Het einde van de onafhankelijke berichtgeving

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 februari 2016

ravijnAl jaren richt Martin Vrijland zich op het schrijven van analyses over het nieuws. Vooral de Anass zaak was een onderzoek dat veel stof deed opwaaien, omdat duidelijk naar voren kwam dat deze vermeende zelfmoord veel meer weg had van een moord en een doofpot. In de afgelopen jaren zijn er heel veel gebeurtenissen geweest waar een kritische analyse in de mainstream media en de alternatieve berichtgeving niet of nauwelijks te vinden was. Onafhankelijkheid is daarin het sleutelwoord. De media zijn nu eenmaal niet onafhankelijk en schrijven voor hun broodheer. De analyses van Martin Vrijland zijn wel onafhankelijk en daardoor durft hij wel te schrijven waar anderen dit niet kunnen of mogen. Daarnaast hebben die media ook nog eens de taak om aan perceptiemanagement te doen. Zij zijn er juist specifiek voor ingezet om de mening of beeldvorming van de massa te beïnvloeden in het voordeel van regenten. Geraffineerde technieken worden soms gebruik om grove leugens in een geloofwaardig jasje te steken, zodat de mensen het zullen geloven.

De NLP technieken van de media brengen duizenden mensen dagelijks in een makkelijk programmeerbare modus. Voordat mensen naar hun werk gaan hebben ze al twee kranten voorbij zien komen, 1x het journaal op televisie gezien en vervolgens horen sommigen wel 8 uur per dag om het half uur het radiojournaal. De waarheid van de media wordt er ingestampt en bepaalt voor grote delen van de bevolking het beeld over de economie, oorlogssituaties, epidemieën enzovoort. Omdat er een kritisch geluid in de maatschappij moet blijven bestaan blijven onafhankelijke analyses noodzakelijk. Ook al bent u het er misschien niet altijd mee eens, dan nog hebben dergelijke analyses de functie van het prikkelen van uw kritisch denkvermogen. Die functie zorgt ervoor dat mensen uit de modus gehaald worden waarmee ze automatisch alles wat de media ze voorkauwen voor ‘waarheid’ aannemen.

Het kritisch schrijven heeft Martin de nodige offers gekost en met alle smaad en laster op het internet is het praktisch onmogelijk om betaald werk te vinden. Wegens het ontbreken van een vast woonadres is ook het verkrijgen van een uitkering niet mogelijk. Als u wilt dat dat kritisch geluid kan blijven bestaan, is uw steun dan ook dringend en zeer urgent nodig. Het einde van de onafhankelijke berichtgeving is anders zeer nabij. Op deze pagina vindt u de verschillende donatie mogelijkheden. Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Gedeeld 79

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  De Anass zaak lijkt inmiddels volledig te zijn gekaapt door de dame die in allerlei zaken haar neus steekt en die in meerdere zaken al door de mand gevallen is als een pion van de AIVD, Maud Oortwijn.

  In de zaak Demmink liet zij duidelijk blijken dat ze een fantast was die maar wat fabeltjes verzon om te doen voorkomen alsof ze met de dood bedreigd werd en bijna vermoord zou zijn. Zo vertelde ze in een radiouitzending met Arend Zeevat op de toen nog bestaande website Argusoog dat er een gasfles op haar gegooid zou zijn en ook hield ze een ongeloofwaardig verhaal van een pech onderweg situatie waarin ze bedreigd zou zijn. Hieronder vindt u de volledige analyse van dat verhaal uit het archief van de inmiddels opgeheven website martinvrijland.com:

  http://www.beyondthematrix.nl/maud-oortwijn/

  Gecontrolleerde oppisitie moet er voor zorgen dat alle aandacht voor een zaak naar zich toegetrokken wordt en bijvoorbeeld een poging doen in de google zoeklijsten bovenaan te komen, zodat er geen aandacht meer gaat naar de authentieke waarheidsvinder. Dat is de taak van Maud Oortwijn.

 2. Camera schreef:

  In de eerste plaats wil ik je veel succes wensen met voortbestaan van onafhankelijkheid.

  Twee: zie dat er over Moud Oortwijn gesproken wordt
  Ze heeft een rijtje gemaakt van mensen die verraders zijn van onze medemens maar ze heeft zichzelf vergeten erbij te plaatsen, het mooie v/d site van Moud is (evenals Wanttknow)en het vernuftige is dat ze maar 75% waarheid brengt. De belangrijkste wordt vermeden of verdraaid.

  Waarom heeft ze MartinVrijland nooit genoemd in haar relaas over de zaak Anass terwijl hij notabene
  de autopsie rapporten op internet heeft gezet, waarom gaat ze niet eens naar die moeder van Anass toe wat MartinVrijland wel gedaan heeft.

  En waarom vraagt ze niet eens aan Zohra Merzouk of ze nou werkelijk wel echt bezig is met een advocaat , drie jaar is veel hoor. Waarom al die stilte ? er gebeurt niets dus conclusie: de beerput is waarschijnlijk dieper dan ons voorstellings vermogen

  Moud heeft zichzelf vergeten aan het lijsje van verraders toe te voegen, zie hier in de link, die klopt maar er zijn een paar vergeten waaronder zijzelf

  https://maudoortwijn.wordpress.com/2016/02/10/wie-werken-in-nl-voor-ciaunmossad/

 3. SoulmanNL schreef:

  Hoi Martin,

  Het zou erg jammer zijn als je ermee zou moeten stoppen. Hoewel ik er niet altijd met je artikelen eens bent zijn ze wel scherp op de snede daar waar het pijn kan doen bij hoog geplaatste personen in onze regering. Geef je talent niet op!

  Mijn reden dat ik toch nog een reactie geef is doordat je schreef dat je geen woonplaats hebt om een uitkering aan te vragen. Zelf bevind ik me al jaren in zo’n soortgelijke situatie en is eigenlijk ook een vangnet voor diegene die proberen voet aan de grond te zetten om de mensen hun ‘mind’ aan te spreken en dat ze weer voor zichzelf gaan denken. Deze mensen raken uitgeput op vele fronten en komen uit op een plek tussen werelden vanwaar het heel moeilijk wordt om er weer uit te komen. Dit is dus ook begrijpelijk de bedoeling van het vangnet.

  Mijn mijn huidige persoonlijke ontwikkeling en begrip van de hermetische principes kan ik nu niets anders je te helpen met een mogelijkheid te bieden zodat je zelf geld kan verdienen op de gemanipuleerde forex markt. Ik ben al jaren bezig geweest met een systeem die de mogelijk richting van de markt kan aantonen en werkt zeer goed. Het vervelendste van het systeem is…..nu ik heel veel geld ermee kan verdienen heb ik er geen interesse meer in en gebruikt het alleen als ik wat centen nodig hebt. Als je er interesse in hebt moet je het me laten weten (je hebt mijn email-adres) dan stuur ik het naar je toe. Ik hoef er niets voor terug of iets dergelijks!

  Ook zijn er meer mogelijkheden die je zou kunnen overwegen om toch een uitkering te kunnen aan vragen. Als je iemand hebt die je zou willen laten inschrijven op contract van de notaris. Hierbij noteert de notaris alles van de hoofdbewoner als bezit zodat er wettelijk niets van jouw daar staat dan mogelijk een bed. Zo is de hoofdbewoner beschermd en kan jij de maalmolen in voor de uitkering.

  Groeten,

  Kenneth

 4. Analyze schreef:

  Je kunt Evert Jan Poorterman schrijver op Niburu.co er ook aan toevoegen getuigen zijn ´gekleurde´ meningen in regionale kranten. En het trekken van de raciale en geloofskaarten en het inspelen op sentimenten.

  De Stentor vrijdag 5-02:

  Pegida (2)
  H. C. de Waard meent dat ‘lieden’,
  die uit angst voor aantasting van
  hun vrouwen of dochters demon-
  streren tegen het vluchtelingenbe-
  leid geen haar beter zijn dan het
  geteisem in Keulen, door te roe-
  pen; ‘daar moet een piemel in’.
  Dat is natuurlijk niet netjes, maar
  wel te begrijpen. Den Haag lacht
  alles weg, Brussel zwijgt en zij die
  begrijpen wat ons boven het
  hoofd hangt, moeten machteloos
  toekijken hoe dag-na-dag,
  week-na-week en
  maand-na-maand een eindeloze
  stroom jonge moslimmannen Eu-
  ropa binnenstroomt die hier
  straks de dienst gaat uitmaken. Ik
  ben bang voor de toekomst van
  dit land door ‘lieden’ als H. C. de
  Waard. Hij en anderen begrijpen
  niet dat de instroom een einde
  maakt aan de verworven vrijhe-
  den en aan het bestaan van de
  blanken.
  Evert Jan Poorterman
  Brummen

  Lang
  Hoogleraar Jan Kok verbaast zich
  over de groei en lengte van de Ne-
  derlanders. Die groei en lengte
  was mij rond 2000 al opgevallen.
  Het zijn overwegend blanke ‘Ne-
  derlanders’ die de laatste decennia
  doorgroeien. Het geldt in mindere
  mate voor niet-originele Nederlan-
  ders. Nederlanders die afstammen
  van de oer-Friezen, de proto-Ne-
  derlanders, hebben andere genen,
  later aangevuld met genen van de
  stammen Israëls. Allemaal blan-
  ken met blond, rossig en rood
  haar, witte en gevoelige huid. Die
  hebben, zo blijkt uit mijn beschei-
  den onderzoek, meer DNA van on-
  ze scheppers. Karel de Grote mat
  2,10 meter en Friesche burght-
  maagden kwamen ook boven de 2
  meter. Die oer-Friezen zijn ver-
  want aan de Scandinaviërs, van-
  daar ook de lange Noren en Zwe-
  den.Dat de ‘Nederlanders’ vóór
  de 2e helft van de Achttiende
  Eeuw kabouters waren met een
  gemiddelde lengte van 1,55 meter
  lijkt me eerder een aanname dan
  een rol. De andere ‘kosmische’
  energie van nu en het aflopen van
  de ‘wekker’ waardoor de slapende
  mens momenteel wakker wordt.
  Niet alleen geestelijk maar ook fy-
  siek.
  Evert Jan Poorterman
  Brummen

 5. Ion schreef:

  Geef niet op we waarderen je analyses. Er zijn slechts enkele journalisten die niet de gemakkelijke weg kiezen en niet gaan voor de mooie auto, huis etc. en daarmee hun landgenoten verraden. Deze worden helaas meestal gedwongen om de journalistiek weer te verlaten. Je bent echt niet de enige. Wees eens eerlijk kun je ooit nog in zo’n slavenbaan werken waar bij je totaal gesloopt bent als je avonds thuiskomt en enkel nog op de bank kunt liggen. Er zal ooit een kantelpunt komen dat de mensen de leugens van de politieke- en media prostituees gaan doorzien en het bijltjesdag gaat worden. Daarna worden de rollen omgekeerd.
  https://www.youtube.com/watch?v=cqhYchnDNfA

 6. Brammetjebram schreef:

  Het einde van de onafhankelijke journalistiek is tevens het einde van de open discussies en vrije reacties.
  Zo heb ik een poosje op RTL nieuws gereageerd , om valse veronderstellingen en leugens te ontkrachten met enkele feiten.
  Nu kan ik de vele reacties op de zwevende SP-er Egbert Kroon niet meer lezen , al maanden niet meer. Ik schat zes maanden , of langer.
  Toch blijft iedereen vrolijk op deze persoon reageren. RTL doet niet alleen aan censuur , maar ook aan misleiding en oplichting dus. Sommige mensen mogen de reacties van sommige andere mensen niet meer zien , zodat reageren onmogelijk word.

  Sterkte Martin , het is overduidelijk hoe ons corrupte staatje wil afrekenen met vrij denkende lieden.
  Op een achterbakse , laffe manier. Het is de aard van het beestje…

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten