De oorlog in Syrië was een setup om het ISIS paard van Troje te creëren

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 oktober 2015

paardvtrojeHoe langer we de situatie in Syrië beschouwen hoe meer het duidelijk wordt dat de oorlog in Syrië een setup is van de grote spelers gezamenlijk. Dat is nogal een uitspraak en ik zal deze dan ook in dit artikel onderbouwen. Iedereen die een beetje ontwaakt is uit de propaganda hypnose van de Mainstream Media zal inmiddels wel doorhebben dat het Westen de grote aanstichter is van deze oorlog. Rusland ontpopt zich inmiddels als de ‘good guy’ in het Midden Oosten door Syrië te hulp te schieten en te doen wat Amerika, Europa en Israël tot nu toe maar niet leek te lukken, namelijk terreurgroepen platbombarderen en verjagen. Amerika vindt natuurlijk dat Rusland ongebreideld te werk gaat en dat partijen als Al Nusra niet aangepakt mogen worden door de Russen, omdat Amerika deze groepen openlijk steunt. De schijnvijand ISIS mag wel aangepakt worden, maar dat onderscheid maakt Amerika slechts en alleen voor de bühne. Het westen zelf heeft ISIS immers nog nauwelijks schade kunnen berokkenen. In werkelijkheid steunen Amerika en alle aan het Westen gelieerde partijen (zoals Europa, Turkije en Israël) duidelijk ook ISIS. ISIS is zelfs hun eigen creatie.

We wisten al dat Iran zich in de strijd aan het mengen is in Syrië en inmiddels wordt duidelijk dat het oliestaatje Qatar dreigt om samen met Saudi Arabië en Turkije, Iran aan te pakken. Het lijkt een helder plaatje te zijn. Op onderstaande afbeelding ziet u de verdeling van de partijen die zich in de strijd mengen. Eerder lichtte ik al toe dat we twee grote kampen zien, namelijk: ‘Kamp West’ bestaande uit Amerika, Europa, Turkije, Saudi Arabië, Israël en alles wat binnen de NAVO valt. Dan hebben we het alleen over het Midden Oosten, maar kijken we naar het wereldwijde schaakbord dan is de oorlog in Oekraïne onderdeel van het optuigen van de kampenverdeling, waarbij wereldwijd landen betrokken worden. Zelfs Australië en Japan zitten dus in ‘Kamp West’. Ook in die regio lopen de spanningen op. ‘Kamp Oost’ is alles wat aan Rusland gelieerd is, dus Iran, Syrië, Libanon, China enzovoort. Xandernieuws komt met onderstaand plaatje en vermeldt daarbij [citaat]: De vlaggen van de belangrijkste partijen die op dit moment actief militair betrokken zijn bij de oorlog in Syrië. Rood gekleurd: Anti-Assad (afgebeeld: Turkije, Saudi Arabië, Jordanië; verder: VS, Groot Brittannië, Frankrijk, Australië, Ver.Ar.Emiraten, Qatar); Groen gekleurd: Pro-Assad (Rusland, Iran, Hezbollah, Koerden); Geel gekleurd: Dubbele / tegenstrijdige belangen (Irak, Israël). Verder is China (pro-Assad) militair aanwezig, maar nog niet actief, en trekt Canada zich uit de Amerikaanse coalitie terug. Egypte is pro-Assad maar niet militair actief. Zwart gekleurd: ruwweg door ISIS gecontroleerd gebied. O.a. Nederland doet alleen in Irak mee en is dus niet afgebeeld.

kruitvat midden oosten

Belangrijk om nog te begrijpen is dat de twee grote kampen zich gelieerd hebben aan de twee hoofdstromingen binnen de islam. ‘Kamp West’ neemt het op voor de Soennitische tak en ‘Kamp Oost’ werkt samen met de Sjiitische landen, zijnde Libanon, Syrië en Iran.

Nu krijgt iedereen die de alternatieve media enigszins volgt wellicht de indruk dat Rusland een beetje de ‘good guy’ is. De verslaggeving uit Rusland lijkt eerlijker dan de propagandaleugens van de westerse media en Poetin boekt tenminste echt resultaat met het bestrijden van ISIS. Het is de timing gecombineerd met allerlei andere signalen die mij doen vermoeden dat we te maken hebben met een georkestreerd schaakspel waarin alle partijen gewoon hun rol vervullen. Dat is nog eens complotdenken 2.0 vindt u niet?

Binnen de alternatieve media gaan er nogal wat geluiden op van mensen die denken dat Poetin geholpen wordt door bijvoorbeeld aliens/ET’s die de mensheid gunstig gezind zouden zijn. In dat kader zou Poetin dan ook de betrouwbare ‘good guy’ vervullen en gesteund worden door buitenaardsen. Amerika zou onder invloed staan van reptiel-achtigen, Archontische of Annunaki invloeden en dus de ‘bad guy’ zijn. In mijn optiek hebben we hier te maken met een nieuw ‘vangnet voor ontwakenden’. Het alien verhaal lijkt weer een zoveelste afleidingsmanoeuvre in het daadwerkelijk doorzien van wat er gaande is. Houd in gedachten dat voor het optuigen van een grote alles omvattende wereldoorlog vol dood en verderf twee grote partijen nodig zijn die krachtig genoeg zijn om bedreigend voor elkaar te zijn. Ik geloof wel degelijk dat we te maken hebben met invloeden vanuit een hogere dimensie, maar helaas niet in de good guy / bag guy verdeling. Toegegeven: dan wordt de situatie wel behoorlijk pessimistisch. Hoe mooi zou het zijn als we inderdaad op Poetin kunnen hopen als de verlosser van de mensheid onder auspiciën van de goede aliens? Een nieuw soort redding van een hogere macht! Deze keer geen profeet of heiland, maar aliens die de BRICS landen steunen.

Er rijzen simpelweg wat vragen die de indruk wekken dat deze gedachte iets te euforisch is. Hoe kan het dat Rusland pas zo laat ingreep in Syrië? Waarom lijkt dat ingrijpen van de Russen nu juist zo mooi getimed te zijn in het kader van het opgang brengen van een extra grote vluchtelingenstroom naar Europa? Waarom werkt Rusland samen met Israël in het coördineren van de vluchten boven Syrië (zie hier) of is dat slechts propaganda nieuws? Hoe kan het dat Turkije achter de schermen bezig is de Sjiitische wereld met de Soennitische wereld te verbinden (zie hier)? Zou het misschien zo kunnen zijn dat de oorlog in Syrië opgetuigd is met medeweten van alle partijen en dat de echte agenda verscholen ligt in de profetieën en voorspellingen als de brief van Albert Pike uit 1871? Moest deze oorlog in Syrië worden opgetuigd om een geloofwaardig alibi te hebben om zo een enorm Islamic State leger op te kunnen tuigen die met name Europa kon binnentrekken als een paard van Troje? Is het de bedoeling dat waar wordt wat Pike in zijn brief aan Mazzini schreef [citaat] De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd (door agenten van de “Illuminati”) middels een conflict tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet worden gevoerd op een zodanige wijze dat de islam (de moslim Arabische wereld) en het politieke zionisme (de Staat Israël) wederzijds elkaar vernietigen. De landen die zich aansluiten bij dit conflict zullen meegezogen worden in volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting.

Is er dan geen hoop uit al deze ellende en is het dan echt zo dat we aanstevenen op een groot Armageddon scenario? In mijn optiek worden inderdaad religieuze profetieën gevolgd als scripts. Sterker nog ik denk dat we in een soort simulatieve realiteit leven waarin de grote regels van het programma al vastliggen; zoals in een interactieve game de spelers wel hun input kunnen hebben op het spel, maar het de software is die bepaalt binnen welke regels en schematiek het spel gespeeld kan worden (zie hier en hier). De kaders liggen als het ware gewoon vast. Daarom kunnen profetieën ook uitkomen en daarom lijkt religie ook zo’n aanzuigende werking te kunnen hebben. De hoop die er is, ligt niet in de verlossing van een ‘good guy’ alien ras of een religieuze uitkomst met bijbehorende verlosser, nee de hoop ligt hem in het ontwaken uit deze simulatieve realiteit en in te gaan zien dat onze ziel verbonden is met de bron. Kort gezegd: het maakt niet uit wat er binnen deze simulatie gaat gebeuren. Het verloop van de game ligt al vast. Het is slechts de kunst om ten tijde van alle Armageddon-achtige ellende die de mensheid de komende jaren te wachten staat de rust en het vertrouwen te bewaren. Angst houdt ons ‘in tune’ met (afgestemd op) de software van deze simulatie. Liefde en vertrouwen houdt ons ‘in tune’ met onze oorsprong.

Bron linkvermeldingen: debka.com, shoebat.com, xandernieuws

Gedeeld 880

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (34)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  Binnen 5 jaar bestaat ongeveer de helft van de Duitse bevolking uit moslims (on purpose). Turkije en Duitsland-Berlijn zijn hele goede vrienden. Zodra Amerika alleen nog op de achtergrond samen met de EU de Soenni-wereld dekt, zal ook Rusland en China zich geleidelijk aan uit deze warming-up schermutselingen zich terugtrekken en zich wat neutraler opstellen en zich gaan realiseren dat Assad maar beter zich gewonnen kan geven (in de tussentijd is Damascus zo n beetje een ruine. Dan zal Iran -de dan door turkije in bezit genomen gebieden in Syrie en Irak (zeker Koerdische gebieden) zich verenigen met de Turken (moslimbrotherhood) om een begin te maken met het oprichten van het Ottomaanse-kalifaat in die regio, waarbij Kosovo en Bosnie zeker worden ingelijfd. In die tijdspanne, zal Europa echt overlopen zijn, totaal uitgeput, financieel kapot gemaakt zijn, de Democratie volledig uitgehold, Ethisch totaal niks meer voorstellen, het zal echt werkelijk totaal corrupt zijn en er zal een andere wind waaien. In Balkanlanden zal zeker een gewapend-conflict komen met Jihadstrijders en ook in Griekenland. Het Kalifaat zal Noord-Afrika onderwerpen aan hun heerschappij, Egypte zal men binnenvallen en Saoedi-Arabie en de rijke-Golfstaten zal men in as leggen en in vlammen doen opgaan. En dan zullen ze hun gezamenlijke doel willen verwezenlijken om Jeruzalem te willen bevrijden van de bezetter om ook uiteindelijk Israel in te lijven en onder hun heerschappij te brengen.

  Ergens in die fase zal dan het Armageddon-feest opgestart worden en dan raad ik aan om niet langer (vooral) in Turkije te wonen en voor die tijd uit Saoedi-Arabie weg te gaan en er zal een nog grotere evacuatie/vluchtenlingenstroom op gang komen als het in Noord-Afrika goed uit de hand begint te lopen zodra Egypte en Libie gevallen is. En ook uit de zuidelijke landen van Afrika zullen ze massaal overstekken (Sudan, Nigeria ect ect).

 2. Djurkwin schreef:

  Goeie ‘sAvonds Martin,

  Helder stukje weer. Ik kan me over het algemeen goed vinden in je bevindingen maar zit eigenlijk nog met één vraag. Ik vraag mij ook af hoe jij daar over denkt. Want het valt mij op dat de alternative; media niet zo heel erg veel daar over praat, En dan is het vooral de gecontroleerde media welteverstaan.
  Ik ben zelf al een jaar of 2 de luchten en zonsondergangen aan het filmen. Nu weet ik dat er de laatste maanden veel andere objecten in de lucht te zien zijn. Inmiddels heb ik geen camera meer nodig maar zie ik ze ook met het blote oog. Hier wordt vrijwel niets over geschreven. Behalve dat dan de Anunaki van Nibiru zou komen. Nu heb ik bij dat verhaal sterke twijfels. Nu heb ik wel een gevoel bij die Planeten ( Energieën ) en zal dat proberen neer te zetten.
  Het wereldje waarin wij leven is alles een Illusie. Zover waren we al. Maar waarom de “Elite” zo hun best doen om dit fenomeen in de lucht te verdoezelen`had ik de volgende gedachte over. Onze “zon”, die wij kennen als onze zon, is ook een Illusie. Die hoort Immers bij het grote geheel. Maar die andere zon ( met aanhang ) die ik al een jaar of 2 aan zie komen is een grotere energie. Fijnere energie. Inmiddels als al die planeten aan de hemel staan zijn de kleuren zo intens mooi dat je er gewoon naar toe gezogen wordt. Ik probeer er niet zo heel veel mee bezig te zijn maar toch trekt het elke keer weer m’n aandacht. Dus er is nog iets mee wat ik moet ontdekken. Nu is mijn gevoel dat die zon ( en de rest van de planeten ) misschien wel ons thuis is. Die energie is zo overweldigend dat de mensheid er door ontwaakt. Daarom probeert de Elite op allerlei manieren die energie te blokken. Hetzij door die sluier in de lucht te hangen, hetzij door nano tech in ons leven te mengen waardoor onze gedachtes te beïnvloeden zijn. Hetzij door valse vlaggen en op dit moment is het het vluchtelingen problematiek. We worden op allerlei manieren afgeleid van het gene wat boven ons hoofd afspeelt. nu ben ik gewoon ff erg nieuwsgierig hoe jij hier na kijkt.

  Op mijn YT account kun je een aantal filmpjes ziet waar je andere planeten ziet
  https://www.youtube.com/user/djurkwin/videos

  En heb hier een link van iemand die exact het zelfde ziet als ik dus die link zet ik er ook ff bij,
  https://www.youtube.com/watch?v=RRh-7jth2mo

  Love & Peace Djurkwin

 3. ZerotheHero schreef:

  Euhm Martin moet ik hier nog wat aan toe veogen? Nou denk het niet! Uitstekende uiteenzetting!

 4. Freeman schreef:

  De grenzen in de Europese-Unie worden wel gesloten op de daarvoor geschikte moment en dat alles heeft met agenda-2030 te maken, niemand zal er meer in kunnen (vluchtelingen), maar ook niemand zal er meer uit kunnen (vluchten) en ze zullen dan vooral niet optreden (in de overlevingsstruggle gooien) vanwege de depopulatie-agenda. Een zeg maar het versnellen van hun agenda, sterk geleid/beinvloed door HAARP en aanverwanten methodieken (aanzetten van agressie) een controlled-demolition, alles wordt komt nu in een stroomversnelling gebracht om grote catastrofes en instortingen te veroorzaken, een totale bankroet te doen opleveren (financieel als mentaal/spiritueel/moreel/ethisch).

 5. Freeman schreef:

  Eigenlijk van allerlei trauma s aanzetten, die men vooral in het onderbewuste gezaaid heeft door van alles en nog wat, 2 derde deel wordt aan de dood/ziekte/honger prijsgegeven.

 6. Freeman schreef:

  De meerderheid weet niet wat over zal komen, dus ze zijn op elk gebied niet voorbereid, wanneer zij het te weten komen (omdat ze uiteindelijk uitdrukkelijk de populatie informeren door de media-propagandakanalen wat er staat te gebeuren) is het te laat, omdat ze onvoorbereid zijn, vooral op mentaal en geestelijk gebied, ze hebben hun ontwakingswerk niet of nauwelijks gedaan, zij zullen in grote verwarring en angst worden gestort, ze worden letterlijk wakker in een nachtmerrie en het zal lijken alsof ze nooit hebben bestaan/geleefd als figuranten in een film.

 7. Analyze schreef:

  @Martin, misschien interessant om in je analyse mee te nemen:
  —————————————————————————————————————————————–
  The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe

  This article is a translation of an Italian article, originally posted on Identità.

  Mass immigration is a phenomenon, the causes of which are still cleverly concealed by the system, and the multicultural propaganda is trying to falsely portray it as inevitable. With this article we intend to prove once and for all, that this is not a spontaneous phenomenon. What they want to present as an inevitable outcome of modern life, is actually a plan conceived around a table and prepared for decades, to completely destroy the face of the continent.

  The Pan-Europe
  Few people know that one of the main initiators of the process of European integration, was also the man who designed the genocide plan of the Peoples of Europe. It is a dark person, whose existence is unknown to the masses, but the elite considers him as the founder of the European Union. His name is Richard Coudenhove Kalergi. His father was an Austrian diplomat named Heinrich von Coudenhove-Kalergi (with connections to the Byzantine family of the Kallergis) and his mother the Japanese Mitsu Aoyama. Kalergi, thanks to his close contacts with all European aristocrats and politicians, due to the relationships of his nobleman-diplomat father, and by moving behind the scenes, away from the glare of publicity, he managed to attract the most important heads of state to his plan , making them supporters and collaborators for the “project of European integration”.

  In 1922 he founded the “Pan-European” movement in Vienna, which aimed to create a New World Order, based on a federation of nations led by the United States. European integration would be the first step in creating a world government. Among the first supporters, including Czech politicians Tomáš Masaryk and Edvard Beneš and the banker Max Warburg, who invested the first 60,000 marks. The Austrian Chancellor Ignaz Seipel and the next president of Austria, Karl Renner, took the responsibility for leading the “Pan-European” movement. Later, French politicians, such as Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, etc will offer their help.

  With the rise of Fascism in Europe, the project was abandoned and the “Pan-European” movement was forced to dissolve, but after the Second World War, Kalergi, thanks to frantic and tireless activity and the support of Winston Churchill, the Jewish Masonic Lodge B’nai B’rith and major newspapers like the New York Times, the plan manages to be accepted by the United States Government. The CIA later undertakes the completion of the project.

  The essence of the Kalergi plan

  In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but a kind of sub-humans, products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.

  Kalergi proclaims the abolition of the right of self-determination and then the elimination of nations with the use of ethnic separatist movements and mass migration. In order for Europe to be controlled by an elite, he wants to turn people into one homogeneous mixed breed of Blacks, Whites and Asians. Who is is this elite however? Kalergi is particularly illuminating on this:

  The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It’s not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison, became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution]

  Although no textbook mentions Kalergi, his ideas are the guiding principles of the European Union. The belief that the peoples of Europe should be mixed with Africans and Asians, to destroy our identity and create a single mestizo race, is the basis of all community policies that aim to protect minorities. Not for humanitarian reasons, but because of the directives issued by the ruthless Regime that machinates the greatest genocide in history. The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.

  The incitement to genocide, is also the basis of the constant appeals of the United Nations, that demands we accept millions of immigrants to help with the low birth rates of the EU. According to a report published on January 2000 in «Population division» Review of the United Nations in New York, under the title “Immigration replacement: A solution to declining and aging population,” Europe will need by 2025 159,000,000 migrants.

  One could wonder how there can be such accuracy on the estimates of immigration, although it was not a premeditated plan. It is certain that the low birth rate could easily be reversed with appropriate measures to support families. It is just as clear that it is the contribution of foreign genes do not protect our genetic heritage, but that it enables their disappearance. The sole purpose of these measures is to completely distort our people, to turn them into a group of people without national, historical and cultural cohesion. In short, the policies of the Kalergi plan was and still is, the basis of official government policies aimed at genocide of the Peoples of Europe, through mass immigration. G. Brock Chisholm, former director of the World Health Organization (OMS), proves that he has learned the lesson of Kalergi well when he says: “What people in all places have to do is to limit of birthrates and promote mixed marriages (between different races), this aims to create a single race in a world which will be directed by a central authority. ”

  Conclusions

  If we look around us, the Kalergi plan seems to be fully realized. We face Europe’s fusion with the Third World. The plague of interracial marriage produces each year thousands of young people of mixed race: “The children of Kalergi». Under the dual pressures of misinformation and humanitarian stupefaction, promoted by the MSM, the Europeans are being taught to renounce their origin, to renounce their national identity.

  The servants of globalization are trying to convince us that to deny our identity, is a progressive and humanitarian act, that “racism” is wrong, because they want us all to be blind consumers. It is necessary, now more than ever, to counter the lies of the System, to awaken the revolutionary spirit of the Europeans. Every one must see this truth, that European Integration amounts to genocide. We have no other option, the alternative is national suicide.

  Translator’s note: Although the reasons due to which Kalergi made the choices he made are of no particular interest to us, we will try to answer a question that will surely our readers have already asked: Why a European aristocrat with Flemish, Polish, Greek-Byzantine roots and even with some samurai blood in his veins (from his mother) was such body plans and organ in the hands of dark forces? The reasons, in our opinion, are multiple, idiosyncratic, psychological and … women.

  We therefore observe a personality with strong snobbish attitudes, arrogance, and, allow me the term, “degenerate elitism.” Also, the fact that his mother was Asian, perhaps created internal conflicts and frustrations, something that can happen to people with such temperament. But the most decisive factor must have been the “proper teenager”, which incidentally of course, was beside him, and became his first woman (at age 13): The Jewess Ida Roland, who would later become a famous actress.

  EUROPEAN COUNCIL
  The Coudenhove-Kalergi Prize goes to President Van Rompuy

  On November 16th 2012, the President of the European Council, Herman Van Rompuy, was awarded the Coudenhove-Kalergi Prize, during a special conference in Vienna, to celebrate the 90 years of the pan-European movement. The prize is awarded every two years to leading personalities for their outstanding contribution to the process of European integration.

  A decisive factor that helped him win the prize was the balanced way in which President Van Rompuy executed his duties in the new position of President of the European Council, which was established by the Treaty of Lisbon. He handled this particularly sensitive leading and coordinating role with a spirit of determination and reconciliation, while emphasis was also given to his skilful arbitration on European affairs and unfailing commitment to European moral values.

  During his speech, Mr Van Rompuy described the unification of Europe as a peace project. This idea, which was also the objective of the work of Coudenhove-Kalergi, after 90 years is still important. The award bears the name of Count Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), philosopher, diplomat, publisher and founder of the Pan-European Movement (1923). Coudenhove-Kalergi was the pioneer of European integration and popularized the idea of ​​a federal Europe with his work.

  Among the winners of the award, the Federal Chancellor of Germany Angela Merkel (2010) and the President of Latvia Vaira Vike-Freiberga (2006), are included.

 8. Freeman schreef:

  http://shoebat.com/2015/10/23/qatar-and-saudi-arabia-are-now-sounding-the-drumbeats-of-war-with-russia-in-syria-calling-for-the-destruction-of-damascus-isaiah-17/.. Nadat Damascus een ruine is, zal Saoedi-arabie aan de buurt zijn, de Soenni wereld en Sjiitische wereld zullen “publiekelijk” 1 worden, zoals het Westen en het Oosten ook publiekelijk 1 worden zal om hun gemeenschappelijke vijand de oorlog te verklaren, een (Vatican-Construct) verenigde-natien om vooral het Islamitisch-Imperium het werk te laten doen. Voor dat alles zal Ararat (Turkije) en Askenaz (Khazarian-Russen) Medie (Iran en Irak) in de zin hebben om Mekka (de Stad) te vernietigen.

 9. ZerotheHero schreef:

  Thanks voor dit stukje. Heb je de bron wellicht? Ik zie dit als een deel van de waarheid, maar niet de complete waarheid. Dit artikel stelt dat de new world order een centrale authoriteit zal zijn onder de verenigde staten wat niet waar is. Daarom is dit een propaganda stuk. Het doel is niet om daadwerkelijk de doeleinden in bovenstaand artikel te behalen. Het doel is het aan de macht komen van de rechtse gecontroleerde oppositie partijen. Problem: Westerse satanische elite die via immigratie de europeanen hun nationale identiteit willen vernietigen etc. Reaction: Mensen keren zich tegen het Westen wanneer de “waarheid” naar buiten komt en bewegen zich ook naar de solution. Solution: De gepropageerde “oplossingen” op de door de elite zelf gecreeerde problemen verlangen en aanvaarden bijvoorbeeld, austrian economics, goudstandaard, straffen van zondebokken, aannemen van “wenselijkere” levens normen en waarden(religie). De paus, Putin, china, brics etc zullen het regime van de antichrist spelen. Jezus en de annunaki lijken de gestoorde manier van de elite om de mensheid achter hun systeem te scharen.

 10. leeuw schreef:

  Wat niet klopt wat de Nos en de rest van het staatsnieuws brengt is; ISIS zijn volgens hen soenisten en wat blijkt ook pl min 90 procnt van de koerden zijn soenisten en soenisten leven vrij striks volgens de koran en daar staat duidelijk dat een moslims geen andere moslim mag doden.
  Dit is geen oorlog tussen verschillende geloven want dan zou ISIS de koerden niet aanvallen.
  Dit gaat weer om olie!!!

  Want in Irak zit het grond vol met olie en net op de plaats waar de Koerden wonen. Toeval?

 11. leeuw schreef:

  https://www.facebook.com/Azad.Soz.Az/videos/962172130472599/

  Weg met de veraders zou ik zeggen
  Bel naar de gemeente in Den Haag en zeg dat vele zin hebebn om op te staan en spreek een datum af en GO. Zeg erbij dat dit grapje dagen weken maanden kan duren tot er een oplossing is voor vele problemen die erzijn en stel een datum vast bv 1 week
  de probleem voro alle ouderen en de zorg de armoede problemen en vluchtelingen probleem enz enz. Evt dat andere de kans krijgen om alle problemen wel op kan lossen.

 12. ZerotheHero schreef:

  De elite bezit al zo goed als 95% procent van alle grond en assets. Het enige waarom dit gebeurt is om als rookscherm te dienen voor het instellen van het globale systeem.

 13. rmstock2 schreef:

  Vergeet niet dat de CIA en MI6 het wapendepot van Gadaffi in Libië aan de Syrische rebellen hebben verkocht, zo van geef mij es 5 euro dan krijg je van mij een MANPAD SA-7. Victoria Nuland, een Bush jr neocongirl leerde Russian slang in Petrograd op een vissersboot (geaccrediteerd Russisch viswijf?) , Angela Merkel een DDR stasi meisje wat van alle Duitse politici een Stasi dossier bijhoudt, en Hillary Clinton een CIA girl, het Marxistisch love couple met Bill, heeft een prive Mossad security detail en Moslim Brotherhood personal guard, spelen allemaal op hetzelfde Risk schaakbord mee en Whatsappen elkaar wat ze gaan doen. Een ding is zeker “Fuck the EU” , daar zijn ze het over eens en ook Assad moet ten koste van alles vallen :

  Clinton says removing Assad in Syria is No. 1 priority
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19906.0

  Assad must go’: These 3 little words are huge obstacle for Obama on Syria
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=19985.0

 14. Freeman schreef:

  Niet alleen het Westen wordt gezondebokt, maar ook uiteindelijk het Oosten. Rusland hebben ze -gezien hun tijdlijn- vooral in het Midden-Oosten actief laten zijn om de evacuatie/vluchtenlingenstroom te doen toenemen. Europa, West en Oost (Rome en Byzantie) gaan beide down, er zal uiteindelijk een regen van vuur op het Gehele Westen gaan vallen vanuit de lucht. Rusland zal net zolang actief zijn totdat het zijn job heeft gedaan in Syrie en dat is bijdrage tot de verwoesting van Damascus. Gedurende die periode zullen ook zij de grenzen openstellen voor de vluchtelingen (volgens plan). Het Oosten zal vallen, samen met het Westen, zij zullen geen standhouden, hun economieën gaan down, ze raken uitgeput en worden moreel/ethisch bankroet.

  De BRICS zal niet de oplossing worden, er zal gewerkt worden aan een Islamitisch-bestuur die het Oosten en het Westen zal overnemen en dominanter zal worden gesteund door EU om het kruis te vernietigen, vrijheid en Democratie verder te ondermijnen en autochtone bevolking te decimeren, door hen aan de honger, ziekte en het zwaard over te geven.

 15. Freeman schreef:

  Nadat Rusland zijn werk heeft gedaan, zal Iran, Syrie, Irak samen met Turkije het Kalifaat oprichten, als de kernlanden, op de olie gaan zitten, SaoediArabie uitschakelen en het Westen en het Oosten na hun pijpen laten dansen. Daarvoor is het nodig om ook de Russen en de Chinezen financieel en economisch te sloppen en uit te putten, het Westen is al zo goed als gesloopt en de Duitsers heten meneer Erdogan welkom in de EU op korte termijn.

 16. Freeman schreef:

  Angela Merkel is een zeer gehoorzame dame van de Agenda van de top van de Piramide, Europa is al kapoet, de zaak is al beklonken met diverse spelers die allen hun rol vervullen, de grenzen blijven open totdat ze dicht gaan op de daarvoor geschikte moment (ik schat over een jaar of 7 pas) zodat niemand kan vluchten en binnen de poorten van de hel in een nachtmerrie komen te verkeren (de grote verdrukking) in de opmaat richting Armageddon die moet culmineren in Israel.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Video-Duizenden-moslims-marcheren-met-zwarte-vlaggen-door-Hannover..

 17. Freeman schreef:

  Duitsland (links-internationaal-isme-) bepaalt de politieke koers in Europa en binnen de Europese-unie. Zij zullen er alles aan doen om de welvaart af te breken, zij zullen trachten dat op korte termijn te verwezenlijken en zij denken dat te bereiken door de Islamitische-invasie (de Kaalvreters en de Sprinkhanen) van Europa, van het Westen en het Oosten. De Islamisten zullen zich gesterkt voelen en op korte termijn steeds meer invloed uitoefenen op het Europees-continent en wat zij niet gemeen hebben met “links-internationaal-isme” is dat zij religieus zijn en een duidelijk doel nastreven en nu de gelegenheid op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Nog voor 2022 is Europa, West en Oost door hen zo goed als onderworpen aan de nog tot stand te brengen Kalifaat. Binnen het Europees-Parlement zullen zij sterk vertegenwoordigd zijn met de Turkije als lid van de EU, hoe heeft men hen kunnen onderschatten, zij laten niet met zich spotten en al helemaal niet voor hun karretje spannen, de rollen zullen worden omgedraaid.

  Joel 2:1-11.. zij zijn het leger van GOD, die gebruikt zullen worden als een oordeel die over de wereld zal razen.. Joel 2:20.. “Ik zal van u (Israel) wegdrijven die uit het Noorden en hem verjagen naar een dor en woest land, zijn voorhoede naar de OOSTELIJKE ZEE en zijn achterhoede naar de WESTELIJKE ZEE (Middellandse Zee) en zijn stank zal opstijgen en zijn vuile lucht zal opstijgen want hij heeft grote dingen gedaan. Zowel Oost als West zal hij (Kalifaat-ten Noorden van Israel) hebben veroverd voordat hij meent Israel te moeten veroveren.

  Joel 2:25.. de sprinkhanenplaag is een Oordeel van GOD die over de wereld zal komen.. Joel 3:9.. “Roept dit uit onder de volken: Heiligt de oorlog, doet de helden opstaan; dat alle krijgslieden aantreden, oprukken (naar Israel)..

 18. ZerotheHero schreef:

  Ik snap niet hoe je erbij komt dat Islamitisch bestuur oosten en west zal overnemen? Je komt soms nogal beinvloedbaar over door je regelmatige wisselingen in je overtuigingen. In mijn ogen vind je dan een nieuwe bron en dan beinvloed dat je denken zonder dat je goed nagegaan bent waar die bron vandaan komt. De brics zijn deel van de anti christ fase, daarna komt de echte nwo. De mensen van de wereld zullen op een gegeven moment moeten inzien dat het westen verantwoordelijk is voor de opkomst van islamitisch extremisme en ze zullen zich daar ook tegen keren, waarschijnlijk dmv “politieke revoluties”. Je hebt het over kruis vernietigen, maar een samenkomst van christendom, jodendom en islam is juist de wereld religie onder jezus. De paus en de brics zullen samenwerken en dan zullen de mensen denken he wacht is even de paus deed toch mee met de globalistische agenda en Putin zogenaamd niet etc.

 19. ZerotheHero schreef:

  Veel te lange termijn. Ze hebben geinvesteerd in een tijdlijn en veel cruciale gebeurtenissen willen ze binnenkort uitvoeren. Je hebt jezelf weer cognitief dissonant gemaakt door niet goed je bronnen te onderscheiden en de informatie die ze leveren.

 20. ZerotheHero schreef:

  Sorry maar hier klopt helemaal niks van. 2022? Are you kidding me? Ik verwacht binnen 2 jaar het slagen of falen van de globalistische agenda te zien, mocht ik alles overleven. Politiek links is de zondebok. Mensen zien hun als de drijfveer achter wat er nu gebeurt en dat zijn ze zogenaamd ook. Rutte, Merkel, Hollande, Obama etc. De mensen willen iets anders, wanneer de bom barst en de overduidelijke gepromote gecontroleerde oppositie staat er al. al die mensen die zogenaamd anti eu, anti fiat, anti immigratie zijn omdat dat kinderlijk eenvoudige constateringen zijn als je ook maar een beetje goed “onderzoek”doet naar “het kwaad” in de wereld. De globalisten willen een globaal systeem en wat jij allemaal vertelt strookt daar gewoon niet mee.

 21. Freeman schreef:

  100% zeker weten, ik wist dat heel lang dat dat gaat gebeuren, alleen ik liet me door new-age-bullshit en afleiding op andere gedachten brengen.

 22. Freeman schreef:

  BRICS gaat down, is een verlengstuk van het valse theater, het Oosten zal haar poorten door de problematiek in het Midden-Oosten, hun deuren ook massaal opendoen voor Moslimmigratie en ook in Rusland zal binnen 7 jaar het Christendom nauwelijks nog een rol spelen, maar ook de Balkan zal het nijpend worden de komende. Duitsland bepaald en geeft ruimte in Europa dat de Islam zal groeien en op het politieke-niveau zal hun invloed gaande weg gaan groeien, overigens zal Duitsland er voor zorgen dat partijen en/of bewegingen zoals die van Geert Wilders, worden verboden terwille van het Europese-Unie-Project die op den duur (na 2022) gedomineerd zal worden door de Islam.

 23. Freeman schreef:

  Die wereldregilie komt er niet, Jezus en zijn Christendom gaat down, in het Midden-Oosten is daar bijna al geen plaats meer voor, dan volgt Europa, het hele Westen, de Balkan en Rusland, einde oefening met Christendom. De internationalisten hebben dat op de agenda staan, en New-age was er alleen maar voor bedoeld om het Christendom te ondermijnen. V.N.-new-age zal geen standhouden, binnen de V.N. islam is machtig en krijgt het steeds meer voor het zeggen.

 24. Freeman schreef:

  Ik laat me door new-age of verwanten berichtgeving niet meer downplayen, ik had er beter aan gedaan bij mijn gevoel te blijven toen ik in 1998 er al over geinformeerd werd tijdens openbaringen in mijn slaap, terwijl ik niets wist over religie/spiritualiteit en politiek, ik hield me daar niet eens mee bezig. Ik heb me in slaap laten sussen door al de fonie en misleiding die uit de koker komt van de V.N. dat men de simpele waarheid niet kan zien, door die bullshit en GIF die smakelijk opgediend wordt.

 25. Freeman schreef:

  Het Christendom is voorbestemd -op basis van hun eigen leer en voorspellingen in hun Christelijke-Bijbel- om net als Jezus te eindigen. Of een Christen wordt opgenomen (niemand gaat dat dan waarnemen maar goed) of ze worden voor Armageddon afgeslacht en dat is wat we wel gaan waarnemen en wat momenteel in het Midden-Oosten aan het gebeuren is, maar dat zal wereldwijd gaan gebeuren.

  New-Age-wereld-religie? Nee echt niet, is vooral in het Westen nuttig geweest, maar 95% van de moslims -waar ze ook wonen- zullen nooit een new-ager worden. Dat gaat bij die bevolking zo goed als niets klaarspelen.

  De Europese bevolking wordt in de uitverkoop gedaan, heel snel worden rechtse partijen en/of bewegingen als extreem-rechts of zelf nazistisch weggezet, dus die worden verboden. Het zal zijn volgens draaiboek -kom maar binnen met je knecht- en ze zorgen dat de Democratie op de schot gaat, de welvaart wordt afgebroken, het Christendom verder wordt ondermijnt, om vooral de Islamitische-bevolking niet te beledigen (waar de V.N. mee akkoord gaat, sterk vertegenwoordigd door moslims).

  Erdogan gaat Europa op de knieen (natuurlijk volgens draaiboek) krijgen en met name in Duitsland zullen ze massaal op de been komen om hem te begroeten als een sultan en leider van een toekomstig-Islamitisch-Europa, ik maak geen grapje.

  Ik blijf bij mijn gevoel en wat ik vanaf 1998 tot 2004 mee heb gekregen in mijn slaap over het lot van deze wereld, dus ja, ik zie hele andere ontwikkelingen, ik zal je zeggen dat zelfs na Armageddon uiteindelijk geen enkele “Obelisk” wereldwijd overend blijft staan.

 26. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Linkse-burgemeester-Dresden-overweegt-burgers-te-dwingen-migranten-in-huis-te-nemen.. ik kijk voortaan alleen wat er echt aan het gebeuren is, voor onze ogen wordt het voltrokken en het gros van de Autochtone Europese bevolking zal er niets tegen doen..

 27. Freeman schreef:

  De arrogantie van het Vaticaan kent werkelijk geen grenzen, te hopen is dat zijn Europese unie uit elkaar valt en de Moslim-wereld geen enkel respect voor het Vaticaan zal hebben en hun imperium kunnen bouwen omdat de inmenging van de V.S. en de Navo stopt om als waakhond de belangen van het Vaticaan te dienen in het Midden-Oosten. Punt is dat ze nu Rusland gebruiken in plaats van Amerika om het Midden-Oosten en Israel in het gareel te houden en de belangen van het Vaticaan te dienen (Assad moet toch opstappen, maar het Vaticaan probeert te voorkomen dat Turkije&Iran instapt als redder in Syrie en de controle verkrijgt over de regio gezien hun ambities). Omdat ze de volledige controle over Jeruzalem en de olie wensen te hebben, net zoals de moslimwereld dat ook wenst, gebruiken ze nu Rusland als hun militaire-arm en waakhond. BRICS is een Vaticaan/Rothschild constructie en een continuering van het al bestaande geld-systeem en World-Order, ik hoop ook dat de situatie out of control gaat en dat dat frauduleuze systeem geen stand zal houden, zal vallen door de lastpakken in het Midden-Oosten en zij zich in hun landen mogen vermenigvuldigen als konijnen.

 28. Sanjari schreef:

  We zien een conflict tussen verschillende ogenschijnlijke vijanden, die elkaar bestrijden. Maar dit is slechts een uiterlijke façade voor de voor velen verborgen occulte krachtenwerkingen op de achtergrond. Zij scheppen een voortdurend dialectisch probleem, door het geopolitieke wereldtoneel te presenteren als een machtsspel van elkaar bestrijdende polaire krachten. Met als doel het kunnen aanbieden van een zich steeds duidelijker aftekenende collectivistisch georiënteerde oplossing. Tot nu toe droegen de door hen aangeboden oplossingen echter steeds weer de kiem voor het volgende conflict in zich. Zo gedijen deze krachten op het zichzelf energetisch voeden met negatieve conflictenergie, die de door hen eeuwig in stand gehouden strijd genereert. Daarbij zullen telkens weer nieuwe vijandsbeelden worden geschapen, om de strijd te kunnen laten voortduren. Een voortdurende oorlog is het streven waar de in dienst van hun duivelse meester staande machthebbers op gericht zijn. Zij zijn daarmee het wereldtoneel energetisch aan het prepareren voor het verschijnen van hun heer en meester, de Antichrist. Deze zal de uiteindelijke oplossing bieden voor alle strijd en een einde aan oorlogen onder zijn totalitaire bewind beloven.

  Wisten jullie dat op de achtergrond de VS en Rusland al sinds de jaren ’80, ten tijde van de Koude Oorlog, volop samenwerken op het gebied van Maan- en Mars-projecten? De misleidende waanzin van de uiterlijke vijandsbeeldenfaçade tussen het westen en oosten, leerde ik tijdens mijn reizen door India begin jaren ’80 van de vorige eeuw al te doorzien. Ik kreeg toen van medereizigers te horen, dat in die tijd de Amerikanen en de Russen bezig waren met gemeenschappelijke ruimtevaartprojecten naar de Maan en Mars . Terwijl er op het uiterlijk misleidende geopolitieke toneel een Koude Oorlog woedde. In onze tijd gaan, ondanks de misleidende mediapropaganda van beide kanten betreffende toenemende en escalerende spanningen tussen het westen en Rusland, deze samenwerkingsprojecten onverminderd door. Het Russische propagandamedium RT liet op 28 maart 2015 weten, dat de Amerikanen en de Russen gaan samenwerken aan de bouw van een nieuw ruimtestation, na al sinds 1998 te hebben samengewerkt ten aanzien van het nog tot 2024 functionerend ruimtestation ISS. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=YUR0tFjcHds#t=6771 en http://rt.com/news/244797-russia-us-new-space-station/.

  De Amerikaanse zeer invloedrijke geostrateeg Brzezinski deed ooit de volgende uitspraak:

  “”The nation-state is gradually yielding its sovereignty… More intensive efforts to shape a new world monetary structure will have to be undertaken.”

  “National sovereignty is no longer a viable concept… Marxism represents a further vital and creative state in the maturing of man’s universal vision. Marxism is simultaneously a victory of the external, active man over the inner, passive man and a victory of reason over belief…” (Bron: http://www.alt-market.com/articles/2074-russia-is-dominated-by-global-banks-too). David Rockefeller zei over China onder Mao het volgende:

  “The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and succesful in human history. ” (Bron: NY Times 10-08-1973)

  Mikhail Gorbachev zei in 1987 het volgende:

  “We are moving toward a New World Order, the world of communism. We shall never turn off that road.”

  Al deze citaten laten zien, dat alle vijandschappen dialectisch van aard zijn, om toe te kunnen werken naar het beoogde doel van Eén Wereld onder controle van de UN en de satanische Big Boss himself.

 29. Freeman schreef:

  Er komt een moment aan dat “ze” gaan uitroepen “vrede en veiligheid” terwijl het er helemaal niet is op deze globe. Hoe kan een New-Age-Religie&Wereldregering een kans van slagen hebben? Dat idee alleen al is absurd als men door misleiding en bedrog de mensheid denkt te kunnen verenigen onder 1 paraplu. Ieder Land/Staat binnen de Europese-Unie heeft de multiculturele-samenleving gepromoot, maar er is absoluut geen sprake van zo n “samenleving” (en gaat er ook nooit komen) alsof er sprake zou zijn dat het project geslaagd is, er is gewoon sprake van een multicuturele-gescheiden-van elkaar leven-maatschappij, omdat mensen over het algemeen sterk de behoefte hebben om vast te houden aan hun culturele-identiteit. Dan is de kans ook zeer klein dat men een kans van slagen zou hebben om de neuzen allemaal dezelfde kant op te krijgen wat betreft New-Age-Religie&Wereldregering.

  Hun streven zou men eventueel waar kunnen maken als men de volledige regie verkrijgt over Mind&Body (Mind-Body-control) via de Transhumane-Androide-Agenda, maar zover zal het niet komen. Een populatie dat maar mondjes maat zich voortplant (omdat men ze hen zo geconditioneerd hebben en in de pas hebben laten lopen) houdt op te bestaan als volk op den duur, zal geen significante rol gaan spelen op termijn. Een “dominante” populatie die een krachtig bindmiddel (Religie) heeft en een Gezamenlijk-Religieus-Cultureel-streven heeft, zal met relatief en na verhouding, weinig geleerdheid en knappe-koppen, de wereld met alles erop en eraan in bezit nemen. Geen Elitaire-Klasse (want zij zullen masaal het leger (Check Rusland alleen al) in gaan en bij de politie werken) die daar iets tegen kan beginnen, you have the numbers en een sterk Sociaal-Cultureel-Bindmiddel en Streven, dan zal die partij winnen. Ze laten het Westen (een vervrouwde maatschappij, is kwetsbaar) bouwen en zij nemen het over.

  Die fulls van de Nieuwe Wereld Orde, schieten zichzelf in de voet en graven hun eigen graf, terwijl ze denken te winnen en verlicht te zijn, zullen ze verliezen omdat ze blind zijn en zo arrogant dat ze zich superieur wanen over mensen die in hun ogen niets meer zijn dan vee en slaven. Die ze menen te manipuleren, zullen hun manipuleren, die ze menen te gebruiken, zullen hun gebruiken.

 30. Freeman schreef:

  Wat een sabotage man, dan wordt je als volk toch bij de neus gepakt of niet, Democratie kan niet het als het Europa-project op het spel staat.. http://sargasso.nl/wvdd/itsacoupagain-maar-nu-echt-portugese-president-zet-democratie-buitenspel/.. Wanneer links of rechts wint, en tegen het Europa-beleid in gaat en tegen de EU is, dan wordt dat gewoon niet geaccepteerd, dat mag niet, dat gaat men dan krijgen..

 31. adje schreef:

  Een one world religion zoals voorgesteld door de U.N. middels new age bull shit? Nee. Helaas voor Helena Blavatsky en Alice Bailey. Ook een maitreya kunnen we vergeten. De islam samen met christendom en joden? Nee. Dan wordt het tijd goed de koran te gaan lezen. De paus als vertegenwoordiger van het gehate kruis zal op den duur ook ergens anders zijn zeteltje neer moeten gaan zetten. Wanneer je de eschatologie van de 3 abrahamitische godsdiensten bekijkt. Grijpen deze in elkaar. Ze vullen elkaar aan in hun narratieven. Het ene voldoet aan het andere. De varkens en de honden gaan als eerste. Het sterkste geloof blijft over. Iedereen moet eraan geloven. Een soort herhaling van Rome, alleen nu op mondiaal niveau.

 32. Freeman schreef:

  De geslachten uit het Noorden begeren Jeruzalem. De Paus wilt binnen 2 jaar al gaan zetelen in Jeruzalem, het Ottomaanse-Rijk denkt over 7/8 jaar te gaan zetelen in Jeruzalem en Iran denkt ook Jeruzalem te moeten bevrijden. Hoe het ook zij, er komt een wereldwijde storm aan en die culmineert in Jeruzalem.

  Jesaja 16:4-5, 17:1-14. Jeremia 4:5-6 – 4:11-31, Jeremia 2:10-15 – 2:27-28, Jeremia 16:14-21. De god van Hout (Christendom) uit het Westen (Kitters) – de vissers om zielen spiritueel te vermoorden. en de god van Steen (Islam) uit Kedar (Mekka) – de jagers om mensenvlees te verslinden.

  En Baal (Saturnus-verering) en hun hele cult zal down gaan in het land Israel, alle Obelisken (gewijde palen) in het land zal worden vernietigd en dat voorbeeld zal men wereldwijd opvolgen wanneer de wereldwijde verdrukking en Armageddon achter de rug is en men zal daarvoor aanstormen op Rome, Zwitserland, London, Washington en overal waar zij in hun (hoofd) steden Baal&Moloch vereren die kinderen opeten en kinderen verkrachten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten