Erdogan dreigt de vluchtelingenpoort naar Europa weer open te zetten

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 november 2016

erdogan-vluchtelingen-eu-europaHet spanningsveld tussen Turkije en de EU blijft maar groeien. Op een vrouwencongres in Istanbul zei Erdogan: “Wij namen 3 miljoen vluchtelingen op en jullie klagen al als er 50.000 vluchtelingen Europa proberen binnen te komen. Jullie moeten weten dat de grensovergangen weer open gaan“, aldus Sputniknews.com. Ook de voorzitter van de Turkse oppositiepartij MHP, Devlet Bahçeli, haalde donderdag stevig uit naar het Europees Parlement, dat heeft besloten de toetredingsgesprekken met Turkije te bevriezen. Bahçeli is boos op Europa omdat het zich makkelijk laat leiden door terrorisme. “Het EU besluit wordt geweigerd door het Turkse volk. De EU heeft zich laten meenemen door terreur. Europa is na de pest voor de tweede keer miserabel ziek. Ze zijn besmet geraakt met terreurgroepen”, aldus de MHP-leider. Hij heeft het dan natuurlijk over het EU besluit om de toetreding van Turkije te stoppen. Het sentiment in Turkije is dat Europese landen terreurgroepen steunt door niet actief deel te nemen aan het beleid van Erdogan om iedereen op te pakken en uit te leveren die de Koerdische PKK of de Gülen beweging aanhangt. Dat wordt de laatste weken steeds actiever de boodschap vanuit Turkije.

In de uitzending van het VPRO programma Tegenlicht van 19 november werd goed zichtbaar hoe sterk de band tussen de Turkse bevolking in Nederland en Turkije is. Het programma leek vooral een propagandistisch doel te dienen dat past in het plaatje van de rest van Europa. De Turkse bevolking heeft een zeer sterke band met hun Ottomaanse roots dat wordt geprikkeld door de opkomst van de sterke leider Erdogan. We zagen dit ook in het Duitsland van de jaren ’30. Een belangrijke prikkel voor deze trots, is een sterk groeiende economie; welvaartstoename voor alle Turken; grote infrastructurele projecten en verzelfstandiging en groei van het militaire apparaat. Dat lijkt de ideale manier te zijn om een volk achter een groot leider te scharen. In de Tegenlicht documentaire wordt een Turkse ondernemer uit de Schilderswijk in Den Haag getoond die zijn geloofwaardigheid verliest als hij zegt dat hij voor de coup van 15 juli in Turkije nog nooit van het begrip ‘coup’ gehoord had. Dat is nogal vreemd, omdat Turkije de afgelopen decennia vaker doelwit was van coups. De meeste Turken van boven de 30 zijn hier absoluut van op de hoogte. De documentaire van VPRO brengt het Turks nationalisme goed in beeld. Deze Turkse trots gaat gepaard met een hoop vlaggen gewapper en symboliek. Ook dat kennen we uit de jaren ’30 van het Duitsland van toen.

Een volk achter een sterk leider scharen is een succesformule die vooral werkt onder een snel groeiende welvaart. Dat Turkije schuldenvrij en steeds rijker mocht worden is natuurlijk “te danken aan Erdogan”. De groot leider die zijn geld vooral van de Saoedi’s ontving; het land dat na de Balfour declaratie in 1917 een zionistische vazalstaat werd en hielp het Ottomaanse rijk uit het gebied van de huidige staat Israël te verdrijven. De Saouds die meehielpen met het uit elkaar hakken van het Ottomaanse rijk. Saoedi Arabië ontleent haar bestaansrecht aan het Sykes-Picot akkoord uit 1916. Een akkoord met Groot-Brittannië en Frankrijk tijdens de eerste wereldoorlog. Dit luidde het einde in van het Ottomaanse rijk; zoals het rijk van de Turken voor de eerste wereldoorlog feitelijk heette. Saoedi Arabië wilde onder de heerschappij van de Turken uit en sloot feitelijk dus een deal met Engeland en Frankrijk over de vestiging van een eigen koninkrijk. Om de gehele geschiedenis van het Ottomaanse rijk hier te bespreken gaat wat ver, maar neemt u zichzelf de moeite om u te verdiepen in dit groteske rijk dat slechts 100 jaar geleden uiteen viel als gevolg van de eerste wereldoorlog. In deze video ziet u uitgelegd hoe vervolgens in de Balfour-verklaring feitelijk al de grondvesting van de staat Israël gelegd werd. Daar duikt ook de naam op van Lord Walter Rothschild, een bekende rijke oorlogsfinancier en zionist. Dit duidt op een duidelijke zionistische planning achter de eerste wereldoorlog en de opsplitsing van het Ottomaanse rijk.

Het land, Saoedi Arabië, dat het zionistisch plan hielp en de afbreuk van het Ottomaanse rijk steunde en bijdroeg aan het masterplan van de vestiging van de staat Israël, draagt nu weer bij in de herstel van datzelfde Ottomaanse rijk. Zou het kunnen dat dit ook onderdeel is van een masterplan? Van het zelfde oude masterplan, zoals ooit werd opgesteld door Albert Pike in zijn brief aan zijn vrijmetselaars leiderschapscompaan Mazzini in 1871? Zijn we in de profetische tijd beland waarin het islamitische rijk mag oprijzen om uit eindelijk op te trekken richting Jeruzalem? Waarschijnlijk wel. En waarschijnlijk is dat ook de reden dat Turkije nu groot en sterk mag worden en het Ottomaanse rijk zich mag herstellen. Waarschijnlijk zal Erdogan zich steeds meer ontpoppen als de grote sterke leider die eerst het ernstig verzwakte Europa zal overnemen en vervolgens alle islamitische landen zal herenigen.

Natuurlijk zullen veel Turken dit artikel lezen en de kritiek leveren dat Erdogan helemaal niet succesvol is dankzij Saoedi Arabië. Deze film ‘Saudi Arabia Uncovered, by ITV, the UK‘ geeft goed inzicht in de Saoedische geldstromen en de financiering van terreur in de tijd van Al Qaïda. Hoewel de film voorbij gaat aan het praktisch onomstotelijke feit dat 9/11 een inside job was, is het de moeite waard om de relatie tussen terreur en Saoedische geldstromen te ontdekken. De film is in zekere zin echter nog steeds een soort main stream cover-up voor de echte waarheid en wekt de indruk ver te gaan, maar gaat niet ver genoeg. Zo zou bij echt grondige research ontdekt kunnen worden dat de Saoedische bankier Yasin Al Qadi die Al Qaïda financierde ook grote financiële steun aan president Recep Tayyip Erdogan levert. F. William Engdahl schreef in een artikel voor de New Eastern Outlook [citaat] Volgens een goed geïnformeerde Turkse politieke bron die ik in 2014 sprak en die betrokken was als onderhandelaar aan vredesbesprekingen tussen Assad en Erdogan, werd de eerste campagne voor de presidentsverkiezingen van Erdogan in augustus 2014, “gesmeerd” met een gift 10 miljard dollar van de Saoedi’s. Het is echter moeilijk om mensen die verblind zijn door de toenemende welvaart van hun grote leider en jaren van indoctrinatie met nationalisme en symbolen als de vlag, te laten zien hoe de vork mogelijk echt in de steel steekt. Jarenlange programmering (lees hier) is van grote invloed op onze beleving van de realiteit.

Is Martin Vrijland dan een Geert Wilders aanhanger, een Gülenist of een Erdogan hater? Nee, ik ben iemand die gewoon kijkt naar wat er in de wereld gebeurt en kom tot de conclusie dat alle grote leiders – waar ook ter wereld – niet op hun plek zitten omdat ze tegen het zionisme zijn, tegen de New World Order of tegen de rijke elite zijn, maar dat ze juist uit datzelfde broeinest komen en dat mediacampagnes en perceptiebeïnvloeding (propaganda) er voor moeten zorgen dat zij wel gezien worden als grote leiders die zich tegen die gevestigde orde verzetten. Dit alles om zo de massa achter zich te scharen. De massa die via eigen onderzoek en alternatieve media inmiddels heeft ontdekt dat er een elitaire klasse is die de wereld richting 1 wereldregering stuurt of die een zionistisch plan uitrolt. Dat diezelfde nieuwe grote leiders heimelijk onderdeel uitmaken van deze planning is dan ook moeilijk te bevatten. Dat kan alleen ontdekt worden als je een laag dieper kijkt en door alle propaganda heen prikt. Dan pas kun je ontdekken dat de Gülen beweging zo groot moest worden en dat er een amateuristische couppoging moest plaatsvinden op 15 juli jl. om Erdogan te lanceren en een zuiveringsproces te instigeren, zodat Erdogan de grote redder en leider van het oprijzende Ottomaanse rijk kon worden. Problem, Reaction, Solution. Een proces dat dus decennia lang is voorbereid. Een masterplan waarbij de massa de ogen dicht gesmeerd moet worden, omdat diezelfde massa nodig is om de grote leider strijdbare soldaten te geven. Soldaten die bereid zijn om voor die grote sterke leider de wapens op te pakken. Soldaten die voor vlag en vaderland strijden. Zagen we niet dezelfde verschijnselen na de Reichstagbrand van 1933 onder Adolf Hitler?

De enige reden dat Geert Wilders zich vijandig opstelt tegen Erdogan, is omdat hij een agent provocateur is die de gemoederen tussen bevolkingsgroepen moet helpen oplaaien. Turken moeten zich onbegrepen voelen door de autochtone Nederlanders en Nederlanders moeten Turken als bedreigend gaan zien. Datzelfde verschijnsel zien we in andere Europese landen. De VPRO documentaire van Tegenlicht van 19 november brengt dit goed in beeld. We kunnen dan ook verwachten dat partij DENK bij de komende tweede kamer verkiezingen sterk uit de verf zal komen en veel zetels zal bemachtigen. Waarschijnlijk zal bijna de gehele Turkse gemeenschap op de partij stemmen. Dat is slechts en alleen een teken dat het Turks nationalisme aan het groeien is. Dat alles is simpelweg een gevolg van succesvolle propaganda in de media. Niet alleen in de Turkse media, maar ook in de Nederlandse media die bijdragen aan de toenemende segregatie. Verder kunnen we politiek Den Haag natuurlijk beschouwen als een acteursvereniging die het volk de illusie van keuze voorhoudt en slechts en alleen uitvoert wat Europa wil en die hun carrière bij een grote bank of als EU commissaris in de hand werkt.

Mijn verwachting is dus dat het Ottomaanse rijk zich de komende jaren zal herstellen ten koste van de EU. Alle signalen wijzen in die richting. Erdogan is een telg van de faraonische elitaire bloedlijnen die zijn taak als groot leider zeer goed vervult. Van Adolf Hitler wist en weet ook nog steeds bijna niemand dat hij heimelijk in het zadel geholpen werd door hetzelfde krachtveld. Prescott Bush (opa Bush) was een van de grote financiers van Hitler. De feitelijke geschiedenis is dusdanig vervalst dat het monster Hitler als gevaarlijke overheerser van Europa werd neergezet, maar feitelijk heeft de tweede wereldoorlog vooral miljoenen doden (23,6 miljoen) aan Russische zijde opgeleverd en werd in 1948, vlak na de tweede wereldoorlog, de staat Israël gevestigd. Toen Duitsland al gecapituleerd had, besloot Winston Churchill in februari 1945 nog even de Duitse stad Dresden te bombarderen en 600 duizend Duitse doden te realiseren. Een goede daad van de “reddende geallieerden” of een genocide die zoveel mogelijk genegeerd wordt? Het Duitse volk moest ter afsluiting van de oorlog nog even goed getraumatiseerd worden en weten dat ze zich voor altijd schuldig moest blijven voelen. Feitelijk is het volk misbruikt door de opkomst van een grote sterke leider (gefinancierd door het zionisme) die hen zou verlossen van datzelfde zionisme en die hun welvaart en nationale trots gaf. Laat het een waarschuwing aan de Turkse bevolking zijn dat niets is wat het lijkt. Vooral niet als je niet de moeite neemt om een laagje dieper te graven. Follow the leader.

Bron linkvermeldingen: sputniknews.comtijd.bewikipedia.org, wikipedia.org, vpro.nl, wikipedia.org

Gedeeld 89

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  BREAKING: SMALLPOX CONFIRMED at Refugee Camp on Turkish-Bulgarian Border
  https://www.welt.de/politik/ausland/article159676493/Ausgangssperre-wegen-Krankheiten-in-Fluechtlingslager.html?wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_twitter

  In het kader van verplicht vaccineren en het creëren van geplande chaos. De WHO (UN) speelt een macabere rol:
  This is no Accident: Smallpox was “Eradicated” except for Bio-Weapons Labs

  The last cases of smallpox in the world occurred in an outbreak of two cases (one of which was fatal) in Birmingham, UK in 1978. A medical photographer, Janet Parker, contracted the disease at the University of Birmingham Medical School and died on September 11, 1978,

  In light of this incident, all known stocks of smallpox were destroyed or transferred to one of two WHO reference laboratories which had BSL-4 facilities — the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in the United States and the State Research Center of Virology and Biotechnology VECTOR in Koltsovo, Russia. Since 1984, these two labs have been the only ones authorized by the WHO to
  hold stocks of live smallpox virus.

  This could very well be a case of state-sponsored bio-terrorism. But who would do this? In whose interest is it to infect Europe with Smallpox?
  https://www.superstation95.com/index.php/world/2556

 2. Riffian schreef:

  Martin begrijp het niet…hoe kan Turkije alles in het westen overnemen als het militair geïntegreerd is in NATO en wat heeft Turkije te halen in het Westen?

  Ze zijn handelsverdragen aangegaan met Rusland, Israël, China, Iran etc.

 3. Averroes schreef:

  BREAKING: H.R.5732 – Caesar Syria Civilian Protection Act of 2016

  Turkije is het paard van Troje voor NATO in Syrië, zoals ik al eerder stelde. Er wordt nu aan een no fly zone gewerkt net zoals eerder in Libië, Irak etc. We zien dus een opmaat naar weer een onrechtvaardige oorlog.

  https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/5732/text

  SEC. 303. Assessment of potential effectiveness of and requirements for the establishment of safe zones or a no-fly zone in Syria.

  (a) In general.—Not later than 90 days after the date of the enactment of this Act, the President shall submit to the appropriate congressional committee a report that—

  (1) assesses the potential effectiveness, risks, and operational requirements of the establishment and maintenance of a no-fly zone over part or all of Syria, including—

  (A) the operational and legal requirements for United States and coalition air power to establish a no-fly zone in Syria;

  (B) the impact a no-fly zone in Syria would have on humanitarian and counterterrorism efforts in Syria and the surrounding region; and

  (C) the potential for force contributions from other countries to establish a no-fly zone in Syria; and
  https://www.youtube.com/watch?v=r-tNyQ6Fxr4

 4. Averroes schreef:

  Op 15 november jl. is deze wetsontwerp aangenomen en met geen woord is er over gerept in de media.
  https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/5732/actions

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten