Dis-info agenten, vangnetten, Mark Passio en anderen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 oktober 2015

markpassioDit artikel is voor de meer gedreven waarheidszoekers. Er zijn nogal wat internetkanalen en mensen die wereldwijd presentaties geven, een YouTube kanaal hebben of zeer actief zijn in de alternatieve media. Ik heb mij aangeleerd om enkele vragen te stellen om te onderscheiden of iemand geen dis-info agent is. Natuurlijk kun je ook zeggen: “Ik heb een sterke intuïtie en voel of een bepaald persoon wel of niet goed is” De vraag die ik daarbij altijd stel is of deze intuïtie onbesmet is met subliminale programmering en of het door je mind-programma’s beïnvloed is of dat het een zuiver weten vanuit je bezieling is. We zijn continu onderhevig aan subliminale conditionering en als we naar een YouTube presentatie of filmpje kijken, kan dit al doorspekt zijn met conversatie hypnose of NLP technieken, waardoor we ‘real time’ geprogrammeerd worden en misschien wel denken dat onze intuïtie ‘groen licht’ geeft, maar dit feitelijk de subliminale programmering is die ons positief over iemand doet stemmen. Waar moet je dan zoal op letten?

Om te beginnen stel ik zelf altijd de hele simpele vraag: “Hoe doet ie dat allemaal?” of “Hoe komt iemand aan zijn geld?” Dat klinkt als een hele basale en onbelangrijke vraag, maar omdat ik zelf schrijf en mijn naam op internet dusdanig vergruisd is dat ik nooit meer een sollicitatie hoef te doen, bevreemd het mij soms hoe makkelijk andere onderzoekers in staat zijn te overleven. In mijn geval is een sollicitatie te vergelijken met in een oud stinkend klofje bij Willem en Maxima op bezoek gaan. Je komt nog niet eens bij de voordeur. Dat betekent dat ik ook geen inkomen heb en moet leven van donaties, Google adds en van de webshop. En ik kan u verzekeren dat ik daar absoluut niet van rond kan komen. Het blijkt zeer moeilijk te zijn om mensen bereid te vinden ook maar iets te doneren en dat terwijl ik toch veel schrijf en momenteel weer tussen de 10 en 30 duizend lezers per dag heb. Als ik alles bij elkaar opgeteld € 400 per maand haal, mag ik mijn handen dichtknijpen. Je kunt je dus afvragen hoe sommige onderzoekers zo makkelijk de hele wereld over reizen en een productiviteit hebben waar je U tegen zegt. Als ik 1 artikel schrijf, lijkt dat voor de lezer misschien een kort documentje van enkele alinea’s, maar ik ben daar soms wel 8 tot 14 uur per dag mee bezig en dan heb ik het nog niet over al het onderzoek dat je doet. Dit heeft er mee te maken dat je kort en bondig probeert de aandacht op zaken te vestigen en correcte en vaak complexe informatie in eenvoudige bewoordingen probeert samen te vatten. Hoe doen al die researchers dat dan die soms ook nog eens dikke boeken produceren, hele zalen vol mensen toespreken en allerlei andere activiteiten ontplooien? Hebben zij een super energie of een brain implant waardoor zij meer kunnen dan ik? Of krijgen zij hulp? En hoe komen ze aan al dat geld waarmee ze de hele wereld over reizen? Ah, ze krijgen natuurlijk betaald voor hun presentaties. Maar als je sommige presentaties ziet hebben we het over zaaltjes van tientallen mensen. Daar kun je toch geen boterham mee verdienen? Zou het kunnen dat sommige mensen die op de voorgrond treden betaalde agenten zijn?

Ach, laten we dan naar de inhoud kijken. Neem bijvoorbeeld een veel bekeken spreker genaamd Mark Passio. De man beschikt over een geweldige historische en occulte kennis. Sterker nog, hij zou ex-satanist zijn. Nu kan ik me wel voorstellen dat je van je geloof afvalt, maar het satanisme is niet zomaar even iets. Dat is een leer waarbinnen zich nogal wat zaken afspelen. We hebben het dan bijvoorbeeld over rituelen. Daarbij moet u denken aan zaken die het daglicht vaak niet kunnen verdragen. Kun je daar heel diep inzitten en afscheid van nemen? Nou, Mark Passio wel. Maar toch valt me iets op bij deze man. Hij roept om te beginnen op tot strijd tegen de gevestigde orde en is zelfs voorstander van gewapende strijd. Een bekend credo van Passio is [quote]: “If there were no guns in your country that means slavery was perfected there!” Wat is dat voor uitspraak voor iemand die het satanisme vaarwel zou hebben gezegd? Iemand met occulte kennis zou toch moeten weten dat het geen enkel nut heeft om de wapens op te pakken en dat dit precies is wat de heersende elitaire klasse wil? En hoe kan het dat Mark Passio zijn volgers aanbeveelt de werken van Aleister Crowley te bestuderen? Aleister Crowley is zo’n beetje de frontman van het satanisme in een modern jasje. Hij kreeg zijn boeken rechtstreeks gechanneld van archontische (demonische) entiteiten. En Passio legt dan uit dat je onderscheid moet maken tussen de man zijn woorden en daden en de woorden die door deze entiteiten gechanneld zijn. Is Passio vergeten dat Aleister Crowley een groot voorvechter was van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij een energie vrijkomt die als het ware van spirituele occulte waarde is? Is Passio vergeten dat Crowley zelfs omschrijft hoe je middels een groepsverkrachting deze jonge jongens net zolang moet aanranden tot zij in een comateuze toestand geraken? En waarom draagt Passio de Saturnus zon om zijn nek (zie hier)? Weet u wat ik met iemand als Mark Passio doe: door het toilet spoelen en niet meer serieus nemen. Hoeveel goede dingen een disinfo agent ook kan zeggen; als hij mensen als Crowley gaat verdedigen is er iets ernstigs mis.

De kracht van een disinfo agent is dat zij vaak heel veel kennis hebben. Neem bijvoorbeeld Russel Brand. Wat een fantastisch brand (merk) vertegenwoordigt die clown! Waarom noem ik hem een clown? Hij verkondigt toch heel veel waarheid? Heeft u de film Manchurian Candidate wel eens gekeken? Ken u de film trilogie The Matrix? Is het niet bijzonder knap hoe mensen als Russel Brand in een paar jaar tijd over een totaal bizarre encyclopedie aan kennis in hun hoofd beschikken? Deze man heeft volgens mij niet zijn hele leven in de boeken gezeten, maar vooral veel met een naald in zijn arm. Hoe komt zo iemand aan al die kennis? Zou het een agent kunnen zijn? Is hij een “Manchurian Candidate” marionet en prediker van de nieuwe wereldreligie? U mag de vraag zelf beantwoorden. Niets is wat het lijkt in deze wereld. “Beweer je nu dat al die kennis bij mensen als Passio en Brand geüpload wordt naar hun brein?” Ik ga geen bizarre beweringen doen, maar ik denk dat u de huidige technologische stand van zaken wel eens zou kunnen onderschatten. Het kost een gemiddelde onderzoeker misschien wel tientallen jaren research om met de kennis rond te lopen waarmee iemand als Russel Brand zich profileert. En hij schudt het zo uit zijn mauw. Ach, weet u wat. Ik zal wel teveel films gekeken hebben. Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat het hoogbegaafde mensen zijn die door hun bovengemiddelde intelligentie boven komen drijven. “Niet te veel fantaseren Vrijland; je draaft de laatste tijd wat door.

Dus een oprechte researcher is arm en produceert veel minder dan mensen die meer op de voorgrond treden? Dat hoeft niet per definitie zo te zijn. Ik prikkel u gewoon kritisch te blijven. Houdt u er rekening mee dat de heersende elitaire klasse deze aarde al millennia lang bestuurt. Zij zien ook dat mensen aan het ontwaken zijn en dat religie of politiek niet meer de enige middelen zijn om mensen in het gareel te houden. Zoals in de politiek en religie voor ieder een smaakje is en voor opkomende generaties weer nieuwe politieke of religieuze smaakjes worden bedacht, zo geldt dat op het terrein van de ontwakenden ook. En om ontwakenden te voeren, moet je wel dingen zeggen die geloofwaardig overkomen en veel waarheid bevatten. Blijft u dus altijd oplettend in wat u van bepaalde mensen aanneemt en leert u vooral naar uw ware zelf te luisteren. Met uw ware zelf bedoel ik ‘de ziel’. Dat is namelijk wie u echt bent. De ziel die alle dimensies van de matrix overstijgt en zich van origine buiten deze matrix-realiteit en buiten alle lagen (dimensies) van die matrix bevindt, maar tegelijk ook “in u” aanwezig is. Met “in u” bedoel ik dan eigenlijk niet in uw lichaam, want zoals soldaat Jake Sully in de film Avatar misschien wel in dat blauwe lichaam leek te zitten, was dat slechts een realistisch nagebouwde synthetische (of nanotech) wereld. Uw lichaamsbeleving of uw realiteitsbeleving van dit leven wordt ervaren door uw ziel. Die ziel bevindt zich in de bron en wat u hier meemaakt is slechts een tijdelijke ervaring; mogelijk een via nanotech synthetisch nagebouwde realiteit vanuit een “andere realiteit”. Om dat te begrijpen zou u eens naar Ray Kurzweill moeten luisteren (zie hier).

Uw ziel is dus de enige juiste bron voor het maken van onderscheid tussen wat waarheid is en wat niet. De vraag nu is hoe je kunt onderscheiden wanneer je naar je ziel of naar je mind-programma’s luistert. De nieuwe schrijver op deze site, Micky van Leeuwen, wijdde daar een mooi artikel aan met de titel ‘Hoe werkt ons innerlijk weten?’ (zie hier). De conclusie dat wij in feite geen predikers of derden nodig hebben voor welke vorm van kennis dan ook, is wat mij betreft geheel juist. De essentie van al het weten ligt in het in contact staan met je ziel. Wat ieder mens dus zou moeten doen is beseffen wie wij in essentie zijn en daarmee in contact staan. Sta je in contact met je ziel dan is alles wat je moet weten beschikbaar. Dat betekent dat we moeten ontkoppelen van informatie van buitenaf, want elke vorm van informatie is een – in meer of mindere mate – vorm van programmering of conditionering. Alle kennis ligt in je ziel. Overstijg dus je drukke mind en je denkprocessen en wordt bewust. Bewustworden houdt in dat je je bewust bent dat jouw lichaam en dit leven slechts een simulatieve beleving van je ziel in dit gecreëerde universum is. Dat je je waarschijnlijk in een kunstmatig gecreëerd universum bevindt waarvan de grote architect de computerspecialist met de naam Lucifer is, is misschien een constatering die je kunt doen. Maar ook daarvan zal je ontdekken dat je het weet als je je bewust wordt. Dat jij je als originele ziel hebt laten verleiden om in deze simulatie te stappen is dan misschien ook een waarheid die je ziel je laat zien. Maar meer ga ik niet zeggen. De ware kennis ligt in het overstijgen van je mind programma’s en het in contact treden met je ware ik: je ziel.

Wilt u mijn werk overigens steunen, dan is dat zeer welkom. U kunt via het menu-item ‘donaties’ eenmalig of maandelijks doneren. Alvast bedankt.

Gedeeld 59

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (83)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Naad91 schreef:

  Ik ben zo blij dat ik hier niet als enige zo over denk. Alleen jij weet het altijd zo goed te verwoorden.
  Over disinfo agenten te spreken:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4153128/2015/09/30/IS-is-niet-bang-om-nucleaire-wapens-te-gebruiken.dhtml

  Deze man beweert een snuffelstage te hebben gelopen bij de ISIS. Martin zeg jij er eens wat van!

  Blijf zo schrijven, je bent een inspiratiebron.

 2. ZerotheHero schreef:

  Goed artikel as always! Nooit echt verdiept in Mark Passio, maar ben wel nog steeds eens met zijn stelling dat wapenbezit vrijheid “verzekert”. De elitaire klasse wil dat de mensen dmv verdeel en heers tactieken het tegen elkaar opnemen, maar ze willen zeker niet dat het geweld tegen hun gekeerd wordt. Dat is een grove misvatting. Als de heersende klasse “uitgeroeid” zou worden dan zou de agenda compleet stoppen, ongeacht hoeveel negatieve energie daar dan wel of niet bij vrij zou komen. Het wordt allemaal gegooid op mind control, maar als je fysiek niet in hun systeem zit ben je daar bij voorbaat vrij van. Tevens wordt de gnostiek hier als ultieme waarheid behandeld, maar ik ben daar nog niet helemaal over uit en ben ik nog bezig met mijzelf erin te verdiepen. Hier wordt bijvoorbeeld gesproken over het weg bewegen van ‘lucifer” en je innerlijk weten bereiken(gnosis). Mensen moeten beseffen dat dit in een lijn staat met de occulte leer van de vrijmetselarij bijvoorbeeld wat dan weer luciferiaans is. Ik verwerp de gnostiek niet meteen, maar vindt dat toch een beetje vreemd. De ontwakenende claimen gnostiek de ware ideologie te zijn als antwoord op de luciferiaanse ideologie van de elitaire klasse, maar die ideologie blijkt dan in essentie er mee overeen te komen. Dat vind ik ironisch to say the least, maar goed ik zal pas een conclusie trekken wanneer ik het allemaal duidleijk heb.

 3. boterbloem schreef:

  Hier dan het tegenovergestelde ter vergelijking met Mark Passio .
  Marco van Delft

  Wat een groot verschil dan als je dit met enige aandacht in je opneemt.

  https://www.youtube.com/watch?v=RbDxnmUchB4

  Jazeker moeten wij leren om heel veel los te laten in ons hoofd.

  Hier wat mooie innerlijke aanwijzingen van Johan Oldenkamp om schoon schip te maken met je Ego.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P773

 4. Djurkwin schreef:

  Hey Martin,

  Ik vind dat je het geweldig doet. Super artikelen telkens weer. Ik had je vorig jaar, of misschien al weer 2 jaar geleden, een lange mail gestuurd over hoe ik na de wereld keek. Weet niet of je dat nog kunt herinneren maar ik zie heel veel terug komen in je artikelen van het laatste jaar.
  Ben het ook helemaal eens wat betreft dis-info agenten. Hier in nederland hebben we er ook nog wel wat van. En wel grappig is dat boterbloem verwijst naar een artikel van Johan over het schoon schip maken van je Ego. Misschien moet Johan ook nog ff een keer dat artikel lezen, ghehe.
  En wat die donaties betreft. Zou je graag heel veel toe willen sturen maar leef zelf ook al een aantal jaar zonder geld dus helaas zit ik niet in die positie om dat te doen.
  Maar ik heb wel ervaren afgelopen jaren dat wanneer je je er niet druk over maakt komt het altijd wel goed op één of andere manier. En dat is niet altijd zo gemakkelijk want het “geld” programma is volgens mij één van de diepst gewortelde angsten die de mens bezit. Als ik met mensen praat over hoe ik het doe dan merk ik toch vaak dat geld het hoofd probleem is.

  Vooral doorgaan Martin met je confronterende artikelen want ben van mening dat je steeds meer interesse wekt bij mensen.

  Love & Peace

  Djurkwin 🙂

 5. ZerotheHero schreef:

  Trouwens over “innerlijk” weten gesproken, ik herinner me waarom ik niet veel met Mark passio bezig was en dat is omdat hij veganisme propageert. LOL. Dat is bij mij al genoeg om te zeggen ok doei. Mensen die het ontwijken van negativiteit propageren, om vervolgens te zeggen dat je tegen je menselijke natuur in moet gaan, wat dan op zichzelf dan ook niet tot negatieve gevolgen leidt? Sorry, maar als je niet begrijpt hoe de essentiele natuur van de mens in elkaar zit, wat zorgt voor de juiste gezondheid, mis je een inzicht in de wereld waardoor ik al afknap op alles wat erna komt. Idem met Johan Oldenkamp. Liefde en vrede betichten onderwijl wijs maken zelf en andere mensen langzaam zelfmoord te laten plegen in naam van het licht. LOL. Ziekte en lijden creeeren nee dat is niet negatief. Luciferianen zijn van het omkeren van de natuurlijke orde bijv hetero>homo. Waarom propageert de mainstream wetenschap dan vegetarisme/veganisme?

 6. Hans schreef:

  Goede inzichten in dit artikel, en nog veel fundamenteler dan je zo zou denken.

  Inderdaad worden gedachten en neurotransmitters continu via onze mind verbinding in ons brein gedownload dmv oa de “wifi” verbinding, geheel op maat.
  Je kan je dus terecht afvragen of zelfs de gedachten die je hebt als je dit leest en hierover nadenkt wel van jou zijn.
  Als we als gemiddeld mens volledig via mind bewustzijn leven kan je de volgende keer als je in de spiegel kijkt jezelf een hand geven en je weer aan jezelf voorstellen, een (slapend) mens heeft geen idee wie hij is.
  Het enige gefundeerde antwoord wat je daarop kan zeggen is.. Ik..
  Wie is ik? We leiden ons zelfbesef (de gemiddelde staat van de mens) volledig af van deze IK.
  Deze ik is het mind bewustzijn, datzelfde mind bewustzijn wat volledig in controle is en naar believen beïnvloed kan worden.

  En schoon schip maken met je EGO valt ook onder het new-age gebrabbel, je bent mooi op je harddisk schijfruimte aan het vrijmaken wat net zo hard weer wordt aangevuld.
  Wat in je hoofd zit gaat niet weg, jij moet weg uit je hoofd.
  Zolang wij onderdeel zijn van de matrix realiteitsbeleving raak je je EGO niet kwijt, hoogstens dat je meer inzicht krijgt in de werking ervan wat uiteindelijk misschien naar het besef leidt dat je naar het hartbewustzijn dient te gaan.
  Ons hart klopt in ons diepere zelf, de mind is de communicatielijn.

 7. Freeman schreef:

  “Als de heersende klasse “uitgeroeid” zou worden dan zou de agenda compleet stoppen..” Hun Agenda zou dan wel gestopt zijn, maar aan machtswellustelingen geen gebrek op deze wereld, waar een vacuum is en/of komt daar stappen zij in.

  “Nooit echt verdiept in Mark Passio, maar ben wel nog steeds eens met zijn stelling dat wapenbezit vrijheid “verzekert”. In mijn optiek is die stelling niet “per definitie” waar, je relatieve vrijheid (die men nog heeft) zou je ermee kunnen verdedigen, als je “goed” bent wel tenminste. Want niemand geniet absolute vrijheid in Amerika (volledig buiten het systeem vertoeven en menswaardig leven, lijkt me ook niet “meer” haalbaar), met of zonder wapens.

  Het gevaar er is er inderdaad om niet op “subtiele” wijze door zeer geraffineerde disinfo-agenten in hun -luciferische- val te lopen.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Dank je.
  De gnostiek wordt hier door mij trouwens niet als absolute waarheid behandeld. Ik refereer er alleen naar in relatie tot de zgn. archonen. Dat wil niet zeggen dat zij de absolute waarheid verkondigden. Voor mij is de absolute waarheid onafhankelijk van welke religie of stroming dan ook. Ik ben zo eigenwijs om mijn eigen waarheid te kennen en die beschrijf ik hier in de artikelen. We kunnen juist veel halen uit het hier en nu ipv uit oude geschriften. Metname de nanotechnologie en de plannen van Ray Kurzweil hebben mij doen inzien dat datgene wat komen gaat misschien slechts een herhaling was van wat al is. De ontdekking van iets als Black Goo vind ik zeer interessant en de film Promoteus krijgt voor mij ineens ook veel meer waarde. Connecting the dots. Al die dimensies waarover gesproken wordt zijn mogelijk gewoon niets anders dan kunstmatige realiteitslagen in het totale gebouwde matrix systeem. Is het misschien een onvoorstelbaar grote gelaagde simulatie waarin we zitten? Ergens daarbuiten moet zich het origineel bevinden. De vraag die dan opnieuw op zal borrelen is….”en wie heeft dat dan gemaakt?”
  De vraag is dus wanneer je de volle waarheid kent. We zullen misschien altijd met vraagtekens blijven zitten. Ik ben het echter met Micky eens dat er ergens “in ons” (wat mij betreft in de ziel) een dieper “weten” schuilt. Naarmate we minder proberen te beredeneren en meer luisteren naar het innerlijk weten komt de waarheid steeds meer in ons bewustzijn.

 9. leeuw schreef:

  Voor ninefornews.nl is ook zo’n site waar je voor op mag passen.
  Ik was er een lange tjd terug daar en was er eentje die behoorlijk aan het ruzie aan het zoeken was ook met mij en toen ik daar iets van zei werd deze nog gemeener enz ik weer terug erop gereageerd enz
  Op eens worden mijn berichtjes verwijdert en ik zeg er iets van en het was heeel duidelijk dat die andere begonne was. Nu kom het franpante; ineens stonden alle berichten door elkaar en leek of ik de ruzie begonnen was en echt alles stond door elkaar en ik kon er niet meer reageren voor een lange tijd.
  Het was duidelijk dat die ruziemaker iemand was daar van de redactie en het was overduidelijk.
  Maar toen ik alles terug as was in die tijd altijd wel iemand die daar aan het trollen was op een steeds andere naam ommensen te laten reageren om op die manier volk te trekken. Na een tijdje zijn ze daar mee gekapt en nu moet je een feestboek hebben ja ja,,,, dat voor een site die tegen de overheid is en dergelijke. Die site is geen knip voor zijn neus waard.

 10. Douwe schreef:

  Ik ben persoonlijk een groot fan van Mark Passio. Hij legt een boel zaken heel helder uit en uiteraard moet je altijd je eigen onderscheidingsvermogen gebruiken. Maar goed dat geld zowel voor Mark Passio als voor Martin Vrijland. Het hebben over een persoon en niet over de besproken informatie zelf is volgens mij altijd een drogreden.

  Zelf heb ik een heleboel van Mark Passio geleerd met zijn lezing over Natural Law.

  Ook zijn meest recente lezing over Ordervolgers vind ik zeer sterk. Beide te vinden via zowel de youtube als Passio zijn eigen website. What on Earth is Happening.

  Het punt is dat mensen gewoon moeten leren zelf onderscheid te maken, wat resoneert wel met ze, wat resoneert niet met ze, en je zult volgens mij dat alleen maar goed leren door er een paar keer naast te gaan zitten.

  Ik zou zeggen onderzoek alles en behoud het goede. Wat in ieder geval duidelijk is is dat we de mainstream media netjes overboord kunnen zetten en verder kunnen we elkaar zo goed mogelijk helpen door informatie die persoonlijk met je resoneert weer verder te verspreiden zodat je mensen in staat stelt zelf ook de informatie tot zich te nemen en daar zelf een afweging in te maken.

 11. ZON schreef:

  Beste Martin,

  Sterk artikel! Wist niet dat er zoveel tijd in zit om één stuk te schrijven. Maar ben zeer content met jou artikels. Erg inspirerend! Als dank dan ook deze donatie! Keep up the good work!

  Greetzz ☀️

 12. ZerotheHero schreef:

  @ Martin, bedankt voor de opheldering! Ik waardeer veel van je inzichten daar niet van, maar vind ook dat er met grote waakzaamheid omgegaan moet worden met wat er wel of niet als waarheid beschouwd wordt. Ik geloof ook wel in een dieper weten. Soms dan kom ik tot een inzicht en dan zie ik dat vervolgens in een artikel of een reactie van iemand anders ergens en dan denk ik krijg nou wat. Dat kan je dan wijden aan een vooruitziende blik(vanuit de ziel wellicht) of misschien denken mensen gewoon op dezelfde manier en uit zich dat dan ook zo. Dan kun je ook zeggen dat uiteindelijk onze zielen uit dezelfde bron komen en dat de afgescheidenheid in de wereld maar een illusie is. Dat geloof ik ook wel, het is alleen meer van dat ik eerst kijk of er ergens “materieel” bewijs voor is ipv meteen dingen te wijten aan een spirituele paranormale oorzaak. Sommige mensen willen te graag in magie geloven denk ik dan. Ik ben hoe dan ook zeker geen materialist en sluit niks uit. Gaat mij om dingen die dan niet of nauwelijks te bewijzen zijn en dan maar moet gaan aannemen, want het heeft een spirituele bron die ik dan maar moet vertrouwen en als ik dat niet kan ligt het aan mijn reptielenbrein ofzo iets snap je wat ik bedoel? Qui bono vraag ik mij dan af, want op zo’n manier kan je ideeen makkelijk verkopen aan een goedgelovig publiek. Het gaat er in essentie dus om dat mensen zelfdenkend moeten leren zijn en kritisch te kijken naar alles wat in hun beleefwereld komt. Daar vraagt deze wereld en de situatie waarin die zich bevindt om. Ik zie mijn intellect dus ook niet als beperkend, maar iets waar ik veel aan heb gehad. Waar ligt de scheidings lijn tussen materieel intellect en immaterieel intellect? Deze wereld heeft de illusie “vast” te zijn, maar door de materiele sluier heen kunnen we glimpsen opvangen van een vloeibaarder iets. Ze vloeien in elkaar over denk ik dan en vormen het geheel van wat jij bent, je intellect, intuitie, emotie etc. De beperking in deze wereld in de vorm van angst en onzekerheid zijn misschien alleen maar een onderdeel van een spel dat je met jezelf speelt. Acceptatie van de dood, vergankelijkheid, impermanence zoals de taoisten probeerden/proberen te bereiken is wellicht waar het om draait aangezien de bron van angst de angst voor de dood is. En daarin schuilt een keuze, of je bent enkel een vergankelijk wezen gedoemd tot de vergetelheid, of dat is enkel illusie en je bent uiteindelijk deel van de oneindige bron. De leegte als omschreven in het taoisme is ook niet een nihilistisch begrip. Meer van dat het oneindige mogelijkheden voorstelt. Het bevat niks, maar is zwanger van alles, zo heb ik het een keer omschreven zien staan. “De Weg” zie ik dan toch als leven als een krijger monnik(non voor de vrouwen) een met de natuur. New age mensen hebben het ook vaak over om een gouden eeuw van de mens te creeeren en ik denk dan is dat niet precies wat de elite ook verlangd te doen? Gaat het er uiteindelijk om of we eindigen als een “goeie” maatschappij of als een “slechte”. Blijft dat niet allemaal gehechtheid aan het vergankelijke en dan een soort van dwaas streven? Dat is ook het punt van het occulte idee dat de mens zich naar goddelijke status kan verheffen dus onsterfelijk reizend door de materiele matrix en predikt iets als een new age niet precies hetzelfde, maar dan de lieve versie? Stel we “winnen” van de elite. Wat gaan we dan verder doen met onze tijd? Als we dan de gnostische visie erop na houden, al weet ik niet of ik die helemaal goed begrijp, gaan we dan in de gevangenis blijven zitten wanneer er geen bewakers meer zijn? Of heeft deze wereld wel een waarde en is het helemaal geen gevangenis? Van wat ik tot nu toe gelezen heb van Mickey is hij het er daar iig niet mee eens, maar ik moet nog meer van hem lezen om daar duidelijkheid in te krijgen. Veel vragen zoals je ziet en misschien krijgen we nooit een definitief antwoord, maar misschien hebben we die ook niet nodig en draait het om loslaten. Er is een ding wat ik wel weet en dat is dat ik en vele anderen het niet eens zijn met de plannen van de elite, dus hun weg is iig niet mijn weg.

 13. leeuw schreef:

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/dodental-schietpartij-school-vs-nu-op-13-schutter-dood

  Zie het thirt daar staat opgeschreven; ik ben het werk aan het doen.
  Overal zitten dis infomanten. Op het net en leven tussnen het volk en houden alle ons voor het lapje.

 14. leeuw schreef:

  https://archive.is/ptHGJ#selection-1397.1-15839.1

  en niemand die de blauwjasen verwittigde?

 15. Freeman schreef:

  Maar in de zintuigelijke-wereld kan men in feite ook geen afgescheidenheid/zijn bestaan leiden zonder dat het uitloopt op zelf-destructie. De Westerse-Elite vooral en gezien de Globalisatie-Agenda, hebben ons -geprogrammeerd- in ons linkerhersenhelft, daarmee onstaat een ver-individualiseerde-langs elkaar heenleving en het gemis van intrinsiek verbonden-zijn met de natuur als integraal onderdeel van de natuur. Ook dat is “satanisch” wat hun agenda betreft en zeker als zij de volledige dehumanisatie op het oog hebben onder het mom van evolutionaire en revolutionaire-technologische-vooruitgang. Daarin schuilt zeer veel gevaar en een bedreiging voor de levensvatbaarheid van de mens en zijn omgeving op den duur.Ook is er het gevaar dat zij ‘nieuwe” gevangenis-behuizing creeeren zonder de daarin verweven -oorspronkelijke- bewoner die via een kwantumverstrengeling verbonden is met het eeuwige-licht-bewustzijn buiten de simulatie-universum en werkelijkheid. Ik ben zelf van mening dat er al “mensen” bestaan die helemaal geen ziel-verbinding hebben met de Bron, omdat die slechts opgebouwd zijn door de Archonten, uit vitaal-animale-astrale-energieen (puur robotten zijn) en die enkel leven door hun programma s via hun Moon-Saturnus-matrix en daarbij zelfs in simulatie/bedrogvorm, zelfs een kosmisch-beleven kunnen ervaren en die mogelijk maken als zij “weliswaar” uit hun onwetendheid, die realiteits-beleving via hun -new-age-propagenda activeren.

 16. Freeman schreef:

  Address of the Argentine President Cristina Fernández to the UN General Assembly.. https://www.youtube.com/watch?v=EC8IQq-pc5c.. off-topic, maar komt aan bij Obama..

 17. loveulongtime schreef:

  Martin, ik heb je een email gestuurd omdat ik niet kon inloggen. Maar dat is nu wel gelukt daarom de inhoud van mijn email nog maar een keer hier.

  Mijn reacties worden ofwel volledig genegeerd ofwel verwijderd zodra ik de link leg met de verantwoordelijkheid van het benzine tankende publiek dat daarmee direct de olieoorlogen financieert, de chronische ziekten veroorzaakt en dus de vluchtelingenstromen op gang brengt. En daarmee dus de petrodollar in het zadel houdt.

  Alles en alles draai in de wereld maar om een ding: De petrodollar in het zadel houden.

  Het wordt tijd om het kaf van het koren te gaan scheiden.

  Websites die hier absoluut niet over willen berichten of mijn reacties verwijderen zijn:

  Achterdesamenleving
  Micha kat
  Boublog
  Alex jones
  David Icke
  Max Igan
  Wearechange
  Jan Oldekamp Pateo

  Zelfs de eigenaar van nieuwemedianieuws vertrouw ik niet, maar ben niet zeker. Hij heeft mijn website verwijderd van nieuwemedianieuws

  Daarentegen is mijn video viraal gegaan in de kanker community in Nederland, omdat de helft van de longkanker patienten nooit een sigaret gerookt hebben.

  Ik heb Passio een email gestuurd, maar ik verwacht geen antwoord.

  Jij en ik schrijven over de moleculaire wereld en daar wordt de derde wereldoorlog uitgevochten. De mindcontrol oorlog. Al die websites blijven over de gevolgen schrijven, maar de oorzaak daar willen ze niet over schrijven. Dan kun je niet tot een oplossing komen. Nee erger je geeft schijnoplossingen.

  Ik heb een plaatje gemaakt waarin ik in een keer alle verbanden leg:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153682274669532&set=a.10153461342854532.1073741827.732969531&type=3&theater

  Hier de tekst van mijn email aan Passio:

  Dear Mark,

  I have been watching your videos and I agree with a lot of what you are telling us. I became very ill from air-pollution from cars with catalytic converters 20 years ago. The doctors told me I was crazy and suggested that I should see a psychiatrist. But now it is proven that ultra-fine particles from gasoline and kerosene are the most dangerous for human health. I made a video about my life story and it got viral in the Dutch cancer community, because most people with lung-cancer never smoked a cigarette in their lives. If you watch my video than you will see that the air of teh whole planet is now poisoned with ultra-fine particles from gasoline and kerosene.

  I spoke it in Dutch, but all text is onscreen in English.

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  Most people on the planet now are filling up their cars with this cancer causing fluid. Like you are talking right and wrong. This is not right and places all these people in the same position as your order followers. This is the reason that almost everybody on this planet now has one or more chronic diseases, that now even children are dying of cancer.

  By filling up our tanks or flying in an airplane we literately fueling the oil and gas wars around the world. We therefore are responsible for the refugees that are going all over the world now. So what is your position on this. I think this is the main problem in the world, everything else are the symptoms of this.

  I tried to explain this in one single picture. It is in Dutch though. But you will understand.

 18. leeuw schreef:

  Die linken heb ik niet opengemaakt ivm dat mijn engels niet zo goed is ivm dat ik woordenblind ben en ik altijd google vertalingen om hulp moet vragen.
  Maar ik neem aan dat je doelt op fijnstof die de auto’s uitstoten en omdat we niet massaal ene de electrische auto gaan dat wij die olie boren ook nog eens steunen. Dat komt omdat alles word tegen gehouden door de elite. De kennis van zonneenergie is er ongeveer al 40 jaar. Dat weet ik omdat de baas (woonde in Zwitserland)van mijn vader (vankuijk-deuren fabriek) in die tijd zonnepanelen legde als ongeveer de eerste op zijn dak. In deze 40 is er nog meer kennis gekomen hierover en wat is er van terecht gekomen? Niemand steld hier vragen erover.
  IK heb zelfs naar sommige politieke partijen goede ideeen gegeven om het aan te pakken en op deze manier zlefs dat de overheid zelfs geld aan kan verdienen en de burgers incl.
  Bv Als de overheid alle daken claimt en daar als overheid zonnepalen legd en bv 40 euro vraagt voor stroom e voor de tweede bewoner die er woont 5 euro meer. Dan heb je als overheid een goed inkomen. Ga je over een bepaalt stroom verbruik hene dan dok je meer. Tel alle daken eens dan kan je heel NL van stroom voorzien. Men wil gewoon niet daaraan en dat is ene kwalijke zaak die ook eens onderzocht mag worden.
  Ook bv de CO2 nonsens die overal verkondigt word. De planten doen het juist beter op de CO2 en als er weer volop planten in deze wereld is is het probleem met de CO2 ook opgelost. Maar de woestijnen blijven gewoon woestijnen en men lost het niet op omdat dat geen geld oplevert.
  Wat men ook nooit hoort in de media dat gras velden meer zurstof afgeeft van bossen per vierkanten meter. Je zou zeggen hup lammetjes in de wei en de koetjes maar nee de stal in met die dieren.
  3 procent van de wereld bestaat uit gras en die geven 25 procent van de zuurstof in deze wereld.
  Waarom hoor je hier niks over?
  Vele kennis gaat op deze manier verloren en de media doet volop hier aan mee. Het beste is de tv de deur uit knikkeren en oude boeken lezen van vele jaren terug waar nog iets of wat fatsoenlijke leerstoffen bevatten.
  Ga eens oude boeken kopen bv van wat artsen moesten leren. Die hadden nog over energie velden van de mens. Ja energie velden kennis kregen ze nog mee. Maar dei kennis moet verdwijnen met alle juiste kennis erbij. BV planten kennis. Site’s mogen niet meer vermelden als ze kruiuden verkopen dat het goed voor dit of dat is. Kom op en dat is normaal?
  Onze vrijheden worden ingeperkt zie de camera’s overal word onze kennis afgepakt onze gezondheid word ons afgepakt door stralingen enz enz.
  Maar vele media’s en site’s zwijgen erover.
  Wist je bv dat jouw mobiel om de 3 minuten stralingen uitzend om te kijken of ie nog verbinding heeft met de mast. Heeft ie geen verbinding dan zoekt ie na een half minuut weer. Wat voor gevolgen heeft dat voor je lichaam? In Frankrijk mogen kinderen op de lagere school gene mobieltje bij zich hebben en ze mogen ook niet meer verkocht worden aan kinderen onder de 12 jaar.
  De probleem is wij steunen niet alleen de foute landen maar ook de politieke agenda door rotzooi te kopen en doordat we zitten te kijken met de media die ons niet goed inlicht over alle problemen die erzijn. Omdat we alle langzaam overstappen naar de alernatieve media is het inderdaad prettig als deze mensen de rol over zouden nemen wat de echte media horen te doen. Maar kan je dat van ze eisen? Ik denk wel als we alle deze nieuwe media finaciel zouden steunen in hun onderzoek en dergelijke. Want deze mensen leven vaak van een uitkering en daarom kan je niet alles verlangen van hen. Helaas het zij zo. Maar dat ze jouw ervan afgooien is niet zo netjes tenzij je hen bestookt met heel de tijd de zelfde info. Maar dat weet ik dus niet.
  Ik kreeg ook te horen hier een paar dagen terug, hee leeuw dit past niet he! Twas normaal dat dat hier toen dat gezegt werd. Er zijn regels he!

 19. leeuw schreef:

  Deze vrouw buigde eerst niet voor de USA tot ze vals werd beschuldig van moord. Kort daarna kwam er monsanto daar in dat land binnen, toeval?

 20. leeuw schreef:

  Dit soort info bedoel ik dat je te weinig overhort in de alernative media.
  Dat continu de camera op je gericht staat.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4154815/2015/10/02/Overheid-kiekt-jaarlijks-paar-miljard-kentekens.dhtml

  Op je werk is dat normaal. Zit je thuis ben je veilig en word je niet heel de dag beloerd.
  In de winkels als je boodschappen doet is dat normaal? Onder de viadukten hangen ze al.
  In de bussen ja ze nemen daar zelfs je gesprekken op ik lieg niet en het is geen grapje. In de treinen achter de verkeersborden hangen ze zelfs. Waar je ook bent ze hebben je in beeld en dan de vraag waarom? Niemand die daar diep op ingaat. Ja dat je in de gaten word gehouden dat ze je volgen en dan de vraag waarom? Wat doen al die stralen met je? Want ik neem aan dat daar stralingen er bij vrij komen of vergis ik me hiermee? Ook in de nieuwste lantaarn palen zitten afluister aparatuur in en dat is gene grap.
  Doen ze dit omdat hun (de elite zich niet veilig voelen voor ons?) Waarom moeten wij zo goed in de gaten worden gehouden? Is dat om ons te selecteren wie van ons bij die ander halve miljard overlevende mag blijven of niet (agenda 21)met andere woorden lastige mensen eruit te pikken en om die op te ruimen?
  Kijk en dat kunnen deze site’s niet die hebben te weinig geld omdat soort nieuws goed te onderzoeken.

 21. Martin Vrijland schreef:

  Mooi verwoord Zero

 22. Martin Vrijland schreef:

  @Freeman ik denk dat je daar wel eens gelijk in zou kunnen hebben dat dergelijke mensen inderdaad al onder ons rondlopen.

 23. boterbloem schreef:

  Tijd voor een Bio Agrarische Samenleving alom / Revolutie ?
  Zou mooi zijn dit te realiseren met ons allen ?

  Stap 1: Manifestatie van Soevereiniteit

  Vanuit onderlinge verbondenheid stellen alle bewoners van een gezamenlijk grondgebied vast dat hun leefgemeenschap soeverein is. Deze soevereine leefgemeenschap is dan op geen enkele manier nog langer gebonden aan ((inter-) nationale) verdragen of organisaties. Ook kan ieder individu er persoonlijk voor kiezen om de eigen soevereiniteit manifest te maken. Sommigen doen dit via juridische constructies door het alleenrecht op het gebruik van de eigen naam te claimen (meer). In essentie is echter iedereen soeverein. Het is het beperkte (‘slapende’) bewustzijn dat er een andere (beperkende) zienswijze op na kan houden.

  Stap 2: Wederopbouw (vanaf nul) binnen de soevereine leefgemeenschap

  Alle (oude) wet- en regelgeving (gemaakt in de ‘duistere’ periode) komt per direct te vervallen. Alle percelen binnen het grondgebied van de soevereine leefgemeenschap worden daarbij onmiddellijk onteigend en vallen toe aan de Republiek, wat de naam is van het bestuursorgaan van de soevereine leefgemeenschap. Vervolgens verpacht de Republiek deze percelen, bijvoorbeeld om op te wonen of om op te werken. De Republiek hanteert een eigen, waardevaste valuta. De pachtprijzen zijn daarmee onveranderlijk, omdat de Republiek rente noch inflatie kent (want beiden zijn voortgekomen uit uiterst duistere praktijken).

  Iedere inwoner van de soevereine leefgemeenschap ontvangt een basisinkomen, wat ruim voldoende is om de kosten van levensonderhoud te kunnen dragen. Wie dit basisinkomen te weinig vindt, die kan trachten producten of diensten te verkopen. De Republiek kent geen belastingen.

  In iedere buurt van de soevereine leefgemeenschap worden regelmatig openbare bijeenkomsten gehouden om de belangrijkste zaken met elkaar te bespreken. Via het internet informeert iedere buurt de rest van de leefgemeenschap hierover. Op basis van argumenten ondersteunt het internet ook dialogen over buurtoverstijgende zaken, om zo binnen de Republiek tot gedragen besluitvorming te komen. In de Republiek geeft de zwaarte van de argumenten de doorslag. Ieder besluitvormingsproces binnen de Republiek is volkomen transparant en is op ieder moment toegankelijk via het internet.

  De Republiek heeft een eigen internet, evenals televisie- en radiozenders, waarop alle relevante informatie op een gestructureerde, toegankelijke manier wordt aangeboden. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar informatie over het herstellen en bevorderen van gezondheid en de eigen scheppingskracht (op basis van ‘wakkere’ wetenschap). De Republiek kent geen leerplicht, maar in plaats daarvan het grondrecht op zelfontplooiing op ieders eigen manier in ieders eigen tempo. Wie de eigen kennis, inzichten of (levens-) lessen met anderen wil delen, die kan deze diensten aanbieden via het internet. En wie daar behoefte aan heeft, die kan zich via het internet aanmelden voor bijvoorbeeld (educatieve) lezingen, workshops, cursussen of leergangen.

  Zowel voedselproductie als –consumptie zijn gebaseerd op inzicht in de natuurlijke dynamiek. De Republiek staat alleen (voedsel-) productie en –verkoop toe indien dit op een ecologisch verantwoorde wijze gebeurt. Dezelfde criteria worden toegepast bij controle op import. Wie behoefte heeft aan financiering, die kan daartoe een aanvraag indien bij de Republiek.

  Alle openbare functies binnen de Republiek worden uitgevoerd door vrijwilligers, die bij goed functioneren een toelage bovenop de basisuitkeringen opvangen. De uitoefening van iedere openbare functie is via het internet volledig transparant, zodat altijd helder is wie ergens voor verantwoordelijk is of was. De Republiek kent geen hiërarchie. Iedere functionaris legt via het internet verantwoording af aan de gemeenschap. Op basis van voldoende positieve terugkoppeling uit de leefgemeenschap wordt de eventuele toelage toegekend. Ook kan op basis van te veel negatieve terugkoppeling worden besloten om vrijwilligers uit hun functie te zetten.

  Indien conflicterende zienswijzen niet door de betreffende partijen zelf kunnen worden opgelost, dan kunnen beide partijen de hulp van een onafhankelijke derde inroepen. Beide partijen dragen daar samen de kosten van (die vooraf overeen wordt gekomen). In alle gevallen wordt hierover openheid van zaken gegeven via het internet.

  Stap 3: Ontmanteling en omvorming van het oude

  Geleidelijk aan zullen alle huidige structuren en organisaties van binnenuit worden ontmanteld en omgevormd op basis van de kernwaarden van de ‘wakkere’ leefgemeenschap.

  Alle huren worden gratis, en alle hypotheken worden kwijtgescholden, evenals alle andere schulden. Alle banken en verzekeraars worden opgeheven, en dat geldt ook voor alle scholen en universiteiten. Alle ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en inrichtingen worden omgevormd tot gratis balanshersteloorden, en alle medewerkers die willen blijven (als vrijwilliger) krijgen gratis les in Salveologie (de wetenschap van leven in volle gezondheid). Alle bejaardentehuizen worden opengesteld voor iedereen die er wil wonen, zowel jong als oud, en dat geldt ook voor alle overige woningen, kamers en tehuizen. Iedereen mag namelijk zelf weten waar zij of hij wil wonen.

  De Republiek richt een speciaal innovatiecentrum in voor de ontwikkeling van revolutionaire technologie. Zowel medewerkers van de huidige Technische Hogescholen of universiteiten worden uitgenodigd te solliciteren op een functie binnen dit centrum, als de technici die vooral op hun intuïtie afgaan bij het innoveren. Speerpunten van dit centrum zijn draad- en kostenloze elektriciteit (in navolging van het werk van Nicola Tesla) en cilindrische vliegtuigen (zoals al in de jaren ’40 van de vorige eeuw in Duitsland zijn ontwikkeld op basis van wat vril werd genoemd, wat ‘lichtkracht’ betekent), beiden toepassingen van nieuwe energietechnologie. Het streven is om zo snel als mogelijk afscheid te nemen van verkwistende- en vervuilende technologie als de levensgevaarlijke verbrandingsmotor.

  Voor het handhaven van de openbare orde zijn geen bestraffingen meer nodig, laat staan (vuur-) wapens. Indien mensen op het soevereine grondgebied schade berokkenen aan anderen (direct of indirect), dan helpen zogeheten ‘wijze’ mensen (die we ook ‘dienders’ mogen noemen) om deze mensen bewust te laten worden van hun acties en gevolgen daarvan.

  Alle (vrijwillige) militairen worden gehuisvest langs de buitengrenzen van de soevereine leefgemeenschap. Vliegvelden en havens worden opgevormd tot neutrale nevengebieden naast de soevereine leefgemeenschap. Pas na het verlaten van lucht- en waterhavens wordt het grondgebied van de soevereine leefgemeenschap betreden.

  Van woorden naar daden

  Spreekt het bovenstaande jou zeer aan en wil je meehelpen om dit alles te realiseren, neem dan even contact op met het Kernteam van Pateo. We hebben diverse ideeën, maar deze willen we graag bundelen met die van jou!

 24. Freeman schreef:

  Klinkt goed, hopen dat er genoeg animo voor zal zijn en dat dat soort initiatieven van de grond zullen komen.

 25. Freeman schreef:

  Oregon Umpqua College Shooting Hoax – Crisis Actors Exposed!.. https://www.youtube.com/watch?v=EG2AwY1mG6o.. wederom acteurs ingezet bij nieuwe hoax..

  Crisis actors reused. Mystery witness at Oregon College and Sandy Hook.. https://www.youtube.com/watch?v=PkOxuEAk9FE..

 26. boterbloem schreef:

  Ja..Freeman

  Komt iets moois achter de Horizon.
  Dus ja , allemaal proberen wat meer af te kicken vanachter de Brainwave computer .
  En onze innerlijke hartintenties om te gaan zetten in humane daadkrachten met ons allen samen .
  Dat co-creëren kan heden nu beginnen , om ieder – individueel zijn eigen talenten aan te bieden bij

  http://handjecontantje.org/energie-expertise-en-creativiteit-bundelen-co-creeren-samen-doen/

  http://handjecontantje.org/

  http://handjecontantje.org/forums/Forum/handje-contantje-forum/

  En ondertussen ook thuis bij jezelf , goeie tips ;

  http://handjecontantje.org/forums/Onderwerp/wat-kun-je-zelf-doen-om-het-tij-te-keren/

  Ja.het opstarten zal geleidelijk aan doch in tempo moeten gaan.

  zelf contact zoeken met dit project kan ,

  info@handjecontantje.org

 27. ZerotheHero schreef:

  Je uiteenzetting betreft de natuur en individualisatie is spot on Freeman! Maar ik zie ze veel onnatuurlijke dingen wel weer omkeren als deel van het lucifer/yahweh dialect. Het gaat ze om macht en denk niet of we allemaal eindigen als transseksuele hyperseksuele pedos. Maar een soort van kwaadaardige psychopathische agenten van het duister idee? Zou best kunnen, zulk soort mensen zullen dan elk doel dienen zonder gewetenswroeging.

  @ martin thanks!

 28. Freeman schreef:

  Ze (de Elite) die hebben zelf wel in de gaten dat ze de “meerderheid” van de mensheid (80%) uiteindelijk overal wel voor kunnen krijgen, hoe bizar het ook mag zijn op den duur, de meeste mensen die zijn voor de gekste te porren.

 29. ZerotheHero schreef:

  You can fool some of the people all of the time, but you can’t fool all of the people all of the time.

 30. ZerotheHero schreef:

  Hoho wel correct blijven neurotransmitters maakt je lichaam uit eitwitten en zijn dus niet “immaterieel”, maar materieel.

  “Biosynthese[bewerken]

  Noradrenaline

  Serotonine

  Histamine

  GABA
  Veel neurotransmitters worden door biosynthese bereid uit aminozuren. Sommige belangrijke neurotransmitters zijn:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Neurotransmitter

  Monoamines:
  Als catecholamine uit het essentiële aminozuur tyrosine:
  dopamine
  adrenaline
  noradrenaline
  Als indoolderivaat uit het essentiële aminozuur tryptofaan:
  serotonine
  Als imidazoolderivaat uit het semi-essentiële aminozuur histidine:
  histamine
  (adrenaline, noradrenaline, serotonine en histamine kunnen functioneren als neurotransmitter èn als hormoon)”

  Gegeven dat “zij” veel mogleijkheden hebben tot het beinvloeden daarvan. Gezond en natuurlijk leven dus.

 31. ZerotheHero schreef:

  De petrodollar is niet waar alles om gaat. De petrodollar zal plaats maken voor de brics goudstandaard binnenkort. Waar het om gaat is het bevestigen van een theocratische wereld orde onder een spirituele god koning leider(jezus onder yahweh). Fijnstof is ook maar een van de factoren, maar ik herinner me nu dat we dit gesprek al een keer eerder gehad hebben. De meest beinvloedbare en belangrijkste factor is VOEDING en dan zoals de menselijke natuur dat eist en dat is volgens de richtlijnen van weston price:

  http://www.westonaprice.org

  De vluchtelingenstroom wordt tevens op gang gebracht door financiering uit oligarchische bron. De burgeroorlog is een excuus en deel van het verdeel en heers dialect.

 32. ZerotheHero schreef:

  Je zegt goeie dingen, maar ook dingen waarbij ik denk daar had beter over na gedacht kunnen worden. Een basis uitkering bijvoorbeeld. Dat is pure communisme. Vraag de mensen in de sovjet unie maar hoe dat verlopen is. In mijn mening is het werken en wat je verdient verdien je. Geen uitkeringen. De armen of gehandicapten, ouderen etc worden gedragen door de familie/stam. Alle mannen zijn het leger en zij moeten zelfverdediging tot aan oorlogstactieken beoefenen tot zij dat niet meer kunnen. Alles bestaat uit gemeenschappen en die verzorgen dan ook ALLES(of zoveel mogelijk) voor de stam/familie. De stammen moeten een beperkte grote hebben waarbij niemand daarin je onbekend is(lastig vast te leggen getal en hoeft niet absoluut te zijn, het zal zich natuurlijk wel vormen.) Verder afstappen van elk idee over centraal geplande systemen(geen overheid, geen banken, geen grote bedrijven). Om samen te vatten: Community based, family ties, tribal relations, self supporting, self defense, natural living. Voedsel en zelfverdediging zijn de beginselen van vrijheid. Leveren mensen die aan zichzelf dan is het moeilijk controle over ze uit te oefenen. De rest wordt geregeld en bepaald vanuit het democratische proces in de stammen zelf. Er zijn geen “nationale” verkiezingen.

 33. Douwe schreef:

  Dat is vreemd aangezien achter de samenleving hier een heel uitgebreid artikel heeft over de petrodollar…

  De VS zet alles op alles om de petrodollar in stand te houden
  http://achterdesamenleving.nl/het-einde-van-het-petrodollar-tijdperk/#.Vg8AxXrtlBc

 34. ZerotheHero schreef:

  De vs zet niet “alles op alles ” om de petrodollar in stand te houden. De vs wordt gezondebokt omdat het zijn doel als goon heeft volbracht.

  http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency

  “A Cover Event Must Be Created

  The centralization of power is best achieved during moments of bewildering calamity. The conjuring of crises is one of the oldest methods of elitist dominance. Not only can they confuse and frighten the masses into malleability, but they can also ride to the public’s rescue as heroes and saviors later on. The Hegelian dialectic is the mainstay of tyrants.

  The destruction of the dollar and the institution of a global economic bureaucracy are not actions that can be executed openly by international financiers. These events will coincide with extreme catastrophe, likely worse than the Great Depression era, with millions upon millions of people losing the ability to financially support themselves and their families. Crime, death and public discontent will surely follow. People will be looking for someone to blame. This is where the false East/West paradigm comes in.

  It is widely expected that as sanctions snowball between Russia and the U.S. that the dollar will end up on the chopping block. China has asserted its support for Russia in opposition to NATO interference in Ukraine. The stage has been set. I have warned for quite some time that the development of East/West tensions would be used as a cover for a collapse of the dollar system. I have warned that among the American media this collapse would be blamed on an Eastern dump of foreign exchange reserves and treasuries, resulting in a global domino-effect ending U.S. world reserve status. In turn, the international community would be conditioned to see this as the mere bumbling of a spoiled America gone power-mad, rather than the result of a covert program of economic destabilization. This might lead to all-out war or a fiscal firestorm that leaves much of the world crippled and desperate for aid.

  In either case, the elitist plan is to use scapegoats and false enemies to draw our attention away from the real culprits: the international banks themselves. Make no mistake: This fight is not about President Barack Obama, it is not about Putin and it is not even about the Federal Reserve. These men are tools, errand boys, public mascots. Do not be fooled by the global stage play being perpetrated. Whatever happens in Ukraine and whatever happens between Russia, China and the West, there are only two real sides to this battle: the elitist establishment, and those who are smart enough to recognize their poison.”

 35. Freeman schreef:

  Zeker, iedereen zal zijn bijdrage moeten leveren aan de gemeenschap, een samenleving die samenwerkt, daar zullen nooit tekorten zijn, alles wordt met elkaar opgebouwd en gedragen. De door boterbloem aangedragen voorstellen of die door de kernteam van Pateo aangedragen voorstellen, moeten de toets kunnen doorstaan, in de hierboven geschetste voorstellen zitten goede punten, maar ook minder goede punten, de aanvulling van Zero is meer dan welkom en om een vrije -natural- samenlevingsconcept verder uit te werken.

 36. loveulongtime schreef:

  Ik heb hier een video die het bekijken waard is. Het zijn de chemische toevingen in benzine en kerosine waarmee de de depopulatie agenda en transhumanisme agenda wordt uitgevoerd. Deze toevoegingen vergiftigen niet alleen de mensheid maar ook de natuurlijke voedsel voorraad. In de bijigevoegde video zie je dat deze herbalist adviseert om een flink stuk van de buitenkant van je fruit weg te snijden omdat de nanoparticles daarin zijn doorgedrongen. Mijn video over ultrafijnstof is viraal gegaan in de kanker gemeenschap in Nederland omdat er een explosie is van longkanker patienten die nooit een sigaret hebben gerookt. Waarom is er een aanval op de diesel. Diesel is verouderde technologie en dient of geupgrade te worden met dezelfde chemische toevoegingen als benzine en kerosine of vervangen door benzine. Alle ophef in de media over luchtvervuiling laat het belangrijkste aspect buiten beschouwing. De vervuiling op moleculair niveau. Ik heb een meet apparaat voor fijnstof. Als het aangeeft dat fijnstof binnen de norm valt ben ik nog steeds ziek. De wereldwijde normen voor fijnstof liggen veel te hoog en normen voor ultrafijnstof zijn er compleet niet. En iedereen tankt vrolijk iedere week zijn autootje vol en voert daarmee de 3de wereld oorlog depopulatie agenda uit. En de alternatieve media zwijgt.

  https://www.youtube.com/watch?v=XAOfZ5PddKc

 37. leeuw schreef:

  loveulongtime zegt:
  3 oktober 2015 om 08:41
  Ben jij ook geregelt op nujij en woon je in het buitenland ivm dat je vaak ziek was door het fijnstof en dat je de overheid hier ook over aangesproken hebt en deze bewust de fijnstof rond laten waaien.
  Voor de lezers hier, fijnstof zorgt ervoor dat je bloed dikker word en dus veel meer kans op een beroerte/hersenbloeding en kanker. Wat je kan doen hier tegen is asprine innemen zodat je bloed dunner blijft om zo beroertes te voorkomen. Ik weet niet of je dan minder kans op kanker hebt. Dat moet je dan natrekken op het net.

 38. loveulongtime schreef:

  Ja, leeuw dat ben ik. Ik heb ultrafijnstof wereldwijd op de kaart gezet, omdat ik een van de weinige mensen in de wereld ben die het kan voelen. Het was n.l. de bedoeling dat niemand die link zou kunnen leggen. Als ik dat niet had gedaan zou de wereld nog steeds in duisternis gehuld zijn over de depopulatie agenda. Sinds ik die video heb gemaakt zijn wereldwijd de ogen open gegaan. voor die tijd werd ik door iedereen voor gek verklaard inclusief mijn eigen familie. Iedereen en iedereen die ik er nu over spreek neemt het aan als vanzelfsprekend. Er is dus een totale wereldwijde ommezwaai, maar mijn vraag nu is waar blijft de aktie? Als ik aan de heilige koe kom, dan worden alle deuren weer direct dicht gegooid. Met name bij de grote internationale alternatieve media!!!! Die hullen zich in totaal stilzwijgen over dit onderwerp.

  Mijn website: https://schafderenteaf.wordpress.com/

  Mijn faceboek: https://www.facebook.com/dick.nieuwkoop

  Mijn video: https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

 39. leeuw schreef:

  Niburu toen nog .nl had ook zulke ideeen en toen bleek dat de overheid daar mensen had geplaats die de boel moest kapot maken en belazeren. Luca van Dinter bleek naderhand deze persoon te zijn en als je alles van hem natrekt op het net dan denk je ook woow, hoe is dat mogelijk, dit had ik niet zien aankomen. Dus wees op je hoede.
  Hier is hij te zien en dan denk je, zo dat hij onze weg wijst naar onze vrijheid, die man is aardig en heeft het beste met de mens voor.
  https://www.youtube.com/watch?v=aA5kUHhZEMc

  Dan kom je dit tegen van hem en het is de moeite waard om tot het einde te bekijken en ik hoop wat na 22 minuten iedereen zeker bekijkt.
  https://nl-nl.facebook.com/Voting4NoBody/posts/332541783616196
  het zelfde in het groot
  https://www.youtube.com/watch?v=E1IBvN5ERF4#t=354

 40. Freeman schreef:

  Luca van Dinter stak eigenlijk nooit onder stoelen of banken dat hij voor de doelstellingen van de V.N. werkte, hij was ook de man die via het platvorm van Argusoog propaganda maakte voor de V.N-wereldburgerpaspoort, ik wist al jaren geleden (November 2011) tijdens de uitzendingen van Stroman-radio, dat hij de aangewezen man was om de boel in juiste banen te leiden ten dienste van de globalistische V.N-Agenda.

 41. Freeman schreef:

  Die Nanoparticles ( staan in nauw verband met kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologie) volgens mij zijn “ze” daarmee in staat om ook informatie van opgedane ervaringen of balasten die je in je geheugen hebt opgeslagen, te ontfutselen, om die informatie weer te manipuleren (alsof jij wrok koestert of nog koestert op mensen) en dan te verzenden naar andermans onderbewuste om mensen tegen elkaar op te zetten (denk aan familie-ontwrichting en dergelijke, of om een potentiele bedreiging op die wijze te isoleren, men gebruikt op heel subtiel-technologiscniveau al langer dat soort wapens). Zo zijn we verworden tot een ideale ontvanger/verzender-mast voor de Archonten,hun bloedlijnen en geheimediensten. Ik neig dat te ervaren zo af en toe dat dat zich afspeelt in mijn mind, het is nogal een materie om erover te berichten.

 42. leeuw schreef:

  Als men hier geen kennis over heeft en geen geld voor echte goede onderzoek, dan denk ik dat vele deuren dicht blijven.
  BV
  http://www.demorgen.be/opinie/hormoonverstoorders-of-hoe-de-industriele-lobby-ons-dagelijks-leven-ontregelt-a2477495/
  Hoe lang weten we dit al! Al jaren en men weet dat deze stoffen er voor zorgen dat jongens er vrouwelijk van worden en toch blijven deze stoffen toegestaan ivm de politieke agenda

 43. loveulongtime schreef:

  Ik moet voortdurend bezig blijven om mij te beschermen tegen nanoparticles. Helaas, ik krijg van niemand hierin steun. Iedereen binnen de alternatieve media die deze zaken begrijpt zou hiermee bezig moeten zijn of ten minste over moeten nadenken. Helaas niemand is geinteresseerd. Ik ben daarom bang dat de elite deze oorlog gewoon gaat winnen.

 44. leeuw schreef:

  PS
  Martin Vrijland heeft over geschreven dat men homo’s promoot voor hun agenda.
  Men wil de wereld bevolking uitdunnen en dat kan met fijnstof en hormoon verstoorders en door homo’s zijn te promoten.

 45. leeuw schreef:

  Helaas is dat zo dat ze zullen winnen omdat niemand zijn hooivork uit het vet haalt en naar de echte daders zal gaan grijpen.
  Want zeg dat we alle Den Haag en Brussel binne vallen. Dan is voor de elite nog niks aan het handje, want ze hebben de vlgende poppetjes al klaar staan.
  Want van die piramdi pak je net de middenmoot. De top zal onaangetast blijven en dat weten ze en hebben zich aan alle kanten ingedekt.. Helaas voor ons alle en weet dat de laatsste tijd vele mensen een beroerte krijgen door deze fijn sto ook mijn man heeft een beroerte gehad en is zwaar invalide en toen is me daardoor opgevallen hoeveel er ziensdien er door getroffen zijn. Een oud klasgenoot een kennis van mijn ouders mijn oud buurmeisje(heet het niet overleeft,) onze buurman. Die alle zinds man mijn erdoor getroffen is. Dus al deze mensen die ik opnoemde zijn zinds de laatste twee jaar getroffen door een beroerte. Dan heb ik het nog niet over het dorpje waar mijn man vroeger woonde die nog geen 700 bevat. Daar zijn de laatste twee jaar 2 mensen getroffen door een beroerte en 1 met dodelijke afloop. Het probleem met fijnstof is heel groot en groter dan men zich voor kan stellen. Raad daarom de mensen asprine aan en als men dat niet kan betalen de wilg bevat asprine en je kan die bladeren en takken koken en die thee drinken of je doet die bladen in de groente-soep verwerken. Het smaakt okee. 8 gram is voldoende voor 1 persoon per dag.

 46. leeuw schreef:

  hoi, ik bedoel met 700, dat dat dorpie nog geen 700 mensen bevat.

 47. boterbloem schreef:

  Ultra fijnstof , Chemtrails, HAARP , Cern , Pesticiden op groente / Fruit ,
  Chemicaliën in lichaamsverzorgings middelen, Amalgaam – Kwikvergiftiging ,
  Innerlijke Stress , Vaccinaties , WIFI Stralingen , Fluoride in ons water , En en en
  Zoek dan maar eens uit waar het lichaam ziek / uitgeput van raakt .
  Het immuunsysteem wordt danig op de proef gesteld .

  http://www.pateo.nl/salveo4all_nl.htm

 48. leeuw schreef:

  Als ik dit zo op het rijtje zie boterbloem dan schrik ik toch wel eventjes.
  Als we deze giftige stoffen opzij zouden kunne zetten en met de kennis van nu die we hebben als mens zijnde, zouden we dik over de 100 kunnen worden. Wat is het bezwaar van de elite dat we alle oud worden? Wat hebben ze hier op tegen?
  Overbevolking is pure kul want wij alle 7 miljard zouden bijwijze van spreken gewoon in australie kunnen wonen en dan zou ieder mens 1000 vierkante meter grond hebben en dan is er zelfs grond over voor scholen ziekenhuizen wegen watertorens winkels ect.
  Dus een gezin van 5 personen heeft dan 5000 meter grond voor groentes/fruitbomen te zetten en een paar kippetjes te houden en konijnen. Evt samen met wat andere mensen melkgeiten/schapen. Als men zich goed zou organiseren kan dat gewoon.
  Maar is gewoon omte laten zien hoeveel mensen op deze planeet er daadwerkelijk zijn. Er is genoeg ruimte voor ons alle en er is geen overbevolking. De bevolking krimt zelfs in Europa en het is niet voor niks dat Poetin vorig jaar 50.000 Syrieers heeft opgehaald (alle Cristenen) omdat de bevolking te hard krimpt in Rusland.
  OM uit te zoeken waarom men terug wil naar 1 en half miljard mensen kom ik steeds uit dat men over deze aantal makkelijk de macht kan houden, zonder te grote problemen. Het gaat puur om macht. Men kikt hierop en we hebben te doen met gruwelijkste psychopaten van het ergste soort.
  Ik kan op het ogenblik er niks anders van maken.

 49. ZerotheHero schreef:

  Je hebt helemaal gelijk leeuw. Optimale gezondheid is eigenlijk voor iedereen beschikbaar, alhoewel het “blanke ras”(welk geen ras is, maar een degeneratieve tak van wat ooit genetisch sterke mensen waren, zie afrikanen) genetisch zwakker is en die dus ook daadwerkelijk genetische oorzaken van ziektes hebben, maar dat is niet de absolute noemer van ziekte. Ik heb meerdere hypotheses gelezen welke ik wel aannemelijk vindt. Het blanke ras moet via “natuurlijke selectie”(lees eugenetica) langzaam aan verwijderd worden zodat die geen verzwakte genen meer kunnen doorgeven en ze genetisch stabiel “vee” kunnen onderhouden. Daarom de “criminaliteit” van big pharma, het promoten van vegetarische/veganistische en schijf van vijf voedingspatronen, het toestaan van wetenschappelijk bewezen gevaarlijke stoffen in voeding en kookmateriaal, ga zo maar door. Ze zullen niet zo dom zijn dat wat ze verlangen(overheersing over de mens) zo ver naar de klote helpen dat dat doel vervalt, dus “uitroeiing van de mens”. Dat zijn ze ook niet. Er is een thema in de alt media dat deze mensen zo roekeloos zijn dat in het uitvoeren van hun plannen ze alles in een zelf destructieve ego trip alles vernietigen. Net als met het politieke paradigma is dat deel van het sociaal culturele paradigma, een dialectisch middel om hun “oplossing” te krijgen(op de problemen die ZIJ bewust creeeren). Zij, de elite, weten dondersgoed hoe alles dan wel of niet goed geregeld zou moeten worden en dat weten ze beter dan wij dat doen. Ligt er maar aan of dat strookt met hun plannen. Overduidelijk van niet. Mensen hebben de neiging te geloven dat ze alleen tot “slecht” in staat zijn. Evil begets evil for the sake of evil en dat ze daar apathisch blind in zijn. Ik moet dan zeggen je bent beet genomen. Ze zijn meester misleiders en ik zal het uitleggen. De gezondheidsproblemen zullen ongetwijfeld een doel dienen, maar vaak is dat niet wat er in de alt media gepromoot wordt. Het is op het hogere niveau deel van het hegeliaanse dialect om dreiging te zien in een westerse satanische zionistische zelf destructieve “new world order” en de ongezondheid maakt daar zeker deel van uit. Wanneer ze je dan een alternatief aanbieden( en ze zijn van plan een “hemel op aarde” te creeeren) is het aannemelijk dat je die dan zal aannemen. Mensen zien vaak niet de verscholen doelen achter “goeie intenties”. Vindt je bijvoorbeeld dat al het eten biologisch moet worden? Dat zou toch beter zijn voor de volksgezondheid? Heb je je wel is afgevraagd wie de “regelgeving” voor biologische boeren bepaalt? Gelovend in een politiek paradigma zullen de mensen dan op een gegeven moment niet iets hebben van wanneer de publieke opinie genoeg omgedraaid is dat alles “verplicht” gezond moet zijn en zodoende alle boeren hun zeggenschap laten afnemen door een overheid die dan eigenlijk de voedselvoorziening overgenomen heeft op slinkse wijze. Dan zijn alle producten gezond, maar wel onder de macht van een overkoepelend orgaan. Dit is maar een voorbeeld, maar het is belangrijk niet dingen te eenzijdig te interpreteren. Daarnaast geloof ik bijvoorbeeld ook niet dat een Monsanto de voedselvoorziening zal overnemen. Zoals ik zei als je denkt dat het ze gaat om kapitalistisch winst bejag zonder oog voor de gevolgen op de maatschappij(lees, zonder complete controle van een alles overkoepelend orgaan, problem reaction solution, dig?) ben je beetgenomen. Als dat zou gebeuren zou hun wereld orde van korte duur zijn, dus geloof je dat er geen knappe kop in hun denktanks naar voren stapt en zegt euh misschien is dat niet zo’n goed idee? Waarom je bevolking die je wil overheersen voeden met troep waarvan je weet dat ze ziek worden en dus op den duur allemaal mee uitroeit? Dat zou nogal dom zijn. De biologische oorlogsvoering tegen de bevolking dient zeker een doel, maar niet die gepromoot wordt in de alt media. En die zal in mijn mening ook zeker in naam van problem reaction solution op een gegeven moment gestopt worden. Het is ook een manier om mensen met details te laten bezig houden onderwijl de oplossingen voor ALLE problemen die we nu hebben al lang bekend zijn, al hoeven ze dan niet allemaal bekend te zijn bij ons, het gepeupel. Dat is het idee van een technocratische staat, ik weet meer dan jij weet en dat buit ik uit. Wat betreft de “depopulatie” agenda geloof ik dat iets als een georgia guidestones bangmakerij is, aangezien het gepromoot wordt in de contr opp alt media. Zullen er mensen sterven in de aankomende crisis? Ongetwijfeld. Op de manier zoals beschreven in de contr opp alt media, dus als deel van de agenda van een westerse elitaire satanische sekte? Nee. Dat zal falen, omdat naast de doelen die het in het moment dient het uiteindelijk deel is van het verdeel en heers dialect. De BRICS landen met de annunaki en jeebus zullen er een stokje voor steken. DOOR ONTWERP, niet omdat ze de wereld daadwerkelijk redden. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.

 50. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=nFG3JrndI4Q.. Chemtrails vindt vooral plaats in het Westen?? En hoe af te komen van nano-partikelen in ons systeem?

 51. ZerotheHero schreef:

  Dat zou zeker waar kunnen zijn. Amerika heeft de laatste bewapende bevolking, dus die zal uitgeschakeld moeten worden.

  http://agenda21news.com/2014/10/target-date-americas-depopulation-set/

  Lees dit artikel betreft deagel en de informatie die zij leveren. De brics landen zullen volgens hun niet veel dalen in populatie en soms zelfs toe nemen. Alleen westerse landen zullen afnemen in bevolking waaronder Nederland. Gezien de staat van de economie lijkt dat volkomen logisch, maar het is niet de beruchte 90% van de globale bevolking. Het bewijst maar weer eens dat het westen inderdaad opgezet is om te verliezen. Nou vraag ik me af waarom dit uberhaupt op internet staat gezien de vermeende aard van deagel, die je in artikel hierboven kunt lezen. Gecontroleerd lek of echt lek? Hoe grimmig ook ik vermoed dat er waarheid in zit.

 52. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=0MCHftCbqCw.. ook steeds meer bomen sterven..

 53. leeuw schreef:

  https://www.google.nl/search?q=chembusters+zelf+maken&biw=1366&bih=610&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CDoQsARqFQoTCIWM0IrGpsgCFcE9GgodxjcMCA

  Chembusters zetten negatieve energie om in positieve energie en ook chemtrails verdwijnen in je omgeving.
  Je kan ze zelf goed maken en de kosten zijn zo groot als je zelf wilt. De grote van 2 meter die kosten nogal wat.
  Maar je kan ze ook klein houden voor in je woonkamer of slaapkamer.
  Je moet deze wel geregelt zuiver maken wilt het blijven werken.

 54. Freeman schreef:

  Na 22 minuten zegt Vella precies wat ik vanacht heb ervaren, in mijn geval het bij mij uitlezen van wat er in het geheugen ligt opgeslagen aan informatie en die dan weer gebruiken om dat als signaal uit te zenden naar iemand uit je nabije-omgeving (familie) om een bepaald effect te oogsten bij de ontvanger (in dit geval angst met als doel diegene op afstand van mij te houden, kortom om mij te isoleren).

 55. leeuw schreef:

  PS
  Je ziet op die plaatjes allemaal symbolen die vele ervan maken, maar je kan het beste gewoon koperen buizen pakken die gewoon in een emmertje doen met andere metalen en leuke stenen en hars en kristallen die in de buis gaan. Wat het vreemde is de chemtrails gaan er echt van weg als de koperen pijpen hoog genoeg zijn. Men zegt zelfs als je deze dingen onder de stroomdraaden zet dat de werking van deze draden belemmert word tot op een bepaalde hoogte. Wat hiervan waar is dat weet ik niet, dat kan net zo goed kul zijn. Maar ik heb die chemtrails echt zien verdwijnen hierdoor. Je kan over dit ook kontact opnemen met Peter Vereecke hierover dat heb ik lang geleden gedaan en hij kan er veel over vertellen over chemtrails. Ik zelf hou het op een kleintje want die grote zijn mij te duur.

 56. loveulongtime schreef:

  Degenen die mijn video hebben gezien weten dat het moleculair kleine ultrafijnstof zorgt voor zuurstof tekort op celniveau. Intussen is duidelijk geworden dat kankercellen, cellen zijn die kunnen overleven zonder zuurstof. Kanker is daarom geen ziekte maar een overlevings mechanisme. Zonder kankercellen zouden mensen al dood zijn.

  Wat de elite aan het doen is het volgende. Ze zijn op deze zeer sluwe manier bezig om de zuurstof toevoer op de hele planeet steeds verder te beperken. En op deze manier gaan mensen langzaam maar zeker steeds sneller dood. Als ze dit niet zouden doen zouden we met de huidige stand van de techniek allemaal 100 tot 120 jaar en misschien nog wel ouder worden.

 57. ZerotheHero schreef:

  http://www.meditecheurope.nl/elektrostress.html

  Vind je wel interessant denk ik.

 58. Freeman schreef:

  Ja en daarbij zouden ze het tempo omhoog kunnen schroeven, als zij de mens daadwerkelijk te lang achter het internet kunnen plaatsen (internet-adiccion). Het doel zal de middelen heiligen-effect zeg maar.

 59. ZerotheHero schreef:

  Eens met eerste deel, oneens met tweede deel. Big pharma as we know it zal ook stoppen. De huidige stand van de techniek is niet de reden dat we 100 of 120 jaar kunnen worden, dat was altijd al mogelijk mits we de juiste voeding tot ons nemen en een veilige heilzame omgeving hebben. Het is niet zo dat als er geen fijnstof meer zou zijn dat er dan ook geen kanker meer zou zijn.

  http://redefininggod.com/2014/11/the-multilateralmultipolar-new-world-order-will-seem-like-heaven-at-first/

  “The globalists are in the process of running a problem / reaction / SOLUTION scam on us, not a problem / reaction / PROBLEM scam.

  This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

  That’s how a problem / reaction / solution scam works when you’re using it to create a New Order for the entire planet: you intentionally create an overwhelming number of terrible problems, you make sure the public is fully aware of all those problems (by carpet-bombing their consciousness with mainstream and alternative media coverage of all the ills in the world), then you present them with the solution to all their problems (the NWO). In that final phase, you don’t present them with something ugly and scary; you give them something attractive and inviting. And once they have accepted it and come to depend on it, you start tightening the screws again.”

 60. ZerotheHero schreef:

  http://redefininggod.com/2014/11/the-multilateralmultipolar-new-world-order-will-seem-like-heaven-at-first/

  “>>> I’ve long warned of the dangers of transitioning to an all-electronic currency (with no cash or coins) because it would place control of our money into the hands of whoever controls the computers, but a new thought crossed my mind this morning: what if they imbed RFID chips in the cash and coins? With that thought in mind, I googled “rfid coins” and “rfid currency notes” and found out they’ve already been doing it [and they’re refining the technology all the time].

  Now think about it for a moment…

  > With most of your currency in electronic form at a Basel III-compliant bank (implemented to supposedly stop financial fraud), they can track and control it.

  > With RFID chips embedded in your cash and coins (implemented to supposedly stop counterfeiting), it all becomes trackable and controllable.

  > With RFID chips embedded in your consumer products (implemented to supposedly stop shoplifting), they all become trackable and controllable.

  So this is how it will go down (if they are able to pull it off)…

  > They will collapse the old system.

  > They will launch the new system by handing out lots of money so people will gleefully accept it. (At this initial stage, they’ll probably block financial access to very few people, such as those trying to buy weapons.)

  > Once everyone is dependent on the new system, they will start blocking money from more and more people for more and more reasons until all who remain are locked into a very small box of “elite”-approved behavior.

  How will they lock out dissidents, you ask? By using RFID readers at cash registers, intersections, roadblocks, cell towers, etc., as well as in smart meters, cell phones, wireless portals, etc., they will track the movement and destination of all currency and goods. And if you are designated a persona non grata, your digital and physical cash, as well as your consumer products, will be seized for whatever reason they choose to invent. You will be unable to buy, sell, or barter in the mainstream economy.

  Make no mistake: the new financial system being sold to the undiscerning elements of the awake and aware community is not of the True Light. It is just the new, improved version of Cabal control covered with a candy coating. <<<

  Having said all this, I reiterate once again: any global solution (regardless of how great it might look on the surface) is a globalist solution. Accept it at your own risk."

 61. Freeman schreef:

  Voordat “ze” informatie bij mij hadden ontfutseld (je voelt ook dat er in je brein iets gebeurt” hadden ze mijn zonne-chakra actief gestimuleerd om de juiste emotionele-lading en toestand op te roepen, om de informatie te verzenden aan mijn familie-lid die ze aanvankelijk nodig hadden wat zal moeten resulteren in het vermijden en op afstand houden van het individu (in dit geval ik) bij wie men een angst-gevoel heeft gekregen. Dus op energetisch en emotioneel niveau is men in staat om -door tussenkomst van technologie- emotionele ‘aangewakkerde en gemanipuleerde’ toestanden te activeren om bepaalde informatie (met een emotionele-lading) te verzenden om bij de ander gemoedstoestanden te triggeren. Ik denk dat ik al weet -in mijn geval- wat de motieven zijn van dit soort operaties, gezien de recente gebeurtenissen in de familie-sfeer.

 62. leeuw schreef:

  Toen ik er van hoorde schrok ik toch behoorlijk hiervan. Dit had ik niet zien aankomen.

 63. leeuw schreef:

  Je hebt drie verschillende ook zaken van kanker
  1 zuurstof te kort in je bloed (daarom hebben vrouwen met zware borsten en die een te degelijke bh dragen daardoor meer kans op borstkanker)
  2 stralingen
  3 baccillen en virussen

 64. leeuw schreef:

  Heel intresant en zeker nu ik katten heb die ziek zijn. en je hebt er bij die te betalen zijn.
  Dankje voor de info want edicijnen zijn voor ons niet te betalen. Laatste keer bij de dieren arts meer als 40 euro en dan de medicijnen er nog eens erboven op.
  Zelfs een paar jaar terug voor onze hond meer als 200 euro. Gelukkig mogen we daar alles in een paar keer betalen. Ander hadden we hier geen dier meer over. Maar dit kan denk ik zelfs ziektes voorkomen en je hebt ook nog kans dat ze ouder worden en dus langer plezier van je dier. Ik wist niet dat zoiets bestond. Blij dat er ook 1tje erbij zit die goedkoop is al is het een kleintje.

 65. ZerotheHero schreef:

  Glad to help, maar dit is niet de oplossing voor alles. Ik heb er wel een op mijn slaapkamer, de polarizer serie 3. Ik heb ook een aardingslaken:

  http://www.aardjezelf.com/aardingslaken?gclid=Cj0KEQjw-b2wBRDcrKerwe-S5c4BEiQABprW-Pf2WLMD_hYZQ5jtKqOybq4cXqm5-eKl4b_UPL_qkeoaAsuO8P8HAQ

  Wat geef je ze te eten? Je moet ze zo natuurlijk mogelijk voeden, dus het liefst compleet rauw vlees. Niet per se duurder ofso je moet er alleen voor naar de dierenspeciaalzaak.

 66. leeuw schreef:

  Ze krijgen brokjes van de lidle en iedere dag een schotteltje melk en drinken verders uit de vijver bij ons en die is okee want er zwemmen kikkers erin.
  Ik had altijd geleerd dat ze wormen krijgen van rauw vlees. Dat leerde ik als kind vandaar dat ze brokjes krijgen. Maar ondanks dat ze brokjes krijgen heben ze toch nog geregelt brokjes. Met zweedse kruiden gaan ze weer weg. Maar duiken geregelt alsnog op. Ze hebben bukpijn en janken als ze moeten kakken en bijten op hun holletje en lekken kak. De dierenarts heeft ze als nog worm tabletten geven en andere pilllen en het slaat niet aan. Tja zit je met katten die pijn hebben en kak lekken.

 67. leeuw schreef:

  @ZerotheHero zegt:
  3 oktober 2015 om 19:25
  Een intresante link die ga ik ook bewaren samen met die andere.

 68. leeuw schreef:

  Nadat je die linken had gegeven ben ik verder gaan neuzen en heb dit gevonden. Zo heb je heel je huis stralingsvrij
  Het kost veel maar dan heb je ook wat.
  Dat word heel veel sparen voor ons, het zal wel een tijdje duren voor die verf tegen de muren zit

  http://shieldtech.nl/product/stralingswerende-verf-electroshield

 69. ZerotheHero schreef:

  Een kat is een roofdier. Die vangen natuurlijk rauw vlees. De meeste brokken zijn op graanbasis en neit goed voor je huisdier, dus daar kan je beter een natuurlijk alternatief voor nemen. Een van de honden hier krijgt brokken van farmfood, dat is wel een goed merk. De poes krijgt ook goeie brokken met een natuurlijke samenstelling, carnilove heet het volgens mij. Dat hele groente en granen voor honden en katten is onzin. Ze eten enkel vlees in het wild, met wellicht wat darm en maag inhoud van de prooi maar dat stelt niks voor.

 70. ZerotheHero schreef:

  Heel prijzig en gezien de economische situatie die eraan komt misschien niet een slimme investering. Klinkt misschien drastisch maar verhuizen naar een plek weg van alle straling is beter.

 71. Djurkwin schreef:

  Goeie ‘sMorgens,

  Ik zag problemen met katten & poezen voorbij komen en heb dat zelf een aantal jaar geleden ook uitgediept.
  1ste plaats is de straling van wifi uitermate vervelend voor de oortjes van de katten. Daarnaast krijgen ze ook jeuk over het hele lichaam. Dit laatste is in combinatie met chemtrails.
  Ik woonde eerst in de stad (Zwolle) en daar stikt het van de wifi. Ook al heb je zelf niet er zijn altijd wel buren met wifi.
  Tegenwoordig woon ik in een schuur op het platte land en zie dat de katten eigenlijk geen last meer hebben van de oortjes. Tuurlijk hebben ze nog wel jeuk maar niet zo veel meer als eerder in de stad. Heb hier geen wifi en wifi van de buren heb ik geen last van die zijn een paar honderd meter verder op. Nu valt het mij wel op dat de katten jeuk hebben over het gehele lichaam. Dit is volgens mij door de chemtrails. Afgelopen tijd stikt het van de chemtrails en krabben ze meer en zijn ze erg geirriteerd door het gejeuk. Ook rennen ze over de betonvloer binnen om zo gauw mogelijk een plekje te vinden waar iets ligt waar ze bovenop kunnen gaan zitten. Dus niet op het beton. En dat geldt eigenlijk voor alle vloeren. Ze moeten altijd ergens bovenop zitten. Net of er een deken van meuk op de grond ligt. Wat waarschijnlijk dan uit de lucht is komen vallen. Daarbij denk ik gelijk aan die nano meuk.
  https://www.youtube.com/watch?v=L0FHS3kF1F8
  In dit filmpje laat een vrouw zo’n fiber zien en legt ze die ook onder de microscoop. Ik heb dit een aantal jaren geleden ook gedaan dus ik weet dat dit geen onzin is maar real stuff. 2 katten van mij die hebben af en toe ook van die vreemde huidschilfers. Die zijn hard en goor en staan haaks op de huid. Als je het mij vraagt komt het uit de huid. Heb het bij mensen ook wel eens gezien maar meer bij dieren. Nou geef ik de dieren water met zuiveringszout erin en ze zijn er gek op. Misschien is dat iets voor jou om te proberen.

  Hoop dat je er iets aan hebt.

  Love & Peace Djurkwin

 72. ZerotheHero schreef:

  @ Djurkwin, dat van die wifi is misschien wel goeie, een van mijn honden jeukt ook veel en heeft last van zijn oren. Je moet trouwens voorzichtig zijn betreft conclusies trekken op enkel correlaties, want katten zullen bijna altijd het hoger grond opzoeken. Dit omdat ze roofdieren zijn en zo beter overzicht hebben op hun omgeving. Zoek bij gezondheidsklachten bij je dieren het eerst in de voeding. Geen verwerkte troep geven en zeker niet met jou laten mee eten.

 73. Djurkwin schreef:

  @ZerotheHero

  Als ik zie dat beesten last van de oren hebben vertel ik mensen altijd dat van dat wifi gebeuren wat ik heb meegemaakt. Kom ik vorige week bij een maatje van me die 3 katten heeft en iets van 7 wifi apparaten in huis, valt me gelijk op dat er 2 van de 3 beter in z’n vacht zitten. Minder krabben & minder panisch. Jaha vertelt ie, hij had 2 weken geleden al z’n wifi apparaten uit gezet en alles bekabeld. Hij sliep trouwens zelf ook veel beter.
  En dat ze ergens boven op gaan zitten bedoel ik niet zozeer hoger op. Maar bv. als er een blaadje op de grond ligt oid dan gaan ze daar boven op zitten. Niet zo gauw op de kale vloer. Heb er zelfs 1 poes bij die probeert weleens de vloer zoveel mogelijk te vermijden, ghehe. Is wel grappig gezicht maar baart me ook zorgen. En dan dat gedoe met het voedsel. sjjeees, dat is al net zo verziekt als dat van ons, haha.

  Love & Peace

 74. leeuw schreef:

  Djurkwin zegt:
  5 oktober 2015 om 11:58
  Nu je het over de vacht hebt wij hebben een hond inlaten slapen omdat hij kaal aan het worden was en continu jeuk had en dat hield niet op en uit medelijden hebben we die een spuiten laten geven om uit zijn lijden te verlossen. Ook had ie veel jeuk aan zijn oren net wat jij beschrijft. tis te zot wat men aanricht in deze wereld. En dat allemaal om geld en macht

 75. leeuw schreef:

  Is het jullie ook opgevallen dat de eekhoorns niet meer zo dikke vacht en mooie vacht hebben als jaren terug.

 76. leeuw schreef:

  Djurkwin zegt:
  5 oktober 2015 om 11:58

  bedankt voor de tip met zouverigs zout die ga ik zeker proberen.

 77. xdenhaag schreef:

  Ik heb me wel kennis genomen van vrijwel alles wat Mark Passio met ons gedeeld heeft en ik moet zeggen dat de kritiek op hem niet terecht is.
  Hoe moeten we ons zonder wapens verdedigen tegen rovers of een overheid met wapens? Pas als we als mensheid de afspraak kunnen maken dat we allemaal onze wapens wegdoen kunnen we zonder.
  Zelfs in de gelinkte filmpjes zegt Passio dat hij het niet eens is met wat Crowley met zijn kennis doet, maar zegt dat hij wel interessante kennis heeft. Kennis is niet goed of slecht, het is als een gereedschap of een wapen; het is maar wat je ermee doet.
  Wat betreft de saturnus zon die hij om zijn nek zou dragen; ik kan dat symbool nergens vinden, heb je een linkje met meer info? Passio is ook heel erg thuis in symboliek en in zijn lezingen legt hij ook uit dat symbolen niet goed of slecht zijn maar net als kennis, wat je ermee doet bepaald dat. Veel ‘goede’ symbolen zijn door ‘het kwaad’ misbruikt.
  Ik zou wat meer naar Mark gaan kijken en/of luisteren dan had je ons kunnen vertellen dat satanisme egoïsme is i.p.v. “satanisme is niet zomaar even iets. Dat is een leer waarbinnen zich nogal wat zaken afspelen. We hebben het dan bijvoorbeeld over rituelen. Daarbij moet u denken aan zaken die het daglicht vaak niet kunnen verdragen.”
  “Weet u wat ik met iemand als Mark Passio doe: door het toilet spoelen en niet meer serieus nemen. ” Ik hoop dat je een slechte dag had Martin en ook al ben ik het nu een keer niet met je eens ik blijf zowel jou als Passio aanhoren.
  Voor iedereen die Passio nog niet kent, ik kan om te beginnen met hem de ” new age bullshit” lezingen van hem erg aanraden. Hij legt alles wat hij zegt tot in detail uit en ik heb nog geen enkele onwaarheid van hem gehoord. Enkel zijn idee dat we vegan zouden moeten eten ben ik nog niet over uit. Op http://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/myths-of-vegetarianism/ staat veel info waarover ik twijfel. Ik eet zelf weinig vlees, maar als ik het eet is het biologisch, ik eet ook roomboter, bio eieren, yoghurt en kaas en voel me daar prima bij. Er zijn een hoop mensen ziek geworden van een vegan dieet dus ik betwijfel of dat gezond is.

  Martin bedenk dat ook William/Bill Cooper (de man die 9-11 heeft voorspeld en daarna is vermoord) het vroeger over aliens had en dat hij er later achter kwam dat die hoax door de CIA is verspreid.

 78. xdenhaag schreef:

  LOL, dit is net zoiets als de CNN reporter met cameraploeg die enkele weken voor 9-11 bij Osama Bin laden op bezoek was in zijn super geheime grot.
  CNN kon in tegenstelling tot de FBI CIA etc, Osama wel vinden??

 79. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Een ernstig verwarde christen is boos op shills. Ik denk wel dat hij een integer mens is, en dat is erg belangrijk. Hij heeft grotendeels gelijk,op een enkele vergissing na ( nml, de in mijn ogen integere onderzoeker Erich Von Daniken die ook niet wist dat Sitchin een freemason was en dus halve waarheden mocht verklappen,verdiend niet op deze lijst te staan, maar die fout is de verwarde, boze christen niet aan te rekenen)
  Voor diegene die nieuw zijn in de waarheid zoeken is deze video wel interessant.
  Zet het geluid wel wat zachter want zijn opgewondenheid is uiterst ergerlijk.
  Waarheidszoekers die al wat jaartjes meelopen kennen deze shills waarschijnlijk wel.

  ”Busted 60+ so called truther,youtubers, exposed as shills! TVC,Mark Dice, Alex Jones and More.”

  https://www.youtube.com/watch?v=4_2uJiHRYWo

 80. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik steek mijn handen in het vuur voor youtuber The Paulstal Service.

  ”YouTube Shills Crapping Their Pants After Acting Careers Exposed”

  https//:www.youtube.com/watch?v=4tJkEshYbDY

 81. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=4tJkEshYbDY

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten