Geert Wilders: politici zijn de schuld van terreur wegens te milde houding naar islam

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 december 2016

wilders-merkelGeert Wilders postte gister een artikel op de website gatestoneinstitute.org waarin hij uithaalt naar de Duitse autoriteiten en hun houding tegenover de islam. Hij zegt daarin onder meer [citaat] Laat niemand je vertellen dat alleen de daders van deze misdaden schuldig zijn. De politici, die de islam in hun land toelieten, zijn net zo schuldig. Dat geldt niet alleen voor Frau Merkel in Duitsland, maar voor de gehele politieke elite in West-Europa. Wat Geert natuurlijk niet noemt is dat ook deze terreuraanslag weer alles weg heeft van een in scene gezette aanslag. Dat blijkt vooral uit het feit dat er (pas na twee dagen) identiteitsdocumenten werden gevonden in de cabine van de vrachtwagen. Dat is niet de eerste keer dat er een paspoort of iets van dien aard bij een aanslag gevonden is. Het gebeurt praktisch bij iedere aanslag. Niet alleen dat is opmerkelijk, maar ook het feit dat er eerst sprake van een Pakistaanse bestuurder van de truck was. Een oplettende getuige zou de man gezien en gevolgd hebben terwijl hij de politie voortdurend aan de telefoon hield. RTL Nieuws meldde bijvoorbeeld [citaatMeteen na de aanslag meldden verschillende mensen dat de chauffeur van de vrachtwagen uit de cabine sprong en wegvluchtte richting Tiergarten, het grote stadspark. “Waarschijnlijk wilde hij daar in de duisternis verdwijnen”, zegt politiewoordvoerder Winfrid Wenzel. Een van de getuigen die de politie aan de lijn had, volgde de chauffeur op veilige afstand, meldt Die Welt. Tijdens de achtervolging had de getuige voortdurend de politie aan de lijn. Hij gaf steeds de positie van de gevluchte chauffeur door en in welke richting hij liep. Op zo’n 2 kilometer van de Breitscheidplatz, de plek van de kerstmarkt, wist de politie de chauffeur aan te houden. Politiewoordvoerder Wenzel prijst de burgermoed van de getuige. “Zo’n blijk van burgerplicht geeft ons weer wat moed.”  De man werd dinsdagavond weer vrijgelaten, omdat de politie vond dat ze niet de juiste man te pakken hadden. De volgende dag werden er dus de genoemde papieren gevonden. We zijn nu op zoek naar een 24 jarige Tunesiër met de naam Anis Amri.

geert-wilders-berlin-terror-merkel

Zuiver en alleen vanwege alle emotionele verslaggeving wordt de massa overtuigd van het idee dat het hier om een echte aanslag gaat. Je mag zoiets simpelweg niet in twijfel trekken. Angela Merkel en consorten begaven zich onmiddellijk naar een kerk voor een herdenkingsdienst en er worden zoveel mogelijk verhalen getoond waardoor iedereen die de officiële lezing in twijfel trekt zich schuldig moet gaan voelen. Dat mag niet! Dat is in het gezicht spugen van de nabestaanden van de slachtoffers en alle gewonden die zijn gevallen. Maar iedereen die toch gewoon zijn verstand erbij houdt kan zich bedenken dat ook deze aanslag weer veel weg heeft van een hoax. Wat is daarvan dan het doel? Het is de moeite om het nog maar weer eens te herhalen. Het is steeds het spel van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Je creëert een probleem; zorgt vervolgens voor emotionele reacties en angst, om vervolgens de oplossing aan te reiken. Een van de beoogde doelen blijkt al uit de reactie van Geert Wilders. Natuurlijk hadden we eerst al de tweet waarin hij Angela Merkel met bebloede handen afbeeldde en vervolgens zijn reactie en verdediging van die tweet. In het artikel op de site van het Gatestone Institute doet hij er nog even een schepje bovenop.

Er wordt wereldwijd gebouwd aan een spanningsveld tussen de autochtone bevolking en de nieuwkomers met islamitische roots. Dergelijke terreuraanslagen zijn koren op de molen van de rechts populistische partijen (zoals dat heet) in Europa. Om te beginnen schreef ik al in oktober 2015 dat de oorlog in Syrië bedoeld was om een vluchtelingenstroom naar Europa op te tuigen, waarbij ISIS als een paard van Troje naar Europa gebracht moest worden. Dat impliceert dat we te maken hebben met een schaakspel op wereldniveau, waarbij ook Rusland; de Syrische president Assad; partijen als Saoedi Arabië, Qatar, Iran en Turkije, hun rol vervullen. Turkije kreeg meer macht over Europa doordat Erdogan de sleutel van de vluchtelingensluis richting Europa in handen heeft. Europa moest veranderen naar het beeld van het Coudenhove-Kalergi plan van rassenvermenging. Dit moet leiden tot een spanningsveld tussen de autochtone bevolking en de islamitische bevolking. Dan krijg je het Balkan-effect, dat we zagen voor de Joegoslavië oorlog, waarbij volkeren die voorheen goed met elkaar samen konden leven, elkaar ineens in de haren vliegen. De autochtone bevolking vervult daarbij in de beeldspraak de rol van de Serviërs en de islamitische bevolking de rol van de Bosniërs. Europa wordt dus langzaam voorbereid op een burgeroorlog. De vlam kan daarbij in de pan slaan zodra de economie instort en het spanningsveld tussen bevolkingsgroepen voldoende hoog opgelopen is.

De kans is groot dat we in Europa hetzelfde gaan zien als in de VS, waar Donald Trump de verkiezingen won. Volgens Brandon Smith van de website alt-market.com dient de opkomst van dit rechts populisme een doel. Dat doel zou zijn: de economie onder dit rechts populisme opblazen. Daarvoor hebben de centrale banken alle machtsmiddelen in handen. Kortom, als Geert Wilders en zijn collega’s in andere Europese landen aan de macht komen, laten de banken de economie instorten. Dat kan door bijvoorbeeld rente verhogingen (zoals we de FED enkele dagen geleden zagen doen in de VS) of door bijvoorbeeld het geld dat bijgedrukt is en rond circuleert in de laag van de institutionele beleggers, de daadwerkelijke economie in te laten vloeien en te zorgen voor hyperinflatie. Waarom moet dat onder het bestuur en na verkiezingswinst van rechts populistische leiders gebeuren? Welnu, zij zullen het spanningsveld tussen de autochtone bevolking en de islamitische bevolking torenhoog doen oplaaien. Bovendien zullen ze aansturen op Brexit-achtige situaties, waardoor Europa nog instabieler wordt. Als Europa dan in chaos gestort is en ondertussen de islamitische bevolking zich steeds meer bedreigd voelt door de autochtone bevolking, is het Balkaniseringsproces binnen Europa geslaagd en kan de vlam in de pan slaan. Dat zal in mijn ogen de weg vrij maken voor het ingrijpen van een sterke islamitische leider die we in het land met de rode vlag, met de halve maan en de ster vinden. Mijns inziens zitten we dus op de road map richting de ontwrichting van de Europese samenleving met als doel ‘het herstel van het Ottomaanse rijk’. Erdogan zal dan over Europa heen kunnen walsen om de islamitische en Turkse bevolking te helpen, zoals ik al in dit artikel voorspelde.

Wat heeft de terreuraanslag in Berlijn daarmee te maken en waarom zouden ze dat in scene zetten? Welnu, zo’n aanslag dient dus de agenda van het rechts populisme en het ophitsen van de autochtone bevolking tegen de islamitische bevolking. Het is immers de islam die deze terroristen voortbrengt aldus mensen als Geert Wilders. Daarmee gaat hij voorbij aan het feit dat deze jihadistische bewegingen hun bestaansrecht vooral danken aan Westerse financiering en bewapening. Dat loopt soms via landen als Saoedi Arabië en Qatar, maar wie ‘follow the money’ doet ziet de Westerse hand. Niet voor niets steunen Amerika en Europa de ‘moderate rebbels’ in Syrië en waren het ook Al Qaïda gelieerde strijders die namens het Westen kolonel Gaddafi in Libië het veld deden ruimen. Elke terreuraanslag die we op Europese bodem gezien hebben en zullen gaan zien dient de agenda van de Balkanisering van Europa. Dat is de lange termijn agenda. Op korte termijn zien we direct de implementatie van meer politiestaatmaatregelen en het afnemen van vrijheden van burgers. Guy Verhofstadt riep kort na de “aanslag” in Berlijn op zijn Facebook pagina op tot de bespoediging van de vorming van een Europese veiligheidsdienst en natuurlijk moet er een Europese grensbewakingseenheid komen. Dat alles natuurlijk ter bescherming van de Europese burgers, maar ondertussen resulteert al die zogenaamde bescherming vooral in een ‘big brother staat’ waarbij alles en iedereen altijd en overal afgeluisterd wordt. De terreur dient dus meerdere agenda’s. De korte termijn agenda is: afnemen van steeds meer vrijheden van burgers. De lange termijn agenda is: Europa in chaos storten door een oplopend spanningsveld tussen bevolkingsgroepen in combinatie met een economische teloorgang, wat de weg vrij baant voor een nieuwe sterke leider en een dictatoriaal regiem. De voorspelling is gewaagd, maar komt er dus op neer dat het rechts populisme in meerdere EU landen zal winnen om aan het roer te staan als de chaos zijn intrede doet. Het herstel van het Ottomaanse rijk is weer een noodzakelijke stap die bijdraagt in de vervulling van de agenda van Albert Pike, waarbij de islamitische wereld zich zal verenigen en uiteindelijk op zal trekken richting Jeruzalem (lees hier de toelichting).

Bron linkvermeldingen; rtlnieuws.nlvolkskrant.nlcuriales.nl

Gedeeld 177

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Wat hebben de politiek marionetten van de elite zoals Le Pen, Wilders (AIPAC/Mossad), Trump (AIPAC) etc. gemeen? Ze hebben allen trouw gezworen aan Rothschild (Bauer) staat Isis Ra El. De retoriek van Trump richting Rusland coalitiegenoot Iran baart mij het meeste zorgen, alle stukken worden nu klaargezet voor een clash tussen Oost en West. Opdat Israël de macht in de regio naar zich toe kan trekken en men van een ‘Pax Americana’ overgaat op een ‘Pax Judaica’.

  Voordat het zover is moeten allen concurrenten elkaar vernietigen in een totale oorlog. De eerste twee Wereldoorlogen waren eigenlijk één oorlog gericht om Israël op te kunnen richten. De laatste fase ‘WOIII’ is de macht concentreren en centraliseren in Israël, het politieke instrument wat hiervoor gebruikt wordt is het ‘Zionisme’.

  De E.U. (OSS/CIA project) fungeert niet meer als bufferzone voor de V.S. (NATO) als je het militair strategisch bekijkt. Economisch gezien is de E.U. als je het sec bekijkt totaal niet efficiënt qua grondstoffen en productie, alles wordt geïmporteerd en het productie werk wordt uitbesteed aan landen buiten deze alliantie Het is dus een project dat op voorhand gedoemd is te mislukken, nog los van het monetaire beleid en de esoterische symboliek die wordt gehanteerd.

  Turkije fungeert op dit moment als verlengstuk voor Tel Aviv, ook Erdogan heeft trouw gezworen aan het Zionisme (zie schrijver Ergun Poyraz). Hoe kan het toch dat hij namens het Israeli Secret Intelligence Service (ISIS) de zgn. terroristen heeft opgeleid, de illegale olie transport via zijn zoon Bilal voor ISIS heeft gefaciliteerd en als resulaat de vluchtelingenstroom als wapen kan inzetten om financieel en politiek gewin te behalen? Hoe is hij aan de macht gekomen? Is het niet m.b.v. Rothschild staat Saoedi Arabië (Balfour) in de vorm van Yasin Al Qadi, dezelfde Al Qadi die Al Qaeda, ISIS etc. heeft mede gefinancierd? De valse NATO coup heeft ervoor gezorgd dat hij meer macht naar zich toe heeft weten te trekken door het creëren van een onzichtbare vijand genaamd FETÖ wat weer via kameraad Gülen gelieerd is aan de CIA. En hoe kan het dat ISIS niet in staat is aanslagen te plegen in Israël, maar wel in de omringende landen?

  Wie heeft er het meeste te verliezen in deze strijd? Hint doe onderzoek naar bedrijven zoals Genie Energy, de Leviathan gas field (obstakel Gaza), Oded Yinon Plan, de Samson optie etc.
  http://www.voltairenet.org/article178401.html
  http:// http://www.voltairenet.org/article176200.html
  http://www.globalresearch.ca/israel-supports-isis/5492807
  http:// http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geert-wilders-is-de-mol/

  “Pour savoir qui a réellement le pouvoir, demandez-vous de qui on ne peut pas parler.”

  De metamorphose: Al Qaeda, ISIS, IS, Daesh:
  https://www.youtube.com/watch?v=xQUyKJg2Gdw

 2. Averroes schreef:

  Volgens Nethanyahu: “WTC Was Destroyed By A 350 Ton Bomb”

  https://www.youtube.com/watch?v=6RyWWgsr5TA

 3. Averroes schreef:

  MoSSad: “By way of deception thou shalt do war”

  Het jaar 5777, Israël en Trump, geboren 700 dagen voor de oprichting van de (illegale) staat Israël:

  And if Donald Trump wins the election, January 21st will be his first full day in office.

  Of course Trump would be inaugurated on January 20th, but he would only be president for part of that day.

  So that means that Donald Trump would be 70 years, 7 months and 7 days old on his first full day as president of the United States.

  And this would happen during year 5777 on the Hebrew calendar.

  Rothschild, Israël en de kernkoppen (Dimona en JFK)
  https://www.youtube.com/watch?v=5PBNjaeG400

 4. Riffian schreef:

  Het is nog niet over:

  The Department of State alerts U.S. citizens to the heightened risk of terrorist attacks throughout Europe, particularly during the holiday season. U.S. citizens should exercise caution at holiday festivals, events, and outdoor markets. This Travel Alert expires on February 20, 2017.

  Credible information indicates the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL or Da’esh), al-Qa’ida, and their affiliates continue to plan terrorist attacks in Europe, with a focus on the upcoming holiday season and associated events. U.S. citizens should also be alert to the possibility that extremist sympathizers or self-radicalized extremists may conduct attacks during this period with little or no warning. Terrorists may employ a wide variety of tactics, using both conventional and non-conventional weapons and targeting both official and private interests.
  https://travel.state.gov/content/passports/en/alertswarnings/Europe.html

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Gatekeepers
  https://www.youtube.com/watch?v=6s1f1i_TpEs

 6. Averroes schreef:

  Dus je zegt dat men ‘directed free energy’ (Tesla) gebruikte ipv nucleaire technologie? Die technologie bestaat in mijn ogen, maar verklaart niet de vele kankergevallen..hoe is dat te verklaren?
  http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=151&Itemid=60

  Hebben we misschien niet met verrijkt uranium te maken verpakt in deze technologie? Hetzelfde geldt voor de Bijlmerramp, allebei ‘toevallig’ rampen waar de Mossad bij betrokken was. Één ding is zeker er is een cover up gaande van de hoogste orde.
  http://www.911healthwatch.org/cancer/
  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/tien-jaar-na-bijlmerramp-nog-veel-kritiek-op-gezondheidsonderzoek.htm

 7. Averroes schreef:

  Voorloper 9/11

  Geheime diensten struinden terrein Bijlmerramp af
  VINCENT DEKKER − 04/05/98, 00:00

  AMSTERDAM – Onmiddellijk na het neerstorten van de El Al-Boeing is de Bijlmer het werkterrein geworden voor tal van geheim agenten. Naast de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) en de Israëlische Mossad is onder meer ook de Inlichtingendienst Buitenland (IDB) actief geweest. Onbekende Franse ‘hulpverleners’ waren vermoedelijk Israëlische militaire agenten.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2577655/1998/05/04/Geheime-diensten-struinden-terrein-Bijlmerramp-af.dhtml

 8. Averroes schreef:

  Dossier is nimmer opgelost:

  Tot nu toe hebben officiële instanties steeds volgehouden dat het uranium van de ramp vrijwel zeker niet verbrand kan zijn. Dat er uranium in het toestel had gezeten, werd pas een jaar na de ramp, waarbij op 4 oktober 1992 43 mensen om het leven kwamen, toegegeven. Minstens 152 kilo uranium is nooit teruggevonden. Deze zomer kondigde de overheid aan alsnog te onderzoeken in hoeverre het radioactieve en giftige materiaal toch nog verbrand kan zijn. De uitslag van dat onderzoek moet een dezer dagen beschikbaar komen.

  Het Zweedse onderzoeksbureau Biospectron had al eerder dit jaar relatief grote doses uranium in faeces van enkele hulpverleners aangetroffen. Bij een vervolgonderzoek van het stof van hangar 8 op Schiphol bleek daar 14,4 milligram uranium per kilo droge stof in te zitten. Dat is ruim 20 keer meer dan de 0,5 tot 0,6 milligram die het Amsterdamse Omegam bij controleonderzoek had gevonden in onbesmette grond uit de Bijlmermeer. Na Biospectron heeft ook Omegam het stof uit de Schipholhangar onderzocht. Het Amsterdamse bureau trof daarin bijna net zoveel uranium aan als Biospectron.

  Omegam heeft ook gekeken naar het gehalte van het isotoop van het uranium 235. Natuurlijk uranium bevat 0,72 procent van deze grondstof voor kernbommen en kerncentrales, verarmd uranium nog 0,20 procent. Het stof uit de Schiphol-hangar bevat 0,24 procent U 235. Een Canadees universiteitslaboratorium kwam tot eenzelfde waarde. Dit betekent volgens deskundigen dat het uranium in het stof voor circa 8 procent uit natuurlijk en voor 92 procent uit verarmd uranium moet bestaan.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/2609377/1998/09/14/Onderzoek-uraniumstof-vrij-na-Bijlmerramp.dhtml
  https://stgvisie.home.xs4all.nl/index1.html

 9. Averroes schreef:

  Het publieke intellect wordt op de proef gesteld..je bent niets meer dan goyim voor deze psychopaten

  https://www.youtube.com/watch?v=zBAlxJVwMgc

 10. Averroes schreef:

  ICTS (Holland based): de Bijlmerramp, 9/11 en MH-17

  Security at Schipol Airport is operated by ICTS, an Israeli-owned airport security company based in The Netherlands founded by former officers of the Shin Beit intelligence agency. Its subsidiaries are also involved in key security functions there, including ProCheck, Ramasso and I-SEC.
  http://www.rense.com/general96/MH17.html

  Judge Hellerstein oversaw all 9/11 related cases. In May 2011 he dismissed ICTS, the Israeli Mossad company that controlled passenger screening operations in Boston on 9/11 from the litigation.

  JUDGE HELLERSTEIN’S CONFLICT OF INTEREST

  The judge’s son Joseph is an Israeli lawyer with Amit, Pollak & Matalon, who represents Cukierman & Company, the parent company of ICTS. Rogier Cukierman was CEO of the Edmond de Rothschild Group and chairman of the Israel General Bank. Boaz Harel, managing partner at Cukierman, was head of ICTS, the Rothschild-funded Mossad company responsible for the 9-11 terror attacks.

  https://www.youtube.com/watch?v=bDtqf0cqOCE

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  directed energy idd.
  Na jaren onderzoek, en het bestuderen van ALLE documentatie, dus ook het boek van dr.Judy Wood, absoluut geen twijfel meer. o.a de seismische data zijn keiharde bewijzen dat er een nieuw soort DEW is gebruikt. De gatekeepers hoor je niet over de niet overeenkomende seismische data voor een instorting praten.
  De seismische data van kwam overeen met de controlled demolition van een voetbalstadion. Je zou alle informatie op de site van drjudywood eigenlijk moeten bestuderen.
  Of je van een directed energy micro wave wapen kanker krijgt is mij niet bekend.
  Het kan ook een hoax zijn, die vele kankergevallen. Daar ga ik vooralsnog vanuit.
  En om welke vorm van kanker zou het gaan eigenlijk ?
  Ik ga nu geen off topic video’s plaatsen. Neem ajb even de tijd om genoemde documentatie te bestuderen.Dan ga ik even in de -zoals je noemt- vele kankergevallen duiken.

 12. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Averroes, De lijst van de vormen van kanker heb ik inmiddels gezien.
  Ik denk dat het een leugen is, maar ik zal me erin verdiepen.
  Met name ga ik op zoek naar bewijs en of de onderzoeker betrouwbaar is.
  Ik zal andrew johnson van checktheevidence eerdaags een mailtje sturen met een link daarbij van het door jouw geplaatste 911healthwatch.
  Als jij ook een mailtje naar hem stuurt krijg je vast antwoord.
  De jeugdfoto’s van Michelle heb je inmiddels gezien neem ik aan.
  (in de reacties van het artikel over de Russische hack van de Amerikaanse verkiezingen)
  Daarmee heb ik toch wel wat credits als goed onderzoeker opgebouwd dacht ik.

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Dr judy wood doet geen onderzoek naar shills, ze is al blij als ze een platform heeft. Dus ook met Jeff Rense heeft ze een interview gedaan.
  luister naar;”Dr Judy Wood ;A course in critical thinking”.
  Helaas doet Jeff Rense ook zaken met disinfo agent Gordon Duff dus dat maakt het allemaal weer erg ingewikkeld.
  Duff bekende zelf 40% disinfo te verspreiden tijdens een interview.
  zie YouTube: ”Gordon Duff is a Jewish disinformation agent”( youtuber Christ Conquers) Heel Veterans Today bestaat uit CIA agenten overigens. Erg veel disinfo vermengd met ongevaarlijke waarschijnlijk juiste info. Controlled opposition noemen we dat.

 14. Averroes schreef:

  @PORVH, waardeer je feedback..de ICTS (Mossad) connectie is het onderzoeken waard, want het koppelt alle 3 de vliegrampen met elkaar

  Over Michelle aka Michael LaVaughn Robinson ben ik niet overtuigd, iemand die de naam van zijn ‘vrouw’ niet kan uitspreken is in mijn ogen verdacht. We hebben hier te maken met ‘manchurian candidates’ mensen die (via de ouders) van jongs af aan zijn klaargestoomd voor dit werk. Manipulatie en het belachelijk maken van het publiek is een tweede natuur voor deze marionetten:

  https://www.youtube.com/watch?v=8cgk732vfGQ

 15. Averroes schreef:

  Meester van de Crowley reverse speech, bewust of onbewust ben er niet uit.
  ‘Yes we can’ = ”thank you satan” en ‘let me express’ = “serve satan”

  https://www.youtube.com/watch?v=V-TMKUea87E&feature=youtu.be

 16. Averroes schreef:

  Sorry ben er wel uit;)

  Jon Favreau (speechwriter)
  Favreau graduated from the Jesuit College of the Holy Cross in 2003 as his class’s valedictorian

  memberships in the Political Science Honor Society, Pi Sigma Alpha (denk aan Ron Paul), the College Honors Program, the Sociology Honor Society, Alpha Kappa Delta, and was awarded a Harry S. Truman (33e graad vrijmetselaar) Scholarship in 2002.

 17. Averroes schreef:

  Waar zijn de politieke leiders gebleven die uit hun hart spreken? Poetin, Obama, Trump etc. niemand komt in de buurt van John F. Kennedy. Elke keer als ik deze speech hoor vooral in deze tijd, ben ik diep geraakt. En met een reden, de speech is tijdloos geschreven en met een vooruitziende blik.

  Waar zijn de mensen op het politieke podium gebleven? Met een visie en een positieve boodschap, een boodschap van totale vrede ipv totale oorlog..

  “What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, and the kind that enables men and nations to grow, and to hope, and build a better life for their children—not merely peace for Americans but peace for all men and women, not merely peace in our time but peace in all time.”

  “Today the expenditure of billions of dollars every year on weapons acquired for the purpose of making sure we never need them is essential to the keeping of peace. But surely the acquisition of such idle stockpiles—which can only destroy and never create—is not the only, much less the most efficient, means of assuring peace. I speak of peace, therefore, as the necessary, rational end of rational men. I realize the pursuit of peace is not as dramatic as the pursuit of war, and frequently the words of the pursuers fall on deaf ears. But we have no more urgent task.”

  “First examine our attitude towards peace itself. Too many of us think it is impossible. Too many think it is unreal. But that is a dangerous, defeatist belief. It leads to the conclusion that war is inevitable, that mankind is doomed, that we are gripped by forces we cannot control. We need not accept that view. Our problems are manmade; therefore, they can be solved by man. And man can be as big as he wants. No problem of human destiny is beyond human beings.”

  “FOR IN THE FINAL ANALYSIS, OUR MOST BASIC COMMON LINK IS THAT WE ALL INHABIT THIS SMALL PLANET. WE ALL BREATHE THE SAME AIR. WE ALL CHERISH OUR CHILDREN’S FUTURES. AND WE ARE ALL MORTAL.”
  https://www.youtube.com/watch?v=0fkKnfk4k40

 18. adje schreef:

  Ik hou van open minded gedachten laten gaan, en zal nooit beweren dat iets de waarheid is. Ik hou het op kronkels, spelingen. Ik las dit bericht op de z.g. fake site Russia Insider. Deze bekende site staat internationaal gezien op de z.g. fakelijst. Na de (wereld)oorlog dreiging van Obomba en de dreiging die uitging van de verkiezing van Clinton die ook een komende oorlog zou kunnen betekenen dit:

  http://russia-insider.com/en/his-thoughts-are-so-correct-trump-releases-friendly-letter-putin-urging-friendship/ri18341

  Daar komt mijn kronkel. In een bekend religieus boek (Bijbel) staat dat in the end of the days de antichrist en zijn rijk verschijnt.
  “En het (beest) werd een mond gegeven om grote woorden en godslasteringen te spreken, en het werd macht gegeven om dit 42 maanden (d.i. 3½ jaar, de periode van de grote verdrukking) lang te doen.” (Openb. 13:5)

  Voor die 3 1/2 jaar zal er vrede zijn voor een periode van 3 1/2 jaar. Stel nu dat onder Trump zijn ambtsperiode 3 1/2 jaar vrede zal zijn, en tegen het einde het financiele systeem (bewust georganiseerd) klapt. Een deel van de bevolking zoals populisten, anti islam denkers, christenen en vrijdenkers de schuld krijgen. Overal burgeroorlogen uitbreken en de laatste 3 1/2 jaar aanbreken van terreur enz.? Of zoals Martin zegt Turkije Europa overrompeld enz. Daarnaast chaos in Amerika en die wereldoorlog alsnog uitbreekt.

  Een vreemde gedachte niet waar? Wie weet mag het zeggen.

 19. ZalmInBlik schreef:

  Prachtig ben ontroerd! Ik denk zelfs dat deze speech z’n doodvonnis heeft getekend. Iedereen die vrede predikt is voor de cabal vijand nummer één. Zijn nalatenschap is groots, maar geen leider die navolging heeft gegeven aan de boodschap, hoe spijtig ook.

  Zie deze berichtgevingen, we zijn in 53 jaar geen stap verder gekomen. Eisenhower had gelijk:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-23/quiet-wwii-japan-begins-44-billion-re-militarization-confront-china

  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-23/trump-doubles-down-nukes-let-it-be-arms-race

  http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/4369658/trump-wil-nucleaire-capaciteiten-flink-uitbreiden.html

 20. Riffian schreef:

  @adje, zitten we niet midden in het script, als het al niet het einde is? Kan me niet voorstellen dat ze het financiële systeem nog 3 1/2 jaar kunstmatig in leven houden. Alle indicatoren wijze erop dat het vertrouwen in de economie zeer snel terugloopt. En vertrouwen is het cement van deze Ponzi fraude.

  Politiek gezien lijken de centrale planners de fascistische agenda wel goed uit te rollen…maar als het niet hand in hand gaat dan vallen de vuile plannen in duigen. Bewustzijn is de grote spelbreker!

 21. Averroes schreef:

  Je vergeet COMPLIANCE, je schikken naar het systeem maw betalen van belastingen, deelnemen aan het politieke spel dmv stemmen enz. @adje ben het met je eens dat het een ‘langzaam’ proces is, vergelijkbaar met de WTC buildings die gecontroleerd instorten. Je ziet het nu monetair gezien aan de € koers ten opzichte van de $. Iedere dag gaan er tiende vanaf, voor je het weet is er sprake van pariteit. Munitie voor de centrale banken..

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Averroes, welke drie vliegrampen bedoel je?

 23. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ik weet nog wel de 3 belangrijkste vage vliegrampen van 2014 uit mijn hoofd.

  MH-370
  MH-17
  QZ-8501

  Q=17 = 8
  Z= 26 = 8

  het totaal van de 3 rampvluchten (370+17+8501) is toevallig 8888

  MH = in gematria 48
  hoax= 48
  QZ = 88

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten