Giel Beelen podiumt Lange Frans met Kamervragen 2, hoe zit dat?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 december 2015

langefransComplotdenken lijkt sinds kort mainstream te worden gemaakt. Eerder dit jaar probeerde Giel Beelen mij te koppelen aan Tarik Z, die met een wapen de NOS studio binnenviel. Althans, dat leek wat mij betreft meer op een hele slechte soapscene, maar je kan ook geen ervaren acteur voor zoiets inzetten. Giel Beelen belde mij uit bed met de opmerking dat ik live in de uitzending was, maar dat bleek niet zo te zijn. Een uur later werd de opname geknipt en geplakt uitgezonden en werd eruit geknipt dat Giel zei dat het prima zou zijn om ‘anders denkenden’ preventief op te sluiten. De opzet om Martin Vrijland te koppelen aan een verwarde complotdenker (acteur) mislukte, omdat ik het gesprek met Giel zelf ook opgenomen had en zo kon aantonen dat hij had zitten knippen en plakken. Hoe kom je van die lastige complotsite van Martin Vrijland af waar je als overheid geen grip op hebt en die een groeiend publiek heeft? Koppel hem aan een aanslagpleger. Dat verhaal mislukte. Lees hier de hele story.

Tijd voor een nieuwe strategie. Als je de complotsites niet uit kunt schakelen, zet je gewoon je mainstream kanalen in om complotdenken bij het grote publiek te introduceren. Je pakt dan natuurlijk de wat mildere en verjaarde complotten, zodat mensen wel een beetje wakker worden, maar nog net genoeg in slaap gesust blijven om ze op de actualiteit nog compleet in de maling te kunnen nemen. Je schakelt een DJ met een vlotte babbel in en laat die deze nieuwe markt aanboren. If you can’t beat them join them. Een ‘vangnet’ noem je zoiets; een vangnet-strategie.

Lange Frans kwam deze week met het liedje Kamervragen 2 over Joris Demmink, een pedonetwerk tot in het koningshuis en veel meer. Dat leek hoopvol en half complotdenkend Nederland raakte onmiddellijk in de jubelstemming. Mijn waarneming is dat de mainstream media nu zelf de complotmarkt naar zich toe gaat trekken. Alex Jones heeft dit in Amerika goed gedaan met zijn website Infowars.com. Giel Beelen mag dat nu ogenschijnlijk in Nederland gaan doen en Lange Frans helpt een handje mee. Laten we eerlijk zijn: het Demmink verhaal waar Lange Frans over zingt is immers al volledig uitgekauwd. Net als de Rolodex affaire en het Baybasin verhaal. Wie zegt dat überhaupt nog iets?

Op martinvrijland.nl is het hele Demmink dossier te vinden, waarin duidelijk wordt dat dat verhaal niets anders is dan een afpersingsdossier met een gouden randje. Na research werd duidelijk dat de steenrijke familie Poot van het bedrijf Chipshol, die zich bezig hield met het opstellen van zwartboeken van hooggeplaatste ambtenaren als Joris Demmink en Camiel Eurlings, de Nederlandse staat voor ruim 20 miljard wilde afpersen aangaande de gronden rondom Schiphol. Zij bleken zelfs samen te werken met de Amerikaanse afperser Jack Abramoff die er om bekend stond kinderen te drogeren en door hoog geplaatsten te laten misbruiken, waarbij heimelijk opnames gemaakt werden ten bate van afpersing (zie hier). De mainstream media hebben de familie Poot uit de wind gehouden, omdat de Nederlandse staat natuurlijk niet op nog meer rumoer rondom Demmink te wachten zat. Volgens de media zou de familie Poot de gronden rondom Schiphol, met de staart tussen de benen, voor slechts enkele tientallen miljoenen van de hand doen. Persoonlijk denk ik dat er achter de schermen flink handjeklap gedaan is met BV Nederland en wordt het dossier met dergelijke mediaberichten voor beide partijen (naar de buitenwereld toe), in rustig vaarwater geleid. Achter de schermen is er waarschijnlijk flink gecasht door de familie Poot.

Dat lange Frans nu met dit lied komt is dus mosterd na de maaltijd. Demmink is allang geen Secretaris Generaal van justitie meer en alle andere onderwerpen in het liedje zijn ook voor de meeste mensen totaal onbekend. Mocht je je erin gaan verdiepen dan kom je automatisch op de websites van de gecontroleerde oppositie terecht. Het zijn dus vooral onderwerpen die helemaal niets met die onderwerpen te maken hebben waar we ons écht druk over zouden moeten maken. Ik zeg: “Hé Frans, waarom maak je niet eens een liedje over alle ‘false flag’ aanslagen? Waarom zing je niet over Bernard die met operatie Paperclip vele nazi-kopstukken naar Amerika vervoerde en zelf een nazi was? Waarom zing je niet een keer over het feit dat we onder een dictatuur van nazi 2.0 Europa leven? Waarom zing je niet dat het Westen met haar NAVO oorlogsmachine imperialistische oorlogen voert en daarmee vluchtelingenstromen zelf op gang brengt? Waarom zing je niet dat ISIS een creatie is van de CIA? Waarom kaart je geen actuele onderwerpen aan? Ik weet dat je mijn site leest, omdat je wel eens een bericht van me op Twitter post en ik geloof best dat je goede intenties hebt, maar het Demmink dossier is totaal niet meer relevant. Pedo-netwerken worden toch koste wat het kost in de doofpot gehouden en als de familie die zich jarenlang richtte op Demmink met hun hitman journalist Micha Kat, uiteindelijk zelf blijkt samen te werken met een kindermisbruiker uit Amerika (Jack Abramoff), moeten we onszelf toch eens serieus achter de oren krabben, vind je niet?

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nl

Gedeeld 632

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Voor iedereen die hier nog de behoefte voelt om Micha Kat te verdedigen het volgende:

  Ik zeg dus dat het (Demmink, Baybasin, etc.) allemaal gecreëerde dossiers zijn door de Poot mafia in samenwerking met een kindermisbruiker (Abramoff) om een andere kindermisbruiker (Demmink) onder druk te zetten voor grof geld. Hoe kan je pedofilie bestrijden met iemand die zelf kinderen liet misbruiken? Leg mij dat eens uit.

  Dat wil niet zeggen dat pedofilie onder hooggeplaatsten niet voorkomt, maar het doel van deze dossiers was geld ipv pedofiliebestrijding. Dat in combinatie met het feit dat Abramoff part of the team was, zorgt ervoor dat we de groep Poot/Micha Kat niet meer serieus kunnen nemen.

 2. Camera schreef:

  Heer Blogger, u heeft een punt hier !

  Het gedrag van Lange Frans lijkt op de uitdrukking : “zoals de wind waait, waait zijn jasje”, we mottuh allemaal uberleben vooral in mainstream media land

  Nog maar ettelijke maanden terug is het Geile Oranje(NWO) gevoel van Lange Frans alom aanwezig zie hier minuut 0.22 minuut(zie interview) en dan ineens zet hij de Oranjes te kakkuh met zo’n liedje ,
  , tja wat moet je ermee en dat Giel Beelen nog niet overgelopen is door een gewetenstrauma is vele mensen vreemd…

  https://www.youtube.com/watch?v=wd64eQaRBMA

 3. boterbloem schreef:

  Kom niet aan Lange Frans z’n Priveleven ;

  http://demonitor.ncrv.nl/sociale-dienst/schoonmoeder-lange-frans-bestraf

 4. Ion schreef:

  We moeten nog even afwachten of Frans al dan niet is “overgestapt” naar de darkside net als vele andere artiesten uit binnen en buitenland. Voorlopig wil ik hem nog wel het voordeel van de twijfel geven want hij is na zijn eerdere onthullingen ook diep door het stof gegaan en afgemaakt als aluhoedje, cokesnuiver etc. Mogelijk wil hij het veilig houden en komt daarom met ouwe conspiracy stuff. Giel Beelen heb ik minder vertrouwen in. Die zie ik teveel verschijnen in de MSM. als “de wereld draait door”. Ook het knip en plakwerk in de zogenaamde live-uitzending en het vroege tijdstip van bellen naar Vrijland geeft bedenkingen. In september 2014 maakte lange Frans nog bekend op zijn Twitter account: “Heel IS is opgezet door de CIA. Bewapend, getrained alles erop en er aan”. Laten we afwachten hoe zijn nieuwe plaat gepromoot gaat worden in “Hilversum” en de overige MSM……alvorens onze verdenkingen van een nieuwe tactiek of overstap van Frans naar de darkside te uiten.

  http://cult.tpo.nl/2014/09/26/lange-frans-opgezet-bewapend-en-getraind-door-cia/

 5. Treowd schreef:

  Sluit me daar bij aan Lon als Lange Frans zijn carriere nu in een neerwaartse spiraal geraakt is het mogelijk dat hij uitgestoten wordt door de ruling cult. Heb ook het programma van de beste singer songwriter gekeken wat een kindje van Giel is en ook in dat programma zit satanische symboliek verwerkt, dat krijg je als je je ziel verkoopt of ten dienste staat aan die cult…..

 6. Camera schreef:

  Giel Beelen een echte leugenaar dat heeft zich wel bewezen in het radio/telefoon gesprek waarin hij duidelijk zegt dat Martin in een live uitzendig is terwijl dat aangetoond niet waar is. Bij zo’n belangrijk onderwerp kun je niet van een vergissing spreken maar het laat zien hoe de mainstreammedia 3FM te werk gaat, gewoon walgelijk

  Uiteraard krijgt Lange Frans voordeel van de twijfel en soms dient het jasje mee te waaien en begrijpelijk, het valt niet mee in de manipulerende mainstream jezelf staande te houden

  Maar voordat de mensen tesamen met Lange Frans erin tuinen hier een interview met Micha Kat waarin hij het duidelijk goed keurt om met een Jack Abramoff samen te werken

  het gaat om minuut 35:44 tot minuut 43:00 anders is het te langdradig

  https://www.youtube.com/watch?v=O7yLMLNoK3A

  Hieronder een opfrissend linkje over deze Abramoff

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=89902

 7. Analyze schreef:

  Lange Frans moet voorlopig het voordeel van de twijfel krijgen, maar je kan er vanuit gaan dat 9 van de 10 artiesten OTO gestuurd zijn. Het netwerk van Abramoff (AIPAC) raakt zelfs menig koningshuis en Jeffrey Epstein is een andere regelaar die veel bekende artiest/politici in zijn adresboekje had staan.
  http://advanceindiana.blogspot.nl/2015/01/feds-seized-epsteins-pedophile-snuff.html

 8. Treowd schreef:

  Mogelijk zijn we als mensheid dan toch echt verder aan het ontwaken en gaat het langzaam aan de goede kant uit of komt het zelfs in een versnelling, stoppen kan men het nooit meer het is groeiende iedere seconde, minuut en uur – http://www.3fm.nl/nieuws/detail/363690/Wat-jij-moet-weten-over-Kamervragen-2-van-Lange-Frans

 9. Treowd schreef:

  Eddy Murphy als zanger ja ja de mensheid ontwaakt 🙂 Sterke boodschap ook… prima tekst.

  https://www.youtube.com/watch?v=cJsudoY8vGk

 10. Perry Winkel schreef:

  Dag Martin,

  Met plezier denk ik terug aan die Oudejaarsavond bij jou in Friesland.

  Ik werk aan een bespreking van het requisitoir van H.J. Mous in zake de veroordeling van Jasper Steringa.

  http://www.perry7.nl/p?768

  Veel kijkplezier toegewenst

  Perry

 11. Perry Winkel schreef:

  Dag allemaal en fijne dagen!

  off topic…Ik heb deel twee af van mijn bespreking van het requisitoir van H.J. Mous in zake de veroordeling van Jasper Steringa voor de moord op Marianne Vaatstra.

  http://www.perry7.nl/p?771

  Ik hoop dat jullie er een beetje om kunnen lachen…

  Perry

 12. elvedeha schreef:

  ik heb inmiddels 6 delen beluisterd en kan bijna
  niet wachten tot het vervolg geplaatst gaat worden….

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten