rijk, het West Romeinse rijk dient. Kortom; er moet een strijd komen tussen het grotendeels door de Islamitische Staat (lees Turkije) geïnfiltreerde Westen (Amerika, Europa, Turkije en alles daaraan gelieerd) en het Oosten (Rusland, China, Iran en alles daaraan gelieerd). Met welk doel? Dat doel is al zo oud als de weg naar Rome: ‘Ordo ab Chao’ of te wel Orde uit Chaos. Meer en meer macht naar degenen die dit spel al eeuwen of zelfs millennia spelen: de faraonische priesterorde in Rome.

Het is de oude aristocratie die hun afstammelingen (presidenten als Erdogan en Putin) in het zadel helpen om gezamenlijk het spel van verdeel en heers te kunnen spelen. Het is het Romeinse principe van ‘Ordo ab Chao‘. Het feit dat dit altijd gepaard gaat met veel bloedvergieten, zou de mensheid wakker moeten schudden, maar velen laten zich verblinden door de propaganda en zien helaas de bloedoffers als een noodzakelijke bijzaak. En dat is nu juist precies het gene waardoor mensen gealarmeerd en wakker zouden moeten worden. De leiders spelen hun spel van verdeel en heers en scheppen situaties waarin veel bloedoffers gemaakt kunnen worden. Dus wie zijn de echte vijanden van de mensheid?

Bron linkvermeldingen: deredactie.be, yenisafak.com, sputniknews.com, wikipedia.orgwelingelichtekringen.nl

Gedeeld 263

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Turkije zal over Europa heen walsen met als argument dat Europa te instabiel aan het geraken is en dus een instabiele partner (plus het argument van de noodzakelijke zuivering van de Gülen aanhang)

  https://www.youtube.com/watch?v=bWM8EYUJc3Y&feature=youtu.be

 2. jst schreef:

  de mensheid zelf

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @jst, En dat is dus gelul.
  in zekere zin dan.
  Het egoisme, conformisme(groepsdenken),passief-isme,domheid (onwetendheid),het iets-isme ,new-age,religie etc.etc.is allemaal aangestuurd middels perceptie management(dus hersenspoeling)
  Dus de mensheid is gehersenspoeld (o.a middels vrij recente trauma’s zoals 911, en velen nu nog een keer door NICE)
  Dus de mensheid is trauma based mindcontrolled.En dat is de crux.

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  en nu is het dus zaak uit die mindcontrol te komen.
  Het merendeel van de mensheid wil het goede.(en dat worden er steeds meer)

  Het probleem tot op heden is alleen dat daar juist slim op ingespeeld wordt door de duvelse machthebbers. Dus belanden velen in de New Age kerk.En dat schiet niet echt op. Zie bijv.het eindeloze geleuter van Eckard Tolle hij zegt eigenlijk niets terwijl ie uren praat)

 5. jst schreef:

  ja, ik sluit me volledig aan bij wat je zegt. en maak de zin verder af, na al die mindcontrol moet de verwachte energie geleverd gaan worden aan door de machtvragers opgeworpen projecten, en hier komt de crux, nu blijkt de volledige wereldbevolking die macht te geven aan de vragers. waarna blijkt dat de 0,00001% (de mensen die die macht niet wensen te geven) (enne, het zijn 0len naar willekeur) bestempeld is/word tot groot gevaar voor de 99,9%. Die lui sluiten je op, doden je gewoon omdat het kan. als mijn familie zou weten wie ik ben en waar, zouden ze de aivd op me af sturen, gewoon om dat het kan. en door de hersenspoeling zijn zij nobel en ik gevaarlijk. Of het nu door hersenspoeling of een foutje in de faricage komt, maakt voor mij geen verschil. je kan tegen een appelboom schreeuwen en schoppen wat je wil, meer appels ga je niet krijgen, de mens besluit op deze manier zijn appels weg te geven en verwacht dat ik dat ook doe, op straffe van opsluiting of de dood. Machtvragers(hebbers) doen niets anders dan hun mening uiten, machtgevers zijn echt hersenloze zombies die weigeren verantwoordelijk voor hun handelen te nemen en dat is toch echt een gevaar voor de mens. Ken uw vijand!

 6. jst schreef:

  niet (meer) vatbaar zijn voor hersenspoeling en daarna moederziel en alleen invulling geven aan het leven, omgeven door alleen maar zombies, kweenie, dat doen er niet veel, ik ben zo’n sukkel. tevens kan je van diegene die zo leven het niet weten, want zij zijn minder of niet op het net. voor mij is dat ook heel snel einde oefening.
  betaal of ontvang jij belasting? (btw niet meegerekend)
  doordat iemand zegt van mndctr te weten, betekent dat niet dat deze verantwoordelijkheid voor zijn handelen gaat nemen.
  Iedereen wil alleen maar het goede, altijd!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten