Europese superstaat, wereldregering? You ain’t seen nothing yet!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 juni 2016

dronken-junckerDe media stonden er gister vol van; de voorzitter of president van de Europese Commissie stond dronken grappen en grollen te maken op een EU-top in Letland. Hij noemde daarbij zijn Hongaarse collega zelfs dictator, maar de vrouwelijke collega links van Juncker vroeg of hij zichzelf bedoelde. De regenten beginnen vrolijk te worden en vieren al hun feestje. De Europese superstaat is bijna een afgerond feit en de wurggreep op de bevolking is al zo sterk dat er geen ontkomen meer aan is. Ja, natuurlijk hebben we de beweging van de Brexit en waarschijnlijk binnenkort in Nederland een Nexit, maar diegenen die dat organiseren komen ongetwijfeld uit eigen gelederen en daarom kan Juncker met een gerust hart dronken voor de camera verschijnen. Het doet ze geen greintje pijn die hele Brexit beweging in de wetenschap dat het ‘controlled’ is dus als vangnet dient voor de weerstand in de maatschappij. In dit specifieke geval moeten de Britten een beetje afgekoeld worden. Wat is er dan beter dan een Brexit organiseren. Een zoveelste referendum dat genegeerd zal gaan worden. Misschien dat het nog tot een kettingreactie van onrust zal leiden, maar ook dat is gepland; net als de daarop volgende onrust en mogelijk zelfs een groter wordende vinger in de pap van de Turkse president Erdogan in Europa. Die contouren tekenen zich nu al af. Een intern verzwakt Europa zou immers kunnen worden vertaald als een bedreiging voor Turkije. Als NAVO partner Europa intern verdeeld raakt, kan de Turkse aartsvijand Rusland mogelijk toeslaan (zo zou het argument van Erdogan kunnen zijn). Kortom, het zou de verbazing niet moeten wekken dat een eventuele Brexit of het negeren van de stemming voor een Brexit kan leiden tot grote onlusten in geheel Europa. En dan zou het wel eens kunnen zijn dat de huidige dronken dictator Juncker vervangen wordt door een meneer die Turks spreekt.

Juncker is op dit moment natuurlijk de baas van Europa, want hij is het hoofd van de commissie en binnen de commissie worden alle wetten en regels bepaald. De president van de EU (Donald Tusk) is iemand die er vooral is voor de PR en voor de verkoop van het idee dat Europa democratisch is. Het is natuurlijk zo ondemocratisch als de pest. De hoge salarissen van de ambtenarij op zichzelf zorgen al voor een ondemocratisch effect, maar in feite behoeft het geen toelichting dat Europa een log machtsbolwerk is dat de individuele landen dicteert wat zij moeten doen en niet andersom. De media verkopen ons soms nog het beeld van een invloedrijke Mark Rutte onder het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie, maar dat is slechts een farce. Europa wordt gerund door Juncker en zijn overige 27 commissarissen.

Je zou je natuurlijk af kunnen vragen: “Wat is er mis met centralisering van macht? We hebben nu eenmaal wereldomvattende problemen, dus dat vraagt om een meer grootschalige benadering.” In feite zou de huidige stand van de technologie het vrij eenvoudig mogelijk maken om naar betere vormen van democratie te kijken. De gemiddelde burger is totaal niet op de hoogte van wetten en regels. Er worden zoveel wetten en regels bedacht dat het ook een super groot ambtenarij apparaat vergt om die wetten en regels te handhaven, te controleren en waar nodig te bestraffen. Allemaal werkgelegenheid die er tegelijk voor zorgt dat mensen diezelfde wetten en regels minder kritisch zullen beoordelen, omdat ze er voor hun inkomen van afhankelijk zijn. Ondernemer Elon Musk, die met zijn SpaceX project een kolonie op mars wil starten, voorziet daar een democratie waarbij mensen direct stemmen op wetten en regels. Tevens voorziet hij een houdbaarheid van wetten en regels. Mensen kunnen dus wetten installeren via een meerderheid en ook weer uitschakelen met een meerderheid. Daarbij vergeet hij misschien een belangrijke factor, namelijk dat de kabal er al zo in geslaagd is om mensen van jongs af aan te hersenspoelen en misschien wel “dom te houden”, dat het even zal duren voordat mensen in staat zijn om weer echt zelf-denkzaam te worden in plaats van een voorgeprogrammeerde mening te hebben.

Elon Musk is één van de wonderondernemers die deze wereld op dit moment rijk is. Hij krijgt alles voor elkaar en heeft connecties binnen de hoogste politieke regionen. Daar zit een musk luchtje aan, maar daar wil ik het niet over hebben. Gelooft u maar vooral dat the American Dream wel bestaat. In mijn ogen dienen ondernemers als Musk de agenda van de kabal, maar dat terzijde. Dat laat onverlet dat het geen domme jongens zijn. In onderstaand interview geeft Elon Musk ook een voorzichtig inkijkje in het echte gevaar voor de mensheid. Hij noemt in dit geval een specifiek bedrijf dat erg goed in staat zou kunnen zijn om totale digitale slavernij te realiseren. In het interview laat Musk duidelijk doorschemeren dat hij een insider is, die zeer goed weet welke richting de ontwikkeling van de mensheid gestuurd wordt. Hij zwakt het gevaar natuurlijk ook een beetje af, want je moet de mensheid niet te wijs maken. Feitelijk komt het erop neer dat nanotechnologie, virtual reality, en kunstmatige intelligentie (AI, Artificial Intelligence) onze realiteit worden. Als u eens op YouTube zoekt op ‘Ray Kurzweil’ of ‘Aubrey de Grey’ en daar het woord ‘immortality’ aan toevoegt, zult u ontdekken waarom Elon Musk gelijk heeft. Google zet zwaar in op het transhumanisme via hun technisch topman Ray Kurzweil. Google investeert miljarden in augmented reality en eigenlijk zien we dat ook bij andere grote IT bedrijven gebeuren. Als de nanotechnologie in staat is om onze hersen-receptoren in kleine zenderontvangertjes te veranderen, kunnen we rechtstreeks met het internet communiceren. Volgens Elon Musk is dat een reële mogelijkheid. Dit betekent dat wanneer Google bijvoorbeeld in staat is om een simulatie van de echte wereld te bouwen en wij ons in die wereld kunnen wanen via een directe breinconnectie, de grens tussen de echte wereld en de digitale wereld begint te vervagen. Musk beantwoordt de vraag uit het publiek dan ook positief, dat het idee dat we nu al in een simulatie leven niet zo gek is. Natuurlijk mag Elon Musk niet het achterste van zijn tong laten zien aangaande de vergevorderdheid van deze ontwikkelingen.

Het grote gevaar voor de mensheid is een totale slavernij, waarin alles wat je denkt en voelt geregistreerd wordt door partijen als Google en Facebook. Daarom zijn dergelijke bedrijven niet zomaar een succes story van geweldige ondernemers. Zij zitten 100% op lijn met de wensen van de heersende elitaire klasse. Het is niet zo dat hun technologische ontwikkeling een klein side effect heeft dat gunstig is voor de heersende aristocratische faraonische elitaire klasse, nee het dient hun agenda voor de volle 100%. We zijn met onze smartphones nu al in het voorstadium beland van het transhumanisme. De androïde mens hangt straks volledig aan het internet. Ziektes en het verouderingsproces van het menselijk lichaam zullen verworden zijn tot softwarematige problemen die te overkomen zijn door het aanpassen van de code in ons DNA. Via nanobots kunnen cellen ter plaatse gerepareerd worden of draadloos geherprogrammeerd worden. Onze mobiele telefoons zijn nu al een verlengstuk van onze intelligentie en zuigen ons steeds verder het internet op. Een groot deel van onze informatie komt rechtstreeks en real-time van het internet. Al was het alleen maar je navigatie en een WhatsApp of Facebook berichtje. Alles komt ook real-time binnen. We weten precies waar al onze kennissen en vrienden zijn en wat ze doen en dat geeft ook een andere emotionele interactie. Stel u voor wat er gebeurt als uw brein rechtstreeks aan het internet hangt en u geen smartphone, Google glass of VR-bril nodig heeft om een digitale realiteit te zien die niet van echt te onderscheiden is, maar dit rechtstreeks in het visuele centrum van uw brein geprojecteerd wordt. U kunt dan digitaal op bezoek gaan bij familie in New York. U kunt nu al naar Frankrijk gaan en gewoon uw eigen taal spreken. Externe devices zoals dit zijn straks kinderspel met een directe breinconnectie.

https://www.youtube.com/watch?v=HFXPuk1Fjy0

Kunstmatige intelligentie kunt u via uw brein uit de cloud tappen. Wie betaalt koopt als het ware wat extra “denk capaciteit” bij Google. Natuurlijk kan het moment ontstaan dat kunstmatige intelligentie zo intelligent wordt dat het de intelligentie van zijn bedenkers overstijgt. Je zou er voor kunnen zorgen dat die AI op een softwarelaag draait waarin een fail safe is ingebouwd. Of als de AI (kunstmatige intelligentie) te vergelijken is met de ‘windows besturingslaag’, dan zou de ‘Dos besturingslaag’ altijd nog een laag dieper zitten, waarvan uit je dus kunt ingrijpen op de AI. Dat impliceert dus dat de bouwers van deze AI altijd de baas zullen zijn over diezelfde AI. En als zaken als AI en virtual reality een belangrijke rol in ons dagelijks leven gaan vervullen, dan legt dat dus automatisch veel macht bij de grote bedrijven die deze techniek aanbieden. En het laat zich raden welke bedrijven dat zijn.

Kortom, de centralisering van macht die we op dit moment zien in Europa en over de gehele wereld, is nog maar kinderspel bij wat ons en onze kinderen staat te wachten. De wereld van onsterfelijke lichamen en gevangen geesten in een digitale slavernij ligt op de loer. Een wereld waarvan de utopie van oneindige mogelijkheden via digitale simulatieve realiteiten en kunstmatige intelligentie, ons als worst wordt voorgehouden, maar waarin feitelijk totale grip op je geest gerealiseerd is door de grote bedrijven. En natuurlijk is dat de natte droom van de elitaire aristocratische groep die de wereld in haar greep heeft. Dan heeft men geen propaganda via media of programmering via onderwijs en religie meer nodig om de wil van het volk te sturen. Directe communicatie met het brein maakt het dan mogelijk om ieder individu als gehoorzame slaven in het gareel te houden. De film de matrix komt sneller dichterbij dan u denkt. Houd het jaar 2045 in gedachten. Of zitten we er eigenlijk ongemerkt al midden in?

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, wikipedia.org

Gedeeld 107

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Maar Martin, the American Dream bestaat!
  (Maar je moet wel slapen om hem te geloven!)
  vrije vertaling naar:. George Carlin

  De American dream heette zo omdat het plannetje om alles weer kapot te maken al klaar lag
  plannetje gesmeed zo rond 1776 .
  Maar dat wist jij ook al.(I m just mentioning for the aspirant ontwaakten)
  please,correct me if I m wrong.

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  googl eens : Trio for Rio
  Moet in de nabije toekomst toch mogelijk zijn om leuk blond voetbalelftal te fabriceren.
  allemaal homos waarschijnlijk, maar dat zal de pret niet drukken. 😀
  (niet dat ik niets tegen homosuelen heb ofzo,we zijn allemaal een soort mensen)
  Het is gewoon een verschil in perceptie. Een uitgang is geen ingang denk ik persoonlijk,maar met enig geweld is er altijd wel iets te forceren,maar natuurlijk is het natuurlijk niet.Dat zal iedereen(ook homosuelen) het met mij eens zijn.

 3. Diewer schreef:

  Ja Martin, ze malen er niet om hoe ze op video staan; het naziplan wordt helemaal uitgerold. In Frankrijk is de ‘noodtoestand’ nog steeds in werking. In Duitsland en Oostenrijk staat het ook op stapel: https://terragermania.com/2016/06/04/deutschland-und-oesterreich-vorbereitungen-fuer-den-notstand/

  En wat je zegt: naar onlusten (bijv. na het brexit referendum) zitten ze uit te kijken, want dan kan ook in de andere landen ‘martial law’ worden doorgevoerd.

  Wanneer leert de mens eens zijn innerlijke waarde te (h)erkennen en deze verdorvenen te stoppen? In plaats van zijn slaafdom te accepteren of te doen alsof daarvan geen sprake zou zijn?

 4. Analyze schreef:

  Voor de ‘Holy See’ is 2016 het jaar van vergiffenis:
  http://w2.vatican.va/content/francesco/en/apost_letters/documents/papa-francesco_bolla_20150411_misericordiae-vultus.html

  Wat dat precies inhoudt durf ik niet te zeggen, maar wat ik wel weet en je hoeft maar in de natuur te kijken is dat we reeds in een matrix leven. Waar alles is gebonden aan strenge mathematische regels (Fibonnaci code) en waar toeval niet bestaat. Je hoeft maar op straat te kijken om te weten dat je in de ‘Truman Show’ zit, waar iedereen zoals zombies zicht voortbeweegt zonder zich levensbeschouwelijke vragen te stellen. Het zijn er niet veel laat ik het daar op houden..

  De luciferianen proberen deze realiteit d.m.v. A.I. te kapen en in te zetten voor hun doeleinden. M.a.w. het gaat van de Creator naar de Satanisten:
  https://www.youtube.com/watch?v=2KK_kzrJPS8

 5. Analyze schreef:

  Om de gehele mensheid te controleren zal het op de ‘Georgia Guidestones’ aantal moeten uitkomen van 500.000.000 m.a.w. een grote oorlog en/of een dimensie implosie. De technologie is er en het is in handen van verkeerde entiteiten..Prometheus staat niet voor niets op Rockefeller eigendom voor het VN gebouw ‘Lekker occult’
  https://www.youtube.com/watch?v=nFCsguoDpY4

 6. Analyze schreef:

  2030 wordt een mijlpaal, in ieder geval is de agenda in werking getreden.
  https://www.youtube.com/watch?v=A7RR56lr9Pc

 7. Analyze schreef:

  Voor alle gevallenen van de valse oorlog op 6-6-44 om 6:00 op Omaha beach R.I.P. WE zijn helaas nog niet bevrijd, want we zijn NIET lid van de ‘grote club’ die D-Day heeft aangegrepen om mensen ritueel te offeren: EXPOSED
  https://www.youtube.com/watch?v=1hvlf8RSpeo

 8. Analyze schreef:

  Mundus vult decipi, ergo decipiatur.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Zijn de ‘Satanisten‘ / ‘Saturnus cult leden‘ niet de volgelingen/afstammelingen/avatars die het plan van de ‘creator‘ / ‘de bouwer van deze matrix‘ bewaken en binnen deze matrix uitvoeren? (de ‘creator’ zijnde Lucifer.)

 10. Analyze schreef:

  Satan controleert tijd/ruimte en heeft inderdaad deze dimensie waarin wij nu leven gecreëerd.
  Met Creator bedoel ik God degene die leven schaapt en de ziel in een mens/dier plaatst, dat controleert alleen hij.

  We moeten er voor waken dat we niet definitief ontkoppeld raken van de Almachtige d.m.v. bijv A.I. waardoor we letterlijk in een zielengevangenis zijn beland noem het Hel.

 11. Analyze schreef:

  Waarom ontwikkelde CERN het moderne internet in 1989?
  http://home.cern/topics/birth-web

  Het is toch de ultieme natte droom van de cabal om iedereen gekoppeld te hebben aan de digitale matrix (A.I.) en een synthese te bewerkstelligen tussen de realiteit en het digitale web (vangnet). Veel mensen zijn d.m.v. operaties/protheses reeds gechipped de koppeling is nog niet tot stand gebracht. Tevens heb je de ultieme database (Het Orakel) die op iedere vraag antwoord heeft.
  http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

  Appolyon ligt in SuiSSe..
  https://www.youtube.com/watch?v=m-nPQQWIf3c

 12. Analyze schreef:

  Revelation 9:6 (KJB)
  And in those days shall men seek death, and shall not find it; and shall desire to die, and death shall flee from them.

 13. Analyze schreef:

  2016 Bilderberg Meeting
  Dresden, Germany 9-12 June

  Schmidt, Eric E. (USA), Executive Chairman, Alphabet Inc. = o.a. Google en vertegenwoordiger van Pappi Bergoglio
  Hassabis, Demis (GBR), Co-Founder and CEO, DeepMind = Google

  Ratti, Carlo (ITA), Director, MIT Senseable City Lab
  Bengio, Yoshua (CAN), Professor in Computer Science and Operations Research, University of Montreal
  Cote, David M. (USA), Chairman and CEO, Honeywell
  Kaeser, Joe (DEU), President and CEO, Siemens AG
  ————————————————————————————–
  Aboutaleb, Ahmed (NLD), Mayor, City of Rotterdam (PVDA Orwell agenda en Per’aa bezoeker)

  Beurden, Ben van (NLD), CEO, Royal Dutch Shell plc = Vertegenwoordigt hoer van Malta Beatrix/grootaandeelhouder van Shell

  Dijksma, Sharon A.M. (NLD), Minister for the Environment (PVDA Orwell agenda)

  Halberstadt, Victor (NLD), Professor of Economics, Leiden University = Minerva

  Netherlands, H.M. the King of the (NLD) = Willy vertegenwoordigt zijn moeder

  Ollongren, Kajsa (NLD), Deputy Mayor of Amsterdam = Nu de rol van Pechtold (D66) is uitgespeeld mogelijk de volgende lesbo premier van NL (No Limit)

  Rutte, Mark (NLD), Prime Minister = Minerva kontebonker en o.a. verantwoordelijk voor de MH-17 coverup.

  Heb zo’n gevoel dat we de notulen (media[@]bilderbergmeetings.org) niet krijgen…Wel grappig dat we aan de vooravond van WOIII de ontmoeting gaat plaatsvinden in de stad waar het met bommen is geëindigd.
  Ach zij zijn veilig want zoals Maxima in haar NAZI mantelpakkje in de buurt van de elite bunkers heeft verkondigt “De NL’er bestaat niet”, inderdaad straks niet meer de JSF’en vliegen iig al over het land.
  https://www.youtube.com/watch?v=GkoxDOZcYYo

 14. erwin schreef:

  Tja over satanisten gesproken of misschien kunnen wij hen ook kabbalisten noemen.
  Onlangs is er een bizarre openingsceremonie gehouden ter gelegenheid van de opening van de Gotthard Base tunnel met Merkel, Hollande en Renzi zie https://www.youtube.com/watch?v=TVriVjdU8qM&feature=youtu.be
  een evident satanisch feestje in your face! in het openbaar

 15. Analyze schreef:

  Zoals Israëliër Rahm Emanuel tegen Oboema zegt: “Here you have your script for the Telepromptor, read it and don’t think”. Want dan gaat het dus mis, yes we can!
  http://sputniknews.com/world/20160607/1040951223/assange-clinton-google-deal.html
  https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/12166
  Bla Bla Bla and the bullcrap continues
  https://www.youtube.com/watch?v=KK_iZDWJ62I

 16. Analyze schreef:

  Het moge duidelijk zijn door wie puppet Hitlery gesteund wordt, Bilderberg en Google (Alphabet).
  Script van House of Cards:
  “[Google] is directly engaged in Hillary Clinton’s campaign,” Assange said. “The chairman of Google, Eric Schmidt, set up a company to run the digital component of Hillary Clinton’s campaign.”

  From: Jared Cohen [mailto
  Sent: Wednesday, July 25, 2012 1:21 PM
  To: Burns, William J; Sullivan, Jacob J; alec.ross
  Subject: Syria
  Deputy Secretary Burns, Jake, Alec, Please keep close hold, but my team is planning to launch a tool on Sunday that will publicly track and map the defections in Syria and which parts of the government they are coming from. Our logic behind this is that while many people are tracking the atrocities, nobody is visually representing and mapping the defections, which we believe are important in encouraging more to defect and giving confidence to the opposition. Given how hard it is to get information into Syria right now, we are partnering with Al-Jazeera who will take primary ownership over the tool we have built, track the data, verify it, and broadcast it back into Syria. I’ve attached a few visuals that show what the tool will look like. Please keep this very close hold and let me know if there is anything eke you think we need to account for or think about before we launch. We believe this can have an important impact. Thanks, Jared

  —————————————————————————————————————————————–
  Auteurs van het volgende boek: “The New Digital Age: Reshaping the Future of People, Nations and Business”

  Koppel dit via Google (Alphabet) o.a. aan CERN….sla ff over als je het niet erg vindt:
  US 2015/0342509 A1
  http://patents.com/us-20150342509.html

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Erwin, ik heb de videos over die tunnel bekeken van de verschillende youtubers.
  Sommigen vragen zich af waarom RT het in hemelsnaam mocht filmen.
  Lijkt me duidelijk waarom. RT sucks.( perceptie management)
  Het zogenaamde satanische ritueel moet wel besproken worden in de alternatieve media.
  .Christenen in verwarring brengen is volgens mij het hogere doel (apocalypse etc.).
  Is paganisme eigenlijk wel satanisme vraag ik me af.
  Kan iemand die niet zwaar gehersenspoeld is door het christelijke geloof mij dat uitleggen?
  Of een interessante link naar wat info mbt paganisme plaatsen?
  Mijn computer googled niet zo lekker hier in Frankrijk namelijk.

 18. Analyze schreef:

  HOLY SHIT…When in Rome
  ERIC SCHMIDT
  Chairman of Alphabet, Former Google CEO
  “I want to work with you to make these points… We will make it happen.”

  “Pray for me. Don’t forget.”

  “We will… Thank you so much.”
  https://www.youtube.com/watch?v=vUt1K4EB0uw

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Anyhow, of die opening van die tunnel nou luciferaans, satanisch of paganistisch heet,het blijft een bizar gebeuren.En snapt iemand van de aanwezigen eigenlijk wel wat het allemaal moet voorstellen.Zijn het allemaal ingewijden in dat geloof of zo?

 20. Analyze schreef:

  Today’s meeting will bridge the gap between societies with a mixture of technology and divine intervention..

 21. Analyze schreef:

  Blijf je belastingen afdragen, blijven consumeren en vooral niet denken, dat doen wij wel als je gestemd hebt.
  …niets aan t handje blijven doorlopen

  https://www.youtube.com/watch?v=eRm7NsCZbaA

 22. erwin schreef:

  Tja, het gaat de faraonische club uiteindelijk om het eeuwige leven te hebben.
  Dan is het uiteraard handig als je het eeuwig leven hebt om daarbij de macht te hebben en behouden. Immers voor de faraonen bestaat er geen leven na de dood. Zijn materialistisch ingesteld. Materie boven spirit. De faraonen are god
  althans dat maken zij zichzelf wijs.

 23. Analyze schreef:

  Ze willen jouw ziel en de zielen van jouw nageslacht..ach maar stel je vragen anders aan Bilderberger Balkenende, ondertekenaar van het Verdrag van Lissabon en verrader van NL.
  Het stadium van lichtzinnigheid is gepasseerd
  https://www.youtube.com/watch?v=9Xl1qNRN_uw

 24. erwin schreef:

  De faraonische club geeft geen zier om de ziel van de niet-faraonen.
  Voor de faraonen dien je slechts als instrument, materie. Meer niet.
  Vergeljkbaar met zand waar zandkastelen van worden gemaakt.

 25. Analyze schreef:

  Tja het is het cement waarop deze gehele piramide is gebouwd en in stand blijft, doordat de energieën van de zielen zijn gebundeld om het systeem te dienen.

 26. Wilfred Bakker schreef:

  Deze film is zeer de moeite waard om naar te kijken, het zou zomaar kunnen dat het echt gaat gebeuren of misschien zelfs al zover is.

  http://www.imdb.com/title/tt0470752/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten