De oorlogsretoriek en oplopende spanning in Syrië

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 februari 2016

saudische-koning-salman-en-erdoganAls we al niet kunnen zeggen dat we midden in wereldoorlog III zitten, dan is de oorlogsretoriek die nu dagelijks om je oren vliegt wel een teken dat binnenkort de vlam echt in de pan moet slaan. Maar tegelijk kunnen we ons ook afvragen of de media niet simpelweg gebruikt worden om de tegenpartij en beetje angst in te boezemen. Niet alleen zagen we gisteren een boze Erdogan die vond dat de VS voor Turkije moet kiezen en niet met de Koerden mag praten, ook begon Saoedi Arabië te dreigen dat het grondtroepen Syrië in zal sturen. Het Britse leger startte een grote oefening in Jordanië om te laten zien dat het Britse leger in staat is om snel een grote troepenmacht naar elke willekeurig brandhaard in de wereld te sturen. Er wordt wat af geoefend momenteel. Dat Jordanië toevallig rechts van Israël ligt en ten Zuiden van Syrië is slechts een niet noemenswaardig feitje. Nee, de Britten willen gewoon een beetje oefenen. Kuch.

Onderstaand kaartje van een persmedewerkster van de NAVO laat zien waar de NAVO troepen op dit moment allemaal kantoor houdt. Er zouden 6 nieuwe NAVO vestigingen bijgekomen zijn in Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen en Roemenië. Natuurlijk is dat een klein beetje een marketing plaatje, want Oekraïne zien we niet blauw gekleurd, net als Bosnië en Servië, maar we kunnen er donder op zeggen dat NAVO troepen zwaar vertegenwoordigd zijn in het Westelijke deel van Oekraïne als gevolg van de oorlog daar en om een front tegen Rusland te vormen. Ook afwezigheid in Bosnië en Servië lijkt mij niet erg logisch na de Joegoslavië oorlog. In alles wat pers en media, maar zelfs ook ogenschijnlijk alternatieve media zoals Infowars.com, u vertellen, is het altijd zaak om uw gezonde verstand te gebruiken en zelf te blijven nadenken. De NAVO troepen zitten momenteel bijna overal! Maar dit zijn dat de officiële persuitingen voor het grote publiek. navovestigingenDat schetst het beeld dat de NAVO een keurige en degelijke organisatie is die zich netjes uitbreidt en waar dames en heren in keurig kostuum met stropdas gewoon schoon werk verrichten. U moet vooral niet het beeld krijgen van een NAVO dat een bommen gooiend, imperialistische orgaan is dat een huurlingen leger genaamd ISIS heeft opgetuigd en landen compleet in puin schiet.

De propaganda methoden om de massa te bespelen zijn enorm. De media inclusief medewerkers van de wereldregering in spe (de VN) zorgen dat u het beeld blijft houden dat de Syrische president Bashar Al-Assad een verschrikkelijke tiran is. De website knack.be meldt [citaat] In een rapport geeft de VN aan dat het regime van de Syrische president Assad politieke gevangenen niet alleen martelt en verwaarloost, maar ook op grote schaal doodt. Het al-Nusra-front en IS gaan niet zachtaardiger om met gevangenen, aldus het rapport. En even verderop: “Overheidsvertegenwoordigers leggen welbewust zodanig slechte voorwaarden aan de gevangenen op dat hun leven in het gedrang komt, en ze zijn zich ervan bewust dat massale sterfte het gevolg zou zijn”, aldus Sergio Pinheiro, de Braziliaanse hoofdonderzoeker van de VN inzake mensenrechten in Syrië, in een mededeling. “Deze daden, die beantwoordt aan staatspolitiek, komen neer op uitroeiing als een misdaad tegen de mensheid”. Maar in feite zegt hij dat er geen sprake is van uitroeiing, maar alleen slechte voorwaarden voor de gevangen waar het leven in het gedrang kan komen. Het is allemaal propaganda en nog eens propaganda om de Westerse steun aan de moordmachine genaamd ISIS een beetje te verdoezelen en het gepeupel op straat te doen geloven dat Bashar Al-Assad gewoon echt weg moet. Het is marketing om de oorlog te kunnen blijven rechtvaardigen. Je moet het wel kunnen blijven verkopen, het kost tenslotte niet niks. Maar gelukkig is de gemiddelde werkende man niet bezig met kritisch nadenken. Even de radio aan of een krantje lezen tijdens het werk en ‘de waarheid’ is weer in geprogrammeerd.

De oorlog in Syrië zal vermoedelijk de komende tijd alleen nog maar verder escaleren. Stel dat Saoedi Arabië zich inderdaad in de strijd gaat mengen en ook Turkije officieel een grondinvasie lanceert, dan zal Iran ook niet achterblijven. Maar we kunnen ons ook simpelweg afvragen of we überhaupt nog wel iets kunnen geloven van wat er uit de koker van de media komt. Wie zegt je dat Turkije en Saoedi Arabië niet allang deelnemen. Wie zegt ons dat Iran niet allang deelneemt. Wie zegt ons dat het waar is dat het Westen Islamic State (ISIS) bombardeert en ze niet eigenlijk gewoon stiekem steunt. We moeten het doen met de propaganda berichten uit de koker van beide grote kampen. Het is dus de kunst om de logische verbanden te blijven zien. Daarvoor moet u wel de tijd nemen om zich enigszins verdiepen in religieuze aspecten van het wereldwijde schaakspel. Dan leert u de historische verbanden zien. In dit ingezonden artikel vond ik een goed overzicht van de machtsverhoudingen wereldwijd. Ook het verdiepen in de religieuze eschatologie is een nuttige exercitie. Shiek Imram Hoessein geeft een goed kijk op hoe de islamitische wereld zich verhoudt tot het Westen, het zionisme en tot het Russisch orthodox geloof in deze YouTube uitzending. Als u zich verdiept in de religieuze stromingen en de onderlinge verhoudingen wereldwijd, gaat u ook inzien hoe de verbanden tussen landen liggen en welke prominente rol religieuze en historische verbanden in de huidige oorlogssituatie betekenen.

Gelukkig weet de gevestigde elitaire klasse ons nog steeds af te leiden met brood en spelen en hier en daar een politiek relletje op landniveau. Maar het grote plan ligt allang klaar. Het script voor binnenlandse rellen of burgeroorlog wordt langzaam maar zeker uitgerold. Het script voor een wereldoorlog wordt uitgerold. Dan zal men orde uit de chaos aan scheppen, maar eerst moet er chaos komen.

Bron linkvermeldingen: realhumans.nl, infowars.com, infowars.com, knack.be, realhumans.nlwikipedia.org, realhumans.nl

Gedeeld 90

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Interessante link via Facebook ontvangen:
  http://www.liveleak.com/view?i=d98_1454894185

 2. Treowd schreef:

  Naast die optuiging voor de eindstrijd welke men dan op elke wijze kan forceren is Iran jl. gestopt met dollars te accepteren voor hun olie en wenst men er voortaan euro’s voor. Saddam Hoesssein deed dat ook in het verleden en het eindresultaat hiervan is velen inmiddels bekend….
  http://worldeventsandthebible.com/2016/02/iran-stops-accepting-payment-oil-dollars-switching-euro.html#more-26866

 3. Treowd schreef:

  Een interessant blogg aangaande de eindstrijd en linken daarin richting headlines (artikelen) welke daar betrekking of verbinding mee hebben. (doorscrollen verder naar beneden om het verloop van de huidige tijdslijn te kunnen volgen) http://daniel11truth.com/end-times-signs-current-headlines.htm

 4. Treowd schreef:

  Iets eerder in de lijn van de vervolmaking van de eindtijds prophetieen bezocht de paus (anti-christ)
  een joodse tempel/synagoge.
  POPE FRANCIS enters JEWISH TEMPLE in Historic Gesture / (News)
  https://youtu.be/9J6sP-zsA7I

 5. Analyze schreef:

  Het startschot van WOIII is gegeven op 11-09-2001 met een false flag operatie. Zoals ook WOII met een false flag operatie is begonnen, zie operatie Himmler.

  De meesten hebben niet door dat dit geen alledaagse klassieke oorlog is, maar een oorlog die het gehele spectrum omvat. Ook de financiële beurs en de valuta worden hierin meegenomen. De faraonische bloedlijnen weten heel goed dat ze een massale bloedoffer nodig hebben om aan de macht te blijven en ze sturen aan op escalatie. Alles is na 11-09 in stelling gebracht, de wetgeving, het leger, regionale destabilisatie en de bijbehorende vluchtelingenstromen etc etc.

  NAZI operatie ‘Trident Juncture’ anticipeert op escalatie in het EurAsiatische gedeelte, dus we mogen ervan uitgaan dat de Royal Arch Freemasons Poetin, Erdogan, Obama etc. Er voor gaan zorgen dat het conflict een climax gaat bereiken. Iran heeft reeds 200.000 man gereed staan vanwege de komst van de ‘Mahdi’, precies volgens de profetieen. Rusland is omsingeld door NAZi bases en er is dus niet veel voor nodig om een oorlog te starten. Israël zal reageren met de:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

  De faraonische bloedlijnen en kasteelheren in SuiSSe weten iets wat wij niet weten, ze communiceren met subliminale boodschappen richting de uitvoerenden machten:
  https://www.youtube.com/watch?v=R7qlYcEgqOA

 6. Analyze schreef:

  Allan Dulles (SwiSS) -> Lenin->Schroder bank -> Hitler->OSS-> CIA:
  https://truthernews.wordpress.com/2015/03/31/10-reasons-why-switzerland-is-home-to-the-cia-central-intelligence-agency/

  Ook Eisenhower, J. Edgar Hoover (Hoeber) hebben SuiSSe bloedlijnen en waren zeer nauw betrokken bij het opzetten en optuigen van de Alfabet agentschappen en het huidige militair industrieel complex.

  SuiSSe = Sur ISIS

 7. Analyze schreef:

  9-11 tijdlijn en hoe de financiering door en via SuiSSe verliep, The Al Taqwa Bank speelde hierin een cruciale rol. Gevestigd en opgericht door CIA Swissy’s: Francois Genoud and Ahmad Huber, a.k.a. Albert Huber idd ja familie van:
  http://www.historycommons.org/timeline.jsp?financing_of_al-qaeda:_a_more_detailed_look=taqwa&timeline=complete_911_timeline

  Vanaf 4:14 uitleg door Dr. Sean Hross:
  https://www.youtube.com/watch?v=lpJkOCjbUvQ

 8. Analyze schreef:

  De hoofdrolspelers in deze WOIII hebben één ding gemeen ze dienen de bloedlijnen en/of zijn van de bloedlijnen. Religie wordt hierin gebruikt om de bevolkingsaantallen te decimeren (georgia guidestones), wij ongeacht religie zijn hun grootste vijanden opdat hun macht gehandhaafd (je mantiendrai) blijft.

  Alle hoofdrolspelers zijn gerekruteerd om deze agenda te dienen naar het model van het ‘Oude Egypte’.
  Vrij metselaars zijn degene die aan de pyramide (lees machtsstructuur) werken en dienen niet de belangen van de gewone man/vrouw, integendeel.

 9. Analyze schreef:

  Erdogan is de nieuwe Adolf Hitler, jarenlang opgeleid om deze rol te vervullen. Doet alsof hij vijanden is met leiders zoals Obama, Merkel, Poetin (KGB/FSB, kinderen geboren in Zwitserland) en de Paus op het ‘Grote Wereldtoneel’ maar ondertussen onderhoud hij zeer hechte banden met deze personen om de agenda te volbrengen ->old world order->new world order.

  Of zoals hij het zelf stelde:
  “There are currently two paths in Egypt: Those who follow Pharaoh, and those who follow Moses”

  Het merendeel van de mensen valt in de 2e categorie en is voor deze figuren bij de implementatie van de nieuwe orde ‘Persona non grata’

  http://galeri8.uludagsozluk.com/430/tayyip-erdogan-hangi-mason-locasina-bagli_630525.jpg

  http://nos.nl/artikel/2006111-paus-brengt-historisch-bezoek-aan-turkije.html

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3907468/2015/03/16/Poetin-na-tien-dagen-weer-boven-water.dhtml

 10. Analyze schreef:

  Avraham Krispin of Tel Aviv still remembers how Turkey’s prime minister used to walk around school with a copy of Hitler’s ‘Mein Kampf.’ Now he is he irritated by a new series in which a Turkish hero fights a religious Jew.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4507646,00.html

  According to a 1990 Vanity Fair interview, Ivana Trump once told her lawyer Michael Kennedy that her husband, real-estate mogul Donald Trump, now a leading Republican presidential candidate, kept a book of Hitler’s speeches near his bed.
  http://uk.businessinsider.com/donald-trumps-ex-wife-once-said-he-kept-a-book-of-hitlers-speeches-by-his-bed-2015-8?r=US&IR=T

  n de Koran staan volgens Wilders meer anti-joodse passages dan in het boek van Adolf Hitler. Ook zou het islamitische heilige boek geen ruimte laten voor andere inzichten. Daarmee zou de islam dezelfde principes volgen als het fascime en het communisme.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/1915607/2010/11/07/Wilders-vindt-Koran-erger-dan-Mein-Kampf.dhtml

  Zoek de verschillen……loopjongens van de cabal betrokken bij de volledige implementatie van Het Vierde Rijk..Reich.

 11. Bas0570 schreef:

  Ik woon hier ook op een aanvliegroute van het leger, straaljagers moeten Deventer/Colmschate vermijden vanwege overlast sinds ’98.
  de afgelopen 6 maanden hoor ik s’nachts en s’ochtens een paar x per week c130 Herculus overvliegen. door mijn werk ben ik altijd rond half 4 mijn bed uit, kijk ik op verschillende flight trackers, geen vliegtuig te zien dus de transponders staan uit.
  Maar ze vliegen zo laag dat je de 4 props (op zolder) in je borstkas voelt resoneren.
  Vreemd dat was vroeger nooit, de Navo is aan het heen en weer slepen met matrieel that’s for sure.
  Waarom zonder transponder in de nachtelijke uurtjes op vlieg niveaus die eerder worden gevlogen door Cesna’s e.d. en geen 4x turboprop. (vreet gruwelijk meer Kerosine)
  Op militair gebied gebeurt er meer dan ze ons vertellen.
  Even op de main stream reageren: Waar de F*ck zijn wij/jullie bang voor? we zijn geen schapen meer zoals de jaren 20 t/m 40…
  Ook mijn oma en opa kenden al deze alu hoedjes verhalen/ gebeurtenissen, enkel in de afgelopen generatie zijn deze verhalen veraluminumd nieuw woord lolz.

  De Arabische lente, Deze gasten komen al in opstand. Laat staan wij west Europenanen die 10x meer wereldwijs zijn dan hun en veel wijzer zijn DAN IN 1940 als ons eigen volk.
  Gaat de Cabal (verzamelwoord) gekke dingen doen op dit vlak kan ik je op een briefje geven dat het door de west Europese bevolking NIET word geaccepteerd.
  “ja maar Bas ze hebben wapens”
  Welke Politie of soldaat gaat schieten op eigen volk? ain’t gonna happen.

 12. Analyze schreef:

  @Bas0570, Woon ook in het oosten en het zijn niet alleen vliegtuigen, maar ook eindeloze treinstellen met militair materieel die in de nachtelijke uurtjes worden verscheept.
  Dat je strijdvaardig reageert doet mij goed, maar we moeten de realiteit onder ogen zien en dat is dat het merendeel subliminaal geprogrammeerd is door in een gezamenlijke boeman (moslim terrorisme) te geloven wat de politiek in met name Brussel het mandaat geeft om onze vrijheden weg te nemen. Zie nu de verkapte grenscontroles, wat Schengen een waardeloze vod papier maakt. Waar gaat dit eindigen?

  Ben nuchter genoeg om te zien dat de meesten niet weten wie de daadwerkelijke terroristen zijn, ken uw vijand! Dat zijn dus niet de extremistische wahabieten gefinancierd door ‘The House of Saud’, maar degene die zorgen voor de infrastructuur en het bedenken van deze ideologieën om er voor zorg te dragen dat het merendeel van de bevolking in de angst modus schiet en zijn of haar mandaat weggeeft aan corrupte vertegenwoordigers van de cabal om zo een niet legitieme oorlog te rechtvaardigen betaald door ONS! P.R.S.

  Wat gaat de West Europeese bevolking doen op het moment dat de noodtoestand en bijbehorende avondklok (zie Frankrijk) wordt uitgeroepen?
  Wat gaan de mensen doen als de psychopaten in dienst van de politie/leger/koninklijke marechaussee (order followers) een politieke mandaat hebben om met scherp te schieten op zgn. niet gehoorzame burgers (zie Mitch Henriquez etc.)

  Wat ga jij doen op het moment dat de dienstplicht wordt teruggedraaid? Binnenkort is er ook geen uitzondering voor vrouwen, het gaat in kleine stappen.
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/hennis-wil-dienstplicht-ook-voor-vrouwen-invoeren~a4236929/

 13. Analyze schreef:

  Iran Air Force equipped with Nasr cruise missiles

  Iran’s Defense Ministry has delivered the first batch of a newly developed air-launched cruise missile, dubbed Nasr (Victory), to the country’s Air Force.

  Iran’s Aerospace Industries Organization affiliated with the Ministry of Defense on August 25, 2015 launched the production line of Nasr cruise missile in a bid to upgrade the country’s deterrence.

  The cruise missiles were handed over to Iran’s Air Force on Tuesday in a ceremony in the presence of Iran’s Minister of Defense Brigadier General Hossein Dehqan and the Islamic Republic of Iran Air Force (IRIAF) chief, Brigadier General Hassan Shah Safi.

  http://presstv.ir/Detail/2016/02/09/449410/Iran-Nasr-cruise-missile-Air-Forces-Dehqan

 14. Analyze schreef:

  ‘It’s a Power Game’: Erdogan’s Ultimatum to Washington Decoded
  Turkish President Recep Tayyip Erdogan has drawn a line in the sand; either the US supports Ankara or the Kurdish people.
  http://sputniknews.com/middleeast/20160209/1034478496/loud-clear-erdogans-ultimatum.html

  Joe Biden Seduces Erdogan
  what is shaping up in the Middle East today, far from a diplomatic resolution of the US-backed war by ISIS to destroy the legitimately elected government of Syrian President Bashar al Assad, is a covert behind-the-scenes Washington seduction of the grandiose, ambitious Erdoğan, backed by the equally grandiose and stupid Saudi regime of pro-ISIS King Salman and his hot-headed, militarily incompetent son, Defense Minister and de facto King, Prince Salman.

  The Washington game seems to be to give the Saudi-Turkish duo enough rope to hang themselves in a mad power grab of Syrian and Iraqi oil riches and perhaps, if they are really mad enough, of Iran’s oilfields too. Few realize that it was King Salman who organized the Saudi money for the CIA that financed their creation, going back to when Salman, as Prince, organized financing of Osama bin Laden and Al Qaeda Mujahideen in the Afghan war against the Soviet Red Army in Afghanistan in the 1980’s.

  There is today an obscene military and economic alliance between Turkey’s grandiose, ambitious Erdoğan and the Wahhabite Saudi monarchy. For their part, the Saudi monarchy of Salman and Prince Salman is eager to grab more oilfields to boost their wealth. That, not because the Monarchy is destitute, but because they seem to have the delusion that if they become the possessor of the world’s most oil, they will finally be allowed to “sit at the Master’s table” and not be treated by arrogant Western oligarchs as primitive Bedouin camel herders in Rolls Royces.

  It’s becoming clearer by the day that the schemers in Washington and their oligarchical backers in Wall Street and Big Oil are setting the stage for something very big and very dramatic in the coming few months in the Middle East. The outcome could surprise the entire world. It will not benefit the cause of world peace and harmony if Joe Biden and his patrons have their way, we can be sure.
  http://journal-neo.org/2016/01/28/joe-biden-seduces-erdogan/

 15. Analyze schreef:

  NAZI operatie Trident Juncture uitgelegd:

  With China and Russia both engaged in positive dialogue with both countries, and the immense economic prospects of China’s One Belt, One Road infrastructure Great Projects, along with Russia’s Eurasian Economic Union, Zbigniew Brzezinski’s worst nightmare–the economic coalescence of the nations of Eurasia including India, China and Russia–is at hand. Iran, whose US-imposed sanctions are about to be lifted, would clearly join the Eurasian economic space. It is a Shanghai Cooperation Organization Observer whose membership reportedly awaits lifting of the sanctions. A view to the Eurasian map shows the vast and exciting new geopolitical space emerging.

  In his now infamous 1997 book, The Grand Chessboard, Brzezinski, architect of the 1979 CIA Muhajideen war against the Soviets in Afghanistan, noted, “it is imperative that no Eurasian challenger emerges, capable of dominating Eurasia and thus of also challenging America.”

  Brzezinski went on to elaborate the threat of that Eurasian emergence:

  A power that dominates Eurasia would control two of the world’s three most advanced and economically productive regions. A mere glance at the map also suggests that control over Eurasia would almost automatically entail Africa’s subordination, rendering the Western Hemisphere and Oceania (Australia) geopolitically peripheral to the world’s central continent. About 75 per cent of the world’s people live in Eurasia, and most of the world’s physical wealth is there as well, both in its enterprises and underneath its soil. Eurasia accounts for about three-fourths of the world’s known energy resources.

 16. Analyze schreef:

  Iran is een heeft een zeer sterke defensie apparaat, getuige de volgende vrij recente incidenten.

  Iran parades US sailors on state TV before releasing them unharmed
  Iran frees 10 US military personnel who were detained after “accidentally” straying into sensitive waters
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/12096275/Iran-holds-two-US-Navy-boats-in-Persian-Gulf.html

  Farsi Island is one of the most strategic bases in Iran, home to Iran’s maritime unconventional warfare force. The US claims that their two boats “lost” their GPS satellite abilities at precisely the same time, and the Secretary of Defense claims that he isn’t sure what happened? That the two boats also lost radio communication and all other communication during the incident, is a huge embarrassment for the US Navy, who only recently described Iran as an “ox-cart technology culture.”

  The loss of all communication equipment and GPS systems on two US Navy boats at the same time means one thing: Iran has developed highly sophisticated electronic means to blind the GPS guidance systems essential to all operations of the world’s most powerful navy. Iran is no ox cart technology culture. In cooperation with Russia and Syria in the war to defeat ISIS, Iran has demonstrated it is no push-over as was Saddam Hussein’s Iraq in 2003. And, despite years of US sanctions, Iran today in military terms is not comparable to Iran during the US-instigated Iran-Iraq war in the 1980’s.

  The recent incident recalls the event on December 4, 2011 when a US a Lockheed Martin RQ-170 Sentinel spy drone, the premier spy drone in the US fleet, crashed into the Iranian countryside. Iran claimed its electronic warfare unit brought the plane down. Washington laughed. Iran was right. They didn’t just down the aircraft, they took control of it mid-flight: “Using its knowledge of the frequency Iran initiated its ‘electronic ambush’ by jamming the bird’s communications frequencies, forcing it into auto-pilot. By putting noise [jamming] on the communications, you force the bird into autopilot. This is where the bird loses its brain.’” Iran managed to guide the drone to a peaceful landing inside Iran with the drone “believing” it was Afghanistan. This most recent Iranian capture of two US Navy boats well in Iranian waters by sophisticated electronic jamming says that Iran is hardly bowing before the temple of Washington power. She has become a very formidable military force. This ability for self-defense is very important in today’s hostile world.

 17. Analyze schreef:

  Het grote optuigen is begonnen:

  De NAVO gaat haar vooruitgeschoven eenheden in het oosten van Europa versterken. Ook staat de snelle reactiemacht van inmiddels 40.000 man, gevechtsvliegtuigen en marineschepen paraat om snel uit te rukken als dat nodig is.
  http://www.nu.nl/buitenland/4212620/navo-vergroot-militaire-slagkracht-in-oost-europa.html

 18. Analyze schreef:

  Interview of Michael T. Flynn, retired United States Army lieutenant general, former director of the Defense Intelligence Agency (DIA)

  As a young officer, I learned the rule that the best plan is the one that at the very last moment leaves you with the most alternatives. I wonder whether President Putin believes that he has the best plan? Does President Obama believe the same? When I look at what’s going on – how things are – I can see that a huge threat hangs over us. I don’t think we have left ourselves a sufficient variety of choices. And the direction in which we are currently moving leads to a widening of the conflict – to a major war. The closer we are to it, the higher the risks, the higher the price, the more limited our choices. So now it is important that we work together, the United States and Russia, to determine whether we can develop more opportunities together to stabilize the situation.

  http://www.kommersant.ru/doc/2878025

 19. Analyze schreef:

  Bekijk onderstaande video en zet de ondertiteling aan, we worden glashard voorgelogen. Turkije, NATO, Saudi Arabie schenden alle internationale afspraken en proberen het in de schoenen te schuiven van Rusland. We zien Nazi Stoltenberg in ieder geval niet zo´n open toespraak geven richting het ´vrije Westen´ in plaats daarvan zien we geheime trainingen à la Trident Juncture (Brunssum).

  The situation with Turkey is rapidly getting out of control: not only have the Turks conducted artillery strikes across the Syrian border, Turkey has refused to comply with its obligations under the Open Skies Treaty and refused to let a Russian surveillance aircraft overfly Turkey. The Russian military has now declared that it had detected signs of Turkish preparations for an invasion. The Turkish refusal to abide by the Open Skies Treaty is an extremely worrisome development, especially when combined with the Russian warnings about the preparation for an invasion of Syria, and the Russians are not mincing their words
  http://www.unz.com/tsaker/week-seventeen-of-the-russian-intervention-in-syria-does-erdogan-want-war-with-russia/

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=499&v=fxWqPtn7QtY

 20. Analyze schreef:

  1) If Russian forces are attacked they will hit back. Putin already gave them that authority and this will happen almost automatically with only local commanders making the final call. In other words, such an exchange of fire would not automatically be tantamount to a full-scale war between Turkey and Russia.

  2) If Turkey invades Syria, Russia will act in strict compliance with international law. That means that she will demand an emergency meeting of the UNSC and that much will depend upon what the Council’s reaction will be. If the usual gangs of puppets “covers” for Turkey (which is by no means certain, in my opinion, at least not for very long, maybe a week or so max) then the Russians will then refer to their obligations to assist Syria under the 1980 “Treaty of Friendship and Cooperation” between the two countries (Russia being today the successor state to the USSR the treaty is still in force) and the 2015 “Agreement between the Russian Federation and the Syrian Arab Republic on thedeployment of aviation group of the Armed Forces on the territory of the Syrian Arab Republic“.

 21. Analyze schreef:

  Bewijs dat de NOS willens en wetens leugens verspreid, sinds wanneer wordt NAVO ingezet voor vluchtelingenstromen? Als ik niet zou weten waar de NOS voor staat dan dacht ik dat het lachgas zou zijn.

  NAVO wordt mbv staatspropaganda een beeld geprojecteerd dat niet strookt met de werkelijkheid, het is gewoon een verkapte militaire operatie en NL doet er met alle plezier aan mee..ofniet Hennis

  http://nos.nl/artikel/2086192-navo-helpt-bij-indammen-vluchtelingenstroom-egeische-zee.html

 22. Analyze schreef:

  WOIII gaat een nieuwe fase in:

  Popular forces to make Iraq graveyard for Saudis: Official

  The spokesman for Iraq’s Popular Mobilization Units has warned Saudi Arabia against any ground aggression into the Arab country.

  We will turn Iraq into a “graveyard” for Saudi forces if they dare attack the country, Ahmad al-Assadi said on Saturday.

  The warning came after some media reports said that Saudi Arabia and its allies are planning to conduct a joint military maneuver in the kingdom’s north, close to Iraqi border.

  Saudi media said earlier this week that some 350,000 forces from the Persian Gulf Arab states and a number of other countries, including Egypt, Sudan and Pakistan, would take part in the Saudi-led military exercise dubbed “North Thunder” in the area of Hafer al-Batin.

  Some 2,540 warplanes, 20,000 tanks and 460 helicopters are scheduled to participate in the exercise.

  Assadi stressed volunteer forces will confront Saudi Arabia and other countries participating in the military drills should they dare come closer to Iraq’s western borders.

  Media reports claim the maneuver will be the largest throughout the history of the region.

  The Saudi maneuver is believed to be preparation for a possible ground incursion into Syria.
  http://presstv.ir/Detail/2016/02/13/450115/Iraq-Popular-Mobilization-Units-alAssadi-Saudi-Arabia-Assadi

 23. Analyze schreef:

  Let op Haber journalisten en redacteuren worden vaak uitgenodigd op Bilderbergconferenties:

  Saudi Arabia is deploying warplanes to the Turkish Incirlik base to fight Daesh, Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu said.

  “They (Saudi officials) came, did a reconnaissance of the base. At the moment it is not clear how many planes will come,” Foreign Minister Mevlut Cavusoglu was quoted as saying by the Yeni Safak and Haberturk newspapers after taking part in the Munich Security Conference.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten