Gaat u vanavond ook Halloween vieren? Wat viert u eigenlijk?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 oktober 2015

happyhalloweenMiljoenen kinderen en volwassenen wereldwijd zullen in de nacht van 31 oktober Halloween vieren. Weinigen zullen zich bewust zijn van de oude Keltische wortels in de Samhain (Samain) festival. In Keltisch Ierland ongeveer 2000 jaar geleden. Samhain was de verdeling van het jaar tussen de lichtere helft (zomer) en de donkere helft (winter). Op Samhain was de scheiding tussen deze wereld (3D) en de hogere wereld – laten we zeggen de geesten wereld (in de volksmond) – naar verluidt het dunst. Voorouders van de familie werden gehuldigd en opgeroepen. Schadelijke geesten moesten gelijktijdig worden afgeweerd. Mensen droegen kostuums en maskers om zich te vermommen om zo het aantrekken van schadelijk te voorkomen. Vreugdevuren en voedsel speelde een grote rol in de festiviteiten. De beenderen van geslacht vee werden in een gemeenschappelijk vuur geworpen. Vuren binnenshuis werden gedoofd. Eten werd bereid voor zowel de levenden als de overleden geesten. Voedsel dat eigenlijk voor die geesten van de voorouders bestemd was, werd ritueel gedeeld met de armen. 

Het christendom nam de huldiging van de doden over op de christelijke kalender met de viering van Allerheiligen (All Hallows) op 1 november, gevolgd door Allerzielen op 2 november. Het dragen van kostuums en maskers voor het afweren van schadelijke geesten werd behouden als Halloween gebruik. De Ieren emigreerden naar Amerika in grote aantallen in de 19e eeuw, vooral rond de tijd van de hongersnood in Ierland tijdens de jaren 1840. De Ieren droegen hun Halloween tradities over naar Amerika, waar het vandaag de dag een van de belangrijkste feestdagen van het jaar is. Ook in Nederland zien we die trend nu opkomen. Als je in Amsterdam rondloopt dit weekend zie je het barsten van de gemaskerde en verklede mensen. Door de tijd heen hebben andere tradities zich vermengd in Halloween, bijvoorbeeld de Amerikaanse oogsttijd traditie van het uitsnijden van pompoenen. Leest u de gehele oorsprong van Halloween op deze website.

Eigenlijk zouden we dus kunnen zeggen dat Halloween een ‘heidens’ feest is dat in het christendom overgenomen is. Wat op zich bevreemdend lijkt, omdat het in de bijbel nadrukkelijk afgeraden wordt om de geesten van overledenen op te roepen. Dit juist in verband met het gevaar van het zich begeven op het terrein van de demonische wereld. Maar dat het christendom zwaar verweven is met heidense of liever gezegd satanische gebruiken is bij velen wellicht niet bekend, maar het hele kerstfeest in december heeft natuurlijk niets met de geboorte van Jezus te maken. Tijdens de latere periodes van het Romeinse rijk, begon de zon aanbidden een centralere positie in te nemen, hetgeen uiteindelijk leidde tot het ‘solar monotheïsme’. Bijna alle religies in die periode waren doorspekt met zonneverering en zowel de Christus als Mithra verering bevatten de eigenschappen van zonne-verering. Het feest van Sol en Victus (de open onoverwonnen zon) op 25 december werd gevierd met grote vreugde en uiteindelijk werd deze datum overgenomen door de christenen als Kerstmis, de geboortedag van Christus. Feitelijk is kerstmis dus verering van de zonnegod. We hebben het dan over de oude zon zoals die ooit in een oude constellatie aan de hemel zichtbaar was en gezien werd als ‘de open onoverwonnen zon’. Dit is een verwijzing naar de lineaire opstelling van Saturnus, Venus en Mars zoals die ooit aan de hemel zichtbaar zou zijn geweest. Bekijk hiervoor de documentaire Symbols of Alian Sky van het Thunderbolts Project van David Talbott (zie onder). We kunnen dus met een gerust hart stellen dat het kerstfeest een Saturnus-vereringsfeest is. “Hè verdomd, daar heb je die Vrijland met zijn Saturnus weer.” Tja, ik kan er ook niets aan doen. En dan heb ik het nog niet eens over het paasfeest gehad. Daar kom ik tegen die tijd nog wel eens op terug.

Al vaker heb ik aangegeven dat religies een creatie zijn van de Saturnus cult; oftewel de elitaire kliek die de wereld bestuurt. Het oproepen van geesten of liever gezegd het oproepen van entiteiten uit de hogere dimensie van de gelaagde dimensionale werelden binnen de matrix, is iets wat niet thuis hoort in religie. De Bijbel raadt het zelfs nadrukkelijk af. Dergelijke tegenstrijdigheden zullen we nog wel vaker kunnen ontdekken. Dat is voor dit artikel een exercitie die we maar even achterwege laten.

De entiteiten die tot de hogere dimensionale lagen van de matrix-zielengevangenis behoren zijn allen creaties binnen die matrix. De illusie van de ‘overleden geesten’ die zich kunnen presenteren bij spelletjes als ‘glaasje draaien’ of bij andere methoden van het oproepen van geesten, is niets meer dan matrix “gezichtsbedrog”. Het zijn de entiteiten of ‘poortwachters van de hogere dimensies’ die u de indruk wekken dat u met geesten van overleden kunt communiceren. Het zijn binnen die dimensionale matrix-laag gecreëerde ‘programmaatjes’, waarbij u het beste kunt denken aan de filmtrilogie the matrix en dan met name de film The Matrix Reloaded. Daarin heb je types als de Merovingian, de Keymaker en The Twins die als het ware de hogere lagen binnen de matrix onder hun hoede hebben. De entiteiten uit die ‘hogere lagen’ van de matrix kunnen zich als het ware voordoen als geesten van overledenen. Dit gaat uw voorstellingsvermogen wellicht enigszins te boven, maar in een eerder artikel vergeleek ik de interdimensionale gelaagdheid van de matrix met softwaresimulaties. U bent zelf in diepste wezen (uw ziel is) een ‘interdimensionaal wezen’. Plaatst u dat eens in de allegorie van een softwaresimulatie (leest u dat artikel aub eerst even) waarbinnen u en anderen hun bewustzijn hebben ge-upload en waarbinnen (binnen die simulatie) opnieuw iemand opstaat die een simulatie bouwt, waarbinnen wederom het bewustzijn ge-upload kan worden. Je krijgt dan multi-dimensionale gelaagdheid. Dit zijn trouwens concrete plannen van Google’s technisch topman, filosoof en transhumanist Ray Kurzweil. De entiteiten – of gecreëerde ‘wezens’ in de hogere lagen van de matrix multidimensionaliteit – kunnen zich aan de mensheid presenteren als geesten van overledenen of als kwaadaardige entiteiten die in de verschillende religies bekend staan als demonen of jinns. Door de gnostici werden deze entiteiten wel Archonten genoemd. It’s just another matrix trick to scare people en om mensen de illusie te geven dat de geesten van overledenen rondzweven in een soort wachtkamer ergens daarboven. Bullshit! Laat u niet in de maling nemen. Doorschouw de matrix en al haar illusies.

De meeste mensen die meedoen aan een feest als Halloween zullen dit hooguit doen omdat het weer een leuk alibi voor een feestje is. Onschuldig dus. Mocht u toch op zoek zijn gegaan naar de betekenis van dit feest, dan heeft dit artikel u wellicht enigszins op het spoor van een nieuwe ontdekkingsreis gezet.

Bron linkvermeldingen: newgrange.com, matrix.wikia.com

Gedeeld 201

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (41)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. leeuw schreef:

  Ik ben als Cristen geboren en ik heb weinig met die feestdagen gehad en veel akns is da dus dat ik in mijn onderbewuste wist dat het niet nodig is en echt kul is. Wees goed als mens voor je medemens en lee gewoon je leven en hecht geen waarde aan geld en stap zoveel mogelijk over op zelvoorzienend te leven. BV als je met je camper gaat heb je genoeg zonneenergie en waarom moet dan heel je dak thuis er mee vol leggen? Je bent voor ongeveer 1000 euro klaar als je met een beetje stroom tevree bent.
  Pak dan een zonneboiler evt pak je zonneenergie lampen die je voor de vensterbank zet en je hebt gratis thuis stroom. Als je auto rijd kan je je laptape vullen en je mobiel. Ook voor dat zijn er oplossingen als je geen auto hebt. Want dat kan je ook al opladen met zonnenergie die daar speciaal voor gemaakt zijn en ga lekker tuinieren evt op je balkon en geniet van het leven.
  Gewoon positief te leven en je hebt geen idote feestdagen nodig.

  https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=zonne+energie+voor+camper
  http://www.greenem.nl/broodje-aap-verhalen/

  Geen geld ervoor, geen probleem
  https://www.youtube.com/results?search_query=solar+heater

  Solar heater
  Ook kan je zo warm water verkrijgen ga rond neusen op youtube ervoor
  Hbe je ene huurhuis en een tuin dan kan je het binne laten gaan via een klein raampje evt of je zet zwarte blikjes voor je raam (wel met MAT verf verven. Anders heeft het geen zin.)
  Leg op je vensterbank twe hele smalle latjes en boor gaatjes in de blikjes en plak ze aan elkaar verf ze met zwarte mat verf zwart en je haalt de warmte binnen.
  2 f bij 1 meter met volle zon in de winter levert 2000 watt warmte op.
  Aan bijde zij kanten van je raam een halve meter blikjes zal niet storend zijn en als je een zonneenergie lampen op je vensterbank zet dan heb je s’avonds genoeg licht.
  Tis een tip voor mensen met ene kleine portemonee of milieu bewust willen leven

 2. Treowd schreef:

  TRICK OR TRUTH: Halloween & The Occult Revealed 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=3-qhBq1bbOE

 3. Treowd schreef:

  Met in het achterhoofd wetende dat Alex Jones een beetje een omstreden figuur is wil ik toch de volgende video onder aandacht brengen. Juist omdat er ook zeer interessante info in de video naar voren gebracht wordt naast het gegeven dat ook Alex op zijn eigen wijze tegen het systeem aan het strijden is, al zij het met een bepaalde nuance mogelijk vanwege zionistische wortels danwel een zakelijke binding. Nobody’s perfect…
  Alex Jones The Satanic History Behind Halloween with Fritz Springmeier

 4. Freeman schreef:

  Zoals de Voetbal-club genoemd is, zo is het volk van origine ‘GALATASARAY’ –> HUIS VAN DE KELTEN.

 5. Freeman schreef:

  https://twitter.com/rt_erdogan.. u ziet opnieuw 2023 staan in zijn ene laatste twitterbericht..

 6. Treowd schreef:

  In de hierbovenstaande youtube-clip wordt er gerefereerd naar de film Eyes Wide Shut met o.a. Nicole Kidman en Tom Cruise ook dat is een zeer interessante film gezien de occulte inhoud die deze film in zich draagt. Wilde de regisseur Stanley Kubrick de mensheid via deze film ergens op wijzen ? Het was overigens de laatste film die Kubrick maakte, zou dit samen kunnen hangen met het thema van deze laatste film ? The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. I) De andere delen zijn ook te vinden op dat blog. ( beetje naar onderen scrollen – related posts )

 7. Analyze schreef:

  Dus…? Verklaar je nader svp

 8. Analyze schreef:

  Galatasaray = Brug naar het paleis (een wijk in Istanbul). Het riekt naar een bepaalde afkeer, totaal niet onderbouwt.

 9. Freeman schreef:

  Galatasaray werd opgericht door studenten van het plaatselijke Lyceum. De naam is afgeleid van het oude volk van de ‘Galaten’ (een verzameling Keltische stammen die Griekenland en Azië binnendrongen) en voluit betekent het ‘Galatenpaleis’.

  Het riekt naar wat? Vraag het een turk en je krijgt het antwoord.

 10. Analyze schreef:

  Hier kunnen we over twisten, want:
  There are several theories concerning the origin of the name Galata. According to the Italians, the name comes from calata (meaning “downward slope”), as the neighbourhood is sloped and goes downwards to the sea from a hilltop. The Greeks believe that the name comes either from galatas (meaning “milkman”), as the area was used by shepherds in the early medieval period, or from the word Galatai (meaning “Gauls”), as the Celtic tribe of Gauls were thought to have camped here during the Hellenistic period before settling into Galatia in central Anatolia. The inhabitants of Galatia are famous for the Epistle to the Galatians and the Dying Galatian statue.

  Maar laat ik zeggen dat de Turken te nationalistisch zijn om zichzelf naar een volk te noemen waar ze totaal geen binding mee hebben. Vergeet niet de Ottomanen hebben Constantin na de Kelten veroverd.
  http://www.allaboutturkey.com/galata.htm

  De naam is inderdaad een afgeleide van de Keltische stam, maar voor de Turken betekent het gewoon de wijk in istanboel (de brug dat naar het paleis leid). Zoals ook de voetbalclub Beşiktaş vernoemd is naar de wijk in Istanboel. De clubs speelde onderling in een competitie in Istanboel, wijk tegen wijk. De elite (galatsaray), besiktas (arbeiders).
  Heb genoeg Turkse vrienden die dit beamen.

 11. Analyze schreef:

  Ja die vrienden heb ik ook, maar zij zeggen dat ze gerelateerd zijn aan de Tataren (Tsjetsjenië).
  Het is een volk uit de Kaukasus, een Turkse Stam. Zie ook de voetbalclub Rubin Kazan en haar banden.

 12. Freeman schreef:

  De inwoners van Turkije dat zijn vooral Turken maar ook Koerden, Arabieren, Syriers, Bulgaren, Grieken, Joegoslaven,Albanezen en Russen. De Koerden zijn de grootste etnische minderheid in Turkije. De andere minderheden zijn in aantal zeer klein. Het Turkse volk is geen oorspronkelijk ras, het is voornamelijk een mengelmoes van Turkse nomaden met de lokale Griekse, Armeense, Perzische en Georgische volken. Meer dan een kwart van de Turkse bevolking is daarnaast afstammeling van vluchtelingen uit de Balkan, de Krim, de Kaukasus, de Wolgaregio , Zuid-Europa of Centraal-Azie.

  In de afgelopen jaren zijn ook veel vluchtelingen uit Iran en Syrie naar Turkije gekomen. Volgens de Turkse overheid zouden sinds het begin van de Syrische burgeroorlog (2011) al meer dan 1 miljoen Syriers naar Turkije zijn gevlucht.

  De meeste Turken hebben een bleke tot lichtgetinte huid en vaak donkerbruin haar en lichtbruine ogen. Maar er zijn ook veel Turken met blauwe ogen en blond tot bruin haar. De oorspronkelijke Turken uit Centraal-Azie hadden een bleke huid en donkere (spleet-)ogen, maar naarmate zij vermengden met de zuid-Europese en Midden-Oosterse (voornamelijk Perzische) volkeren kregen zij steeds meer een Europees uiterlijk. In het midden en noordoosten van Turkije zijn blauw/groene ogen en blond of rood haar met sproeten niet ongewoon. ‘Dit komt omdat er in deze delen van het land vroeger andere volkeren leefden, zoals het Keltische volk de Galaten, en volkeren uit de Kaukasus.’

  Ook door het klimaat krijgen de Turken een verschillende huidskleur. In het regenachtige noorden van Turkije krijgen mensen maar weinig zon te zien (met de regio Trabzon als absoluut minimum), terwijl mensen aan de zuidkust zelfs nog in de winter een zonnig klimaat hebben.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Turkse_volkeren..

 13. Analyze schreef:

  Je haalt ras en volk door elkaar:
  rassen groep individuen die zich door gemeenschappelijke erfelijke lichamelijke kenmerken onderscheiden van andere individuen

  Een volk is een groep mensen die samenwonen en dezelfde cultuur hebben.

  Dit geldt voor geheel West Europa. Bijv. Nederland waar de zuidelijke groepen (Brabant, Limburg) neigen naar Mediterraan, mogelijk door de Spaanse bezetting.

 14. Freeman schreef:

  De verschillende volkeren in die regio hebben veel (erfelijk) gemeen in ieder geval en zullen, gezien de droom van de Ottomanen, 1 Islamitisch volk (ummah) worden als het aan de Ottomanen ligt en ik denk dat die agenda wordt ondersteund door het Westen.

  https://onzetaal.nl/nieuws/president-erdogan-wil-ottomaans-turks-terug-in-het-lesrooster..

  http://www.tegenwicht.org/63_turkije/63_opinie_turkije.htm..

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Pro-Erdogan-media-kondigen-Islamitisch-Kalifaat-aan-na-gemanipuleerde-overwinning.. we zullen die transformatie (steeds) duidelijker gaan zien..

 15. Analyze schreef:

  @Freeman, klopt Erdogan droomt van een groot Turkije daarom zijn steun aan ISIS en zijn binnenlandse false flag operaties om steviger in de zetel te blijven zitten. Alleen is er een obstakel in de vorm van de Koerden, die neigen naar een groot Koerdistan.

  Alle ingrediënten voor escalatie…

 16. Freeman schreef:

  http://www.mo.be/analyse/groot-koerdistan-blijft-een-fata-morgana.. Dat beslaat een heel groot gebied in Oost-Turkije, nee dat gaat hem niet worden, dat zullen ze in Turkije echt niet accepteren. Amerika had daar een belang bij namelijk om de Koerdische rebellen&vrijheidstrijders te bewapenen in Irak en Syrie, zogenaamd tegen ISIS (waarbij dan gedurende de oorlog Turkije een bemiddelende rol zou spelen om vrede in die regio te stichten en zij -met goedkeuring van het Westen- de controle over die regio zouden krijgen met alle grondstoffen, gezien hun plannen) om de olie&gasvoorraden veilig te stellen tegen bemoeienis van Rusland, zodat het dan niet onder Russische controle zou komen te staan.. http://essay.utwente.nl/66911/..

 17. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?t=166&v=yD5Uzrm2Cdo.. het komt erop neer dat Erdogan uiterlijk in 2023 het Ottomaanse-Rijk zal hebben gereanimeerd en dat hij Jeruzalem zal bevrijden van de Zionistische bezetter. Dat jaartal zou dan profetisch zijn binnen de Islamitische-tradie dat dan het kalifaat zou worden gesticht, dat heb ik ervan begrepen.

  Men mag best stellen dat Rusland een sta in de weg zal zijn, ik vraag me serieus af of dat wel in de ‘global planning’ staat van de Eilte dat Rusland en in mindere mate China in de weg moesten lopen, ik betwijfel dat zeer. Ik denk dat die beide grootmachten daar gewoon niet op zitten te wachten of langer trek in hebben om in die plannen mee te gaan.

 18. theTruthisOutThere schreef:

  http://www.jw.org/nl/publicaties/tijdschriften/g201309/halloween-wat-zit-erachter/

  Als Jehovah’s Getuigen leven we naar wat de Bijbel echt leert wij vieren net als verjaardagen kerstmis en sinterklaas en pasen ook geen halloween. Bekijk even de link.

 19. Analyze schreef:

  Het naam van het beestje verandert misschien, maar de machtsstructuren blijven gehandhaafd aangezien de Kazaren en Zionisten hand in hand gaan. Dus het Vaticaan en de Banksters (in SwiSS) blijven relaxed in de zetel zitten.

  http://www.nu.nl/economie/4156956/vermogensbeheerders-hebben-recordbedrag-hoede.html

  Het zogenaamde Zwitser Leven Gevoel…

 20. Analyze schreef:

  Verdeel en heers, nog een product van het Vaticaan en Knight Templars
  http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Jehovah%20Witnesses/jw.htm

  Word aub bewust…

 21. theTruthisOutThere schreef:

  Ik ben me heel bewust heb dit grondig onderzocht.
  Er gaan veel leugens over ons rond wij hebben geen deel met de katholieke kerk nog met enige andere religie zoals er in de link staat die je stuurt.ik stuur je een paar links

  Wij maken juist Gods Naam bekend: http://m.wol.jw.org/nl/wol/d/r18/lp-o/2009254?q=vaticaan&p=par

  Lees ook even deze link met verklaring http://m.wol.jw.org/nl/wol/d/r18/lp-o/2000001?q=piramide+russell&p=par

  Daarnaast zijn we ook niet protestants http://www.jw.org/nl/jehovahs-getuigen/faq/zijn-jehovahs-getuigen-protestantse-religie/

  maar we leven naar wat de Bijbel echt leert.

 22. Analyze schreef:

  Medeoprichter is Charles Taze Russell (infiltrant)
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Charles_Taze_Russell
  https://nl.wikipedia.org/wiki/William_Henry_Conley

  Metselaar:
  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Flh4.ggpht.com%2F_Lwwipv8n9hs%2FTG2EepQYkXI%2FAAAAAAAAPaw%2FvBc8BAmZlQ8%2Fvideo5490ce69e87f%255B4%255D.jpg%3Fimgmax%3D800&sp=332f56405efe09734e5dfff72323131f

  Vaticaan is meer dan de katholieke kerk:
  Our Masonic friends have it down very fine. I do not know where they got it so well. I have often wondered where they found out so many of the secrets of our High and Accepted Order of Masonry.
  Charles Taze Russell

  The Temple will not be completed until every living stone is there. And then what? The next thing will be that which our Masonic friends make so much of, and which we make so much of namely: the glorification of the temple.
  Charles Taze Russell

  Russell bloedlijn:
  http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/russell.htm

 23. theTruthisOutThere schreef:

  Ik begrijp je punt. Alleen volgen wij Jezus na hij is de oprichter ons voorbeeld in het geen wij doen. Hij is begonnen met de prediking van het goede nieuws van Gods Koninkrijk met het bekend maken van Zijn Naam (Jehovah) JHWH en hij leerde zijn discipelen dat ook te doen. In de hele geschiedenis kun je lezen hoe God onvolmaakte mensen heeft gebruikt om Zijn voornemen te verwezenlijken en tot op de dag van vandaag doet Hij dat..
  Ik raad je aan om te onderzoeken en niet alleen naar de negatieve berichten te kijken. Want er zijn nou eenmaal tegenstanders dat is altijd zo geweest.
  Als je op Martin vrijland googled vind je ook allerlei lasterlijke berichten dat wil niet zeggen dat ze allemaal waar zijn. Als je in deze wereld anders bent en tegen de stroom in gaat niet achter de massa aanrent word je daar niet altijd om gewaardeerd. De Bijbel leert ons dat we in de laatste dagen leven en er straks een eind gemaakt gaat worden aan Satans samenstel waar we in leven zoals Martin het noemt: de matrix. De Bijbel leert ons ook waarom we hier in zitten. Ik hoop gewoon mensen bewust te maken van het feit dat er wel een uitweg is want er is veel angst en lijden in de wereld en Satan wil niks liever dan dat mensen denken dat God daar de schuld van heeft of dat het Hem niks doet en beter nog dat mensen niet geloven dat God bestaat.

 24. Freeman schreef:

  Beste theTruthisOutThere,

  Doe nogmaals grondig (on) afhankelijk je onderzoek en spitwerk na de organisatie/genootschap/coropratie waar jij lid van bent als een vrijwillige dienaar van de groep mensen die menen de positie te bekleden, dat zij de enige partij zijn op aarde, die de waarheid de mensheid leren/prediken.

  In werkelijkheid is die destructieve sekte in het leven geroepen (zoals zovele sekten rond die tijd in de V.S.) door de verborgen hand en occulte-masters om uiteindelijk het geloof in de cult-figuur JESUS geheel los te laten en het Christendom te ondermijnen en het geloof in de Bijbel te vernietigen.

  Dat de sekte waar jij lid van bent gedurende hun bestaan tot op de huidige dag iedere keer weer met ‘nieuw’ (oud-licht-leugen vervangen voor nieuw licht-waarheid, met andere woorden, vandaag leert GOD door Heilige Geest dat een leerstelling/profetische-verklaring of interpreatie, waar is en morgen is het onwaar en zo worden jullie aan het lijntje gehouden, want wie predikt eeuwig-leven op aarde? En waar moeten we dan zijn? Er is toch geen andere ark dan onze organisatie om gered te worden?) inzicht op de proppen komen, is een strategische manier om het Christendom van binnenuit uit te hollen en de geloofwaardigheid met de dag te ondermijnen met betrekking tot het Christendom.

  https://www.youtube.com/channel/UCG2tODD7ys5CYEu6qYvj1SA/videos..

 25. Freeman schreef:

  Jullie genootschap leert ook dat er in het duizend-jarig-rijk ‘NIEUWE boekrollen’ worden geopend. In Openbaring wordt er niet gesproken van het openen van ‘nieuwe’ boeken. Een interpretatie die eraan gekoppeld is -on purpose- en aan jou om te achterhalen waar ze die texten in Openbaring voorzien hebben van die interpretatie.

  Eerst begin je met de ‘Zondag’ cult van zonnegodheid-JESUS op de schop te doen en vervolgens de Sabbat en de Torah op de brandstapel te gooien, wat hou je over? Aan jou om dat uit te spitten en in hoeverre het Vaticaan/Rothshild-Moloch-Baal gespuis er mee te maken heeft en aan wie het Westen overgegeven moet worden.

 26. Freeman schreef:

  http://www.cwhp.info/ww1_mini_sim/OttomanEmpire_WWI.pdf..
  http://www.nzhistory.net.nz/war/ottoman-empire-facts..
  http://www.thenational.ae/world/the-wrong-horse-how-the-ottoman-delusions-of-1914-shaped-the-modern-middle-east..
  http://www.historytoday.com/philip-mansel/great-powers-and-end-ottoman-empire..

  1 van de koppen (de zevende en het laatste kop) van het beest werd dodelijk getroffen en zal worden genezen.. en opnieuw zullen we zien dat de Slaven en de Russen opnieuw een sta in de weg zijn voor het Imperialisme van het Westen en Islamic-world..

 27. theTruthisOutThere schreef:

  Beste Freeman. Ik ben hier niet om een discussie aan te gaan zoals ik al zei heb ik grondig onderzoek gedaan ik ben hier ook niet om andere van hun geloof of overtuigingen af te brengen ik respecteer ieders mening of overtuiging. Mijn reacties die ik hier plaats zijn vaak een aanvulling op de artikels van Martin en wat je er mee doet moet jezelf weten dat geld voor iedereen ik heb geen behoefte om links te gaan openen en onderzoeken van tegenstanders van wat ik geloof (na nauwkeurig onderzoek) ik ben er van op de hoogte. Ik kijk liever maar positieve dingen want er zijn ontelbare negative dingen in deze steeds slechter wordende wereld waar wij als mensen niets aan kunnen doen inplaats daarvan concentreer ik me liever op het geen ik wel kan doen en waarvan ik overtuigd ben namelijk het goede nieuws.

 28. Freeman schreef:

  Toch raad ik je aan dit filmpje te gaan bekijken in je eigen belang, als je het aandurft, zul je na het bekijken van dit fimpje zeer waarschijnlijk anders tegen de ‘beleidvolle-slaaf’ aankijken, ik hoop echter dat je dan uiteindelijk de keus maakt om daar vertrekken, maar daar ben je natuurlijk vrij in om dat wel of niet te doen. Laat je niet langer met propaganda-leugens om de oren slaan.. https://www.youtube.com/watch?v=icb-3h8NFM8..

 29. Freeman schreef:

  Jullie prediken dat het Koninkrijk al is gaan regeren. Terwijl in de Hebreeuwse Profetieën het Koninkrijk zal worden gesticht nadat Armageddon is voltrokken. En nadat het is voltrokken zal het goede nieuws worden bekengemaakt bij alle overgebleven volken.

  Ezechiel 39:21, 39:27. Daniel 2:44-45, 7:13-14, 7:25-27. Joel 3:9-19. Amos 9:11-15. Obadja 1:15-21. Micha 4:1-7, 7:11-13. Sefanja 3:7-20. Zacharia 8:18-23, 9:1-17, 12:1-14, 13:1-6, 14:1-18. Jesaja 2:1-5, 9:5-6, 11:1-16, 12:1-6, 16:4-5, 25:1-12, 27:12-13, 32:1-8, 40:1-11, 42:10-12, 49:22-23, 51:4-8, 51:11-14, 51:17-23, 52:7-10, 55:4-5, 56:6-8, 59:17-21, 60:1-22, 62:1-12, 65:15-25, 66:12-24. Jeremia 16:14-21, 23:1-8, 30:21-23, 31:21-40, 33:14-26. Psalm 2:1-12, 9:2-21, 18:33-51, 20:7-10, 21:2-14, 45:2-18, 47:2-10, 48:2-15, 72:1-20, 96:1-13, 97:1-12, 98:1-9, 110:1-7.

 30. theTruthisOutThere schreef:

  Hi Freeman,

  Klopt wij prediken dat Gods Koninkrijk in 1914 is gaan regeren. Na Armageddon zal dit Koninkrijk echter over de gehele aarde regeren ik stuur hierbij een link die uitlegt hoe een profetie in de Hebreeuwse Geschriften de datum 1914 als begin van Gods Koninkrijk aanduid. Als je wil kan je het bekijken..

  http://www.jw.org/nl/publicaties/boeken/wat-de-bijbel-leert/1914-een-belangrijk-jaar-in-de-bijbelse-profetie%C3%ABn/

 31. Freeman schreef:

  Haha. Er komt een tijd dat er op grote schaal de spot gedreven wordt met het Kruis.

 32. Freeman schreef:

  Ja ik ben bekend met de 1914 doctrine en de onzichtbare Christus heerschappij. De Hebreeuwse Tanach leert dat pas na Armageddon het Koninkrijk wordt opgericht in Israel en dan valt het nog in het laatst der dagen/eindtijd, de overgebleven volken zullen dan samen met Israel er een begin mee maken de aarde te transformeren tot een Tuin van Eden.

  Er zal in Israel een Koning/Messias worden aangesteld zoals ook geprofeteerd staat in Jeremia 30:18-24, die profetie komt overeen met de profetie die Daniel zag in zijn visioen, die visioen moet je niet letterlijk begrijpen, maar wil datgene tot uitdrukking brengen wat in Jeremia 30:21 staat beschreven. Daniel 7:13-14. Jesaja 16:4-5, de Troon van David wordt pas gevestigd na de verdrukking en verwoesting die komt en de verwoesters uit Israel verdwenen zijn.

  En dan zal de spot gedreven worden met een god die niet kan verlossen, de overgebleven volken die ‘ontkomen’ zijn uit de wereldwijde chaos en verdrukking, o.a. het geloof in het Kruis of in een mensenoffer vaarwel zeggen. Jesaja 45:15-25, specifiek goed begrijpend lezen in de context de zinsnede in Jesaja 45:20-21.

 33. Freeman schreef:

  Lees ook in Numeri 35:30-33 dat mensenoffers in de vorm van losgeld/prijs niet aanvaard wordt, wie des doods schuldig is kan niet worden losgekocht daarvan. Verzoening vindt alleen plaats als degene die schuldig is, de doodstraf ondergaat. Een rechtvaardige zal de doodstraf op zich nemen en ondergaan, zodat de schuldige zijn doodstraf kan ontlopen.

 34. Freeman schreef:

  Moet staan; ‘Een rechtvaardige zal de doodstraf van een ander NIET op zich nemen en die ondergaan, zodat de schuldige zijn doodstraf kan ontlopen.

 35. Freeman schreef:

  En ook heeft het nieuwe verbond (die nog gesloten moet worden) niets van doen met het vergoten bloed van JESUS en dus komt dat ook weer niet overeen met wat er in de Hebreeuwse Profetieën daarover te lezen valt. het nieuwe en eeuwige verbond die gesloten zal worden heeft betrekking met de ‘final redemption’ van Israel en alle volkeren in de eindtijd. Dan zal die uittocht voor eeuwig herdacht worden, de exodus uit Egypte wordt vervangen voor de Exodus uit het Noorderland en uit al de landen waarin het overblijfsel van Israel en Juda en met hen, de overgebleven volken van goede wil zich bevinden.

  Numeri 15:22-31, iemand die ook maar opzettelijk steelt en dat zonder gewetensproblemen doet, in die zin dat het voor hem/haar de normaalste zaak is, zal voor zijn/haar eigen misdrijven volledig betalen, er bestaat simpelweg geen concept in de Hebreeuwse Bijbel dat een ”rechtvaardge’ die misdrijven op zich gaat nemen en het voor de schuldigen gaat rechtzetten. WRONG, ieder individu is zelf (eind) verantwoordelijk voor zijn/haar doen en laten. Ezechiel 18:2-32, 33:2-20.

 36. Freeman schreef:

  En als ik het Evangelie lees (niet dat ik erin geloof) dan is er slechts sprake van 1 doop en er is slechts sprake van 1 Gemeente/Lichaam/Huisgezin van Christus. Wie dus leden zijn van het Lichaam van Christus, behoort Christus toe en behoort dus tot de Gemeente van Christus, dus moet iedereen ook met die ene doop worden gedoopt om de Geest van de Vader te ontvangen om Christus toe te behoren.

  Met welke doop zijn jullie dan gedoopt? Heel tactisch van jullie genootschap om hun kerk ‘organisatie’ te noemen in plaats van Gemeente van Christus, want dan dient men gedoopt te worden met Heilige Geest, vandaar dat jullie Christus en de Vader niet toebehoren, jullie zijn volgers van mensen en dienen (onbewust) de propaganda-leugens van die gasten, jullie redding hangt af -zo wordt jullie voorgehouden- van jullie verbintenis met die organisatie, want als jullie los van die organisatie -volgens diezelfde organisatie- als christen door het leven te gaan, is er geen redding en worden jullie vernietigd in Armageddon. klinkt dat jullie dat niet bekend in de oren, doet het Vaticaan niet hetzelfde? (Buiten de moederkerk geen salvation en dus verdoemenis).

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten