De strijd tegen alternatief nieuws opgevoerd via Pizzagate en toenemende censuur

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 december 2016

pizzagate-shooterVandaag maakte de mainstream media melding van een 35-jarige zwaarbewapende man die naar eigen zeggen een pedofiel netwerk van Hillary Clinton in een pizzatent onderzocht. Zondagavond werd de man aan de rand van de Amerikaanse hoofdstad Washington gearresteerd. Voor wie het niet gevolgd heeft, moet het begrip ‘Pizzagate’ nog even toegelicht worden. Deze affaire ontstond tijdens de verkiezingsstrijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Publicatie van gehackte emails van Hillary’s campagneleider (en vriend) John Podesta zorgden ervoor dat er een pedofilieschandaal boven water kwam, waarbinnen bepaalde woorden als dekmantel zouden dienen voor de handel in kinderen. John Podesta zou feestjes voor top Democraten met 6 tot 14 jaar oude kinderen in hottubs georganiseerd hebben op een ‘pedo boerderij’. De woorden “hotdog” en “pizza” zouden in de gelekte emails, verwijzingen zijn naar respectievelijk ‘jongen’ en ‘meisje’. De website Wikileaks speelde een grote rol in de publicatie van de emails. Mede daardoor vindt het kamp Clinton dat de overwinning van Donald Trump te wijten is aan de grote alternatieve media outlets en aan Russische invloeden. De term ‘Pizzagate’ verwijst naar een wereldwijd grootschalig onderzoek dat na de verkiezingen los barstte binnen de alternatieve media, waarbij veel gewone burgers aan het onderzoeken geslagen zijn en deze informatie delen op weblogs. De man die gisteravond de pizzatent Comet Ping Pong binnenviel zou zich hier ook mee bezig houden. Comet Ping Pong zou het bedrijf zijn dat als dekmantel fungeerde voor de kinderhandel.

john-podestaSinds enkele maanden zijn duizenden burgerjournalisten dus druk met het voeren van een amateur online onderzoek naar een zeer donker en verontrustend onderwerp. Dit begon op de link-sharing site Reddit. Duizenden vrijwilligers onderzochten occulte rituelen en potentieel bewijs van een georganiseerd pedofielennetwerk op het hoogste niveau van het politieke establishment van Amerika. De groeiende stapel indirecte bewijzen die werden opgegraven door deze burgerjournalisten, onthulden storende patronen, morbide thema’s en weerzinwekkende beelden die nog moeten worden verklaard door de high-level mensen die betrokken zijn. Dit alles begon, zoals gezegd, met de publicatie van de emails van Hillary Clinton’s campagne manager John Podesta via WikiLeaks tijdens de presidentiële campagne. Duizenden burgers begonnen op Reddit de emails door te spitten met de insteek om nuttige informatie te vinden in het voordeel van de Trump campagne. De focus van het amateur-onderzoek verschoof echter toen een email conversatie werd ontdekt tussen John Podesta, zijn broer lobbyist Tony Podesta en controversieel performancekunstenaar en celebrity-insider Marina Abramovic. De emails bleken te verwijzen naar een occult ritueel bekend als ‘Spirit Cooking’. ‘Geest koken’ is een kabbalistisch ritueel waar je maag zich van omdraait. Tijdens het ritueel maakt de beoefenaar gebruik van lichaamsvloeistoffen, pentagrammen, uiteengereten lichaamsdelen en het afsnijden van de huid. Volgens Abramovic, zouden dergelijke praktijken, indien publiekelijk uitgevoerd, kunnen worden beschouwd als een kunstzinnige expressie. Achter gesloten deuren zijn het rituelen.

Wat vooral opviel in de emails van Podesta, is dat duidelijk naar voren kwam dat er geen enkele uitleg nodig was omtrent de terminologie met betrekking tot het genoemde ritueel. Marina Abramovic hoefde blijkbaar totaal geen uitleg te geven als er over Spirit Cooking gesproken werd. Het onderzoek naar de gelekte Podesta emails intensiveerde dramatisch toen een reeks van emails werd ontdekt, die betekenisloos leken, totdat ontdekt werd dat er sprake was van een reeks codewoorden. De codewoorden, bestonden uit voedseltermen als ‘pizza‘, ‘kaas‘, ‘pasta’ en ‘hotdogs‘, zoals reeds genoemd. Wat de codewoorden potentieel explosief maakte en dit onderzoek tot het grootste schandaal van de eeuw maakt, was dat deze codewoorden gebruikt worden door pedofielen op dark web. Hoewel algemeen aangenomen wordt dat dit klopt, valt dit nog moeilijk te bewijzen. Duidelijk is echter dat de woorden codewoorden moeten zijn.

Ook verontrustend was een email verzonden door Tamera Luzzatto aan John Podesta en vijftien anderen, waarin ze worden uitgenodigd voor een pool party waarbij zij zelf niet aanwezig zou zijn en waar haar drie dochters in de leeftijd van elf, negen en zeven ter ‘entertainment’ aanwezig zouden zijn. Ze verzekert haar genodigden dat haar dochters zeker in het zwembad zullen zitten. Wie nodigt zestien volwassenen uit voor een ​​pool party waarbij zij niet aanwezig zullen zijn en biedt hun minderjarige dochters aan als entertainment in het zwembad? Voor elk redelijk mens, zou dat een heel vreemd bericht zijn.

De nieuwsgierigheid groeide nog verder na de ontdekking van een interview door Politico met John Podesta uit 2015, waarin in zijn kantoor in Brooklyn een schilderij van kannibalisme aan de muur te zien is. Deze ongewone keuze voor professionele kunst strekt zich uit tot de privé-kunstcollecties van de Podesta broers. Tony Podesta’s favoriete stuk in zijn huis in Falls Church is ‘Arch of Hysteria’; een grote opgeknoopte replica die volgens de Reddit onderzoekers gelijkenis heeft met een van de onthoofde slachtoffers seriemoordenaar Jeffrey Dahmer’s. In de Washington Life Magazine bijdrage van Tony Podesta uit 2015, is kunst van Biljana Djurdjevic te zien op de muren. Het werk van Djurdjevic staat bekend om het verwerken van verontrustende beelden van kindermisbruik marteling. De interesse van de Podesta’s in ontaarde kunst en occulte rituelen is niet de belangrijkste focus van de Pizzagate burgeronderzoekers. Het is een opvallende bijkomstigheid die verontrustend is naast alle verwijzingen naar kinderen in de emails.

arch-of-hysteria

De Reddit onderzoekers die al speurend door de Podesta emails wroetten ontdekten dat het Washington Life interview met Tony Podesta uit 2015, vermeldt dat Podesta zijn huis regelmatig openstelde voor pizza party’s met zijn vriend James Alefantis. James Alefantis is de eigenaar van pizza restaurant Comet Ping Pong en collega-vriend van vele senior Democratische partij figuren. Comet Ping Pong en de bedrijven eromheen zijn sindsdien uitgegroeid tot de primaire focus van het burgeronderzoek. Op een steenworp afstand van Comet Ping Pong ligt Besta Pizza, dat tot voor kort een logo had dat identiek is aan een bekend pedofilie symbool dat vermeld stond in een factsheet van de FBI uit 2007. Aan de overkant ligt Terasol bistro, wiens website tot voor kort ook kenmerkende symbolen toonde die griezelige vergelijkingen hadden met bekende pedofiele symbolen, zoals publiekelijk gemaakt door de FBI in 2007. Alle bedrijven op het blok zijn eigendom van mensen met verbindingen naar de hoogste regionen van de Democratische Partij in Washington.

James Alefantis plaatste ook een foto van Marina Abramovic op het Comet Ping Pong Instagram account. Reddit onderzoekers identificeerden verschillende verontrustende beelden op het instagram account, waaronder beelden van een klein meisje dat met haar handen is vastgebonden aan een tafel en een andere foto waarop kinderen te zien zijn in een bizar ontmenselijkend ritueel. Dergelijke foto’s plaatsen op een instagram account van een kindvriendelijk pizza restaurant is op zijn minst opmerkelijk.

Comet Ping Pong heeft ook optredens van de band Heavy Breathing gehost. De teksten en kunstexpressies van deze band bevatten zaken die als pedofiele expressies kunnen worden beschouwd. De posterreclame voor deze optredens, ontworpen door Sasha Lord, bevatten uiterst grafische afbeeldingen en verwijzingen naar op trauma gebaseerde dissociatie, maar droegen wel het stempel ‘alle leeftijden’. Een van de posters van Sasha Lord, gemaakt voor een concert van Prince Rama en Heavy Breathing bij Comet Ping Pong, is een uitnodiging voor een soort ‘interactief exorcisme’ en ‘pizza exorcisme’. Wederom geschikt voor alle leeftijden.

De constante onthulling van nieuwe verbindingen en lijntjes van de amateuronderzoekers leidde tot zo veel ophef, dat de New York Times op 21 november een stuk publiceerde waarin de ‘Pizzagate’ en alle onderzoekers als het predicaat ‘fake news’ kregen. Inhoudelijk werd totaal niet op het bewijs van de onderzoekers gereageerd. Een dag na publicatie van dit artikel besloot Reddit CEO Steve Huffman het Pizzagate onderzoek van de site te weren en de posts te verwijderen. Dit onder de vermelding dat de zoektocht in een ‘heksenjacht’ was uitgemond. Op zich een interessante woordkeuze, gezien de verwijzingen naar de bizarre occulte rituelen in emails Podesta’s. Het onderzoek is inmiddels verhuisd naar andere sites. Er valt nog veel meer te zeggen over het Pizzagate onderzoek dan hier vermeld (zoals de link met de verdwijning van het 4 jarige meisje Madeleine McCann in Portugal). Elke dag duikt meer materiaal op en worden meer verbindingen gevonden door de onderzoekers. Het onderzoek heeft zich inmiddels verplaatst van Reddit naar de VOAT website. Een goede Engelstalige samenvatting leest u hier.

Opmerkelijk feitje is nog dat Reddit oprichter Aaron Swartz naar verluidt zelfmoord zou hebben gepleegd omdat hem een lange gevangenisstraf zou wachten. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd omdat hem een gevangenisstraf tot 35 jaar en een boete van 1 miljoen dollar boven het hoofd hing als gevolg van vermeende computer fraude. Er gaan echter geluiden op dat Swartz ge-zelfmoord is door MIT omdat hij op het spoor was van een groot pedofilie-netwerk en kinderhandel.

Ook journalist Andrew Breitbart maakte vlak voor zijn dood in 2012 opmerkingen richting John Podesta. Twee dagen later viel hij dood neer als gevolg van een hartaanval. Naar verluidt zou Breitbart ook op het spoor zijn geweest van zaken die Podesta met pedofilie en kinderhandel verbonden. Kijk het filmpje hier onder voor een korte samenvatting van dit verhaal (lees verder onder het filmpje).

https://www.youtube.com/watch?v=giMn7d1O7-c

De man die gisteravond het pand van Comet Pizza binnenviel met een wapen, zou een van de burgeronderzoekers in deze Pizzagate zijn geweest. Het gaat om de 28 jarige Edgar Maddison Welch uit Salisbury, North Carolina. Het heeft er echter alle schijn van dat we hier met een in scene gezet verhaal te maken hebben. Het doet denken aan de poging die in Nederland in januari 2015 plaatsvond toen een jongeman met een pistool de NOS studio binnenliep. Giel Beelen belde mij de volgende dag uit bed en probeerde deze ‘gunman’ Tarik Zahzah aan mij te koppelen. Gelukkig nam ik het gesprek op en kon ik aan tonen dat er geknipt en geplakt was in deze poging om mijn site te linken aan deze ‘lone wolf’ (waarschijnlijk acteur). Lees hier het hele verhaal terug. De resultaten uit de onderzoekingen binnen Pizzagate zouden wel eens te schadelijk kunnen zijn voor de hooggeplaatsten die onder de loep genomen worden, waardoor er waarschijnlijk een poging moest worden gedaan om opnieuw een ‘lone wolf’ in te zetten. Ook kan het zijn dat het gehele verhaal van a tot z gespind is. In ieder geval is het perfecte alibi geschapen om te kunnen zeggen dat alternatief nieuws en burgeronderzoek een halt toe moet worden geroepen. Deze Pizzagate levert dan ook de ideale munitie om alternatief nieuws als ‘fake news’ af te schieten.

We kunnen de komende tijd niet alleen nieuwe wetgeving zien opduiken, waarbij alles en iedereen die zich niet aan de mainstream gedachte houdt en kritisch schrijft, betiteld gaat worden als ‘fake news’ of zelfs gewoon op zwart gezet wordt. De EU heeft al een resolutie aangenomen en in de VS gaan we hetzelfde zien. Facebook is op de Martin Vrijland pagina al begonnen mensen te vragen hoe graag ze berichten van mijn hand in hun nieuwsoverzicht willen zien (zie hier). Dat zou wel eens het voorstadium voor een totale blokkade kunnen zijn. Sowieso heeft Facebook aangekondigd te gaan waarschuwen tegen ‘fake news’. We kunnen dus mogelijk een tijd tegemoet zien waarin een site als deze steeds verder in de verdrukking komt en u het moet doen met de berichtgeving uit de mainstream media. Uw steun is dan ook nu juist nodig. Het is daarom belangrijk dat u artikelen zoveel mogelijk via social media en email deelt. Ook wil ik u vragen lid te worden van deze site, zodat een kritische kijk op het nieuws kan blijven bestaan. Lid worden kan via deze link. Ook eenmalige donaties zijn dringend nodig om door te kunnen gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=fvE4-DYK9Lg&t=84s

Gedeeld 77

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Eerst de hamer dan de sikkel, Obama yes ICANN
  https://www.youtube.com/watch?v=KwQ1Nne-x4w

 2. Averroes schreef:

  @Martin goede analyse, ik wil je waarschuwen voor Breitbart hoogstwaarschijnlijk een Mossad operatie: http://henrymakow.com/2016/11/have-americans-been-neo-conned.html
  Onderhield goede banden met Nethanyahu
  Americans are holding their breath wondering if Trump is the “real deal.” Some are wondering if the Judeo Masonic conspiracy model has been shattered. The appointment of Breitbart News CEO Steven Bannon as Trump “Chief Strategist” provides a clue. Breitbart was set up in 2007 to counter criticism of Israel by left-leaning American Jews. To this day, it is essentially an Israeli propaganda outlet, garnering a tremendous following by championing the “alt right”.

  http://www.abeldanger.net/2016/11/neocon-invasion-of-team-trump-fully.html

 3. Riffian schreef:

  @ZalmInBlik, duidelijker kan niet hamer en sikkel inderdaad! Binnenkort kunnen PGU KGB en Pravda uit de stoffige doos getrokken worden, als het aan Soetoro ligt tenminste
  https://www.youtube.com/watch?v=VK9h2XgyLPw

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De datum gisteren was 5/12/16= 33

  In English Reduction system;
  Pizza = 33
  Alefantis = 33

  In English Sumerian system;
  Pizzagate = 666

  666 is alom bekend als the number of the beast.

  Check it out op http://www.ridingthebeast.com

 5. Averroes schreef:

  Politiek correct geleuter, de eerste stap naar totale censuur
  “Google heeft antisemitische, seksistische en racistische suggesties verwijderd uit de autocomplete van de zoekmachine, nadat media daarover hadden bericht.”
  http://www.nu.nl/internet/4360903/google-verwijdert-antisemitische-suggesties-autocomplete.html

 6. Camera schreef:

  Disinfo, ook al door Averoes opgemerkt in vorig artikel

  WikiLeaks, Julian Assange, Edward Snowden,, Anonymous all gate keepers

  Ha ha Verbaast me niks dat ze al in de startblokken zijn gezet
  toen google net geimplementeerd werd.

  https://www.youtube.com/watch?v=hC-NaKNM_iQ

 7. Camera schreef:

  Kanttekening bij he filmpje van Zachery. boven geplaatst

  Door alle getallen en gematrea heeft ie zeer scherpe opmerkingen.
  Hoor op minuut 09′.09″ (media is psychlogische propaganda opgedrongen door your militaire systeem)
  Term: Non Linear Warfare… wat is dat? Hieronder een summiere uitleg

  https://www.youtube.com/watch?v=tyop0d30UqQ

 8. Riffian schreef:

  3 gate keepers op een rij en daar komt Adam Curry weer tevoorschijn..Wees gewaarschuwd, verre van alt. media en ze hebben banden met geheime diensten via mediabedrijven zoals Time Warner (Ted Turner)! https://www.youtube.com/watch?v=IgilcYz7o-o

  https://www.youtube.com/watch?v=p6pA5sTdAgE

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  119 schapen aan Israel geleverd. Waarom 119 ?
  https://www.youtube.com/watch?v=FnqRKJFQXng

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten