Het huis van Oranje als drugsdealers

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 maart 2017

verslaafd-aan-opium-oranjes-drugsdealersIn een kort en zeer leesbaar boekje met de titel ‘Verslaafd aan opium‘ en met als subtitel ‘De VOC en het Huis van Oranje als drugsdealers’ geeft historicus Hans Derks in het kort weer hoe de VOC praktisch de grondlegger was van de wereldwijde narcotica business door geheel Azië aan de opium te helpen. Daarin laat hij, ondersteund met bewijs, zien hoe de werking en het verslavende effect van opium in een positief jasje gegoten werden om vervolgens uitbuiting van werknemers te bevorderen. Dat monde uiteindelijk uit in enorme verrijking van de VOC die in hoofdzaak gebaseerd was op de opiumhandel. Het boekje laat goed zien hoe deze core business uiteindelijk volledig gedomineerd werd door het huis van Oranje; ons huidige koningshuis. Hans Derks schrijft in zijn laatste hoofdstuk [citaat]: “Om hun geldzucht te bevredigen, koloniale projecten te kunnen realiseren, opmerkelijke investeringen in het ‘moederland’ te kunnen doen of begrotingen kloppend te maken, was men niet alleen bereid de slavernij uit te vinden en mensenlichamen uit te buiten, maar ook de massale opiumhandel te bedrijven en de verdwazing van de geest te exploiteren.

oost-indie-vocDe VOC transformeerde via de Oranjes in de Nederlandse Handels Maatschappij (NHM). De opium handel was tot begin vorige eeuw de drijvende kracht achter deze handelsmaatschappij. Hans Derks zegt daar over [citaat] Koning Willems baby was rond 1900 uitgegroeid tot een dinosaurus, die in Oost-Indië alles opslokte of het nu plantages, banken en industriële bedrijven waren of de meest gerespecteerde overheidsdiensten van koloniale staat. De opiumactiviteiten waren daarom ook al lang niet meer voldoende of nodig om dit beest overeind te houden…toen kort na 1900 de koloniale staat plus particulieren, besloten om niet alleen de opiumhandel te moderniseren, maar ook aan cocaïne te gaan verdienen was de NHM erbij. Zij behoorde tot het kartel van importeurs en producenten van cocabladeren, de Association of Coca Producers. Als zodanig kreeg zij aanvankelijk (in)directe invloed in de running van de Nederlandse Cocaïne Fabriek (NCF) met vestigingen in Amsterdam en Batavia. De binding aan het huis van Oranje was hecht en dat bleef zo, ook onder de opvolger van de NHM, de Algemene Bank Nederland (ABN). 

Er doen nog steeds verhalen de ronde dat de Oranjes een flinke pluk ABN-Amro zouden bezitten. De verbondenheid is duidelijk af te lezen aan bijvoorbeeld het consequent vlaggen op koninklijke feestdagen, de series staatsportretten die de kantoren van de ABN-Amro sieren. Het ABN-Amro historisch archief vermeldt: ‘Leden van het Koninklijk Huis – prinses Irene, prinses Margriet en prins Bernhard – hebben bijvoorbeeld nog vele jaren diverse ontvangsten georganiseerd op het ABN-hoofdkantoor in de Vijzelstraat. ABN-Amro werd in het najaar van 2008 genationaliseerd, omdat de bank ten onder dreigde te gaan in de internationale financiële crisis. In totaal investeerde de Staat 22 miljard euro in de bank, maar of dat volledige bedrag terugverdiend kan worden, is afhankelijk van de ontvangst van het aandeel op de beurs. Het duurt waarschijnlijk nog een paar jaar voordat ABN-Amro weer geheel in private handen is en de totale opbrengst duidelijk is. Die aandelen ABN-Amro kunnen natuurlijk mooi opgekocht worden door institutionele beleggers die dat geld krijgen uit de opgekochte staatsobligaties door de Nederlandse Bank (DNB), met geld verkregen van de ECB (dat uit het niets gedrukt is).

Je zou kunnen stellen dat Nederland groot geworden is door de drugshandel van de Oranjes en dat zij zich hierdoor in andere zaken hebben kunnen manoeuvreren, zoals die van de bancaire diensten en niet te vergeten de olie- en gashandel (Royal Dutch Shell). De ABN-Amro lijkt dus ook een flink plakkaat boter op haar hoofd te hebben. Dan hebben we het overigens nog niet gehad over de rol van de Nederlandse Cocaïne Fabriek tot in de tweede wereldoorlog in de levering van cocaïne (en uiteindelijk amfetamine) aan de soldaten. Daarin werd ook gewoon geleverd aan de soldaten van de man met de snor en de uitgestrekte arm. Sowieso lijkt de rol van het Nederlandse en het Britse koningshuis verdacht in die oorlog en heeft het er steeds meer de schijn van dat Adolf Hitler een marionet was die in macht mocht groeien om de agenda van de faraonische aristocratische elite te dienen. Prins Philip van Engeland (de man van koningin Elisabeth) was immers zelf een nazi, net als prins Bernhard.

De website bibliotecapleyades.net vertelt [citaat] The British monarchy, and the City of London’s leading Crown bankers, enthusiastically backed Hitler and the Nazis, bankrolled the Führer’s election, and did everything possible to build the Nazi war machine, for Britain’s planned geopolitical war between Germany and Russia. Support for Nazi-style genocide has always been at the heart of House of Windsor policy, and long after the abdication of Edward VIII, the Merry Windsors maintained their direct Nazi links. So, when Prince Philip, co-founder with Prince Bernhard of the Netherlands of the World Wildlife Fund (WWF), tells an interviewer that he hopes to be “reincarnated as a deadly virus” to help solve the “population problem,” he is just “doing what comes naturally” for any scion of the Anglo-Dutch oligarchy.

Onder de VOC was eigenlijk al sprake van eenzelfde als de hierboven door prins Philip getoonde mentaliteit van totale desinteresse in de gezondheid en het welzijn van mensen. Je gaat je steeds meer afvragen of wij op scholen, via de media, allerlei boeken en films niet een compleet opgepoetste versie van de geschiedenis aangeleerd krijgen. Als we het onderzoek van Hans Derks goed lezen is het huis van Oranje rijk geworden door de halve wereld aan de opium verslaafd te maken en daar vervolgens grof geld aan te verdienen. Dat heeft zich voortgezet in de cocaïne- en amfetaminehandel tijdens de eerste en tweede wereldoorlog via de Nederlandse Cocaïne Fabriek (NCF). Je gaat je afvragen wat van deze praktijken inmiddels nog over is. Combineren we deze kennis met dat wat we weten over de nazi-roots van nogal wat vooraanstaande aristocraten (als prins Bernard en prins Philip) en de onthulde feiten over de financiering van Adolf Hitler vanuit het westen (zie hier), dan ga je bijna denken dat we compleet in het ootje genomen zijn aangaande de geschiedenis die we in de schoolbanken leerden. Deze film op YouTube laat zelfs zien dat het nazisme volledig ten grondslag ligt aan de Europese Unie en dat prins Bernhard daarin een prominente rol vervulde. Je zou je bijna gaan afvragen of die tweede wereldoorlog niet heel anders verlopen is dan dat ons voorgespiegeld is. Was het niet Winston Churchill die zei: “De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars“? Ook aan de meest recente support aan neonazi groeperingen in de Joegoslavië oorlog en in Oekraïne (zie hier) zouden we kunnen aflezen dat we een vervormd realiteitsbesef hebben.

Heb je eenmaal ontdekt dat enig serieus onderzoek naar de geschiedenis, een compleet ander beeld kan geven dan datgene wat je je hele leven verteld is, dan ga je wellicht ook openstaan voor studie naar andere delen van de geschiedenis. Zo begon ik me op zeker moment serieus af te vragen of de officiële lezing over de holocaust wel klopte en of dit verhaal niet nodig was om de lang gereserveerde grond in Palestina on-bekritiseerd te kunnen vullen met mensen die naar verluidt in de tweede wereldoorlog vergast zouden zijn. Het was kort na de tweede wereldoorlog in 1948 dat de staat Israël gevestigd werd. Onderstaande documentaire zou in dat kader eigenlijk verboden moeten worden. Het zet je aan het denken over de officiële lezing van de holocaust. Je mag alles in twijfel trekken in deze wereld, maar de holocaust ontkennen is bij wet verboden. Waarom dat zo is blijft een opmerkelijk feit, maar laten we vooral buigen voor de wet. Onderstaande documentaire toont een 86 jarige vrouw die er recentelijk zelfs 10 maanden voor in de gevangenis belandde. Na al deze nieuwe inzichten over de vaderlandse geschiedenis, zou je dus zomaar geneigd kunnen zijn ook andere stukken van de geschiedenis onder de loep te willen nemen. Het is sterk af te raden dat te doen en documentaires als de hier onderstaande te bekijken. Straks gaat u de holocaust nog ontkennen en dat kan niet de bedoeling zijn! Ik wil u daar zeker niet toe aansporen. Niet kijken dus! Echt niet doen hoor!

Bron linkvermeldingen: bol.com, bibliotecapleyades.netdigitalarchive.maastrichtuniversity.nl

Gedeeld 558

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  De Mainstream heeft al eerder een tipje van deze sluier op mogen lichten met behulp van Conny Braam haar boek (De handelsreiziger) welke ze toelicht op televisie.

  Ha ha, dit mag het grote publiek bereiken, kun je nagaan, er is vast meer info wat nog onder de bladeren gehouden wordt…

  https://www.youtube.com/watch?v=TZ5_MOmWc2I

  https://www.youtube.com/watch?v=315PQTwiI-0

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ik vermoed dat Conny Braam bij de heren Pauw en Witteman mocht komen omdat zij het verhaal zo wel naar buiten gebracht hebben, maar op de bekende lacherige en wegwuiverige manier. We kennen die borrelhapjes toon wel van de uitzendingen over het naziverleden van Bernard

  https://www.youtube.com/watch?v=sWEjmKzJWR0

 3. Averroes schreef:

  “The one who cannot see that on Earth a big endeavor is taking place, an important plan, on which realization we are allowed to collaborate as faithful servants, certainly has to be blind” – Winston Churchill

  “In politics nothing is accidental. If something happens, be assured it was planned this way.” – Franklin Delano Roosevelt

  “Freemasonry is a search for Light. That search leads us directly back, as you see, to the Kabbalah.” – Albert Pike, Morals and Dogma
  http://www.freemasons-freemasonry.com/beresiner7.html

  https://www.youtube.com/watch?v=VgdTkNN1nVw&list=PLbQkFcZPgbyfPu3jY1qol8VjoM7FrqFaT

 4. Martin Vrijland schreef:

  Wat er allemaal achter de schermen gebeurt:

  http://m.gva.be/cnt/dmf20170224_02748569/turkse-netwerken-verleggen-smokkelroutes-erdogan-heeft-heroinestroom-drooggelegd

  Misschien had de titel moeten zijn: “Europa beschermd westerse heroïne monopolie tegen Turkse import”?

  lees dit maar eens:
  http://www.globalresearch.ca/heroin-dealer-in-chief-afghanistan-source-of-90-of-the-worlds-heroin/5502813

 5. Riffian schreef:

  De Haagse ziekte: stelen, liegen, bedriegen en uiteindelijk verdoven:

  https://www.youtube.com/watch?v=R1wo6uoK9eQ

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten