Doden en gewonden bij aanslag luchthaven Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 maart 2016

luchthaven-brussel-zaventemIn de afgelopen jaren heb ik meerdere malen voorspeld dat er meer aanslagen vanuit de zelfgeschapen ISIS-terreurhoek gepleegd zouden gaan worden. De aanslag vandaag op de Brusselse luchthaven Zaventem is dus ook geen verrassing. Ook op metrostation Maalbeek te Brussel zou een aanslag zijn gepleegd. Het heeft nauwelijks nut om mensen in dergelijke situaties op te roepen kalm te blijven. Het is praktisch onmogelijk geworden mensen nuchtere analyses te laten maken. De angst slaat collectief toe en niemand durft met een kritische blik naar zo’n aanslag te kijken. “Oooh, we worden aangevallen! Het is weer net als met 911 en de aanslagen op de metro’s in Londen! Er zijn terroristische cellen in Europa. Straks komt het ook op Schiphol of op een treinstation als Amsterdam of Utrecht centraal!” Gaat u vooral in die modus en kijkt u niet al te kritisch naar beelden om eens uw boerenverstand te gebruiken. Niet doen!

Neem bijvoorbeeld onderstaande foto van vliegveld Zaventem. Gewoon niet naar kijken. Elke opmerkelijke afwijking die u ziet kunt u het beste afdoen met een wegwuivende beweging. Nee, het is niet opmerkelijk dat de vrouw met een vredige blik en volledig rood bebloede hand rustig zit te telefoneren met een glimlach. Psychologen kunnen verklaren dat je in zo’n situatie even je haar goed doet en je rug recht en even je moeder belt. Het andere slachtoffer is uit haar bloesje geknapt tijdens de explosie. Ook daar is niets vreemds aan. Zij is gewoon in shock en dat is logisch na zo’n explosie. Het idee dat overheden in staat zijn om aanslagen te faken met behulp van crisis acteurs moesten we maar eens laten varen. Dat is gewoon kolder. Wie bedenkt zoiets.

zaventhem1

Ook moet u zich op onderstaande foto niet afvragen waarom de man met attaché koffer zonder blikken of blozen langs een ogenschijnlijk zwaargewonde man loopt. Een man die er overigens erg relaxt bij ligt met zijn bebloede linkerhand. Veel bebloede handen in twee foto’s. Negeren! Niet over nadenken. U moet zich ook niet afvragen waarom de man blijft liggen terwijl hij niet echt kermt van de pijn. En als hij wel zou kermen van de pijn, waarom loopt de man met attaché koffer dan gewoon door. Ach, natuurlijk! Die is ook in shock en in zo’n geval weet je gewoon even niet hoe je moet handelen. Nou goed, de gewonde man ligt er ontspannen bij. Dat komt vast wel goed.

gewondeZaventum

Zo moet u zich bij de arrestatie van Salah Abdeslam en Amine Choukri van afgelopen week bijvoorbeeld ook niet afvragen waarom er tientallen tot de tanden bewapende politieagenten op 2 terroristen jagen die zich verschanst zouden hebben in de wijk Molenbeek, maar vervolgens naar buiten komen om daar pas na het wegrennen uit de deuropening beschoten te worden. Politieagenten met een schild en tot de tanden bewapend laten de wegrennende man dus eerst aan zich voorbij gaan en schieten dan pas na een metertje of 5. Begrijpelijk natuurlijk! Stel dat de man een bomgordel heeft, dan blaast hij zich misschien voor je neus op. Dat er wederom bloed ontbreekt moet u maar gewoon negeren. U moet eigenlijk niet te veel analyseren en nadenken. Geloof nu maar gewoon wat de mainstream media u vertellen.

https://www.youtube.com/watch?v=Sv26tUhCNcM

Neem bijvoorbeeld onderstaande dame die bij de aanslag op het Bataclan theater aanwezig was en haar getuigenverklaring vertelt bij Fox News. Zij is gewoon haar herinnering aan het ophalen en kijkt regelmatig in de linkerbovenhoek (voor de kijker links). Dat deze oogbeweging volgens de psychologie duidt op liegen, moet u in dit specifieke geval niet al te serieus nemen. Als je namelijk net zoiets verschrikkelijks meegemaakt hebt, ben je gewoon een beetje in de war en dus kijk je simpelweg wat vaker in je ooghoeken. Bestudeert u deze uitleg over oogbewegingen en de psychologische betekenis ervan dan ook vooral niet. Schenkt u er geen aandacht aan dat het ‘links naar boven kijken’ (dus links-boven voor de kijker) een teken is dat iemand liegt. Onderstaande dame doet dat niet 1x, maar ontelbaar vaak. Maar negeert u dat vooral.

https://www.youtube.com/watch?v=02QtbT6YWtk

Kortom de aanslag op vliegveld Zaventem te Brussel is 100% echt en er zijn nu al vele doden gevallen. En dat is heel ernstig! Dus dan mag je niet kritisch nadenken of beeldmateriaal bestuderen en roepen dat het een false flag of zelfs een hoax is. Bij een false flag vallen er echte doden en is de aanslag gepleegd vanuit eigen gelederen om een andere partij de schuld te geven. Bij een hoax is de hele zaak in scene gezet. Nu we inmiddels weten dat ISIS gefinancierd is via de Arabische bankier Yasin Al-Qadi en dat Turkije daarin een prominente rol speelt én we weten dat ISIS dus een heimelijk Westerse huurlingenoperatie is, zouden we kunnen zeggen dat het een inside job is. Als we echter echt even serieus naar alle beelden kijken, lijkt het er steeds meer op dat we volledig gefopt worden met hoaxes.

Maar weet u wat we doen? We geloven vanaf nu gewoon alles wat de media zeggen. Het is gewoon absurd te denken dat overheden in staat zouden zijn hun eigen volk te belazeren om ze bang te maken. Het is ziek om te denken dat ze zoveel acteurs of figuranten op zouden kunnen trommelen. Nou goed; Spoornetbeheerder Infrabel heeft in de nacht van 25 februari jl. nog wel een rampoefening gehouden in de Schuman-Josaphattunnel in Brussel. Daar namen ongeveer 300 mensen -van de ordediensten en figuranten- aan deel. Maar dat is gewoon een oefening geweest en dat heeft niets met de aanslag van vandaag te maken. Ook de oefening van gisteravond 21 maart in het Sportpaleis te Antwerpen heeft hier niets mee te maken. Nee hoor crisisacteurs en figuranten bestaan niet!

Het is absurd te denken dat ze graag willen dat de autochtone bevolking bang wordt voor moslims en dat moslims zich irriteren aan dat feit. Natuurlijk is het ziek om te denken dat ze uit zijn op binnenlandse onrusten in Europa! Wie haalt zoiets in zijn of haar hoofd!? Dan moet je wel een gekkie zijn! Dan moet je wel een gestoorde complotdenker zijn! Niet aan mee doen hoor!

Oh ja, accepteert u wel even de extra politiestaat-“veiligheids”-maatregelen? Tijd voor zwaar bewapende politie met machinegeweren in het straatbeeld. Tijd voor pantservoertuigen. Kom op. Het is nodig. Niet klagen.

Bron linkvermeldingen: elsevier.nl, metrotime.be, sportpaleis.be

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (55)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Eerst even knuffelen hoor…die zwaargewonde man wacht wel even
  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/03/zwaargewonde-man.jpg

 2. Djurkwin schreef:

  Hey Martin, je hebt helemaal gelijk hoor wat betreft de ernst van deze gebeurtenissen. En al die zwaar gewonden die overal maar opduiken. Midden tussen al die puin en brokstukken. Heel erg is dit, ghehe.

  Fucking poppekast en ik begrijp niet waarom er maar zo weinig mensen iets over durven te zeggen.
  Nederlanders zijn erg kneedbaar geworden. D.w.z. dat wat ze denken. Mensen, denk eens echt na en vraag u zelf af of wat u denkt echt is wat u denkt. Of wordt het in u hoofd gestopt !?!?! Maar ook dat gebeurt niet in Nederland. ow ow ow wat ben ik bang.
  Het enige wat mij beangstigd is dat iedereen zich maar lijkt over te geven aan de overheid.
  Nou, ik kots over de overheid. bleerrhhgg

  ghehe.

  Voor de rest een fijne dinsdag toegewenst. 🙂

  Love & Peace

 3. Analyze schreef:

  Het is precies wat deze zionazi’s (voetsoldaten) in dienst van de farao tempelierbankiers in SuiSSe willen, nl. ordo ab chao. Dit is precies hoe zij ons al duizenden jaren regeren dmv angst en repressie.
  Zoals Santayana stelde: “Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.” De modus operandi is precies hetzelfde en we weigeren het onder ogen te zien, in het land der blinden is de MSM in dienst van de voetsoldaten koning.

  Mij maken ze de pis niet lauw.

 4. Diewer schreef:

  Goed om te lezen dat er nog mensen zijn die erdoorheen prikken. Als je het patroon ‘kent’ is het allemaal zo transparant, maar angst zorgt ervoor, dat mensen niet meer nuchter nadenken.

  Het is een smerig spel.

  http://www.sott.net/article/315008-Less-than-a-week-before-Brussels-bombings-Erdogan-warns-of-the-possibility

 5. Martin Vrijland schreef:

  1Eurohosting heeft uren lang onaangekondigd een blokkade op mijn site gezet. Excuses voor het ongemak:

  http://www.martinvrijland.nl/2016/03/22/1eurohosting-stelt-ongevraagd-een-blokkade-in-op-website-beyondthematrix-van-martin-vrijland/

  Argument… citaat: “De blokkade is omdat uw WordPress continue wordt aangevallen en u klaarblijkelijk geen beveiliging op uw WordPress website heeft staan.” Kolder!!!

 6. Martin Vrijland schreef:

  Natuurlijk is dit geen nep baby. De beste man houdt gewoon van poppen:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZrI7frXXZGM

 7. Martin Vrijland schreef:

  Voor wie verder durft te graven dan zijn/haar neus lang is:

  https://www.youtube.com/watch?v=BWwu_fpmpmg

 8. CuriousOne schreef:

  Ik ben Belg, was vandaag op 5Km van Zaventem en volg de website nu al een paar maanden.

  Achter de beweringen en verhalen van Martin zit een zekere waarheid, hij waarschuwt iedereen dat ze helder moeten nadenken maar dat moet hij soms ook zelf doen en niet denken dat bij alles wat er gebeurd allen acteurs betrokken zijn en alles in stage wordt gezet.

  Dat dit alles gebeurd door en voor de Elite is duidelijk maar weet goed dat er vandaag wel degelijk onschuldige slachtoffers en doden zijn gevallen die er niets mee te maken hadden en die niet acteerde. Ik heb vandaag persoonlijk mensen aan de telefoon gehad die de explosie hebben horen en zien gebeuren in Zaventem en mensen die door de explosie in het metro station vol met puin zaten.

  Er zijn wel degelijk terroristische bendes in Brussel en dan niet bepaald alleen in Molenbeek maar ook in Vilvoorde en daar rekruteren ze ook nieuwe leden. Ik heb al mensen gesproken die dit dagelijks zien en horen gebeuren. Speciale eenheden in België vallen wel degelijk buiten televisie beelden ook in huizen binnen om deze bendes op te pakken en daar worden wel degelijk explosieven en wapens aangetroffen.

  Ik heb ook al met iemand van DOVO (gespecialiseerden in het ontmantelen van explosieven) gesproken en die wist mij te vertellen dat 30% van de bommeldingen in ons land echt zijn.

  Denk niet dat alles zo maar fake is, dat alles gebeurd met redenen is duidelijk. Dat dit alles wordt gefinancierd door Elite is ook duidelijk, maar weet ook dat er hierdoor onschuldige mensen die er niets mee te maken hebben slachtoffer van worden.

 9. Analyze schreef:

  Voor degene die niet weten wie deze psychopaten zijn, het zijn dezelfde psychopaten die mijn oud oom hebben geofferd op Omaha beach 6 juni 1944 om 18:00 (6-6-6)

  Vandaag 223 322 (Skull en Bones, iSiS/NAZI) en de Ostara (Easter aka ISIS) offer, wordt gvd wakker nu het nog kan:
  https://www.youtube.com/watch?v=1hvlf8RSpeo

 10. Analyze schreef:

  Octagon over Pentagon, the founding fathers waren niet voor niets vrij metselaars. En uitgerekend in de stad waar de NAZI/NATO en de EU gevestigd zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=xMAKfX85ntc

 11. Analyze schreef:

  Moest zijn 6.30 uur, we zijn nooit bevrijd! Eisenhower (Zwitser) wist donders goed wat hij deed
  http://liberationroute.nl/frankrijk/historische-locatie/omaha-beach

 12. Analyze schreef:

  Je kan erop wachten dat ze een reden verzinnen om een KKK Albert Pike WOIII te starten, inderdaad de boeman is deze keer de Islam iets wat priesters van Babel zelf gecreëerd hebben in de stad waar een niet afgemaakte toren van Babel staat.
  http://www.xpats.com/brussels-tower-of-babel

  Het heeft alles en tegelijkertijd niets met religie te maken, religie is een NLP tool om mensen tegen elkaar op te zetten. Het spirituele blijft onderbelicht:
  Pike’s right-hand man was Phileas Walder, from Switzerland, who was a former Lutheran minister, a Masonic leader, occultist, and spiritualist. Pike also worked closely with Giusseppe Mazzini of Italy (1805-1872) who was a 33rd degree Mason, who became head of the Illuminati in 1834, and who founded the Mafia in 1860. Together with Mazzini, Lord Henry Palmerston of England (1784-1865, 33rd degree Mason), and Otto von Bismarck from Germany (1815-1898, 33rd degree Mason), Albert Pike intended to use the Palladian Rite to create a Satanic umbrella group that would tie all Masonic groups together.
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike.htm

 13. Treowd schreef:

  Zou even aan willen geven dat men het hoofd koel moet houden. Dat men het Moslim geloof voor deze doeleinden kaapt is op zich al erg genoeg als we nu dan ook nog snel oordelen dat Moslims zelf ook niet slim genoeg zijn om dit alles te doorzien, trappen we er alsnog in door ons onbewust te verdelen in slim en minder slim.

  Ik denk dat menige Moslim zich hierin zal herkennen en dit zal beamen, ik ken best wel wat moslims en dat zijn in mijn ogen slimme integere mensen het is zaak om niet in die mainstream media beeldvorming mee te gaan. Laten we ze ruimte geven hun kwaadheid over de besmetting van hun geloof en levensvisie te kunnen kanaliseren door met ons samen een front te vormen tegen de ware veroorzakers, dan spelen de chaos veroorzakers zichzelf uit en worden de ware veroorzakers van dit alles aangepakt , anders worden we (de mensheid) allemaal slachtoffers. Samen zijn we Sterk , United We are Strong , verdeeld zullen we ten ondergaan als de sukkels die dat niet begrepen , Divided we Perish Like Fools – Tijd om juiste geschiedenis te gaan schrijven….We are Awake!

 14. Martin Vrijland schreef:

  Dat zou kunnen. Dan noemen we zoiets een ‘inside job’, waarbij de terreurgroepen uit de kweekvijvers ISIS komen (of te wel de instituten gefinancierd door Saoedi Arabië). Saoedi Arabië heeft nog al wat van die instituten gefinancierd in Eruopa. En Saoedi Arabië is niets anders dan een (heimelijk) zionistische vazalstaat. Dus alle wegen leiden uiteindelijk naar Rome; de elitaire aristocratische club die de wereld runt middels verdeel en heers en Ordo ab Chao. Alle terreur is indirect terug te herleiden tot diezelfde groep. Zij creëren steeds weer chaos in de wereld om meer macht naar zich toe te trekken (orde vanuit chaos).

 15. SoulmanNL schreef:

  Hoi treowd,

  Ik had een vraagje of twee als je het niet erg vindt!

  Kan je definities geven van het volgende,

  United We are Strong en We are Awake?

  In mijn mening met wat ik om mij heen ziet is dat erg weinig mensen dit echt uberhaupt begrijpen of weten wat het werkelijk in houdt. Daarbij moet ik zeggen dat wij niet eens weten wat we zijn of waar onze werkelijke oorsprong is…..hoe kunnen we dan United of Awake zijn?

 16. adje schreef:

  Een hoax? Er waren wel een paar duizend mensen bij, dacht ik, dus die valt af. False Flag? Zou kunnen. Maar ik denk dat er voldoende mensen rondlopen die zo’n aanslag ook wel echt zouden kunnen uitvoeren. Dus waarom niet? Dat er gejuicht en geklapt wordt op scholen in Amsterdam zegt genoeg toch? En als IS de verantwoordelijkheid opeist, klopt het toch in het plaatje?

 17. Martin Vrijland schreef:

  Maar wie zegt dat het waar is dat er gejuicht en geklapt is op die scholen? De media…over een tweet..aha

 18. Martin Vrijland schreef:

  Een video van de bewakingscamera’s van vandaag blijkt niet authentiek te zijn:

  http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894

 19. adje schreef:

  een collega van school

 20. Unicorn schreef:

  Dat laat dan toch gewoon zien, dat het plan werkt?
  Aan de ene kant worden niet-moslims door de aanslagen tegen moslims opgezet.
  Aan de andere kant wordt door de bombardementen in Syrië e.o. en een continu beschuldigende vinger richting de islam m.b.t. de aanslagen de haat van de gewone moslims tegen het Westen aangewakkerd en dan krijg je applaus en andere reacties van moslimzijde.

  En hoax geloof ik in deze niet. Een false flag wel. Met échte en namaak slachtoffers. En er zullen nog vele volgen.

 21. Analyze schreef:

  Voor degene die nog werk zoeken en onwetend bommen bij zich dragen en later ‘geframed’ worden
  http://schiphol.luchttalent.nl/nl/werkgevers/462037/werken_bij_swissport.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/Swissport

  Swissport is severly critised by its employees and the unions regarding their operational tasks, procedures and working conditions. It is always reported (specially in Montreal International airport http://fr.canoe.ca/voyages/nouvelles/archives/2015/02/20150224-140735.html) that their practises are unsafe and inapropriated, as a result server damages on airplanes like the Ed Force One (Iron Maiden’s plane) and with potentionally that employees may be hurt and having a lack of tranning.

  Niels Caignau, flight watcher at Swissport, told Radio 1 that he heard an explosion at around 8:00 a.m. local time. “The windows outside the departure hall are completely shattered. Many people have run out with tears in [their] eyes. We were advised to stay indoors.”
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-22/dozens-killed-and-injured-after-massive-bomb-explosions-rip-through-belgium-airport-?page=6

 22. Treowd schreef:

  Beste SoulmanNL ik heb het idee dat jij dat erg vanuit jezelf reflecteerd je geeft ook al aan dat het jouw mening is aangaande mijn vorige reactie en dat is verder prima. Veel mensen zijn er echter wakker en aan het worden en daaronder vallen ook zeker de mensen waarvan hun geloof gekaapt is teneinde de mensheid richting een NWO te brengen. Daar is verder geen stoppen aan dat groeit per seconde , minuuut , uur en dag. Dat is de kracht van waarheid

 23. Treowd schreef:

  Dat laat dan toch gewoon zien, dat het plan werkt?

  Verkeerde conclusie en wat voorbarig in deze, het duurde slechts een paar uurtjes voordat de mensen al doorzagen dat het om een false flag gaat dat is realiteit.

  Of er nog veel zullen volgen dat zal moeten blijken het doet de geoofwaardigheid van de mainstream nieuwsvorming niet veel goeds en dat is strategisch gezien niet echt een aanrader.

 24. MorganF schreef:

  Hoorde net op de radio dat gejuich en geklap op scholen verzonnen was. Nu vraag ik me af wat is erger iemand die dat meteen verzint en probeert te propeganderen of iemand die dat meteen geloofd…..

 25. VekiM schreef:

  Een complete hoax lijkt mij onwaarschijnlijk, heb zonet met een Belgische vrouw gepraat waarvan familie leden op een van de metrostations waren waar deze aanslagen gepleegd zijn, gelukkig ongedeerd. Dat het een false flag operatie is, is geen twijfel over mogelijk aangezien de belangen van de elite in het straatje passen. Er zullen vast en zeker weer vele wetten doorgedrukt worden die normaal gesproken nooit geaccepteerd zullen worden.
  M.b.t de foto’s van de ‘slachtoffers/crisisacteurs’ is het inderdaad erg opvallend wat je zegt Martin, en lijkt het er ook duidelijk op dat het in scene is gezet. Mijn gedachten hierover is dat deze foto’s puur in scene gezet voor de propaganda waarde op te voeren, wat niet wil zeggen dat er geen echte dode zijn gevallen. Vandaar dat ik denk dat we met een false flag te maken hebben, met een hoax sausje voor een hogere propagandawaarde om het volk in grote angst en dus een controleerbare toestand te brengen. De belangen van de elite worden gediend.

 26. Martin Vrijland schreef:

  Iedereen kan trouwens zoiets roepen. Heb je bewijs van jouw gesprekken? Een typische staatstrollen tactiek.

 27. Camera schreef:

  Over Crisis acteurs gesproken : “generale repetitie” Zaventem?

  Was de mega evacuatie oefening in Antwerpen Sportpaleis en de ramp oefening in de Schuman Josahpa tunnel te Brussel een “generale repetitie” voor het Event Zaventem ?

  Was the mega evacuation exercise in Antwerp Sportpaleis and Disaster exercise in the Schuman Josahpa tunnel in Brussels a “dress rehearsal” for the Event Zaventem?

  Était l’exercice d’évacuation méga à Anvers Sportpaleis et l’exercice des catastrophes dans le tunnel Schuman Josahpa à Bruxelles, une «répétition générale» pour l’événement Zaventem?

  Please come in :

  Hierbij de Event planner Belgie

  https://www.eventplanner.nl/nieuws/7539_grote-evacuatieoefening-in-sportpaleis-antwerpen.html

  http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2015-2016/oefening-sportpaleis

  of was het puur toeval ? or was it pure coincidence ? ou était-ce pur hasard ?

 28. Martin Vrijland schreef:

  Ik vermoed dat ze het ongeveer alsvolgt doen:

  Er zal zeker een bom geplaatst zijn door de blackopps medewerkers van de geheime diensten. Deze bom gaat af op een stuk van de luchthaven waar op dat moment niemand direct aanwezig is (wegens onderhoud bijvoorbeeld). De mensen in nabij gelegen hallen en ruimtes of de mensen die buitenlopen, worden dus wel degelijk opgeschrokken door deze gecontroleerde explosie. Er zullen mogelijk wat lichtgewonden kunnen vallen, maar men heeft alles goed vooraf gecalculeerd. Mensen kunnen bijvoorbeeld vooraf zo omgeleid worden via bordbewijzeringen, dat ze niet binnen een straal van ‘zoveel’ meter van de explosie komen.
  Het drama effect ontstaat al door de explosie. Veel sirenes en ambulances doen de rest. Voor de ultieme geloofwaardigheid heb je crisisacteurs die verwondingen faken en in choque lijken.

  De terroristen zijn natuurlijk blackopp agenten van de geheime diensten; getraind binnen de gelederen van het zelfgeschapen terreurnetwerk. Zij worden goed betaald voor deze act en mogen straks nog wat soaps mee helpen vermarkten in het kader van de angst terreur van de kabal.

 29. Notis schreef:

  @Martin De spijker op de kop 🙂 Zal ik maar zeggen. Ik denk ook dat het zo gaat. False flag of hoax?!
  Voor het effect van angst aanjagen en bevolkingsgroepen cq geloven tegen elkaar op te zetten doet het er niet toe.

  Ik heb vaag het idee dat de daders t.w. de Cabal/LondenCrown/etc. nog geen echte slachtoffers willen (want reken maar dat ze daar hun hand niet voor omdraaien, als je toch in SYrie, Irak, Lybie al een paar miljoen doden en gewonden op je GEWETEN hebt is een paar of zelfs tientallen doden bij een aanslagje een fluitje van een cent) maken omdat hun eerste doel is angst aanjagen en alles o.a. de “vluchtelingen”(lees: huurlingenleger in de EU) en hun netwerk in stelling brengen hier in Europa.
  Waarschijnlijk speelt Turkije en zelfs Rusland een deel van het spelletje mee.
  ALs er nu echte slachtoffers vallen op een luchthaven waar toch ook topambtenaren, zakenlui en ander bovenmodaal gespuis betaalde mensen lopen dan krijgen zullie(daders/Cabal) allemaal rechtzaken en claims aan hun broek, wat hullie negatieve publiciteit oplevert en hun lange termijn doel in de war kan sturen!!!
  Zie ook MH17 Nep nep nep
  German WIngs Nep nep nep
  Boston bombings Nep nep nep
  etc
  etc.

 30. Notis schreef:

  Nou als De MSM, als het AD, nou als ie het zeggen zal het wel waar wezen!

  @Sqency Dit is zo ongeloofwaardig (dat je broek ervan afzakt haha). Alleen al de kans dat jet net op het tijdstip dat een bom afgaat op 3 (zegge: drie) verschillende plaatsen in de wereld, duizenden km’s uit elkaar daarbij aanwezig bent is vrijwel nihil. (ik ben wisk. daar hoef je zelfs de Poissonverdeling niet op los te laten).

  Goebbels zei al Maak de leugen zo groot en ongeloofwaardig mogelijk en NOG zullen of zelfs (beter) JUIST DAN zullen de mensen het geloven.

  N.B. Ieder mense met een gezond verstand, met nog 1 (zegge een) logisch werkende hersencel snapt dat dit pure leugens zijn!!!

  en toch zijn er genoeg mensen (vooral Gutmenschen) hele volksstammen zelfs die dit (willen) geloven.

 31. adje schreef:

  Goed lezen. Ik citeer: “een collega van school.”
  Leerlingen balen ervan dat bij aanslagen in Ankara mensen helemaal niet reageren b.v. op sociale media, en nu bij de aanslagen in Brussel staat de wereld op zijn kop en is het heel erg allemaal . Dat vinden ze hypocriet.

 32. Squenzy schreef:

  @Notis
  Volgens mij begrijp jij totaal niet wat ik bedoel. Dat vind ik toch wel een beetje jammer, vooral als iemand zoals jij met een bepaald intellect direct begint te tetteren.

  Wat ik hiermee bedoel te zeggen is, is dat deze jongeman best een acteur kan zijn die voor de overheid werkt. Er zijn namelijk al meerdere acteurs ontmaskerd die bij meerdere ‘false flags’ zijn gesignaleerd. De elite vindt het namelijk fantastisch om dingen in “plain sight” te laten zien. Een acteur kan namelijk wel overal zijn. Dat is juist wat ze willen laten zien in “plain sight”. Natuurlijk is die jongen niet echt gewond geraakt, maar dat is juist het spel.

  Maar de schapen begrijpen toch niet dat het totaal fake is.

  Dus begin alsjeblieft niet over een “gezond verstand” als jij totaal niet doorhebt wat ik bedoel. Daarnaast zal ik maar eens opzoeken wat “plain sight” inhoudt en de wijze waarop de elite bepaalde zaken op je netvlies prenten via diverse mediakanalen.

 33. adje schreef:

  En met een paar duizend toeschouwers lijkt het mij moeilijk om het een hoax te benoemen. Bijlage laat zien wie een echt slachtoffer is, daarnaast een link van haar facebook.

  http://www.ad.nl/ad/nl/38570/Aanslag-Brussels-Airport/article/detail/4268552/2016/03/23/Dit-is-de-vrouw-van-deze-iconische-foto-na-aanslag.dhtml

  https://www.facebook.com/nidhi.chaphekar?fref=ts

  Natuurlijk zullen er mensen zijn die roepen dat dit facebook account al jaren geleden in gebruik is genomen met de bedoeling deze vrouw te gebruiken als slachtoffer. Of dat deze vrouw haar account beschikbaar stelt en haar naam, enz. enz. En ze nu een nieuwe identiteit heeft. Maar sorry hoor, accedpteer nu gewoon dat er een aanslag gepleegd is.

 34. Analyze schreef:

  Dit is een automatische reflex van een overheid (in dit geval de E.U./NATO) die voelt dat het haar machtsbasis aan het verliezen is. Het is ook een typische kenmerk van een overheid die niet dienstbaar/waakzaam is richting haar burgers, maar vice versa. Politici zitten er om de corpocraties/banken tevreden te houden, een corpo/kleptocratie ipv een democratie dmv vertegenwoordiging. Vaak hoor je politici de term ‘samen’ gebruiken na zo’n aanslag puur om zogenaamde eenheid te veinzen, terwijl zij het daadwerkelijke gezwel zijn.

  M.a.w. dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een mislukte verdeel en heers project genaamd de E.U. in de stad waar een NIET afgemaakte toren van Babel staat. By design?

 35. classicr schreef:

  Adje, slaap lekker weer over 6 uurtjes.

 36. classicr schreef:

  Men had verwacht dat er sprake zou zijn van massale demonstraties en plunderingen in veel grote steden. Dat blijft toch maar telkens uit. Laat staan dat er een burgeroorlog komt. Mensen worden wakker, helaas wel zeer weinig mensen.

 37. Analyze schreef:

  @adje, eind jaren ’70 en de jaren ’80 moesten we opppassen voor communistische/rechtse terreurgroepen (RAF, Westland Voorpost/Bende van Nijvel) en reden in België getrainde paramilitairen (rijkswachten) rond met ‘gestolen’ NATO wapens die op onschuldige mensen inschoten.

  De label (communisme cq. islam) is veranderd, maar het onderliggende manier van opereren komt in grote lijnen overeen met wat we heden ten dage moslim terrorisme plegen te noemen.
  Als deze terroristen echt een statement hadden willen maken dan hadden ze het EU ‘Reichstag’ gebouw laten ontploffen ipv een vliegveld. Dan was het echt serieus geweest.

  En nog een retorische vraag waarom valt IS(IS) nooit zio staat Israël aan?

 38. Unicorn schreef:

  Maar dan heb je het nog altijd over de mensen, die zich er wel in verdiepen.
  Om mij heen zie ik nog genoeg mensen, die niet eens de tijd hebben om meer dan MSM te volgen en dan moet hun mind er ook nog klaar voor zijn om zulk nieuws aan te kunnen.
  Wij denken al direct aan een FF, maar dat geldt nog lang niet voor iedereen.
  Het lukt de MSM nog altijd om bij mensen op hun gemoed te werken met zware kost als foto’s en filmpjes van slachtoffers en gebeurtenissen.

  Het gaat de goede kant op en dat gaat met de tijd steeds sneller.

 39. Unicorn schreef:

  @adje…het is geen échte aanslag, maar er zijn wel échte slachtoffers gevallen. En ook nep slachtoffers.
  Dit is werk van geheime diensten en krachten boven de regeringen.

 40. Analyze schreef:

  @classicr, Kan hier een hele betoog houden over hoe ieder individu ten eerste bij zichzelf te raden moet gaan. Maar waar het collectief op neer komt:
  Mundus vult decipi, ergo decipiatur

 41. Analyze schreef:

  zit te wachten op de dag dat de hele TMG koers onderuit gaat, maar op de één of andere manier worden ze nog kunstmatig in leven gehouden (hint: belastinggeld?)
  http://www.iex.nl/Aandeel-Koers/11955/Telegraaf-Media-Groep.aspx

 42. adje schreef:

  oke dan, de bommen zijn een paar kilometer verderop geplaatst, de ramen van alleen het vliegveld vliegen eruit, de gebouwen ernaast niet, plafonds binnen komen naar beneden en niemand heeft de explosies verderop bemerkt… mmmmh, ik geloof gewoon in een echte aanslag met doden, waarom niet, wat is er mis mee.
  Die elite trekt zich toch geen bal aan van wat doden, acteurs zijn veel te moeilijk joh, veel te veel gedoe. Gewoon wat doden, hup.

 43. adje schreef:

  Ik ben nog wakker, gelukkig maar. 😉
  Ik geloof gewoon in echte slachtoffers, waarom niet?
  Bij NH16 waren ook echte slachtoffers. De elite geeft daar niet om een paar doden meer of minder, als hun doel maar bereikt wordt, en dat doel is mensen uitspelen. Sterker nog, ik denk dat we nog miljoenen doden te betreuren krijgen, burgeroorlogen en europa gaat naar de bliksem.
  Plaats tralies voor je ramen en koop voldoende houdbaar voedsel op tijd in, dat kan via Martin geloof ik. En o ja, goud dat wordt ook interessant, want geld heb je geen flikker meer aan straks…

 44. SoulmanNL schreef:

  Hoi Treowd,

  Kijk dit is nu wat ik overal ziet. Mensen hebben geen eigen mening meer. Iedereen denkt het een en doet het ander.

  Niets persoonlijks hoor, maar wanneer er iemand mij een vraagje zou stellen dan zou ik deze beantwoorden of aangeven dat ik daar geen zin in heb. Dus ik heb het idee dat je mijn vraag ontwijkt door een analyse te doen en iets onzinnig te zeggen over de waarheid. De werkelijke waarheid over de NWO is dat deze al lang een feit is en dat men hieraan herinderd moet worden d.m.v symboliek om ons heen. NU zijn we met de afronding bezig of dacht je dat alle miljoenen mensen die gestorven in het verleden door ziekte en rampen zijn gekomen? Denk een aan de inquisitie, uitroeien van maya’s, asteken etc etc…..allemaal offers en vernietiging van het licht om ons heen. De zogenaamde heksen van vroeger maakten gebruik van planten uit de natuur om mensen te genezen dus die moesten sterven om een pad te slaan voor onze chemische tijden.

  Er staat mij iets bij dat je op een artikel had gereageerd met de 7 hermetische wetten dus het lijkt mij dan dat je moet weten dat de waarheid maar een halve waarheid is. Dit is de wet van polariteit en bind ons universum aan de dualiteit die bestaat in ons leven (goed/slecht, licht/duisternis, haat/liefde etc). Pas jij de wetten toe in je leven?

  Ook is het een leugen die men geleerd is dat 1 mens niets kan doen. Men dat er heel veel aan doen, maar men wilt gewoon niet. Om hun eigen zekerheid (geld, huis, eten) te beschermen draait men de andere wang toe, maar klagen wel over de dingen die gebeuren.

  Vanuit mijzelf moet ik zeggen dat ik mij schaam voor mij schapen gedrag. Nu kan ik alleen nog aan de toekomst denken waarbij mijn kinderen en kleinkinderen (alle kinderen) de verantwoordelijkheid moet gaan dragen die wij niet hebben genomen en de daarbij komende vernietiging van onze mooie planeet. Wij de egoisten en burgers die alle toelaten. Vergeet niet dat wij de burgers nog steeds de regeringen, banken en multinationals blijven financieren door ons dagelijks ding te doen. De grootste reden van de vluchtelingen stroom is eigenlijk ervoor om het onmogelijk te maken voor ons om als United op te staan omdat iedereen zijn eigen belangen heeft. Het mes snijd aan twee kanten!!

  WIJ moeten ons schamen voor wat wij toelaten en pas dan kunnen we echt wakker worden!

 45. leeuw schreef:

  ik lees vandaag pas na de aanslagen deze site ik ben behoorlijk geschrokken dat dit WEER gebeurt een false flag en dat in de EU.
  Ik dacht echt dat dit echt was. Ik kan het nog niet goed vatten en laat het eventjes zinken en ga straks weer dit opnieuw lezen.
  Ook denk ik hoe kan men dit flikken. Ik vond het wel vreemd dat bij Pauw zoveel mensen zaten aan tafel die met de media te maken hadden en toen dacht ik al dit zal toch niet waar zijn weer een valse vlag. Nee dat kan niet en wuifde het weg en dan kom ik hier en lees ik dit alles.
  Die man met die babypop, heeeel vreemd.
  POEH,, ik moet echt dit laten zinken,,

  Ik weet van iemand die astrologie heeft studeerd; de maanden mei, juni, juli en augustus staan in pluto en mars voor europa en nog een planeet die ik vergeten ben en dat houd in,,,, oorlog,,,, dan word het rustig voor een paar maanden en dan staat er eind a begin volgend jaar ons weer iets gruwelijks te wachten. Hou je hart dus maar vast.

 46. Analyze schreef:

  @leeuw, je mantiendrai = ik zal handhaven. Waarom denk je dat de koning zich gisteren liet zien in Den Haag. Het is perceptiemanagement, de indruk wekken dat ze begaan zijn met het klootjesvolk. Zijn NAZI opa en zijn Bilderberger moeder zijn leden van de Maltezer Ridder Orde, dit houdt in dat ze loyaal zijn aan hun bloedlijnen. Dezelfde bloedlijnen, die als je historisch onderzoek doet, Zwisterland hebben opgericht (Banking cabal), zio staat Israël en de Scottish Rite hebben helpen optuigen. Er is niets veranderd met dien verstanden dat ze zijn verdwenen in de zee (der menschen).

 47. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  waar is mijn reactie gebleven? Vraag jij het je niet af martin?

 48. Analyze schreef:

  Gaat en vermengt U, primae noctis (Obelisk = fallus symbool)
  De slaven zijn besneden en/of kaalgeschoren, dus zowel de NAZI’s (88), joden, moslims. Zijn niets meer dan pionnen cq. slaven die zij offeren op het altaar genaamd het wereld toneel.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Droit_du_seigneur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten