Griekse douane vindt 14 containers wapens, bestemming vluchtelingenkampen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 september 2015

bewapening_vluchtelingenOp 14 september jl. verscheen er een bericht op de website newswire.net waarin gemeld werd dat de Griekse douane 14 containers met wapens gevonden zou hebben. De Griekse douane vond op het moment van schrijven van het artikel 5000 geweren en minstens een half miljoen kogels in 2 containers die naar verluidt bestempeld waren met “humanitaire hulp”. De containers waren bestemd voor migranten uit Syrië in een Grieks vluchtelingenkamp. De website speculeert over soortgelijke “humanitaire” hulptransporten naar andere kampen in Europa. Omdat ik het bericht verder nauwelijks op internet kan vinden is de betrouwbaarheid van de berichtgeving moeilijk in te schatten. Wel is het alarmerend te noemen. Bericht de Main Stream Media hier bewust niet over omdat ze niet mogen, is het bericht onjuist of heb ik gewoon niet goed opgelet? Op onderstaande video zijn de beelden te zien waaruit de website newswire haar conclusies trekt.

Als het bericht waar zou zijn bevestigt dit het gevoel van het ‘ISIS – Trojaanse paard‘. In een artikel van afgelopen maandag lichtte ik al toe waarom ik het opmerkelijk vind dat de vluchtelingenstroom nu pas op gang komt. Daarin noemde ik ook het Trojaanse paard (zie hier). Als u goed research doet wordt duidelijk dat ISIS een Westerse creatie is en dus eigenlijk een proxy-leger vormt voor het Westen, onder de vlag van de islam (zie hier). Links en rechts horen we steeds duidelijkere signalen over verkrachtingen en gedwongen prostitutie in de vluchtelingenkampen. Ook valt op dat er steeds meer geconstateerd wordt dat er voornamelijk mannen naar de kampen trekken. De overgrote meerderheid van de migranten (naar schatting 75% tot wel 95%) zijn niet mensen die gevlucht zijn voor de burgeroorlog in Syrië of voor ISIS. Volgens de UNHCR bestaat 72% uit mannen en slechts 13% uit kinderen (het werkelijke aantal mannen ligt waarschijnlijk nog hoger). We zouden dus kunnen stellen dat het Westen haar eigen ISIS – Trojaans paard aan het creëren is. Als het bericht over de wapensmokkel klopt, dan is dat toch weer een zoveelste indicatie dat er een luchtje aan deze plotselinge tsunami aan vluchtelingen zit.

https://www.youtube.com/watch?t=217&v=WXKXBoK4Krw

Bron linkvermeldingen: newswire.net, ninefornews.nl, pownet.tv, abovetopsecret.com

Gedeeld 14K

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Een lezer op Facebook die de Griekse taal machtig is zegt dat het bericht klopt. Hij heeft het filmpje bekeken. Laten we zeggen dat hij de waarheid spreekt..

 2. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Oud-secretaris-Nobel-comit-betreurt-geven-vredesprijs-aan-Obama-in-2009.. de elite-gangsters gebruiken de Islamisten als hun terreurwapen om het Westen te zondebokken en opofferen en het in het Westen onveilig te maken.. er zijn genoeg foute politieke-loopjongens die op sleutelposities zitten en de Agenda mee helpen faciliteren, ik durf met stelligheid te zeggen dat zij hun verdiende loon mogen ontvangen mochten de Islamisten hun eerste slachtoffers maken op het Europese-continent.

 3. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Top-imam-Moslim-migranten-lopen-Europa-onder-de-voet-voor-het-Kalifaat.. new world order probeert idd het Westen in de eerste te destabiliseren en economisch eronder te houden om vervolgens het Euopees-continent verder te islamiseren in verband met hun “eindspelscenario” om de geplande en geensceneerde aanval op Israel uit te kunnen voeren (Armageddon).

 4. ZerotheHero schreef:

  Als ik de reacties op je facebook bekijk moet ik helaas vaststellen dat de meerderheid nog in het oosten vs westen paradigma gelooft. Tuurlijk zijn dit zure berichten, maar ik weet dat ook dit probleem “opgelost” wordt. Misschien komt het niet eens tot een conflict hier in europa en “stemmen” we onze problemen voortijdig weg. Dat is ten slotte wat ze willen. Deze problemen zijn er om het beleid van de nwo in te leiden. Dit gebeurt allemaal puur en alleen vanuit psy op principes en we kunnen het ondertussen spirit ops noemen. Er is geen echte verdeling in de wereld, geen oost geen west, geen christendom geen islam. Er is alleen maar de globalistische elite bankiers klasse en de rest. Hoe moeilijk is dit te begrijpen voor mensen? Grotendeels omdat alles emotioneel is. Ook aan paradigmas raak je gehecht. Vandaar dat de meeste het idee van”het zijn de khazaarse ashkenazionistische joodse bankiers achter het westen” niet kunnen loslaten. Ze hebben tijd en moeite besteed om de waarheid uit te pluizen die de gecontroleerde oppositie ze heeft voorgeschoteld en zo dat paradigma emotioneel geintegreerd wat betekent dat het gevoelsmatig ook de waarheid is voor hun. Stel iemands favoriete ijs smaak is chocola. Ga ze er maar is van overtuigen dat aardbei eigenlijk hun favoriete smaak is. Daarom kan een intellect alleen maar bloeien op een basis van emotionele reserve en controle. En dat kan dan weer enkel en alleen voortkomen uit liefde en gezondheid.

 5. Freeman schreef:

  Het zijn de bankiers en nog veel meer invloedrijke tuig -ongeacht hun afkomst- die achter het Oosten VS het Westen zitten, achter het Noorden en het Zuiden, ze proberen heel strategisch alles tot een goed eind te brengen en dat alle partijen die dezelfde -luciferische filosofie- de wereld onderwerpen aan hun heerschappij. Ze proberen hun eindtijdspel op te tuigen volgens de “joodse kalender”, er is wel degelijk sprake van een joodse (vaak zijn ze niet etnisch van Israelische afkomst, maar bekeerlingen en jood geworden, ofwel de Erev-Rav) mafia-groepering die een hele belangrijke rol speelt bij vreselijk veel ellende op aarde.. https://www.youtube.com/watch?v=QH_Bs-pN46s..

  Vergeet niet dat binnen de vrijmetselarij en zeker in de hogere graden, de NAAM -tetragrammaton- heel belangrijk voor ze is.

 6. leeuw schreef:

  IK heb eens een tijdje terug over naggedacht en vind het vrij normaal dat er meer mannen hier zijn als vrouwen ect. Want als bv hier de pleurus zou uit breken en ik heb maar 1 pot geld en kan maar 1 van mijn kinderen mee weg sturen dan word dat mijn zoon, zodat hij geen wapen hoefd op te pakken en de kans is altijd groter dat men een jonge knaap omlegd dan een oma of een jong meisje. Maar veel kans zit er tuig tussen die goed betaald worden om hier rotzooi te trappen.
  Zie hier bv gevonden op nujij al ik me niet vergis tussen de reacties, dit grijpt dus vele menen aan wat er gaande is.
  http://nieuws.tpo.nl/2015/09/16/schokkende-beelden-vluchtelingenrellen-in-hongarije-aan-de-servische-grens/

 7. boterbloem schreef:

  ← Kosmische openheid door Corey Goode

  .

  Bericht van Cobra 18 september 2015: Meditatie voor Europa

  19

  sep

  TIJDGEVOELIG! ZEGT HET VOORT! Meditatie voor Europa, zondag 20 september

  Er heeft recent een ontwikkeling in Europa plaatsgevonden die dringend onze aandacht nodig heeft. De vluchtelingencrisis in Europa is geëscaleerd:

  http://www.foxnews.com/world/2015/09/18/croatia-is-latest-european-country-to-close-border-to-refugees/

  http://www.reuters.com/article/2015/09/17/us-europe-migrants-idUSKCN0RD0P420150917

  Daarom hebben de Lichtkrachten verzocht dat zoveel mensen als mogelijk is de mensen in Europa ondersteunen met onze meditatie. Dit is tijdgevoelig en moet worden rondverteld!

  We moeten massa’s mensen bereiken, zodat de kritieke massa van mensen die dit feitelijk doen wordt bereikt. Het is tijd voor ons om ons te verenigen met het doel dat het Licht zal overwinnen.

  Plaats dit alsjeblieft op je websites en blogs. Als je een alternatieve media outlet weet, kun je dit naar hen toe sturen. Je kunt dit delen met je IPhone. Je kunt een Facebookgroep creëren voor je lokale groep van mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Je kunt hierover een video maken en het op Youtube posten.

  1e afb bij bericht 2015-09-18

  Wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat massameditaties positieve effecten hebben op de menselijke gemeenschap, dus iedereen van jullie die zal deelnemen in deze meditatie kan feitelijk mensenlevens in Europa en wereldwijd redden:

  http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

  http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

  We zullen deze meditatie doen op ZONDAG, 20 SEPTEMBER om 19.00 uur Centraal Europese Zomertijd. Dit komt overeen met 19.00 uur in Cairo, 18.00 uur BST in Londen, 13.00 uur EDT in New York, 12.00 uur CDT in Chicago, 11.00 uur MDT in Denver en 10.00 uur PDT in Los Angeles.

  Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone nakijken:

  http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

  Instructies:
  1.Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  2.Richt jouw intenties op het brengen van vrede en genezing naar de situatie in Europa.
  3.Visualiseer een straal van Licht die uitstraalt van jouw Ziels Ster Chakra (8 inches / 20 centimeter boven je hoofd) naar de Ziels Ster Chakra’s van iedereen die mediteert.

  2e afb bij bericht 2015-09-18
  4.Visualiseer dat de nu collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energierooster en Europa bereikt, zich verbindend met de Ziels Ster Chakra’s van iedereen daar die in de situatie is betrokken, ze harmoniseert en ze inspireert om een vreedzame oplossing te vinden.
  Visualiseer dat alle vluchtelingen voedsel, water, onderdak, gezondheidszorg en een menswaardige behandeling krijgen.
  Visualiseer dat alle vluchtelingen en politieagenten die gewelddadig zouden kunnen worden kalmeren en kiezen voor vreedzame oplossingen.
  Visualiseer dat alle leden van de duistere krachten die Europa proberen te infiltreren door zich voor te doen als vluchtelingen als zodanig worden herkend, en dat zij worden vastgezet door de rechtshandhavers.
  Visualiseer dat Europa de kalmte en stabiliteit vasthoudt die zij in de laatste 70 jaar heeft bereikt.

  Het is heel belangrijk voor de mensen die bij de situatie in Europa zijn betrokken dat zij zich ervan bewust zijn dat wij ze zullen ondersteunen met deze meditatie, zodat de energie van Licht die wij uitzenden zal worden ontvangen en in staat zal zijn om de situatie te genezen. Daarom is door de Lichtkrachten gevraagd dat jullie je contacten in Europa informeren dat wij ze zullen helpen met deze meditatie, gebruik makend van e-mail, Facebook, Twitter, en andere vormen van communicatie. Er is ook gevraagd dat de mensen in Europa deze informatie verspreiden binnen hun netwerken.

  Updates over de Meditatie voor Europa:

  http://2012portal.blogspot.com

  Delen:

  1Klik om te delen via Twitter (Opent in een nieuw venster)1
  48Share op Facebook (Opent in een nieuw venster)48
  1Klik om op LinkedIn te delen. (Opent in een nieuw venster)1
  Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Opent in een nieuw venster)

  Gerelateerd

  Wereldwijde meditatie 30 mei 2015, 23.11 uur

  In “Geschiedenis”

  Bericht van Cobra, 26 juli 2015

  In “Archons”

  Interview met Cobra, 31 augustus 2015 door Rob Potter

  In “Geen categorie”

  Een reactie plaatsen
  Geplaatst door eventnl op 19 september 2015 in Meditatie

  Tags: Cobra

  ← Kosmische openheid door Corey Goode

  .

  Gravatar

  WordPress.com logo

  Twitter-afbeelding

  Facebook foto

  Google+ photo

  Volg nieuwe berichten mail-melding

  Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen via e-mailnotificaties

  Doe mee met 143 andere volgers

  Berichten
  Bericht van Cobra 18 september 2015: Meditatie voor Europa
  Kosmische openheid door Corey Goode
  Bericht van Cobra 13 september 2015: Solar System Situation Update
  Interview met Cobra, 31 augustus 2015 door Rob Potter
  Interview met Cobra, 30 augustus 2015 door PFC
  Bericht van Cobra 26 augustus 2015 Planetaire situatie update
  Bericht van Cobra 20 augustus 2015: Geheim van onsterfelijkheid
  Bericht van Cobra 14 augustus 2015: Galactische Godin
  Planetaire uitlijning op 15 augustus 2015
  Oproep aan de lezers van dit blog
  Prepare For Change websites
  Bericht van Cobra, 6 augustus 2015
  Achtergrondinformatie over buitenaardse zaken
  Belangrijke lezing van Bill Cooper
  Bericht van Cobra, 26 juli 2015
  Interview met Cobra, 15 juli 2015
  Bericht van Cobra, 14 juli 2015
  Video Galactische Codex (NL)
  Bericht van Cobra 5 juli 2015: Planetaire Update
  De Alliantie vloot

  Cobra (ENGLISH)

  Weekmeditatie

  Links
  Cobra (EN)
  David Wilcock (EN)
  Irma schrijft..(alt. media)
  Prepare for Change (EN)
  Smaly7
  Wakkere mensen

  Recente reacties

  Annelies Jelgerhuis op Oproep aan de lezers van dit…
  Ariën Hoogendijk op Etherisch Archon Grid

 8. Camera schreef:

  Eindelijk geeft de mainstream de goede kop

  : “Migranten worden ze nu genoemd , niet vluchteling

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24514970/__PVV_spint_garen_bij_onvrede_migrantenstroom__.html

  en hier nu zojuist in de KRANT :de broer van het gedachte goed : Vol=Vol, juist in de mainstream, best opvallend

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4142804/2015/09/15/Marten-Fortuyn-betaalt-huisvesting-100-vluchtelingen.dhtml

 9. ZerotheHero schreef:

  Wauw, ik vind het raar dat je zo makkelijk overstag gaat er in te geloven dat meditatie zo’n groot effect heeft. Dat artikel roept dat het bewezen is, maar levert geen enkele bron. Alleen maar conclusies gebaseerd op correlaties en je zou moeten weten: correlatie is geen causatie. Dat new age gedoe klinkt allemaal lief en aardig maar je mag best wat kritisch denken toe passen. Hoe kun je denken dat als een groep van weet ik hoeveel duizend man wat dan ook maar doet ergens je dan bewijs hebt voor een verandering in een globaal fenomeen? Misschien hadden alle terroristen wel een vrije dag? Dit klinkt in mijn oren als een broodje aap aan de manier waarop er een conclusie wordt getrokken. Te veel variabelen die zo’n invloed bewijzen heel moeilijk maken. Alsof er zo weinig gebeurt dat zij het wel moeten zijn. Ik begrijp je intentie hoor, daar is niks mis mee, maar je mag je af en toe wel is afvragen of waar je in gelooft nou wel klopt of niet. Als je alles maar goedgelovig aanneemt omdat het allemaal liefdevol klinkt en een passieve oplossing belooft val je precies in de new age val die ze hebben gecreeerd. Nou zal je vast denken “oordelen”, “linkerhersenhelft”, “reptielenbrein”, blablabla, maar ik schat je info alsnog op waarde en ik verwerp het. Daar kan je niks tegen doen. Ik zie het allemaal niet zo relatief. Als er zo infantiel wordt omgegaan met info dan maken we inderdaad een kleine kans. Kijk naar de wereld hoe die is en niet naar hoe je wil dat die is. Ik kan je nu al vertellen een groeps meditatie gaat niks oplossen aan dit immigranten gedoe. De globalisten rollen de oplossing eruit wanneer de crisis zijn doel gediend heeft. Europa is hoogstwaarschijnlijk verloren. Geen wapens om mee op te staan en de waarheid is nog lang niet ver genoeg verspreid. Zelfs als de waarheid naar buiten komt en mensen zien dat de keizer geen kleren draagt betekent alleen maar dat hun plannen verpest zijn en ze geen enkele reden hebben om nog een schijn van goedwil op te houden. Als jij wilt geloven dat je dat allemaal weg kan mediteren be my guest. Als je de crisis overleeft zal je prima passen in de nwo.

 10. ZerotheHero schreef:

  Het heet niet voor niks verdeel en heers. De linkerkant, het oude regime moet vervangen en gezondebokt worden, daar zal je de mainstream mensen ook voor nodig hebben, dus laten ze gecontroleerde steekjes vallen. Ze zijn letterlijk de mensen als een kudde schapen psychologisch aan het bewegen.

 11. ZerotheHero schreef:

  Wilders is in mijn ogen vooralsnog de Nederlandse contr opp figuur van de globalisten, maar iemand anders kan ook het toneel nemen wanneer nodig. Als je een “echte” “oplossing” wil moet iedereen gewoon massaal gaan stemmen op wilders. Gewoon zorgen dat kabinet valt zodat verkiezingen eerder komen dan duurt de narigheid niet zo lang en dan zeggen ja ok we snappen het, jullie maken alles super zuur voor ons ojee ik ben bang hier heb je mijn stem en toestemming joepie eindelijk een lang en veilig leven als slaaf onder de nwo zonder vrijheid en rechten en alles wat ik doe gemicromanaged door een groep luciferianen helemaal te gek awesome!

 12. leeuw schreef:

  ZerotheHero
  20 september 2015 om 14:00

  In Libanon was een stad waarvan vele inwoners deden mediteren en daar vielen haast geen bommen. Ik heb het ook maar van het net maar het verbaast me niet de kracht van je geest is groot en eerder ook uit gelegd op martinvrijland.nl

 13. Freeman schreef:

  Is -positieve energie- hebben op zich voldoende binnen een corrupt en malafide systeem om het niet langer in stand te houden? Eigenlijk niet, want de meeste mensen in Nederland bijvoorbeeld, die in dit web gevangen zitten, doen dagelijks met positieve energie en positief opgeladen, het corrupte en malafide systeem voeden en in stand houden. En de meeste van die mensen besteden ook behoorlijk wat aandacht aan leuke dingen en zorgen geregeld ook voor ontspanning om goed gehumeurd en positief te blijven en te genieten van het leven. De vraag is, is dat in essentie “slechts” nodig om het tij te keren? I dont think so…

  Precies hetzelfde geldt voor mediteren of bidden, ik bedoel, je kunt ook met liefde je eigen graf graven en met liefde oorlog voeren en met liefde en positieve-energie je eigen slavernij omhelzen, wat zegt dat nou? De informatie versturen en delen die het mogelijk maakt om positief-geladen tot andere keuzes te komen, op basis daarvan keuzes maken om EVIL niet langer te voeden en in stand te houden (in je eigen leven als in de externe wereld).

 14. Hendrik schreef:

  Dit is een FAKE bericht! De lading wapens is inderdaad ontdekt en het ging om een vrachtschip dat van Turkije naar Libye op weg was. Heeft dus helemaal niets te maken met de vluchtelingen die naar Europa uitwijken. Jammer dat er niet meer onderzoek wordt gedaan voordat dit soor propaganda berichten wordt overgenomen.

  Bron: http://m.snopes.com/greek-customs-weapons-refugees-furniture/

 15. Lavender schreef:

  HET IS ZOVER

  19 SEPTEMBER!!!! Syrian Refugees destroying property in Germany

  https://youtu.be/LEUARxP2NSI

 16. leeuw schreef:

  http://de-webwinkelgids.nl/immigranten-vallen-onschuldige-mensen-aan-in-duitsland/

  Niks aan het handje en door lopen,, Rutte heeft gesproken!

 17. leeuw schreef:

  Triest dat vele vrouwen en kinderen achtergelaten worden door jonge mannen die sterk zijn en hen bij hadden kunne staan in deze moeilijke tijden. Hier in deze opvangkampen zijn ze ook veilig. Natuurlijk hoort hier meer hulp te zijn dan tentje en eten en wat kleren. Goed onderwijs speeltuinen enz horen daar ook bij.

 18. leeuw schreef:

  Hallo waar is de video van net gebleven? Het is nu een filmpie waar veel geweld in is te zien en net nog was dit een filmpie van ene opvangkamp waar de jappens veel hulp aanboden.
  Vreemd?

 19. ZerotheHero schreef:

  Mooi gesproken! Uiteindelijk zie ik het toch als wat de taoisten voor ogen hadden/hebben. “Verlichting” vinden of bereiken. Onthechten van de vergankelijke wereld. Dat betekent niet dat je zomaar poef verdwijnt naar nirvana, je zal dit leven toch moeten uitzitten. In de wereld zijn, maar niet van de wereld zijn. Ze proberen zoals Martin omschrijft deze wereld niet te voeden met energie. Leven een gedegen gematigd celibatair leven. Zoeken geen conflict, enkel verlichting. Maar ze blijven mens en staan toe die reis in hun eigen tempo te maken. Monniken worden ook boos, verdrietig, blij etc. ze zoeken naar een balans die ongrijpbaar lijkt, dus als je het neit kan (be)grijpen kan je het enkel loslaten. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.

 20. Martin Vrijland schreef:

  Ik heb dat bericht inmiddels ook gezien. De vraag die dan opkomt is echter: “Is dit bericht dat het originele bericht ontkrachten moet ook niet een fake bericht?” Het lijkt me vrij helder dat wanneer zoiets naar buitenkomt de CIA en al haar tentakels er onmiddellijk een nieuw verhaal bij lanceren. In die zin kunnen we ons van zowel het originele verhaal als het nieuwste verhaal waarin de lading bestemd zou zijn voor de Soedanese politie, afvragen hoe geloofwaardig het is [quote] A Turkish foreign ministry spokesman confirmed the cargo included weapons but said it was fully documented and was destined for the Sudanese police force. (Read more at http://m.snopes.com/greek-customs-weapons-refugees-furniture/#hEri3rk3qosAcmpL.99)
  De vraag die bij mij opkomt in het laatste bericht is waarom die wapens dan op deze manier gesmokkeld moeten worden? Wapenleverancies aan een politiemacht in Soedan lever je toch gewoon op een goed beveiligd militair schip en niet verstopt tussen lading van andere vrachten?
  Kortom ik vindt het bericht dat de zaak moet ontkrachten eigenlijk veel verdachter en opmerkelijker.. Het wekt de indruk dat de zaak in de doofpot moest en er dus een nieuw verhaal gelanceerd is.

 21. ZerotheHero schreef:

  Lol, sorry hoor, maar je post nu de eerste de beste artikel die het punt tegen spreekt zonder er bij na te denken zoals martin hieronder doet. Jammer dat er niet meer onderzoek wordt gedaan voordat dit soort propaganda berichten worden overgenomen.

 22. ZerotheHero schreef:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Snopes.com

  “The site has been referenced by news media and other sites, including CNN,[12] Fox News Channel,[13] MSNBC,[14] and Australia’s ABC on its Media Watch program.”

  Dat stel wat die site opgezet heeft kan zeker co opted zijn. Iemand als Hendrik heeft waarschijnlijk geen flauw idee van oorlog voering, laat staan psychologische oorlogsvoering. Als jij een populair websitetje creeert dan zien de cia etc daar potentie in. Dan zullen ze je benaderen en dat is op join or die basis. Je hoort bijna nooit wat in de media van mensen wiens levens onderuitgehaald worden omdat ze niet mee werken. Eeen getraind oog pikt ze er wel uit. Andersom heb je mensen die in een keer rijk en beroemd worden ala mark zuckerberg, patsie van het begin af aan of zo snel mogelijk gekaapt door de cia. Ze creeeren gewoon het idee dat wat er gebeurt spontaan en natuurlijk uit zichzelf voortkomt. Zo’n film als the social network kan de indruk wekken dat er veel intrige om heen was en het een oprecht levensverhaal betreft, maar kan net zo goed verzonnen zijn zodat de intelligence agencies een rookscherm hebben, een gordijn voor de verborgen hand in dingen.
  Je ziet dat CNN Fox etc de site vaak als referentie gebruiken. En zoals veel weten zijn die onderdeel van de grote 5 media bedrijven die de mainstream controleren(ook Zerohedge.com, dat is van disney via abc media). Hoe verspreid je disinfo? Door zoals ik zei het spontaan en natuurlijk te laten lijken. Stel die mensen zijn co opted en de cia vertelt ze keep doing what you’re doing en when we need you you assist us. Die site heeft de reputatie van roddel ontkrachter dus dat geeft al een gevoel van onafhankelijkheid en neutraliteit. Er komt iets zoals die wapensmokkel naar buiten en de disinfo molen moet gaan draaien.

  http://www.reuters.com/article/2015/09/02/us-libya-security-greece-arms-idUSKCN0R20V220150902

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/greek-coastguards-seize-huge-shipment-of-arms-and-ammo-bound-for-libya-10488719.html

  De bronnen uit het artikel zijn allemaal mainstream bronnen. De enige reden voor mensen om dat als geloofwaardig te zien is omdat twee zogenaamd freelance debunkers het zeggen, maar dat is helemaal niet zo. Twee mainstream outlets zeggen het en zij papegaaien het gewoon na en hun reputatie snelt ze wel vooruit. Ruikt naar psy op tactieken. Je moet je gewoon afvragen of je reuters en independent vertrouwt. Voor mij is dat een grote NEE en de meerderheid in de alt media is met mij denk ik. Hendrik is gewoon een typische “skepticus”. Wilt niet geloven in de alt media, dus wanneer er dan berichten komen die iets daar in ontkrachten geeft zijn normalcy bias die meteen gelijk, omdat hij alle msm bronnen als authoriteit ziet. Vervolgens komen de drogredenen uit de kast bijvoorbeeld dat er meer onderzoek gedaan moet worden terwijl hij zijn eigen bron blind vertrouwt. LOL. Die knee jerk reacties ben ik ondertussen wel aan gewend. Intellectuele luiheid verslaat zichzelf en dat heb ik prima aangetoond vind ik.

 23. DeSamenleving schreef:

  Gesprek van de dag! Hier onze visie/mening!
  http://www.de-samenleving.nl/vluchteli…/vluchtelingen-drama/

 24. leeuw schreef:

  Je vergeet een paar dingen.
  1 De spanningen die op lopen tussen de Medelanders en Nederlanders die nu al oplopen en kan uitmonden in een burgeroorlog.
  2 Meer verkrachtingen die nu al zijn toegenomen door medelanders de cijers liegen er niet om zie Zweden
  3 Ook vergeet men het leed die de mensen hier hebben ivm of ze el of niet mogen blijven. at vaak valse hoop is.
  4 Ook vaak dat er in de opvang heibel is tussen andere gelovige.
  5 Vergeet hier de armoede niet zelfs de bejaarde worden hier eg gezet als oud vuil en de daklozen hier worden niet eens goed behandelt en vaak slechter als een asielzoeker.
  6 Dan de cultuurverschillen zijn te groot en zels voor vele vluchtelingen te groot, niet alle kunnen dat aan.

  ER moet geoon veel geld vrijgemaakt orden voor in de regio op te vangen en dan ook goed alles regelen daar. Dus goede medice voorzieningen goed onderijs speelplekken voor de kinderen en een bieb voor iedereen en goede tenten of andere woningen en meer privatie voor iedereen en wat ook heel belangrijk is bio eten en gezond water en leg een tuin aan zodat men zelf voor eten kan zorgen en at dieren voor het eten en voor de kinderen om als huisdier te houden.

  Zorg goed voor deze mensen maar wel in hun omgeving.
  Ik woon in Frankrijk en dat is al een heel verschil met NL en dat valt wel mee en is nog te overbruggen. Maar voor deze mensen kan ik me voorstellen dat het niet te doen is om zich aan te passen.
  Ik heb in verschillende landen gewoont er kan me zeker een voorstelling van maken hoe moeilijk is voor ze.

  7 Deze linken hieronder is niet neergezte om hen te schoppen maar om duidelijk te maken dat er teveel mannen er nu zijn ten opzichte van vrouwen.

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/zweden-paradijs-voor-verkrachters/

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/9/Verkrachtingen-in-Duits-azc-vrouwen-zijn-loslopend-wild-2687882W/

 25. AntiSoof schreef:

  Wat je zegt. Zie eens hier:
  (En vooral voor de anderen ook:)

  Een user-commend onder de youtube (de bron van dit artikel)

  “Murat Kiral 1 week ago
  Dit zijn niet de beelden van wapens die op weg waren naar de vluchtelingen in Europa! Dat artikel is onzin.. Dit filmpje is wel van een schip met wapens, maar die op weg was naar LIBIE. Zie link: http://www.telegraaf.nl/buitenland/24439534/__Grieken_stoppen_schip__.html

  THIS VIDEO IS NOT FOOTAGE OF WEAPONS THAT WERE MEANT FOR THE REFUGEES IN EUROPE. THAT ARTICLE IS BOGUS. THIS VIDEO IS FOOTAGE OF A SHIP THAT WAS ON ITS WAY TO LIBYA. THEY DID FIND WEAPONS, BUT THEY WERE NOT MEANT FOR REFUGEES. Someone sick made a hoax out of this video.
  Show less”

  Youtube: https://www.youtube.com/watch?t=217&v=WXKXBoK4Krw

 26. AntiSoof schreef:

  Oeps, dit werd al gezegd hierboven.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten