De verkiezingsuitslag van de illusie die ‘democratie’ heet: VVD 33 zetels

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 maart 2017

mark-rutte-verkiezingen-grootste-33-zetelsPresidents are selected, not elected, is een bekende uitspraak van Franklin D. Roosevelt. We zouden ook kunnen zeggen: Governments are not elected but selected. De verkiezingsuitslag laat vandaag zien dat Mark Rutte’s VVD het opmerkelijk getal van 33 zetels behaald heeft. Je moet wel een complotdenker zijn om daar een vrijmetselaarsgetal in te zien, maar dat kun je dan ook bij Max Verstappen’s nummer 33 denken. Het nummer 33 staat voor de hoogste graad in de vrijmetselarij. Dat is het niveau waarop de eerder genoemde ‘deep state‘ opereert.

In ieder geval heeft “het volk” gister afgerekend met het verkeerde soort populisme, aldus de woorden van Mark Rutte. Feitelijk lijkt met de overwinning van de VVD mijn voorspelling dat het rechts-populisme zal winnen in Europa van tafel geveegd. Wie echter een beetje heeft opgelet afgelopen weekend, heeft kunnen constateren dat het de stunt met de Turkse functionarissen (het intrekken van de landingsrechten van de minister van buitenlandse zaken en het wegsturen van de minister voor familie zaken) vooral bedoeld was om die rechts-populistische stemmen terug richting de VVD te trekken. Dat lijkt aardig gelukt. Het had veel weg van een een-tweetje tussen Turkije en Nederland. Tom Jan Meeus van het NRC zei daarover eergisteren [citaatHet vreemde was: midden vorige week kreeg ik in Den Haag al gedetailleerd uitgelegd hoe het weekeinde zou verlopen: eerst de minister van Buitenlandse Zaken die het land niet inkwam, daarna de komst van een Turkse minister per auto – het hele scenario was bekend.

Dat zaken als verkiezingen en verkiezingsuitslagen aan manipulatie onderhevig zijn zal velen boven de pet gaan. Dat is een te grote complotgedachte. Het is in dat kader interessant om het Engelse woord Government eens onder de loep te nemen. Dat woord betekent letterlijk ‘mind’ (mente) ‘control’ (gubernare). Het doorzien dat democratie een illusie van inspraak cultiveert onder de ‘demos’ vergt een wakkere geest. Dat vereist dat u de programmering vanaf de wieg doorziet. Ik heb gister veel de vraag gehoord: “Wat ga jij stemmen?“. Het heeft mij verbaasd met welk gemak men het idee van effectiviteit van het uitbrengen van een stem accepteert. De propaganda van de overheid en de jarenlange perceptie-vorming dat ‘stemmen’ echt iets uithaalt, is behoorlijk succesvol. Wie controleert die overheid, wie controleert die verkiezingen, wie controleert de uitslagen? Juist ja, diezelfde overheid. Wie zegt dan dat er ook maar iets van waar is dat het uitbrengen van uw stem daadwerkelijk effect heeft? Dat is wel weer een “erg negatieve gedachte”, zult u nu ongetwijfeld denken. Dan geldt misschien de uitspraak van Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het door hebt“. De programmering van het idee dat we vanuit Den Haag geregeerd worden is een illusie. In Den Haag zitten goed opgeleide marionetten die slechts 1 doel hebben: het volk steeds verder in hun slavernij insluiten zonder dat ze in opstand komen. Daarvoor moeten politici dus zeer goede verkopers zijn. Zij moeten de toenemende slavernij brengen als ‘goed voor het land’. Het is een spel van ‘de teugels aantrekken en dan weer een beetje laten vieren’. Het goede nieuws dat zij steeds brengen is dat er na het afpakken van vrijheden, er weer een paar kleine vrijheden bijkomen. Dus je kleed bijvoorbeeld eerst de zorg helemaal uit en zegt dan dat er 2 miljard extra naar toe gaat.

Goed, het rechts-populisme heeft niet gewonnen. Kunnen we die stap overslaan? Of is het rechts-populisme nu voortaan gewoon weer onderdeel van de VVD als zijnde het ‘juiste soort populisme’? In ieder geval hebben de verkiezingen weer even het spanningsveld in kaart gebracht. Gaan we nu direct door naar de fase van het verder slopen van Europa? Kan de Brexit straks voldoende de schuld krijgen voor een aderlating van de Europese economie? Is het ineenstorten van de Amerikaanse economie onder Donald Trump voldoende om af te rekenen met het anti-globaliseringsproces en het nationalisme en protectionisme? Dat Europa nog in chaos gestort gaat worden lijkt mij nog steeds op de rol te staan. Wat dat betreft verandert er niets. Hebben de vrijmetselaars (33e graad farao’s) het script misschien een beetje aangepast? Straks zou die gekke Martin Vrijland nog gelijk krijgen! Dat kan de bedoeling niet zijn.

De programmering dat politici in Den Haag uw toekomst bepalen is een illusie van zeer grote orde. Verdiept u zich eens in de geschiedenis van de EU en de machtspiramide die wereldwijd opereert, dan kunt u niet anders dan ontdekken dat deze machtselite grensoverschrijdend werkt en dat politici slechts uitvoeren wat hen van hogerhand opgedragen wordt. In die zin moeten zij dan ook top-verkopers zijn, die in samenspel met hun propaganda-media steeds opnieuw het volk moeten overtuigen dat ‘slecht’ noodzakelijk en ‘goed’ is. De bewijzen van deze machtselite worden al jaren lang hier op de site getoond. Het probleem is echter dat de meeste mensen dagelijks de krant lezen, radio luisteren, tv kijken of het mainstream nieuws op de news feed van Facebook lezen. Daar krijgen mensen een versie van de waarheid voorgeschoteld die zonder weerstand geaccepteerd wordt. Het hypnose effect is vooral gebaseerd op het idee dat ‘mainstream nieuws’ altijd wel een kern van waarheid in zich zal hebben. De mainstream media vertellen de waarheid. En omdat iedereen het leest en de meeste mensen het accepteren als waarheid, zou jij wel gek zijn als je denkt dat het anders is. Het is dus een vorm van ‘group think’ of groepsacceptatie zoals we die kennen van het sprookje van de keizer die geen kleren aan had. Martin Vrijland is het kleine jongetje dat durft te roepen dat de keizer geen kleding aan heeft. De blindheid die kan ontstaan tijdens hypnose is vergelijkbaar met de blindheid door de jarenlange hypnose van de programmering van het idee ‘de media spreken de waarheid’. Mensen kunnen de media hooguit wel eens op een foutje of een klein leugentje betrappen, maar dat het hypnose effect veel dieper en grootser is en zelfs complete geschiedvervalsing omvat, gaat de meesten te ver.

Stelt u zich voor u bent in een zaal bij Rasti Rostelli en hij heeft iedereen onder hypnose gebracht. Vervolgens deelt hij citroenen uit, maar vertelt u onder hypnose dat u een sappige mango aan het eten bent. Ik kan de zaal binnen komen en u ervan willen overtuigen dat u geen mango eet, maar dat u op een citroen zit te kauwen. Ik kan zeggen: “Kijk, het is een vrucht met een gele schil, vruchtvlees en pitjes! Het is geen mango!” Echter, zolang u onder hypnose bent van de jarenlange programmering door school, media, ‘group think’ en andere vormen van programmering, zult u het niet kunnen en willen zien. U bent er van overtuigd dat u een mango eet. U proeft het immers zo. Zo is het ook met uw  perceptie van de werkelijkheid. De massa-hypnotiseurs hebben uw beeld van de werkelijkheid onbewust aangepast en onder controle. Zij hebben uw helder denkvermogen gekaapt. Het wordt tijd om wakker te worden en te gaan zien hoe de realiteit er daadwerkelijk uit ziet. Lees daarvoor eens wat ontwakende artikelen op deze site als u het aandurft!

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nltelegraaf.nl, nrc.nl

Gedeeld 563

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Het is nog erger dan ik dacht 81% opkomst onder het stemvee, dat 1-2tje met Erdogan heeft zeker meegespeeld en ex-VVD’er Wilders speelde zijn rol van anti-thesis voor de gevestigde orde ook weer voortreffelijk. De twee Rutte en Wilders hebben elkaar vaak genoeg gesproken met als drog reden een lek in de beveiliging, ideaal moment om het één en ander af te stemmen en de debatten te selecteren.

  En dat stembiljetten verhaal heeft me hoogstwaarschijnlijk verbaast:
  http://www.nu.nl/verkiezingen-2017/4543866/veel-stembureaus-kampen-met-tekort-biljetten.html
  verre van fraude bestendig lijkt me, als er al lege stembiljetten op een stemkantoor liggen 😉

  Met als climax dat het ANP betrokken is bij de telling 😀
  “De gemeenten bellen het totaal aantal stemmen voor hun gemeente door naar het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau). Op basis van die stemtotalen presenteert NOS op de avond van de verkiezingsdag voorlopige uitslagen.”
  https://www.kiesraad.nl/adviezen-en-publicaties/vragen-en-antwoorden/tweede-kamer-verkiezingsuitslag/hoe-wordt-de-uitslag-bij-de-tweede-kamerverkiezing-2017-vastgesteld

  In 2003 kocht NPM Capital, de participatiemaatschappij van het familiebedrijf SHV, een belang van 70 procent in het persbureau van onder meer de krantenuitgevers PCM Uitgevers, Telegraaf Media Groep en Wegener. De investeerder verkocht in 2004 daarvan 15 procent weer door aan investeringsmaatschappij Halder, een dochter van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen (GIMV). NPM gunde het management van het ANP een belang van 10 procent.

  In 2007 stapten de Nederlandse dagbladuitgevers uit het ANP en verkochten zij hun resterende belang van 30 procent aan NPM, Halder en de leiding van het persbureau. De belangen van NPM en Halder kwamen hierdoor ieder op 43,75 procent. Het management van het ANP hield daarna een belang van 12,5 procent.

  Kortom genoeg mogelijkheden te manipuleren..en de belangen zijn groot

 2. Averroes schreef:

  De ene Bilderberger gaat de andere weer uitzoeken. Ik doe een voorspelling
  Vice premier: Buma
  BZ: Pechtold
  BNZ: Klaver
  http://www.nu.nl/verkiezingen-2017/4546731/edith-schippers-aangewezen-als-verkenner-nieuw-kabinet.html

 3. Diewer schreef:

  Er zijn berichten over verkiezingsfraude: http://liefdevoorholland.com/verkiezingsfraude/

 4. ZalmInBlik schreef:

  @Diewer, bedankt. Een greep uit de comments: 😀

  isabella
  17 maart 2017 at 01:58

  En dan het bericht vanuit Sneek: Erik Jellema: Ik sloot in sneek locatie stemburo af om 23:00… de stemmen moesten toen nog centraal weggebracht worden..
  Echter om 23:45 was de uitslag van de hele gemeente al bekend bij de NOS… (is in oppervlakte grootste gemeente van NL)
  En dat met handmatig tellen.. HOE DAN??

  Willie
  17 maart 2017 at 20:48

  er klopt niets van hoe kan zo wat in iedere stad de vvd de grootste zijn terwijl de peilingen en meningen geheel de andere kant op wijsde en waarom zouden onze mede hollanders met dubbele paspoorten op de vvd stemmen, god de pvv en denk zouden bovenaan moeten staan in heel nederland dat zou pas geloofwaardig zijn, maar nee alles was al geregeld in brussel en de uitslagen stonden om 21:15 al op msn en nu.nl met de vvd bovenaan dan d66 en gl eronder

  Ton v d Linden
  18 maart 2017 at 16:07

  Vorige verkiezingen waren de uitslagen pas na 24.00 uur redelijk bekent dan had men het meestal over 75 tot 80 procent van de stemmen deze verkiezingen werd er hand matig geteld en om 9 uur stond Pinokkio al te juichen dat de verkiezingen door de VVD gewonnen was.Terwijl bij ons de stemlokalen pas om 8.30 sloten Wie kan mij dit even uitleggen?

  Jozsef
  17 maart 2017 at 12:32

  En als je een stapel stembiljetten vindt in een container met allemaal PVV voorkeursstemmen, gaat er geen lampje branden dat het hier essentiële bewijsstukken betreft welke in veiligheid gebracht dienen te worden ? de betreffende conciërge had de
  betreffende biljetten in een vuilniszak moeten stoppen en bij het PVV hoofdkantoor moeten afleveren, wellicht hadden de verkiezingen dan nietig verklaard kunnen worden
  c.q nieuwe verkiezingen uitgeschreven kunnen worden zoals in Oostenrijk destijds.

  Ton v d Linden
  18 maart 2017 at 16:07

  Vorige verkiezingen waren de uitslagen pas na 24.00 uur redelijk bekent dan had men het meestal over 75 tot 80 procent van de stemmen deze verkiezingen werd er hand matig geteld en om 9 uur stond Pinokkio al te juichen dat de verkiezingen door de VVD gewonnen was.Terwijl bij ons de stemlokalen pas om 8.30 sloten Wie kan mij dit even uitleggen?

 5. ZalmInBlik schreef:

  Het zal em een reet roesten, Pinokkio Rutte 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=hdh2gH97g8s

 6. Notis schreef:

  33! Ook zeer populair in de Arabische Talk-shjows waar inmiddels de vrijmetselarij via via ook is doorgedrongen.

  In NPO 2 programma d.d. zo 19 maart: https://www.npo.nl/vpro-tegenlicht/19-03-2017/VPWON_1265892

  Zie op 25.07 min of vanaf 25.00 min!!!

  zogenaamd het populaire basketbalnummer. Ja de Zionazies zijn overal op de wereld bezig de slaafjes hun breintjes te wassen; hersenspoelen heet dat op zijn ENG-els brainwashing!

  http://i68.tinypic.com/2yxgkrm.png (@mod even invoegen aub)

  Positief is wel dat gelijke rechten e.d. voor vrouwen wordt gepromoot, echter tegelijk wel met het tegen elkaar opzetten van mannen en vrouwen tegen elkaar, VRij heid, vrijheid vrijheid zoals men dat daar ziet betekent slaaf van de commercie, slaaf van de illusie van hedonistisch lekker maar alles doen onder het motto alles moet [maar] kunnen. En inmiddels weten de wakkere mensen hier dat dat een illusie een doodlopende weg is. Vrijheid ! Zeker maar met moraal en gezond verstand en niet in het minst (last but …, maar ja dat is weer ENGels) met respect voor al wat leeft.

 7. ZalmInBlik schreef:

  Ach dit is eeuwenlang aan de gang ook in Arabië, House of Saud is een Rothschild filiaal, van Saddam Hoessein was bekend dat hij 33e graad was, Bin Laden (CIA/33e graad), Gadaffi (periode in Engeland), Moebarek etc..Je kunt het vergelijken met de Cosa Nostra als ‘opruimers’ voor het Vaticaan en als je hoger in de hiërarchie wilt komen dan dienen daar (bloed)offers voor gebracht te worden.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica15.htm
  https://www.henrymakow.com/nazi_masons.html

  De ‘onschuld’ van de vrijmetselarij:
  “In 1735 volgde de oprichting van een tweede loge, daarna van meer loges, ook in andere steden.
  Verdacht van Oranjegezindheid, werden de loges al spoedig door de patriottistische Staten van Holland verboden. Men vond het vreemd en verdacht dat mannen van verschillende politieke signatuur en kerkelijke gezindheid zich in één organisatie verenigden.”
  https:// http://www.vrijmetselarij.nl/Vrijmetselarij/HistorieNederland.aspx

  Mooi polotjes trouwens tijdens de aanslagen in Istanbul iets met de ‘The Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry ‘Of zoals we in Frisia zeggen: it giet moar oan.
  https://www.youtube.com/watch?v=NOMgPUvXk0M

 8. ZalmInBlik schreef:

  En vergeet de Jezuietjes (Isis Horus Seth) niet, schuilend achter woorden als barmhartigheid, naastenliefde:

  The Society is not present in the same manner in the different countries, which compose the province. Lebanon, where the mission commenced in 1830, is endowed with the strongest institutions. Egypt comes next, in terms of the number of Jesuits and institutions. We note that Egypt is the country with the largest Arabic Christian community, the Copts, and that it is from there that the greatest number of vocations to the Society come. The novitiate of our province is found there. In Syria, Ours work in the formation institutions of the Church, with the young, in psychological accompaniment and in rural development. Since 2010, the JRS has accomplished there a work of prime importance, conceived initially for Iraqi refugees, then, since 2011, for the Syrian populations. There are actually ten Jesuits in Syria, among whom there is a bishop, who face difficult and often dangerous situations. We have lost two Jesuits in Syria: Fr. Frans van der Lugt, originally from Holland, assassinated April 7, 2014 in Homs, and Fr. Paolo Dall’Oglio, an Italian, kidnapped July 29, 2013 in Raqqa by the Islamic State. We have no news of him.

  In Jordan, there is a Jesuit community, which does not belong to our province, but to that of the US Northeast. Turkey belongs to our province since the year 2000. Four Jesuits are there. They form a community in Ankara. The JRS is also present there. The work of a publication on Christian thought in the Turkish language is also largely dependent on our companions. The Maghreb (Algeria and Morocco) had been part of the French Province. Since 2013, the Maghreb has been part of our province. There are ten Jesuits in Algeria; in Morocco, one Jesuit of our province is in community with two Jesuits from the Spanish Province. Since June 30, 2016, following the decision of Father General, Palestine/Israel also belongs to the province. What this involves is one community, which lives in Jerusalem, on whom a small community in Bethlehem also depends. Nine Jesuits are there whose mission is polyvalent and begins with the service of the Biblical Institute in Rome, in the Jerusalem Campus.
  http://gc36.org/near-east-experience-provincial/
  https://jesuits.eu/news/272-jesuit-archbishop-of-algiers

  https://www.youtube.com/watch?v=UJqTEm_ReCA

 9. ZalmInBlik schreef:

  Dus ook Turkije is een metselaarsbolwerk:

  De Chatham House Rule is een basisprincipe dat de vertrouwelijkheid van de bron van de verkregen informatie tijdens een vergadering regelt. De regel is ontstaan in juni 1927 aan het Londense Royal Institute of International Affairs, ook wel bekend als Chatham House. Sinds de verfijning in 2002, geldt de regel:

  Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rule zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.
  https://www.chathamhouse.org/chatham-house-prize/2010
  http://www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2016/11/Merkel-May-Westerwelle-Erdogan.jpg

 10. ZalmInBlik schreef:

  I will remind you that Erdogan is not an ethnic Turk, he is a Georgian patrilineally and an Adzharian matrilineally.
  https://realnoevremya.com/articles/575

 11. Averroes schreef:

  Kabinet Bilderberg III: 🙂

  VVD-leider Mark Rutte heeft een voorkeur voor een kabinet waar in ieder geval de VVD, CDA en D66 zitting nemen.

  Hij zei maandagmorgen na het gesprek met verkenner Edith Schippers dat “gezien de verkiezingsuitslag” deze drie partijen regeringsverantwoordelijkheid moeten nemen. “Maar dat hangt ook af van wat die partijen zelf willen”, voegde hij daaraan toe.

  Een combinatie van VVD, CDA en D66 heeft nog geen meerderheid. Daar is een vierde partij voor nodig. GroenLinks en ChristenUnie lijken de voornaamste kandidaten.

  Alexander Pechtold (D66) heeft een voorkeur voor GroenLinks als vierde partij naast de VVD, CDA en D66. “De grootste partij en de grootste winnaars van de verkiezingen”, zei hij na afloop van zijn gesprek met de verkenner.

  Ook Rutte wil een meerderheidskabinet. De afgelopen vier jaar heeft hij ervaren hoe het is om te regeren zonder een meerderheid in de Senaat. VVD en PvdA moesten toen keer op keer op zoek naar steun bij de oppositie.

  Buma zei na afloop van zijn gesprek met Schippers dat de optie van Klaver hem “buitengewoon onlogisch” lijkt. Hij vindt dat het initiatief bij de grootste partij moet liggen en dat is de VVD.
  http://www.nu.nl/verkiezingen-2017/4554633/rutte-wil-cda-en-d66-in-nieuw-kabinet.html

  Maw de volksonderdrukkende wetten gaan in sneltreinvaart door het senaat gejast worden 😀
  https://www.youtube.com/watch?v=R31eKZ7E05U

 12. ZalmInBlik schreef:

  Iedereen die deze clowns nog gelooft is niet goed bij z’n paasei:

  Dinsdag ontvingen de onderhandelaars demissionair minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. Volgens formateur Edith Schippers is het duidelijk geworden dat het volgend kabinet minder te besteden heeft dan gedacht werd. Hoewel het economisch goed gaat zijn er een aantal tegenvallers en lopende dossiers die het demissionair kabinet moet afhandelen. “De ruimte is kleiner”, aldus Schippers. “De gesprekken zullen niet makkelijker worden.”

  Dat betekent niet dat er geen extra geld meer is, maar er is wel minder te besteden. Hoe groot het budgettair kader is waar de onderhandelaars het mee moeten doen, wilde Schippers niet zeggen.
  http://www.nu.nl/politiek/4635000/vvd-cda-d66-en-groenlinks-onderhandelen-reces-verder.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten