Frans Heslinga de platte aarde malloot die kritisch nadenken psychiatriseert?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 juli 2016

frans-heslingaEigenlijk is het beter om dit soort clowns te negeren, maar Frans Heslinga wordt inmiddels zo gepusht in de alternatieve media en de mainstream media, dat je het wel even moet benoemen. Er is ogenschijnlijk een nieuwe PsyOp (psychologische operatie) tactiek gelanceerd om elke vorm van kritisch nadenken te koppelen aan krankzinnige gedachten. De ‘platte aardetactiek. Ik heb overigens groot respect voor de bedenkers hiervan. Het is tenslotte knap te noemen dat je zo’n PsyOp in elkaar weet te draaien en er zoveel aandacht naar toe weet te spinnen. Dat zoveel mensen zich hiervoor lenen is eigenlijk niet zo gek. Money talks?

Het is te betwijfelen of Frans Heslinga de echte naam van deze clown is, maar hij lijkt in ieder geval een ploegje volgelingen tot zijn beschikking te hebben. Dat zegt waarschijnlijk iets over de omvang van de geldbuidel die in dergelijke PsyOp projecten gestoken wordt. Frans en zijn collega’s (volgelingen) worden ogenschijnlijk ingezet om kritisch nadenken te scharen onder het reeds bekende stigma “complotdenkers”, maar dan versie 2.0. Deze nieuwe lichting complotdenkers gelooft in de platte aarde, holle aarde, holografische vliegtuigen die zomaar overal rond vliegen, enz. enz. Het is namelijk de bedoeling om alles wat mogelijk een complot zou kunnen zijn, in de hoek van idiotie te trekken.

Een voorbeeld: Tony Blair heeft gelogen over de ‘weapons of mass desctruction‘ die gevonden zouden zijn in Irak. Deze ‘weapons of mass desctruction‘ waren toen de reden om een oorlog te beginnen in Irak. Dat is geen ‘complotdenken’, maar dat is aangetoond. In de mainstream media moest dit schoorvoetend worden toegegeven. Mensen die hier al jaren over schreven werden betiteld als ‘complotdenkers’, maar achteraf bleek er dus feitelijk ook concreet sprake te zijn van een complot om Irak binnen te kunnen vallen. Er werd dus terecht een complot geconstateerd. De ‘weapons of mass desctruction‘ bestonden niet; het was een complot dat bedacht was om het volk te overtuigen dat een inval in Irak noodzakelijk was. Zo zijn er andere zaken die via zuivere kritische analyse leiden tot de conclusie dat er sprake zou kunnen zijn van een complot. De mainstream media en politici die hier verantwoordelijk voor zijn, geven het echter vaak pas toe als de gebeurtenis alweer een generatie terug heeft plaatsgevonden: geen haan die er meer naar kraait. Ze kunnen vaak ook gewoon hun werk blijven doen. Nobody seems to notice, nobody seems to care.

Toch blijft het lastig dat er kritische websites als die van Martin Vrijland bestaan. Je wilt eigenlijk niet dat mensen überhaupt moeite doen om zelf op onderzoek uit te gaan. Het is veel beter als ze simpelweg geloven in datgene dat uit de koker van de gecontroleerde media komt. Wat is er dus mooier dan als je in de toekomst kunt voorkomen dat mensen zelf op onderzoek uitgaan? Is het niet handig als je dit kunt voorkomen door het beeld te schetsen dat die groep kritische nadenkers zich bevindt onder een bont gezelschap idioten? Spiritueel tintje eraan geven; een beetje zweverige maken en klaar is Kees.

aluhoedje-koekoekOp dit moment zien we dan ook de sterke opkomst van een beweging die ‘kritisch nadenken’ lijkt te moeten koppelen aan het stigma ‘complotdenken’, maar dan compleet waanzinnige ideeën. Door ervoor te zorgen dat de gecontroleerde alternatieve media en de mainstream media deze groep veel aandacht geven, zorg je er dus voor dat de buitenwereld denkt: “Koekoek, aluhoedjes alarm!” Die trend was natuurlijk al ingezet, maar sinds kort zien we dit in de overdrive gaan. Daarmee ontstaat het effect dat complotdenken per definitie geschaard wordt onder een groep mafkezen. En dat is begrijpelijk als je de idiotie bekijkt die deze beweging produceert. Zo zag ik in de meldingen van mijn Facebook pagina dat iemand mij getagt had onder dit filmpje van iemand die zich Naftali Schijve noemt op Facebook. Kijkt u zelf maar even naar de geloofwaardigheid; vermoedelijk vergt dat verder geen toelichting.

Nafthali Schijve from Martin Vrijland on Vimeo.

Het is natuurlijk duidelijk wat hier de insteek is. Technologieën die soms wel, soms niet of soms in meer of mindere mate concreet bestaan moeten door deze ‘platte aarde’ aanhangers rondgebazuind worden op een manier die bij iedereen de lachspieren kietelt. En natuurlijk kan dat vervolgens onuitgesproken gekoppeld worden aan het idee van sommige complotdenkers dat er geen vliegtuigen de twin towers zijn ingevlogen op 911, maar dat dit een holografische projectie was. Welnu, welke idiote theorieën er ook gelanceerd worden, serieuze researchers beperken zich tot feit waarnemingen in plaats van over te gaan tot wollige speculaties. In de uitzending van PowNed zagen we goed hoe alles wat met kritisch nadenken te maken heeft werd samen geveegd op dezelfde hoop van deze platte aarde idioten. Vandaar dat het mij in mijn vorige artikel over de platte aarde ook een goed plan leek om deze nieuwe groep complotdenkers 2.0 (PsyOp acteurs) massaal aan het gas te koppelen. Lachgas natuurlijk, want we moeten flink om ze blijven lachen en dat doe ik dan ook om dit soort clowns.

Na nu 4 artikelen te hebben besteed aan dit onderwerp, heeft het weer genoeg aandacht gehad. Je kunt zo’n brandje maar het beste in de kiem smoren voor je ermee geassocieerd wordt. Ik ben echter bang dat de (gecontroleerde) alternatieve en mainstream media deze onzin nog redelijk veel gaan spuien en pushen. Nu begrijpt u waarom. Tijd om de platjes af te schudden.

Bron linkvermeldingen: niburu.co, telegraaf.nlindepentent.co.uk, soaaids.nl

Gedeeld 323

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Die meisje Nattelie Schijve wat een triest geval zeg.
  Het is niet ‘DIE vliegtuig’ ,maar DAT vliegtuig, muts !
  Is vast de resultaat van een multiculturele school.

 2. Martin Vrijland schreef:

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/07/maarten-horst-platte-aarde.jpg

  Alle goed opgeleide shills en trollen worden hier en op mijn Facebook pagina verwijderd, dus ook deze Maarten Horst, die zijn best kwam doen om op Facebook zijn “goede vriend”(collega PsyOp medewerker) Frans Heslinga te verdedigen en mensen te verleiden zich toch misschien maar eens in deze PsyOp te gaan verdiepen.

  Ga je diep schamen voor je schaamteloze acteerwerk en je bijdrage aan deze PsyOp jongen. Je zou er goed aan doen om naar buiten te treden en de waarheid te spreken i.p.v. deze onzin helpen promoten door mooie edits op youtube te plaatsen. Er is maar 1 oplossing voor deze PsyOp en dat is het keihard exposen. Probeer je er niet glad uit te draaien door te zeggen dat je geen ‘platte aarde’ aanhanger bent. Dan moet je je er ook niet voor inzetten. Capiche?

  De enige zaadjes die het filmpje van POWNED heeft gepland, zijn de zaadjes dat alle mensen die kritisch nadenken complotdenkers en idioten zijn die de platte aarde / flat earth theorie aanhangen en jij hebt daar aan meegewerkt draaikont.
  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/07/Maarten-Horst.jpg

 3. Martin Vrijland schreef:

  Clown (verrijkt uranium sprayen haha), halve waarheden met leugens vermengen dat is wat je doet.

  https://www.youtube.com/watch?v=__oxHKDEgOM

 4. Martin Vrijland schreef:

  charlatan alarm

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/07/maarten-horst-solar-radiation-management.jpg

 5. adje schreef:

  Die Maarten volg ik al een poosje. Hij zit dicht bij de kern. Alleen is ie op het laatste moment van de pot gerukt haha. Complete onzin. Net als die Frans Heslinga. Maar ja, je hebt echt malloten he. Ik heb ook een meisje gekend die kletste tegen bomen aan. En juist zulke labiele mensen worden vaak misbruikt in de media en krijgen een podium.

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Maarten Horst is een disinformant en een FEARMONGER.
  Nadat deze clown bij Pateoradio was geweest en zat te praten over Albedo management gingen bij mij de alarmbellen al rinkelen, toen heb ik even wat video’s bekeken en werd me al duidelijk dat hij een disinfo-agent en een FEARMONGER is.
  Door goed te luisteren wat ie allemaal kletst kunnen we leren hoe je dergelijke types gemakkelijker kunt ontmaskeren.
  Voor mij was het al direct verdacht dat ie in het filmpje hierboven werd geinterviewd door Vitaliti
  Dat is dat mannetje dat de soevereine mens/ikclaimmijnnaam moest promoten en vervolgens de nek moest omdraaien.Dwz laten zien dat het niet werkt.Petje af, want ook die operatie is zeer vakkundig opgezet ism verraders zoals Luca van Dinter.(ikclaimmijnnaam)
  Dergelijke types komen ook nooit door de Dr.judywood lakmoesproef.(zie checktheevidence.com)
  Als we allemaal tijdig de genoemde lakmoesproef hadden gedaan(en dus 911 beter hadden onderzocht ) onzin videos links hadden laten liggen e.d dan hadden we nu deze problemen met flatearthers niet gehad.

  os links laten liggen en hadden we nu niet deze problemen met FLATEARTHERS gehad.

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De zeer bekwame psy-opper, die zichzelf onderzoeksjournalist noemt,Maarten Horst zegt;”Het was voor mij een verassing door POWNED ondervraagd te worden.”
  Hij bedoelde waarschijnlijk verrassing, maar anyhow,ook daarvan mogen we aannemen dat het een leugen is.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Naftali is natuurlijk een joodse naam. Joden mogen het goyim besodemieteren en voorliegen. Ze moet alleen nog even wat meer acteerles nemen en de Nederlandse taal nog even onder de knie krijgen, maar misschien wordt ze binnenkort wel meegenomen door buitenaardsen.

  Maarten Horst heeft ook niet voor niets zulke bakkebaarden. Ik vermoed iets vergelijkbaars. Goyim zijn net dieren.

 9. VekiM schreef:

  Die meid in die video liegt dat ze verrekt, slechte actrice hahahah lmfao.

  Als de beteffende theorie waarde zou bezitten zou het nooit gehyped worden in de MSM, in dit geval door de trollen van geenstijl. Ongelofelijk om te zien hoe makkelijk het eigenlijk is om hele bevolkingen te manipuleren door middel van informatie(=programmatie).

  Die flat earth theorie is er allang, nooit aandacht aangegeven. Nu komt het wel goed uit om er een “spin” mee te creëren en wordt er wel aandacht aan gegeven. Geweldig om te zien hoe het gespeeld wordt, zeker als het zo makkelijk door te prikken is.

  Mooie ketting heeft die Maarten ook vind je niet?

  grs

 10. Martin Vrijland schreef:

  Ooow Occupy…tja dan weten we het eigenlijk al

  https://www.youtube.com/watch?v=PLSk5T27C7M

 11. Martin Vrijland schreef:

  Het is gewoon niet lief wat ik gedaan heb

  https://www.youtube.com/watch?v=YepKBhSRO-U

 12. Martin Vrijland schreef:

  Ik heb Maarten inmiddels telefonisch gesproken. Maarten stelt dat hij PowNed een email gestuurd heeft waarin hij zegt dat hij niet in de uitzending wilde komen. Het filmpje en screenshot van zijn mobiel dat hij stuurde om dat te bewijzen, komen op mij nog niet echt onomstotelijk over als bewijs, omdat het filmpje erg onscherp is en de daarop data voor mij niet zichtbaar zijn. Echter, gesteld dat het zo is dat Maarten inderdaad PowNed een email gestuurd heeft, dan kan het zo zijn dat hij mogelijk inderdaad ongewild in de uitzending van PowNed beland is.

  Maarten zegt nadrukkelijk dat hij geen platte aarde aanhanger is en dat hij daar was om het evenement te filmen op verzoek van Frans Heslinga.

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Lieve jongen, op de eerste plaats,geloven doe je in de kerk.
  Je vriendin doet of ze ziet vliegen en dat is niet lief,want daarmee richt ze veel schade aan in de alternatieve media.
  Of ze ziet ze echt vliegen en dan is dat best wel een probleem.
  Als je ze ziet vliegen zou dat kunnen wijzen op schizofrenie.Ik zeg dit niet om haar te beledigen,maar vanuit menselijkheid.
  Jullie zijn er nu nog redelijk op tijd bij, dus ik zou aanraden eens een psychiater bezoeken.
  En laat jullie niet gek maken door een Frans Heslinga met zijn platte aarde. Hij voert een psy-op uit.
  Hij weet dat de aarde niet plat is.
  Toen ik een jaartje geleden hoorde van de platte aarde, ben ik dat direct gaan onderzoeken, want aangezien we met van alles zijn bedonderd leek het me het onderzoeken wel waard.
  Na 1 dag onderzoek te hebben gedaan,wist ik dat het niet klopt, en begreep ik dat het de zoveelste psy-op is.(psy-op= psychologische operatie)
  En dat is dus een complot.
  Het feit alleen al dat er aandacht aan wordt besteed door de reguliere media zegt genoeg.
  De analyse van Martin is dus juist. Heslinga is een psy-opper.
  Heslinga is dus niet een echte malloot, maar doet of hij een malloot is.
  Er zijn mensen die in deze mindfuck trappen,dat zijn goedgelovige lieve, maar domme mensen.
  De jehova bestaat ook uit goedgelovige lieve, maar domme mensen.
  Ze kunnen niet voor zichzelf denken..
  Laat je niet misleiden door platte aarde en ufo psy-ops, zogenaamde lichtwerkers en channelaars lieve jongen. Dat zijn allemaal charlatans.Ook Maarten Horst is er zo een.
  Deze figuren helpen ons allemaal opzettelijk de vernieling in.
  Sommigen zijn misschien echt zwaar in de war. Ik noem een Anton Teuben,
  Ook een lieve man. Maar wel zo gek als een deur, die ziet ze al jaren vliegen. Het is zo als het is.
  Mooier kan ik het niet maken.

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Vriend van Naftalie,
  in je youtube filmpje ”Vrede en Liefde als fundament’ zeg je dat je wil dat we inzichten moeten delen.
  Het inzicht wat Martin in dit artikel deelt is: Er is een gevaarlijke psy-op gaande,genaamd de platte aarde. Serieuze shit dus.

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=vvwBN7QyeNg

 16. Martin Vrijland schreef:

  Charlatan overzichtje?

  http://www.earthandbeyond.nl/sprekers-eb.html

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Het is toch minimaal uiterst opmerkelijk te noemen dat je als waarheidszoeker – en Maarten zegt te weten dat de aarde rond is- je zeer actieve medewerking gaat verlenen aan flat earthers.
  Het is RAARRRR. Zelfs zo raar dat alle psy-op alarmbellen moeten gaan rinkelen.

 18. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=ek3jGqZkOZg

 19. Martin Vrijland schreef:

  Nog iemand die in het PowNed filmpje te zien is…shill alarm..Jeffrey Vonk

  https://www.youtube.com/channel/UC5rwwkGyOWHhatgyz5LByCQ

 20. Camera schreef:

  over disinfo , de ontdekking , de shills en meer

  https://www.youtube.com/watch?v=67yU9GAcDIM

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten