De overeenkomst tussen Hitler’s Thule genootschap en Fetullah Gülen’s Hizmet beweging

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 augustus 2016

thule-genootschapHet Thule genootschap werd opgericht 17 augustus 1918 door Rudolf von Sebottendorf, een Duitse occultist. Dit was een tak van de Germanen orde, een geheim genootschap alias de “Orde van Germanen” (1912) uit München. Het Thule genootschap onderhield nauwe banden met aanhangers van de theosofie en de volgelingen van Helena Blavatsky, een beroemde occultist in de tweede helft van de 19e eeuw. Opvallend genoeg heeft de VN zich verbonden met een organisatie genaamd Lucis Trust die ook voortspruit uit de ideeën van Helena Blavatsky en Alice Baily. Lucis Trust werd in 1922 opgericht als Lucifer Trust door Alice Bailey en veranderde later de naam in Lucis Trust, omdat het iets te obvious was wie er binnen deze beweging aanbeden werd. Lucis Trust is de organisatie die namens de VN de nieuwe wereldreligie aan het promoten is. Een belangrijk kenmerk van deze New Age beweging is de regenboog die we kennen van Greenpeace Rainbow Warrior en van de LHBT beweging. Als u verder leest zult u ontdekken dat dezelfde krachtvelden nog steeds aan de macht zijn in de wereld.

De Thule Sociëteit is de moeite waard om eens onder de loep te nemen. Zij geloofden in de holle aarde en poogden te bewijzen dat het Arische ras afkomstig was van een verloren continent; vermoedelijk Atlantis. Ook zouden zij aanbidders zijn van de ‘zwarte steen’, wat doet denken aan hetgeen door de Duitse onderzoeker Harald Kautz-Vella beschreven wordt als ‘Black Goo‘. Een belangrijk persoon binnen het Thule genootschap was een paragnoste genaamd Maria Orsic, die ervan overtuigd was dat het Arische ras niet afkomstig van de aarde, maar kwam van Aldebaran in de Stier constellatie op vijfenzestig lichtjaar afstand. Het Vril genootschap, het Thule genootschap en DHvSS (de Mannen van de Black Stone / Schwartze Stein) waren onderling verbonden. Van het DHvSS wordt gezegd dat zij de godin “Isis” evenals de Schwarzer Stein (Black Stone) vereerden. Zou het kunnen dat zij de door Harald Kautz-Vella genoemde demonische kracht of AI (kunstmatige intelligentie) van het ‘Black Goo’ gesteente vereerden? Daar lijkt het wel op. Ook de ka’ba steen in Mekka zou uit ‘Black Goo’ bestaan. Opmerkelijk genoeg is het ook het gesteente dat de vinden is in de bergen van Paraguay, waar Angela Merkel en andere wereldleiders een huis hebben.

Een van de oprichters van de nazi-partij en de Thule Society, was Dietrich Eckart, een toegewijd Satanist. Hij was een oppermeester in de kunsten en de rituelen van Black Magic en centraal figuur in de krachtige en wijdverbreide kring van het Thule genootschap. Hij was een van de zeven oprichters van de nazi-partij. Eckart beweerde dat hij Hitler introduceerde in de geheimen van Satanisme. Hij zou het volgende hebben gezegd op zijn sterfbed: “Volg Hitler. Hij zal dansen, maar ik ben het die de toon heeft gezet. Ik heb hem geïnitieerd in de geheime leer; opende zijn visionaire centra en leerde hem te communiceren met de hogere machten. Ik heb de geschiedenis meer dan enig Duitser beïnvloed.” Maar het was niet alleen de Thule Sociëteit die Hitler de steun gaf die hij nodig had om de leider van de Duitse regering te worden. Er waren nog andere krachtvelden. Walter Langer, een bekende psychoanalyticus, schreef in zijn boek ‘The Mind of Adolf Hitler’ dat het Hitler zelf een kwart joods was en de kleinzoon was van een Rothschild.

Het begon dus allemaal met de Thule Gesellschaft. Dat was een aristocratisch genootschap. Eerder legde ik uit dat de aristocratie eigenlijk allemaal farao afstammelingen zijn. Het Thule Genootschap kwam elke zaterdag bijeen in het Vier Jahreszeiten Hotel te München. Daar werden volgens de officiële lezing zaken besproken als het oud Duitse alfabet, raciale evolutie, de Noordse mythologie en het Duitse nationalisme. Het genootschap registreerde zich als “literair cultureel genootschap”, om zo niet op te vallen voor het communistische Rode Leger. Eerder noemden zij zich ‘de Germanenorden‘ of ‘de Duitse Walvater Orde van de Heilige Graal‘. Zij hadden een indrukwekkende reeks aan initiatie rituelen waarin figuranten te zien waren als ridders op witte paarden, wijze koningen, mystieke barden en bosnimfen. Er was sprake een maçonische geheimhoudingsstructuur, initiatie en onderlinge samenwerking, zoals we dat kennen van de vrijmetselarij. Het Thule Genootschap had dus alles weg van een geheime genootschap en we kunnen wel stellen dat de rituelen doen denken aan de door onderzoeker Sean Hross beschreven ridderordes. Sean Hross, historicus en actieve YouTuber, legt in een van zijn films uit dat de oude wereld orde bestond uit de ridder ordes (2e, 3e, 4e, enzovoort nakomelingen van de farao’s) en de aristocratie (de eerstgeboorterecht nakomelingen van de farao’s). Volgens Sean Hross zou de New World Orde er uit bestaan dat de niet-eerstgeborenen nu aan macht gewonnen hebben en samen met de eerstgeborenen mogen regeren.

De reden dat ik hier zo diep in duik, is dat het opmerkelijk is wat er gebeurde met de vrijmetselarij. Adolf Hitler keerde zich tegen de vrijmetselarij, terwijl hij min of meer zijn roots had binnen een club die alles weg had van een maçonische organisatie en van wie de oprichter zelfs een vrijmetselaar was. Het lijkt er dus sterk op dat we dezelfde truc herhaald zien worden als in de periode voorafgaande aan de tweede wereldoorlog. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is min of meer opgeleid door en zijn AKP partij is feitelijk gelanceerd door Fetullah Gülen. Hoewel de situatie niet 1 op 1 vergelijkbaar is met de relatie tussen Sebottendorf en Hitler, want die kregen nooit onderling ruzie. Daarbij opgemerkt dat de ruzie tussen Erdogan en Gülen (en dus ook de coup) mijns inziens in scene is gezet om Erdogan dictatoriale macht te geven. De vrijmetselarij lijkt onder Hitler te zijn gebruikt om te dienen als zelfgeschapen vijand, zoals Gülen’s Hizmet beweging nu lijkt te worden gebruikt om Erdogan in het zadel te helpen. Hitler claimde dat de vrijmetselarij diep verbonden was met het jodendom en beide waren verantwoordelijk voor de Duitse nederlaag in de eerste wereldoorlog. Dat was de maçonisch-joodse samenzwering waar Hitler op prat ging en waaruit de vervolging ontstond, die uiteindelijk voornamelijk uitmondde in een jodenvervolging. Dit alles begon zo’n beetje met de Reichstagbrand in 1933. Deze false flag aanslag deed Hitler besluiten een heksenjacht te openen en datzelfde zien we nu met de Turkse false flag van 15 juli dit jaar. Aan alle kenmerken die zich aftekenen in Turkije kunnen we dan ook een vergelijkbaar proces herkennen als voor de tweede wereldoorlog in Duitsland. Ook de Duitse economie werd flink uit het slob getrokken door Adolf Hitler, net als we dat nu zien bij Erdogan in Turkije. Grote infrastructurele projecten en militaire opbouw toen in Duitsland; grote infrastructurele projecten en militaire opbouw nu in Turkije. Dat heeft als positief side effect dat je de bevolking op de hand krijgt. De massa vindt een leider vaak groot en goed als hij de economie versterkt. De krachtvelden achter de schermen doorzien zij simpelweg niet; verblind door propaganda en nationalisme. Dat alles bij elkaar opgeteld doet mij voorspellen dat we nog wat kunnen verwachten van Erdogan binnen Europa.

Er is overigens nog een opmerkelijke connectie tussen de oprichter van het Thule genootschap en Turkije. Er lijkt sprake van enige geschiedvervalsing rondom zijn afkomst. Volgens Wikipedia zou deze Rudolf von Sebottendorf eigenlijk Adam Alfred Rudolf Glauer heten. Hij werd naar verluidt in 1911 genaturaliseerd tot Ottomaanse burger en werd (onder Turkse wet) geadopteerd door de emigrant Baron Heinrich von Sebottendorff. De goedkeuring voor deze adoptie werd later herhaald in Duitsland. De rechtsgeldigheid is in twijfel getrokken, maar het werd door de familie Sebottendorff zelf wel goedgekeurd en op basis daarvan maakte hij aanspraak op de naam Sebottendorff en op de titel van Freiherr. Het lijkt er op dat Rudolf von Sebottendorff heimelijk altijd al een aristocraat was en dat de adoptietruc vooral uitgehaald is voor de geschiedvervalsing, om zo zijn faraonische bloedlijn te verhullen achter een eenvoudige achtergrond. Wie neemt zomaar een immigrant aan als zoon? Maar veel belangrijker is dat hij zichzelf dus Freiherr noemde. Dat is een Duitse titel die correspondeert met de titel baron. Hij zou dus volgens de theorie van Sean Hross een nakomeling zijn (een ‘niet eerstgeboorterecht’ afstammeling van de farao’s). Rudolf von Sebottendorf heeft dus diepgewortelde aristocratische en Ottomaanse (Turkse) roots. Adolf Hitler had via die lijn dus ook een behoorlijk duidelijke connectie met het Ottomaanse rijk. We moeten niet raar opkijken als die connectie met Duitsland er nog steeds ligt. Inmiddels weten we dat aristocraten graag hun werkelijke achtergrond verhullen. Zo nam het Britse koningshuis de naam Windsor aan, terwijl hun echte naam ‘huis van Saksen-Coburg en Gotha‘ is.

We weten inmiddels dat het Thule genootschap sterk verbonden is met het Skull & Bones genootschap waar mensen als George Bush en John Kerry (de huidige minister van buitenlandse zaken in de VS) lid van waren. We weten inmiddels ook dat Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush, vanaf 1930 vette deals afsloot met de industriële top achter Hitlers Derde Rijk. Zo zat zijn bank, UBC, Union Banking Corporation, vanuit New York, achter de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. Heimelijk is het zionisme de politiek militaire tak van deze groep. We zouden het ook nazisme kunnen noemen.

Het Ottomaanse Rijk koos bij aanvang van de Eerste Wereldoorlog de Duitse zijde. Het Ottomaanse Rijk was al geruime tijd aan het verzwakken, maar wist zich tijdens de Eerste Wereldoorlog kranig te verdedigen tegen de geallieerden. Toch lukte het hen niet om de oorlog te winnen en dus viel het eeuwenoude rijk na de oorlog uiteen. Het rijk werd in 1299 door Osman I gesticht en viel uiteen op 29 oktober 1923, maar eigenlijk lag het einde van het Ottomaanse rijk al vast met het opstellen van de Balfour-declaratie in 1917. Al in de achttiende eeuw brokkelde de macht van het Ottomaanse Rijk langzaam af waarna de Eerste Wereldoorlog de (ogenschijnlijke) doodsteek werd voor het machtige rijk. De verhouding tussen Rusland en het Ottomaanse Rijk was al tijden lang gespannen, tijdens het bestaan van het Ottomaanse Rijk zijn er maar liefst elf Ottomaans-Russische oorlogen geweest. Een oud spanningsveld dus. Maar inmiddels weten we dat dit het spel van verdeel en heers is dat door de aristocratie gevoerd wordt, waarbij volkeren verblind worden middels de media, geschiedenisonderwijs, religie, enzovoort.

De eerste wereldoorlog begon met de moord op 28 juni 1914 op aartshertog Frans Ferdinand van Oostenrijk, de troonopvolger van Oostenrijk-Hongarije. In 1915 maakt ene Alexander Parvus samen met de Duitse geheime dienst plannen voor de Bolsjewistische coup in Rusland. Hiervoor ontving Parvus 7 miljoen Duitse mark van het Duitse ministerie van financiën. U moet zich dan voorstellen dat de waarde van een miljoen nu minstens een duizendvoud is van wat dat toen waard was. Parvus ontmoette Vladimir Lenin in 1915 in Zürich om zijn plannen te bespreken. Alexander Parvus was duidelijk een insider, want hij voorspelde al in 1904 dat er een wereldoorlog zou komen tussen de geïndustrialiseerde landen.

Tijdens de rechtszaak van de moordenaars Gavrilo Princip en Nedelko Cabrinovic kwam naar voren dat de Franse vrijmetselaars van de Grand Orient loge achter de moordplannen zaten. De Serviërs kregen echter de schuld en er werd een enorme massaslachting aangericht onder de Serviërs. Dit was het begin van de ontketening van een wereldoorlog, omdat de Russische Tsaar niet wilde dat de Serviërs zouden buigen voor de Oostenrijks-Hongaarse druk. Servië werd alle militaire steun toegezegd door Rusland, Frankrijk en Engeland als zij niet toe zou geven aan eisen van Oostenrijk. De Franse vrijmetselarij heeft dus aangestuurd op een bewust conflict dat moest uitmonden in een wereldoorlog. Zij wisten natuurlijk dat Rusland het Servische volk, waar zij een sterk historische band mee hadden, niet zouden laten barsten. Oostenrijk zoog Duitsland mee de oorlog in en zo ontstonden de twee grote kampen, waarbij het Ottomaanse rijk en de reservering van het grondgebied in Palestina dus duidelijk 1 van de beoogde doelen was. Het gebied werd immers veroverd met behulp van de Arabische stammen op de Ottomanen en de Saouds mochten het huidige Saoedi Arabië veroveren. Dit alles gefinancierd met Rothschild geld.

In diezelfde periode werd een coup gepleegd in Rusland. De tweede Bolsjewistische revolutie werd voorbereid door deze Alexander Parvus in 1916. Hij zorgde ervoor dat Lenin al het benodigde geld voor deze coup tot zijn beschikking had. Het J.P. Morgan concern bestond voornamelijk uit joodse zionisten. Met name Jacob en Mortimer Schiff, Felix Warburg, Otto H. Kahn, Max Warburg, Jerome J. Hanauer, Alfred Milner en de koper familie Guggenheim financierde de Bolsjewistische partij van Lenin. De Schiff familie en de Rothschild familie bezaten sinds de 18e eeuw een gezamenlijke onderneming in Frankfurt. Jacob H. Schiff was een afstammeling van een rabbijnen familie. Hij vertrok in 1860 naar New York en werd opgeleid door Rothschild. Schiff kocht zichzelf in de investeringsbank Kuhn, Loeb & Co. in met Rothschild’s geld. Paul en Felix Warburg werden ook mede-eigenaren van Kuhn, Loeb & Co. Al deze investeerders samen zorgden voor het benodigde kapitaal voor de geplande coup. Tsaar Nicolaas II deed op 2 maart 1917 afstand van de troon. Dat was misschien wel het einde van de macht of het systeem van de Oude Wereld Orde.

Het zionisme dat Lenin in 1917 in het zadel hielp na de coup op tsaar Nicolaas II, het zionisme dat Saoedi Arabië sterk maakte omdat zij meewerkten aan het plan voor de vestiging van de staat Israël en het indammen van de Ottomaanse macht. Het zionisme dat Adolf Hitler in het zadel hielp en de zelfgeschapen vijand werd. Dat zionisme mag worden beschouwd als de politiek militaire tak waarmee de Nieuwe Wereld Orde gevestigd wordt. Het krachtveld dat de alleenheerschappij van de eerstgeboorterecht farao afstammelingen moest verdelen met de overige afstammelingen. Of is ook dat slechts afleiding ten bate van het principe ‘Ordo ab Chao’? Het lijkt in ieder geval steeds hetzelfde krachtveld te zijn dat alle wereldoorlogen startte onder valse voorwendselen en misleiding van de massa’s. Datzelfde krachtveld lijkt nu weer verantwoordelijk te zijn voor de opkomst van het Ottomaanse rijk. Ook dit moet weer leiden tot een nieuwe wereldoorlog. Een wereldoorlog ten bate van het religieuze eindspel genaamd Armageddon.

Het is jammer dat de massa blind is en het spel van de farao’s niet doorziet. Het is jammer dat de massa zich op laat hitsen onder voorwendselen van religie, nationalisme en zelfgeschapen vijanden. Het gehele schaakbord wordt beheerst door de farao-bloedlijnen. Religie en nationalisme zijn slechts hun tools om de miljoenen slachtoffers te realiseren waar zij energetisch op teren. De komende wereldoorlog zal ook weer miljoenen uitroeien. Slachtoffers ter ere van hun god Lucifer; de god die door de VN organisatie Lucis Trust gepromoot wordt; de god die de paus promoot; de god van de nieuwe wereldreligie. Zij hebben maar 1 doel: dood en verderf. De worst van economische welvaart of de komst van de messias is de verleiding die mensen stimuleert om de wapens op te pakken en elkaar uit te moorden terwijl zij vanuit hun kastelen toekijken en de bloedoffers opdragen aan Lucifer.

Ken uw vijand! Uw vijand is niet iemand van een andere religie of andere nationaliteit, maar uw vijanden zijn de wolven in schaapskleding die religie en nationalisme gebruiken om u aan te sporen om anderen te doden. De vijanden van het volk zijn de farao’s. Zij bevinden zich in paleizen.

Bron linkvermeldingen: lucistrust.orgbibliotecapleyades.net, wikipedia.orgtheinfounderground.com

Gedeeld 122

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Wilfred Bakker schreef:

    Spijker kop weer!!

    https://www.youtube.com/watch?v=MHMdN3UxjAE

    Op naar het strand!

    Fijn weekeinde allemaal!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten