Europa bouwt een groot hekwerk om Griekenland: het nieuwe concentratiekamp?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 maart 2016

macedonie-hekwerkNa het bekijken van wat websites over de vluchtelingenstroom richting Griekenland vanuit Turkije, stuitte ik op een bericht op Xandernieuws. Daarin viel mij op dat Macedonië een hekwerk aan het bouwen is dat het gehele grensgebied van Griekenland bestrijkt. Volgens mij heb ik daar nog weinig over gehoord in de Mainstream Media (MSM). Het leek mij nuttig Google maps er eens bij te pakken en zo kwam ik tot de ontdekking dat Macedonië niet het enige land is dat dit doet. Ook het andere land dat een brug van Griekenland naar Europa vormt, Albanië, blijkt zo’n hekwerk te bouwen. Dat begon interessant te worden. Dus besloot ik eens een zoekactie te doen op ‘Bulgaria, fence, Greece’ in Google. En ja hoor, wat blijkt? Ook Bulgarije wil een hekwerk gaan neerzetten. Dan bleef er nog 1 stukje grens over dat aan Griekenland grenst in het noordoosten en dat is de Turkse grens. Nog maar eens Googlen dan. En ja hoor, bingo! Ook de Turken bouwen een hekwerk aan de Griekse grens.

Wat is er aan de hand in Griekenland? Is Europa bezig met een heimelijke samenwerking met de Turken om de oude Ottomaanse vijanden van het Byzantijnse rijk te overladen met de nieuwste munitie; de vluchtelingenstroom? Wordt de massa de ogen dicht gesmeerd met de 6 miljard voor Turkije, om de vluchtelingen tegen te houden? Naar verluidt heeft Turkije 2 miljoen vluchtelingen in zijn kampen, waarvan ik aanneem dat het (bijna) allemaal Syriërs zijn. Of zijn het Koerdische Syriërs? Zou het misschien zo zitten dat alle Koerdische vluchtelingen naar Griekenland worden verscheept om ze daar in een concentratiekamp te zetten (hekje erom)? En wat nu als alle overige vluchtelingen (de niet-Koerden) aangekomen in Griekenland door de Grieken per veerboot teruggevaren worden naar Turkije waarna Turkije deze (niet-Koerdische) Syriërs met de officiële vluchtelingenstatus legaal kan overvliegen naar de EU? Uiteraard gebruikmakend van Turkish Airlines, waar (de familie) Erdogan grote belangen in heeft. In een paar duizend ‘rondjes’ varen en vliegen zijn dan alle niet-Koerdische Syriërs overgevlogen naar de EU, zijn de Turkse opvangkampen leeg en heeft Turkije € 6 miljard gebeurd exclusief de kosten van de vliegtickets. Daarnaast zitten alle Koerden lekker achter slot en grendel in het concentratiekamp Griekenland. Iedereen blij.

Europa lijkt bezig met het de uitvoering van het Coudenhove-Kalergi plan van vermenging van de volkeren. Turkije, Europa en de VS werken volgens de media niet bepaald samen. Het zou er allemaal zeer moeizaam en vijandig aan toegaan en Turkije eist smartengeld voor die lastige vluchtelingenstroom. Dat is althans het beeld wat de media aan het volk verkopen. Achter de schermen lijkt het er echter op dat ze volledig samenwerken. We zien hoe het oude West Romeinse rijk samenwerkt met het zich (met goedkeuring van de VS en Europa) herrijzende Ottomaanse rijk om het de oude Byzantijnse vijanden (Griekenland, Servië en Rusland) lastig te maken. We zijn beland in een strijd tussen het West Romeinse rijk dat gebruik maakt van het Ottomaanse rijk in heroprichting en het Oost Romeinse rijk (ook wel het Byzantijnse rijk genoemd). Het is lastig om door de media leugens heen te prikken, want deze doen voorkomen alsof Turkije een lastig luis in de pels is, terwijl achter de schermen Turkije juist de agenda van de kabal mee uitvoert en volledig in het kamp van het West Romeinse rijk zit.

Hoewel er in Turkije de afgelopen jaren een breuk tussen de door de CIA gefinancierde islamitische leider Fetullah Gülen en de door hem in het zadel geholpen president Erdogan is geënsceneerd om naar de buitenwereld de indruk te wekken dat Amerika haar grip op Erdogan verloren heeft, is niets minder waar. Saoedi Arabië heeft de rol overgenomen van de financiering van Erdogan via de rijke bankier Yasin Al-Qadi; de bankier die tevens achter de financiering van Al Qaïda zat. Opmerkelijk genoeg kregen de Saoedi’s de hoogste Franse onderscheiding in de strijd tegen terrorisme. Feitelijk is dit ‘George Orwell newspeak‘ voor de prijs ter ondersteuning van het zionisme voor financiering van het terrorisme. Want Saoedi Arabië dankt haar bestaan aan de Balfour declaratie in 1917, waarin de Saouds beloond werden voor hun strijd tegen het Ottomaanse rijk en het verjagen van de westelijk Arabische Emir die het niet met het zionistisch plan van de vestiging van de staat Israël in Palestina eens was. Toen al werd de basis gelegd voor de vestiging van de staat Israël. En omdat Ibn Saoud zich conformeerde aan dit zionistisch plan met Lord Walter Rothschild, mocht hij koning van Arabië worden. Zo werd de staat Saoedi Arabië gevestigd met zionistische financiering. Diezelfde Saouds zijn de financiers van president Erdogan en van ISIS via Turkije. Kortom het zionistische plan staat nog als een huis en Europa, Saoedi Arabië, Turkije en de VS werken allen onder 1 hoedje om dit uit te voeren.

Griekenland, als historisch partner van het Oost Romeinse (Byzantijnse) rijk is een aardsvijand van de Ottomanen (Turken) en moet worden overspoeld met vluchtelingen uit het Oost Romeinse kamp. De Koerden zijn ook een vijand van Turkije, dus het is aannemelijk dat Griekenland volgepropt wordt met Koerdische vluchtelingen en de rest (de niet-Koerdische vluchtelingen) over Europa verdeeld wordt. Griekenland verandert in een groot concentratiekamp. Maar ach, dat trucje hebben de zionisten al kunnen oefenen in de Gazastrook.

Turkse lezers die hun leider Erdogan zien als de zuivere leider die het op durft te nemen tegen het zionisme zijn waarschijnlijk stekeblind voor het feit dat hij eigenlijk dezelfde agenda dient. Het lukt Erdogan behoorlijk goed om de Turken de worst van het herrijzende Ottomaanse rijk voor te houden, daarbij oude nationalistische gevoelens aanwakkerend. Ondertussen dient hij stiekem dezelfde heren. Het enige doel dat de kabal heeft is het optuigen van een grote wereldoorlog; vermenging van de rassen en het scheppen van chaos. Uit die chaos zullen zij de New World Order vestigen. De zetel van deze New World Order zal liggen in Jeruzalem en de wereldreligie die dit samengevoegde West- en Oost Romeinse rijk (waarbij het Ottomaanse rijk slechts de agenda van het West Romeinse rijk dient) zal vestigen is een wereldreligie ter aanbidding van Lucifer.

Ook Rusland en China zitten in de zak van dit grote zionistisch plan. Rusland werd eveneens in 1917 overgenomen middels een zionistische coupe op de Tsaar en China’s communisme onder Mao is ook door het zionisme gefinancierd. Later meer daarover. Vooralsnog is het nuttig dat u in gaat zien dat de zionistische Babylonische Faraonische elite bezig is twee grote kampen op te tuigen voor een alles omvattende wereldoorlog. Die twee kampen zijn het West Romeinse rijk (dat zich inmiddels strekt tot aan de VS) en het Oost Romeinse rijk (Rusland, China en alles onder de Sjiitische islam). Door de Turken de droom te geven dat het Ottomaanse rijk zich zal herstellen, worden de Turken strijdbaar gemaakt om (zonder dat zij dit door hebben) aan de zijde van het West Romeinse rijk te strijden. Lees hierover meer in dit ebook.

Bron linkvermeldingen: xandernieuwskeeptalkinggreece.comreuters.comekathimerini.com, niburu.co, texemarrs.com

Gedeeld 518

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Treowd schreef:

  Er gaat iets groots gebeuren en zij die aansturen zijn voorbereidingen aan het treffen, op vele wijzen hebben zij zichzelf ingedekt en verzekerd van veilge plaatsen. Zoals te lezen in het artikel nu weer een afgesloten terratorium in Griekenland, voorheen de grote oefeningen met o.a. Jade Helm, de Fema camps, ondergrondse bunkers. Het in schulden zetten van alle landen, alle soevereiniteit voor zoverre je daar van kon spreken, ontnomen. Er gaat wat komen, een ding hebben ze zeker en dat is …..alle tijd.

 2. Martin Vrijland schreef:

  En wat ze nog meer hebben…burgers die hun propaganda leugens en acteerwerk over Schengenakkoorden en andere bullshit niet doorzien. Ik hoop dat artikel en beetje bijdraagt.

  Laten we eerlijk zijn. Eer je bij een boot bent om van Turkije naar Griekenland te varen moet je dwars door Turkije heen vanuit Syrië. Het lijkt me sterk dat dit onopgemerkt blijft. Het lijkt er dus op dat de Erdogan regering zelf de logistiek wel enigszins moet beheersen.

 3. Treowd schreef:

  Off-topic maar toch de moeite waard om er even de aandacht op te vestigen. (heeft alles te maken met een aankomende ineenstorting van het financieele systeem? Zijn die hekken afleiding?

  The Collapse Of Italians Banks Threatens To Plunge The European Financial System Into Chaos
  http://www.activistpost.com/2016/03/the-collapse-of-italys-banks-threatens-to-plunge-the european-finacial-system-into-chaos.html

 4. Martin Vrijland schreef:

  Nee die hekken zijn geen afleiding, al het andere is afleiding van die hekken…en daar doe je wat mij betreft enigszins aan mee als je mee doet aan het focussen van de aandacht op andere onderwerpen. Dit is erg belangrijk.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Extreem belangrijk!

 6. Treowd schreef:

  Ik begrijp waar je op doelt de volgende stap in vervolmaking van de NWO via de aanpassing van de wereld in superstaten , of heb ik het mis ? Die richting zijn ze toch al een behoorlijke tijd in aan het gaan met TTIP e.d. Maar je doelt erop dat het nu echt concreet zichtbaar wordt?

 7. Martin Vrijland schreef:

  Nee ik doel erop dat je andere onderwerpen aansnijdt en daarmee afleidt van het onderwerp van dit artikel.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Ook Servië gaat op slot; net als Griekenland…het wordt alleen een beetje mooier verpakt:
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/balkanroute-voor-vluchtelingen-om-middernacht-gesloten/article-normal-675853.html

  Servië en Griekenland…beide landen met een band met Rusland vanuit de Byzantijnse historie.

 9. Treowd schreef:

  Mijn fout ik heb helemaal verkeerd gelezen. Je haalt aan wat ik in een eerder artikel naar voren bracht
  de chaos vermeerdering door Europa te overspoelen met vluchtelingen en een daarop volgende mogelijkheid een overgang tot WO III. Excuus daarvoor, teveel op verschillende plekken bezig geweest.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten