De staat lanceert complete idioten als Desiree Stokkel om de alternatieve media belachelijk te maken

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 juni 2016

desireestokkelJe hoeft maar naar haar kop te kijken en je ziet al dat het 1 grote slecht gespeelde act is van deze Desiree Stokkel. Ik zag vandaag hoe Geenstijl haar plugt, om te laten zien welke belachelijke ideeën zij aanhangt. Deze dame is duidelijk een AIVD shill die al sinds de Anass zaak mijn onderwerpen kaapt en ze volledig in diskrediet brengt, door maar voor de camera te gaan zitten bazelen op YouTube. Ook ten tijde van de Anass zaak in 2013 deed zij of ze met een onderzoek bezig was en de expert op dat gebied was. Er zijn blijkbaar mensen die er in tuinen. Je hebt nog een paar van dat soort door de staat gelanceerde trollen op het internet hangen, zoals Maud Oortwijn. Dat is bijvoorbeeld iemand die allerlei wazige verhalen lanceerde over pedo reisjes van leden van de koninklijke familie en gasflessen die van een vrachtwagen geduwd werden om haar te vermoorden. Ook zij kaapte uiteindelijk de Anass zaak. Er is een duidelijk beweging gaande om mensen die kritisch nadenken over gebeurtenissen in het nieuws, het stempel “complotdenker” op te kunnen plakken en dit te kunnen linken aan complete lunatics. Er is maar 1 doel: de serieuze kritische websites laten ondersneeuwen tussen complete malloten.

Daarnaast zie je nog allerlei satirische websites die “complottheorieën” in de ongeloofwaardige hoek moeten zetten. Ook dat is 1 van de vele tactieken die gelanceerd zijn. En last but not least zijn er nog de websites en boeken van schrijvers die gepositioneerd zijn voor de wat meer serieuzere onderzoeker; laten we zeggen, voor de mensen die wel door de kolder van actrices als Desiree Stokkel (waarschijnlijk haar acteursnaam) heen prikken. Leest u daarvoor dit artikel nog maar eens.

Kortom; er wordt geen middel geschroomd om er voor te zorgen dat elk gedachtegoed dat afwijkt van de door de perceptiemanagers van de mainstream media opgelegde waarheid, in de belachelijke hoek te plaatsen. Stempeltje van “complotdenken” erop en het kan afgeserveerd worden. Geenstijl is het vangnet voor mensen met iets meer kritiek op de staat, maar dan wel een vangnet dat onder controle van diezelfde overheid staat. Een groot deel van de alternatieve berichtgeving wordt bevolkt door pionnen van de AIVD die met soms zeer geloofwaardige verhalen komen en 90% waarheid verkondigen of afleidende focus lanceren; om zo als vangnet te dienen voor mensen met een kritische geest. Een ander deel wordt ingezet om er het stempeltje ‘aluhoedje’ of ‘gekkie’ op te kunnen plakken. Onderstaande dame is daar een goed voorbeeld van. Het laat zich raden wie dit soort actrices betaalt. Scheer je weg idioot!

Bron linkvermeldingen: geenstijl.nl

Gedeeld 101

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. erwin schreef:

  Tja, de desbetreffende desiree is/bedrijft zeker geen alternatieve media en is niet serieus te nemen.
  In de war. geen aandacht aan schenken

 2. Camera schreef:

  @ Erwin

  In de war zijn is inderdaad niet zo erg maar bewust in de war zijn is wel even iets anders.

  Deze persoon besmeurt op de meest walgelijke manier de mensen die daadwerkelijk een maatschappelijk kritische bijdrage willen leveren

  Sinds dat de Anass zaak uitgediept werd door Martin Vrijland is deze vrouw(organisatie) op het internet gedeponeerd met de meest wanstaltige on-onderbouwde theorien. (ook tijdens Ruben & Jullian vermissing)

  Ze zagen dat Vrijland te diep ging zoeken en schrijven dus deze afleidingstechniek werd gebruikt door dit weerzinwekkende veraderstypje die de doofpot kracht heeft bij gezet in de zaak (verdwijning) Anass

  GeenStijl of wie dan ook die deze vrouw plugt kan ook niet meer serieus genomen worden natuurlijk

  Kijk hoe ze op haar eigen site de theorien spuit gewoon raaskallen of hoe het ook genoemd moet worden.

  Triest dat er organisatie’s bestaan zoals Stokkel en zo ver gaan om het volk te belazeren

  Lees ook de chaos die ze creert in MH17 verhaal(op de site 29apr 2016) maar dat doet WTKnow ook en ook Niburu.co en ook Boublog en ook Xander nieuws , allemaal website’s met halve waarheden en het creeren van chaos

  De site der verdoemenis :
  http://www.desireestokkel-nl.net/

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wel knap eigenlijk hoe deze gatekeepers (in Nederland Maud Oortwijn,Desiree Stokkel ,Joanna van der Hoek etc,maar ook flat-earther psy-oppers zoals Eric Dubai en dergelijke)’ hun ego opzij kunnen zetten en zich voordoen als idioten.Het zal wel goed beloond worden.als je je ziel aan de duivel verkoopt.
  Toch zal dit voor de bedenkers van deze psy-ops (psychologische operaties) zoals het’ Tavistock institute for Mindcontrol’ verkeerd uitpakken.Mensen zijn toch nieuwsgierig en gaan toch verder zoeken.

 4. erwin schreef:

  De “massa ” wil de feiten/feiten eigenlijk ook niet echt weten. De “massa ” gedraagt zich als een shoppende consument wat de feiten/feiten betreft.

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Ook ik lees geenstijl, maar onder de reaguurder zitten een aantal zeer wakkere mensen waar ze niet onderuit kunnen komen, sterker nog, ze maken er topics van.
  Langzamerhand bepaalt de reaguurder, dat vind ik persoonlijk dan wel weer prachtig, het duurt alleen tergend lang.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Van die wakkere reaguurders leren ze om nog geraffineerder hun vangnetfunctie uit te voeren. Verwacht dus niet dat ze ooit daadwerkelijk bewust zullen worden. Het dient maar 1 doel: geloofwaardig overkomen en het schip vol nieuwe passagiers de gewenste richting uitsturen.

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Klein voorbeeld

  Ondertussen:
  twitter.com…
  Hof van Tuinslang | 02-06-16 | 13:51

 8. Manuel schreef:

  Zeker wanneer je veel tijd hebt om na te denken, dan is het niet zo moeilijk om door te draaien in tijden als deze.
  En als je dan je filmpjes op yt plempt kan dat mooi misbruikt worden om de ‘aluhoedjes’ als gekken neer te zetten. Zo werkt dat.

  Maar Martin, hoe zit t nou, heb je nou al meer als 200 leden?

  Man ik vind t nobel wat je doet maar ik ben bank dat je niet beseft of wil beseffen wat voor vol nederlanders zijn. Het beste voorbeeld is wat je zelf al aanhaalde in eerder artikel, de 2e wereldoorlog, hoe makkelijk nederland zich overgaf. Waarbij er daarna natuurlijk in de geschiedenisboeken alleen maar over het kleine groepje verzet gesproken werd, om t stoepje schoon te vegen.
  Ik vrees dat je inspanningen tevergeefs zijn, vriend, en natuurlijk krijg je hier polls met hoge procenten, maar dat is eenvoudigweg omdat t van gelijkgestemde bezoekers komt.

  Nogmaals hulde voor je inzet, maar ik kies zelf een andere weg, en dat is die van afzondering en zelfvoorzienendheid, waarbij ik ook steeds meer gelijkgezinden ontmoet, maar ik denk zelf dat dat wat meer zoden aan de dijk zet. Ieder zijn ding maat.
  Ik weet niet of je mij nog herinnerd, maar ik was diegene die je een paar jaar geleden mailde en die naar zweden is vertrokken, noordelijk op het platteland. Met 4 mensen gemiddeld op een vierkante km.
  Het is hier hillbilly en back 2 the fifties.

  Ik wens je alles kracht maat!

 9. Martin Vrijland schreef:

  Natuurlijk herinner ik me je.
  Dank je wel voor je support. Nee ik zit helaas nog maar op 33 leden (zie onder de Facebook widget), dus dat schiet niet op.
  Vandaag de uitkeringsinstantie op huiszoeking gehad.

  Je zit daar goed man. Geniet ervan. Ik verlaat het zinkend schip nog even niet. Ik probeer mensen wakker te schudden om ze te motiveren het gat te dichten en daarna de kapitein af te zetten om een echte eerlijke regie te installeren, waarna de koers op vruchtbaar- en vrijland gezet kan worden i.p.v. de afgrond.

 10. Manuel schreef:

  Martin jongen, ik zeg nogmaals , hulde, maar je moet ook om jezelf denken man.
  Get out of there! Ik zou willen dat ik je naar hier toe kon halen om je te laten zien hoe t ook kan in de praktijk, hiervanadaan kun je ook mensen wakker maken, maar ook motiveren door het tonen van zelfvoorzienendheid.

  Ach man, ik heb echt met je te doen soms. Wanneer je t weer wat op de rit mocht hebben, kom eens langs!

 11. Manuel schreef:

  Ik kan mij redden van 200 euro in de maand.En dat wordt steeds minder hoe zelfvoorzienender ik word.

  Ik ben vrijdag hier geweest, een collectief, op 40 km van hier.

  http://www.skogsnasgreens.com/

  Is in t zweeds, maar die gasten zijn daar in een samenwerking op 300 ha zelfvoorzienend.

  Daar moeten we naar toe, Martin, naar decentralisatie van de macht door zelfvoorzienendheid

 12. Analyze schreef:

  @Manuel sluit me volledig aan bij jouw woorden: Een verloren excertitie, the system is a vampire.
  Why is it, so rotton
  My people have you forgotten,
  That it is, so rotton?
  My people have you forgotten
  Why is it, so rotton?
  My people don’t ask Tony Rotton
  Why is it, so rotton?
  My people have you forgotten?
  https://www.youtube.com/watch?v=6C-CiZyZ7aI

 13. Martin Vrijland schreef:

  Waarschijnlijk geen kinderen?
  Ik blijf en blijf strijden voor ontwaking!

 14. Manuel schreef:

  nee, bewust geen kinderen…

  sterkte.

 15. Notis schreef:

  Manuel Nou dan zit je nu goed nu Zweden immigratieland nr 1 is met 100.000den Islam asyligzoekers!

  Het aantal verkrachtingen in Zweden is de laatste 2 jaar met meer dan 1000% omhoog gegaan.

  Wat gaan we daar aan doen???

  Binnenkort komen ze bij je/jullie even wat eten halen. Nou berg je maar.

 16. Notis schreef:

  Manuel “vlucht” weg uit Nederland en vindt in Zweden nog ergere toestanden.
  Jut Martin op om het bijltje erbij meer te gooien.
  Even 40-45 noemen hoe laf Nederland(ers) waren en nog zijn,
  beste Manuel besef je niet dat je ook Nederland in de steek laat en niet
  vecht voor de zaak…

  hoe heet dat ook al weer nee geen troll, geen shill, eh …nou ja vul maar zelf in dan.

  ps ik hoop dat ik het verkeerd heb, maar erg vrolijk word ik er ook niet van.

 17. Martin Vrijland schreef:

  Precies

 18. leeuw schreef:

  Men zou ook een politieke partij kunnen oprichten en via die kant verandering brengen.
  Er zijn vele mogelijkheden om verandering te brengen in deze wereld.
  En alle beetjes helpen.
  En als vele mensen wakker worden ten duur valt alles als domino stenen om.

  Daarom blijf praten met vrienden en familieleden die nog niet wakker zijn.

  Geef ze niet te veel voer in 1 keer dat kan men niet behappen maar geef ze wat ze aankunnen maar blijf ze op tijd voeren.
  Ook niet iedere keer voeren wat dan vinden ze je ene lastig compoltttertje maar gewoon leuk met elkaar om blijven gaan en beetje bij beetje voeren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten