De media doen er alles aan om hun missers rondom de terreur Brussel weg te poetsen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 maart 2016

iconische-fotoDe Mainstream Media (MSM) zetten alle zeilen bij om hun missers rondom de terreur in Zaventem te Brussel weg te poetsen. Zo reageerde de Telegraaf vandaag op dit bericht waarin ik stelde dat het op zijn minste een opmerkelijke foto was? Niets aan de hand. De dame op “de iconische foto” was met haar moeder aan het bellen en had een bebloed hoofd. Juist. En dan de volgende foto, waarop een man te zien is die ligt te kermen van de pijn terwijl er een koppel naast hem staat dat elkaar omhelst. Daarvan meldt ed.nl [citaat]: Dat foto’s ook maar een momentopname zijn, bewijst een foto van vlak na de dodelijke terreuraanslag bij metrostation Maalbeek in Brussel. Een elkaar omhelzend koppel is vastgelegd voor een zwaargewond slachtoffer dat hen om hulp smeekt. Het stel vliegt elkaar in de armen uit blijdschap dat ze de terreurdaad hebben overleefd. Een gewond slachtoffer ligt bloedend naast hen op de stoep en dat was het moment waarop een getuige met zijn mobiele telefoon ‘toesloeg’. Wat de foto van de voorbijganger echter niet laat zien is dat het koppel nog geen seconden later het slachtoffer te hulp schiet. Op een foto die ook rondgaat op Twitter is te zien dat de vrouw met de bruine tas voorover buigt om het gewonde slachtoffer te helpen.

zwaargewonde-man-zaventem

De vrouw met de bruine tas buigt zich helemaal niet voorover om de gewonde man te helpen. Zij buigt zich veel meer voorover om een plastic tas te pakken. Nou goed; het is wel duidelijk dat het nodige poetswerk gaande is binnen de MSM. Maar dan komen we bij de vraag of en waarom men met crisisacteurs zou werken? Welk doel dient dat? Men kan toch net zo goed echte slachtoffers maken; gesteld dat het een inside job of false flag is? Waarom moeite doen om met crisisacteurs te werken? Dan moet je al die mensen een geheimhoudingsverklaring laten tekenen? Bovendien hebben al die mensen ook vrienden en familie en die zullen toch ook vragen gaan stellen? En hoe doe je dat dan met de dodelijke slachtoffers? Die moeten dan toch ook een alibi hebben? Is het nou een hoax; een false flag of een inside job of gewoon simpelweg een echte aanslag van echte terroristen?

Laten we er eens vanuit gaan dat het een echte aanslag is van echte terroristen. Dan zouden we in ieder geval kunnen concluderen dat deze terroristen komen uit de kweekvijver van ISIS. Het zijn dan mogelijk terugkerende jihadisten of jongens die hier geradicaliseerd zijn. Prima uitgangspunt. Laten we dan eens kijken wie er achter de financiering van ISIS zit? Dat blijkt in beginsel de CIA te zijn en als je geldstromen echt volgt kom je uit bij Yasin Al Qadi, de Saoedische bankier (bevriend met het Saoedische koningshuis) en tevens investeerder in president Tayyip Erdogan van Turkije. Saoedi Arabië bedankt haar bestaansrecht aan het aannemen van Rothschild geld en het akkoord gaan met de Balfour declaratie, waarin de staat Israël al in 1917 gereserveerd werd in Palestina. Om een lang verhaal kort te maken: als je echt follow the money doet, kom je dus bij het Westen zelf uit dat achter de creatie en ondersteuning van ISIS zit. Ja ook meneer Erdogan speelt daarin een prominente rol. Dat er jarenlang met Saoedisch geld moskeeën gebouwd zijn in Europa en er dus wellicht extremisme vanuit die gelederen gevoed is, valt niet uit te sluiten. Maar Saoedisch geld is heimelijk zionistisch (Rothschild) geld. Want het Saoedische koningshuis mag alleen bestaan bij de gratie van het zionisme, ondanks dat het land barst van de olie. Kortom: elke terreuraanslag die van ISIS afkomstig is, is in feite een inside job.

Ik wil overigens voorkomen de indruk te wekken dat iedere moslim die naar een moskee gebouwd met Saoedisch geld gaat, in potentie een extremist is. In tegendeel. Ik denk echter dat er een grotere agenda achter zit; namelijk dat vermenging van volken door immigratie al decennia plaatsvindt. Dit is georkestreerd door de aristocratie. Die agenda komt nu tot uitdrukking. Het is gepland door de heersende elitaire klasse. Het is bedoeld geweest om uiteindelijk een spanningsveld te creëren tussen bevolkingsgroepen; tussen de autochtone bevolking en de import. Mijns inziens zijn de meeste moslims net als de meeste aanhangers van welk geloof dan ook, niet bezig met radicale gedachten of praktijken, maar simpelweg met ‘huisje, boompje, beestje‘. Er zal echter best wel mogelijk eens sprake kunnen zijn van ronselen binnen deze gemeenschappen. En als daarvoor religieuze argumenten gebruikt worden, is een basisopvoeding vanuit dat gedachtegoed wel handig.

Dus mogelijk zijn er wel echte terreurcellen in Europa? Ja, mogelijk wel. Dat zijn dan de agenten van de heersende elitaire klasse die zij zelf hebben opgeleid in hun trainingskampen (follow the money). Dat dit haaks staat op de berichtgeving in de MSM begrijp ik. De MSM zijn er immers voor om uw perceptie van de realiteit in te kleuren naar de smaak van de politiek (de loopjongens van die heersende elitaire klasse). Zij zijn de propaganda spreekbuis die uw beeld moeten bepalen.

Maar als er dan terreurcellen zijn, dan kan er toch sprake zijn van echte aanslagen? Ja, dat kan dan ook zeker het geval zijn. Alleen moet de elitaire aristocratische klasse haar uitvoerend beleid overlaten aan de politieke klasse. Deze politieke klasse is op de hoogte van de geheime agenda van deze aristocratie. Zij zijn de uitvoerende loopjongens. Zij krijgen hun instructies binnen clubjes als de Bilderberg groep. Natuurlijk krijgen ze een topsalaris en alles wat hun hartje begeert. Zwijggeld werkt tot op zekere hoogte. Deze politici wil je te vriend houden. Dus jij (als aristocratie zijnde) moet ervoor zorgen dat je je agenda wel uit kunt voeren, maar dat je jouw eigen loopjongens niet tegen je in het harnas jaagt. Mark Rutte zal bereid zijn ver mee te gaan in de propagandaleugens, maar hij zal misschien toch een beetje last van zijn geweten krijgen als er erg veel échte Nederlanders omkomen bij een inside job of false flag. Kortom, je (jij als aristocratische heersende elitaire klasse) kunt ver gaan met list en bedrog, maar je moet niet te veel échte levens eisen van de politieke loopjongens. Dat is de enige reden die plausibel is om te verklaren waarom men alles op alles zal zetten om niet te veel échte dodelijke slachtoffers te realiseren. Althans in het begin. Straks slaat de vlam in de pan en gaan er wel degelijk heel veel doden vallen, maar dan is het moment aangebroken om de wat zwakkere politici met knikkende knieën buiten spel te zetten, want dan ga je centraal vanuit Europa de ‘staat van beleg‘ uitroepen en heb je een dictatoriale politiestaat.

Kortom: hoaxes zijn niet nodig omdat de heersende klasse wel of niet treurt om een dode meer of minder; nee natuurlijk niet! Daar malen ze niet om! Honderdduizenden, zo niet miljoenen zijn er de afgelopen eeuw de dood in gejaagd. En dat gaat weer gebeuren. Echter, om dat plan goed georkestreerd volgens de juiste planning en timing uit te kunnen voeren hebben zij de zittende politieke loopjongens nodig. Daarom moeten zij het in beginfase geraffineerd en slim aanpakken. Zij moeten de politici en uitvoerende instanties op hun hand houden door niet te veel échte doden op eigen grondgebied te realiseren. Het is dus als het ware beter verkoopbaar in deze fase om met in scene gezette terreur te werken. Je verkoopt dit aan je uitvoerende instanties (politici, politie, leger, media, etc.) door ze uit te leggen dat dit list en bedrog nu eenmaal noodzakelijk is in het belang van behoud van de eenheid van Europa. Bovendien geldt in zijn algemeenheid dat een piramide model binnen dergelijke organisaties er voor zorgt dat alleen een kleine toplaag weet dat er sprake is van list en bedrog. De rest voert gewillig haar taken uit (met behoud van salaris en angst om dat te verliezen). Het behoud van eenheid is nodig, zo zal men zeggen, om een solide Europa te realiseren. Een Europa dat in staat is om dreigingen van buitenaf het hoofd te bieden. En voor die eenheid binnen Europa moet het volk soms een beetje in de maling genomen worden.

Toegegeven; het lijkt wat ver gezocht. Denkt u er maar eens over na. Het heeft er wat mij betreft alle schijn van dat de aanslagen in Parijs en de aanslag van 22 maart in Brussel alles weg hebben van een hoax. Ja, er zijn waarschijnlijk echte bommen afgegaan, maar mogelijk is dit dusdanig slim gecoördineerd geweest dat er marginaal menselijk leed heeft plaatsgevonden. Ja, dan moet je wat mensen omkopen om hun mond te houden. But money talks. A lot! En hoe doe je dat dan met die dodelijke slachtoffers? Ook daarvan zou je kunnen zeggen: money talks. Wat denkt u hoeveel nazi’s er na de tweede wereldoorlog naar Argentinië gesmokkeld zijn. Die hebben daar decennia lang ongestoord en onopgemerkt kunnen leven. Zou zoiets in deze tijd niet meer kunnen? Nou goed, laten we het wegwuiven als een rare complotgedachte. Ik laat u zelf oordelen.

Het is in ieder geval opmerkelijk dat er zoveel rare situaties te constateren zijn bij een aanslag als die van gister en eerdere aanslagen. Neem bijvoorbeeld deze pop. Neem bijvoorbeeld het feit dat de CCTV beelden van luchthaven Zaventem al in 2011 geschoten zouden zijn in Moskou. Neem alle opmerkelijke foto’s. Neem het feit dat er bijna geen beelden komen van toeschouwers, terwijl iedereen tegenwoordig met een smartphone op zak loopt.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, ed.nl, globalresearch.ca

Gedeeld 519

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (39)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Degene die dit opschrijven zijn zo geprogrammeerd cq. geconditioneerd ongelooflijk een simpele les statistiek geeft al aan…zucht. MASON Wells In YOUR FACE!

  Amerikaan (19) overleeft Boston, Parijs en nu Brussel

  De 19-jarige Mason Wells moet een engeltje op zijn schouder hebben. De Amerikaanse tiener overleefde de aanslag in Boston, Parijs en Brussel. Bij de laatste terreuraanval op Zaventem raakte hij gewond.

  Mason was dinsdagochtend aanwezig op het Brusselse vliegveld toen twee bomaanslagen aan minstens 15 mensen het leven kostten. Tientallen mensen raakten gewond bij de terreuraanval, waaronder de Amerikaanse tiener. Zijn achillespees is gescheurd door rondvliegende granaatscherven en hij heeft tweede- en derdegraads brandwonden.

  ,,Het is niet zijn eerste terreuraanval, vertelt zijn vader Chad aan ABC News. ,,Het is helaas de derde keer dat onze maatschappij te maken heeft met een bomaanslag. We leven in een gevaarlijke wereld en niet iedereen is vredelievend.”

  Zijn vader vertelt over de bomaanslagen in Boston, waar hij en zijn zoon aanwezig waren in 2013. Ze stonden bij de finish te wachten tot hun moeder Kymberly over de streep zou komen. Het drietal wist zich in veiligheid te brengen in een hotelkamer. Maar daar bleef het niet bij. Vorig jaar was Mason getuige van de aanslagen in Parijs, waar hij ook zonder kleerscheuren vanaf kwam.

  Mormoon
  Dat hij eerdere aanslagen overleefde, werkt in zijn voordeel, gelooft Chad. ,,De ervaring in Boston heeft hem geholpen om rustig te blijven.”

  Hij dankt zijn leven volgens zijn ouders aan het geloof. Mason is een mormoon, een Amerikaanse godsdienstsekte. ,,Hij is gezegend door God, aldus zijn vader Chad. ,,We zien een godswonder en geen vloek”. Momenteel ligt Mason in een Belgisch ziekenhuis en is herstellende.

 2. Camera schreef:

  Het is inderdaad krankzinnig dat een foto die voor ieder als compleet geacteerd overkomt
  notabene door de mainstream goedgekeurd moet worden als echt, na zoveel comentaar.

  Als iets is geacteerd dan heet dat : nep = niet echt, niet waar,

  Een Plastic kerstboom herkent men direct indien men constateerd dat een denne naald nep is, plastic is. Het hele boompje mag je dan een nep kerstboom noemen.

  Zo ook met de foto’s van het event op Zaventem airport, meer foto’s bewijzen dat het nep is.

  https://www.youtube.com/watch?v=SsmBil7WMfA&feature=youtu.be

 3. Martin Vrijland schreef:

  toeval?

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/03/logo-bloed.jpg

 4. Analyze schreef:

  A MUST SEE: Ontwikkelingen van decennia geleden door DARPA/CIA (Bush/Rumsfeld) komt nu naar buiten
  https://www.youtube.com/watch?v=ohmajJTcpNk

 5. truthseeker01 schreef:

  Een hoax heeft ook het voordeel dat er geen nabestaanden zijn die zich gaan organiseren als ze geen antwoord krijgen op hun lastige vragen.
  De functie van dat verhaal van Mason Wells begrijp ik ook nog niet helemaal, waarschijnlijk om het geloof in toeval bij de massa in te prenten? En het achterlaten van een handtekening van de dader: Mooie naam hoor (free) Mason.

 6. Camera schreef:

  @truthseeker01

  Dit is zelfs 1 van de hoofd redenen idd truthseekero1, als je echt iem verliest, ben je n.m.l in
  alle staten en die taferelen zien er wel even anders uit.

  Hier als je naar beneden scrolt in link (2evideo)een man die z’n peruaanse zus net een paar uur verloren is praat over het papier werk , hij praat zonder enige emotie en/of je ziet overdreven toneelspel van westerlingen.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3506010/Heartbreak-family-20-year-old-law-student-died-horrific-injuries-Metro-bomb.html

  militaire operatie

  https://www.youtube.com/watch?v=ChU1bGCaPbg

 7. Treowd schreef:

  The Pink Panther Strikes Again: The Brussels Bombing (Hoax or False Flag?)
  https://www.youtube.com/watch?v=a0HGyoi7a7U

 8. Camera schreef:

  De meest logische opmerking is :

  Waarom gaat zo’n (z.g.n) terrorist dan niet naar de gebouwen van de NATO of parlement, daar zijn er zoveel van dat is toch veel logischer zei zelfs m’n neefje van 17 tegen me…

  https://www.youtube.com/watch?v=FN4Mt5Tf4wM

 9. Treowd schreef:

  Day 1, Analysis Of Brussels Airport Explosion, Things To Consider

  https://www.youtube.com/watch?v=1Iz865CM9nE

 10. Analyze schreef:

  Ach ja zo’n ‘aanslagje’ komt niet verkeerd uit, weer een drogreden om de ‘belastingen’ te verhogen en mogelijk de dienstplichtwet te activeren.
  http://www.nu.nl/politiek/4235897/kritiek-navo-nederlandse-uitgaven-defensie.html

 11. Squenzy schreef:

  Precies hetzelfde onder het vorige artikel van Martin geplaatst. Alleen dan in de vorm van een “link”. Acteur in YOUR face

 12. Treowd schreef:

  Volgende video aangaande de aanslagen in Brussel vertonen wederom een aantal opvallendheden zoals bv een man die gewoonweg rond lijkt te lopen met een koffer maar zich verder niks aantrekt van de gewonden om zich heen of een man met een mobiel die slechts belt maar verder ook niks doet om te helpen. Een man met een tourniguet aan een been waar hij totaal niet gewond is ….Plus opvallend liggende bagage die blijkbaar bij de uitgang gewoonweg straat gedumpt is en achtergelaten zelfs op plekken waar geen enkele schade is aan het glas of aan de puien. Schijnbaar is die bagage gewoonweg bij het uitkomen van de uitgang neergegooit tesamen met wat losse splinters e.d. op de grond als zij het tekenen van een explosie en dat op een plek waar geen enkele direkte bomschade te zien is . Kijk en oordeel zelf maar ….

  http://www.liveleak.com/view?i=112_1458660549

 13. Analyze schreef:

  Troefkaart is ingezet 6 8, boodschap van hexagon (6=orde gevers) aan otcogon (8=uitvoerend).

 14. Analyze schreef:

  In de marge van het MSM (El Salvador), een teken dat het economische sheit storm binnenkort losbarst. Fase 2 treed in werking:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-24/swiss-national-bank-admits-it-spent-470-billion-currency-manipulation-2010

 15. Analyze schreef:

  Geheime diensten waren natuurlijk op de hoogte:
  Erdogan (Executive order 8) is verantwoordelijk voor het opleiden, ZE WERKEN ALLEN SAMEN:

  Biden also strongly backed Turkey’s fight against the Turkish Kurdish PKK and said that the US would strengthen its military campaign against ISIS if there is no agreement on a political solution in Syria. Joe Biden well knows that Erdogan and Turkish MIT intelligence head, Hakan Fidan fully back DAESH and fully are out to create ethnic cleansing against the Kurds in Turkey, and in Syria.

  He knows because the CIA worked with Fidan, a US educated Turkish military veteran, at secret Turkish bases over the past two years to train DAESH terrorists in the Washington war against Assad. If you are beginning to smell a big skunk here, you have a healthy sense of smell.

  Eerste NAZI (88) dient zijn ‘ontslag’ in, mission accomplished!
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/%e2%80%9cminister-heeft-zijn-ontslag-aangeboden%e2%80%9d/ar-BBqRIgP?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  http://www.demorgen.be/binnenland/live-erdogan-turkije-waarschuwde-belgie-voor-dader-aanslagen-bd23dabc/

 16. Martin Vrijland schreef:

  De telegraaf komt nu met deze foto onder de vermelding van “Schijn bedriegt” [citaat] Het lijkt zo zelfzuchtig: een stel dat staat te zoenen terwijl een gewonde man op de grond crepeert. Schijn bedriegt, zo blijkt uit een nieuwe foto op Twitter. De man en de vrouw omhelzen elkaar te midden van de puinhopen in Brussel, vlak na de aanslag bij metrostation Maalbeek. Tijdens het innige moment lijken ze geen enkel oog te hebben voor een gewond persoon, dat achter hen op de grond ligt. De iconische foto (links) is door meerdere media gebruikt. Een tweede foto die op Twitter circuleert, toont een ander verhaal. Daarop is te zien hoe dezelfde vrouw, met krullen en bruine tas, zich voorover buigt over de gewonde man. Ook de kale man lijkt hulp te willen verlenen.

  Maar waarom zit er een straatmuzikant op zijn gitaar te spelen in al deze tumult van een aanslag? Of lijkt dat maar zo? Schijn bedriegt of echt bedrogen? De mevrouw op de voorgrond staat relaxt met de handen in haar zakken…

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/03/Iconische-foto.jpg

  Niets aan de hand…lekker gitaarspelen? of gezichtsbedrog..kan ook een tas op de achtergrond zijn. De scene ziet er in ieder geval relaxter uit dan je zou verwachten in een panieksituatie.

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/03/straatmuzikant.jpg

  https://twitter.com/TiesW_/status/712193221179416576

 17. Analyze schreef:

  De opvolger van Dr. Mengele, Bill Gates en consorten van ZioCorp hebben ook het één en ander uit te leggen of juist niet:
  Genocide

  De tweets van de bot namen echter snel een grimmige toon aan. Mensen ontdekten dat ze Tay de opdracht konden geven om zinnen te herhalen, waarna de bot onder meer twitterde dat president Bush achter de aanslagen van 9/11 zat en dat Hitler niets verkeerd deed.

  In andere gevallen herhaalde de bot niet letterlijk de tweets van anderen, maar leek Tay wel gebruik te maken van informatie die door kwaadwillenden aan de bot was toegestuurd.

  Zo vroeg één gebruiker of Tay een voorstander was van genocide, waarop de bot antwoordde: “Dat ben ik inderdaad”. Gevraagd welk ras de bot dan precies zou willen uitroeien, stelde Tay: “Je kent me… Mexicanen.”

  Toen Tay werd gevraagd of de Holocaust inderdaad heeft plaatsgevonden, luidde het antwoord: “Dat is verzonnnen”, gevolgd door een emoji van klappende handen.

 18. Analyze schreef:

  Lucht van de gecreeerde ‘bubble’ wordt langzaam aan losgelaten.
  http://www.nu.nl/beurs/4236124/wall-street-opent-net-als-europese-beurzen-lager.html

 19. Analyze schreef:

  Het geld vloeit op een onnatuurlijke manier naar de top van de piramide:
  http://www.nu.nl/economie/4235975/ministers-moeten-kamer-beter-informeren-gereserveerd-geld.html

  Nog een bewijs dat ‘stemmen’ geen zin heeft.

 20. Analyze schreef:

  De reacties stemmen mij in ieder geval tevreden een teken dat men aan het ontwaken is:
  http://www.nujij.nl/economie/ministers-moeten-kamer-beter-informeren-over.35546858.lynkx

 21. Treowd schreef:

  We leven in en rondom het hart van en in het babylon-system , het ziet er allemaal zo mooi en georganiseerd uit strakke huisjes langs elkaar mooie tuinen etc. het lijkt op een mooie appel glanzend en mooi aan de buitenkant
  maar diep rot van binnen…..

  Nasio Fontaine – Rotten Aplle

  https://www.youtube.com/watch?v=YCZLrgWji7U

 22. Analyze schreef:

  Er is één groep (cabal) die in mijn onderzoek constant komt bovendrijven en is verheven boven alle partijen. Het is een groep die niet graag in het voetlicht treed, de meesters van de misleiding (ze leiden de mis) Capo di tutti capi, ze maken niet veel fouten (Titanic) en het vuile werk wordt door gecontroleerde partijen opgeknapt. Ze hebben alle geheime diensten/loges in hun zak, de VN, de politieke leiders (Merkel, Sarkozy, Trump etc.) studeerde allen aan hun scholen en Adam Weishaupt was één van hun briljante meesterleerlingen. We hebben het hier over de orde en volgers van lucifer genaamd IHS: Alle wegen leiden naar Vaticaanstad (Rome)

  Adolfo Nicolas, the new Black Pope of the Jesuit Order, the 30th Superior General of the Society of Jesus, since January 28, 2008. He is the Most Powerful Man on Earth, who rule over the Maritime Laws (business) and the Space Laws. He controls all the banking system, Freemasonry around the World and the Secret Services too (CIA, FBI, NSA, SIS, MI6, Scotland Yard, Mossad, CSIS, DGSE, FSB). The Vatican owns 60% of all Israel lands and the Land of the Temple Mount for their Third Solomon’s Temple where they want their throne.

  Ze hebben een mist opgetrokken niet te filmen:
  https://www.youtube.com/watch?v=_Byj8e82_68

 23. Analyze schreef:

  Council of 13, het zijn niet de bekende namen. Rothshilds, Rockefellers etc. zijn uitvoerende families in opdracht van:

  House of Borja
  House of Breakspeare
  House of Somaglia
  House of Orsini
  House of Conti
  House of Chigi
  House of Colonna
  House of Farnese
  House of Medici
  House of Gaetani
  House of Pamphili
  House of Este
  House of Aldobrandini

 24. Analyze schreef:

  Ze zitten ook in Nederland en veel politici/geestelijken zijn lid: Secret Societes
  After Scalia’s death Feb. 13, the names of the 35 other guests at the remote resort, along with details about Scalia’s connection to the hunters, have remained largely unknown. A review of public records shows that some of the men who were with Scalia at the ranch are connected through the International Order of St. Hubertus, whose members gathered at least once before at the same ranch for a celebratory weekend.
  http://www.osb.org/cist/
  http://www.abdijsion.nl/cistercienzergroepsion/index.php

  When in Rome do as the Romans do

 25. Analyze schreef:

  Eurlings / Antoine Bodar = https://nl.wikipedia.org/wiki/Orde_van_het_Heilig_Graf
  Van Nassau = Maltezer Ridder Orde

 26. Martin Vrijland schreef:

  Inmiddels duiken er op youtube debunk filmpjes op van ogenschijnlijk anti NWO figuren die zeggen dat de baby waarmee de man zeult op het vliegveld niet nep zijn (zie hieronder). De man heeft duidelijk nog nooit een baby in handen gehad of een pop. Het verschil is toch echt wel duidelijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=dGSxso3eiXI&index=7&list=WL

  Over poppen en de geluiden:
  https://www.youtube.com/watch?v=3glS3mDEOGM

  Deze youtuber is er blijkbaar nogal veel aangelegen te vermelden dat een hoax echt niet mogelijk is. Wat mij betreft op basis van slechte argumentatie op een geloofwaardige wijze gebracht.

 27. Analyze schreef:

  Een nuchtere en heldere analyse van een voormalige FBI medewerker:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=438&v=qUFwLcT_a3k

 28. Analyze schreef:

  Het is tijd dat we de daadwerkelijke vijanden gaan benoemen, want anders zijn we te laat en zien we een opmaat naar WOIII (herhaling van zetten).
  De strijd tussen het West en Oost Romeinse rijk is waar, maar er zit nog een dieper laag aan vast. Het is niet voor niets dat paus Franciscus en patriarch Kirill 1000 jaar na de christelijke splitsing in Havana op 12 februari 2016 samen kwamen om een ‘common enemy’ te benoemen en zgn. eenheid te veinzen. Dit op zichzelf is Hegeliaanse dialectiek in optima forma, maar dan op een hogere laag.
  http://www.reuters.com/article/us-pope-orthodox-cuba-arrival-idUSKCN0VL26B

  Het is dus duidelijk dat ze alles in stelling brengen voor een climax in het Midden Oosten en het Noord Amerikaanse continent. Als je de bewegingen van de paus ziet (vertegenwoordiger van Vaticaanstad) dan weet je wat de plannen zijn. Poetin (KGB’er) heeft zich in opdracht van Kirill en Franciscus teruggetrokken dat is duidelijk:
  http://www.religionnews.com/2016/02/11/putin-may-benefit-from-meeting-of-pope-francis-and-patriarch-kirill/

  Don’t under estimate your enemy if you can’t beat them join them:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_alumni_of_Jesuit_educational_institutions

 29. Analyze schreef:

  The key to all our answers hidden in plain sight:
  http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_vaticano/vatican37_59.jpg

 30. Analyze schreef:

  Waarom er meerdere moordaanslagen op Farage hebben plaatsgevonden, hij verzet zich verbaal tegen een IHS agent:
  https://www.youtube.com/watch?v=xQ8FFD1rJJI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten