Franse revolutie in de maak of gaat terreuraanslag de redding bieden?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 juni 2016

ek-voetbal-terreuraanslagFrankrijk staat op z’n kop en als we de geruchten moeten geloven is er een revolutie in de maak. Xandernieuws zegt bijvoorbeeld [citaat] Het zijn nog maar geruchten, maar er bestaan al websites waar serieus en openlijk wordt gezegd dat er op de achtergrond een nieuwe revolutie wordt voorbereid, eentje die volgens sommigen morgen al zou kunnen of moeten beginnen, op de eerste dag van het E.K.. Er zou zelfs al een nationale overgangsraad zijn gevormd. In deze video wordt uitgelegd waarom een nieuwe Franse revolutie nodig is. ‘Aan de ene kant staan de dirigenten die Frankrijk vernietigen en het land in een Amerikaanse provincie willen veranderen. Aan de andere kant staan de Fransen, die niet bereid zijn hun nationale identiteit op te geven. De oorlog is reeds begonnen!… Tussen de regering en het Franse volk heerst oorlog. Ik denk dat dit voor iedereen duidelijk is.’

En dan hebben we natuurlijk in Engeland de beweging van de Brexit en het aanstaande referendum daaromtrent. Het lijkt erop dat Brussel de grip op de bevolking aan het verliezen is. In Nederland hadden we al een ‘Nee’ uitslag in het referendum over het Associatie verdrag met Oekraïne, dat nog steeds genegeerd wordt door Den Haag en Brussel en eigenlijk is dat alleen maar een bevestiging van wat we al wisten: Brussel is een dictatuur die schijt heeft aan de mening van het volk. Als de Engelsen massaal voor een Brexit gaan stemmen, kun je er vergif op innemen dat dat virus naar de rest van Europa overslaat. En feitelijk is de tendens in Frankrijk niet veel anders. Eigenlijk moet geconstateerd worden dat in veel Europese landen een anti-Europa sentiment leeft.

Er is dus nog maar 1 redding mogelijk voor Brussel om dit Große Reich zu retten en dat is de troefkaart. En een troefkaart hebben ze in Brussel! Daarvoor heeft men jaren lang gebouwd aan een klimaat van een goed gecoördineerde groei van de moslimgemeenschap binnen eigen grenzen om daar met Wahabistisch geld (Saoedi Arabië), moskeeën uit de grond te stampen die als kweekvijver voor radicalisme konden dienen. De (door de geheime diensten goed opgeleide) extremistische imams mochten daar voor radicalisering zorgen, zodat Europa binnen eigen grenzen aan haar huurlingenleger kon bouwen, gebaseerd op brainwashing van jongere gelovigen. Vervolgens werden de deuren naar Syrië wagenwijd opengezet en werd de heenreis onbelemmerd gefaciliteerd. Het verschijnsel van de radicaliserende jongeren die als jihadist op pad gingen, werd in de media verkocht als ‘probleem’, maar was feitelijk een resultaat van de wens en wil van Europa. De acteurs in de politiek moeten het alleen verkopen als een probleem. De media zijn hun propaganda-kanaal. Gezamenlijk vormen zij de propaganda leugenmachine. Nee, die jihadisten waren wenselijk. Anders waren ze wel bij afreis tegengehouden. No problem! Het Westen heeft haar eigen huurlingenlegers gecreëerd. Natuurlijk is zo’n stelling niet altijd hard te maken door de geldstromen te volgen, omdat het vaak gehuld is in mistigheid en schimmigheid. Dit is in mijn optiek een van de redenen dat er nu een mediacampagne gevoerd wordt om het volk de indruk te geven dat Saoedi Arabië en Amerika niet meer zo goed met elkaar door 1 deur kunnen. Datzelfde geldt voor Amerika en Turkije, waarbij de media gebruikt worden om te verkopen dat Turkije boos is op Amerika, omdat Amerika de Koerdische verzetsbewegingen zou steunen. Al eerder zagen we dit verschijnsel in de breuk tussen de Turkse president Erdogan en zijn (CIA) leermeester Fetullah Gülen. Het volk wordt en masse de ogen dichtgesmeerd. Neemt u 1 ding van mij aan: de media liegen over letterlijk alles! En dat geldt zeker voor de strijd in Syrië en alle spelers op dit slagveld en voor alle side effects daarvan (de vluchtelingenstromen, de internationale verhoudingen tussen landen, etc.). De huurlingenlegers bestaan voor een klein deel uit jihadisten van eigen kweek en bodem, en voor een groot deel uit lokale strijders die al jaren namens het Westen voor het Soennitische kamp strijden. Rusland is de andere grote speler op het schaakbord, in samenwerking met het Sjiitische kamp en de overige schaakstukken in dit masterplan.

Alle grote jongens op het wereldwijde schaakbord van oorlogsvoering werken achter de schermen samen. Saoedi Arabië was en is de vazalstaat van Amerika en is gebruikt voor de islamisering van Europa. Waarbij ik opmerk dat ik niets tegen het aanhangen van de islamitische geloofsovertuiging heb. Ik constateer alleen een statistisch feit, namelijk dat Europa zelf de voedingsbodem heeft laten leggen met Saoedisch Wahabistisch geld. Dat Saoedi Arabië haar bestaan dankt aan de Balfour declaratie in 1917, waarbij de goedkeuring van het zionistisch plan met daarin de vastlegging van reservering van grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël van doorslaggevend belang was, heeft er voor gezorgd dat Saoedi Arabië een zionistische vazalstaat is. De Saoedi’s danken hun bestaansrecht dus aan het Westen en alles wat zij doen komt uit de koker van het New World Order plan. De strijd die in de media gevoerd wordt tussen de verschillende landen en het vingertje wijzen dat plaatsvindt, dient slechts en alleen om het volk de ogen dicht te smeren. Achter de schermen werkt men samen in het masterplan als roadmap richting New World Order via ‘Ordo ab Chao’ (Orde uit Chaos). Dus als er honderden moskeeën uit de grond zijn gestampt in Europa met geld uit deze zionistische vazalstaat en we herleiden dat tot de bron, dan is dit allemaal onderdeel van het zionistisch New World Order masterplan van de faraonische aristocratie die de wereld runt.

Wat er feitelijk gaande is, is dat het strijdtoneel in Syrië door de schaakspelers van de New World Order is opgetuigd om het spel van verdeel en heers in Europa te kunnen spelen. Je kunt geen oorlog tegen je eigen volk starten als je een groot wereldrijk wilt. Je wilt dat het volk roept om jouw leiderschap, vanuit wanhoop. Daarom is het radicaliseringsproces opgestart binnen eigen landsgrenzen. Daarom worden politici in stelling gebracht die bevolkingsgroepen tegen elkaar op moeten zetten. Daarom is een financiële crisis geïmplementeerd. Daarom is de reeks oorlogen van Irak, Libië tot Syrië gestart en daarom worden nu bewuste miljoenen vluchtelingen Europa ingestuwd om voor chaos te zorgen. Het is een goed gecoördineerd masterplan met heel veel facetten, maar al die facetten zijn weloverwogen en decennia lang voorbereid. Want ook die vluchtelingenstroom die in 2015 ineens begon te pieken (terwijl de oorlog in Syrië al veel langer gaande was) is niet zomaar uit de lucht komen vallen. En dan nu ineens weer een opleving van Vluchtelingen uit Libië? En die betalen allemaal duizenden euro’s terwijl ze uit kapotgeschoten gebieden komen? Maak dat de kat wijs! Europa staat zelf met de geldbuidel te rammelen om die vluchtelingen hier naartoe te sturen. Griekenland moest kapot gemaakt worden met een financiële crisis en krijgt als slagroom op het toetje nog even wat vluchtelingen erbij. En er komen er meer. En die hebben allemaal geld genoeg om dat dure smokkelaars-ticket op die gammele bootjes te betalen? Ik geloof er niets van! Niet voor niets zijn er prachtige boekwerkjes gedrukt als wegwijzer in Europa voor vluchtelingen, door een club gelieerd aan George Soros. De vluchtelingenstroom hoort bij het masterplan van de geplande chaos voor Europa.

Er zit nog maar één ding op als het gaat om het behoud van het plan voor dit Große Reich Europa (als roadmap richting wereldregering). Het volk moet een dusdanig groot probleem voor de kiezen krijgen dat het gaat schreeuwen om hulp vanuit Brussel. En die kans ligt natuurlijk op de loer bij de start van het EK voetbal vandaag. Er moet een gigantische terreuraanslag komen. Hierdoor kan er in 1x een ‘staat van beleg’ afgekondigd worden en raakt het volk dusdanig in paniek dat elk argument dat er nog was om uit het EU project te stappen tenietgedaan wordt door de roep om de sterke arm. Het liefst natuurlijk een terreuraanslag die in meerdere landen tegelijk uitgevoerd wordt of in ieder geval een dusdanige impact heeft, dat het volk overgenomen wordt door totale angst en paniek. We need a new Pearl Harbor or a new 911 inside job. En voor wie doorheeft dat alle terreur uit de koker van ISIS eigenlijk terreur uit de koker van de internationaal samenwerkende geheime diensten komt, heeft door dat vrijwel alle terreur zelfgeschapen is. De elite heeft de controle op het proces van het creëren van het probleem; heeft controle op het incubatieproces van het effect op het volk én biedt zelf de oplossing aan voor dat ‘zelfgeschapen probleem’. De stelregel van ‘Problem, Reaction Solution‘. Ik wil geen voorspellingen doen, maar de (zoveelste nep) arrestatie van een Fransman die aanslagen wilde plegen op het EK voetbal was al een teken aan de wand. Het feit dat de NOS haar verslaggevers voorbereid op een aanslag op het EK, is teken aan de wand numero twee. Kortom, het kon wel eens spannend worden de komende weken.

Bron linkvermeldingen: xandernieuws.punt.nlnos.nl, mediacourant.nl

Gedeeld 396

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Volgens mij is het staat van beleg in Frankrijk reeds een feit, het EK geeft de machthebbers een extra mogelijkheid om een aanslag te ensceneren. We hebben het gezien met de (valse) bommeldingen in stadions voorafgaand aan het EK. Dit alles speelt in op de ‘Lemnitzer–Ailleret Agreements’ waardoor Frankrijk weer geïntegreerd gaat worden in de NATO geïntegreerde militaire commandostructuur. Als dit gebeurt dan heeft NATO weer het recht om militaire wapentuig te installeren in Frankrijk en is het schaakbord klaar voor de wedstrijd tussen West en Oost.

  French withdrawal
  A map of France with red and blue markings indicating air force bases as of 1966.
  Map of the NATO air bases in France before Charles de Gaulle’s 1966 withdrawal from NATO military integrated command

  NATO’s unity was breached early in its history with a crisis occurring during Charles de Gaulle’s presidency of France.[30] De Gaulle protested against the USA’s strong role in the organization and what he perceived as a special relationship between it and the United Kingdom. In a memorandum sent to President Dwight D. Eisenhower and Prime Minister Harold Macmillan on 17 September 1958, he argued for the creation of a tripartite directorate that would put France on an equal footing with the US and the UK.[31]

  Considering the response to be unsatisfactory, de Gaulle began constructing an independent defence force for his country. He wanted to give France, in the event of an East German incursion into West Germany, the option of coming to a separate peace with the Eastern bloc instead of being drawn into a larger NATO–Warsaw Pact war.[32] In February 1959, France withdrew its Mediterranean Fleet from NATO command,[33] and later banned the stationing of foreign nuclear weapons on French soil. This caused the United States to transfer two hundred military aircraft out of France and return control of the air force bases that had operated in France since 1950 to the French by 1967.

  Though France showed solidarity with the rest of NATO during the Cuban Missile Crisis in 1962, de Gaulle continued his pursuit of an independent defence by removing France’s Atlantic and Channel fleets from NATO command.[34] In 1966, all French armed forces were removed from NATO’s integrated military command, and all non-French NATO troops were asked to leave France. US Secretary of State Dean Rusk was later quoted as asking de Gaulle whether his order included “the bodies of American soldiers in France’s cemeteries?”[35] This withdrawal forced the relocation of SHAPE from Rocquencourt, near Paris, to Casteau, north of Mons, Belgium, by 16 October 1967.[36] France remained a member of the alliance, and committed to the defence of Europe from possible Warsaw Pact attack with its own forces stationed in the Federal Republic of Germany throughout the Cold War. A series of secret accords between US and French officials, the Lemnitzer–Ailleret Agreements, detailed how French forces would dovetail back into NATO’s command structure should East-West hostilities break out.[37]

  http://www.nu.nl/terreur-in-europa/4249743/frankrijk-verlengt-noodtoestand-ek-voetbal.html

 2. Analyze schreef:

  Hier een leuke NAZI geschiedenis college:
  https://www.youtube.com/watch?v=luzAoQUM8Kg

 3. Analyze schreef:

  De E.U. fungeert dus als veiligheidsbuffer tussen het Oosten en de V.S.
  Sterker nog de E.U. is na WOII (Marshall Plan) opgezet door diezelfde V.S. als uitvalsbasis. Het is dus een Amerikaans project en het is gekoppeld aan NATO.

  Het begon dus in Washington onder de Truman-administratie en Jean Monnet (Franklin Roosevelt) was de ideale dubbelagent voor het Europeese vasteland om de E.U. structuur tot stand te brengen. Dit E.U. project is in het geheimn door de V.S. gefinacierd, de Marshall Plan is hier dus onderdeel van:
  “American government documents show that the US intelligence community ran a campaign in the Fifties and Sixties to build momentum for a united Europe. It funded and directed the European federalist movement.

  The documents confirm suspicions voiced at the time that America was working aggressively behind the scenes to push Britain into a European state. One memorandum, dated July 26, 1950, gives instructions for a campaign to promote a fully fledged European parliament. It is signed by Gen William J Donovan, head of the American wartime Office of Strategic Services, precursor of the CIA.”

  De ‘American Committee for a United Europe’ fungeerde als een CIA front en ‘the usual suspects’ zaten in het bestuur:
  Walter Bedell Smith
  Allen Dulles etc.

  Zie hier de diepe staat in actie, de V.S. komt haar schulden innen en alle romantische verhalen kunnen de prullenbak in.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/1356047/Euro-federalists-financed-by-US-spy-chiefs.html

  http://europa.eu/about-eu/basic-information/symbols/europe-day/schuman-declaration/index_en.htm

 4. Analyze schreef:

  KALERGI Vluchtelingenplan: Praktischer Idealismus, Wir schaffen das!

  The American Committee on United Europe (ACUE), founded in 1948, was an American organization which sought to counter the Communist threat in Europe by promoting European political integration. Its first chairman was ex-wartime OSS head, William Joseph Donovan.[1]

  The structure of the organisation was outlined in early summer of 1948 by Donovan and Allen Welsh Dulles by then also reviewing the organization of the Central Intelligence Agency (CIA).[2] in response to assistance requests by Richard Coudenhove-Kalergi () and Winston Churchill.

  Declassified American government documents have shown that the ACUE was an important early funder of both the European Movement and the European Youth Campaign. The ACUE itself received funding from the Rockefeller and Ford foundations.[1]

  The U.S. policy was to promote a United States of Europe, and to this end the committee was used to discreetely funnel CIA funds – by the mid 50’s ACUE was receiving roughly $1,000,000 USD per year – to European pro-federalists supporting such organizations as the Council of Europe, the European Coal and Steel Community, and the proposed European Defence Community.[3]

 5. Analyze schreef:

  Military EVACUATING Women & Children from Ramstein Air Force Base in Germany
  Post by Newsroom – Jun 07, 2016

  Numerous reports have now come in to SuperStation95 that an EVACUATION of military families is underway from Ramstein Air Force Base in Germany. This is usually undertaken ONLY if war is considered “imminent.”

  https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM

 6. Arend Zeevat schreef:

  Op 9 juni heeft er een historische gebeurtenis plaatsgevonden, toen de the London Times een artikel van de Dr. Rath Health Foundation publiceerde. Daarin legt hij de Nazi-wortels van de EU bloot.

  “Historical Facts On Nazi Roots Of ‘Brussels EU’ Presented In The London Times By Dr. Rath Foundation

  In an unprecedented move, on 9 June 2016, the London Times published an advertorial by the Dr. Rath Health Foundation providing staggering proof that the foundation of the ‘Brussels EU’ came directly from the drawing boards of Nazi Germany. With this publication of the historical facts about the Nazi roots of the ‘Brussels EU’, any remaining political and moral legitimacy of the undemocratic construct has now evaporated.”

  Bron: http://www4.dr-rath-foundation.org/Newsletter/articles/Historical-facts-on-nazi-roots-of-brussels-eu-presented-in-the-london-times-page1.html#pdirect

 7. erwin schreef:

  Mooi stuk van je Martin en inderdaad zowel Poetin als het westen werken met elkaar samen waarbij Poetin de rol van Goldstein uit het boek van Orwell moet voorstellen. Vergelijk de new world order met een fusie tussen 2 bedrijven die
  naar een monopolie toewerken.
  Tja revolutie, revoluties worden altijd gepland door de elite en uitgevoerd door de geheime diensten. Het volk wordt slechts als instrument gebruikt.
  Zoals de politie, CIDE, criminelen runt met informatie en materiaal zo wordt ISIS enz gerund door de buitenlandse veiligheidsdienst. Vaak worden criminelen gechanteerd om voor veiligheidsdiensten aanslagen te plegen. Doen zij dat dan
  Worden er deals gesloten tussen dien criminelen en die veiligheidsdiensten.
  Het is niet voor niets dat echte informatie over terroristen en strafprocessen over hen in het geheim worden gehouden. Komt dat de veiligheidsdiensten even goed uit. Kortom by deception you shall make war.

 8. Analyze schreef:

  Hetzelfde geldt voor Kurt Waldheim (88=HH), ex-VN secretaris Generaal. We mogen onderhand vaststellen dat OSS operatie ‘Paperclip’ een zeer groot succes is gebleken en dat de NAZI’s nooit zijn verslagen: WOIII comeback
  Although it was never proved that Waldheim himself committed atrocities during World War II, he was a lieutenant in army intelligence, attached to brutal German military units that executed thousands of Yugoslav partisans and civilians and deported thousands of Greek Jews to death camps from 1942 to 1944. Waldheim lied about his wartime service in the Balkans, maintaining that his military career ended in 1942 after he was wounded in a battle on the Russian front.
  http://www.nytimes.com/2007/06/14/world/europe/14iht-waldheim.3.6141106.html?_r=0

 9. erwin schreef:

  Het is een misvatting om te blijven denken dat de Eu een project zou zijn van de nazi’s. Dit is is desinformatie van de faraonische club om zich te schuilen
  en derden/nazi’s de schuld te geven. De nazi’s hebben den 2e wo verloren en
  degeen die gewonnen heeft is de faraonische club. Deze laatste club
  is het hoofdprobleem op deze wereld.

 10. Analyze schreef:

  De beerput gaat zeer diep de NAZI ideologie is verzonnen door mensen gelieerd aan de ‘Holy See’.
  Het was/is een middel om te verdelen en heersen (divide et impera), de echte man achter Adolf was Heinrich Himmler cultuurbewaker en een onderschat fenomeen.
  Himmler is net zoals Beatrix een ridder in de orde van Malta en er staat wat ‘frisse volk’ op:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackwater12.htm

  Heb je ooit afgevraagd waarom Neo-Nazi’s hun hoofd kaalscheren? Slaven van de farao scheerde ze namelijk ook kaal.

 11. Analyze schreef:

  o.a.:
  Allen Dulles
  Augusto Pinochet
  Avery Dulles
  David Rockefeller
  Edward Egan (Archbishop NY)
  Francis L. Kellogg
  Frank C Carlucci
  Franz von Papen (Hitler enabler)
  Fritz Thyssen (Hitler’s financier)
  George H.W Bush
  Giscard d’Estaing
  –Heinrich Himmler (Nazi war criminal)
  Henry Luce
  J. Edgar Hoover
  Joseph Kennedy
  Juan Carlos (King of Spain and Jerusalem)
  Kurt Waldheim (Nazi war criminal)
  Licio Gelli
  Nelson Mandela
  Oliver North
  Pat Buchanan
  Phyllis Schlafly (Dame)
  Prescott Bush, Jr.
  Reinhard Gehlen (Nazi war criminal)
  Rick Santorum
  Ronald E. Reagan
  Rupert Murdoch
  Ted Kennedy
  Thomas ‘Tip’ O’Neill
  Tony Blair
  William F. Buckley, Jr.
  William Randolph Hearst

 12. Analyze schreef:

  Knights of the Sedes Sacrorum (S.S.) waren in dienst van de ‘Sancta Sedes= Holy See’
  onder aanvoering van Adolf.
  https://zaidpub.files.wordpress.com/2011/11/pope-pii.gif
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Heilige_Stoel

  De geschiedenis zoals wij die op school geleerd hebben en nog steeds onderwezen wordt is een LEUGEN!

 13. Martin Vrijland schreef:

  @Erwin,

  Dank je. Ik ben het overigens volledig met Analyze eens.
  Het is zeker geen misvatting. De nazi’s zijn de politiek-militair- uitvoerende tak van de farao’s en helaas heeft dat zich voort gezet in het EU plan met een grote vinger in de pap van Bilderberg Bernhard en Walter Halstein.

 14. Analyze schreef:

  De belangrijkste vraag voor degene tussen 18 en 45 jaar, wil je voor dit tuig het slagveld op?
  Vrouwen zijn sinds 2 feb. 2016, dankzij ex-call girl Plasschaert nu ook oproepbaar.

  De activering van de dienstplicht baart mij de grootste zorgen:
  “In Nederland is sinds 1 mei 1997 de opkomstplicht officieel opgeschort. De Tweede Kamer heeft in mei 1993, bij aanvaarding van de Prioriteitennota, ingestemd met opschorting van de opkomstplicht. Sinds 22 augustus 1996 werden er al geen nieuwe dienstplichtigen meer opgeroepen. De opschorting wil zeggen dat burgers geen militaire dienst hoeven te vervullen zolang de veiligheidssituatie dat niet vereist. De Nederlandse krijgsmacht bestaat sindsdien volledig uit (vrijwillige) beroepsmilitairen. Wel krijgt iedere mannelijke staatsburger een dienstplichtbrief waarin wordt verteld dat hij is ingeschreven, maar niet opkomstplichtig is. De dienstplicht is dus niet afgeschaft, alleen de opkomstplicht is opgeschort.[4] De Kaderwet dienstplicht regelt dat opschorting en beëindiging daarvan bij Koninklijk Besluit wordt geregeld, maar dat wordt ingetrokken als de Staten-Generaal bezwaar maakt.

  In het voorjaar 2008 waren er geluiden, onder andere in de VVD en in de krijgsmacht zelf (generaal Dick Berlijn), die wilden onderzoeken of de opkomstplicht weer zou moeten worden ingevoerd, vanwege de zware belasting op het beroepsleger door de vele uitzendingen naar conflictgebieden.”

  BWBR0008589 cq. BWBR0028468

 15. erwin schreef:

  De desinformatie gaat erg ver. Het is een misverstand dat de “katholieke ” kerk leidend is in wat er gebeurt
  in deze wereld.n Al geruime tijd, eeuwenlang, wordt de katholieke kerk niet geleid door echte katholieken maar door individuen van de faraonische club. Zeker na het verlies van de 2e WO en Vaticaan II is het over en uit met
  de katholieke kerk en dat katholieken de dienst zouden uitmaken in die kerk. De katholieke kerk wordt gebruikt door de faraonische club om maatregelen door te voeren die in het belang zijn/spreekbuis van die club.
  Ook hier verbergt de faraonische club zich weer achter een derde, de katholieke kerk. De katholieke kerk is een goed merk en bijzonder interessant om grote mensenmassa’s te besturen. De faraonische club tracht ook in China via de rooms-katholieke kerk de chinese massa te hersenspoelen met de mythe van christus.
  De paus is de trekpop van de faraonische club.
  Voor de 2e WO is er nog getracht door ongecontroleerde en vooral onwetende “katholieken ” en/of nazi’s om de macht in de handen van de faraonische club terug te krijgen. In dat kader waren er contacten tussen de nazi’s met de paus en akkoorden. Die ironie was dat de “katholieke”kerk eigenlijk toen al niet “katholiek’ was maar diffuus was. Iedereen deed alsof , de paus en de nazi’s deden alsof zij dat niet van elkaar wisten of uit tactische redenen dat speelden. Maar hielden elkaar wel in de gaten.
  De ironie was dat de faraonische club dit wist, plande, toekeek hoe de “katholieken “en nazi’s getuind zijn. in het plan van de faraonische club waardoor de faraonische club nu de heerschappij heeft.
  Voor de vorm worden rooms-katholieke kerken in stand gehouden, zoals de romeinen ook de godsdiensten van de overwonnen toelieten. Zolang het niet schadelijk is voor de faraonische club, integendeel zelfs. De paus is een goede pleitbezorger van de faraonische club.Dat de katholieke kerk
  eigenlijk wordt bestuurd door de faraonische club weet het overgrote merendeel niet. Willen ze ook niet weten. Vergelijk de vrijmetselaars waarvan alleen de hoge graden weten wat er speelt, wie de baas is en wat de onderlinge verbanden zijn. Zelfs de ridders van malta enz. weten het niet maar spelen het spel mee. Need to know is waar zelfs de ridders van malta het mee moeten doen en een leuk carnavalspak aan natuurlijk.

 16. Analyze schreef:

  0,000001% van de wereldbevolking en ze staan niet vermeld in de quote 500:
  De (jezuiëten) paus is de ambassadeur van de luciferiaanse families zgn. Ptolemaic Papal bloodline:
  House of Borja
  House of Breakspeare
  House of Somaglia
  House of Orsini
  House of Conti
  House of Chigi
  House of Colonna
  House of Farnese
  House of Medici
  House of Gaetini
  House of Pamphili
  House of Este
  House of Aldobrandini
  ———————————————————————————-
  Bauer-clan = Rothshild (Vaticaan bankiers/Israel financiers)
  The Bruce family
  Cavendish (Kennedy) family
  Hanover family
  Hapsburg family
  Krupps family
  Plantagenet family
  Rockefeller family
  Romanov family
  Sinclair (St Claire)
  Warburg (del Banco)
  House of Windsor (Saxe, Coburg, Gotha, Guelp) family
  The Astor family
  Bundy family
  Collins family
  Dupont family
  Freeman family
  Li family
  Onassis family
  Reynolds family
  Russel family
  Van Duyn family

 17. Diewer schreef:

  Haha, voor de vorige ‘aanslagen’ werden al een paar maanden van tevoren vergunningen ingetrokken voor een festival in parijs, vanwege ‘sterke aanwijzingen’ voor aanslagen. Rara hoe zouden die parijse ambtenaren dat weten…? ‘Toevallig’ werden er later ook aanslagen gepleegd…

  http://www.ed.nl/regio/eindhoven/gekleurd-poeder-van-holi-fusion-eindhoven-scoort-ook-in-turijn-1.6098004

  – Parijs had vorig jaar eigenlijk het paradepaardje moeten worden. “Parijse bestuurders trokken opeens alle vergunningen voor festivals in. Er zouden serieuze aanwijzingen zijn voor aanslagen in de stad. Een paar maanden later was de Franse hoofdstad daadwerkelijk het decor van vreselijke aanslagen.” –

  Afwachten wat er nu ‘van tevoren bekend is’…

 18. Analyze schreef:

  De streep die ik hierboven heb getrokken heeft te maken met de Saturliaanse Broederschap (13 Zoroastriaanse bloedlijnen) die terug gaat tot Babelonië cq. Sumer.
  De namen zijn misschien veranderd, maar de bloedlijn niet. De families zijn in staat om steeds verschillende gedaantes (niet fysiek) aan te nemen en beschikken over zeer veel occulte (verborgen) kennis.

  Ze regeren via machtsringen, vanuit het ‘duister’. De prostituees die in het voetlicht treden zijn dus niet meer dan de uitvoerende tak van ‘the black nobility’.
  Ook de ‘publieke’ Bilderberg en Davos conferenties zijn niet meer dan ‘brain storm’ sessies in dienst van de oude faraonische aristocratische families.

  Terugkomend op de Bilderberg Dresden conferentie, één agenda punt viel me op en dat is
  ‘Precariat and middle class’. Nederland bestaat uit een gezonde middenklasse die niet geheel afhankelijk is van de overheid. Dit is voor deze families een doorn in het oog, omdat het totale controle en integratie in de weg staat. We gaan in de nabije toekomst via de E.U. dus een hevigere aanval zien op de middenklasse, zodat totale onderwerping en integratie in de mondiale machtstructuur steeds dichterbij komt.
  https://www.youtube.com/watch?v=_6GBhIEEmlc

 19. Analyze schreef:

  NAZI operatie Anakonda (wurggreep) o.l.v. de Pentagon is een aantal dagen geleden begonnen.
  De grootste ‘oefening’ sinds de ‘Koude oorlog’:
  This exercise will involve more than 31,000 participants from 24 nations, including Albania, Bulgaria, Canada, Croatia, Czech Republic, Estonia, Finland, Germany, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, the United Kingdom and the United States.
  http://www.eur.army.mil/leaders/

  Het begint er steeds meer op te lijken dat Rusland (China,Iran) zodanig geprovoceerd worden om de militaire ‘endgame’ tot stand te brengen:
  https://www.youtube.com/watch?v=YXgOi1eaVMs

 20. Analyze schreef:

  Teken aan de wand is dat NAZI Stoltenberg Georgië in een versneld NATO integratie traject probeert te krijgen. Je hoeft maar op de wereldkaart te kijken om te zien dat Georgië gedeeltelijk aan de Zwarte Zee ligt dicht in de buurt van de Russische marinebasis De Krim ligt.
  https://www.youtube.com/watch?v=38prz_oypkY

 21. leeuw schreef:

  De 14de juni komt hier in Frankrijk een grote protest actie op gang waarbij men in Parijs meer als 1 miljoen mensen verwacht en ze worden met vele bussen gebracht, want op de treine en zo kan je niet goed rekenen. Hou wel rekening mee als je naar Frankrijk op vakantie gaat dat je op tijd tankt want de benzine en diezel is nog steeds niet overal te verkrijgen. De winkels worden nog redelijk goed aangevult hier en soms zie je een kleine gat maar dat is niks vergeleken met een paar weken terug.
  De paniek is nu over en men went aan deze situatie hier en men leeft rustig verder hier of er niks aan de hand is en men staat gewoon achter de stakers.
  De vuilnis stapelt zich op in sommige steden en men neemt dat voor lief.
  Wat ik denkl als zich ene schietpartij voordoet dat de stakers de schuld in hun schoenen geschoven krijgen dat men zegt dat het hun schuld is omdat de beveiligers niet op tijd waren ivm dat de treinen en de metro’s enz staakte.
  Terwijl men gewoon deze massaal zouden kunnen ophalen thuis met bussen.
  Ik denk dat ze dat ook zo zullen spelen.
  Beetje vreemd om om in deze bizare tijd te leven,,,,,

 22. leeuw schreef:

  Hiltlers natte droom is wel zeker uitgekomen erwin, de derde rijk heet nu de EU.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten