De machtsstrijd in de VS, rechter Scalia vermoord, Trump de verlosser?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 februari 2016

trump-smallHet gaat er weer lekker heftig aan toe in de soap van de Amerikaanse machtsstrijd. Het leidt lekker af van de grotere vraagstukken des levens en focust alle aandacht op de gedachte: “Wie is er nog te vertrouwen in de politiek“. Het is bijna niet meer te volgen voor de leek. Hillary Clinton is mogelijk in allerlei schandalen betrokken, waarbij sprake is van moord en doodslag. Opperrechter Scalia is ogenschijnlijk vermoord, omdat hij Obama’s klimaatveranderingsregels tegen zou hebben kunnen houden in the Supreme Court, oftewel het hoogste gerechtshof van Amerika. Het opmerkelijke is dat Scalia dood gevonden werd met een kussen over zijn hoofd en onmiddellijk afgevoerd werd. Zijn lichaam werd zonder autopsie te verrichten meteen in de balsem gezet. Het zou Obama erg goed uitkomen als hij een nieuwe hoge rechter naar voren kan schuiven die wat meer op zijn hand is. En zo dendert het nog even door met choquerende zaken, want ook Donald Trump zorgt in de voorrondes van de verkiezingen voor nogal wat ophef. Jeb Bush heeft het strijdtoneel inmiddels verlaten. Volgens Infowars’ Alex Jones zou dat te maken hebben met op handen zijnde onthullingen van Donald Trump aangaande 911, waarmee de Bush dynastie van hun voetstuk zou vallen. Kortom, je rolt bijna van je stoel van alle heftigheid.

En dan zijn we nog maar net begonnen, want het gaat over de hele wereld als een speer. Je weet bijna links en rechts niet meer wat je moet volgen van het nieuws en waar je ook kijkt slaat de leugendetector groot alarm. De media zijn bezig met een overkill aan propaganda en demagogie. Een vraag die u door al het roerige nieuws, zichzelf bijvoorbeeld moet blijven stellen is de volgende: Als er sprake is van iemand uit de elitaire klasse die leugens ontmaskert van een andere groep uit de elitaire klasse en deze neemt zijn positie in; door wie worden we dan nog geregeerd? Juist ja, door wederom iemand uit de elitaire klasse. Het is het eeuwen oude spelletje van verdeel en heers, alleen gebeurt het nu nog iets geraffineerder.

Blijf jezelf de meest simpele vragen stellen, zoals: “Dus er is een rechter vermoord en er wordt geen autopsie uitgevoerd. Zou dat kunnen betekenen dat de moord helemaal niet heeft plaatsgevonden, maar dat er misschien gewoon een zoveelste drama gecreëerd wordt om de massa te bespelen?” Maar welk doel zou zoiets dienen? Welnu. Als Clinton een verschrikkelijke moordenaar is en Obama ruimt een rechter op die in zijn weg staat; dan wordt u toch wel echt heel erg boos op de oude heersende kliek, niet? Dus dan is het toch fantastisch dat er een nieuwe man opstaat die niet uit het oude clubje komt, maar gewoon rijk is geworden door slim zaken te doen (zo moet u geloven) en het voor het gewone volk op gaat nemen? Er wordt een soap gecreëerd om u zoet te houden en te focussen op de vraag op wie u zou willen stemmen. En ondertussen is het een volgende marionet van de machthebbers achter de schermen die de taak op zich neemt om het volk opnieuw te besodemieteren en geen enkele verkiezingsbelofte waar te maken. Weet u nog hoe Obama Guantanamo Bay wilde sluiten tijdens zijn verkiezingen? Niets van terug gezien.

Door u te focussen op de macht en de grove fouten die er in de politiek gemaakt worden; door u te focussen op intriges, moorden, false flags, inside jobs en onthullingen op dat vlak, krijgt u de indruk dat er nu echt hoop is. Er staat iemand op! Dat betekent dat u zelf niet op hoeft te staan. U hoeft alleen maar met een zak chips op de bank te zitten en “Ooh wat erg” te denken. Maar in alles wordt voorzien. Ook de oplossing in de politiek. U weet wel, die bestuurlijke laag die er voor zorgt dat u zich klein en onbelangrijk voelt in de grote wereld en waarin u zich uiteindelijk over zult geven aan een centrale wereldregering, omdat het toch allemaal te groots is en u er toch niet aan kunt veranderen.

My ass! U kunt er wel iets aan veranderen! Door te beseffen wie u daadwerkelijk bent. We worden klein gehouden met financiële problemen; hard werken om nauwelijks iets over te houden; soap in de politiek; voetbal op tv; brood en spelen. Het grootste probleem van de mensheid is dat de mens zelf vergeten is een sterk en krachtig scheppende ziel te zijn die deel uitmaakt van de totale scheppende kracht, ook wel god genoemd. Zolang we ons laten meeslepen in “Ooh wat erg” of “Het is allemaal te veel te groot en ik kan er toch niets aan doen” verandert er niets. Het begint met de mindset. Niet met de mindset dat we alle problemen in de wereld op willen lossen, maar met de mindset dat we de macht niet uit handen hoeven te geven aan een stelletje omhoog gevallen konten likkende marionetten die vanwege hun capaciteit ‘goed kont te kunnen likken, liegen, acteren en manipuleren‘ in een maatwerkpak rond mogen rijden in auto met chauffeur en voor ons bepalen hoe de wereld eruit ziet. Het begint met de mindset dat we geen verdere centralisering van de macht meer willen; geen externe macht en regels nodig hebben. Het begint dus in het hart! Het gaat erom dat we via media- en internetspektakel in een illusionaire maalstroom meegezogen worden, waarin de wereld die we onze realiteit noemen gevormd wordt.

Forget the politicians! They are just there to give you the illusion of choice. You’ve got no choice. You’ve got owners“, zei George Carlin. In het eerste gedeelte had hij gelijk. In het tweede gedeelte heeft hij gelijk zolang wij het accepteren. Laat u niet langer knechten. Dat is een wilsbesluit dat alleen uw hart kan nemen. Wat dat u maatschappelijk, financieel, sociaal gezien of op welk vlak binnen deze illusie dan ook op zal leveren is bijzaak. Als de kudde richting afgrond loopt, wollen vachtje tegen wollen vachtje, dan is het natuurlijk het warmst en meest comfortabel in de kudde. Als eenling buiten de kudde is het onaangenaam koud. Totdat de kudde ziet dat je al die tijd gelijk had en zij verblind door hun comfort zij aan zij de afgrond in lopen.

Waarom zou u nog naar een stembus lopen als u weet dat u daarmee de politiek, die het volk overdraagt aan een politiestaat-dictatuur geregeerd vanuit Europa, legitimeert? Het hele idee van verkiezingen (zoals nu met de voorrondes in Amerika) is gebaseerd op het neerleggen van macht bij een externe groep die bewezen heeft diezelfde stemmers te bestelen, bedriegen en steeds meer restricties op te leggen. Elke aandacht die u aan de politiek of andere zaken geeft die u uw autonomie ontneemt en weghaalt uit uw originele staat van zijn, is een aanslag op de bestemming van de mensheid; op de menselijke ziel. Elke bijdrage aan het systeem volgens het piramidemodel gebouwd door diezelfde leugenachtige elitaire groep is bijdragen aan in stand houden van hun machtsmodel. Maar waarom blijven we dat dan toch massaal doen? Ja, natuurlijk: de hypotheek, de huur en de rekeningen moeten betaald worden. We willen het lekker warm hebben in de kudde. Misschien wordt het tijd om eens echt stil te staan bij wie we zijn en in welke idiote rat race we onszelf hebben laten manoeuvreren. Trap eens op de rem om werkelijk te gaan beseffen wie u bent.

Bron linkvermeldingen: whatreallyhappened.com, jonrappoport.wordpress.com, cnn.com, infowars.com

Gedeeld 96

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kingdom schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Hollande-wil-landen-met-rechtse-regeringen-uit-EU-gooien.. Alle partijen/bewegingen die een serieuze bedreiging vormen voor het ‘huidige’ EU-project, willen ze verbieden.

  Denk dat het nodig is als autonome (sociale) gemeenschappen binnen het systeem, minder het corrupte systeem te voeden en meer op elkaar gewezen te zijn en waar nodig de problemen en misstanden intern op te lossen zonder te hoeven aankloppen bij instanties die weer aan ons verdienen.

 2. Treowd schreef:

  2016 State of The Union – Obama’s Legacy of Lies

  https://www.youtube.com/watch?v=BNtX7KyjzoM

 3. Notis schreef:

  @Geweldig artikel. Duidelijker en scherper kan het niet worden gezegd.

 4. Analyze schreef:

  We worden wereldwijd geregeerd via geheime genootschappen, Scalia was een lid van zo’n genootschap nl. de Internationale Orde van St. Hubertus (https://nl.wikipedia.org/wiki/Huisridderorde_van_Sint-Hubertus): Alle wegen leiden indirect naar Rome en haar financiële machtsbasis SuiSSe (zie garde)

  When Supreme Court Justice Antonin Scalia died 12 days ago at a West Texas ranch, he was among high-ranking members of an exclusive fraternity for hunters called the International Order of St. Hubertus, an Austrian society that dates back to the 1600s.
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/justice-scalia-spent-his-last-hours-with-members-of-this-secretive-society-of-elite-hunters/2016/02/24/1d77af38-db20-11e5-891a-4ed04f4213e8_story.html

  “The very word “secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings.”
  JFK April 27th 1961

 5. Analyze schreef:

  Onderstaande video verklaart waarom de VS in (1)776 door vrij metselaars is opgericht, 2016 is dus het jaar van ordo ab chao(s):

  Torah codex
  https://www.youtube.com/watch?v=yPyR5NjZTeI

 6. Analyze schreef:

  Trump maakt dus onderdeel uit van het bestaande dialectiek en is dus in zekere zin een ‘stemmenvanger’ voor de elite, zoals Wilders dat in Nederland is:
  https://www.youtube.com/watch?v=DpV8E-sPRzk

 7. Analyze schreef:

  Why is Donald Trump’s name listed in a known pedophile’s “little black book?”

  What is Trump’s role, if any, in the alleged sex rings operated by billionaire Jeffrey Epstein?

  In early January of 2015, it was reported by the Daily Mail, then Gawker, and then Newsweek, that Donald Trump was listed among the friends of Jeffrey Epstein. Little is known about exactly how Epstein made his billions, but he is connected to many powerful businessmen — and royalty. Some of his friends include Prince Andrew, Duke of York. Newsweek wrote:
  http://theantimedia.org/one-question-the-media-refuses-to-ask-donald-trump/

  check het zelf:
  https://www.documentcloud.org/documents/1508273-jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted.html

 8. Analyze schreef:

  Zie hier hoe een dappere oorlogsveteraan Bill Clinton aanpakt, degene in de zaal zijn zo geconditioneerd door de MSM dat het gelijktijdig treurig stemt:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=126&v=TXypM__frpI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten