De nasleep van de overwinning van Donald Trump en wat komen gaat

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 november 2016

time-the-end-is-near-donald-trumpAl eerder maakte ik melding van de voorspelling van de website alt-market.com aangaande de overwinning van Donald Trump. Ook voorspelde de schrijver de Britse Brexit op vergelijkbare gronden. In het meest recente artikel op deze site doet de schrijver een voorspelling dat onder Donald Trump de Amerikaanse economie zal crashen en dat dit de reden is waarom Trump de verkiezingen mocht winnen. Daarbij gaat hij er vanuit dat verkiezingsuitslagen gestuurd kunnen worden. Zelf voorspelde ik al eens dat de verkiezingen in de VS niet door zouden gaan wegens een martial law situatie, zodat Obama aan zou kunnen blijven. Dat bleek geen correcte voorspelling. Na de overwinning van Trump doken er geluiden op waarin weerklonk dat er een martial law situatie zal komen voordat Donald Trump officieel beëdigd wordt als president, met als gevolg dat Obama aan zal blijven. Ook werd er zelfs gesproken over een potentiële moordaanslag op Trump. Dat de soep niet zo heet gegeten wordt blijkt inmiddels nu de kalmte enigszins weergekeerd lijkt te zijn. Het zou echter wel eens zo kunnen zijn dat de schrijver van de site alt-market.com gelijk krijgt in zijn voorspelling dat de economie onder Trump onderuit moet gaan.

Inmiddels gaan er geluiden op dat de Federal Reserve (FED), de Amerikaanse centrale bank, de rente zal gaan verhogen. Dat de timing van zo’n rente verhoging (en de waarschijnlijk nadelige effecten op de economie) wel erg in het plaatje van een financiële crisis onder Donald Trump passen, moge duidelijk zijn. We moeten het besluit nog wel even afwachten. Vorige week bleek overigens dat zowel China als Saoedi Arabië massaal Amerikaanse staatsobligaties in de verkoop gooiden. En wie obligaties dumpt, moet een koper hebben. Om te voorkomen dat dit een direct schadelijk effect op de economie heeft, lijken er dus kopers te bestaan. Volgens de website zerohhedge.com zijn dit privé beleggers. Moeten we dan denken aan de miljardairs die achter de schermen economieën beïnvloeden met hun geldstromen? Waarschijnlijk wel. Hoelang kunnen die de situatie echter nog ogenschijnlijk stabiel houden?

Als blijkt dat de Amerikaanse (en daarmee de wereld-) economie onder Trump zal crashen, dan kunnen we dus misschien voorzichtig tot de conclusie komen dat de voorspellingen die een site als alt-market.com doet op basis van signalen in de media, duiden op sturing. Sturing van de elitaire krachtvelden die mensen dus massaal en dusdanig beïnvloeden dat verkiezingsuitslagen voorspelbaar zijn. Ik stel mij al jaren op dit standpunt en heb ook al eens pogingen gedaan om te laten zien hoe NLP technieken bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel uitmaken van de beeldvorming van de televisiekijker. Perceptiemanagement noemde ik dat. Ook noemde ik al eens het bestaan van bedrijven als Strategic Communication Laboratories en NAVO’s Stratcom. Dat zijn organisaties die zich bezig houden met actieve beïnvloeding van de maatschappij, het meten van de gevolgen van beïnvloeding en het actief sturen op die beïnvloeding. Daarbij kunnen we er vanuit gaan dat dergelijke organisatie actief samenwerken met bedrijven als Facebook en Google, waarvan zelfs de mainstream media al eens liet zien dat deze bedrijven elke stap van u kunnen volgen. Als het dus zo is dat de media Hillary Clinton voorafgaand aan de verkiezingen naar voren schuiven als overwinnaar, dan hebben we gekeken naar de berichtgeving, maar niet naar de subliminale beïnvloeding van die berichtgeving en de interactie op social media en het geheel van factoren dat de keuze van mensen bepaalt. Daarin vervult het principe van subliminale beïnvloeding waarschijnlijk een grotere rol dan menigeen vermoedt. Derren Brown laat in dit filmpje uitstekend zien hoe zoiets werkt. Het spel van beïnvloeding via media, social media en het fijnmazig sturen op resultaat is een hogere wetenschap waarvan de invloed niet te onderschatten valt.

Als de economie inderdaad in chaos gestort wordt onder Donald Trump of (zoals sommigen voorspellen) voor de aanstelling van Trump, dan schept dat ruimte voor verschuivingen in de machtsblokken. Het blijft moeilijk om voorspellingen te doen, maar het onderuitgaan van de Amerikaanse economie zal direct zijn invloed hebben op de totale wereldeconomie en ongetwijfeld de lang verwachte volgende (diepe) crisis inleiden. Welke kunstgrepen kunnen er nog bedacht worden om een geldsysteem dat maar ongelimiteerd geld bij is blijven drukken, nog langer overeind te houden? Een crisis met de daarop volgende chaos lijkt prima te passen in het stappenplan dat de elite altijd volgt, namelijk dat van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Schep zelf een (goed getimed) probleem, wacht de reactie af (chaos) en biedt vervolgens zelf de oplossing aan. Die oplossing zou in dit geval wel eens kunnen bestaan uit een totale shift in de wereldwijde machtsverhoudingen. Waarom een dergelijke shift wel eens op handen zou kunnen zijn, valt te lezen uit allerlei signalen. Daarbij kijk ik vooral naar Turkije als belangrijk oprijzende grootmacht. Dat land stelt zich steeds kritischer op richting Europese landen en vindt dat verschillende Europese landen terroristen onderdak biedt. Ook Amerika heeft nog steeds de vermeende coup pleger Fetullah Gülen niet uitgeleverd. Ondertussen is het land economisch misschien wel een van de meest sterke economieën ter wereld aan het worden en wordt de militaire slagkracht met de dag groter. Feitelijk kunnen we in het huidige Turkije dezelfde verschijnselen waarnemen als in Duitsland in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Een verzwakt Amerika en een verzwakt Europa schept ruimte voor het herrijzende Ottomaanse Rijk. Erdogan zelf voorziet de voltooiing van dat Rijk in 2023. Dit alles lijkt de agenda van de elite (door mij veelal farao’s genoemd) te dienen, waarbij de wereld voorbereid wordt voor de fase van de grote eindstrijd; het Armageddon van de religieuze profetieën. Voordien zal Erdogan eerst de Islamitische wereld willen verenigen. Had Time Magazine gelijk toen ze vlak voor de Amerikaanse verkiezingen van 8 november met deze opmerkelijke cover kwamen?

Bron linkvermeldingen: alt-market.com, infowars.comconservativedailypost.comwsj.com, zerohedge.comsclgroup.cc, turksemedia.nl

Gedeeld 56

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (68)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Diewer schreef:

  Hoi Martin, welkom terug…! Hoop dat het je goed heeft gedaan!

  We worden al voorbereid op een clash, begonnen onder obama en met resultaat onder trump?

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/we-are-being-set-up-for-higher-interest-rates-a-major-recession-and-a-giant-stock-market-crash

 2. Averroes schreef:

  Ik denk dat we het genuanceerd en rationeel moeten bekijken, dit proces van de geplande ‘power shift’ is een proces van decennia dan wel eeuwen centrale planning.

  Het is een initiatief om verdere centralisatie te bewerkstelligen. Zowel politieke als financiële instituten zoals het IMF, Wereldbank, BRICS, SCO, NAVO, E.U. etc. zijn de bouwstenen van de ‘farao’s’. Je ziet dat men het verdeel en heers principe toepast, door natie staten (bijv. VS en Rusland) tegen elkaar op te zetten en aan het einde van de rit (bijv. financiële oorlog) een oplossing aan te reiken m.a.w. synthese. Wat leidt tot meer consolidatie en controle van macht via het ‘communistische’ overkoepelend orgaan de V.N./IMF.

  Wat zich nu geo politiek en economisch voltrekt is het plan dat nu door communistisch China en Rusland wordt uitgerold nl. ‘One Belt, One Road’. Dit heeft poltieke en economische consequenties voor het Westen, nl. dat de invloedsfeer van het Westen, aangevoerd door de V.S., tanende is in strategische gebieden waar men voorheen een monopolie had. De consequenties zijn dat men inlevert op het gebied van financiële mogelijkheden wat dus ten koste gaat van de militaire stootkracht. In het kort is de Brzezinski (neo con) doctrine mislukt, wat inhield conrole te krijgen over het Centraal Euro-Aziatische grondstofrijke gebied. De V.s. olv Trump zal dus een meer geïsoleerde en protectionistische koers gaan varen.

  Mijn voorspelling is dat de E.U./NATO zal desintegreren met als gevolg een zware politieke en economische crisis. De poltieke unie zal als gevolg van de rechtse verschuiving in Europa uit elkaar vallen. Wat betekent dat natie staten steeds meer macht naar zich toe zullen trekken met als gevolg dat een verdrag als bijv. Schengen opgezegd zal worden. De Euro zal sterk devalueren en de kapitaalvlucht zal de dollar sterk in waarde doen stijgen, aangezien de dollar de meest liquide valuta is in de SDR.
  Uiteindelijk zal ook de dollar imploderen vanwege de enorme schuldenberg die door de FED is gecreeërd. Het IMF zal ingrijpen en SDR’s gaan uitgeven aan centrale banken en aan andere internationale grote instellingen, tevens zal er gelijktijdig een digitale valuta geïntroduceerd worden gedekt door SDR’s.

  De Rothschild uitgave van 1988 voorspelde op de cover het jaar 2018 als introductie van de nieuwe munt genaamd de ‘phoenix’. Dit betekent dat 2017 het jaar van de politieke en economische hel wordt.

  “THIRTY years from now, Americans, Japanese, Europeans, and people in many other rich countries and some relatively poor ones will probably be paying for their shopping with the same currency. Prices will be quoted not in dollars, yen or D-marks but in, let’s say, the phoenix. The phoenix will be favoured by companies and shoppers because it will be more convenient than today’s national currencies, which by then will seem a quaint cause of much disruption to economic life in the late twentieth century. ”
  https://www.highbeam.com/publications/the-economist-us-p6055/january-1988
  https://socioecohistory.files.wordpress.com/2014/07/theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018.jpg

  Het verklaart meteen waarom Rusland en China hun goudvoorraad sterk hebben doen stijgen de afgelopen jaren. Want zoals J.P. Morgan het ooit zei: “Gold is money. Everything else is credit.”

  https://www.youtube.com/watch?v=Kl4D84YqTTY

 3. Diewer schreef:

  Nog een goed artikel van dezelfde auteur: http://redefininggod.com/george-soros-and-the-china-fronted-nwo/

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Als we nu, twee weken na de verkiezingen,de balans opmaken kunnen we concluderen:

  1.Hitlery Clinton hoeft toch niet naar de gevangenis van Trump.
  2.De opwarming van de aarde door CO2 uitstoot door de mensheid is toch geen hoax volgens Trump.
  3.Obama care gaat toch niet verdwijnen, uit respect voor Obama’s levenswerk.

  wat een giller. Ze doen het erom.

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Clinton kan nog winnen, volgens RTL-nieuws. Computerexperts zeggen dat er onregelmatigheden in drie staten zijn en adviseren haar om een hertelling aan te vragen zodat ze nog drie kiesmannen krijgt.
  Wat een poppenkast. Misschien gaan ze achteraf wel knoeien met die cijfers in die drie staten.

 6. Averroes schreef:

  @CuriousOne, bedankt voor de interessante links het onderschrijft mijn gevoel dat we naar een poppenkast zitten te kijken. Waar de meesten de poppen zien, maar niet het scenario en de verborgen hand die hen bespeelt.

  In het kader van Turkije, vandaag een interessante link gevonden. Turkije lijkt op te gaan in de SCO, wat betekent dat het EU en haar verdragen met dit communistische entiteit op een hellend vlak komen te staan. Het vluchtelingenverdrag zal hoogstwaarschijnlijk opgezegd gaan worden met alle gevolgen van dien, tevens lijkt het NATO lidmaatschap opgezegd te gaan worden:

  “President Erdogan’s statement is another sign of Ankara’s moving away from the West to other partners. For instance, Turkey has just announced it is in talks with Russia on purchasing the advanced long-range S-400 air defense systems to protect its skies. It also seeks procurement deals in electronic systems, ammunitions and missile technology. General Hulusi Akar, the head of the Turkish armed forces’ General Staff, visited Russia this month to discuss military cooperation.

  During Erdogan’s two-day visit to Pakistan on November 16, the editor of a pro-government newspaper in Turkey said the country needed to develop its own nuclear deterrent. He might have expressed his personal opinion but it confirms the general trend of Turkey’s reorientation away from the NATO’s concept of cooperative security under the US umbrella.”

  “Turkey’s gradual shift from the West to Eurasia and other partners is part of a broader process as the West gets weakened and divided.”
  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-22/major-foreign-policy-shift-turkey-abandoning-eu-sco

 7. CuriousOne schreef:

  Met die 2 links wou ik gewoon aan tonen dat ze ons al aan het voorbereiden zijn op wat er zit aan te komen. Dit artikel is nu gepubliceerd en hier zal komende maanden niets meer over geschreven worden tot het moment dat het er is en op dat moment zeggen ze gewoon, zie je wel we hebben jullie gewaarschuwd en wat zegt de brave burger dan heel braaf ‘ja’ en gaan gewoon verder met hun leven als slaaf.

  Ondertussen kiezen ze trump als zwarte schaap voor alles wat er gebeurd is en die rol zal hij goed voorbrengen.

  Het was ook om aan te tonen dat ze ons al voor aan het bereiden zijn dat de euro sowieso zal verdwijnen en dat iedereen de nieuwe munt zal aanvaarden.Iedereen wordt mentaal voorbereidt zodat ze nadien er niets op zeggen. De meeste mensen beseffen wel dat dit een poppenkast is waarbij ze het scenario min of meer kunnen inschatten maar blijven gewoon zitten zonder in te grijpen terwijl de zaal in brand staat.

 8. Riffian schreef:

  @Averroes, heb je nog tips of advies over literatuur die ik kan raadplegen. Je analyses verraden een hoog kennis niveau.

  off top: zat vanochtend in de trein uit pure verveling door de metro te bladeren en Waylon viel me nogal op met zijn ketting. Ambassadeur in opdracht van wie?:
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2016/11/waylon-ambassadeur-van-de-allerbeste-liedjes-ooit

 9. Camera schreef:

  Nee Riffian, juist niet off topic

  Jou opmerking slaat de spijkers op koppen.
  Kijk welke inzet er gedaan werd door vrouwe Clinton en hoor wie de inauguratie mag doen voor Trump >> Elton John, we zijn benieuwd wat voor liedjes dat worden.

  De algehele muziekindustrie met het kettinkje(goed opgemerkt) van Waylon staat in dienst van de elite en de muzikanten zullen zich keurig aan de protocols houden, ze staan namelijk onder druk.
  Wat voor liedjes gaat Waylon brengen, pluis maar eens uit…
  Deze figuur Thomas Sheridan kan het zeer goed verwoorden.
  Hierbij

  https://www.youtube.com/watch?v=SUEoPnLXeYY&feature=youtu.be

  en als je nog wat tijd over heb…De muziek industrie is een verlengde van de complete controled media…

  https://www.youtube.com/watch?v=pS1BxV-lxUo

 10. Pablos schreef:

  Als China bezig is met de verkoop van amerikaanse staatsobligaties lijkt het erop dat er een vermoeden bestaat dat de dollar gaat crashen. En dat zou de economie enorm schaden vanwege het handelsoverschot dat zij met de USA hebben. Zij bezitten enorme hoeveelheden dollars die straks als oud papier kan worden opgehaald. Verder denk ik niet dat Trump de industrie terug gaat halen naar eigen land, daarvoor zijn de kosten gewoonweg te hoog. Het land is al zolang failliet en het enige wat hen overeind zou kunnen houden is een verdere vergroting vd export van de enorme wapenindustrie, waarvan ik denk dat dat ook gaat gebeuren. Europa buigt nu al als een knipmes voor de 2% regeling die Trump voorstelde. Belachelijk om te denken dat de russen hier zouden komen. Het defensie budget van de USA is 6 keer zo groot als dat van Rusland, en dan hebben we het nog niet over de arsenalen vd Navolanden. Mensen laat je niet bang maken.

 11. Averroes schreef:

  Pfoeh..daar vraag je me wat..De boeken die ik in het verleden in mijn boekenkast had staan waren van schrijvers zoals Antony Sutton, Edward Harle (Christopher Story) F. William Engdahl enz. De meeste boeken vind je niet in jouw lokale bibliotheek, met een reden;) Ook de publicaties van Imran Hoesein hebben indruk op mij gemaakt. Verder bekijk veel alt sites om een beeld te vormen, zoals
  https://www.intellihub.com/
  zerohedge.com
  etc.

  Het beste is om e-books te gebruiken via google books kun je vrij goedkoop complete boeken downloaden. Zoals nu bijv. ben ik bezig in een nieuw boek van Engdahl genaamd ‘The Lost Hegemon’ een aanrader. Hoop dat je er wat aan hebt een sterkte en succes in jouw zoektocht..

  BTW: Usain Bolt wordt ook regelmatig met een aparte ring gespot
  http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2016/08/usain-bolt-2016-rio-olympics-illuminati-symbolism-masonic-ring-exposed-2546143.html

 12. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  intellihub.com heeft wel erg veel disinfo. Ik noem een Mark Dice.
  Ik noem 911 micro nukes, en het niet noemen van Dr Judy Wood.Wat een controlled opposition site NIET noemt is erg belangrijk.
  Om een beeld te vormen is intellihub.com dus een perfect medium om een verkeerd beeld te krijgen.
  sorry, maar het moet gezegd worden.
  Dat is tevens het laatste wat ik hier op MV te melden heb want het is verspilde energie.
  Ik heb ook het sterke vermoeden namelijk dat er geraffineerde-waarschijnlijk betaalde-trolls dis-info blijven verspreiden.En ik ga daar niet over in discussie, die tijd hebben we al lang gehad.

 13. Camera schreef:

  @PORVH

  Het is absoluut geen verspilde energie, luister even naar het door jou hierboven geplaatste filmpje van Zachery op minuut >>>> 10 min 08 sec.

  De nummerologie is misschien om daas van te worden en de gematria gaat soms mijn IQ te boven maar hij heeft al veel mensen bereikt vooral door de commentaren tussen de uitleg door van de gematria.

  Het wordt eens tijd dat alle mainstream journalisten aan de tand gevoeld worden, zij zijn de schuldige van onze beperking van mengsuiting en inderdaad zoals Heer Vrijland steeds weer vermeld, wordt het alleen maar erger deze beperking.

  Bijna alle site’s zijn controlled, het (inter)net is als een stuk prikkeldraad met 330 Volt ingekapseld (33 :-), nu weer door suikerberg FB en Google maar toch zijn er ook steeds meer mensen die wakker worden…vandaar dat ze de stroom steeds meer opvoeren en dus altijd weer site’s als deze iets voor moeten zijn maar het houdt een keer op, (hoop ik)…dus wel reageren 😉

 14. Riffian schreef:

  Camera en Averroes bedankt voor de nuttige informatie, heb huiswerk zo te zien;)
  terugkomend op hollywood verklaart meteen waarom een figuur zoals Kanye West een Monarch programmering heeft ondergaan..kennelijk konden zijn ‘handlers’ hem niet meer de baas, dus in een dwangbuis afgevoerd om weer een mk-ultra programmering te ondergaan..

 15. Averroes schreef:

  PORVH, het bekijken van COINTELPRO sites is juist WEL een aanrader. Het geeft je namelijk een inzicht in welke richting je het WEL moet zoeken + het verraad de m.o. waarop de westerse media berichtgeving is gebaseerd. Hetzelfde geldt voor de oosterse FSB en sites zoals katehon, sputnik international etc.
  Denk aan CIA’s operation Mockingbird en vrij recent Udo Ulfkotte..Een interessante interview met een CIA disinformant, het is oud maar interessant. Ook kan ik je de interviews met ex-KGB’er Yuri Bezmenov aanraden in het kader van ‘subversion’ en Psychological subversion..het is nog altijd gaande

  https://www.youtube.com/watch?v=S7cnSvbJN9E

 16. Averroes schreef:

  Still, the fact was that Colby had more enemies than friends. In the period between September 1973 and his dismissal in November 1975 as CIA director, Colby testified before congressional committees 56 times. When Congress asked him a question, he gave a straight answer. The Intel guys hated him for it. They thought it was his duty to lie. So did Gerald Ford and Henry Kissinger who fired him as CIA chief for revealing what were called “the family jewels”—assassination plots and other dirty deeds.
  http://www.pythiapress.com/wartales/colby.htm
  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-25/meet-real-fake-news

  When he was found dead in the water nine days later, it was said that he had gone out paddling his canoe at nightfall and drowned. I was in Paris when I read the story in the International Herald Tribune. I knew William Colby. And I didn’t believe that for one second.
  De dood verwerkt in een scene van de ‘Manchurian candidate’
  https://www.youtube.com/watch?v=ac7D9kcETUg

 17. Averroes schreef:

  @Riffian, trouwens herinner me dat ik ook een boek van Carroll Quigley had. ‘Tragedy en Hope’ is een meesterwerk en samen met een andere insider George Orwell krijg je een aardige inzicht wat de elite met ons van plan is.

  Als je de King James bible erbij pakt en begint met het verbinden van de lijnen dan ontvouwt zich een tijdlijn en ik denk dat we aardig op weg zijn naar het einde van de script.
  http://www.carrollquigley.net/pdf/Tragedy_and_Hope.pdf

 18. Riffian schreef:

  Is de moderne oorlogsvoering niet gewoon financieel en digitaal? Dat zou meteen verklaren op welke schaakbord er nu oorlog gevoerd wordt. Een impasse zou misschien wel betekenen dat men fysiek de wapens oppakt..

 19. Averroes schreef:

  Er is een valutaoorlog gaande en de dollar is aan de verliezende hand, de VS zal binnen afzienbare tijd reageren met een valse vlag operatie. Denk aan operation Northwoods!

  The true breakthrough for the yuan begun in 2015, when just in few months China surrounded its neighboring states with the “yuan ring”, squeezing out US dollar from local markets. At the same time, China has become a major US creditor, investing 1.261 trillion dollars in the US economy, which amounts two four Russia’s annual budgets. Moreover, China now occupies the first position in terms of gold reserves on the planet. All this contributed to a significant strengthening of the yuan on the global scale.

  However, the most ambitious project initiated by Beijing so far to undermine the positions occupied by the US dollar as a global currency, was the notorious “one belt one road” initiative. This transport route of unprecedented scale will lead to a significant acceleration of economic interchanges, which will result in the reduction of the costs of shipping of Chinese goods to Europe via land routes. For this project to succeed, Beijing has established a 40 billion dollars fund of the Silk Road, along with the 100 billion dollars Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB), which opened its doors in the summer of 2015. At the same time, the rich Chinese state has significantly reduced IMF’s influence on developing countries.
  http://journal-neo.org/2016/11/26/yuan-ization-of-the-world-is-under-full-steam-now/

 20. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Averroes, zit wat in ja.
  Als het maar bij iedereen duidelijk is dat bijvoorbeeld Pizzagate (ik noem maar wat) ook weer een mindfuck is.
  Als je dat begrijpt, kun je weer een heleboel disinfo agenten (diegenen die het hardst schreeuwen over pizzagate) toevoegen aan de lijst controlled opposition of disinfo-site of kanaal. Een zwarte lijst dus.
  Pizzagate, de HampsteadHoax, steeds worden er nieuwe CIA pedo psy-ops opgetuigd.
  Hoe is het toch mogelijk dat zoveel waarheidszoekers zo gemakkelijk alles van de alt.media geloven. De bron voor bijv.’pizzagate’ is wikileaks, maar veel truthers begrijpen nog steeds wat de rol van wikileaks is.

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  de laatste zin moest zijn ” maar veel truthsers begrijpen nog steeds niet wat de rol van wikileaks is.”

 22. Averroes schreef:

  @PORVH, maar dat wil niet zeggen dat er géén pedo ringen actief zijn voor hooggeplaatste personen. Zgn ‘check and balances’ om zeker te zijn dat belangrijke politici, rechters etc. in het gareel blijven lopen.

  Waco Texas (1993) is een schoolvoorbeeld van zo’n netwerk die was blootgelegd onder het presidentschap van niemand minder dan Bill Clinton. Er werd snel ingegrepen door Justitie olv jawel Janet Reno, die eerder deze maand is vermoord/geofferd. Het is een controversiële zaak waarvan de onderste steen nog altijd niet boven is, de doofpot is ook hier actief.
  https://www.youtube.com/watch?v=XreYBoIUn7s

 23. Averroes schreef:

  My people are destroyed for lack of knowledge:
  ______________________________________________________________________

  The Dangerous Deception Called The Trump Presidency
  By F. William Engdahl
  25 November 2016

  The project called the Trump Presidency has just two months before its formal beginning. Yet already the hopes and fantasies of much of the world are making him into something and someone Donald Trump most definitely is not. Donald Trump is yet another project of the same boring old patriarchs who try again and again to create a one world order that they control absolutely, a New World Order that one close Trump backer once referred to as universal fascism. Ignore the sometimes fine rhetoric in some of his speeches. Talk is cheap. If we consider rather the agenda that’s taking form even in these very early days of cabinet naming, we can see that Donald Trump is the same agenda of war and global empire as Obama, as Bush before him, as Bill Clinton and Clinton’s “tutor”, George H.W. Bush before him. There is no good side to what the world is about to experience with President Trump

  I state clearly my conviction, and please recall this as Trump Presidency policies unfold after January 20, 2017 to see if I am correct or not: Donald Trump was put into office to prepare America for war, a war the banks of Wall Street and the US military industrial complex are not presently in a position economically or industrially or otherwise, geopolitically, to win. His job will be to reposition the United States for them to reverse the trend to disintegration of American global hegemony, to, as the Dick Cheney, Paul Wolfowitz Project for the New American Century put it in their September, 2000 report, “rebuild America’s defenses.”
  http://www.williamengdahl.com/englishNEO25Nov2016.php
  http://www.washingtontimes.com/news/2016/sep/7/donald-trump-wins-endorsement-from-88-retired-gene/

  Donald j Trump in English Gematria Equals: 888

  https://www.youtube.com/watch?v=TWGSXjt1xsY

 24. Averroes schreef:

  The Dangerous Deception Called The Trump Presidency
  By F. William Engdahl
  25 November 2016

  The project called the Trump Presidency has just two months before its formal beginning. Yet already the hopes and fantasies of much of the world are making him into something and someone Donald Trump most definitely is not. Donald Trump is yet another project of the same boring old patriarchs who try again and again to create a one world order that they control absolutely, a New World Order that one close Trump backer once referred to as universal fascism. Ignore the sometimes fine rhetoric in some of his speeches. Talk is cheap. If we consider rather the agenda that’s taking form even in these very early days of cabinet naming, we can see that Donald Trump is the same agenda of war and global empire as Obama, as Bush before him, as Bill Clinton and Clinton’s “tutor”, George H.W. Bush before him. There is no good side to what the world is about to experience with President Trump

  I state clearly my conviction, and please recall this as Trump Presidency policies unfold after January 20, 2017 to see if I am correct or not: Donald Trump was put into office to prepare America for war, a war the banks of Wall Street and the US military industrial complex are not presently in a position economically or industrially or otherwise, geopolitically, to win. His job will be to reposition the United States for them to reverse the trend to disintegration of American global hegemony, to, as the Dick Cheney, Paul Wolfowitz Project for the New American Century put it in their September, 2000 report, “rebuild America’s defenses.”
  http://www.williamengdahl.com/englishNEO25Nov2016.php

  revelation eighteen
  out of the pit and into the light
  charismatic personality
  the destruction of the planet
  zionist as a fascist
  russian attack north korean
  chinese burying usa

  https://www.theguardian.com/us-news/2015/jul/14/donald-trump-nazi-soldiers-tweet-top-republican-polls

  http://www.businessinsider.com/donald-trumps-ex-wife-once-said-he-kept-a-book-of-hitlers-speeches-by-his-bed-2015-8?international=true&r=US&IR=T

 25. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Dat weet ik. Maar pizzagate is dus toevallig wel weer een hoax.
  Heb je trouwens de laatste uitzendingen van talk2myra gezien?
  zie : ‘afscheid 1’ en ‘afscheid 2’ en deel 1 en deel 2 Robby van der Plancken.
  Pedoclub Morkhoven’s taak is muddling the water zo gezegd.
  Ik heb die marcel vervloesem NOOIT vertrouwd.Voor geen cent. En ik voelde dat dus goed aan. Ik ben zo helderziend dat ik aan zn vette nek kon zien dat ie heel erg pedofiel is. En dat is bizar vind ik zelf. Het was dus nogal frustrerend om jarenlang aan te zien hoe hij door menig waarheidszoeker serieus werd genomen.

 26. Diewer schreef:

  Het gaat helemaal goed komen in de u.s. of a.: http://aanirfan.blogspot.nl/2016/11/trump-latest.html

 27. Riffian schreef:

  “A. Hitler speeches” hmmm

  https://www.youtube.com/watch?v=tLSy8Tl2bjs

 28. Riffian schreef:

  The Aftermath..
  The Simpsons get arrested for violation of the “Government knows Best Act.”
  https://www.youtube.com/watch?v=-bMBZItTooY

 29. Riffian schreef:

  @Averroes, nog een mooie quote uit die film:

  “This is a stock exchange, there’s no money to steal here”
  “Really? Then why are you people here?”

 30. Riffian schreef:

  In het kader ‘fake news’ zoek de verschillen:

  ANP: De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in november beduidend sterker gegroeid dan een maand eerder.
  http://www.nu.nl/economie/4359636/werkgelegenheid-verenigde-staten-groeit-sterk-in-november.html

  ZH: Americans Not In The Labor Force Soar To Record 95.1 Million: Jump By 446,000 In One Month
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-02/americans-not-labor-force-soar-record-951-million-surge-446000-one-month

  https://www.youtube.com/watch?v=m1p-E2xmpjA

 31. Averroes schreef:

  Jaah het werkt weer en nu ga je dansen…Trump style

  https://www.youtube.com/watch?v=mTuyhQDvycM&feature=youtu.be&t=1m50s

 32. Averroes schreef:

  @PORVH, talk2myra is een ziotrol waar ik nog geen minuut naar kan luisteren. komt op mij over als een hysterisch wijf waar het nodige aan mankeert..Vervloesem is volgens mij veroordeelt in België:
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20131120_00847841

 33. Averroes schreef:

  Trouwens die zgn slachtoffers in die Demmink zaak zijn alle ruim van te voren afgekocht voor (belasting)bedragen om en rond de nabij €70.000,-, het blijven natuurlijk prostituees en bukken gaat ze goed af als het erop aankomt..

  Die Murad Gazdiev (RT) werd ook gespot rond die processen, maar hij kon niet snel genoeg zich uit de voeten maken toen ze bij RT erachter kwamen dat ze voor het karretje van Vuiligheid en executie waren gespannen.

  Die reportage van RT kan ik trouwens nergens vinden

 34. Riffian schreef:

  @Averroes, ja er zit wel een kern van waarheid in. Want er zijn volgens mij nog 3 landen over die geen centrale gecontroleerde Rothshild bank hebben en dat zijn: Cuba, Noord Korea en Iran.

  Ik denk dat Trump namens Rothshild uitvalsbasis Isis Ra El met meer dan genoegen Teheran omtovert in een tweede Tripoli.

  ps: die Mr. Burns doet me verdomd veel denken aan Jacob Rothschild.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-02/erdogan-demands-turks-exchange-their-dollars-gold-lira

 35. Riffian schreef:

  The full post also explores evidence that what struck the Towers (as well as the Pentagon and Shanksville) may have been missiles cloaked as aircraft. Scarcity of plane wreckage, along with the impossibility of aluminum wings slicing steel beams, point this way. The Israeli firm El-Op was already developing holographic technology with “stealth applications” in the 1980s; in 1999 Israel began commissioning her first Dolphin-class submarines, capable of launching cruise missiles.
  http://nucleardemolition.com/GZero_Report.pdf
  “Now it wasn’t a nuclear bomb, it was a 350-ton conventional bomb.”
  https://www.youtube.com/watch?v=ZJkVaEJ1byM

 36. Averroes schreef:

  @Riffian mee eens! Het gaat om spelers achter de schermen…
  Engdahl nails it: “William Engdahl says he believes Trump’s true agenda is to destroy China, Iran and Russia as America’s ruling elite move a one world government.”

  https://www.youtube.com/watch?v=WEe5Q0NxKsE&feature=youtu.be

 37. Riffian schreef:

  Dit vond ik een vreemde tweet, moest ik even kwijt:

  Rob Schneider Geverifieerd account
  ‏@RobSchneider

  “We as a Nation and as a people need to come together now.
  We can’t just wait until the Super Bowl!”

  https://twitter.com/RobSchneider/status/799122019073695744
  https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_LI
  February 5, 2017 (2+5+2+1+7=17) OP 2:12 (322=Skull and Bones)
  https://www.youtube.com/watch?v=UsoYwysCdfY

 38. Riffian schreef:

  Interessante artikel over de (militaire industrieel complex) banden van de V.S. met Israël:

  US administrations covered up Israel nuclear test: Analyst

  Declassified documents indicate that Israel and the apartheid regime of South Africa carried out a joint nuclear test in the South Atlantic Ocean in 1979. The American VELA spy satellite detected a double flash of light over the South Atlantic Ocean. Despite the fact that former US President Jimmy Carter was briefed on the nuclear test, several American administrations have tried to put a lid on the proliferation issue. However, Georgetown University’s National Security Archive on Thursday published declassified documents, through an article, shedding new light on the flash of light.

  Richard Silverstien, a journalist and political commentator from Seattle, told Press TV on Saturday that the United States has refused to reveal the Israeli regime’s nuclear weapons program in several decades.
  http://presstv.ir/Detail/2016/12/10/497227/Israel-South-Africa-US-Nuclear-Test-Silverstien

 39. Averroes schreef:

  Iets om over na te denken..:

  The “oceanic multi-purpose Status-6 system” is designed to “destroy important economic installations of the enemy in coastal areas and cause guaranteed devastating damage to the country’s territory by creating wide areas of radioactive contamination, rendering them unusable for military, economic or other activity for a long time”, the document says.
  “It’s true some secret data got into the shot, therefore it was subsequently deleted,” said Mr Putin’s spokesman Dmitry Peskov.

  “In future we will undoubtedly take preventive measures so this does not happen again.”

  The US Defence Department said it had seen the report, but would not comment further.

  “We are aware of the video footage, but defer to the Russian navy as to its authenticity,” a Pentagon spokesperson told the BBC.
  http://www.911truth.ch/illuminati_card/Vladimir_Zhirinovsky_(Assassins)_Illuminati_Card_NWO.jpg
  http://www.bbc.com/news/world-europe-34797252

  https://www.youtube.com/watch?v=VqfvjbR9B70

 40. Averroes schreef:

  The image of the double-headed eagle is a much-treasured symbol of Jewish Masons.

  It represents the Babylonian God of money and forces, Mammon-Ra, as well as the Hegelian dialectical process practiced by the Jewish elite. This same symbol is the “Masonic Jewel” awarded high level Masons initiated into the 33rd degree.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica12.htm

  However, he quieted down and muted his animosity toward the Jews after it came out that Zhirinovsky is himself a Jew! The setting up of such fake fronts by the Illuminati is a common tactic. It is all part of the Hegelian dialectical process (Thesis+antithesis=synthesis): i.e. create the problem, then come up with the pre-planned “solution” favored by the elite.

  Albert Pike: “The Royal Secret, of which you are a Prince, if you are a true adept…is that which the Sohar (an occultic and cabalistic text) terms The Mystery of the Balance. It is the Secret of the Universal Equilibrium…Such, my Brother, is the True Word of a Master Mason; such is the true Royal Secret, which makes possible, and shall at length make real, the Holy Empire of true Masonic Brotherhood.”

 41. Averroes schreef:

  Prof. Walter J. Veith legt uit dat Trump uitmaakt van de welbekende dialectiek. Verkiezingen zijn dus niet meer dan illusies van keuze.

  https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3596224395&feature=iv&src_vid=KFt19_iYi8k&v=F_g2LGUqgu4

 42. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @averroes, Donald J Trump is geen 888 en heil Hitler is geen 88 volgens mij.

  Wel is er veel 88 rond Trump
  https://www.youtube.com/watch?v=v3wa-U7g4u4

 43. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  check it out op http://www.ridingthebeast.com

 44. Averroes schreef:

  @PORVH, heb het gecheckt..en het klopt;):
  donald j trump in English Gematria Equals: 888
  http://www.gematrix.org/?word=Donald+j+Trump

  Heil Hitler = 88, omdat het de 8ste letter van het alfabet is.

  26 = Z, 27 = A, 28 = B, 29 = C, 30 = D, 31 = E, 32 = F, G = 33..De G van de metselaars verklaard
  ORANGE = 33

 45. Averroes schreef:

  Waarom de vergelijking met JFK? THE WALL

  https://www.youtube.com/watch?v=K91Zmn8KyeE

 46. Camera schreef:

  Vandaag 20-01 2017

  Nog nooit zoveel een Oblisk gezien bij de NPO televisie tijdens de inhuldiging, nog nooit zoveel paars gezien en het woordje Amen gehoord…no comments

  https://www.youtube.com/watch?v=sfGp6jp3T5c

 47. Averroes schreef:

  @Riffian we gaan het zien vandaag..het zal de zionazi’s iig goed uitkomen bij het uitvoeren van hun satanische agenda.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

 48. Diewer schreef:

  Hoe duidelijk wil je het hebben… Dank voor de video!

 49. Averroes schreef:

  Het gaat nog verder, het stadion in Houston vertoont gelijkenissen met een fragment in I, PET GOAT II vanaf 5:21. Trouwens NASA is vlakbij het stadion gevestigd.
  http://www.telegraaf.nl/telesport/27562697/__Super_Bowl_in_de_ban_van_Trump__.html
  http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=89582&src=ve

  https://www.youtube.com/watch?v=6n_xCI-peq0

 50. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  In ’58, dus 58 jaar voor de inauguratie van Trump kwam dit op TV.

  ”What!! 1950’s Western Features a Con Man Named Trump Promising To Save The World & Build a Wall”
  https://www.youtube.com/watch?v=sQEqducB7z4

 51. Averroes schreef:

  Trump (Drumpf) is lid van de broederschap der Metselaars en op de hoogte van de esoterische symboliek van de geheime genootschappen. Een insider met bewondering voor Apollo (the destroyer):

  https://www.youtube.com/watch?v=m-F3FOkZsog&t=240s

 52. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Op ridingthebeast heet dat English Sumerian system.
  Dan is Donald J Trump idd 888.

  En Heil Hitler is dan 636 en HH is dan 96
  en 6+3+6= 15 =1+5=6
  en 9+6= toevallig ook 15 = 1+5=ook 6
  En ja, als je de eerste letters van het woord Heil en de naam Hitler gaat combineren is het natuurlijk HH= 8 8
  Maar 88 is gewoon 16 en afgebroken 7
  En numerologie gaat maar van 1 t/m 9 en dan nog de meestergetallen 11 en 22.
  En 33 is natuurlijk gewoon 11 + 22.
  Dus de twee meestergetallen opgeteld.
  En 888 is 24 is afgebroken 6

 53. Averroes schreef:

  Toen in 1776 de ‘Novus Ordo Seclorum’ in opdracht van Rome via haar tentakel de Britse kroon gezeteld in Londen werd opgericht. Kon niemand bevroeden dat America inc. (Maryland en Virginia) na de bezetting door Columbus namens het Vaticaan in 1492 de militaire tak van Rome zou worden.

  Eeuwen later zijn we op een cruciale mijlpaal in de historie aanbeland. Een kruispunt waarop de volgende hoofdstuk van het script opgesteld door de centrale planners in werking treed. De 45e president, maar de 44e (8) persoon Donald Jesuit Trump (Drumpf) heeft besloten het budget van De Pentagon (Construction started September 11, 1941) op te veizelen naar maar liefst $54 miljard dollar.

  Wat zegt dit ons? Zal hij vrede prediken of oorlogen starten? 66 comments is toepasselijk 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=khsSb_2DXsI

 54. Averroes schreef:

  Trump zal de constitutionele barrière tussen kerk en staat slechten en zal de scheiding van kerk en staat NIET respecteren. Een voorbode voor het bloedvergieten wat dit uiteindelijk altijd heeft opgeleverd:

  https://www.youtube.com/watch?v=_SsVpkh5yvE

 55. Averroes schreef:

  En hoor nu the great divider (s)preken:

  https://www.youtube.com/watch?v=QOi5HvJkzZI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten