Er is een plunderdeal met Griekenland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 juli 2015

dijsselplunderbloemDe nieuwe regering van Griekenland valt volledig door de mand nu president en ‘Europa vazal’ Alexis Tsipras een deal gesloten heeft waarbij het land totaal leeggeplunderd wordt. Eerder al lichtte ik toe dat de term ‘steunpakket’ George Orwell ‘nieuwspraak’ is voor nog meer schuld. We hebben het namelijk over geld dat de ECB gewoon uit het niets creëert. Er staat geen goud- of olievoorraad tegenover. Die standaards zijn allang losgelaten. Maar de ECB mag dat natuurlijk, want zij zijn de centrale bank van de dictatuur gezeteld te Brussel. Griekenland krijg er nog eens 82 tot 86 miljard staatsschuld bij. Maar de Grieken mogen hun handjes dichtknijpen, want ze kunnen straks weer pinnen. Die 86 miljard wordt op de Grieken teruggehaald door bezuinigingen die verder nergens gespecificeerd worden, maar waarschijnlijk zoveel in zullen houden dat er straks bittere honger en armoe in het land zal optreden. Het grootste deel van de schuld wordt echter teruggehaald door gewoon alles wat Griekenland maar aan mooie gebouwen en dergelijke bezit, in beslag te nemen. Maar de media verwoordt het mooi en beschrijft het een beetje opgeleukt: “Er wordt een onafhankelijk privatiseringsfonds opgericht waarin Griekse staatseigendommen worden verkocht en geëxploiteerd.” Kortom alles wat de Grieken nog maar Grieks konden noemen is straks in handen van Europa en de ECB. Wellicht dat er wat schimmige trucs uitgehaald worden waarbij bijvoorbeeld Goldman Sachs of Sir Evelyn the Rothschild wat Griekse landerijen en gebouwen kopen, maar het is en blijft een plunderdeal. Heeft Goldman Sachs niet genoeg geld verdiend aan de Griekse schulden in het verleden?

Nu.nl meldt [citaat]: “Met het privatiseringsfonds moet in totaal 50 miljard euro worden opgehaald. De verdeling is als volgt: de helft, 25 miljard euro, gaat naar de herkapitalisatie van banken. Die kampen door de crisis in het land met lage reserves. Van de andere 25 miljard euro wordt ongeveer de ene helft (12,5 miljard) gebruikt om de staatsschuld te verlichten en de andere 12,5 miljard euro gaat naar investeringen in de Griekse economie.” Uit wiens zak komen die 50 miljard eigenlijk? En ‘herkapitalisering van banken‘; wat houdt dat in? Is dat geld dat gebruikt wordt om de pinautomaten weer geld te kunnen laten spuwen? Dus de Grieken lenen eerst 110 miljard, vervolgens 130 miljard en nu nog een keer 86 miljard (totaal 326 miljard) en dat wordt opgelost door Griekenland in de uitverkoop te zetten en er gaat maar 25 miljard naar de pinautomaten of wordt dat bijgeschreven op de balans en kunnen we het als pure winst voor de banken beschouwen? Ergens klopt er hier iets niet; 326 miljard min 50 is toch gewoon 276 miljard aan onafgeloste leningen? Oh ja, en de Grieken moeten natuurlijk “serieuze hervormingen” doorvoeren, waardoor ze die extra geleende 326 miljard (bovenop de oude leningen) terug kunnen betalen, maar ze krijgen van het plundergeld na de verkoop van alles wat het land nog enigszins dierbaar was, wel een injectie in de economie van 12,5 miljard. Europa kan echt met geld goochelen!

Het is duidelijk dat Tsipras een loopjongen van de New World Order is en met zijn Syriza partij slechts in de winnende positie gemanoeuvreerd is om als politiek leider het land nog verder in de handen van de dictatuur genaamd Europa te drijven. Het knappe van de schijndemocratie in de landen binnen dat grote Europa is dat men altijd de illusie weer weet te wekken dat het volk écht een stem heeft. Dat was de reden dat Syriza de opstandige anti Europa lijn leek te kiezen. Het referendum van nog maar pas geleden was dan ook niets anders dan het dichtsmeren van de ogen van het volk. Uiteindelijk heeft Tsipras niet gedaan wat hij zou moeten doen, namelijk Europa vaarwel zeggen, nee hij heeft het land verkocht in ruil voor torenhoge schulden. En natuurlijk zullen de regeringsleiders als Mark Rutte en alle andere vazallen van Europa in de verschillende lokale schijndemocratieën de rekening voor deze extra lening aan Griekenland, aan de lokale bevolking presenteren. Nee, men zal niet uitleggen dat dat geld uit het niets gecreëerd wordt, men zal roepen dat het ergens vandaan moet komen en dat er dus nog meer bezuinigd zal moeten worden. Dus mocht u het gevoel hebben dat u net al uw rekeningen kunt betalen, wees dan gerust, Europa zal u er ongetwijfeld snel weer wat kopzorgen bij geven. Misschien dan toch maar een BTW verhoging binnenkort? De Europese dictatuur heeft Griekenland op de knieën en plundert het land nu volledig leeg.

De loopjongens van de Old World Order (de Saturnus cult) die de New World Order aan het vestigen zijn, zijn bezig de wereldbevolking volgens een vooraf uitgestippeld plan in financiële wanhoop en oorlogen te leiden. Deze continue druk houdt de mensheid in de angstmodus, waardoor zij verwijderd blijft van haar werkelijke zijn. Lees daarover meer in de artikelen op deze site onder de menu-items ‘the matrix‘ en ‘beyond the matrix‘.

Bron linkvermeldingen: nu.nl

Gedeeld 571

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rene van Daatselaar schreef:

  Dat de overheden bezuinigen, betekent dat zij minder (nieuw) geld bij een centrale bank lenen en dit in omloop brengen. Het huidige fiat geldsysteem met rente kan alleen blijven bestaan, omdat met het aangaan van schulden nieuw geld uit het niets wordt gecreëerd om het spel in stand te houden. Dat nagenoeg alle overheden in Europa aan het bezuinigen zijn, betekent dat bewust het beschikbare geld wordt verminderd dat in omloop is. De beschikbare geldhoeveelheid neemt af, omdat er meer rente over de torenhoge schulden betaald moet worden, dan dat er geld in omloop bij komt door het aangaan van nieuwe schulden. Op dit moment bepalen de private bankiers hoeveel geld Griekenland iedere keer krijgt om niet meteen volledig in te storten. Wanneer stoppen de Grieken met die onzin! Dit is het feodale stelsel ten top!
  Als de mensen denken dat wat in Griekenland gebeurt niet in Nederland kan gebeuren, dan hebben zij het mis!

 2. Freeman schreef:

  De Russen zullen de Grieken uiteindelijk uit de stront helpen, er zijn vandaag deals gesloten met de Russen, de Grieken hebben wat geduld nodig en zullen door de zure appel heen bijten, de Zuidelijke landen zullen allemaal door de zure appel heen moeten bijten de komende jaren, maar door de Russische beïnvloeding en politiek zal er een verenigd Zuid-Europa ontstaan. Wanneer zij beter economisch op de kaart staan met ondersteuning van Rusland, zullen zij zich kunnen afscheiden van de Euro en het contract opzeggen met de Fascistoïde (Nazi) Bilderberg EU-Project.

 3. Freeman schreef:

  En tevens doen de Grieken er goed aan de boel te rekken en de schijn op te houden mee te werken, het is niet geheel onterecht dat de Grieken nu de “Germany” afpersen in verband met de schade die door hen is berokkent tijdens de laatste wereldoorlog.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Rusland zit gewoon in de game richting een totalitaire wereldregering…het is slechts de illusie van keuze.

 5. Freeman schreef:

  http://www.newstatesman.com/world-affairs/2015/07/yanis-varoufakis-full-transcript-our-battle-save-greece.. ik denk dat je de neuzen nooit dezelfde richting in kunt krijgen, die wereldregering gaat er niet komen…absoluut niet, en de huidige president van Griekenland hebben ze gewoon weten te “breken” het is puur evil, maar wat ze in Brussel hebben bereikt zogenaamd, moet nog door goedgekeurd worden in Griekenland, denk dat er nog wel een staartje aan komt, Tsipras en Varoufakis hebben de Mafia-praktijken van heel nabij meegemaakt in Brussel…

 6. Freeman schreef:

  http://actualidad.rt.com/actualidad/180040-grecia-tsipras-derrocamiento-bruselas-chantaje.. Keiharde chantage en bedreigingen werden er toegepast tijdens de onderhandelingen om Griekenland in de uitverkoop te doen in ruil voor 90 % gebakkenlucht-poen, dit heeft niets met democratie te maken. Het Griekse volk moet in opstand komen en niet gehoorzamen…

 7. loveulongtime schreef:

  Dit schreef ik eerder. Lees onderstaand en beself dan dat Willem A. absoluut niet in vervuilde lucht wil wonen.

  Wat nog weinigen begrijpen is dat de wereldoorlog die op dit moment wordt gevoerd niet meer een oorlog is van landen tegen elkaar, maar een oorlog van de elite tegen de rest van de mensheid. Een oorlog van rijken tegen de armen. Omdat de elite hun rijkdom te danken heeft aan de opbrengst van vervuilende produkten, maar daar zelf niet aan ten onder wil gaan met de massa naar ook niet mee willen stoppen. De wapens die de elite daarvoor gebruikt zijn hun eigen produkten: de uitlaatgassen van de auto’s die ze ons door de strot geduwd hebben, de uitlaatgassen van de vliegtuigen waarmee wij lekker 2x per jaar op vakantie gaan. Maar ook de draadloze technieken van onze mobiele telefoons die in combinatie met het ultrafijne stof -wat niemand kan voelen- onze hersenen en alle andere organen heel langzaam maar gestaag beschadigt. En dit is nu zo ver gekomen dat slechts 5% van de wereldbevolking nog volledig gezond is. TTIP is ook een duidelijk voorbeeld en de afbraak van de zorg in Nederland. Uiteindelijk moet dit resulteren in afname van de wereldbevolking en totale controle. De elite heeft echter de middelen om zichzelf daartegen te beschermen. Hun huizen, auto’s en de hotels waar zij verblijven zijn voorzien van de allerduurste luchtbehandelingssystemen. Ze hebben allemaal 2e huizen op plaatsen waar nog heel weinig luchtvervuiling is, met prive landingsstrippen voor hun prive jets. Ze eten geen GMO of chemisch vervuilde voeding. Zij willen niet eerlijk delen, zij willen geen welvaart voor iedereen, maar op dezelfde voet doorgaan ten koste van de rest. Dit is de oplossing voor henzelf waar de Bilderbergers jaarlijks over vergaderen, en daarom komt er ook nooit een zinnig woord naar buiten. Het wordt daarom hoog tijd dat het volk wakker wordt en aktie gaat ondernemen waar iedereen beter van wordt, anders ziet het er slecht uit voor ons en onze kinderen. Lees meer hier: https://schafderenteaf.wordpress.com/

 8. ZerotheHero schreef:

  @ Freeman, wat ik niet snap is hoe je zo erg kunt wisselen tussen perspectieven. De ene keer door zie je het spel de ander is Rusland weer een good guy en gaan ze griekenland redden? Ik denk dat een gevoel van hopeloosheid mensen het valse paradigma doet omarmen omdat ze de waarheid niet kunnen accepteren. Ontkenning noem je dat. Het gaat niet om de huidige president van Griekenland, wat doen politici er tegenwoordig toe? Mensen roepen maar al te graag dat de almachtige POTUS slechts een pop is, maar een EU politicus heeft wel wat te zeggen? Nogmaals het is niet “Het Westen” “Zionisme” of “Satanisme” wat dat betreft, maar de wereldwijde Vrijmetselarij en daar is pedo Putin gewoon lid van en hoogstwaarschijnlijk al die acteurs die je op tv te zien krijgt ook.

  http://redefininggod.com/2015/07/globalist-agenda-watch-2015-update-60-the-evil-germans-and-the-oppressed-greeks/

  “The Eurozone really laid it on thick over the weekend. They made a big show of having the Germans humiliate and subjugate the Greeks. This is great propaganda fodder for showing the world the evils of the Western Establishment and the need to defeat the “Zionists / Neocons / Nazis.” And they did everything they could to make the deal as unpalatable as possible for the Greek Parliament and the Greek people.

  Now we wait to see how the disorder starts. Will the Greek government seize up? Will the people gather around the Parliament building and command a “no” to the deal? And what happens to the proud Germans when the globalists take down their twin towers with derivative charges in the next few months?…”

 9. Freeman schreef:

  @ZerotheHero, het is mij om het even of iemand een vrijmetselaar is, zelf vind ik de Vrijmetselarij erg interessant en bovendien zijn er genoeg vrijmetselaren van goede wil. Ik doorzie het spel wel, maar in mijn optiek is het volstrekt onmogelijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, zelfs al waren ze allemaal leden van dezelfde club, dan nog is dat onmogelijk, het streven is er duidelijk, maar het is gewoon niet haalbaar, mensen zijn zo verschillend. Maar het is wel haalbaar tot op zekere hoogte dat men vanuit een simultane culturele en ideologisch gedachtengoed, landen op verschillende continenten in een federatie laat opgaan.

  Als je het mij vraagt, is de Anglo/Amerikaanse (German-Nazisme) unipolaire new world order wereldregering, die gedoemd is te falen, bij voorbaat niet haalbaar vanwege de inmense verschillen en daarom eigenlijk een totaal absurd idee. UBERMENSCH IDEOLOGIE zou afgeschaft moeten worden, wie dat ooit bedacht heeft is knetter.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten