Geert Wilders de gecontroleerde rebel

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 oktober 2015

GeertWildersVolgens de laatste peilingen van Maurice de Hond zou Geert Wilders het erg goed doen en 37 zetels halen als er nu verkiezingen zouden zijn. Nou, dat zou fantastisch zijn, want dan krijgen we eindelijk iemand die tegen die instroom van asielzoekers is en ook minder Marokkanen wil! Toch? Iedereen die niet doorheeft dat we hier met je reinste populisme te maken hebben moet misschien eens flink voor de spiegel gaan staan en roepen: “Wakker worden!” Even uit uw droom helpen: politici zijn er alleen om u de illusie van keuze te geven. Geert Wilders dient slechts als vangnet voor mensen die het niet met het regeringsbeleid eens zijn en Maurice houdt ondertussen lekker in de gaten hoe goed dit vangnet werkt. Dacht u dat het er iets toe doet dat Wilders de mening van boos Nederland representeert? Dacht u überhaupt nog dat de acteursvereniging in Den Haag er iets toe doet? We worden dictatoriaal gerund vanuit Europa. Alle wetgeving die er enigszins toe doet wordt vanuit Europa opgelegd aan Den Haag. Het is ongeveer zoals een Gemeentebestuur danst naar de pijpen van het landelijk beleid, maar hier en daar nog wat eigen dingetjes mag regelen. Den Haag stelt niets meer voor dan dat. Het is dan ook niets meer dan een illusie dat het stemmen op een brulaap die uw mening vertegenwoordigt er iets toe doet. Democratie is slechts het zoethoudertje voor de massa, maar feitelijk bestaat het niet meer en heeft het nooit bestaan.

Stel u voor u bent de baas van een land, bijvoorbeeld een koning. Stelt u zich voor dat u dat land stevig in de grip wilt houden en goed aan haar burgers wilt verdienen via belastingen e.d. Wat zou u dan doen? Natuurlijk, u zou democratie invoeren. Goed zo, u leert snel. U heeft het kunstje toch niet stiekem ergens afgekeken? Dat een agressief dictatoriaal systeem minder goed werkt is historisch wel gebleken, alhoewel China toch een geslaagd experiment blijkt. En wat zou u dan doen om te voorkomen dat deze democratie haar eigen leven gaat leiden; het volk sterker wordt dan u eigenlijk zou willen, omdat het volk erg voldaan is met het democratisch zelfbestuur en u eigenlijk niet meer echt nodig lijkt te hebben? Ja, natuurlijk u nodigt de leiders van die democratisch verkozen partijen soms even uit op uw paleis voor een kopje koffie. Iedereen blij; koekje erbij. Piece of cake! Weet u wat u, slim als u bent, natuurlijk gedaan heeft? U heeft al die politici en al die verschillende kleurtjes en smaakjes stiekem zelf opgeleid en gepositioneerd. U lacht in uw vuistje. Niemand heeft het door, gniffel! U geeft het volk natuurlijk de indruk dat die politici gewone jongens uit het volk zijn die toevallig boven komen drijven omdat ze zo goed zijn. Het zijn allemaal stuk voor stuk goede praters en ze vertegenwoordigen alle meningen en emoties in de verschillende lagen van de bevolking. Daarvoor heeft u uw voelsprieten in de maatschappij en zo creëert u voor elk wat wils. Fijn toch dat u het volk nu de illusie kunt wekken dat ze zelf kan kiezen! Wauw! Wat werkt dat toch goed zo’n democratie.

Albert Pike was het hoofd van de Oude Aangenomen Schotse Rite van de Vrijmetselarij, de Groot Bevelhebber van de Noord-Amerikaanse vrijmetselarij in 1859 en behield die positie tot aan zijn dood in 1891. In 1869, was hij een top leider in de Ridders van de Ku Klux Klan. In een brief aan Giuseppe Mazzini schetst Pike plannen voor drie wereldoorlogen, die nodig zouden zijn om uiteindelijk tot één Wereldregering te komen. De eerste twee daarvan zijn volgens script uitgevoerd. Het script voor de derde wereldoorlog luidt als volgt:

De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd (door agenten van de “Illuminati”) middels een conflict tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet worden gevoerd op een zodanige wijze dat de islam (de moslim Arabische wereld) en het politieke zionisme (de Staat Israël) wederzijds elkaar vernietigen. De landen die zich aansluiten bij dit conflict zullen meegezogen worden in volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting. We laten de nihilisten en de atheïsten er op los en wij zullen een enorme sociale ramp uitlokken. We zullen in de wereld het atheïsme en nihilisme loslaten. We zullen de horror ervan laten zien. Ze zijn de oorzaak van beestachtigheid onder mensen. Dan zal het volk overal moeten vechten tegen de minderheid, men zal de atheïstische revolutionairen uitroeien en daarmee de vernietigers van beschaving wegvagen. De meerderheid van de mensen zal teleurgesteld zijn in het christendom. Hun geest zal geen richting of kompas kennen. Ze zullen verlangen naar een ideaal. Ze zullen hun adoratie ergens op willen richten. Uiteindelijk zal aan het publiek het ware Licht van Lucifer worden getoond. De manifestatie van Lucifer zal volgen op de destructie van het christendom en het atheïsme, die beiden in een klap zullen zijn uitgeroeid.

Nu zult u wellicht denken “Dat zegt mij allemaal niet zo veel.” Anderen zullen zeggen “De brief van Pike is fake.” Toch is het de moeite waard om er eens over na te denken.

Eerder lichtte ik al toe dat we momenteel twee grote oorlogskampen zien, namelijk: ‘Kamp West’ bestaande uit Amerika, Europa, Turkije, Saudi Arabië, Israël en alles wat binnen de NAVO valt. Dan hebben we het alleen over het Midden Oosten, maar kijken we naar het wereldwijde schaakbord dan is de oorlog in Oekraïne onderdeel van het optuigen van de kampenverdeling, waarbij wereldwijd landen betrokken worden. Zelfs Australië en Japan zitten dus in ‘Kamp West’. Ook in die regio lopen de spanningen op. ‘Kamp Oost’ is alles wat aan Rusland gelieerd is, dus Iran, Syrië, Libanon, China enzovoort. Deze kampenstrijd wordt opgetuigd met als uiteindelijk doel een groot islamitisch front te kunnen vormen. Een belangrijk agendapunt van de heersende elitaire klasse is het vermengen van de autochtone bevolking met zoveel mogelijk moslim-immigranten. Niet dat ik ook maar iets tegen heb op moslims of tegen mensen van welke religie, kleur of geaardheid dan ook. Het gaat erom dat er een agenda achter zit en dat is waar ik u op wil wijzen. Men is als het ware de agenda van Albert Pike aan het voorbereiden. Men stuurt aan op een groot conflict tussen de moslimwereld en het zionisme. De kans is aanwezig dat er een ‘ISIS paard van Troje’ binnen gehaald wordt. Dat wil niet zeggen dat alle asielzoekers potentiële terroristen zijn. Nee als er sprake zal zijn van aanslagen of geweld op eigen terrein, dan zal dit gebeuren door de goed opgeleide agenten van de heersende elitaire klasse. Feitelijk is ISIS een creatie van deze heersende cult en dus is ook het ‘ISIS paard van Troje’ een creatie van die cult. Alles ontwikkelt zich volgens een reeds lang vastliggend plan. De religieuze profetieën zullen uitkomen. De islamitische wereld zal uiteindelijk haar krachten bundelen onder leiding van president Erdogan van Turkije (zie hier). Achter de schermen wordt allang gewerkt aan het opheffen van de kampenstrijd tussen de Soennitische en Sjiitische moslimwereld die nu voedingsbodem lijkt te zijn voor het conflict in Syrië (zie hier).

We leven in een simulatieve realiteit waar de heersende elitaire klasse het programma of de regels van het spel bepalen. Lees meer over de achterliggende reden in dit artikel. Politici zijn slechts bezig het volk zoet te houden met acteerwerk, zodat het de illusie houdt dat het gehoord wordt. Mocht u dus van plan zijn in de toekomst weer eens een stemlokaal te bezoeken en denkt u dat uw mening telt of dat u op zijn minst een klein beetje invloed kunt uitoefenen door op de politicus die uw mening vertegenwoordigt te stemmen, besef u dan dat het er helemaal niets toe doet. Wilders is niets anders dan een acteur uit de kweekvijver van de elitaire klasse die de wereld runt. Stemmen heeft geen enkel nut. Als de mensheid ontwaakt en haar werkelijke oorsprong en bestemming gaat zien dan worden veel grotere krachten geactiveerd dan de minuscule kracht van de invloed van dat rode stipje op het stembiljet.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nlShoebat.com

Wilt u meer van dit soort artikelen in de toekomst, doe dan een donatie zodat wij door kunnen gaan
Gedeeld 350

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Geert Wilders, de gecontroleerde rebel | Silvia's Boinnk!!! | 30 oktober 2015
 1. Analyze schreef:

  We moeten ons afvragen hoe loyaal Wilders is aan Nederland, denk totaal niet.
  Gezien zijn bezoekjes aan de Israëlische ambassade en Israël, waar zijn handlers zitten.
  Tevens is hij een halve allochtoon (Indo) getrouw met een Hongaarse Jodin (twee nationaliteiten).
  Hij heeft zelfs schijt aan zijn eigen familie:

  https://www.youtube.com/watch?v=KztIyCZrIFA

  Geert is just another agent provocateur, useful idiot or hired, aimed at leading popular dissent in a blind alley. The Muslims are his bogey men. He foments a race/religion conflict in the Netherlands, for which there is some support, because large scale immigration is meeting mounting resentment here.

  He totally ignores the bankers, even in this time of the Great Crunch.

  In this way he clearly supports the NeoCon WW3 agenda, and takes away the heat from the Bankers.
  He seems to have a solid base of between 15 and 20% of the populace. Not bad, but not quite enough to get real power in the Dutch political construct. In our system parties are forced to make coalitions to get majorities in the main parliamentary house (the “tweede kamer”). He will have to work with the Christian Democrats, who will allow him all sorts of nasty goodies (like forbidding head scarfs for your Muslim girls), but won’t make any concessions regarding the EU, NATO, the Police State (which he backs, of course, as a necessary measure to stop the bearded hooligans) etc.

  https://realcurrencies.wordpress.com/2010/03/15/another-agent-provocateur-geert-wilders/

 2. Analyze schreef:

  Onderstaande foto is genomen in een zgn.moshav, een collectieve boerderij op de bezette Westelijke Jordaanoever. Vraag mij af of er dan ook een onderzoek volgt naar misdaden tegen de menselijkheid, zie resolutie 605 van de VN
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_605_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

  Ach ja Nederland wil toegang tot de Veiligheidsraad, dus denk het niet. Tenzij ze de Verenigde Nazi’s ter wille is in een mogelijke false flag operatie à la Gladio->ISIS.

  https://hammersmeden.files.wordpress.com/2012/05/geertwilders2.jpg

 3. Freeman schreef:

  Wilders zal zijn aanhangers hevig terleurgesteld dumpen, ik denk dat hij een van de gecontroleerde politiek-rechtse figuren in Europa moet spelen, die de rol van agent-provocateur op zich moet nemen en de negatieve kijk op politiek-links-liberaal (die het spel meespelen) moet laten toenemen om het geloof in de politiek en Democratie verder te begraven en ondertussen roept tot Democratisch-verzet terwijl hij blijft stijgen in de peilingen en hij voelt zich er ongemakkelijk bij, wetende dat hij slechts de rol van provocateur moet spelen. Het zal op den duur uit de hand lopen tot een geweldadige-opstand op het moment dat hij zijn kiezers dumpt omdat hij zogenaamd gesaboteerd en tegengewerkt wordt en dan zou tegen die tijd de bom kunnen barsten. Politiek-correcte-propaganda en misleiding waarmee het volk werd onderdrukt, tam werd gehouden en vooral werd voorgelogen en berooft van alles wat hun dierbaar is, is enkel er voor bedoeld geweest een groot deel van die bevolking (mede aangestuurd door politieke-ophitsers) in een geweldadige opstand te doen exploderen. Dan komen ze met hun Solution, tenzij het te lang op zich laat wachten die opstand en er een aan grootheidswaanzin-leidende psycho, de Europese-Unie binnen marcheert en het een definitieve einde zal betekenen aan Europa zoals wij die kennen.

 4. Analyze schreef:

  Geert Wilders is een afleiding, waar het echt om gaat overstijgt de perceptie van de meesten
  ——————————————————————————————————————————-

  Government

  Gubernare: To control
  Mente : Mind

  Het huidige systeem is er dus op gericht om onze:

  geest

  spirit, mind, ghost, soul, genie, genius

  gedachten

  mind

  mening

  opinion, mind, judgment, outgiving, estimation, faith

  verstand

  mind, sense, understanding, wit, reason, intellect

  gemoed

  mind, soul

  ziel

  soul, mind, heart, psyche, bore

  zin

  sense, sentence, want, mind, clause, liking

  aandacht

  attention, regard, notice, note, mind, concentration

  herinnering

  reminder, memory, remembrance, keepsake, recollection, mind

  gezindheid

  mind

  intellect

  intellect, intelligence, mind

  TE CONTROLEREN!!

 5. Analyze schreef:

  Zelfs de werkwoorden, dus wat wij doen:

  werkwoord

  bedenken

  think, imagine, devise, invent, mind, bear in mind

  bedienen

  operate, serve, handle, mind, wait, work

  denken om

  mind, look to, be mindful of

  oppassen

  beware, beware of, take heed, mind, attend, nurse

  passen op

  take care, mind

  op zijn tellen passen

  mind

  geven om

  care, care for, mind, like

  erop tegen hebben

  mind

  acht slaan op

  pay heed to, notice, mind

  in acht nemen

  observe, mind

  verzorgen

  care, nurture, attend, nurse, provide for, mind

  Hoezo MATRIX?!.

 6. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Begin-van-openlijke-opstand-in-Duits-leger-tegen-Angela-Merkel.. er broeit wat tegen het illegale beleid van “puppet” Merkel, het zal erom spannen, ben benieuwd hoe dat de komende weken zal uitpakken..

 7. Freeman schreef:

  Angela Merkel behoort tot de “zusters” van ISIS..

 8. Analyze schreef:

  Klopt zij is opgeleid door de militaire hardcore tak van het vaticaan de Jezuiëten. Zij zijn agenten die indirect de voormalige kruisvaarders in Octogon SwiSS dienen. Zij moeten ervoor zorgen dat het oude aristocratische feodale regime leidt tot het nieuwe regime nl. novus ordo seclorum. Hoe gaan zij het doen simpel ordo ab chao

  http://3.bp.blogspot.com/-o9OuYgV2ETU/U3EF2NEObbI/AAAAAAAAGy8/z2IyBuvM2mk/s1600/Merkel.jpeg

  http://www.seawapa.co/2014/06/europe-is-run-by-jesuits.html

 9. Freeman schreef:

  Zeker, de matrix is immens groot, maar het goede nieuws is, ze beginnen de grip en de controle te verliezen, vandaar dat ze haast hebben en in de overdrive gaan. Het zal erom spannen, ik denk dat in Europa 30 tot 35% van de mensen die werkzaam zijn voor de politie en het leger, de bevelen niet zullen opvolgen, zij hebben zelf ook kinderen, die staan aan de goede kant.

 10. Analyze schreef:

  Degene die de faraonische bloedlijnen naar SwiSS heeft ontmaskerd en hiervoor helaas achter de tralies is beland Sean Hross. De wegen leiden via Rome naar het Zwitserland van de kruisvaarders.
  Wat je noemt een obelisk up your ass.

  https://www.youtube.com/watch?v=6wFM1bPJtiE

 11. Analyze schreef:

  De hersenspoeling kan niet vroeg genoeg beginnen:
  http://www.nu.nl/politiek/4083742/meer-aandacht-ontwikkeling-van-kinderen-bij-opvang.html

  Als je denkt dat Nederland haar beleid bepaalt, denk nog een keer na. Want Nederland wordt al zeker een decennium gechanteerd met pedo-politici praktijken (chipsol, baybasin etc.)
  http://www.nu.nl/politiek/4063861/asscher-gezwicht-druk-turkije.html

 12. Analyze schreef:

  Demmink uitspraak:
  http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2015:7461

  Hopelijk gaat de Minerva Old Boys Network veroordeeld worden, zie ook IRT affaire. Nederland ontstijgt een gemiddelde banenrepubliek, corrupt is nog niet eens het goede woord:
  http://www.vice.com/read/holland-was-the-worlds-biggest-coke-manufacturer

  http://www.seawapa.co/2014/06/depopulation-21-started-in-netherlands.html

  Op koningsdag gewoon met je vlaggetje blijven zwaaien, niets aan t j handje

  https://www.youtube.com/watch?v=osLJUJTXqW4

 13. Analyze schreef:

  Waarom bericht de media niet over de wantoestanden in Den Haag?
  Waarom wordt het koningshuis uit de wind gehouden?
  Waarom bericht het NOS (what’s in the name) en de (Nazi)/Pedograaf niet (uitgebreid) over Demmink?

  Zet deze joker(gezichten) in:
  http://www.jackdevries.nl/
  http://nos.nl/artikel/157368-jack-de-vries-spindoctor-pur-sang.html
  http://www.hkstrategies.nl/nl

 14. Analyze schreef:

  Daarom worden we in MSM overstelpt met onzin berichten, voor hoor en wederhoor ben je bij de huidige generatie ‘journalisten’ niet aan het juiste adres,

 15. Analyze schreef:

  Lees net de Facebook reacties op deze MSM site en ik weet gewoon dat een groot gedeelte de klepel noch de klok weet te vinden:

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/rechtersvakbond-haalt-uit-naar-geert-wilders/ar-BBmBAUF?li=AAazPsO&OCID=mailsignoutlc

 16. Analyze schreef:

  Ik trek er nog één open…

  https://www.youtube.com/watch?v=jN_oEu7GwSU

 17. Analyze schreef:

  Prettig weekend allen!

 18. boterbloem schreef:

  Hey Analyze ,

  Jij ook een mooi zonnig weekend, (Prachtig Herfstweertje )

  Heb je wel eens een analyse gedaan naar Ronald Jan Heijn ?
  Best mooi om dat ook mee te nemen ,
  hier alvast een voorbeeldje ;

  https://www.youtube.com/watch?v=zBAEKuR3zUE

 19. Analyze schreef:

  boterbloem, hij is een oprechte en ontwaakte ziel die het goede vertolkt.
  Er zijn zoveel goede mensen alleen worden wij momenteel geregeerd door mensen die zichzelf als farao’s zien..
  Mijn gevoel zegt: ‘The Tables Are Turning’, Game Over:
  https://www.youtube.com/watch?v=dfqMbvZ1acc

 20. Analyze schreef:

  Voordat er goede tijden aanbreken is het eerst tijd voor een grote schoonmaak. Het Momentum is nu, tijd voor een Volkstribunaal in Den Haag met Jury Rechtspraak en passende veroordelingen voor de zieke geesten die ons letterlijk en figuurlijk hebben genaaid.

  Alt News Breaking:
  https://www.youtube.com/watch?v=nNm69bF487c

 21. leeuw schreef:

  Luistert wilders niet dan krijgt ie de kogel net als PIm en dan breekt ook de pleurus uit en zijn ze ook tevree.

 22. Ion schreef:

  Ik vond dit vandaag in de nieuwsbrief van Johan Oldenkamp. E.e.a. in relatie tot van Gogh en Wilders. Als je het mij vraagt teveel toevalligheden. Ik geloof niet meer in de dood van van Gogh. Wilders is een zionistische agent die moet proberen te provoceren en verdeeldheid te zaaien in nederland en daarbuiten.

  11 jaar naar 11/2

  Vandaag is het precies 11 jaar geleden dat het treffen tussen Theo van Gogh (1957) en Mohammed B. (1978) plaatsvond in de Amsterdamse Linnaeusstraat. In de officiële versie van dit treffen in de wijk Watergraafsmeer werd Theo door in totaal acht kogels getroffen. Daarna sneed Mohammed Bouyeri, zoals zijn achternaam volledig luidt, met een groot mes Theo’s keel door, en stak hij vervolgens dat mes tot aan de ruggengraat in Theo’s borst. Tot besluit stak deze Mohammed een kleiner fileermes in de Theo’s borst, voorzien van een brief.

  Wie even de moeite neemt om op het internet naar afbeeldingen te zoeken met als zoekopdracht bijvoorbeeld “Theo van Gogh dood”, die vindt maar één foto van Theo met twee messen in zijn borst, liggend op het fietspad. Vreemd genoeg ligt hij daarin niet in een plas bloed. Sterker nog, nergens op zijn lichaam of op zijn kleding is ook maar een spatje bloed te zien. Hoe kan dit? Hoe kun je een keel doorsnijden zonder dat er bloed vloeit? Hoe kunnen acht kogelgaten onzichtbaar blijven? En hoe kan het dat er maar één foto hiervan in omloop is gekomen.

  De datum waarop dit gebeurde was 2 november, net als vandaag. In het Engels is het gebruikelijk om eerst de maand te noemen, dus zo: November 2. Aangezien november de elfde maand van het (huidige) jaar is, kunnen we deze datum schrijven als 11/2. Uitgebroken als ‘één één twee’ is dit gelijk aan het alarmnummer 112. Dit gold in het jaar 2001 ook voor de gebeurtenissen die plaatsvonden op 9/11 (11 september), want het alarmnummer in de USA is 911.

  Theo maakte in een film over de moord op Pim Fortuyn (1948 – 2002), getiteld ‘06/05’. Deze film verscheen pas een ruime maand na het treffen tussen Theo en Mohammed B. in de Amsterdamse Linnaeusstraat. In deze speelfilm laat Theo doorschemeren dat de officiële versie van de moord op Pim niet de waarheid is. Inmiddels weten we hopelijk allemaal dat niet Volkert van der Graaf (1969) Pim heeft doodgeschoten, maar de Syrische huurmoordenaar Abu Fatah, zoals ik nu al zo vaak heb geschreven. Nu wil het toeval (wat inderdaad niet bestaat) dat het treffen tussen Theo en Mohammed B. precies 911 dagen na de moord op Pim plaatsvond. In mijn boeken geef ik nog meer opvallende ‘toevalligheden’.

  De enige logische conclusie die we hieruit kunnen trekken is dat Theo van Gogh net als bijvoorbeeld John F. Kennedy (1917) en Lee Harvey Oswald (1939) niet echt is vermoord. Evenals Theo’s vader, die voor de BVD werkte, was ook Theo een soort geheime agent, misschien voor de AIVD, maar veel waarschijnlijker voor de Mossad. De geheime opdracht van Theo was het scheppen van verdeeldheid in de Nederlanden. Dat deed hij onder andere door etnische Marokkanen consequent te betitelen als ‘geitenneukers’. En dat deed hij ook door samen met beroepsleugenaar Ayaan Hirsi Magan (voluit: Ayaan Hirsi Magan Isse Guleid Ali Wai’ays Muhammad Ali Umar Osman Mahamud) een uitermate provocerend filmpje te maken. Ook deze elf minuten durende korte film getiteld ‘Submission part 1’ verscheen in 2004.

  In de numerologie is het getal 11 is een meestergetal. Opgeteld geeft niet alleen de titel van de speelfilm ‘06/05’ het getal 11, ook ‘Submission part 1’ duurde precies 11 minuten. En verder geeft de numerologische waarde van de naam ‘Mohammed B.’ als uitkomst eveneens een 11. Zou dit allemaal toeval zijn? Nee, natuurlijk niet! Wat onwetende mensen toeval noemen is niets anders dan onbegrepen dynamiek, zoals ik ook al zo vaak heb aangegeven. Door zo duidelijk de nadruk op 11 te leggen geeft Theo aan meester te zijn. Meester waarin? Meester in het scheppen van illusies! Evenzo was 9/11 (wat opgeteld ook weer een 11 is, immers 9+1+1) een illusoir meesterwerk.

  Meester illusionist Theo heeft als regisseur en hoofdrolspeler zijn eigen moordaanslag in scène gezet. Het was de bedoeling dat deze nepmoord tot nog veel meer etnische spanningen zou leiden. Tijdens de voorbereidingen van deze slecht uitgevoerde nepaanslag werd ook alvast de opvolger van Theo bekend gemaakt, die daarna vooral door moest gaan met de opdracht van het zaaien van tweedracht in de Nederlanden. Die opvolger werd op vrijdag 3 september 2004 bekend gemaakt, dus twee maanden ervoor. Van deze opvolger weet ik het zeker dat hij een geheim agent voor de Mossad is. Ik heb het hier, voor alle duidelijkheid, namelijk over Geert Wilders (1963). Wist je trouwens dat hij zijn haar heeft geblondeerd om zo te verhullen hij van Joods-Indische afkomst is? Wist je verder dat hij op 31 juli 1992 in Boedapest is getrouwd met de Hongaars-Joodse diplomate Krisztina Marfai Arib? En zijn we misschien de samenwerking tussen verdeeldheidzaaier en zionist Geert Wilders en beroepsleugenaar Ayaan Hirsi Magan, die daarna beloond werd een prestigieuze baan in de USA, al weer vergeten? Hoe lang laten we ons nog voor de gek houden door de psychopaten die deze wereld willen overheersen?

 23. Bas0570 schreef:

  Punt 1: Dat cijfer gelul, vergeet het. we leven in de Matrix dat is een wiskundige opeengestapelde cijfercode. Even de string theorie erbij trekken. (Die overigens al nagenoeg geaccepteerd door de wetenschap) en daar heb je het antwoord want dat valt weer volledig terug te rekenen zijn…
  Ook in de wiskunde kom je constant deze rare overeenkomsten tegen, soortgelijke berekeningen hebben ook deze rare eigenschappen om steeds weer op dezelfde getallen uit te komen… Mijn wiskunde leraar deed hier vroeger spelletjes/truukjes mee met ons om een beetje mensen met een knobbel ertussen uit te filteren. Waar ik overigens niet bijhoorde… Hij gaf ons 1 variable, en hij kon ons antwoord ‘voorspellen’ of het was een afgeleide van…
  Ik kan wel zeggen dat wiskunde/cijfers bijna een religie op zichzelf is…
  Tja kijk maar naar de oude overleveringen, zo is onze wereld gewoon gebouwd. Soortgelijke gebeurtenissen/berekeningen hebben dezelfde uitkomst, weird maar dat is wiskunde. En tja als dat de basis is van deze Dimensie/Matrix.

  Punt 2:
  (oude site van Vrijland gebruikt?) /2014/11/27/
  Van Gogh is met wat ook wel een klappertjes pistool word genoemd neergeschoten. (klein kaliber dus)
  Dat geeft weinig externe schade maar met 8 kogels raak je wel ergens een hoofdslagader. Gegeven dat van Gogh geen kleine man was kwa borstomvang stroomt zijn borstkas vol bloed, dat verklaard gelijk waarom hij niet direct dood was.
  Vervolgens snijd hij zijn keel door, waar overigens geen grote bloedvaten in zitten (die zitten in de nek) + de bloeddruk is al weg want die drukwas weggevloeid in z’n vette pens. Dan zullen de kleine bloedvaten ook weinig tot geen bloed afgeven aangezien die druk van hoofdslagaders nodig heeft. Zou je zoiets bij mij doen, slank 80kg met een kleine borstholte komt er veel meer bloed bij kijken.

  Vervolgens ligt hij omhoog en word er een mes ingedrukt wederom weinig bloeddruk en een grote borstkas en het bloed zakt direct terug in het lichaam door afwezige bloeddruk door de kogels…
  Mijn vader is 25 jaar meesterslager geweest, vandaar deze kennis. Pak je ook wat van mee in je jeugd.
  Een beetje Moslim weet ook hoe je redelijk schoon kan slachten, aangezien ieder jaar een shitload schapen de lul is wat vaak nog ‘steeds’ in huiselijke kring wordt geslacht.
  Zoogdieren verschillen weinig van elkaar kwa lichaamsopbouw, daar zal Mohammed ook wel de kennis hebben opgedaan. Tja nu was het schaap van Gogh de de lul. Ik rouw er trouwens niet om want het was een lul van een vent en hij heeft het ook over zichzelf afgeroepen…

  Graag eerst kennis van zaken, voordat men conclusies gaat trekken. Overigens ook de reden dat veel alu sites niet voor vol worden aangenomen of alu heads worden genoemd door onvoldoende kennis c.q onderzoek en zomaar wat op internet pleuren. Zonder de goede voorkennis kom je altijd tot de verkeerde eindconclusie en word je gewassen en geschoren door de mainstream.

  ;

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten