De Russische ambassadeur Turkije en de vrachtwagen in Berlijn, terreur gezeur

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 20 december 2016

vrachtwagen-berlijn-terreur-ambassadeur-rusland-turkijeMijn excuses voor de ietwat cynische titel van dit artikel, maar de terreur van tegenwoordig is niet meer van het kaliber 911. Daar moest je nog een beetje je best doen om niet te verdrinken in de angst-tsunami die de beelden teweeg brachten. Soms pas jaren later als je er dan even met wat minder emotie naar keek, kwam je er achter dat er wel hele opmerkelijke zaken plaats hadden gevonden die de geloofwaardigheid van het verhaal ontkrachten. U weet wel: gebouw 7 dat instortte zonder dat er een toestel op het gebouw invloog; het in vrije val instorten van twee gebouwen; onbeschadigde en onverbrande paspoorten van terroristen die op straat lagen; geen vliegtuigspoor bij het Pentagon; het luchtruim beveiligingssysteem Norad dat toevallig oefening had en dus geen tijd had om de vliegtuigen te onderscheppen; enzovoort, enzovoort. Terreur lijkt altijd een hoger plan te dienen. In het geval van 911 kon George Bush junior “the war on terror” starten en begon Amerika aan een imperialistische kruistocht in het Midden Oosten die nog steeds voortduurt. Maar bij een aanslag met een truck in Nice van enkele maanden geleden of een aanslag met de truck van gisteravond in Berlijn is het wat lastiger om te stellen dat het om “terreur met een doel” gaat. Voor je het weet ben jij degene die achter elke boom een spook ziet. Dat gaat natuurlijk veel te ver. “Er bestaan écht wel terroristen en die plegen soms écht wel gewoon aanslagen omdat ze voor Allah strijden en bereid zijn hun leven te geven.” Ja, dat zal best, maar het mag wel opmerkelijk te noemen zijn dat na elke terreuraanslag maatregelen volgen die het volk vrijheden ontnemen. Na 911 volgde de introductie van poortjes op vliegvelden en streng fouilleren werd de norm. Na de aanslagen in Frankrijk werd daar de ‘staat van beleg’ ingesteld. Die is nog steeds van kracht. Wat kunnen we gaan verwachten na de aanslag met de vrachtwagen in Berlijn?

De moordaanslag op de Russische ambassadeur gisteren in Turkije deed me denken aan Tarik Zahzah, de jongen die januari 2015 de NOS studio binnenliep met een wapen. Dat zag er al behoorlijk nep uit (zie hier) en leek vooral ten doel te hebben de rare snuiter te koppelen aan Martin Vrijland via Giel Beelen (zie hier). Dat mislukte omdat ik het gesprek met Giel Beelen zelf opgenomen had en kon bewijzen dat hij het gesprek verknipt en verdraaid uitzond. De geloofwaardigheid van het verhaal moest natuurlijk gered worden met een veroordeling van Tarik tot een celstraf van 40 maanden. De aanslag op de Russische ambassadeur zag er al net zo kunstmatig gefabriceerd uit. Neemt u eens de moeite om verder te denken dan wat de media u voorkauwen en bent u bereid te zien dat zij de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ toepassen, dan gaat u wellicht eens door de opmerkelijkheden heen prikken. Dan moet u wel even de angst los laten gestigmatiseerd te worden tot iemand die ‘paranoia’ is.

Wat zijn dan die opmerkelijkheden? Kijkt u zelf maar eens naar onderstaande video. U hoort 9 schoten waarbij de camera in een close-up shot op de Russische ambassadeur gericht staat. Wat is er dan zo opmerkelijk aan? Punt 1: je hoort 9 schoten op een lichaam, maar ziet nergens ook maar een spatje bloed. Punt 2: de camera zoomt pas uit na de schoten, terwijl de cameraman de aanslagpleger toch wel heeft moeten zien aankomen. Punt 3: waarom zijn er geen andere beveiligers aanwezig die onmiddellijk ingrijpen (na 9 schoten is het magazijn leeg, dus dat is veilig). “Nou, nou Vrijland, poeh goed verhaal!” Ja, ik weet het. Het is weer erg ridicuul. Ik stel voor dat we de Reaction en de Solution even afwachten. Zou het kunnen dat de aanslagpleger aan Gülen gekoppeld gaat worden en dat Rusland en Turkije nu een gezamenlijk blok tegen de Westerse alliantie gaan vormen in de eis om FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) terroristen uit te leveren? Ja, misschien is het wel een echte aanslag deze keer, maar het ontbreken van bloed is eigenlijk uitermate opmerkelijk.

kerstmarkt-berlijnEn dan natuurlijk de aanslag met de vrachtwagen op de kerstmarkt in Berlijn. Kijken we naar onderstaande amateurbeelden, dan is er vooral sprake van een hele hoop kabaal door sirenes en bekijken we deze officiële beelden uit de media, dan valt vooral op dat de chauffeur een beetje knullig op de markt ingereden is. De vrachtwagen lijkt extreem beschadigd te zijn voor een massieve truck die een paar houten huisje geraakt heeft. Hij is bepaald niet goed rechtdoor gereden op de kerstmarkt (zie foto). Tragisch, als het echt is, maar nog tragischer als het een zoveelste hoax is die moet leiden tot de gewenste ‘Reaction‘ en een daarop volgende ‘Solution‘.

https://www.youtube.com/watch?v=qUo-TMKiqAg

De Telegraaf meldt zojuist [citaat] Bondskanselier Angela Merkel heeft haar afschuw uitgesproken over de aanslag op de kerstmarkt van Berlijn. „We moeten uitgaan van een terroristische aanslag”, aldus Merkel. „Maar we laten ons niet verlammen.” De dader zou een Pakistaan zijn die als asielzoeker naar Duitsland kwam. „Het zou moeilijk te verteren zijn als blijkt dat de dader een asielzoeker is”, zei Merkel daarover. Natuurlijk zit daar de gewenste ‘Reaction‘ al in verpakt. De asielzoekers die Europa overspoeld hebben, bevatten dus potentiële terroristen en daar moet u bang voor worden. Dat dit zou gaan gebeuren en dat dergelijke “aanslagen” zouden gaan plaatsvinden, voorspelde ik al vanaf de dag dat die asielzoekersstroom op gang kwam. De kans is groot dat er nog meer van dit type aanslagen gaan volgen en dat er dan ook in landen als Duitsland en wellicht alle Europese landen een ‘staat van beleg’ volgt. Dat is de perfecte ‘Solution‘ dat het EU gebied klaarmaakt voor een economische ineenstorting. Is het niet ideaal als je alle militaire maatregelen al op de plank hebt liggen en het volk zonder pardon van de straat kunt plukken als de economie ineenstort. ‘Ordo ab Chao‘, ‘Orde uit Chaos‘, is de stelregel die de Romeinen al toepasten en daar lijkt weinig in te zijn veranderd. Ook is het erg wenselijk dat er een spanningsveld ontstaat tussen de autochtone bevolking en de islamitische bevolking. Eerst chaos scheppen, dan de orde herstellen.

Hoewel de Deutsche Bank inmiddels tot een schikking lijkt te zijn gekomen met het Amerikaanse ministerie van justitie, is het nog steeds een logge systeembank die instabiel blijft. Nog steeds moet er 6 miljard betaald worden en betekent dat een aderlating voor de aandeelhouders. Ook de Italiaanse banken zitten diep in de problemen en hoewel JP Morgan, Mediobanca, Credit Suisse en HSBC de bank lijken te willen redden heeft het er alle schijn van dat dit slechts tijdelijk is en dat de Italiaanse overheid toch moet bijspringen. De genoemde banken zouden uit zijn op woekerwinst gemaakt op de overbruggingslening in afwachting van een staats bail-out. Deze eventuele staatssteun zal zijn effect hebben op het hele EU krachtveld, want de Italiaanse belastingbetaler zal dan moeten bloeden en dus heeft dat zijn impact op de koopkracht en dus de Italiaanse economie. Dat zorgt weer voor verzwakking van het geheel. Wetende dat de ECB ondertussen nog steeds doorgaat met haar programma van het bijdrukken van € 80 miljard per maand, lijkt de Europese economie steeds meer op een zeepbel die op knappen staat. Het effect van het geldscheppingsproces van de ECB is vooral een onderdrukte (in potentie) hyperinflatie, die alleen voorkomen wordt doordat institutionele beleggers het geld rond pompen in beleggingsproducten. In dit artikel en in de genoemde documentaire van VPRO tegenlicht ziet u hoe dat werkt. Het heeft er alle schijn van dat er een economische ineenstorting op de loer ligt. Ook dat dient weer een hoger doel, maar ter voorbereiding van zo’n ineenstorting (die tot chaos zal kunnen leiden en mogelijk Venezolaanse toestanden in Europa zal opleveren) is het handig als je alvast een ‘staat van beleg’ situatie hebt bewerkstelligd. Dat gaat velen wellicht een brug te ver, maar ik moet u bekennen dat ik me daar niet zoveel meer van aan trek.

mason-wellsHet is altijd lastig om mensen te wijzen op de mogelijkheid dat aanslagen compleet in scene zijn gezet. Iedereen kijkt dan vooral naar de slachtoffers en de emotionele groepsdruk dwingt je al snel om te zwichten voor argumenten als: “Dat is heel erg voor de slachtoffers en de nabestaanden“. Mensen durven daardoor simpelweg niet naar feiten-analyses te kijken. Onderstaande analyse laat bijvoorbeeld glashelder zien dat er van de aanslag op luchthaven Zaventem niets blijkt te kloppen. Dan hebben we het nog niet gehad over Mason Wells die toevallig bij 3 terreuraanslagen aanwezig was en ze alle 3 overleefde. Het probleem is echter dat het hypnose effect van de media zo sterk is, dat zij het volk alles wijs kunnen maken. Mensen willen zich niet meer verdiepen, maar luisteren liever naar de algemeen geaccepteerde mening. Het shockeffect van dramatische beelden bij een terreuraanslag is vaak al voldoende om elke vorm van kritiek uit te schakelen. Daarna volgt de groepsdruk van het algemeen aanvaarde (door de media verkondigde) beeld van de waarheid. Die groepsdruk is een psychologische dingetje dat bijvoorbeeld blijkt uit experimenten als het Asch experiment. Mensen conformeren zich liever naar de mening van de grootste groep, dan te luisteren naar common sense of rede; zelfs als verstandelijke redenaties tot conclusies leiden die afwijken van de mening van de groep. Gelukkig zijn er nog mensen die wel kritisch durven te zijn en die het grote plaatje doorzien. Elke terreurdaad leidt steeds weer tot meer macht voor overheden en minder vrijheden voor het volk. Is dat collateral damage die we maar moeten accepteren of doorzien we een strategie?

https://www.youtube.com/watch?v=Gnl7o2UKX9Y

Bron linkvermeldingen: elsevier.nl, beurs.nl, zerohedge.com, telegraaf.nl

Gedeeld 397

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (31)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  A European Intelligence and Investigation Agency and a European Border and Coast Guard with full capabilities are key to that. Europe is the way to make the life of our citizens safer.

  Was getekend;

  Heil Verhofstadt

  https://www.facebook.com/GuyVerhofstadt/photos/a.100029970015.120344.99985820015/10155260478165016/?type=3&theater

 2. Martin Vrijland schreef:

  De screenshot-foto van de markt in bovenstaand artikel is afkomstig uit onderstaand filmpje. Het zijn allemaal Engelstalige getuigen die we zien/horen.
  Dit filmshot laat echter vooral goed zien dat de markt nog vrijwel volledig in tact is.

  https://www.youtube.com/watch?v=9h929w_xp88

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Het is weer duidelijk,
  Deze keer is zelfs niet de moeite genomen wat dummies neer te leggen.
  Ze worden steeds makkelijker.
  Het trauma van Nice zit er bij de gehersenspoelde mens nog steeds in dus je hoeft enkel maar een vrachtwagen en wat rommel te laten zien om het geloofwaardig te maken.Je laat iemand rondlopen met een camera die vertelt wat het volk moet zien en moet denken.En dan de aanslag veel herhalen in het nieuws. Voila.

 4. Nils schreef:

  Vanaf 1:10 in het filmpje zie je dat het nep moet zijn. De vrachtwagen beschadigd eerst rechts het stalletje en neemt dan een zeer scherpe bocht naar links. Dat kan alleen stapvoets met zo’n grote vrachtwagen. Terugrekenend kom je tot de conclusie dat de vrachtwagen met hele lage snelheid moet hebben gereden want de afstand van het begin van de markt tot aan de bocht is maar klein.

  Bij Peekaytruth of zoiets, die Australier op youtube, las ik al dat iemand zei dat de markt die maandagavond dicht was. Hij was er langs gehold en de boel was al vroeg afgezet.

  Mocht hij wel dertig kilometer per uur hebben gereden dan vraag je je af waarom hij zo plots stilstaat, de remweg bij normaal remmen is zo tientallen meters. Onzin dus. Net als in Nice, waar ook geen verklaring is voor het plots eindigen van de rit.

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Zo, klaar het is duidelijk.
  https://youtu.be/YwVT7CpeucQ

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Tot slot nog een hele goede.
  https://youtu.be/vthbm7HBFHQ

 7. Martin Vrijland schreef:

  Precies
  Zie bovenaanzicht

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/bovenaanzicht-aanslag-kerstmartk-berlijn.jpg

 8. Martin Vrijland schreef:

  Waar is het bloed?

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/russische-ambassadeur-turkije.jpg

 9. Nils schreef:

  Mooi beeld dat een rechte baan van de vrachtwagen laat zien, geen scherpe bocht naar links. Hij raakt namelijk ook het kraampje onder, dat gedraaid is. Dan kan je nooit het kraampje daar recht tegenover raken, zoals blijkt uit de schade bij het eerste filmpje rond 1:10.

  Zaak gesloten…

 10. CuriousOne schreef:

  Het is afhankelijk op welke delen van zijn lichaam er is geschoten en welke kogels er gebruikt zijn geweest. De meest voorkomende zijn round nose deze hebben meestal een koperen omhulsels om zich heen en vliegen gewoon los door het lichaam. Als hij in zijn boven lichaam is geschoten zal hij wel bloeden maar heeft dit even tijd nodig voor het op gang komt plus zijn kleding zal die een stuk op nemen. De moment dat hij werkelijk dood is en zijn hart niet meer pompt zal er ook geen bloed meer vloeien en kan het zijn da je inderdaad niets van bloed ziet.

  Als hij in het hoofd is geschoten wat denk ik niet het geval was zou je het sneller zien.

  De online video die ik heb bekeken is het zeer onduidelijk en veel te kort om het goed te kunnen bekijken op welke plekken hij wel of niet is beschoten.

  Voorbeeld van een man die in de borst is geschoten.
  https://www.youtube.com/watch?v=vB5uu7QPvoY

  Soorten kogel vormen.
  http://media.peakprosperity.com/images/ammunition-primer1-bullet-shapes.jpg

 11. CuriousOne schreef:

  Round nose met koperen omhulsels = full metal jackets

 12. Averroes schreef:

  Ze hebben nu gekozen voor een zwarte vrachtwagen zonder bestickering, in Nice een witte ook zonder reclame. Als je gewoon rationeel nadenkt dan kent dit verhaal zoveel haken en ogen dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Ik sla zulke ‘aanslagen’ cq. fake news in mijn onderbewustzijn al over en ga weer over tot de orde van de dag, maar dit soort psychopaten dus ook iedereen die een betaalde zwijgcontract ondertekent grijpen dit aan om er letterlijk en figuurlijk munt uit te slaan.

  Het korte termijn denken, op de lange termijn graven ze het graf voor hun nakomelingen door vrijheden in te leveren. Ik kan er met mijn botte kop gewoon niet bij, wat een trieste bedoening.
  Het ergste nog is dat die zgn. wereldleiders gewoon doorgaan met de agenda en uit zijn op totale oorlog: Bij deze door de mand gevallen!
  http://www.bbc.com/news/magazine-32066222
  https://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest_terror_attack (toen waren het de neo-nazi’s KUCH)

  https://www.youtube.com/watch?v=BGRZspUHg08

 13. Averroes schreef:

  PRS: http://www.nu.nl/politiek/4368486/europese-unie-scherpt-wetgeving-wapenbezit.html

  Download een numerology calculator en ga bezig met j-matria, dat is hoe deze satanisten/zionisten etc. opereren.

  https://www.youtube.com/watch?v=gWHsU9DtvMg

 14. Averroes schreef:

  Een ‘art gallery’ het belachelijk maken van het publieke intellect:

  “All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.”

  ideale tijd om je favorieten en yt kanalen op te schonen, uitnemen en testen.

 15. Averroes schreef:

  Hoe groot zijn de kansen dat al deze aanslagen bijna gelijktijdig plaatsvinden. Zal er misschien iets van coördinatie plaatsvinden? Ik zal waarschijnlijk hallucineren..
  Duitsland: Kerstmarkt (Islam)
  Zwitserland: Aanslag moskee (Islam)
  Turkije: Turkse agent vermoord Russische ambassadeur (Islam)

  Mij maken ze de pis niet lauw:

  Albert Pike, had die ouwe gek toch gelijk:
  “WWIII must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

  Het grotere plaatje uitgelegd, de fuik en de vissen. Allegorie voor de EUSSR en haar ingezetene:

  https://www.youtube.com/watch?v=KJjM4j6CBi8

 16. Averroes schreef:

  Lauwe pis uitgelegd over diepgang gesproken:

  https://www.youtube.com/watch?v=vRitxxybCsE

 17. Nils schreef:

  Schiet me te binnen dat het natuurlijk volslagen onlogisch is om de kerstmarkt al na dertig meter met die onmogelijk scherpe bocht te verlaten. Waarom niet het hele pad afgewerkt?
  Er bestaat ook een wazig filmpje van wat gewonden langs de stalletjes, maximaal een man of tien. Het lijkt mij zeer sterk dat de vrachtwagen op dat kleine stukje kerstmarkt op die maandagavond meer dan een tiental mensen is gepasseerd terwijl het officiele verhaal ca. vijtig doden en gewonden meldt.

 18. NoNWO schreef:

  Uiteraard is er weer een paspoort gevonden, het eerste waar je aan denkt om mee te nemen als je een aanslag gaat plegen!! hahaa lachwekkend. Wederom hetzelfde draaiboek.

  https://www.rt.com/news/371105-berlin-market-attack-suspect/

 19. Averroes schreef:

  Turkije en Rusland bestrijdt de VS (EU/NATO) met haar eigen middelen door het orchestreren van valse vlag operaties. Wat ik hier op het eerste gezicht uit opmaak is dat Turkije zich ‘probeert’ los te weken van NATO en aansluiting zoekt bij de oosterse alliantie, nadat het neerhalen van de Russische MIG boven Turkije niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd nl. escalatie in de regio en ‘carte blanche’ voor Erdogan van NATO om de zuiveringen op de Koerden te starten.

  Bijkomend voordeel van Turkije voor het Westen is dat de familie Erdogan m.b.v. Saoedie Arabië de illegale olie import lijnen m.b.v. I.S. faciliteerde, vluchtelingen opvangt en de infrastructuur (MIT) onderhield om terroristen op te leiden. Deze valse vlag operatie was er ook op gericht de uitlevering van Gülen (FËTO) te versnellen, waardoor de VS (het Westen) gezichtsverlies zal leiden en de ‘spanningen’ verder zal opvoeren. Niet dat het zover komt, maar toch alles om de publieke opinie te manipuleren.

  Dat lijkt nu ten einde gekomen, nogmaals lijkt. De praktijk leert dat Turkije nog altijd deel uitmaakt van NATO en dat het beide kanten bespeelt om financiële/geo politieke voordelen te behalen. Één ‘misstap’ van de spelers in dit geo politieke conflict zorgt ervoor dat het lont in de kruitvat zal ontbranden. Wat het motief zal zijn, Joost mag het weten.

  Deze aanslagen kennen meerdere dimensies en er wordt goed geschaakt.

 20. ZalmInBlik schreef:

  Precies een jaar geleden zei deze corrupte korpschef Bouman over NL: ’Aanslag komt zeker’

  23 DEC 2015 John van den Heuvel en Mick van Wely

  DEN HAAG – Vertrekkend korpschef Gerard Bouman is ervan overtuigd dat er een aanslag komt in Nederland. De terreurdreiging baart hem op het gebied van veiligheid en criminaliteit de grootste zorgen, zegt hij in een exclusief interview met de Telegraaf.

  Bouman onthult dat er 82 contraterrorisme-onderzoeken lopen. Honderden gewone agenten zijn in het geheim klaargestoomd voor het hanteren van een zwaar wapen bij een aanslag.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24910855/___Aanslag_komt_zeker___.html

  https://www.youtube.com/watch?v=nrblBVW50BU

 21. Averroes schreef:

  Er lijkt een ‘all out’ offensief gaande richting Rusland via CIA/NATO:

  Russian High Level Diplomat Found Dead in Moscow – Shot by a bullet

  This morning (20 December 2016), a high level Russian diplomat was found dead in his apartment in Moscow, killed by a bullet to his head. According to police’s preliminary observations, the cause of death could be either suicide or murder.

  Taking into account the assassination of the Russian ambassador that took place in Ankara yesterday [1] and the attempts of those sponsoring the war against Syria to sabotage the meeting in Moscow scheduled for today between the Ministers for Foreign Affairs of Iran, Russia and Turkey [2], specific security measures have been taken.
  http://www.voltairenet.org/article194665.html
  http://www.voltairenet.org/article194344.html

 22. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes denk dat je gelijk hebt de namen Gladio, Israël blijven maar opduiken:

  “And that’s why when something like this happens, Kerry actually has to deny the possibility of American involvement because people now know that Operation Gladio, for example, which is an ongoing wave of NATO-sponsored terrorism and political assassinations, is run by the United States’ military and deep state,” he explained.

  He said, “They shot the Pope a couple of decades ago. They committed most of the supposed leftwing terrorism in Europe during Cold War.”

  Gladio B continues

  “And today Gladio B continues, killing people and blaming radical Islam for it. And Gladio is very much centered on Turkey,” said the author of Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie.

  “A majority of the people murdered during the Cold War era by the US military’s deep state Operation Gladio were in Turkey. So Turkey is a real focus,” he added.

  “So the rumors are going wild and indeed being amplified by people who are in official positions in Russia and Turkey who are saying that this looks like may have been done by the usual sort of Gladio and/or Israel-linked forces to destabilize Turkey and ruin its warming relations with Moscow and Tehran,” the analyst said.
  http://presstv.ir/Detail/2016/12/23/502064/Israel-potential-suspect-in-Turkish-hit

 23. ZalmInBlik schreef:

  Nog een interessant artikel mbt Schengen:

  Norway Against ‘Israeli Way’: Open Society More Important Than Combating Terror

  According to Professor Simon Perry at Hebrew University in Jerusalem, it will take a long time before Europeans understand the high price of safety and get used to the idea that it is necessary to relinquish certain individual freedoms to increase security.

  According to Bjørgo, Norway, which in 2011 experienced violent terrorist attacks by Anders Behring Breivik, has already takes strides to protect itself, yet proved unable to completely eradicate the threat.
  https://sputniknews.com/europe/201612231048907889-norway-israel-terrorism/

 24. Nils schreef:

  Ontdekking: de paaltjes kloppen niet op de foto. Je ziet alleen het paaltje net voor het dak maar het paaltje in het midden is weggeblurd. Uit google earth maak ik op de de paaltjes ongeveer een meter of vier uit elkaar staan. Uit andere foto’s rond de vrachtwagen kun je opmaken dat de twee paaltjes nog overeind stonden na de aanslag.

  Afgezien van of het mogelijk is dat de vrachtwagen bij die hoek tussen de paaltjes door kan, wat is de kans dat dat gebeurt zonder dat de chauffeur van tevoren wist waar de paaltjes stonden?

 25. Nils schreef:

  Mijn verhaal klopt niet, het zit anders, sorry. Ik heb nog eens gekeken naar de paaltjes en ze staan ca. 2,5 meter van elkaar. De vrachtwagen heeft een breedte van 2,55 meter en bij een hoek van 60 graden op het trottoir heeft de vrachtwagen ca. 5 meter nodig om het trottoir te verlaten, dus de afstand tussen twee paaltjes.

  Ik was op het verkeerde been gezet omdat de vrachtwagen aan de voorkant in het midden van de bumper geen schade heeft. Toch moet hij daar een paaltje omver gereden hebben. In de foto’s van op het moment dat de vrachtwagen weg is zie je ook een paaltje liggen. De onderkant van dat paaltje lijkt eerder afgezaagd dan omvergereden.

  Kortom, het verhaal klopt nog steeds niet vanwege gebrek aan schade aan de vrachtwagen en de vreemde onderkant van het paaltje.

 26. Camera schreef:

  @Nils
  Inderdaad, goed opgemerkt, maar ja als je de gehele situatie en foto’s bekijkt, al zou je het willen dan klopt het gewoonweg niet. Elektra snoer voor kerstlampjes dat om de ruitewisser gewikkeld zit en nog veel meer details……
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4049442/Terror-attack-fears-lorry-ploughs-Christmas-market-Berlin-leaving-two-people-dead.html

  Gelukkig zijn er toch veel mensen in Duitsland die er ook zo overdenken maar ja nep of niet nep de consekwentie´s (chaos creatie) zijn hetzelfde

  https://www.youtube.com/watch?v=ZWTSwXHeOsw

 27. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Nils, zijn het houten paaltjes of misschien gerecycled plastic paaltjes?
  Mijn ervaring is dat de laatste erg gemakkelijk afknappen als je er met de vrachtauto overheen rijdt, zonder noemenswaardige schade. Ik ken de beelden niet waar je het over hebt. Al heb ik ook niet gezocht omdat het me niet echt erg boeit. Als er zaken in deze false flag niet kloppen omdat ze slordig zijn uitgevoerd zodat het een hoax lijkt of omdat het misschien zelfs een echte hoax is ,is dat omdat ze het steeds met opzet zo sloppy doen, met steeds weer kleine nuance verschillen.En ik laat me niet te veel meer meeslepen in die voortdurende serie false flags en hoaxes.Maar dat anderen wel alles uitzoeken is prima, maar ik heb er de energie niet meer voor.

 28. Nils schreef:

  Mijn indruk is dat het om ijzeren paaltjes gaat. Het omver gereden paaltje lijkt afgezaagd, niet doorgeknakt als een plastic paaltje. Ik denk dat het niet mogelijk is dat een vrachtwagen een paaltje zo kan omrijden dat het precies onderaan recht afscheurt, noch hout, nog ijzer en zelfs niet plastic denk ik.

 29. ZalmInBlik schreef:

  @Martin, het bloed is duidelijk zichtbaar onder het hoofd van Karlov!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten